עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by gkman,

שלום לכולם. ברצוני לפתח אתר די מתקדם. אני רוצה שיכלול מנוע חיפוש מותאם אישית ( שאני אבנה) פורומים ממשק ניהול תוכן תבניות אני כבר יודע HTML וPHP עם MYSQL ברמה בסיסית מה עוד נדרש לי? איזה ספר ו\או אתר כדאי לי ללמוד ממנו? (רצוי ספר) חוץ מזה יש לי עוד מספר שאלות: מה ההבדל בין קידוד WINDOWS -1255 ו- UTF8 ומה יותר כדאי? מה זה וורדפרס? תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by bdoron,

למדתי עכשיו את הנושא של web api ואני שואל את עצמי למה אני צריך את זה ? למה לא להשתמש בwebservice רגיל שאני מושך נתונים ממתודות באמצעות soap? משום מה ראיתי הרבה אתרים שמשתמשים בweb api אשמח לדיון בנושא!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by WIZARD221,

PHP VS ASP.NET VS JAVA אני אישיתי מאוד טוב בסי שארפ וג'אוה אבל הבנתי שPHP זו הטכנולוגיה האידיאלית לבניית אתר אינטרנט. האם כדאי ללמוד אותה במיוחד לדבוק במה שאני יודע? תודה מראש

4. Started by reiematza,

מה עדיף לילמוד ASP.NET או PHP?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by sir f,

חבר שלי סיים לא מזמן ספר שעוסק בC#, עכשיו הוא מתלבט, מה עדיף לו ללמוד XNA או direct?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NadavAfuta,

אני רוצה להתחיל ללמוד אחת משפות התכנות האלו. אני בכיתה ט' ולפי מה שאמרו לי בתיכון לומדים C# אז אולי עדיף ללמוד C\CPP, יש לי ספר לCPP אז זה יכול לעזור. מה לדעתכם עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by arielman22,

שלום אני רוצה בחורף הקרוב להרשם ללימודי תעודה ויש לי התלבטות למה להרשם האופציה הראשונה היא תכנות בצד שרת באמצעות Node.js הסילבוס: http://hit.lifemichael.com/courses/js.pdf https://docs.google.com/document/d/1I52BsNwY9Dn4mZBe_Qz15hHhkfgUd7A78VXRARskGS4/pub אופציה שנייה היא שנייה היא תכנות בצד לקוח באמצעות HTML5 הסילבוס: http://www.hit.ac.il/external-studies/programs/programming/HTML_5 https://docs.google.com/document/d/1znbbcuZBGHrXopJ3BXqU8T8VmBWBX7k83sPRlaAzw5c/pub השאלה מה עדיף מבחינת שוק העבודה? ביקוש, שכר, התקדמות. איך אני יודע גם מה מתאים לי יותר? צד שרת או לקוח? אגב כדי למנוע דיונים מיותרים, אני בודאות ארשם לאחד מהם במכללה HIT. רק צריך את המלצתכם למה עדיף.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. Started by KOSTORADOS,

איזה תוכנה עדיף להשתמש בכדי לבנות אתר ?.........עדיף שתיהיה פשוטה ונוחה, עדיף בעברית יש משהו חוץ מהפרונט פייג'?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  9. היי חבר'ה, אני בדלימה קשה, התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה מכיוון שאני לא סובל מתמטיקה ולאחר שדיברתי עם מספר אנשים שאמרו לי שתכנות לא דורש בסופו של דבר מתמטיקה כל כך, הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה הרמה של הלימודים תהיה גבוהה בסופו של דבר, מה גם שאין כל כך דרישה להנדסאים, בסופו של דבר אני מפחד לבזבז שנתיים קריטיות של לימודים עם עבודה בשעות מינימליות שבקושי מספיקות לשכור את הדירה שלי. האם עדיף לקחת קורס מקיף ויעודי לתכנות (net.) בהיקף של 500-600 שעות באחד מהמקומות המובילים לכך? כגון ג'ון ברייס או האקר-יו? זה נראה לי קצת יותר מקצועי. או להמשיך עם ההנדסאי ואז לעשות קורס נוסף להתמחות במשהו? מה אתם אומרים? אני מתלבט על זה כבר יותר מידי זמן, בעבודה כבר מתכננים לפטר אותי מכיוון שאני ל…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  10. Started by TheSlider,

היי חברים! מה עושה הפונקציה isalnum? האם היא בודקת אם משתנה מסויים הוא מספר או אות או שהיא בודקת אם מחרוזת מכילה את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי כמה פרויקטים סרבר (לדוג ב-node.js)שמחוברים למונגו ועכשיו כל פעם שאני מנסה להריץ הוא כותב לי את השגיאה: error: MongoNetworkError: unable to get local issuer certificate cause: Error: unable to get local issuer certificate התרגום: שגיאה: MongoNetworkError: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי סיבה: שגיאה: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי למישהו יש רעיון פתרון מפורט מה לעשות אשמח לשמוע?? (ואולי גם יודע למה זה קרה גם אשמח לדעת??) בתודה מראש

12. שלום רב. יש לי אתר שלא עובד ב IE, אבל כן ב FF ובכרום. אפשר לתקן בעיה זאת? איך מתחילים? המון תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shaharhada,

מה פירוש המושג lexical parent? תודה לעונים. אם אפשר הסבר - אני מאוד אשמח הנה ציטטה: "Pasca procedure and function parameters consist of a pointer to the machine code, and a pointer to the stack frame of lexical parent of the function. Such values can be declared as structure in C. To create such a structure, put the C function poinjter in first word and 0 in the second. C functions cannot be nested, and have no lexical parent; therefore, the seoond word is irrelevant."

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Atom,

שלום, מה צריך כדי לפתח משחק דפדפן ? משהו אסטרטגי נגיד בסגנון המשחק Travian למי שמכיר. איזה שפות צריך לדעת? (נראה לי מבוסס JAVA) האם צריך שרת אם כן איזה ? ומהן העלויות ? כמה שעות העסק הזה דורש?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by Shortboarder,

???? והאם יש לו אתר מקביל...??? (תודה)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי יש לי בגרות עוד שבוע ואני רוצה להיות מוכנה..את המגן עברתי בזכות המון מזל שהיה לי [=עזרה מאנשים אחרים וגם כי ידעתי בערך מה ישאלו..] אני רוצה לקבל 100 (: אילו שאלות שאלו אתכם בבגרות? אילו שאלות אתם חושבים שישאלו? [אני איכשהו צריכה לשנן את כל המושגים..יש איפשהו באינטרנט את רשימת המושגים שצריך לדעת ומה כל מושג אומר?] תודה רבה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. שלום לכולם, עד עכשיו התעסקתי עם שפות תכנות פשוטות יחסית (HTML,אקשן סקריפט שבה הייתי ממש טוב וכ'ו..) ורציתי להתחיל ללמוד את עניין התיכנות קצת יותר לעומק. רציתי לדעת: מה נחשבת השפת התיכנות הכי שימושית היום? אני רוצה שפת תיכנות שאני אוכל להתמקד בה, ואלי תוך כמה שנים עדיין לא יצא ממני מתכנת, אבל אני אוכל להגיע לקורסי תיכנות ותהיה לי נקודת פתיחה טובה. שמעתי קצת על שפות כמו PHP וC++, מה עושים עם השפות האלה? תודה לעוזרים! אלון

• 35 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. Started by pbl1,

שלום חברים רציתי להתחיל ללמוד תכנות ורציתי לדעת איזה שפת תכנות היא שפה קלה ושאפשר להגיע איתה לתוצאה נורמלית

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. היי לדעתי PHP כרגע שולטת כשפת WEB בכל מה שנוגע לצד שרת. .NET נמצאת קצת אחריה. מי לדעתכם תוביל בעוד כמה שנים מעכשיו ?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by maverick,

נניח שבניתי class מסויים: class list { private: int wanted; int wanted1; int length1; int currlocation; public: chain *previ; chain *anchor; chain *curr; list(int); ~list(); void clear(); void insert(const elem); }; איך אני צריך להגדיר את ה-destructor כך שישחרר לי את הזיכרון שנתפס ע"י פוינטר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nahoom,

בבקשה תנו לי עצות למהדרים שכוללים מין הסתם ;D COMPILER LINKER... אם אפש תביאו לי קישור אליו (אימיול, HTTP הכול) עם אפשר בתוספת מדריך אליו דברים בסיסים (אני מתחיל להיתחשב בעובדה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by J0n1,

עד שאני אקבל את העותק של הVS2003+2005 אני מחפש קומפיילר מומלץ ופשוט, משהו קל שרק יתן לי להריץ פקודות פשוטות של C# (רק התחלתי ללמוד) תודה!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by eliom,

האם יש להורדה את המהדר zortech c .כי אני לומד מהספר. שמוסבר על המהדר הזה.

24. Started by Izek,

אני מחפש קומפלייר ל CPP .אני מצאתי מהדר של בורלנד גירסה 5.5 אך לא הצלחתי להתקינה על המחשב שלי .אולי מכיוון שהיא מ 2000 ואינה מתאימה לויסטה. לכן אני מבקש קישור להורדת קומפלייר ל-CPP (לא ויזואל) שלפי נסיונכם יעבוד בסביבת ויסטה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים