תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לומד בבית ספר JAVA - תכנות מונחה עצמים, רק התחלנו. רציתי לקבל עזרה, כי אני לא מבין כ''כ את החומר, אנחנו עדיין בבסיס, למדנו פעולות GET, SET, בונה, רנדום, מחרוזות. אם מישהו יוכל להסביר לי איך רושמים כל פעולה ולמה היא משמשת, אשמח. אני לא כ''כ מבין מה התפקיד של 2 תוכניות כלומר אחת זה ההגדרות והשנייה זו הראשית, איך יודעים מה להגדיר, אם זה GET או SET, מה תפקיד הפעולה הבונה וכו'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת איך לקחת באופן ראשוני את הפלט הראשי(desktop,לצורך העניין) כ-back buffer ולהשתמש בpage flip ממנו אל - לא חשוב כרגע, עוד דרך באפר או שתיים(בדרך יהיה redirect לעיבודים ודחיסה, לאחר מכן עיבודים נוספים) יענטו לקחת את "המסך" ולהציג ב-surface אחר, ב-30 פריים לשנייה נגיד (אני משתמש בספרייה של chilkat ) kinda like redirecting stdout to a file, if you will...
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך לקרוא מתוך קובץ אחד ולהשוות נתונים לבערך 20 קבצים אחרים. 1. יש ספר הדרכה טוב שמישהו ממליץ? 2. איך אני ניגש לקובץ? 3. איך אני יוצר קובץ CSV חדש שמרכז בתוכו את כל השונויות שגיליתי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כך ש-N = מס' השורות, 2 = מס' העמודות. המטריצה היא דינמית כי צריך לולאה עד שהשורה ריקה. לאחר בנית המטריצה, צריך לרוץ עליה בלולאה כפולה ואם יש תא נניח j,0 ששוה ל-i,0 אז תכתוב אותו בגליון. ז"א תכתוב רק את הערך שבתא j,1. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בתוכנית מסוימת שאני מכין, אני מעוניין שתוצאת חישוב תינתן על טופס כ- Label, כך שמספר הספרות המוצג תמיד יהיה 6. למשל: אם התוצאה היא 350, הטופס יראה 000350. אם התוצאה היא 45623, הטופס יראה 045623. ניסיתי לעשות את זה כך: TaxiFLbl.Text = string.Format("{0:000000.#}", TAXI); (TAXI הוא מחרוזת שמכילה את התוצאה) כמובן שמשהו לא בסדר כי זה לא עובד (אני מקבל בתוצאה את מספר הספרות הרגיל).
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני זקוק נואשות לעזרה.. יש לי את הקובץ עץ בינארי הזה שאני אמור להוסיף לו 5 פונקציה ואני דיי אבוד שם.... אני ישמח לקבל איזה עזרה.. // tree node public class BinarySearchTree { // tree root private BSTNode root; private class BSTNode { private Object data; private BSTNode left; private BSTNode right; BSTNode(Object newdata) { data = newdata; } public String toString(){ return "data: "+data+" "; } } // compare two objects (integer type) private static int compare(Object o1, Object o2) { int ans = 0; int n1 = ((Number)o1).intValue(); int n2 = ((Number)o2).intValue(); if(n1>n2) ans = 1; else if(n1<n2) ans = -1; return ans; }…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך רעיונות לפרוייקט בית ספר בJAVA? אני מחפש רעיון חכם ומתוכם... מי שעשה או עושה שיכתוב את הרעיון שלו או של אחרים אבל שיהיו טובים... זה פרוייקט 5 יח"ל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעסק טיפה עם JAVA ונתקעתי בבעיה מצחיקה. לפי גוגל, יש איזה 5 דרכים בערך לשלוט על מספר הספרות אחרי הנקודה (קרי: לעצב את הפלט) מנסיונכם, מה השיטה הכי קלה ונוחה? אני רוצה לעצב את הפלט של מספר משתנים, ולהציג בכל אחד אורך שונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למשל אני רוצה לפנות לPictureBox# #=מספר כלשהו למשל בזמן לולאה שאני אוכל לפנות לכמה משתנים עם שם דומה (חוץ מאותו מספר בסוף)... במקום להעתיק את אותה שורה 82 פעם
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשים באיזה אתר תפריט עם נושאים ותתי נושאים, ושהתתי נושאים יפתחו כאשר לוחצים על הפלוס ליד הנושא... משהו כזה: נושא תת נושא רק שהתת נושא יפתח כאשר לוחצים וזה יהיה + - כמו בסייר קבצים של הווינדאוס. תודה
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האם אפשר להציב משתנה שלם במשתנה מסוג STRING או שאפשר להציב משתנה מטיפוס STRING במשתנה מסוג שלם תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום למה זה אף פעם לא נכנס לתנאי גם כאשר השם משתמש באמת לא קיים בDB ? $query="SELECT * FROM users WHERE username = '$_GET[username]'"; if(!mysql_query($query)){ //check if username is not exist in db $query="INSERT INTO users (username,email,password,credit) VALUES ('$_GET[username]','$_GET[email]','$_GET[pass1]','$_GET[credit]')"; mysql_query($query); header('Location:clients.htm'); }
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עשיתי קוד ב JAVASCRIPT ל DRAG & DROP הכול עובד מצויין בFF אבל בIE7 יש בעיה שאני רוצה להזיז תמונות כל פעם שאני מנסה להזיז תמונה הוא מזיז סנטימטר ואז מראה את הסימן של unaviliable ומפסיק להזיז את התמונה בבקשה עזרה חיפשתי בגוגל ולא נפתר
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום בניתי לי אתר אינטרנט והשתמשתי בו בפונט שהורדתי מהאיטנרט. הבעיה היא שלגולש מסוים שאין לו את הפונט במחשב, הוא רואה פונט רגיל. מה אני צריך לעשות כדי שגם גולשים אחרים יראו את אותו הפונט שיש לי מבלי שהם יצטרכו להוריד אותו למחשב שלהם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני בעל ותק של יומיים בתכנות PHP ויודע להעלות "hello world" לדף אינטרנט באמצעות PHP אך זה לא מספיק לדרישות עימן עלי להתמודד. אני צריך לאפשר למשתמשים להפעיל job SSIS בשרת SQL 2005 ככל שירצו (לא בלו"ז קבוע). אני מניח ש PHP הינו הכלי הראוי אך חוששני שכדי ללמוד לעשות זאת בעצמי ידרשו לי מס. שבועות ותהיתי אם מישהו פה יכול להדריך אותי ברחל בתך הקטנה כיצד עושים זאת או להפנות אותי למדריך. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine(); Console.WriteLine(" *-------------------*"); string result = " | |"; Console.WriteLine(" |-------------------|"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 7 8 9 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 4 5 6 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | 1 2 3 |"); Console.WriteLine(" | |"); Console.WriteLine(" | + 0…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E09) [Microsoft][ODBC Text Driver] Cannot modify the design of table 'first_table'. It is in a read-only database. /b.asp, line 4 חיפשתי על זה שבוע פתרון באינטרנט לא הצלחתי לפתור ראיתי שהרבה אנשים נתקלו בזה ניסיתי לשנות הרשאות הוספתי הרשאות גם לתיקיה גם לקבצים כלום לא עזר .. יש לי ווינדוס אקספי SP2 אני אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שאלה לי עליכם מי שיוכל לעזור אומר לו המון תודה יש להביא הוכחה למה צבע לבן וצבע שחור בעולם המקצועי לא נחשבים צבעים? כל העוזר תבוא עליו הברכה רונן
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להכניס קובץ לתוך טבלה לפי הקוד הבא : <?php $link = mysql_connect("localhost" , "root" ) or die(mysql_error()); ; mysql_select_db("table",$link) or die(mysql_error()); $file_handle = fopen("file.sql", "r"); while (!feof($file_handle)) { $line = fgets($file_handle); echo $line ; echo "<BR>" ; //mysql_query($line , $link); } fclose($file_handle); echo "done" ; ?> הקובץ כולל כמה מאות שורות עם פקודות SQL של הכנסה לטבלה . כשאני מריץ את זה בצורה הנוכחית זה מציג לי את זה תוך פחות משניה . כשאני מוריד את הערה ומנסה להכניס לטבלה זה מחזיר שגיאה אחרי 30 שניות ומכניס בערך 1500 שורות . (כשאני מריץ אני מוריד א…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאפרוש בפניכם את הבעיה, ראוי לציין שאני מתכנת יחסית מתחיל ב- #C ובכלל בסביבת Windows. במהלך בניית אחת התוכניות שלי הייתי צריך להשתמש בטריגונומטריה לטובת פתרון בעיות מסוימות. הבנתי ממקורות שונים ש- #C מאפשר שימוש ברדיאנים בלבד ולא במעלות, ולכן הייתי צריך לבצע פעולת המרה. התוצאות היו לא כמצופה, ולכן החלטתי לבדוק את שיטת החישוב של #C באמצעות קוד פשוט: Math.Cos(270 * Math.PI / 180) 0 (התעלמו מה- 0 בהתחלה) התוצאה של הביטוי אמורה להיות 0 בדיוק, אך התוצאה המתקבלת היא 0.0000000001836- ... מה הסיבה לכך? האם יש דרך אחרת לעשות המרה?
-
- 25 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
Run shortcut זה תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל הרבה פונקציות שונות של וינדוס כמו msconfig, dxdiag, ועוד הרבה אחרות. תאמת בניתי את התוכנה בשביל לקצר לי את הדרך להגיע לפונקציות שונות בוינדוס, התוכנה הזאת פועלת ממש טוב עם יש לכם תוכנה בוינדוס של HOTKEY וכדומה שבא תגדירו שנגיד כפתור מסויים במקלדת יפעיל את התוכנה שבניתי ואז תבחירו את הפונקצייה הרצויה. אם אתם רוצים להגיע ל MSCONFIG אז ידנית בשביל להגיע אליה אתם צריכים ללכת ל start--->run---->msconfig פה אתם מפעילים את התוכנה שלי (בעזרת כפתור מסויים על המקלדת שבחרתם באחת התוכנות ה HOTKEY) ולוחצים 1 וזהו זה מפעיל את MSCONFIG ועוד משהוא בתוכנה יש גם 2 תוכנות קטנות שהשתלתי בתוכנה, הם תחת פונקצייה 11 ו 13 שהם: חישובי אינטרנט והש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אתר לעלאת תמונות שלא מזמן פתחתי יש עכשיו כמה בעיות Notice: Undefined index: userfile in /www/host2.nu/u/p/l/uploadpro/htdocs/index.php on line 37 והוא מביא לי die בלי קשר כתובת האתר (עדיין בבניה) http://uploadpro.host2.nu/ והקוד: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="en" lang="en"> <html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <title>Uplaod-Pro</title> </head> <body> <div class="wrapper"> <div class="box"> <ul> …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת באיזה קומפיילר הויזואל סטודיו משתמש?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-