עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Salwaby,

סליחה על הבורות, התחלתי ללמוד את השפה לפני שבועיים. המטרה של התוכנה למצוא את המחלקים הראשוניים של מספר, אבל ללא חזרות. נגיד של 50 הם 2 ו 5 (לא 2, 5 ו 5). הצלחתי לכתוב את התוכנה ככה שתציג את כל המספרים, אבל אין לי מושג איך לסנן מספרים חוזרים ; [/font][font=arial]#include <stdio.h>[/font] [font=arial]void factor_rec(int n)[/font] [font=arial]{[/font] [font=arial] int i;[/font] [font=arial] for (i=2; i <= n; i++)[/font] [font=arial] { [/font] [font=arial] if (n%i==0)[/font] [font=arial] {[/font] [font=arial] printf("%d ", i);[/font] [font=arial] factor_rec(n/i);[/font] [font=arial] return;[/font] [font=arial] }[/font] [font=arial] }[/font] […

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pppuser,

שלום לכולם יש ברשותי שרת win Srv 2008 r2 שמותקן עליו WDS שלאחרונה עושה יותר מידיי בעיות אני מחפש פיתרון להפצת תוכנה ברשת ארגונית שיהיה טוב יעיל וידידותי ושניתן להשמיש אותו באמצעות PXE אודה לכל עזרה שאוכל לקבל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, התקנתי את סביבת הפיתוח Borland Turbo C++. הבעיה היא שאחרי שאני מריץ תוכנית, התוכנית נסגרת ישר בסיום הריצה (בניגוד למה שקורה ב VS, לדוגמה, שם צריך ללחוץ ENTER בשביל שהתוכנית תיסגר, או ליתר דיוק החלון שמריץ אותה). כן, כן, נשמע טיפשי. אבל- עדיין מעצבן ביותר. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ"ב: רק להתמצא בסביבות פיתוח האלה זה הרבה יותר מסובך מללמוד תכנות! מה הקטע?!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by xzamer,

שלום חברים! למבינים שבכם בשפת הפיתוח CSS, אתם כנראה יודעים שיש בעיה עם התגאמת הקוד ל INTERTNET EXPLORER, כלומר, אותו קוד שנראה טוב ב CHROME ו FIREFOX פשוט נראה שונה ב IE על כל גירסאותיו, ואז נראה כאילו האתר אינו מעוצב וכתוב נכון, שאלתי היא חברים, האם יש תוכנה, או סקריפט כלשהו, המאפשר המרה של קובץ CSS תקין (שעובד מצויין ב FIREFOX ו CHROME ) לגירסאות של Internet Explorer 7 ומעלה.. לאחרונה אני נתקל בקבצי CSS תקינים אשר אינם מוצגים היטב בדפדפן של מייקרוסופט, חשבתי שאם מדובר בבעיה נפוצה, אולי ישנה תוכנה או סקריפט שיכול לתרגם קוד מוכן ולהתאימו לדפדפן של מייקרוסופט, כמו שציינתי - 7 Internet Explorer ומעלה, אשמח לקבל טיפים, עזרה או פיתרון אפשרי! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שבונה תפריטים כמו שצריך, עדיף שלא תיהיה מסובכת :s05: ??? :-[ אחים שלי תנו לי אותה בעזרה אני יגמול לכם בכל שאלה שתרצו יש לי ידע רב...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shoshana,

כתבתי קוד בc# בעזרת random והמספר לא יוצא רנדומלי: direct = new Random(); ..... int direction = direct.Next(directions.Count); SizeDirect = directions[direction]; BuildByDirect();

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DiseaseDor,

שלום ! אני לומד 5 יחידות מחשבים בשפת ג'אווה ואני רוצה להרחיב קצת את ידיעותיי ולצאת מהמסגרת .. לא מבקשים ממני באיזה שאלה פה לאתחל מערך כתכונה לעצם מסויים בפעולה בונה אבל אני בכל זה רוצה.. אז העצם הוא HOSPITAL והמערך הוא גם עצם מסוג PATIENT .. ואני לא יודע כמה חולים ביה"ח יכול להכיל .. אני שמעתי איפשהו שאפשר להגיד מערך שכל פעם שאני מוסיף תא הוא יגדיל את האינדקס שלו ב-1 .. איך אני עושה את זה ? (במידה והמערך הוא מסוג Patient) .. תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בהמשך די ישר לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182026.0 JS רחוק ממני שנות אור. אם מישהו יכול להסביר את זה: Activating ActiveX Controls זה יעזור לי מאוד. בנוסף ראיתי את הדרך הזו: A Simpler way to Activate ActiveX controls תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מנסה להוסיף לדפדפן של גוגל כרום את אותו תחום מקווקו dotted border שקיים באינטרנט אקספלורר בלחיצה על קישור פנימי באתר קראתי שעליי להוסיף את הcss style הבא: acronym { border-bottom: 1px dotted #ccc; } אך ללא הצלחה. או שאני מוסיף אותו בצורה לא נכונה...כי איני מבין גדול בתחום. אודה למי שיוכל לסייע לי. בברכה, דודו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by humus10,

שלום לכולם, התחלתי לעסוק בתכנות ב ASP.NET לפני כחודש. עכשיו יש לי הצעה לעבור לפיתוח ב BIZTALK של מיקרוסופט ( כמו שהבנתי זה BPM - שכבה בינונית בין DB ל UI ) המקשרת בין כל סוגי בסיסי נתונים ומנהלת תהליכים. מי שהציע לי את העבודה , אומר ש BIZTALK הוא העתיד והוא מתבסס על .NET. האמת אני אוהב יותר את UI ובכלל לראות עם מה אני עובד , מה שנראה לי שב BIZTALK זה לא ככה, אלה עבודה מאחורי הקלעים ( ליצור תהליכים ב DESIGN MODE , ומקסימום לכתוב איזה WEBSERVICE ) עכשיו אני בדילמה, האם BIZTALK הוא נושא מתפתח, בעל פוטנציאל לעתיד כמו ASP.NET ? האם זה משעמם? כל תגובה תעזור 10X

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ^DaGoN^,

זה משהו שקשה להסביר, מישהו מוכן לעזור לי באיסיקיו כי זה יהיה מאוד קשה להסביר את זה בהודעה אחת אני גם יצטרך לשלוח לו את האתר עצמו שאני עובד עליו כדי להבין מה צריך לעשות בדיוק אז מישהו שמוכן שיגיב או שישלח לי הודעה פרטית בבקשה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rosesr,

וגם האם אפשר לעשות פומקציה שתתחבר בשבילי לקובץ MDB? תודה מראש לכל העונים מור רוזס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש את הקוד הזה ויש בו שורה בעייתית..מה השורה ולמה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AdiR^SiNaI,

אני לומד פסקל עברתי יחידה אחת בציון 91 השנה אני עושה עוד 2 סכה' 3 יח' בפסקל מה יעזור לי פסקל בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by byn007,

העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. יש איזה עבודה שאני צריך להגיש עוד שעתיים,של מלא שאלות,כמעט סיימתי אותה אבל יש עדיין שאלה שאני לא מצליח! כתבו פעולה לבדיקה האם תאריך חוקי הוא בשנת הלימודים הנוכחית. הפעולה תקבל 3 מספרים שלמים (יום, חודש ושנה) שידוע שהם מהווים תאריך חוקי, תבדוק ותודיע האם הם יכולים לייצג תאריך בשנת הלימודים הנוכחית. תזכורת: שנת הלימודים בבתי הספר התיכוניים מתחילה ב 1.9 ומסתיימת ב- 20.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ori83,

אני כותב מחלקה ב++C ואני צריך לתמוך בפעולה: {string,int} =+ אובייקט של המחלקה. למישהו יש רעיון איך אני מממש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liran2003,

שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ras81,

שלום מה קורה אם אני יותר פונק אשר עושה THROW מבלי שיש לה TRY לפני כן? האם הוא ייזרוק THROW בכלל? האם הוא ייצא מהתוכנית? או שיעשה משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, איך אני ניתן לקרוא קובץ DOCX בג'אווה ולהכניס מידע מסויים לתוך DataBase? הצלחתי לקרוא קובץ DOC (ולא DOCX) ולהדפיס את כולו, אך אני רוצה לשמור/להדפיס נתונים מסויימים שנמצאים בסוף המסמך ב-DataBase (אולי אפשר להגיע לסוף המסמך דרך התוכן עיניינים??) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך הוא מחשב את התו מהASCII ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by s_b54,

אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב. קצת על המערכת: מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט. התקנת המערכת: נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות. מבנה בקבצים: phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif log…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בעקבות הפוסט הקודם שלי של חנות אינטרנט שפרסמתי לקחתי את הצעות שלכם ובניתי משהו יותר משוכלל הפעם גם יש סל קניות את הצד שרת בניתי מאפס והורדתי טמפלייט של וורדפרס בעיצוב זה הקוד https://gist.github.com/anonymous/78160cc0c22aff4ff19d6f239e5ffbd3 מה אתם אומרים זה מספיק כדי להגיש קורות חיים למתכנת php בשוק העבודה או שיש עוד מה להשתפר?דרך הגב אני גם חושב אולי לעשות קורס באיקריו או גון ברייס אני ממש רוצה להיכנס לתחום של בניית אתרים בדגש על אתרים בתכנות בצד שרת שלהם זה האתר www.jewish-store.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עליי ליצור משחק של הטלת קוביית כאשר יש להכניס מספר שחקנים ולחשב להם את תוצאות הקוביות ל10 סיבובים כאשר בכל סיבוב יש להציג את התוצאות של הקוביית ולחשב אותם שלא יעברו סכום מסוים בגוף העבודה יש לי את שלושה רנדומים שמחשבים תוצות לאחר שקיבלתי תוצאות עליי לשמור אותם ולהציגם במערכים צריך עזרה כיצד ליצור מערכים + תוצאות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים