עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם! אחרי חיפוש נואש ברשת אני לא מוצא משהוא שיעזור לי לבנות את התוכנה.... אני רוצה שהתוכנה תחזיר לי ערך מסויים מתוך הREGISTRY ממחשב מרוחק. אני יודע איך עושים את זה ב VBSCRIPT אבל אני צריך את זה ל VB.NET...2005 אני יודע לעבוד עם WMI אבל זה לא מצליח לי עם הREGISTRY CODE VBSCRIPT : strComputer = "idanash" Set oReg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\default:StdRegProv") oReg.GetStringValue &H80000002,"SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\VIRUSCAN8000","DATVersion",strValue Wscript.Echo "Current WSH Trust Policy Value: " & strValue תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה אמור להיות לכם ממש בקטנה : כתוב תרשים זרימה שקולט מספר שלם חיובי N ,הדפס את סכום כל המספרים הטבעיים מ- 1 עד המספר שנקלט כולל. אשמח אם משהו יעזור לי לראות את הדרך שהוא הגיע לפתרון . תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by majin_omri,

ערב טוב, יש כאן מישהו בפורום שמתכנת משחקים ב- C++ עם הסיפרייה הגראפית Allergo? בדיוק היום התחלתי ללמוד אותה, ואני רוצה להגיד לכם שזאת הסיפרייה הגראפית הכי פשוטה שראיתי עד כה. הייתי שמח לדבר עם אנשים שכבר יודעים הרבה על הסיפרייה הנ"ל אז יש בפורום מישהו כזה? נ.ב: הנה המדריך שאני לומד ממנו: http://www.loomsoft.net/resources/alltut/alltut_index.htm תודה, עומרי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Moty_p,

כך הפורטל החדש שאני בונה נראה (במצב משתמש מחובר) http://img2.timg.co.il/forums/1_152262511.png התפריט העילון פותח את התוכן שלו באותו חלון בעזרת אג'קס החלון הנ"ל משנה את גודלו בהתאם שיניתי את הגרפיקה של הפתק כמו שאתם רואים וניתן לגרור אותו לכל מקום כל לחיצה על החלון או על הפתק או דברים אחרים מעלה את ה ZINDEX שלו ומעלה אותו כך שתמיד יהיה עליון אבל אני בבעיה: איך כדי לעשות את התיקיות ולהציג למשתמש שהוא נמצא במצב מחובר עם שם המשתמש שלו? אם לפתוח את התוכן של התיקיות באותו החלון? מה אתם אומרים? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לדעת איך אני יכול ליצור סביבת עבודה של Windows ב++C מצאתי קובץ נורא ארוך ואחרי שעברתי עליו ויצרתי חלון איתו יצא לי משהו ממש מכוער ואני רוצה שיווצר משהו קרוב לחלונות של הוינדוס ככול האפשר אם למישהו יש כזה דבר אני אשמח אם תוכלו לשתף או לשלוח לי במייל תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nir1992,

איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. ברצוני להתחבר למסד נתונים sql server 2008 r2 express ובטבלאה ספציפית לשלוף ערכים ממקום מסוים, לעדכן ולמחוק. לדו: טבלת משתמשים, אני רוצה שיהיה ניתן להוסיף משתמש , למחוק אותו (עפ"י חיפוש אם קיים) ולעדכן. כל זה חייב להיות בזמן אמת וחשוב לדעת שהטבלה חייבת להתעדכן כל הזמן ומהר (לדו: לכל משתמש יש כסף בחשבון והוא משתנה מאוד מהר בהתאם לפעולותיו) אשמח לכל עזרה שתבוא זקוק לזה מאוד.. שיהיה יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by skywalker13,

שלום נתנו לי לבנות תוכנית (תרגיל מספר) שמציגה על המסך טבלה בגודל 6X6 גובה כל תא 30 נקודות ורוחבו 30 נקודות צבע התאים בעמודות (משמאל לימין) הוא: אדום, כחול, צהוב, ירוק, אפור, ורוד. בשורה הראשונה רק תא אחד צבוע (התא השמאלי ביותר), בשורה השנייה רק שני תאים צבועים (השמאליים ביותר) וכך הלאה, עד שבשורה השישית כל התאים צבועים. ניסיתי ולא בדיוק הצלחתי, הנה מה שכתבתי: <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'") ; for ( i = 0 ; i <= 5 ; i++ ) { document.write("<tr height='30'>") ; for ( j = 0 ; j <= 5 ; j++ ) { …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by פיני1805,

שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ori83,

אני כותב מחלקה ב++C ואני צריך לתמוך בפעולה: {string,int} =+ אובייקט של המחלקה. למישהו יש רעיון איך אני מממש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 8us.co.il,

עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת... תביאו עוד הערות בבקשה http:\\mycomp.co.il

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LazyBoy,

אהלן, אני מנסה ליצור Deque בjava אבל יש לי בעיות עם popFront() (אני לא יכול להשתמש בספריות המובנות) זה מה שיש לי כרגע public E popFront() throws DequeException { if ( isEmpty() ) throw new DequeException("Non-empty deque expected in call to popFront()."); Node tmpNode = new Node(); tmpNode.data = head.data; if ( size() == 1) head = rear = null; else { . . . } length--; return tmpNode.data; } אשמח אם מישהו יוכל להשלים את החסר/לעזור כי אני כבר משתגע. (לא פרסמתי את הקוד שיש לי שם כי הוא פשוט לא נכון) בעיקרון צריך לסדר שם את הרפרנטציות. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by meirtz4,

שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by liran2003,

שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spinchicken,

אני מתכנת ב ++visual C ויצרתי קובץ טקסט שהוא בעצם עמודות בגרף מופרד בטאבים. האם אפשר לקרוא מהC לאקסל שייצור מהקובץ גרף?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shoshana,

מה עושה הפונ' getBool() בjs?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by efod26,

שלום, מישהו יודע איך אפשר לקבוע כמה ספרות אחרי הנק' יוצגו בפלט ב-console?? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב. קצת על המערכת: מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט. התקנת המערכת: נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות. מבנה בקבצים: phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif log…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by skywalker13,

<html> <head> <script language="javascript"> var i ; var j ; for ( i == 1 ; i <= 10 ; j++ ) { for ( j == 1 , j <= 10 ; j++ ) { document.write ( i*j + " " ) ; } document.write ("<br />") ; } </script> <title>10X10</title> </head> <body> </body> </html> תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mwalker03,

נתונה פונקצייה foo שמקבלת long x ונקראת ע"י ת'רדים מרובים. צריך להמנע מביצוע בו זמנית של אותו ערך. לדוגמא: אם 2 קריאות עם הערך x=10 מגיעות, אחת צריכה להתבצע ואחת צריכה להמתין. אבל אם מגיעים ערכים שונים, כגון x= 10 ו x = 11 שנייהם צריכות להתבצע במקביל. צריך לא לשמור בזיכרון את כל הערכים את כל הערכים שנקראו בעבר לפונקצייה, אלא, לשחרר אותם ברגע שת'רדים יוצאים(או מסיימים) או לחכות ל GC. בנוסף, צריך למנוע מצב שערכים שונים יתחרו על אותו Static sherd lock, לדוגמא: הערכים 10 ו - 11 יתבצעו במקביל וכשיגיע שוב 10 הוא ימתין ובפעם הבאה - הוא יהיה ראשון, כאשר במקביל יכולים להכנס עוד ועוד ערכים. שברתי את הראש כבר, מקווה שמישהו פה יוכל לתת לי כיוון תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rosesr,

וגם האם אפשר לעשות פומקציה שתתחבר בשבילי לקובץ MDB? תודה מראש לכל העונים מור רוזס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AVISHATZ,

היי אני לומד לבד שפת c ואני כבר יודע לכתוב שורות קוד השאלה שלי איך אני מפתח מהשפה משהו מעבר לשורות קוד למשל אם אני כותב קוד לרשימת תלמידים שמחשב ממוצע ציונים וכדו איך אני עושה מזה ישום שאני אוכל להשתמש בו על כל מחשב?

23. אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Eran-s,

האם זה אפשרי? זכור לי שב-2003 היה אפשר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מנסה לקמפל פרויקט ב-VISUAL . כשהוא בקובץ אחד עם ההצהרות והכל הוא עובד מצוין וכשאני מחלק ל-HEADRE אני מקבל הודעת שגיאה והפכתי תאינטרט בשביל תשובה ואןןןןןןןןןן error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl alias(struct avl * *,int,char * *,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl history(struct hist * *,struct hist * *,int,char unix.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "char * __cdecl set(struct avl * *,int,char * *,char הפונקציות הן שלי וכמו שאמרתי כשהכל היה בקובץ אחד זה עבד מושלם. אני משתגעעעעעעעעעעע תודה רבה למי שיעזור ואם אפשר אני גם ישלח את זה למי שמבין שמתי אינקלוד כמו שצריך

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.