עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Ido.G,

שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם אפשר הסבר מפורט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ohad5g,

אני משתמש בתוכנה Microsoft Visual C++ 2010 Express כאשר אני כותב את הקוד ורוצה להפעיל בdos הוא נעלם לאחר החישוב יש איזה קוד שמשאיר אותו בdos ולא יוצא ?.. זה הקוד #define _CTR_SECURE_NO_WARNINGS #include <stdio.h> #include <conio.h> void main (void) { int a,b,sum1,sum2,sum3,sum4; scanf("%d %d",&a,&b); sum1=a+b; sum2=a-b; sum3=a*b; sum4=a/b; printf("the + of %d and %d is %d\n",a,b,sum1); printf("the - of %d and %d is %d\n",a,b,sum2); printf("the * of %d and %d is %d\n",a,b,sum3); printf("the / of %d and %d is %d\n",a,b,sum4); }

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SMAZ,

שלום אני לומד במגמת אלקטרוניקה כתה י' כן אני יודע שעכשיו כמה דברים שאני אומר לא קשורים לנושא ואני חפרתי :'( התחלנו ללמוד במחשבים שפת C++. המורה הזה ,בכללי כול מורי האלקטרוניקה, אתה מבקש מהם שיסבירו לך הם אומרים בסוף או פשוט אין להם זמן בשיעור[ ובבית הספר נראה לי שהם לקחות את כול העבודות האפשריים שם הם רצים ממקום למקום כמו משוגעים] בסוף אני נתקע אם סימני שאלה מעל הראש. 1.עכשיו לנושא אז התחלתי ללמוד C++ ואני פשוט לא מבין כלום כמעט הוא הסביר לנו על דברים פשוטים על : && ועוד כמה דברים כאלו ועל תרשים זרימה וגם על התחלה בשביל לעשות מחשבון ואני לא הבנתי כלום הכול לא מתקשר לי מישהו מכם יכול להסביר לי בבקשה. 2.וכול המקצועות האחרים[תורת החשמל פיזיקה ומיתוג]הכול …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by פיני1805,

שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מנסה להוסיף לדפדפן של גוגל כרום את אותו תחום מקווקו dotted border שקיים באינטרנט אקספלורר בלחיצה על קישור פנימי באתר קראתי שעליי להוסיף את הcss style הבא: acronym { border-bottom: 1px dotted #ccc; } אך ללא הצלחה. או שאני מוסיף אותו בצורה לא נכונה...כי איני מבין גדול בתחום. אודה למי שיוכל לסייע לי. בברכה, דודו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by baruchiro,

מישהו בבקשה בבקשה יכול לכתוב איזה מדריך בסיסי לHook? אתם יודעים, משהו שיגיב למשל לאיזה לחיצת מקש, מחוץ לתוכנית, או משהו כזה... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orninyo,

שלום, קראתי את חוקי הפורום ולפי מה שהבנתי , זהו לא פרסום. אז ככה, זה האתר www.hadea.co.il אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי הרעיון והעיצוב. אשמח גם אם תרשמו על מנת לראות את ממשק המשתמשים הרשומים. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MasterDK,

זו בעיה דיי ידוע ואני מחפש אליה את הפתרון הפשוט ביותר והטוב ביותר. תיאור הבעיה: נתונה מחלקה BasePacket שממשת את האינטרפייס Serializable. למחלקה יש בנים כגון: LoginPacket, LoginFailPacket, PingPacket, PongPacket וכדומה (רמת ההורשה היא 1, כלומר ל BasePacket אין נכדים רק בנים). נתונים שתי לקוחות A ו B שיש ביניהם סוקט פתוח והם מדברים בפרוטוקול מסויים ששולח את אחת ממחלקות הבנים של BasePacket (היא עצמה אבסטרקטית ולכן לא ניתן לשלוח אותה). תהליך שליחת חבילה LoginPacket מ A ל B נראה ככה: LoginPacket login = new LoginPacket(.., .., ..); X x = Serialize(login); Send(x); בואו נצא מהחנה ש Serialize עושה סריאליזציה ומחזיר אובייקט מסוג מסויים אשר ניתן לשליחה בסוקט, ו Send שולח את הב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by omfir,

יש לי 2 מחלקות Date ו Account ושני אובייקטים a לAccount וb לDate. כשאני מנסה להפעיל פונקציה של b במחלקת Account הוא לא מזהה את האובייקט ממחלקת Date. מה אפשר לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לעשות באתר שלי שמתי שנכנסים אוטומטית הוא יוריד (כלומר שישאל והכל) דף של HTML. נגיד שקוראים לו 1.html. הבעיה היא שהברירת מחדל של הדפדפן היא להציג את הדף ולא להוריד. אז איך אני גורם לו להוריד אותו? ואיך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by skywalker13,

שלום נתנו לי לבנות תוכנית (תרגיל מספר) שמציגה על המסך טבלה בגודל 6X6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור, ורוד. בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה, עד שבשורה השישית כל התאים צבועים. ניסיתי ולא בדיוק הצלחתי, הנה מה שכתבתי: <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'") ; for ( i = 0 ; i <= 5 ; i++ ) { document.write("<tr height='30'>") ; for ( j = 0 ; j <= 5 ; j++ ) { …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shoshana,

כתבתי קוד בc# בעזרת random והמספר לא יוצא רנדומלי: direct = new Random(); ..... int direction = direct.Next(directions.Count); SizeDirect = directions[direction]; BuildByDirect();

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by הילה2000,

שלום לכולם מישהו יודע איך מגדירים בHTML רקע לאתר שהוא סוג של PATTERN לדוגמא הרקע החום עם העיגולים באתר הנ"ל http://www.iah.org.il תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by דניאל נ,

שלום, אני צריך עזרה בתרגיל בשפתJAVA (יש לציין שאנחנו עובדים בכיתה עם ECLIPSE ): קבוצת אנשים נקראת קבוצה הומוגנית אם הפרש הגילאים בין כל שני אנשים בקבוצה לא עולה על 5 שנים . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר אנשים בקבוצה ואחריו גילאים שלהם ופולטת הודעה האם הקבוצה הומוגנית או לא . יש לציין שיש להשתמש בלולאת FOR - זהו הנושא העיקרי . תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. אני מעוניין ללמוד ליצור תבניות בPHP. אני זוכר שקראתי איפשהו מדריך שמשתמש במעין עוגנים כאלו שמראים לדף לאן להכניס את התוכן,הכותרת, התפריט וכו. חיפשתי מדריכים בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה בעיקר דברים שהם לא באמת תבניות והם משתמשים בincludeים כדי ליצור את הדף. מצאתי גם משהו דומה שמשתמש בiHTML שבחיים לא שמעתי על זה. http://ontosys.com/php/templates.html אם אני לא טועה המדריך שחיפשתי השתמש בפונקציה preg replace אבל אני לא בטוח. המטרה העיקרית שלי זה תבניות שאפשר להחליף לגמרי את המבנה והעיצוב של הדף. ולא רק לבצע שינויים קטנים באיזורים מסוימים של כל דף. שימו לב שאני מועניין לבנות את התבניות בעצמי ולא להשתמש בדברים כדוגמת סמארטי או וורדפרס- היה את האתר PHP ישראל\ איתן או משה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום פורום, אני מנסה לקלוט מספר קבצי Excel ממספר מקורות שונים שמכילים מידע טבלאי ללא מזהה (ID). בסיום הקליטה המידע צריך להכתב למסד הנתונים (Oracle). הבעיה היא שיכולה להיות כפילות מידע ממספר מקורות שונים, ובגלל שאין לי מזהה יחיד עיקר ההשוואה מבוססת על טקסט. כלומר ניקח את הדוגמה הבאה בה אני מקבל את אותו המידע מכמה מקורות עם שינויים קלים: Source A: The Dark Knight Source B: Batman The Dark Knight Source C: The Dark Knight 2008 התהליך הוא לא אוטומטי 100% כלומר כל עוד אין התאמה (לא נמצא כזה ערך במסד) תנתן התערבות למשתמש. רצוי שתהיה כמה שפחות התערבות מהמשתמש בייחוד אחרי שהוא כבר "התערב" לגבי קלט מסויים. יכול להיות שבאמת אין ערך מתאים עדיין במסד ואז המשתמש יפתח כניסה חדשה …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, איך אני ניתן לקרוא קובץ DOCX בג'אווה ולהכניס מידע מסויים לתוך DataBase? הצלחתי לקרוא קובץ DOC (ולא DOCX) ולהדפיס את כולו, אך אני רוצה לשמור/להדפיס נתונים מסויימים שנמצאים בסוף המסמך ב-DataBase (אולי אפשר להגיע לסוף המסמך דרך התוכן עיניינים??) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני צריך סקריפט, עדיף אחד שאפשר להריץ קבוע דרך הcmd בvbscript או משהו. אני צריך סקריפט שידמה לחיצה של איזהשהו מקש כל 3 דקות וירוץ ברקע, כדי שהמחשב לא יעבור למצב המתנה. עדיף שזה יהיה מקש כמו scroll lock או משהו שלא יפריע לפעילות השוטפת של המשתמש. מסיבות שאני לא ממש יכול לפרט, אין דרך לשנות את ההגדרה הזאת באופן מקומי איפה שאני רוצה להריץ את הסקריפט, ולכן אני צריך משהו כזה. אשמח אם מישהו יודע איך לעשות את זה תודה..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nir1992,

איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DoctorBurp,

משהו יודע כיצד ניתן לפנות ל INDEX מסויים של STRING ב VISUAL BASIC ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by skywalker13,

שלום אני מעוניין לשים מוזיקה באתר שלי. חשבתי אולי מישהו יכול לקוון אותי למדריך (w3schools.com אני לא מצאתי אולי אתם תמצאו) איך עושים את זה. (אני עובד אם html ו-java script) או להסביר לי איך עושים את זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orninyo,

למה אני מקבל את השגיאה (הפרדוקסלית) הזאת ? 'MakeEmpty' : 'void (Stack)' differs in levels of indirection from 'void (Stack)' זה הפרוטוטייפ: void MakeEmpty(Stack S); זה הפונקציה: void MakeEmpty(Stack S) { if (S == NULL) { perror("must use CreateStack First"); exit(4); } else while (!IsEmpty(S)) Pop(S); }

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים