תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש ספרי הדרכה טובים גם ל-Python וגם ל-Dot-Net. אולי זה ישמע מצחיק, אבל בעיקר קצרים מאוד, או ארוכים מאוד - קצרים ללימוד בסיסי מהיר עכשיו, וארוכים ל-queries ספציפיים יותר בהמשך תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לכתוב שגרה עם קובץ בינארי ולהחזיר: אם הקובץ לא נמצא\ אם הכל פועל כשורה\ אם הקובץ ריק. איך אני בודקת את זה? אפשר לבדוק את זה עם errno? באותה הזדמנות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי יותר על errno. תודה לעונים, זה ממש דחוף לי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני לא רוצה לפצל אותה... ראו דוגמא בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של שיוצרת רשימה מקושרת של תלמידים אני שומר את זה על קובץ *.CSV שזה קובץ EXCEL הבעיה שלי ש EXCEL מפרש את זה לא נכון כל הנתונים בתא אחד ניסיתי לברר אך אני אמור לעשות את זה ואני חושב שאני צריך להפריד בין כל מיבנה "," ניסיתי אבל זה לא עבד יש למשהוא פה נסיון אם זה ויכל להסבר לי אך אני עושה את זה ? הנתונים בקובץ נשמרים בבינארי אבל זה ניראה כך בקובץ student info: frist name:ellyn last name:lock student id:987654321 lerning:Industry and management famile stats:divorced man year:3 student info: frist name:xwar last name:warrior student id:123456709 lerning:programming famile stats:divorced man year:1
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת את התאריך העברי ע"י המרה מתאריך הלועזי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני משתמש ב gcc כמהדר (לשפת C). אני מהדר בצורה הבאה (יישום GTK+): gcc -Wall -o "main" "main.c" %GTK+% %GTK+% זהו משתנה סביבתי שתוכנו מקשר לספרייות המתאימות להידור יישומי GTK+. אחרי ההידור נוצר לי קובץ בשם main.exe. כשאני מפעיל אותו, נוסף על חלון ממשק המשתמש הגרפי, נפתח לי חלון שורת הפקודה: זה ממש משגע אותי. אני רוצה שחלון שורת הפקודה לא יפתח, אבל אני לא יודע איך בדיוק. לפי מה שהבנתי, רק ב'חלונות' חלון שורת הפקודה נפתח תמיד, ואילו בלינוקס הוא לא נפתח. אני אשמח מאוד לעזרה בנושא. דבר נוסף, חשוב הרבה פחות: יש איזשהו פונקציה שאומרת אם חלון שורת הפקודה פתוח או לא ? פונקצייה כזאת תעזור לי מאוד... תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם בניתוח זמן הריצה של האלגוריתם המצורף כתמונה, אני הגעתי לסיבוכיות של O(nlogn) אבל נראה שזה לא נכון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התפריט שבניתי זה הקוד: <html> <head> <script language="javascript"> function showHideTable(menuId){ var obj=document.getElementById(menuId) obj.style.visibility=(obj.style.visibility=="visible"?"hidden":"visible") } </script> <style> div.menu { position:absolute; visibility:hidden } </style> </head> <body> <table> <tr> <td onmouseover="showHideTable('עמוד ראשי')" onmouseout="showHideTable('עמוד ראשי')"> <a href="home.html">עמוד ראשי</a><br> <div class="menu" id="עמוד ראשי"> <a href="page1.html"> 1</a><br> <a href="p…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!אני מעוניינת לפתח תוכנה מיוחדת שקשורה לכתיבת מוזיקה בעזרת MIDI. איזה סוג מתכנת אני צריכה ובאיזה שפת תכנות הוא אמור להיות בקיא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני הופך את התוכנה לקובץ EXE נוצרת לי בעיה בעת ההפעלה run time error '429': ActiveX component can't create object יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש ביציאת COM של המחשב לביצוע פרוייקט אני לא רוצה להשתמש ביציאה ליצירת תקשורת, אלא רק בדגלים שלה לפתיחה \ סגירה של כפתורים וקריאה של כפתור אם הוא סגור או פתוח אני משתמש ברגלים הבאות של היציאה: 4 - בתור רגל אדמה 1 - בתור כפתור 1 6 - כפתור 2 8 - כפתור 3 9 - כפתור 4 אני רוצה תוכנה בממשק של חלונות (לא דוס) שתיראה ככה: חצי חלון של התוכנה יהיה קריאה של מצב הכפתורים (לחוץ \ לא לחוץ ) בחצי השני של החלון יהיה 4 לחצנים ויהיה ניתן ללחוץ עליהם עם העכבר כדי לסגור \ לפתוח אחד מארבעת הכפתורים לוגית זה מסובך לבנות תוכנה כזאת? יש לי ידע בתכנות בשפת C של לפני כמה שנים עשיתי חיפושים וראיתי שאפשר להשתמש בפונקציה BIOSCOM שנמצאת ב BIOS.H מישהו יכול לעזור לי? תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני עובר עם העכבר על td מסויים בטבלה, איך אני גורם לו לשנות צבע בזמן מעבר על העכבר? לדוגמא באתר הזה: http://www.subs-il.com/ שעוברים למעלה איפה שיש ראשי, פורום וזה. ואם מישהו יכול להביא לי מדריך איך אני עושה תפריט נפתח, בדיוק כמו שיש באתר הזה שאני עובר על אחת הקטגוריות נפתח תת-תפריט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אף פעם לא למדתי כתיבת DLLים או איך להשתמש בהם במטלב ועכשיו המנחה לפרויקט גמר שלי ביקש ממני לכתוב את הפוקציות בDLL ולקרוא להם ממטלב לשם האצת המהירות. מישהו יכול לתת לי דוגמא קצרצרה רק בכדי להבין את הרעיון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי סיים לא מזמן ספר שעוסק בC#, עכשיו הוא מתלבט, מה עדיף לו ללמוד XNA או direct?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לעשות overload ב C רגיל (לא ++) זאת אומרת שפונקציה מסויימת תקבל מספר שונה של פרמטרים ותפעל לפי מספר הפרמטרים שקיבלה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בפונקציה, שצירפתי את הקוד שלה, אני אמור לשלוח סיגנל SIGTERM כדי לסגור תהליך מסוים. (מספרי התהליכים נשמרים ברשימה ואני צריך לסגור את כל התהליכים ברשימה) אם התהליך התעלם מהסיגנל אז אחרי 5 שניות אני שולח סיגנל SIGKILL . מה שקורה בפועל, שעם הכניסה לפונקציה יש המתנה של 5 שניות ואז הדפסה ברצף של כל שורות ההדפסה הרלוונטיות. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה אין המתנה של 5 שניות אחרי הprintf הראשון. תודה Status free_all_processes() { int i = 1,pid; time_t start,end; double elapsed; Process* pPtr = pList.root; while (pPtr != NULL) { elapsed = 0; pid = pPtr->pid; kill(pid,SIGTERM); printf("[%d] %s – Sending SIGTERM...",i++,pPtr->co…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנות Profiler שיכולות לעבוד עם EXE שטוען DLLים, להראות בעיקר זמני ביצוע של פונקציות/קטעי קוד מסויימים. האם קיימת חיה כזאת? שצריך לכתוב אחד Hard-Coded לתוך הקוד? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקים אתר בימים אלה ואני רוצה ליצור מסגרת של "חדשות". איך יוצרים "תיבת חדשות" שהתוכן בה יזוז כל הזמן? (כמו החדשות בוואלה) או לדוגמא כמו פה באתר עם ה"מבזקים מרחבי הרשת" או ה"חדשות מחשבים".
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחלקה שיודעת לבצע פעולות על מטריצות (כפל, שיחלוף והכי חשוב SVD ) כרגע אני מתשמש בMathNet.Numerics אבל משום מה אני לא מקבל תוצאות נכונות בSVD ניסיתי גם את ILNumerics אבל לא הצלחתי לעבוד איתה מה גם שאין לה תיעוד מסודר או הסברים בסיסים איך לעבוד איתה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום רציתי לשאול שאלה בניתי אתר דרך מישהי שבנתה אותו בphp עכשיו אחרי שהאתר באוויר היא תופסת אותי בביצים על כל שינוי אות הוספת תמונה מלל מחלקה וכדומה אין לה זמן לשנות לי באותו רגע כל דבר לוקח ימים רציתי לדעת האם יש תוכה או דרך לנהל אתר גם למי שלא יודע לתכנת ושפות תכנות ואם כן מה העליות ? מה אני צריך ממי שבנה לי את האתר ? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://processing.org/ http://processing.org/download/ כרגע בשלבי BETA, לא התעמקתי עדיין בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה שאני אמור ליצור מזינה נתונים לטבלה,ונתונים אלה מעדכנים און ליין טבלה מקבילה באתר כלשהו באינטרנט. אני מעוניין לעשות זאת בשפת VB מבלי להידרש ל VBScript, הייתי רוצה לפתור בעיה זו בVB6 בלבד אם ניתן. האם אני זקוק לפקדי ActiveX או שניתן לבצע זאת בעזרת מסכים רגילים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
program t; type darray=array [1..5,1..5] of integer; function ipus(ar:darray):integer; var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do ar[i,j]:=0 end; procedure getnums(var ar1:darray); var i,j:integer; begin for i:=1 to 5 do for j:=1 to 5 do read(ar1[i,j]) end; procedure print_col(ar2:darray); var i,j:integer; begin for j:=1 to 5 do writeln(ar2[i,j]) end; var i,j,b:integer; ar:darray; begin ipus(ar); getnums(ar); b:=1; i:=1; while i<=5 do b:=1; for j:=1 to 5 do if (ar[i,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-