תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני צריך עזרה בכתיבת הפונקציה הבאה: String = String String הורדה של תת-מחרוזת רצופה מהמחרוזת הראשונה מחפש התאמה מלאה, אם איננו מוצא כל המילה הראשונה תועתק לתוצאה , למשל, = "abcdf" - "bcd"> "af" = "abcdf" - "acd"> " abcdf " אם תעזרו לי אם הקוד אשמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח ליצור סביבת עבודה של C בVISUAL STUDIO 2008. הברתת מחדל היא C++. האם מישהו יודע על דרך להגביל את הVS לעבוד בC רגיל? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך סקריפט, עדיף אחד שאפשר להריץ קבוע דרך הcmd בvbscript או משהו. אני צריך סקריפט שידמה לחיצה של איזהשהו מקש כל 3 דקות וירוץ ברקע, כדי שהמחשב לא יעבור למצב המתנה. עדיף שזה יהיה מקש כמו scroll lock או משהו שלא יפריע לפעילות השוטפת של המשתמש. מסיבות שאני לא ממש יכול לפרט, אין דרך לשנות את ההגדרה הזאת באופן מקומי איפה שאני רוצה להריץ את הסקריפט, ולכן אני צריך משהו כזה. אשמח אם מישהו יודע איך לעשות את זה תודה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי שWPF יש לו שכבה עליונה, למה בכלל הארכיטקטורה של WPF בנויה משכבות, מה זה נותן שיש 3 שכבות managed layer ו unmanaged layer ו core אף פעם לא הבנתי את הנושאים האלה כמו שצריך למה צריך שכבות? אשמח להסבר פשוט עם דוגמא פשוטה תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא ככה: נתון עץ חיפוש בינארי שמפתחותיו שונים זה מזה ובו שני מפתחות x ו-y. אם ל- x בן ימני ול-y בן שמאלי אזי y אינו העוקב של x. נכון\לא נכון. התשובה היא כמובן לא נכון עשיתי ציור של עץ בינארי לפי הדרישה השאלה אם ציירתי את זה נכון או לא ?? הצלחתי לבלבל את עצמי אפילו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<form method="POST" action="livereg.php" onSubmit="return (checkForm(this) && false);" > <fieldset> <label>Username</label><span><input type="text" name="username" id="username"/></span> <br /> <label>Password</label><span><input type="password" name="pwd1" id="pwd1" /></span> <br /> <label>Confirm Password</label><span><input type="password" name="pwd2" id="pwd2"/> </span> <br /> <label>Email</label><span><input type="text" name="email" id="email" /> </span> <br /> <span><input type="submit"/><…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להתחיל ללמוד את שפת התכנות הראשונה שלי- C הורדתי את המהדר של מייקרוסופט VISUAL C++ , הבנתי שצריך לפתוח פרוייקט חדש בקונסול. פתחתי את הספר שפת C מההתחלה וניסיתי את התוכנית הראשונה לדוגמא בספר: #include<stdio.h> main(); { printf<"hello">; } לחצתי F5 והתוכנה אומרת שיש לי שגיאות. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מבצעים delete על מערך דו ממדי דינאמי, האם צריך לבצע delete על המצביע וגם על המצביע הכפול? וא"כ, מהו התחביר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עבודה להגשה, אבל אני די תקוע. אני יודע שאני צריך לעבוד על רנדום, אבל לא יודע מה לעשות בדיוק. זאת המטלה: לא ממש למדנו על רנדום וזה די בעייתי להגיש אותנו לעבודה כזו בלי ללמוד, בגלל זה צריך עזרה. אני כמובן אשמח אם תכוונו אותי למה אני צריך לעשות ופחות תתנו לי תשובות ישירות, אני גם רוצה ללמוד תוך כדי עבודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מפתח תוכנית הקראת טקסט אוטמטית בC# ויש בוינדוס 10 הקראת טקטס בעברית, רק אני לא יודע איך מגיעים אליו מישהו כאן אולי יודע
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לומד לבד שפת c ואני כבר יודע לכתוב שורות קוד השאלה שלי איך אני מפתח מהשפה משהו מעבר לשורות קוד למשל אם אני כותב קוד לרשימת תלמידים שמחשב ממוצע ציונים וכדו איך אני עושה מזה ישום שאני אוכל להשתמש בו על כל מחשב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך מקובל לצייר משפטי Switch Case, האם מציירים אותם כמספר תנאים ? האם יש דרך מקוצרת ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברים, יש לי בעיה בפונקציה שמוחקת את המחסנית. כל התכנית טובה פרט לפונקציה שמוחקת את המחסנית. אני שובר את הראש ולא עולה על הבעיה למה זה מוציא פלט ואז בסוף זורק אותי. אשמח לעזרתכם זה הקוד של הפונקציה הבעייתית: void delete_stack(stack s) { free(s.items); } זה הקוד של כל התכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> typedef struct stack_t { int *items; int number_of_items; int max_size; }stack; stack create_stack(void) { stack *s = (stack*)malloc( sizeof(stack) ); if ( s == NULL ) exit(1); s->items=((int*) malloc(1 * sizeof(int))); if ( s->items == NULL ) { free(s->items); free(s); exit(1); } s->max_siz…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש שתי שאלות מהשיעורי בית שלא הצלחתי לפתור, ואף אחד בכיתה שלי גם לא, וזה להגשה לשיעורי בית.. בבקשה תעזרו לפתור זה מאוד חשוב לי! שאלה ראשונה "מסגרת" במערך דו- מימדי בגודל M*M היא ריבוע של אפסים בתוך המערך שפינתו השמאלית עליונה היא המשבצת I*I (הריבוע הוא רק המסגרת) . כתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל M*M ומחזירה "אמת", אם במערך יש "מסגרת", אחרת תחזיר הפונקציה "שקר". דוגמה : מטריצה עם "מסגרת" שפינתה העליונה השמאלית במשבצת 1,1 3 0 9 2 0 0 0 0 0 7 1 0 7 0 3 8 0 0 0 9 0 7 6 4 5 את השאלה השנייה אני לא מצליח להעתיק לפה אז נוותר עליה ונראה מה נעשה.. בבקשה מכל מי שיכול שיעזור!! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן? תודה,
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
public class Dad{ public void method(Dad d) { System.out.println("Dad's method"); } } public class Kid extends Dad { public void method(Kid k) { System.out.println("in kids method overloading dad's method"); } public void method(Dad d) { System.out.println("in kids method overriding dad's method"); } public static void main(String[] args) { Dad dad = new Dad(); Dad reallyKid = new Dad(); Kid kid = new Kid(); dad.method(dad); dad.method(reallyKid); dad.method(kid); } } הפלט של התוכנית הוא 3 פעמים אותו הדבר - Dad's method השאלה שלי היא לגבי הפעם השלישית והאחרונה - למה זה לא מדפיס in kids method overriding dad's method כי הרי יש שיטה שדורסת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יודע איפה אפשר למצוא תוכנה שבודקת אם בסיום תוכנה ב-C, השתחרר כל הזיכרון שהוקצה במהלך הריצה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגיד ש CClist הוא מערך דינמי שהוא שדה במבנה איך אני מגדיל אותו כל פעם באחד יותר? זה מה שניסיתי וזה לא עושה כלום: n=((sizeof(Student->CClist)/sizeof((Student->CClist)[0]))); (Student->CClist)=realloc(Student->CClist,sizeof(ElementType)*(n+1)); if(!Student->CClist){perror("Not enough memory!");exit(5);}
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי את הפונקציה הבאה שעובדת ב++C void d(char* name) { ofstream fl; char str[80]; int lineBegin, lineEnd, moneLine=0; cin>>lineBegin; cin>>lineEnd; strcat(name,".txt"); fl.open(name); while(moneLine<lineBegin-1) { file.getline(str,80); moneLine++; } while((moneLine<=lineEnd)&&(!file.eof())) { file.getline(str,80); fl.write(str,80); puts(str); moneLine++; } } אבל, כשהעברתי אותה לDLL היא כותבת לי בתוך הקובץ רק פסים כאלו |||||||||||||||| למה?? JNIEXPORT jboolean JNICALL Java_Targil_createFile //פונקציה ליצירת קובץ חדש (JNIEnv *env, jobject obj, jstring string) { const char *str = env->GetStringUTFChars(string,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקבל קובץ שכל שורה בו היא מחרוזת ואני צריך באמצעות מיון מהיר לכתוב לקובץ חדש בסדר עולה. הבעיה היא שהמיון מהיר מקבלת מערך חד מימדי ובשביל הדבר הזה אני צריך מערך דו מימדי שיכיל את כל המחרוזות. איך אני יעשה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כותב log parser/analyzer ל-logs של המוצרים שלנו. אני רוצה להציג את כל ה-log למשתמש ולאפשר לו להחיל פילטרים בהתאם לאופציות שאספתי במהלך הקריאה וה-parse של ה-log בהתחלה. הבעיה שאני נתקל בה היא ש-RichTextBox לא מצליח להתמודד עם כמות כזו גדולה של מידע, לוקח דקות ארוכות לשורה כמו "rtb.text = string" להתבצע כשהמחוזרת בגודל כמה עשרות MB. קבצי ה-log שלנו יכולים להגיע גם למספר GB...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-