עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by bdoron,

קראתי שWPF יש לו שכבה עליונה, למה בכלל הארכיטקטורה של WPF בנויה משכבות, מה זה נותן שיש 3 שכבות managed layer ו unmanaged layer ו core אף פעם לא הבנתי את הנושאים האלה כמו שצריך למה צריך שכבות? אשמח להסבר פשוט עם דוגמא פשוטה תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by obaida123,

אני לא מצליח להריץ קבצי גאווה שנמצאים תחת אותו קובץ(package) . מישהו יכול להספיר לי איך עושים את זה בשורת הפקודה (cmd)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by D-Bang,

יש לי כמה שאלות קטנות אבל מציקות שאני לא מוצא להן תשובה בשום ספר, מודה מראש על העזרה. א. אם נגיד רשום לי int x=2, *p; x=sizeof(x); x=sizeof(p); כמה יהיה שווה בשני המקרים X? ב. האם שתי דרכי הכתיבה נכונות: void main() } char *s="bla"; והשנייה char *s; s="bla"; ג. מה עושות שתי הפקודות: int x=5, *p; x=(int)p; p=(int*)x; נגיד ש- x=5 והכתובת של x היא fff8 מה יהיה הערך של p לאחר הצבה זו? ד. פויינטר לפויינטר: int *ptr; int **ptr2; *ptr2=ptr האם זה בעצם אומר שהמצביע השני מקבל את הכתובת של הראשון??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pumba102,

שלום לכם, ייתכן שהשאלה הבאה תשמע צעירה: באיזה שפה נבנות/ייבנו תוכנות לאבחון עצמי כפי שניתן למצוא בסרטי מד"ב? למשל תוכנה שמאבחנת את המצב הרפואי של אדם כלשהו בהתבסס על מספר קריטריונים שהוא יכניס או בהתבסס על סריקה שלו וכו'. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by haCIMAGNIV,

אני רק מתחיל ללמוד, בכל מקרה אני לא מצליח לפתוח CLASS חדש בתוך הeclipse ,בתןך החלון של הnew java class אין לי אפשרות ללחוץ על הFINISH וליצור את הCLASS , אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, בניתי אתר קטן ואחסנתי אותו בשירות האחסון החינמי 000webhost. אני מעוניין שיבוצע כל שעה גיבוי מלא של מאגר הנתונים באתר אל המחשב שלי או לשרת אחר (-מדובר על כמה מגהבייט ). האם יש דרך לעשות זאת באמצעות תוכנת FTP כלשהי או בדרך אחרת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kisin,

אני מתכנת אינטרנט שמעוניין להתחיל ללמוד FLEX. יש לכם המלצות מאיפה להתחיל ללמוד? האם יש אתר שיכול ללמד אותי בעברית?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by skywalker13,

תראו את הקטע הבא, זה בדיקה של תופס הרשמה באתר שלי: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "First name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "last name field is empty" ; num = 1; } if(document.club.email.value.length == 0) { msg = msg + "eMail field is empty" ; num = 1; } else { if(document.club.email.value.indexOf("@") == -1) { msg = msg + "shtrudel is missing in the eMail" ; num = 1; } if(document.club.email.value.indexOf(".") == -1) { msg = msg + "Dot is missing …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. <form method="POST" action="livereg.php" onSubmit="return (checkForm(this) && false);" > <fieldset> <label>Username</label><span><input type="text" name="username" id="username"/></span> <br /> <label>Password</label><span><input type="password" name="pwd1" id="pwd1" /></span> <br /> <label>Confirm Password</label><span><input type="password" name="pwd2" id="pwd2"/> </span> <br /> <label>Email</label><span><input type="text" name="email" id="email" /> </span> <br /> <span><input type="submit"/>&lt…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב לא כל כך הצלחתי לנסח את הכותרת אבל לא נורא... לפני די הרבה זמן בניתי לי נגן mp3 בויז'ואל בייסיק, הנגן הסתמך על הקומפוננט של המדיה פלייר, היום עשיתי סדר במחשב ונתקלתי בנגן, וחשבתי לעצמי אם אני יכול לבנות נגן שלא יסתמך על כלי אחר אלא יפענח את קידוד ה MP3 בעצמו, אולי למשהו יש ידע ברמה הזאת ויודע כיצד לעשות זאת? אודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

איך אני עושה בטעינה של הסרטון שלי סטטוס שמראה את האחוזים של הטעינה או סטטוס שמראה כמה קילו בייטים ירדו מתוך כלל הקילובייטים של הסרטון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ar6_n,

אנשים אני מת לדעת לבנות אתר או פורום אם שפר טובה(אין לי מוסג אפילו מה אני אומר ) אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח אם מישהו ילמד אותי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, בסך הכל רציתי להוסיף עמודה לטבלה ! להלן הקוד: <?php$con=mysqli_connect("localhost","root","root4qpines","tigbur");// Check connectionif (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } else { echo "Connecting to server Localhost succeeded !!! ";}// Add column $sql="ALTER TABLE june2013 ADD time_interval (DECIMAL(5,2))";if (mysqli_query($con,$sql)) { echo "Column added successfully"; }else { echo "Error creating database: " . mysqli_error($con); } mysqli_close($con); ?> המשימה לא צלחה בידי וקיבלתי הודעת שגיאה בזו הלשון: מישהו יואיל בבקשה לחלץ אותי מזה? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן. יש לי פרויקט (VB.NET) שמשתמש באחד הforms בדפדפן של Xulrunner. דפדפן זה לוקח כ40 מגה ואני לא מעוניין לשים אותו בהתקנה בסיסית של התוכנה אלא כפלאגין שאותו תהיה לי אפשרות אחרי זה להוריד דרך עדכוני התוכנה. השאלה שלי, איך אני יכול לטעון את הreference של הדפדפן בRuntime בלי להגדיר את אותו הreference בפרויקט עצמו? כלומר, אני עושה בדיקה - אם כל קבצי הDLL של אותו הreference קיימים אצלי בתיקיה, רק אז אני אומר לתוכנה להטעין את אותם הקבצים ורק אז להריץ את הform עם הפקד הרצוי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliXir,

שלום, בניתי אתר שמבוסס על עיצוב של Photoshop עם הוספת מלל דרך FrontPage. האתר עובד בסדר גמור דרך Explorer אבל כשפותחים את האתר דרך ה FireFox כל העיצוב מתפרק לגורמים. להלן האתר: www.orthoptics.co.il מה עלי לעשות בכדי להתאים את האתר גם ל FireFox? תודה מראש.

17. ברירת המחדל של ה checkbox היא משמאל לימין: choose * מה עושים כדי לשנות את זה שיהיה מימין לשמאל: * בחר ??????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dorlevi2,

קיבלתי את הקוד הזה: עם כמה שאלות הצלחתי את כולם חוץ מזאת שלא ידעתי מה לענות מה מטרת הקטע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by שריה 24,

שלום! אני מעוניין שנתונים מה-data base יועברו לקובץ אקסל, ולקובץ csv. שהמשתמש ילחץ על כפתור והנתונים יהיו בקבצים האלו. מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה? (ניסיתי את זה: http://aspsnippets.com/Articles/Export-GridView-To-Word-Excel-PDF-CSV-Formats-in-ASP.Net.aspx וקיבלתי הודעת שגיאה) תודה! אשמח לקבל קוד ברור שעובד.. שריה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AgentZ,

אהלן , לאחרונה התחלתי לתכנת בפייתון וכחלק מתוכנה קטנה שאני מפתח לעצמי הגעתי לכך שאני צריך ליצור תהליך של cygwin. עם תהליך היצירה של התהליך לא הייתה בעיה , אבל כשניסיתי לכתוב אליו (דרך stdin) זה נותן לי שגיאה: cygwin.stdin.write('ssh') IOError: [Errno 22] Invalid argument הקוד של התוכנית עצמה (רק החלק הקשור) (כמובן שעשיתי פייפינג לstdin וstdout של התהליך שאני פותח) : import subprocess as sub #ייבוא המודל cygwin = sub.Popen('J:/cygwin/Cygwin.bat',shell=False,stdin=sub.PIPE,stdout=sub.PIPE) #יצירת התהליך cygwin.stdin.write('ssh') #כאן מתרחשת השגיאה מה אני עושה לא בסדר ? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lordgod,

התקנתי את mingw וכל מה שצריך (GCC וכל השאר ) , אני כותב תוכנית פשוטה , מנסה להריץ וזה פשוט לא מריץ (בחרתי את mingw gcc ) שגיאה: launch failed no binaries

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים, כתבתי את התכנית הבאה, עכשיו יש לי בעיה בקלט, כשאני מכניס 4 הוא יורד 2 שורות ואז מחכה לקלט מתאים. זה לא טוב, אני צריך שכמו בשאר הוא ירד שורה אחת בלבד ואז יחכה לקלט. אם מקישים 1 צריך להכניס 2 מילים והוא ידפיס אם הן שוות 0, 1 אם השניה גדולה יותר, 1- אם הראשונה גדולה יותר (לקסיקוגרפית). אם מקישים 2, צריך להכניס מחרוזת והתכנית מדפיסה את אורכה. אם מקישים 3, צריך להכניס גודל מערך שלמים ואז להכניס ערכים שלמים בהתאם, והוא מדפיס את הערך שבתא שסכום ערכי התאים לפניו וסכום ערכי התאים אחריו שווים. אם מקישים 4, צריך להכניס מחרוזת והתכנית מדפיסה אותה בלי רווחים. סה"כ תכנית לא קשה בכלל, רק הקלט של 4 עושה לי בעיות. אהיה אסיר תודה אם תוכלו לעזור לי בזה. מצ"ב הקבצים. תודה מראש. […

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. צהריים טובים. לא מזמן גמרתי ללמוד (בעיקר בזכות ובעזרת חבר) את ספריית ה SDL (וכתבתי בה פרוייקט). החלטתי ללמוד ספרייה לבניית ממשק משתמש גרפי. בעזרת מנהל הפורום "שניצל", הגעתי לספריית קוד פתוח ל C - gtk. הורדתי את ספריית ה gtk (ספריית קוד פתוח ל C) מהאתר שלהם: http://www.gtk.org. ספרייה זו מיועדת לבניית ממשק משתמש גרפי (GUI) בשפת C, ואני מעוניין ללמוד אותה דרך התיעוד שלה. התחלתי בהתקנת הספרייה: העתקתי את כל תיקיות ה include של הספרייה לתיקיית ה include של המהדר שלי - Dev C++. גם את קבצי ה lib של הספרייה העתקתי לתיקיית ה lib של המהדר. משום מה, כשאני מהדר תוכנית פשוטה, נרשמים לי עשרות שגיאות, למרות שבהגדרות המהדר הוספתי את הספריות. תמונת מסך - השגיאות: אני אשמח מאו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by cmicky86,

בוקר טוב. בחודשים האחרונים אני יושב על אתרי אינטרנט ולומד להקים אתרים מ-0 ברמת הקוד. כרגע אני נמצא בשלב שאני לומד תגיות HTML, ועברתי בין הייתר על אתר : CodeAcademy ושם הוסבר באחד השלבים שמשתמשים בתג - <div> על מנת להפריד בין חלקים בדף האינטרנט שאנחנו בונים, ואז הם נתנו תרגיל - העניין הוא שעדיין לא הבנתי למה צריך להפריד חלקים בדף ? תמיד ידעתי שיש HEADER - יש BODY ויש FOOTER אז למה צריך את ה-DIV ? האם צריך אותו ל-CSS ? או לדברים אחרים ? ראו למשל את הקוד דוגמא שהם הביאו לי פה : <body> <h1>The Brown Bear</h1> <div> <h2>About Brown Bears</h2> <h…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מחפש סקינים ומודים למערכת vBulletin 3.5.4 ... התקנתי את המערכת והכל בסדר, אבל אני צריך סקינים ומודים למערכת ולגירסא: 3.5.4 אם לא פניתי אל הפורום הנכון, אשמח מאוד אם תגידו לי לאיזה פורום לפנות... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים