עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין השפות. ומה הכי טוב ופשוט למתחילים (על ווינדוס ועל לינוקס) תודה...

• 37 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. אני למדתי בבית ספר C# שאמר לי המורה שזה הבסיס של השפות . ואחרי זה זה יהיה יותר קל אם תלמד עוד שפות . היה לנו שתי בחירות PASCAL או C# אני לקחתי C# בגלל שאממרו שזה הבסיס לתיכנות . ולאחר זה למדתי בבית הספר גם Visual Basic . והאם ה Cֳ# הוא הבסיס לתיכנות ? עכשיו אני גם למדתי בבית HTML ותקנו אותי אם אני טועה . ה HTML הוא הבסיס לבניית אתרים .?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. <asp:DropDownList ID="DropDownList1" runat="server"> <asp:ListItem Value=F14>F-14</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F15>F-15</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F16>F-16</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F18>F-18</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F22>F-22</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F117>F-117</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B2>B-2</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B52>B-52</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=A10>A-10</asp:ListItem> </asp:DropDownList><br /> מה הוא הקוד שאני מוסיף ל-DROP DOWN LIS…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by kisin,

אני מתחיל ללמוד עכשיו cobol. וקראתי מדריכים בנוגע לשפה אבל אני עדיין לא הבנתי איך אני מריץ תוכניות COBOL על גבי הוינדוז. מה היא הסביבת העבודה המומלצת לעבודה עם COBOL? אם אפשר אז תצרפו גם לינק לאתר של התוכנה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני כרגע לומד פייתון לבד (אחרי שהתייאשתי מג'אווה) אבל נתקלתי תוך כדי גם ב Ruby עם תשבוחות מכל עבר. לכן חשבתי גם לשאול האם יש עדיפות לאחת השפות או שכל אחת מהן נוצרה לצרכים אחרים לגמרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by raiman1,

public static bool Sod( int[] a, interface k) { for(int i=0,i<a.Length-1,i++) { int j=i+1; while(j<a.Length) { if(a[i] + a[j] ==k) return true; j++ } } return false; הפעולה מקבלת מערך של מספרים שלמים ומספר שלם K. מחזירה אמת אם יש במערך שתי מספרים שסכומם K ושקר אחרת. אני דיי גרוע ביעילות אז אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איך מוצאים מה היעילות של הפעולה הזאת... תודה!!!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by dani1999,

מה הכוונה ב Segment Address ומתי צריך "להרחיב אותו" אשמח להסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yahalom,

אני מחפש תוכנה לכתיבת UML רשיונל רווז אני צריך את השם באנגלית תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 13:44:00 קבלו ביטול הסתדרתי תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by yahalom,

יש לי Vector<String> rulVector; Enumeration enume; אני רוצה לבדוק האם איבר במערך שווה למחרוזת מסויימת עשיתי כך if (enume.equals("CallBuy")) וגם כך if (enume.getClass().equals("CallWrite")) לא עובד... למה מה אני עושה לא נכון ואיך לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by ktanta harta,

אני יודע שב VISUAL C++ הייתה איזה פקודה בשם SETCOURSORPOSION או בסגנון עכשיו אני צריך את הפקודה המקבילה בC# שאותה עכשיו אני לומד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בספר לימוד של #C נתקלתי בשורה הבאה: אשמח לקבל הסבר מהם ה"ערימה" וה"מחסנית" שעליהן מדובר כאן. תודה. ארז.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני רוצה משהו שיהיה ידידותי ויציג לי בכל שלב פרוויו

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. Started by redead,

N או LOG2N ?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by wow,

public static void f(int n) { for (int i=n; i>0; i--) { int j = n; while (j>0) j = j/4; } } זה נראה כאילו ה-while זו לולאה אינסופית את המספר הוא חיובי

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by gkman,

לצערי, בזמן האחרון אני לא מאוד פעיל בתחום של כתיבת קוד לWEB- אז אני טיפה חלוד.. עד עכשיו הייתי רגיל להשתמש בסינטקס הזה לקוד שלי: while (expr){ ....some code } אבל שמתי לב פתאום שיש כאלו שמשתמשים בסינטקס: while (expr): ....some code endwhile; ברור לי שיותר קל לעבור ולהבין את הקוד עם הסינטקס השני- אבל מה יותר נכון/עדכני/יעיל ?

16. אני מעוניין בפתיחת פורום איכותי. כמה לדעתכם אמור לעלות לי כל הדבר הזה? (מדובר על שרת אחסון [אין לי מושג לגבי הגודל שאני צריך], דומיין ישראלי, מערכת פורומים כנראה תהיה vbulletin). פרסום אני לא אצטרך אני יעשה לבד.. נ.ב. העלות של הVbulletin היא חודשית שנתית? לעד?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. מה הפקודות בשפת C שעושות טקסט עם צבע?

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by bdoron,

אני יודע מה זה web service ואני יודע איך להשתמש בו, אבל פתאום שאלתי את עצמי למה אני צריך את זה בכלל? מתי בכלל אני צריך לעשות web service מתי יהיה לי הצורך? אחרי שקראתי קצת באינטרנט הבנתי שאם אני רוצה לפנות לאיזה שרת אני פונה באמצעות web service , אז ככה יש לי קצת בלגן בדברים. למדתי asp.net ולפי מה שהבנתי הצד של השרת זה כל הצד של הc# כאשר אני רושם כתובת אינטרנט זה עושה פעולת get או post הולך לשרת ומביא לי את הדף הרצוי, אז הינה אני הלקוח פניתי לשרת וקבלתי מהשרת את הדף שרציתי, לדוגמא אם אני רוצה לשלוף נתונים לטבלה ואני משתמש בado.net לצורך השליפה מהDB אז מקסימום אני ארשום את כל הקוד במחלקה של אותו form מצד שני אני יכול לשלוף את הנתונים מהDB בערת web service, בשניהם אני יפנה…

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. אני יודע HTML ברמה בסיסית - בינונית . אני התחלתי ללמוד עם ה PHP אבל זה קצת קשה עלי . אולי אני צריך ללמוד משהו אחר במקום ואחרי זה ה PHP ? מה הצעדים ללימוד בניית אתרים . הראשון הוא HTML השני : השלישת : וככה . אני צריך מהשפה הקלה לשפה הקשה . ואני זקוק לאתר בחינם לתרגל עליו . כאילו לבנות אתר עם ה HTML ו PHP והשפות בניית אתרים אחרים שאשים אותם בתוך האתר ואתרגל . אני צריך אתר חינם .

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. מה הקוד ב-JS שמאפשר שינוי של פס הגלילה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by holly man,

שלום חברים מה הקוד להכנת "כפתור עריכה" כמו כאן בפורום הזה שיש את כפתור העריכה תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by holly man,

שלום לכולם מישוה יודע איך בונים ספר אורחים לאתר? ומה הקוד ? תודה מראש שבת שלום

23. Started by eladh16,

שלום אני מתחיל-מתקדם בבנית אתרים ויש לי שאלה קטנה. אני רוצה לעשות מסגרת iframe כמו באתר הזה(סתם לדוגמא באתר הזה אפשר להוריד את המסגרת למטה כדי לראות מה יש בהמסך הדף). https://ssl.1buy1.co.il/pages.asp?id=8 בקיצור, מה הקוד למסגרת iframe פשוטה כמו באתר לדוגמא שהצגתי? תודה חברה!

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  24. מה הקוד שעושה קול שעומדים עם העכבר על הכפתור??

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by yotam360,

מה הקוד שפותח לינק בחלון חדש??

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים