עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by afik567,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gshhar,

בקוד הבא אני עושה בפקודה הראשונה ב-MAIN שגיאה שנתפסת ב-Catch, השאלה שלי היא איך אני יכול שהשגיאה תיתפס אבל שאר הפקודות אחריה יתבצעו. בעיקרון מה שאני עושה זה נותן לאובייקט של Time פרמטר לא נכון של דק' (מעל 59) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace Time { public class IncorrectTimeParameters : ApplicationException { public IncorrectTimeParameters(string message) : base(message) { } } public class Time : IComparable, ICloneable { protected int HH; protected int MM; protected int SS; public Time(int h, int m, int s) { if (h <= 0 || h > 24) { …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ori83,

1. מהן Static member functions? 2. מהי explicit function? 3. מה ההבדל בין Dinamic_Cast ל Static_Cast? 4. האם יש טיפוסים מסויימים שאסור לשלוח כארגומנט לTemplate? (הבנתי שString בעייתי אבל לא הבנתי למה)

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by לירון לירון,

הגעתי לסכום האיברים ולמספר האיברים. מה אני עושה עכשיו כדי לקבל את הממוצע?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. כשאני בא לפתוח web app או web service חדש בvs.net 2003 , חשוב לציין זה רק בשרותי אינטרנט באפלקציות רגילות זה פועל חלק לגמרה (ניסיתי את זה בשפות c# ו j#) זה רושם את הבעיה הבאה: visual studio .net has detected that the specified web server is not running ASP.NET version 1.1. you will be unable to run ASP.NET web applications or services אני חושב שהבעיה היא שיש לי IIS 5.1 ולא 6.0... ניתן להוריד אותו מהאינטרנט? כי ההתקנה של הIIS באה עם הדיסק של הווינדוס קשה לי להאמין שיהיה על הדיסק שתי גרסאות שונות של אותו תוכנה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

נגד העתקת תמונות בעיקר. וגם בפיירפוקס למשל אפשר לגרור תמונה לשורת הכתובת ואז אפשר לשמור את התמונה. יש אפשרות שגם אם גוררים תמונה לשורת הכתובת, המשתמש יקבל כתובת אחרת? לא אכפת לי אם יראו את המקור דרך הקוד, רק חשוב שזה לא יהיה נגיש בדרך אחרת חוץ מהקוד. זה ממש חשוב. תודה לעוזר/ים (שניצל ושניצל) 8)

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by shaks,

היי, אשמח להכוונה: אני סטודנט (מתחיל שנה ב) יודע מהלימודים C/C++, Java ברמה של של קורס באוניברסיטה, כמו כן גם python ברמה סבירה שלמדתי בעצמי (דרך שני קורסים אחד בסיסי של code academy ועוד אחד מתקדם יותר דרך coursera) ואני יודע להשתמש/משתמש בlinux. הייתי רוצה להצטרף ולעזור לפתח לפרוייקטים של קוד פתוח על מנת להעשיר את הידע שלי ועל מנת שיהיה לי גם דברים להראות שאולי בעתיד בחיפוש עבודה ייראו טוב. איך ומאיפה אני מתחיל? פתחתי משתמש בgithub אבל כל issue למשל שאני מוצא בפרוייקטים ניראה כאילו הידע שלי לא מספיק, אולי אני לא יודע לחפש טוב שם, עוד לא ממש עיכלתי את הממשק. אשמח להכוונה וייעוץ מה לעשות

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by טוסטר,

היי יש לי בעיה קטנה בתוכנית שאני כותב בשפת סי... יצרתי שני קבצי H שונים, ואני צריך לעשות include מהראשון לשני ומהשני לראשון... (אחת הפונקציות ב H הראשון צריכה לקבל משתנה שמוגדר ב H השני וב H השני יש שימוש בטיפוס שמוגדר ב H הראשון...) כמובן שזה יוצר המון שגיאות לא ברורות ואין לי מושג איך אני יוצא מהפלונטר הזה. אני יודע איך להתגבר על זה בשפת C++ אבל לא הצלחתי להתגבר על זה בשפת סי אם מישהו יודע איך אני מסתדר עם זה אני אשמח תודה רבה **עריכה** הסתדרתי... פשוט הזזתי את ההגדרות להאדר אחר... תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, לאחר כתיבת פונקציה כלשהי שמחפשת כמה פעמים מופיע מספר כלשהו במספר נתון נתקלתי בבעיה כאשר הזנתי מספר בעל ספרות רבות, יכול להיות שאני טועה בהגדרת ההזנה ויכול להיות שזה באג, אין לי מושג. מתברר שהמספר שאני מזין אפילו לא נשמר בצורה תקינה, בלי קשר לפונקציה או לקוד, אפילו בקוד הנ"ל :- #include <stdio.h> int main() { long int n; scanf("%ld", &n); printf("%ld", n); return 0;} כאשר אני מזין קלט של n בעל ספרות קטנות מ11 אני מקבל את מה שביקשתי, למשל אם הזנתי 1111 אקבל 1111 אך במקרה ואני מזין n גדול מ11 ספרות אקבל משהו חסר משמעות כמו -1773790777 למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by redead,

שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by ~שירה,

צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by FatCat,

אני רוצה להתחיל ללמוד C מ"המדריך השלם לשפת C" אבל אני לא מוצא את הדיסק שבא עם הספר :-\ אז מישהו יכול לומר מאיפה (אם בכלל זה אפשרי) אפשר להוריד אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. לא ידעתי איזה פורום הכי מתאים לשאול בו את השאלה, בכל אופן, המטרה היא בסופו של דבר לתכנות. הרבה אתרים מכילים מנגנון כלשהו שמתייחס לכתובת האייפי של הלקוח (כגון אתרי הורדות שמונעים ממך להוריד שנית ע"י האייפי עד תום פרק הזמן שהם הקציבו) רציתי לדעת, אם לדוגמה בכיתת מחשבים (כזאת שיש בבתי ספר,מכללות, אוניבסיטאות) כאשר מעל כל חיבורי האינטרנט בכל מחשב יושב ראוטר מרכזי שמתקשר עם ה"עולם שבחוץ" (ה-WAN) - האם כאשר כמה משתמשים באותה כיתה נכנסים לאותו אתר כמו שתיארתי בדוגמה, אתר הורדות או כל אתר אחר המנהל מנגנון שמתייחס לאייפי כפרמטר, כל אחד מוצג לאתר כלקוח שונה או כאותו אחד? דבר נוסף - לדוגמה יש לי אתר שבו אני מספק משתמש ואני רוצה שלא יהיה אפשרי שיהיו כמה לקוחות שעובדים עם אותו משתמש ב…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by arielman22,

שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by s_b54,

אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ניר.,

מישהו יודע האם וכיצד ניתן לקבוע רקע שקוף ל-PICTUR BOX ב-VB ?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by wow,

אני מחפש JDK לג'אווה ולא יודע\לא מוצא איזה,אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yoahe,

אני יצרית LABEL ו TEXTBOX עכשיו הם ב" InitializeComponent " כך: public System.Windows.Forms.PictureBox pictureBox1; public System.Windows.Forms.Label label1; public System.Windows.Forms.RichTextBox richTextBox1; אני רוצה לגשת אליהם ממחלקה אחרת ואני לא מצליח משום מה הוא מזהה את האובייקטים רק במתודה של public Form1() איך אני ניגש אליהם ממחלקות אחרות כיצד אני מגדיר זאת ? תודה.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by assaf990,

או במילים אחרות יש לי כמה טעויות בקוד: רשמתי בהערה את השגיאות אני רוצה לכתוב פונקציה שמחזירה מחרוזת: מתחילה במילה דודו ומסתיימת במספר רנדומלי מ-0 עד 99999 char* GetStr(); main() { int i; for (;i<3; i++) { char *p = GetStr(); fprint("%s", &p);//run time error } return 0; } char* GetStr() { char pre[5]="dudu", suf[6]="", *ans; sprintf (suf, "%d", rand() % 100000); //Concatenates strcpy(&ans, ""); strcat(&ans, pre); strcat(&ans, itoa(suf)); fprint("ans: %s",&ans); //show: dudu@#$@#$ return ans; }

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. Started by Aviv C,

אני כותב תוכנית ב- Java שמטרתה לבדוק את השימוש ב- Session עם Servlets. יש לי שני Servlets: זה הראשון שמנותב לנתיב first/ : public class FirstServlet extends HttpServlet { private static final long serialVersionUID = 1L; @Override protected void doGet(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response) throws ServletException, IOException { HttpSession session = request.getSession(); session.setAttribute("user", "aviv"); response.getWriter().println("Done"); } } כל מה שאני עושה פה הוא לכתוב ל- Session משתנה של String. זה השני שמנותב לנתיב second/ : public class SecondServlet extends HttpServlet { private static final long s…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iem,

אני חייב עזרה להתחלה של כיוון להתחלת כתיבת התוכנית.... התוכנית מצורפת בקובץ וורד.... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by efod26,

איך אני משנה בויז'ואל את התיקיה שבה הקומפיילר מחפש קובץ מסוים? לדוגמא יש לי מסך שלחיצה מסוימת מקפיצה תמונה ששמורה במחשב, הקומפיילר מחפש אותה תמיד ב-Bin\Release איך אני משנה את זה?? תודה,

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by oba3k,

אני בונה אתר, ואני צריך שבזמן מעבר עכבר על טקסט מסוים יקפוץ לי בלון כזה (כמו גוגל קלנדר או משהו בסיגנון) ויהיו רשומים בו פרטים. את הפרטים אני בונה צריך להוציא מDB. אם זה משנה אז MSSQL. כרגע האתר נבנה מASP.NET, יש דרך לעשות את זה לעבור לג'אווה סקירפט או אג'אקס? אם אין, אז איך אני עובד עם JAVASCRIPT או AJAX עם DB?

24. שניהם מתאימים לכתיבה בסי או שאם אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות ולכתוב בסי אני צריך להשתמש במהדר אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nir_sela9,

אני צריך נושא לפרויקט במחשבים 5 יח' לכיתה יב' בשפת אסמבלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.