עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gabi21,

יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gabi21,

ייש לי בעיה יש ברשותי הסקריפט הבא אני מנסה להכניס ל משתנה איקס מחרוזת שאמורה לחפש אותה בשאילתה הבעיה היא שהשאילתה לא מצליה לעבוד לי עם המשתנה הוא רואה את האיקס כמחרוזת במקום להסתכל בערך שמחזיק את המשתנה יש דרך לבצע את השאילתה עם המשתנה שהזה? דבר נוסף זה שהסקריפט פה נראה הפוך dim x x="calc.exe" strComputer = "." Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _ & "{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\cimv2") Set colProcessList = objWMIService.ExecQuery _ ("SELECT * FROM Win32_Process WHERE Name = 'x' ") For Each objProcess in colProcessList objProcess.Terminate() Next

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. כמו שאר התוכנות שלי שאני בד"כ מפרסם פה, אשמח לדעתכם על התוכנה התוכנה שלי שקיבלה ציון דיי נמוך ב-Softpedia ואני לא חושב שזה כזה פייר, אחרי הכול התוכנה עובדת אצליי ואצל חבריי ללא בעיות , התוכנה בנוסף על כך חינמית. למרות שבחלק מהמחשבים יש בעיה של כמה תקיעות לפעמים ואני צריך לגלות למה. בכול מקרה, הינה הקישור לתוכנה: http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/Mouse-Recorder-Pro.shtml יש שמה הסבר מפורט, הכול אני הכנתי , חוץ מהעניין של חלק מהקוד של ה-API , בניתי את כול התוכנה ואת העיצוב את הקוד, את הכול, אני אשמח לדעתכם מה לשפר, מה לא טוב ומקווה שתנסו אותה. דבר נוסף, יש אנטי ווירוסים שמזהים את התוכנה כ-"Keylogger" , כול המטרה של התוכנה זה להקליט את המידע שהמקלדת…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש לי איזה רעיון לחנות וירטואלית התקשרתי לחברות בניית אתרים והדרישה היא כ32000 שקל +- חשבתי לעצמי שאולי אני יכול ללמוד בניית אתרים מקצועית כמו שצריך ולבנות לעצמי האם זה אפשרי? איזה קורס\קורסים אני צריך לקחת כדי לדעת לבנות אתר? אני הנדסאי אלקטרוניקה שרק השתחרר אין לי רקע בתיכנות חוץ משפת C שלמדתי כהנדסאי.

5. Started by Yehudaa,

זאת השאלה : כתבו שיטה סטטית רקורסיבית public static int[] merge (int[] ar1, int[] ar2 המקבלת שני מערכים חד-ממדיים המכילים מספרים שלמים ממוינים בסדר עולה, ומחזירה מערך ממוין המכיל את כל האיברים של שני המערכים. כאשר כל איבר מופיע כמספר הפעמים שהוא הופיע במערכים הנתונים , כולל איברים זהים . לפתור את השאלה תוך כדי שינוי ar1 ar2 אני משער שאני יכול לפתור איך אני פותר את השאלה ללא שינוי המערכים הנ"ל ?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by OC,

למישחק הזה דבר ראשון אין משמעות או משהוא. זה הולך ככה אתם נמצאים בריבוע בישביל לזוז ימינה תילחצו 2 למעטה 3 למעלה 4 ושמאלה 1. עכשיו אני צריך עזרתכם איך מי פה אני ממשיך לסנייק?. דרך הגב בתחילת המישחק תילחצו 2 או 3. ואני יודע מערכים פונקציות ומצביעים יש מצב אני מצליח ליבנות סנייק. #include<iostream> #include<string> using namespace std; int main() { int x; int t; string p; string a[60]; int z; int count1; int count; int sum1=-1; int sum=10; for(count=0;count<10000;count++) { for(count1=0;count1<100;count1++) { cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; cout<<""<<endl; } cout<<""<<endl; cout…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by gabi21,

היי אני צריך עזרה בנושא של browser בניתי סקריפט שמבקש מהמשתמש להכניס מיקום של קבלת קובץ והייתי רוצה לעשות את הממשק פשוט יותר במקום שיתן לי את כל ה PATH הייתי מעוניין שיפתח לו browser קטן כזה ושם הוא יוכל לשותת ולהגיע לאיזור שבו הקובץ נמצא ולבחור את התיקיה / קובץ בה היא נמצאת רב תודות.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. אני רוצה להכין משחק מחשב בסגנון סדרת משחקי פיפוש (כאילו שיש רקע ואנשים מדברים מקדימה והם לא ממש מחוברים לרקע) עכשיו אני לא ממש יודע באיזה תוכנה אני אמור לעשות את המשחק הזה אז אם מישהו יכול להסביר לי באיזה תוכנה בדרך כלל משתמשים למשחק בסגנון כזה ועוד כול דבר שהוא יכול להסביר לי על איך בונים משחק מחשב בכלל ובסגנון של פיפוש בפרט ?! תודה רבה מראש לכול העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום. יש לי 2007FP ויש לו כמה קלטים (VGA,DVI וכדומה...) במעבר בין קלטים צריך ללחוץ על מקש במסך,והבעיה שכדי לחזור לקלט הקודם צריך לדלג על כל הקלטים האחרים (4 בסה"כ) זה לא נוח כאשר רוצים לעבוד עם שני מחשבים, לכן חשבתי על הדבר הבא: ראיתי שאפשר באמצעות תוכנה לכבות את הפלט שהולך למסך וכתוצאה מכך הוא עובר למצב שינה, אז חשבתי שאולי אם שני קלטים יהיו מחוברים, ואחד "יתנתק" אז הוא יעבור ישר לאחר. בקיצור, מה שאני מחפש זאת אפשרות לעבור בין שני קלטים של המסך באמצעות העכבר/תוכנה. לדוגמא כאשר אני אגיע לאזור 1600*x (סוף המסך) הוא יעבור ישר לפלט האחר, וכך יהיה אפשר לעבוד במצב CLONE. זה אפשרי? הגיוני? תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by Alex89,

באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Dunul,

שלום, אני מחפש לעבוד עם התוכנה BORLAND C בוויסטה. אני מצליח להריץ, אבל לא לFULL SCREEN וזה משגע אותי. מה גם שאני חייב להשתמש גם ככה בdosbox כדי להריץ את תוכנית הEXE (אני מכין פרוייקט גמר במחשבים) למישהו יש הצעה?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  12. כלומר, שלא יהיה לך סמן עריכה מעל המלל שתראה אתה יכול לסמן איתו את המלל, שפשוט יהיה חץ. אם אפשר שגם לא יהיה ניתן לסמן אתה מלל עם סמן.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני מחפש מערכת שתשמש לגלרית תמונות, שתהיה פשוטה ממבט חיצוני אך בעלת יכולות ניהול מתקדמים. למעשה, אני מחפש משהו בסגנון מערכת האלבומים של פייסבוק - יכולת להוסיף אלבומים, להוסיף תמונות, להוסיף כותרות לתמונות ולמחוק/לשנות את הסדר של התמונות הקיימות. הכל - מתוך ממשק WEB ללא כל ידע מוקדם במחשבים ו/או FTP וכו'. המערכת צריכה לעבוד ב-PHP. צריכה להיות יכולת לשלב את המערכת ב-template קיים. המראה החיצוני שלה צריך להיות מרשים (שזה לא יראה כמו משהו שילד בן 12 עשה), אך פשוט ולא מסורבל עם מיליון אופציות. מטרת המערכת היא לשמש כתיק עבודות, ולכן מערכות מלאות כמו coppermine הן overkill ולא מתאימות בעליל. דרישה קריטית נוספת - המערכת חייבת לתמוך בשמות קבצים בעברית. לא אכפת לי שתעש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני רוצה להוסיף טיימר שיעבוד ברקע (כלומר לא יראו אותו), שיגיד כמה זמן הקונסול עובד. מישהו יודע מה הקוד להכנסת טיימר כזה... נא לא להתייחס ל-4 תגובות ראשונות..

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני צריך להעלות שאלון קצר שאת התוכן שלו אני אקבל כאימייל איך עושים את זה? לא חייב להיות PHP (אבל חייב לעבוד באתר שלי שמאוחסן בBLUEHOST ואני מניח שאין לי שם ASP)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, האם למישהו כאן יש קוד/תוכנית C# לשליחת/וקבלת SMS באמצעות הפרוטוקול של ה ICQ ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי פרוייקט בג'אווה שאני עובד עליו ונתקעתי במשהו קטן .. מה שוקרה זה שאני מושך תמונה מסוג blob מ-mysql הופך אותה ל- image ואני מנסה לשמור אותה עכשיו במחשב זה מה שהצלחתי עד עכשיו Blob blob=rs.getBlob(1); is=new BufferedInputStream(blob.getBinaryStream Image raw =ImageIO.read(is עכשיו אני רוצה לשמור את ה- Image בדיסק מקומי ..אז מה שעשיתי זה: fc = new JFileChooser int returnVal = fc.showSaveDialog(Search_table.this ופה נתקעתי ....איך אני אומר לו שאני רוצה לשמור את ה- image שלי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. Started by Andrey22,

יש לי בגרות בע"פ נבחן מול בוחן ביום ראשון ועליי להציג לו את הפרוייקט שלי ב-ASP.NET שלקראת סיום,יש לי SERVICE ושלושה CLIENTS,השאלה שלי אילו שאלות הוא עלול לשאול ומה בדיוק עליי להסביר לו. אשמח לפירוט מורכב,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. יש לי קובץ טקסט של פריטים. אני רוצה למחוק רק את השורה האחרונה או השורה לפני האחרונה. מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה.

20. Started by gabi21,

נתקלתי בבעיה אני מנסה לבנות סקריפט שישלח PING לסדרה של כתובות מ 192.168.1.1 עד 192.168.1.20 אבל אני לא מצליח להבין מה הפקודה שאני צריך להכניס כדי שזה יעבוד מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מדובר בwin ce 5.0 ואני מנסה לתפוס את הEvent "On Event" רק שאני לא מוצא שום נתונים עליו חוץ מפה- http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb154521.aspx On Event Keyboard event associated with application buttons that turn on the screen, and other items. The keyboard sets this event, but also sends the appropriate VK code. יש למישהו מושג היכן אני יכול למצוא מידע נוסף או אפילו שם הevent כדי שאוכל לתפוס אותו?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. היי, הנה משחק שתכנתתי לא מזמן(<_< לפני חודשיים!), הוא מבוסס על שולה המוקשיים והוא אונליין הפעם,אחד צריך להיות הסרבר ואחד הקלינט(כמובן). הקלינט צריך לשים את הIP של הסרבר בקובץ Configuration.txt בשורה הראשונה (לא לשנות את הפורט שמתחת,משהו לא הלך לי שם ואין לי כוח לתקן,בעיקרון המשחק משתמש בפורט 2000). המשחק תוכנת עם C++ ועם הספריה SDL למי שתוהה. אז הנה ההורדה: http://rapidshare.com/files/124406928/MineSweeper_Online.zip.html לי אישית עבד המשחק ושיחקתי עם שני מחשבים,אם למישהו יש בעיה עם המשחק בבקשה לרשום לי פה שאני אוכל לתקן אותה למשחקים הבאים שאני אכין. תהנו~.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by RainbowInBlack,

אני מניח שהתראד הזה יהיה ל"ת רק אחזור על השאלה - מה ה IDE הכי נוח לעבודה עם Python ? כי אני מניח שאף אחד לא עובד מול ה Command Line שלו

• 3 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים