עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. תוסף ONE TAB מיועד לחסוך בזכרון המחשב בריבוי חלונות בדפדפן. האם אפשר לשלב תוסף כזה בתכנה פרטית שבה יש אפשרות לפתיחה של חלונות רבים ששותים מזכרון המחשב?

2. שלום. מהו קוד הHTML שיפתח את החלון החדש בגודל התוכן? למשל כשלוחצים "גזור קופון" כמו באתר הזה אז החלון נפתח בגודל קטן http://www.rol.co.il/search/coupons/?by=restaurant&restaurant=

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by fatalica,

אני צריך עזרה בלהכין קובץ פשוט (BAT אולי או VBS) שברגע שאני אלחץ עליו ירד לי קובץ מאתר אינטרנט שאני בניתי הקובץ צריך לרדת מיד ובלי שאלות (מה ם שלכניסה של האתר יש סיסמא וצריך גם לפתור את זה) כל זה בשביל שאני אוכל להוסיף אותו לרשימות המתוזמנות והוא יהיה בעצם עדכון ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני כותב משחק עם שרת ולקוח שמתחברים בSOCKETS של TCP. בחיבור הראשון בדרך כלל אין כל כך בעיה, אבל אם אני סוגר את השרת קודם ואז את הלקוח ואז מנסה להתחבר שוב אני מקבל הרבה ECONNREFUSED בצד של הלקוח בפונקציה של connect. עשיתי CLOSE לכל הסוקטים עד כמה שידוע לי אבל זה אומר שכאילו לא סגרתי משהו או לא סיימתי את החיבור הקודם טוב. בסוף זה מתחבר אבל פשוט לוקח הרבה זמן. גם בחיבור הראשון אני לפעמים מקבל את השגיאה הזו כך שאני חושב שאוליי כשאני לא סוגר שם משהו זה אפילו נשאר לפעם הבאה שאני מריץ את האפלקציה, אבל פחות חמור כי עובר יותר זמן בין הרצה להרצה מאשר בחיבור שני באותה הריצה. ECONNREFUSED (111) Connection refused. This error can occur during an attempt…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Spiritus,

אני יודע VB ו C . אני רוצה להתקדם וללמוד JAVA . אז אם אפשר אני רוצה לקבל הסבר קצר על JAVA . האם זה דומה לVB? איזה ספר אתם ממליצים? אתרים שאני יוכל ללמוד מהם? והאם בכלל כדאי? תודה לכם !!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום איך אני עושה מספר בחזקת מספר אחר ללא שימוש בכפל או בפונקציות (לא משנה באיזו שפה) ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by yochze,

היי, השאלה שלי היא טיפל'ה מורכבת אך מאוד נקודתית. אני מפתח יישום אינטרנטי שחלק מהעבודה שלו הוא לפרסר 10 (בערך, משתנה) אתרים (משתנים מפעם לפעם) ולהוציא מהם את כל תגי הלינקים הקיימים ולפלוט אותן למשתמש (כל ה a href למיניהם). עבדתי בהתחלה עם PHP וזה לקח נורא הרבה זמן.חשבתי לעבור לשפה שתומכת Multi Threading ואולי לחסוך זמן יקר? אז ככה: א. האם עבודה באמצעות Multi Threading לפירסור דפי האינטרנט תקצר את זמן העבודה של היישום? אם כן, בכמה? (מבין שאי אפשר לתת תשובה ממשית.. אבל בערך) והאם זה משתלם? באיזה שפה רצוי להשתמש? אני מניח ש-ASP.NET C#? או אולי בכלל סקריפט PYTHON או משהו? הדגש הוא על מהירות. זה באמת הכי קריטי.. אני צריך את הדרך והשפה שתציג לי את התוצאות בצורה הכי מהירה! תוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לא מצליח להשתמש בסקריפט של JAVA דרך פרמטר SRC והנתיב לקובץ עם סיומת JS. כאשר אני מריץ את הסקריםט באופן רגיל הוא עובד, וכשאני רק רוצה לתת נתיב לקובץ שמכיל את הסקריט הוא לא רץ !!! דוג' <script language="javascript" src="/file_name.js" > </script>

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם. יש לי איזה תרגיל שני לא מצליח לפתור. אני צריך לקלוט מערך ואז להדפיס את 2 המספרים הכי גדולים ושני המספרים הכי קטנים. הצלחתי להדפיס את הכי קטן והכי גדול ואת השני בגודל והשני הכי קטן אני לא מצליח. אני מנסה להעביר את הערכים שמצאתי להיות קיצוניים כך שהוא לא יעבור עליהם שוב אבל יש שם בעיה. הוא מחליף את האיבר אבל לא משנה אותו. הנה מה שכתבתי. אם רק מישהו יכול להראות לי מה אני עושה לא בסדר אני אשמח, תודה. #include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { int ar[6],i,max,min,min2,max2,imax,imin,l=0,m=0; //clrscr(); printf("enter an array of numbers: "); for(i=0;i<6;i++) scanf("%d",&ar[i]); max=min=ar[0]; max2=min2=ar[1]; for(i=0;i<6;i++) { if(min&g…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by m.s.u,

שלום, צריך לכתוב פונצקיה הקולטת מערך של מספרים שלמים ואת גודלו ומשנה את סדר הנתונים במערך כך שקודם יופיעו כל המספרים השליליים ואחריהם כל האי שליליים. void splitArray(int arr[], int size); מישהו שיכול להגיד לי איך עושים את זה? תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני מחפש מארח לאתר שאני בונה אבל אני צריך שהוא יתמוך ב CGI - BIN ואולי גם ב ASP וכמובן שיהיה חינם יש לכם הצעות ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני עושה הרבה פעולות של הורדת קוד מקור של אתר וכאלה, ועד שלא הכל יורד התוכנה נתקעת. איך אני עושה שהתוכנה תדע לעשות דברים תוך כדי? אם אפשר גם C# וגם VB זה יהיה נחמד... [ד"א הייתי מחפש בגוגל, אבל הרשתות פה עם רימון הכי גבוה \= מעניין שאת הפורום הוא נותן...]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by creative,

אז ככה כתבתי תוכנית כזו בגן משחקים יש כניסה לשני מבוכים SMALL וBIG. המבוך BIG מיועד לאנשים שגובהם 1.70 ומעלה, והמבוך SMALL מיועד לאנשים שגובהם פחות מ 1.70. א. כתוב תכנית בפסקל שתקלוט את הגובה של כל אחד מהאנשים המגיעים לכניסה, ותדפיב את שם המבוך שאליו יכנס. התכנית תמנה מספר האנשים שנכנסו לכל אחד מהמבוכים ביום מסויים. ב. מפעילי המבוכים מקבלים היום בונוס, המחושב כך: מפעיל המבוך BIG מקבל בונוס אחד עבור כל 15 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. מפעיל המבוך SMALL מקבל בונוס אחד עבור כל 20 אנשים שנכנסו למבוך במשך היום. לדוגמא: אם ביקרו במבוך BIG 39 אנשים, יקבל המפעיל 2 בונוסים. אם ביקרו במבוך SMALL 80 אנשים, יקבל המפעיל 4 בונוסים. הוסף הוראות לתוכנית בסעיף א, כך שהתוכנית תח…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by ohad5g,

שלום יש לי בעיה קלה שלא כלכך הבנתי איך זה עושה את החישוב בקופלייר התוכנית קיצור int num1=2 ,num2=1 rasult result = num1 + num2--; printf("The formula is: result = num1 + num2--\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); לא הבנתי איך יוצא בקופלייר 4 result = num1-- + num2; printf("The formula is: result = num1-- + num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 3 result = num1 + --num2; printf("The formula is: result = num1 + --num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n",result); בקופלייר 1 result = ++num1 + ++num2; printf("The formula is: result = ++num1 + ++num2\n"); printf("The value of result is: %d\n\n", result); בקופלייר 4 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני רוצה לבנות רשימה מקושרת דו כיוונית בC לפי אותה הלוגיקה של הרשימה החד הכיוונית כמו שמופיע בתוך לולאת FOR הבאה: item * head = NULL, * temp; for (; i<5 ; i++) { temp = new item; temp -> next= head; temp -> item= rand()/%10; head=temp } כאשר item הוא מבנה struct Item {int data item * next אני רוצה לבנות את אותה הרשימה אבל שתהיה דו כיוונית שתתחיל ותסתיים בNULL., ז"א שכל איבר יהיה מטיפוס: struct Item {int data item * next{ item * prev}; ניסית והצלחתי לבנות רשימה דו כיוונית כזאת שבה הNODE הראשון מוגדר מחוץ ללולאה ואז שאר האיברים כבר נוצרים בתוכה ע"י שני פוינטרים. אבל אני לא מצליח לבנות רשימה כמו החד כיוונית הנ"ל שכל הNODES נוצרים בתוך…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Amit Shani,

אז בניתי מחלקה בשם Rational שמכילה nom ו denom - כלומר, המייצגת שבר. אני צריך שהפעולה הבאה תפעל: ;r2=0.3 * r1 עכשיו, כתבתי אופרטור * למחלקה הזו: Rational& operator*(double num) { Rational r=toFragment(num); r.nom*=nom; r.denom*=denom; return r; } והבעיה הראשונה שלי היא שהפונקציה תרוץ רק במקרה של r2=r1*0.3 ולא ההפך, איך אני מתקן את זה? הבעיה השניה שלי: toFragment הופכת double לשבר, התוכנית התחרבשה וכשחיפשתי למה, ראיתי שכשאני מעביר 0.3 לפונקציה במחלקה - המספר המועבר הוא בעצם 0.2999999 בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה, ולמה זה מחרבש לי את התוכנית? כי הקוד של toFragment הוא: Rational& toFragment(double num) { int…

17. Started by garnett,

שלום. הצלחתי פעם לעשות זאת ושכחתי, אם אפשר לעזור לי בזה אשמח.. אני מקבל ערך מדף HTML לדף ASP אבל לא מצליח להציג אותו דרך ג'אווה סקריפט.. איפה הטעות שלי??.... <% dim fname fname=Request.querystring("fname") Response.Write("Hello " & fname & "!<br />") %> <html> <head> <script type="text/javascript"> function fnchange() { var x = <%=fname; %>; alert(x); } </script>

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

אני לא מבין בשאלה הזאת מספר דברים והתשובות שלה עוד יותר לא מובנות לי. אשמח להסבר..

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by ZuBi,

שפה דלפי. הבעה שלי היא עם הפונקציה copyfile כשאני מנסה להעתיק איתה קובץ למחשב חוצי,רימוט,רשת. הבעיה שזאת לא פונקציה חוסמת כאילו. אני לא יכול לדעת מתי היא מסתיימת אפילו עם אני בודק while not true זה לא טוב בגלל שיכול להיות טיימאוט או שלא הצליח להעתיק אז שאלתי ? איך אני יכול לדעת מתי זה מסתיים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by redead,

מחפש סוג של מונה לאתר שיתן סטטיסטיקה יותר מקיפה מאשר רק מספר המבקרים, למשל שיהיה כתוב לאנשים כמה אנשים כרגע באתר ועוד כל מיני שטויות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by CliCK,

שלום לכולם! אני בכתה י' והשנה התחלנו ללמוד אסמבלר. אני צריך עזרה, והמורה שלי לא ממש עוזר האם מישהו פה יודע כיצד אפשר להוציא צליל? או צלילים? מעדיף את כל התווים. אני מתכנן לבנות "אורגנית" באסמבלר בתור פרוייקט לבגרות במרץ. תודה :]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by DarkMoh,

ucp.php: <?php require_once("includes/connection.php"); ?> <?php require_once("includes/functions.php"); ?> <?php include_once("includes/form_functions.php"); include_once("includes/check.php"); if (verify() <= 0) { $bad = "You are either banned or not logged in."; setcookie($_COOKIE("badlogin",$bad,time()+3600)); header ("Location: index.php?id=bad"); } else { switch($user) { case 1: echo "<a href=index.php?id=ucp&page=settings>User Settings<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=info>Character Info<p>"; echo "<a href=index.php?id=ucp&page=property>Owned Property</a>"; echo "&…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. אהלן חברים, נתונה לי תמונה בגודל של כ16x96 בשחור לבן - ז"א 16*96=1536 ביטים או 192 בתים לכל תמונה. האם יש דרך לדחוס את התמונות כך שיתפסו פחות מקום אך זמן פריסתם יהיה מהיר מאוד ? התוכנה מיועדת לרוץ על מיקרו בקר מסדרת PIC16. *התראד עודכן, ראו פוסט הבא.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by gshhary,

נתונות המחלקות הבאות: public abstract class A{ protected int _x; public abstract void d(int y); public String toString() { return ""+_x; } } public abstract class B extends A { private int _y; public B() { super(); _y = 1; } public String toString() { return ""+_x + "."+_y; } } public class C extends B { private int _z; public C() { super(); _z = 10; } public void d(int y) { _x += (y+_z); } public String toString() { return super.toString()+"."+_z; } } main: public static void main(String[] args) { A a = new C(); B b = new C(); C…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.