תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אחרי חיפוש נואש ברשת אני לא מוצא משהוא שיעזור לי לבנות את התוכנה.... אני רוצה שהתוכנה תחזיר לי ערך מסויים מתוך הREGISTRY ממחשב מרוחק. אני יודע איך עושים את זה ב VBSCRIPT אבל אני צריך את זה ל VB.NET...2005 אני יודע לעבוד עם WMI אבל זה לא מצליח לי עם הREGISTRY CODE VBSCRIPT : strComputer = "idanash" Set oReg=GetObject("winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\default:StdRegProv") oReg.GetStringValue &H80000002,"SOFTWARE\Network Associates\ePolicy Orchestrator\Application Plugins\VIRUSCAN8000","DATVersion",strValue Wscript.Echo "Current WSH Trust Policy Value: " & strValue תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול ליצור סביבת עבודה של Windows ב++C מצאתי קובץ נורא ארוך ואחרי שעברתי עליו ויצרתי חלון איתו יצא לי משהו ממש מכוער ואני רוצה שיווצר משהו קרוב לחלונות של הוינדוס ככול האפשר אם למישהו יש כזה דבר אני אשמח אם תוכלו לשתף או לשלוח לי במייל תודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להשוואות את האינדקסים ולבדוק עם המערך הראשון שווה למערך השני ואותו דבר ההפך עם המערך השני שווה למערך הראשון יש לי בעיה ב check אני לא יודע איך להשוואות אותם זה התוכנית : .model small .stack 0FFFh .data mar db "ctov marh1 : $" mas db "ctov marh2 : $" shavim db "shti amarcfim shavim$" no db "error$" arr db 5 dup (0) arb db 5 dup (0) ten db 10 errorr db "no digit$" sum db 0 num db 0 .code Start: mov ax, @data mov ds, ax lea dx,[mar] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh1 call printMarh1 call printenter lea dx,[mas] mov ah,09h int 21h call printenter call keletMarh2 call printMarh2 call check sof: mov ah,4ch int 21h ok : lea dx,[sh…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב. קצת על המערכת: מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט. התקנת המערכת: נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות. מבנה בקבצים: phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif log…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כותב מחלקה ב++C ואני צריך לתמוך בפעולה: {string,int} =+ אובייקט של המחלקה. למישהו יש רעיון איך אני מממש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כייצד משלבים עמודיי HTML עם פוטושופ נגיד ויצרתי אתר רק בתור תמונה איך אני הופך אותו ל- אתר ממשי אבל שהכל יהיה בעיצוב של פוטו שופ ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת... תביאו עוד הערות בבקשה http:\\mycomp.co.il
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סקריפט שיהיה מן סטופר אחורי של ימים ,שעות ושניות לתאריך מסויים כלומר אם אני אכוון אותו לתאריך 21.5.05 אז הסטופר ירות אחורה, עם שניות שעות ימים וחודשים. בבקשה תעזרו לי- אני צריך את זה כמה שיותר מהר בתודה מנור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה ליצור Deque בjava אבל יש לי בעיות עם popFront() (אני לא יכול להשתמש בספריות המובנות) זה מה שיש לי כרגע public E popFront() throws DequeException { if ( isEmpty() ) throw new DequeException("Non-empty deque expected in call to popFront()."); Node tmpNode = new Node(); tmpNode.data = head.data; if ( size() == 1) head = rear = null; else { . . . } length--; return tmpNode.data; } אשמח אם מישהו יוכל להשלים את החסר/לעזור כי אני כבר משתגע. (לא פרסמתי את הקוד שיש לי שם כי הוא פשוט לא נכון) בעיקרון צריך לסדר שם את הרפרנטציות. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA עם ספר שהשגתי מחבר הספר נקרא "JAVA על כוס קפה" הבעיה היא שלא ממש אהבתי את הספר והוא לא היה מובן דרך אגב אין לי בעיה עם אנגלית אז אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לספר או מקור אינטרנטי מומלץ כדיי להתחיל ללמוד כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
<form method="POST" action="livereg.php" onSubmit="return (checkForm(this) && false);" > <fieldset> <label>Username</label><span><input type="text" name="username" id="username"/></span> <br /> <label>Password</label><span><input type="password" name="pwd1" id="pwd1" /></span> <br /> <label>Confirm Password</label><span><input type="password" name="pwd2" id="pwd2"/> </span> <br /> <label>Email</label><span><input type="text" name="email" id="email" /> </span> <br /> <span><input type="submit"/><…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע שאילתת SELECT שבוחרת מס' עמודות מטבלאות שונות, נגיד את כל השדות של Messages ואת השדה User_Name של Users, איך זה מתבצע? בעיה נוספת היא שאני צריך לבצע התנייה של המידע משני הטבלאות. לדוגמא, מUsers אני בוחר רק איפה שהשדה User_ID שווה לשדה Sender_ID של Messages, איך אני כותב את ההתניה הזו/את כל השאילתא הזו? תודה נ.ב. ניסיתי לעשות זאת כך, האם זה האופן התקין: Select Messages.*, Users.User_Name From Messages,Users Where Messages.Sender_ID=Users.User_ID
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוד מבוסס על Call Of Duty סיכסוך ישראל - פלסטיני דרושים מפתחים! שלום רב, לפרוייקט בניית מוד (על בסיס מנוע קיים ומשופר של Call of Duty), המבוסס על הסכסוך הישראלי-ערבי (משחק מרובה משתתפים), דרושים מעצבי תלת מימד, מעצבים גרפיים (ידע בטקסטורות), מתכנתים בשפה עילית (כלשהי), אנימטורים, ומעצבי שלבים עם ידע ב RADINET. הפרוייקט הינו פרוייקט שנסגר לפני כ3 שנים עקב חוסר בכלים מתאימים להוציאו לפועל, כיום נבנה על אחד ממשחקי Call of Duty עם מנוע וגרפיקה ששיפרנו, ויסופק כמשחק עצמאי. הפרוייקט בהתנדבות וללא תשלום, אך עם אופציה לתגמול בעתיד (פרטים בהמשך...) אפשר לראות בקישור הבא סרטון מהמשחק בגירסתו הקודמת: מספר תמונות: https://plus.google.com/photos/103013850825750168880/albu…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח ליצור סביבת עבודה של C בVISUAL STUDIO 2008. הברתת מחדל היא C++. האם מישהו יודע על דרך להגביל את הVS לעבוד בC רגיל? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
public class Dad{ public void method(Dad d) { System.out.println("Dad's method"); } } public class Kid extends Dad { public void method(Kid k) { System.out.println("in kids method overloading dad's method"); } public void method(Dad d) { System.out.println("in kids method overriding dad's method"); } public static void main(String[] args) { Dad dad = new Dad(); Dad reallyKid = new Dad(); Kid kid = new Kid(); dad.method(dad); dad.method(reallyKid); dad.method(kid); } } הפלט של התוכנית הוא 3 פעמים אותו הדבר - Dad's method השאלה שלי היא לגבי הפעם השלישית והאחרונה - למה זה לא מדפיס in kids method overriding dad's method כי הרי יש שיטה שדורסת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי שWPF יש לו שכבה עליונה, למה בכלל הארכיטקטורה של WPF בנויה משכבות, מה זה נותן שיש 3 שכבות managed layer ו unmanaged layer ו core אף פעם לא הבנתי את הנושאים האלה כמו שצריך למה צריך שכבות? אשמח להסבר פשוט עם דוגמא פשוטה תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתוב תכנית שמנהלת מכירות ממחסן פריטים מחסן מיוצג כמערך דו ממדי בו 100 שורות ו- 2 עמודות. קוד פריט הוא אינדקס של שורה. עמודות: כמות במלאי ומחיר. פעולות: 1. קניית מוצר: הקלט הוא: קוד פריט וכמות לקנייה הפלט הוא : סכום לתשלום. יש לעדכן מלאי בהתאם 2. סכום פריטים: פלט סכום שווי כספי של כל המלאי ליצור 5 תהליכונים שמייצגים 5 לקוחות שיכולים לבצע אחת משתי הפעולות ולהציג תוצאה של כל פעולה בהתאם. הנה מה שניסיתי לעשות. זה כמעט עובד אבל הקניה לא מצליחה. [left]public class Main { public static void main(String[] args) { Mahsan b = new Mahsan(); int i; for (i = 0; i < 5; i++) { BuyRunnable r = new BuyRunnable(b); Thread t = new Thread(r); t.start()…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סקינים ומודים למערכת vBulletin 3.5.4 ... התקנתי את המערכת והכל בסדר, אבל אני צריך סקינים ומודים למערכת ולגירסא: 3.5.4 אם לא פניתי אל הפורום הנכון, אשמח מאוד אם תגידו לי לאיזה פורום לפנות... תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-