תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להציג הודעת שגיאה כמו בתמונה למטה? ועוד משהו... אני לא כל כך מסתדר עם VISUAL STUDIO אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני שומר את התוכנית שלי כקובץ EXE? תודה לעוזרים עריכה עם ההודעה הסתדרתי, אבל עדיין לא יודע איך לשמור כEXE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, ניסיתי להתקין את התוסף של פייתון לאקליפס, והוא מזהה אותו בסדר. בנוסף, התקנתי בנפרד את הפייתון במחשב. הבעיה היא שכאשר אני נכנס לprefernces בשביל לעדכן את האינטרפטר של פייתון. אני לוחץ new ונכנס דרך סייר לתיקייה שבה התקנתי את הפייתון, ובוחר את הקובץ python.exe, הוא מריץ bar לכמה שניות ואח"כ זורק שגיאה כמצורף בתמונה. והשורה שכתובה שם למטה היא: See error log for details. com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.io.MalformedByteSequenceException: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8 sequence. אודה לכם על עזרה איך לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן =] התחלתי בג'אווה... עד עכשיו למדתי PHP והיה סבבה אבל הגיע הזמן למשהו יותר רציני (בלי לזלזל ב- PHP כמובן - שמה עומד לפניה חח ). בכל מקרה... יש נגיד קוד 1: int num1 , num2; float avg; num1 = 2; num2 = 5; avg = num1 + num2; avg = avg / 2; לעומד זאת יש את הקוד המקוצר int num1 = 2 , num2 = 5; float avg = (num1 + num2) / 2.0F; מישהו יכול להסביר לי למה צריך לחלק ב- 2.0 עם הסימן F..? כאילו אני מבין למה באמת מבין את הקטע של 2.0 כדי שלא יתחלק בלי שארית ואת ה- F כדי כדי שלא יתן שגיאה כי המחשב יחשוב שמדובר בטיפוס duble אבל למה לעזאזל לא עשינו את זה בקוד 1? ולמה בקוד 1 חלוקה ב- 2 רגיל נותנת שארית עדיין בלי הוספת תוספות? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה י' במגמת תכ"מ(מחשבים) סיימנו ללמוד את הפרק של HTML עכשיו אנחנו לומדים JS ועוד מס' חודשים נעבור ללמוד ASP.net עכשיו אני יודע שתכלס בישביל לבנות אתר מתקדם יש לי עוד הרבה מה ללמוד... אז חיפשתי ולפי מה שראיתי כדאי שאני ילמד: CSS DHTML XHTML 1. מה כדאי לי ללמוד קודם? (מהרשימה שהבאתי) 2. יש עוד משהו חשוב שכדאי שאני ילמד לפני/אחרי השפות/תכנולגיות שרשמתי למעלה? 3. שמעתי שיש מין שפה שהיא כמו JS אבל יותר מתקדמת, מהי? האם כדאי ללמוד אותה? מחכה לתשובות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ת'תרגיל הזה קיצר עשיתי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int num1, num2, num3, sec=0; char letter; float p,S,delta, x1, x2; printf("Please enter the letter: "); scanf("%c",&letter); printf("Please enter the numbers: "); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); if(letter=='C'){ if(num1>23 || num1<0 || num2>59 || num2<0 || num3>59 || num3<0) printf("The time is illegal"); else{ sec=num1*3600+num2*60+num3; if(num1>=0 && num1<13) printf("By %02d:%02d:%02d AM, %d seconds have passed",num1,num2,num3,sec); else printf("By %02d:%02d:%02d PM, %d seconds h…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנו שרת SQL SERVER 2005 DEVELOPER EDITION בארגון. כמו כן פתחנו ל IP של המחשב את כל הפורטים מבחינת גישה חיצונית למחשב מרחבי האינטרנט, כלומר ישנו IP קבוע חיצוני אשר מפנה ישירות ל IP הפנימי של המחשב. הבעיה שלי היא כדיקלמן, כאשר אני מנסה להתחבר לשרת SQL מבחוץ כלומר מרחבי האינטרנט באמצעות תוכנת הניהול SQL MANAGMENT STUDIO אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. אך כאשר אני מנסה להתחבר לשרת דרת אפליקייצית ASP.NET אני מקבל את ההודעת שגיאה SQL Server does not exist or access denied ברצוני לציין כי כאשר אני מנסה לתקשר ברשת המקומית דרך ה ASP.NET כלומר פנייה ל IP הפנימי של המחשב או על פי שם המחשב אז אני מצליח להתחבר ללא שום בעיות. הודה לעזרה בנידון בהקדם האפשרי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בעל ותק של יומיים בתכנות PHP ויודע להעלות "hello world" לדף אינטרנט באמצעות PHP אך זה לא מספיק לדרישות עימן עלי להתמודד. אני צריך לאפשר למשתמשים להפעיל job SSIS בשרת SQL 2005 ככל שירצו (לא בלו"ז קבוע). אני מניח ש PHP הינו הכלי הראוי אך חוששני שכדי ללמוד לעשות זאת בעצמי ידרשו לי מס. שבועות ותהיתי אם מישהו פה יכול להדריך אותי ברחל בתך הקטנה כיצד עושים זאת או להפנות אותי למדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד ב-visual studio 2005 ויש לי בעיה די מעצבנת, הכי פשוט לתאר אותה עם דוגמא: הצהרתי על משתנה : signed short int a; עכשיו אני עושה השמה לערך: a = 0xae כעת אם אני מסתכל בערך של a אני רואה שהערך שלו: a=0xffffae , וזה לא הערך שאני רוצה. ברור לי ש- a בבינארתי מתחיל ב-1 ולכן הוא חושב שהמספר שלילי, יש דרך לעקוף את זה? מי שמציע פיתרון אז דבר אחד : אני לא יכול לשנות את הטיפוס ל unsigned , זה קוד חיצוני שאני קורא ממנו. תודה מראש, שי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כיודע לי יש שתי סוגים של סוקטים, כאלה ש"חוסמים" וכאלה ש"לא-חוסמים". בשביל לדוגמא לממש צ'אט רב משתמשים בסוקטים חוסמים אלאץ לפתוח לכל משתמש thread שינהל את הסוקט שלו (בעיקר לקריאה ממנו). בסוקטים לא חוסמים לא אצטרך את זה, אך ההגיון אומר לי שזה נעשה מאחורי הלקעים בכל מקרה. אשמח לדעת מתי נכון להמשתמש בסוקטים לא חוסמים ומתי בכן חוסמים, ואם אפשר סטטיסטיקה מסויימת אולי לכמות ה threads כתלות בכמות החיבורים הפתוחים, וגם יעילות של התעבורה בכל אחד מהמקרים. אני מחפש דברים כאלה כבר מספר ימים ולא הצלחתי למצוא כלום. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לפתח תוכנה בC# שמחפשת ערכים באינטרנט, ומתוך התוצאות החיפוש להסיק משמעויות על אותו ערך שחופש. יש אפשרות להשתמש בגוגל בשביל זה? בעצם להתחבר לתיבת טקסט בGOOGLE.COM, להכניס לשם את הערך שברצוני לחפש, ולקבל חזרה את התוצאות? ואם לא אז איך עוד אני יכול לחפש ערך באינטרנט בתוכנה שלי? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה הקוד: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "Firstname field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length > 15) { msg = msg + "First name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length == 1) { msg = msg + "First name is too short\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "Last name field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length > 15) { msg = msg + "Last name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום השאלה מה לא עובר קומפילציה כאשר [CODEint a, *b, c[4]; 1. *(c+3) = 8; 2. a = *(c + *b); 3. *(c++) = 12; 4. c = b; 5. b = c; 6. a = (*c)++; 7. *(b+1) = (*c)++; 8. a = *b - *c; 9. *c = *(b++); 10. *(b++)= *(&a); ]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לדעת את מספר שורות הקוד שתוכנה מסויימת שכתבתי. התוכנה מן הסתם כוללת הרבה מאוד מודולים והרבה מאוד קבצים נפרדים, כך שלפתוח את כל הקובצים ולחשב את זה ידנית זה לא נחמד בכלל, ולא ממש מעשי.. אני מחפש תוכנה שתוכל לקרוא את כל הקבצים בסיפריה מסויימת (אם היא יכולה גם לבד להיכנס לתת-סיפריות, מצויין), לפתוח את כל קבצי הטקסט שבה (או כל הקבצים שאני מגדיר לה, נניח *.php), ולהציג לי מספר סופי של כלל שורות הקוד בכל הקבצים ביחד.. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/beginner/default.aspx לפיתוח תחת חלונות ואינטרנט. כמובן שהם משתמשים בכלים שלהם (בגרסא החינמית). האתר אמור להסביר מאפס הרבה מהדברים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. בחודשים האחרונים אני יושב על אתרי אינטרנט ולומד להקים אתרים מ-0 ברמת הקוד. כרגע אני נמצא בשלב שאני לומד תגיות HTML, ועברתי בין הייתר על אתר : CodeAcademy ושם הוסבר באחד השלבים שמשתמשים בתג - <div> על מנת להפריד בין חלקים בדף האינטרנט שאנחנו בונים, ואז הם נתנו תרגיל - העניין הוא שעדיין לא הבנתי למה צריך להפריד חלקים בדף ? תמיד ידעתי שיש HEADER - יש BODY ויש FOOTER אז למה צריך את ה-DIV ? האם צריך אותו ל-CSS ? או לדברים אחרים ? ראו למשל את הקוד דוגמא שהם הביאו לי פה : <body> <h1>The Brown Bear</h1> <div> <h2>About Brown Bears</h2> <h…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי אתר שמבוסס על עיצוב של Photoshop עם הוספת מלל דרך FrontPage. האתר עובד בסדר גמור דרך Explorer אבל כשפותחים את האתר דרך ה FireFox כל העיצוב מתפרק לגורמים. להלן האתר: www.orthoptics.co.il מה עלי לעשות בכדי להתאים את האתר גם ל FireFox? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לפונקציה לקליטת משפט בשפת C לתוך מחרוזת ושתוכל לקלוט רווחים ושתמשיך לקלוט אחרי רווח. לדוגמא המשפט: the end אני צריך שהוא יקלט בדיוק כמו שהוא ולא נגיד רק the. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה למדוד כמה זמן לוקח לסט פקודות שאני מבצע , אני צריך למדוד ברמת ה milisec או microsec אני רוצה להשתמש בשעון של ה PC יש למישהו איזה שהיא דוגמא איך לבצע את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב תכנית בשפת C שמקבלת שני פרמטרים שכל אחד מהם מסוג size_t. כשאני מזין פרמטרים שליליים אז בדיקה רגילה לא עוזרת כי הפרמטרים הם unsigned לכן ההתחייסות אליהם כאל iteger-ים מאוד גדולים.. יש למישהו פתרון עבורי איך לבדוק אם הם שליליים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני שולח קובץ מתוכנית #C איך אני מודד את מהירות העברתו לצד השני? מהירות שליחה ומהירות קבלה. גם בעבודה עם בינארי וגם בעבודה עם Serialization תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי תכנון מערכת לניהול חנות (הקוד יכתב בJAVA). השאלה שלי על איזה DB אתם ממליצים להשתמש?? אני רגיל לעבוד עם Access. אבל התחלתי לחקור קצת בMySql, אבל אני בטוח שיש עוד הרבה אפשרויות שאני לא מכיר. הDB אמור להחזיק נתונים של כמה שנים (רצוי כמה שיותר) שיהיה מהיר וחזק. אפשרות קלה לגבות אותו (אם יש אפשרות מובנה לעשות את זה דרך הקוד זה יהיה פנטסטי). לגבי MutiThreading רצוי שתהיה האפשרות לתמיכה בו זמנית בכמה לקוחות (אבל לא קריטי מקסימום נעשה סנכרון עם הServer). אני לא כל כך בקיא בכל הDBA. אם יש משהו שאני מפספס אני אשמח אם תעזרו לי כאן.. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין שנתונים מה-data base יועברו לקובץ אקסל, ולקובץ csv. שהמשתמש ילחץ על כפתור והנתונים יהיו בקבצים האלו. מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה? (ניסיתי את זה: http://aspsnippets.com/Articles/Export-GridView-To-Word-Excel-PDF-CSV-Formats-in-ASP.Net.aspx וקיבלתי הודעת שגיאה) תודה! אשמח לקבל קוד ברור שעובד.. שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני עובר בטבלה ובודק Type של Columns. אם ה-Type של הערך שווה ל- typeof(DateTime) אני מקבל string למשל 15/08/2017 08:42:45 הבעיה כשאני מנסה חזרה לעשות insert לטבלה עם ערך זה, אני מקבל שגיאה: Could not execute query. Reasong: The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value. אני מבין מה הבעיה, ועלי לשנות את ה-String באופן הבא כדי שתהיה לי אפשרות להכניס את הנתון בחזרה: 20170815 08:42:45 הבעיה היא שזה המון עבודה, כי צריך קודם כל לרשום שנה, ואז חודש ואז יום, שזה יוצא הפוך. השאלה שלי, יש דרך פשוטה יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את השאלה הבאה: בהתחלה כתבתי 3 IF-ELSE אחד בתוך השני ובכל IF בדקתי אם משתנה מסויים הוא הגדול if ((a>b)&&(a>c)) אבל זה לא נכון :\ למשהו יש כיוון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר שכל תכולתו קצרה. דף אחד, עם מספר למעלה. אבל משום מה, הדפדפן מאפשר לגלול למטה. והרבה. אתר פשוט עם js בפנים. lbwbtc.com אני חובבן. אשמח לשמוע עצה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-