תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אנחנו לומדים עכשיו מחרוזות (STRING) ובשיעור של היום למדנו את הפונקציה strcpy ונתנו לנו שני תרגילים לעשות בבית על זה ואמרו שמי שמצליח מקבל בונוס במבחן אז בבקשה תעזרו לי בשני התוכנות, תכתבו אותן ואם יש לכם כח גם תזבירו מה עשיתם במחרוזות תרגיל 1: כתוב תוכנית שקולטת חמש מחרוזות מהמשתמש ופולטת אותן בסדר הפוך לסדר בו נקלטו. תרגיל 2: כתוב תוכנית שתקלוט 2 מחרוזות מהמשתמש ותפלוט אותם על-פי הא' ב' תורה ענקית לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר למתודה icommand שיצרתי גם את הפקד עצמו, מאחר ו3 כפתורים אצלי מפעילים את אותה מתודה אני רוצה לדעת מי מהכפתורים נלחץ אני יכול לפתור את זה בצורה כזאת שכל כפתור יפעיל לי פונקציה אחרת , אבל ניראה לי מסורבל ולא הגיוני, לכן חפשתי באינטרנט מדריך או דוגמא ואני לא מוצא מישהו יודע איך אפשר בתוך המאפיין icommand לקבל את שם הפקד שגרם לה לפעול?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משהו שקשה להסביר, מישהו מוכן לעזור לי באיסיקיו כי זה יהיה מאוד קשה להסביר את זה בהודעה אחת אני גם יצטרך לשלוח לו את האתר עצמו שאני עובד עליו כדי להבין מה צריך לעשות בדיוק אז מישהו שמוכן שיגיב או שישלח לי הודעה פרטית בבקשה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה חלק מקוד שאמור לבדוק אם כתובת מייל שהוזנה היא חוקית. הוא אמור לבדוק קודם כל אם יש שטרודל במקום מעל השני במחרוזת. את זה הוא עושה תקין. אם הוא עבר את הבדיקה הראשונה (הבוליאני על "אמת") הוא ממשיך לבדיקה השניה: לבדוק האם יש נקודה בכל החלק שאחרי השטרודל. את זה הוא עושה. הבעיה היא שאני רוצה שיבדוק לא בכל השטח מחרוזת שאחרי השטרודל אלא מ-תוו אחד אחריהשטרודל ותו אחד לפני הסיום (הרעיון הוא שכתובת אימייל כזו "dsfs@.asd" או שהנקודה תהיה בסוף- יהיו לא חוקיים ויהפכו את הבוליאני לשקר) . כרגע הכל עובד חוץ מהחלק של התנאי האחרון-הוא מתעלם מהפלוס אחד והמינוס אחד, ולא משנה איפה יש נקודה אחרי השטרודל הוא מחזיר לי בוליאני "אמת".... אני חושב שהבעיה נעוצה בתחביר לא נכון... מישהו יכול לעזור ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ליצור קוד שניגש לאיזה שהוא input שהוא מסוג hidden ולשנות לו את הValue עד פה הכל טוב ויפה הקוד תואם לקוד שבאקספלורר עכשיו לפקד קוראים getinfo1 ואני לא מצליח להגיע אליו באקספלורר 6 זה דיי פשוט document.all['getinfo1'].value='any String'; עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה את השורה הזו שתתאים לדפדפן כמו פיירפוקס ... תודה רבה לעוזרים אני סורק את הרשת בשביל זה כבר שבעות אך ללא הצלחה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה להציג טקסט כלשהו בTextBox, והוא מוצג בתור המון סמלים כאלו- � . הטקסט הוא sream שחוזר מבקשת אינטרנט... requestHttp.GetResponse().GetResponseStream() איך אני יכול להציג אותו בשפה שלו..? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במספר שאלות אם אני מתמש בסימן / אני מבצע פעולת חילוק, אשר תשתובת תיהיה המספר הקרוב ביותר (בהנחה שאני מתמש בINT ולא בDUBLE) אם אני מתמש בסימן % אני מבצע פעולת חילוק שהתשובה תיהיה השארית? (בהנחה שאני מתמש בINT ולא DOUBLE) אני צריך בבקשה קישור לטבלה שבה יש את כל הפקודות המטמטיות (כגון שורש, חזקות וכו') חיפשתי שעות בגוגל ואני לא מצליח למצוא תשובה פשוטה. מישהו בבקשה יכול לתת קישור לתוכנה של C# של מיקרוסופט. (עשיתי פירמוט ולפני זה התקנתי מדיסק ואין לי את הדיסק)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, איך אני ניתן לקרוא קובץ DOCX בג'אווה ולהכניס מידע מסויים לתוך DataBase? הצלחתי לקרוא קובץ DOC (ולא DOCX) ולהדפיס את כולו, אך אני רוצה לשמור/להדפיס נתונים מסויימים שנמצאים בסוף המסמך ב-DataBase (אולי אפשר להגיע לסוף המסמך דרך התוכן עיניינים??) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לכתוב קליינט פשוט ל STMP ב python, אבל מהר מאוד נתקלתי בבעיה. from socket import * from string import * import os s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server = "out.bezeqint.net" port = 25 try: s.connect((server, port)) except: print "connection failed!" exit(1) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "220" if not ok : print "error connecting to server" exit(1) compname = os.environ['COMPUTERNAME'] s.sendall("HELO " + compname) data = s.recv(1000) code = split(data, " ", 1)[0] ok = code == "250" if not ok : print "error saying HELO to server" s.close() exit(1) s.close() הבעיה היא שהתוכנית נתקעת ב data = s.recv(1000 השני, ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לנסות ללמוד PHP... אז בתקופה של הלמידה אני מקווה להשתמש רק בנושא הזה, כדי לא לעשות סתם הודעות מיותרות. עשיתי את הפקודה "hello world" חשבתי צריך לקפוץ חלון, לא צריך לקפוץ חלון שרשום בו הלו וורלד? פשוט רשום בכתב רגיל HELLO WORLD... דבר שני זה, עשיתי תקוד הזה <?php $txt = "hello world!"; $number = 16; ?> וזה לא עושה כלום.. זה צריך לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני יתחיל את כל הבחינות של הצבא(ממרם וגאמא). אז החלטתי לחזור על הדברים שלמדתי מלפני שנה ושנתיים (ושלוש =] ) כי הבנתי שVB לא מעניין תצבא. אז התקנתי תתוכנה הנ"ל ואני לא מצליח להריץ תוכניות. כלומר, כאשר אני לוחץ על דיבאג/דיבילט(לא זוכר) אז הוא עובר קומפילציה ואז שהם בא להריץ את זה הוא שואל אותי עם מה להריץ את זה(executable for debug) ויש לי כמה אפשרויות: הדפדפן הראשי שלי(פיירפוקס), REGSVR32.EXE, activeX control test container, עיוון. ואת האפשרות הactiveX הוא לא נותן לי לבחור... מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! למבינים שבכם בשפת הפיתוח CSS, אתם כנראה יודעים שיש בעיה עם התגאמת הקוד ל INTERTNET EXPLORER, כלומר, אותו קוד שנראה טוב ב CHROME ו FIREFOX פשוט נראה שונה ב IE על כל גירסאותיו, ואז נראה כאילו האתר אינו מעוצב וכתוב נכון, שאלתי היא חברים, האם יש תוכנה, או סקריפט כלשהו, המאפשר המרה של קובץ CSS תקין (שעובד מצויין ב FIREFOX ו CHROME ) לגירסאות של Internet Explorer 7 ומעלה.. לאחרונה אני נתקל בקבצי CSS תקינים אשר אינם מוצגים היטב בדפדפן של מייקרוסופט, חשבתי שאם מדובר בבעיה נפוצה, אולי ישנה תוכנה או סקריפט שיכול לתרגם קוד מוכן ולהתאימו לדפדפן של מייקרוסופט, כמו שציינתי - 7 Internet Explorer ומעלה, אשמח לקבל טיפים, עזרה או פיתרון אפשרי! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה, עם מי אפשר לשוחח בנדון, המדובר באתר מכירות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוסיף לדפדפן של גוגל כרום את אותו תחום מקווקו dotted border שקיים באינטרנט אקספלורר בלחיצה על קישור פנימי באתר קראתי שעליי להוסיף את הcss style הבא: acronym { border-bottom: 1px dotted #ccc; } אך ללא הצלחה. או שאני מוסיף אותו בצורה לא נכונה...כי איני מבין גדול בתחום. אודה למי שיוכל לסייע לי. בברכה, דודו [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך עושים חיסור טבלאות ב-HEIDISQL. עם הפקודות MINUS,EXCEPT,INTERSECT זה לא עובד. לדוגמא:[pre]SELECT* FROM `users` MINUS SELECT* FROM `users` WHERE `utype` = 1 [/pre][pre] [/pre]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! נתתי הגדרה לתגית ul: list-style-type: square ואז הריבועים שבצידי הרשימה נהיו למטה מידי, ולא ממש בתחילת פריט הרשימה - כשהפריט נפרס ל 2 שורות אשמח לפתרון :-) אני מצרף את הקישור לאתר: http://www.srayasite.stress-free-life.co.il/ זה בצד ימין ברקע הכחול, ברשימה, ראו את הפריט השני ! שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי בבית ספרי לימוד ישנים, האם אם שווים היום משהו ויש טעם לשמור אותם או להשליך הישר לפח כמו שחשבתי? Oracle SQL Oracle Forms Oracle PL\SQL כל אלו של (PH PTR (Prentic Hall PTR משנת 2000. כמו כן, מצאתי המדריך השלם לשפת C - משה ליכטמן ועמית רש, מהד' שישית משנת 2000, ללמוד C, מהד' שניה, 1996 שניהם בהוצאת הוד-עמי יש מה לשמור אותם? האם הם שווים משהו ללמידה כיום? לגבי שפת C, מי משני הספרים נחשב מוצלח יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר, לא משהו רציני... ואני לא כזה מבין בשפות אז נתקלתי בבעיה קטנה יש לי רקע שאני רוצה לשים: http://planet.nana.co.il/zombie12345/back.gif כשאני שם אותו העמוד נראה כך: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a.html ואני לא רוצה שהוא יתפרש על כל העמוד, אני רוצה שיהיה באמצע כמו פה: http://planet.nana.co.il/zombie12345/a1.htm ניסיתי לשים את הפקודה <"div align="center> בכל מיני מקומות ולא הצלחתי להזיז אותו מה אני צריך לעשות? ???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Microsoft Visual C++ 2010 Express כאשר אני כותב את הקוד ורוצה להפעיל בdos הוא נעלם לאחר החישוב יש איזה קוד שמשאיר אותו בdos ולא יוצא ?.. זה הקוד #define _CTR_SECURE_NO_WARNINGS #include <stdio.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,sum1,sum2,sum3,sum4; scanf("%d %d",&a,&b); sum1=a+b; sum2=a-b; sum3=a*b; sum4=a/b; printf("the + of %d and %d is %d\n",a,b,sum1); printf("the - of %d and %d is %d\n",a,b,sum2); printf("the * of %d and %d is %d\n",a,b,sum3); printf("the / of %d and %d is %d\n",a,b,sum4); }
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי תיבת טקסט שאותה לקחתי והמרתי את המשפט למערך של מילים : string[] words = searchResult.Split(' '); עכשיו יש לי database עם מספר טבלאות... האם מישהו מכיר אלגוריתם מהיר לחיפוש המילים האלה בטבלאות? אני משתמש באנטיטי אז החיפוש חייב להתבצע בעזרת DBcontext. עוד דבר, איך אני יכול לדעת שאחד מהמילים היא בעצם עיר שהמשתמש הקליד? ולא אני לא רוצה להפריד את התיבת טקסט ל2 תיבות טקסט שבאחד הוא מקליד את העיר ובשני הוא מקליד שם בן אדם או משהו בסיגנון האם יש דרך מהירה לעבור על המערך של המילים ולגלות מי מהם הוא עיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתור את השאלה הזו אבל לא ממש הצלחתי , מקווה שתוכלו לעזור לי בה. 1. כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם ומחזירה מספר שבו כל ספרה אי-זוגית תוחלף בספרה קטנה ממנה באחד. כלומר אם התוכנית מקבלת : 3378 אז היא תחזיר : 2268 (מקבלת: 3968 מחזירה: 2868 ) מה שניסיתי בינתיים זה זה : אין ממש "כתובת קוד כזו כי אני לא יודע איך לשים כזה דבר אז העתקתי הכול : import java.util.*; public class halfsimilar { public static void main(String[] args) { Scanner reader = new Scanner(System.in); int num = 3378 ; System.out.println(peoola(num , 0)); } public static int peoola (int num , int digits) { if(num<10) { if(num%2==1) return (num-1) ; else return num …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-