עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by assaf990,

כתבתי פרוייקט שרץ ב C++ עם קבצי H וקבצי CPP כעת יש בקשה לשנות הכל לקובצי DLL ולהריץ את בכלל דרך GUI על ידי C#. השאלה: איך אני ממיר את הקבצים H ו CPP לקבצי DLL?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. אני לקראת בניית אתר האינטרנט הראשון שלי. האתר מיועד לשמש כחלון ראווה לעסק המשפחתי. האתר אמור להיות סטטי אך הייתי רוצה לשמור לעצמי את האופציה לשינויים קטנים בעתיד עם זה ברמת התוכן, עיצוב, קוד, ובשל כך אני מנסה לעשות זאת בעצמי ולהימנע מעבודה עם מתכנת שיחייב אותי שכול שינוי יצטרך לעבור דרכו. האתר לא צריך לכלול בתוכו מערכות כגון: פורומים, בלוג וכו'. האתר צריך לייצג את המוניטין של החברה בצורה עניינית ומסודרת וחשוב מאוד שהעיצוב יהיה נקי ומסודר. הידע שלי ב-HTML\CSS הוא בסיסי ביותר ובשל כך חשבתי לבנות את האתר בעזרת WordPress\Joomla, יתרונות? חסרונות?. חשבתי גם על DreamWeaver כאופציה לכלי עזר בחוסר הידע שלי בכתיבת HTML באופן ידני, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חשו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by barzanger,

אני מחפש שפה ללמוד עכשיו לבד ואני חושב על ++C או JAVA מה עדיף לי ללמוד אין לי נסיון קודם ואני לומד מהרשת! אם יש שפה אחרת שאתם ממליצים אני אשמח וגם תכנים יעזרו לי מאוד תודה מראש בר

4. שלום חברים, כתבתי את התכנית הבאה, עכשיו יש לי בעיה בקלט, כשאני מכניס 4 הוא יורד 2 שורות ואז מחכה לקלט מתאים. זה לא טוב, אני צריך שכמו בשאר הוא ירד שורה אחת בלבד ואז יחכה לקלט. אם מקישים 1 צריך להכניס 2 מילים והוא ידפיס אם הן שוות 0, 1 אם השניה גדולה יותר, 1- אם הראשונה גדולה יותר (לקסיקוגרפית). אם מקישים 2, צריך להכניס מחרוזת והתכנית מדפיסה את אורכה. אם מקישים 3, צריך להכניס גודל מערך שלמים ואז להכניס ערכים שלמים בהתאם, והוא מדפיס את הערך שבתא שסכום ערכי התאים לפניו וסכום ערכי התאים אחריו שווים. אם מקישים 4, צריך להכניס מחרוזת והתכנית מדפיסה אותה בלי רווחים. סה"כ תכנית לא קשה בכלל, רק הקלט של 4 עושה לי בעיות. אהיה אסיר תודה אם תוכלו לעזור לי בזה. מצ"ב הקבצים. תודה מראש. […

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eido300,

מישהו מכיר אתר בעיברית שיש בו תרגילים ל#c, עדיף שבאתר יהיה אפשר למצוא גם תשובות למקרה שאני לא אצליח משהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by IlanF,

יש אפשרות להציג הודעת שגיאה כמו בתמונה למטה? ועוד משהו... אני לא כל כך מסתדר עם VISUAL STUDIO אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני שומר את התוכנית שלי כקובץ EXE? תודה לעוזרים עריכה עם ההודעה הסתדרתי, אבל עדיין לא יודע איך לשמור כEXE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by robicon,

אם למשל יש לי מערך מאוביקט למשל של זמן hh:mm:ss המערך מכיל כ100 תאים לאכסון, 100 זמנים שונים איך אני יכול לדעת כמה זמנים שונים יש במערך אם למשל המשתמש הכניס רק 50 זמנים ולא 100 no_of_time=מספר הזמנים במערך אני יודע שאני צריך לעשות את זה על ידי לולאה אבל לא יודע איך......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by 8us.co.il,

מזמן לא הייתי פה ,עשיתי עיצוב חדש מעוניין בחוות דעת... עדיין לא מוחן 100% אבל באופן כללי השבלונה מוכנה : טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML לבד, אני מנסה למקם תפריט במרכז העמוד ואין לי מושג איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום , שמי קורן . לאחרונה עלה לי לראש רעיון לפיתוח שירות זיהוי שיחה חסומה , האומנם , שירות זה כבר קיים אך העלות גבוהה , מאוד. לאחר קריאה והתעמקות בנושא הבנתי שזה לא כזה קשה להבנה ולפיתוח, אך עולה לי השאלה הבאה: יש לי DID , של ספיקו , לא נבדק בינתיים אם מעביר ANI , cnam, אבל לניסוי זה מספיק כרגע , השאלה שלי היא יותר טכנית מאשר הבנתית , אין לי טלפון אייפי בבית , אך יש לי שרת Asterisk , האם אפשרי לחבר תשרת ל did שמספקת למשל חברת ספיקו ? אם כל מה שצריך זה השרת + הבנה+ did , ללא sip בייתי , אז אני מאמין שתוך מספר ימים אני כבר אתחיל עם הבנייה ואקווה לסיים תוך מספר ימים , ומה שחשוב שאני אמכור שירות כזה במחיר הגיוני מאוד , הרי 400 שקל לשירות כזה לחודש זה מאוד מוגזם , המספר did ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי. שלפתי מקבצי לוג גדולים מאוד של שרת מסויים נתונים רלוונטים ויצרתי לי עם סקריפט BASH כמה עשרות קבצי CSV (טקסט מופרד בטאבים) שדחיפתם לאקסל לא *אמורה* להיות בעייתית. בסופו של דבר אני צריך ליצור קובץ אקסל עם מאקרו כך שבלחיצת כפתור אני מייבא את קבצי הטקסט הללו ומציג גרפים בחתכים שונים. עם בניית הגרפים עצמם בVBA אני אסתדר. אני משום-מה מסתבך ממש עם ייבוא קבצי הטקסט לאקסל. חשבתי על משהו בסגנון הזה: dim myPath as String myPath = "C:\blabalablablab\bla with Application.FileSearch .newSearch .LookIn = myPath .SearchSubFolders=False .FileType=msoFileTypeAllFiles If .Execute() > 0 then 'files found MsgBox "there were "&.foundFiles.count&" files found." …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by fishmanl,

היי לכולם מה שואלים במבחן קבלה למשרת מפתח bi בנושא etl?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי אני עכשיו עובד על פרויקט ואני צריך לכלול בו master page. הגדרתי ב- master page אזור של content ואני רוצה שבלחיצה על image button ב- master page יתחלף ה- content ל- content שנמצא בקובץ aspx אחר. איך עושים את זה? חיפשתי מדריכים באינטרנט ופשוט לא מצאתי משהו שעזר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רציתי לדעת כייצד משלבים עמודיי HTML עם פוטושופ נגיד ויצרתי אתר רק בתור תמונה איך אני הופך אותו ל- אתר ממשי אבל שהכל יהיה בעיצוב של פוטו שופ ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המורה שלנו הטיל עלינו פרויקט והייתי רוצה לשמוע עצות וטיפים על איך לעשות וכו'... המטלה: סימולציה של זבובים על המסך בעזרת X ו- Y וכל מיני פקודות שקשורים לכמות של הזבובים , פגישה של הזבובים (יצירת זבוב חדש) וכו'.. בבקשה עזרו ותנו טיפים עידכון: הנה הפרטים אני משתמש בC/C++ יש צורך ברשימות מקושרות (אחת הדרכים ליצור את התרגיל) הפרטים של זבוב: *זבוב הוא זכר או נקבה (ומיוצג על ידי X Y בהתאם) *לזבוב אורך חיים מוגבל *מפגש בין X ל Y יוצר זבוב חדש * כל מפגש מקצר את חיו של X ב 10% * כל מפגש מקצר את חיו של Y ב 5% *כאחר יחס X+Y לשטח = 80% תוחלת חיים קטנה ב50% // flyWorld.cpp // // A simulation of fly's by using X's and Y's // //** ספריות מוכללות **// //#include <all…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by unknown20070,

מישהו מכיר את השפה הזו ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מוכן גם אתרים בתשלום, אשמח לשאלות ברמה גבוהה של SQL (לא בהכרח לתפקידי BI/DATA-ANALYST)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by NadavAfuta,

using System; public class JustAClass { public static void Main() { char ch; char word; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); ch = (char)(Console.Read()); while (word != '*') { if (ch == 'Z') ch = 'A'; else ch = (char)(ch + 1); word = word + ch; Console.WriteLine("Enter A word (1 Character each time, * To End): "); word = char.Parse(Console.ReadLine()); } Console.WriteLine(word); } } התוכנה הזאת אמורה לקלוט אות אות(בעצם מילה) ולהחזיר את המילה בפעם אחת כאשר כל אות במילה הופכת לאות שאחריה חוץ מהאות Z שהופכת לA. אבל זה נותן לי את השגיאה הבאה: Cannot implicitly convert type '…

19. Started by idofr,

אז קניתי שטח אחסון חדש, העברתי את כל הקבצים ועכשיו אני רוצה להעביר את הכתובת. איך עושים את זה? כמה בלאגן זה? תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום אני מחפש אתר או תוכנה שיכולים לצבוע לי את התגים המיוחדים בצבעים שונים וגם להדפיס כך... כי TopStyle למשל יכולה להציג את הצבעים אבל כשמדפיסים הם יוצאים בשחור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי תרגיל לחשב איבר הגדול ביותר באלכסון ראשי ומשני של מטריצה בגודל 6*6 כאשר את 20 האברים מזינים בצורה רנדומלית . להלן הקוד #include <stdio.h> void main() { int i ,j = 0; randomize ( ); int matrix[6][6] matrix[i][j] = random (20); /* choose 20 random number */ for (i = 0; i < 6; i++) { for (j = 0; j < 6; j++) { if (matrix[i][j] != matrix [j][i]) ;

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by attiass,

שלום לכולם, השאלה שלי מתחלקת לשתי תתי שאלות: אני עובד ב -visual studio 2005 בפרוייקט מסוג visual C++ . אני מנסה להמיר פרוייקט שנבנה ע"י קומפיילר metaware , לפרוייקט עם הקומפיילר של מייקרוסופט אבל יש לי בעיות תאימות : 1 . בקומפיילר metaware יש אפשרות להגדיר משתנים גם באמצע פונקציה , שלא כמו ב - visual 2 . בקומפיילר metaware יש טיפוס משתנה (data type) שיודע להתאים את גודלו לגודל המינימלי הדרוש : כלומר אם למשל מבצעים השמת ביטים אז הוא יודע להקצות את המינימום הדרוש , ואין צורך להגדיר מה גודלו, אלא הוא קובע אותו לבד - כמובן עם alignment לגודל של byte. למשל: FIELD הוא ה- data type : FIELD a:7; גודל a יהיה byte אחד FIELD b:13; גודל b יהיה 2 בתים השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by itzick_b,

יש לי שתי בעיות עם קבצים בינאריים. 1. איך אפשר לדעת אם הקובץ ריק? 2. איך אפשר למחוק את כל המידע שנמצא קובץ בינארי? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by MrAlex,

יש לי שאלה כללית,ב-headers אני רק מצהיר או שאני גם מכליל את התוכן של פונקציות (לדוגמא).אם אני רק מצהיר(בקובץ xxx.h) אז את התוכן של הפונקציות אני עושה בקובץ xxx.cpp נוסף ובו נמצא התוכן של הפונקצייה(בנוסף לקובץ הכולל את פונקציית הmain) תודה רבה על המענה אשמח להסבר או להפניה למאמר\מדריך\קטע המסביר על זה שוב תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.