עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by aviv00,

שלום התחלתי קצת ללמוד תיכנות בזמן האחרון בגלל זמן פנוי התחלתי עם CS ואז עברתי ל VB בגלל המלצה של חבר האם יש הבדל מהותי בניהם ? במסגרת VS2010 האם אני יכול להגיד שאם אני יודע VB מצויין אני יכול להתסדר יפה עם CS ? לפי מה שהבנתי מהחבר שאין הבדל שניהם מפורשים בתצורה CS למחשב ה VB נראה לי יותר מאורגן ומובן לקורא בגלל זה בחרתי ללמוד אותו

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by orlupo,

מה הבעיה בביטוי הבא: while((x=find(&s1[0],&s1[19+1],z)!=(&s1[20])) && ((y=find(&s2[0],&s2[19+1],z)!=(&s2[20]))) שימו לב שהמערכים s1 ו-s2 בפועל בעלי 20 מקומות ו-z הוא בעצם define.

3. Started by Sarlula,

cout << "0.03 - 0.02 = "; double answer; cin >> answer; double a = 0.18; double b = 5.0; double c = 3.6; if (answer == a/(b*c)) { cout << "correct!" << endl; } else { cout << "wrong the correct answer is: " << a/(b*c) << endl; } שאלה קטנה: ב-bash, איך אפשר להשתמש ב-Variable כ"מצביע"?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Fkl0ster,

מטרת התוכנית: קוראת מהמשתמש מספרים שלמים בזה אחר זה וממשיכה כל עוד המספר שהוכנס הוא זוגי. #include <stdio.h> int main() { int num; printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &num); if ( (num / 2) * 2 = num ) { printf("Enter an even number: "); scanf("%d", &number); } else { printf("You entered an odd number!"); } return(0); } מדוע מתקבלת שגיאת invalid lvalue in assignment בפונקצית if?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by tal1988,

יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שקולטת סידרה של מספרים עם סימנים ביניהם(רק + או -) ומחשבת את תוצאת הסידרה עד שנקלט הסימן *. יעני 24 + 3 - 7 - 2 * זה אמור להציג 18... קיצר ניסיתי לעשות את זה ו: #include <stdio.h> #include <conio.h> int main(){ int num1,num2; char sign='+'; printf("enter number: "); scanf("%d",&num1); while(sign!='*'){ printf("enter number: "); scanf("%d",&num2); printf("enter sign: "); scanf("%c",&sign); if(sign=='+') num1=num1+num2; if(sign=='-') num1=num1-num2; printf("enter number: "); scanf("%d",&num2); printf("enter sign: "); scanf("%c",&sign); } printf…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by kalimero1234,

למדתי מספר את היסודות של PHP. (כמו כן יש לי רקע בHTML ןבJAVASCRIPT) מה הוא הדבר הבא שאני צריך ללמוד כדי להתחייל לפתח אתרים נורמליים ולא כמו כל האתרים שאני בניתי בתרגולים הקטנים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, יש לי דף המציג רשומות מטבלה בעלת 1500 רשומות במסד הנתונים. אמנם הדף מחלק את הצגת הרשומות לתת- עמודים (יש שימוש ב-limit), אני לא מצליח להקטין את תפיסת התעבורה שלו! ככה נראה משפט ה-SQL: $limit1 = ($PageNum - 1) * $NumOfRecInPage; $limit2 = $NumOfRecInPage; $sql=mysql_query("select {FIELDS} from {TABLE} limit $limit1, $limit2"); while ($record = mysql_fetch_array($sql)) {FIELDS_DISPLAY} ניסיתי: - להקטין את מספר הרשומות המוצגות בדף. - להשמיט שדות מהתצוגה (וממשפט ה-SQL מן הסתם). - לראות מה עשו ב-phpBB (רק אני לא מבין 85% ממה שכתוב שם?!). - לשאול עמיתים העובדים בשפות אחרות (ASP לדוגמא). את הדף אתם יכולים לראות בכתובת: www.subscenter.com/subs/list.php?l…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. מה הדרך הכי טובה לשים שיר ברקע באתר? בצורה המהירה ביותר? שיקח לו הכי קצת זמן להיטען. ומה האיכות הנורמאלית שאפשר להוציא משיר , איזו סיומת? אני רוצה לעשות משהו בסגנון כזה: לקחת שיר מסויים ולחתוך מתוכו בערך 30 שניות ולשים באתר. תוכנה להמרת קבצים יש לי וכל מה שצריך, רק מה הסיומת העדיפה? והאם יש קוד שיכול לעזור לי. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. אני רוצה ליצור מתודה שתקלוט מחרוזת תווים באמצעות System.in.read() יצרתי משהו אבל הוא נראה לי מסובך ואני בטוח שיש דרך מימוש פשוטה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  10. ^^^^ השאלה למעלה, ותודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

אני מעוניין ללכת לקורס C++ באוניבריסיטאת ת"א, ומצד שני ראיתי שאפשר לקנות ספר של C++ ב240 ש"ח, מה אתם אומרים? זאת לא השאלה העיקרית. בקשר לספר, ראיתי אחד של C ב140 ש"ח ואת השני של C++ ב240 ש"ח. האם הספר של C++ כולל את מה שיש בספר של C וגם את התכונות של C++, או שהוא בעצם מלמד רק את התכונות של C++? עם מה עדיף להתחיל? תודה.

• 15 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by HeDesXs,

כותרת (#C בין ++C/C)

• 23 תגובות
    • 15.7k צפיות
  13. Started by pho,

יש לי מחר מבחן בפסקל והפסדתי שני השיעורים האחרונים. השלמתי את החומר אבל לא ממש הבנתי מה תפקיד ה mod ובמה הוא שונה מ div עזרה בבקשה :-[

• 8 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. Started by xjj,

מה ההבדל בין SWITCH ל-IF,IFELSE,ELSE ב-PHP? שאלה נוספת, בקוד למטה, מישהו יכול להסביר לי למה משמש האות D במתוך המרכאות והסוגריים בשורה של המשתנה? תודה. <?php $d=date("D"); switch ($d) { case "Sun": echo "Have a nice week"; break; case "Fri": echo "Have a nice weekend"; …

15. Started by mimig,

אודה לעוזרים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

טוב אני צריך ללמוד C++ בשבועיים בערך, פחות או יותר לעמוק. אני מניח מאחר שאני יודע C וJAVA לא יהיה לי הכי קשה אחרי הבנה לעומק של הסינטק, אבל צפו להרבה שאלות בשבועיים הקרובים D=. ולשאלה, ראיתי בקוד ממש קצר את שני אלה ולפי ההסבר הם נשמעו לי זההים בתפקידם. אחד מצרף לקוד חבילה של פונקציות ודברים כאלה והשני משתמש בספריה(שזה רשימת פונקציות), SO...?? וגם אפשר לרשום אחרי USING עוד ביטויים מלבד NAMESPACE? עריכהף אשמח להסבר קצר בקשר למשתנה מסוג wchar_t

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Gnome,

מה ההבדלים בין שתי השפות, מה יותר שימושי ולמה וכד'... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אני צריך לבנות איזה אתר וכבר התחלתי ללמוד PHP וקצת להרכיב דברים , אחר-כך אני מתכנן ללמוד CSS בשביל העיצוב וJAVASCRIPT כדי להכניס עוד קצת חיים לאתר. עכשיו גילתי שיש כזאת אפשרות שנקראת JOOMLA שבה אפשר בנוחות ובמהירות גם לבנות דברים. מה כדאי לעשות ומה ההבדלים?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני מתלבט בין שלושת אלה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה ללמוד ויזואל בייסיק ולא הבנתי את ההבדל בין התוכנות

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אני רוצה לדעת מה באמת השוני שביניהם ועם מה הכי כדיי להתחיל ... ובמי משניהם אני ימצא את השפה ++C ?

22. Started by eliil1,

למדתי בתיכון שפת C שנקראת TurboC , או שהקומפיילר נקרא ככה.. בכל מקרה, זה נחשב #C ,C++ ...? מה ההבדל בין כל אלה? אם למדתי על #C , אז אני לא אוכל לעבוד ל C++ ,זה פקודות שונות לגמרי או מה?

• 24 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. היי, אני רוצה ללמוד לעבוד עם חלונות ב-C/C++, ושמעתי על 2 האפשרויות האלו, האם ניתן לציין יתרונות וחסרונות עבור כל אחד ?

24. השאלה בכותרת ^^

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות
  25. הבנתי כי כאשר אני רוצה לממש פולימורפיזים אני יכול לעשות זאת ב2 צורות צורה ראשונה, דרך השימוש במילה השמורה virtual ואז כל פעם שאני רוצה לעשות override אני רושם override בפונקציה תחת אותו עץ ואני יכול לעשות זאת על ידי השימוש במילה new השאלה שלי היא מתי אני בוחר להשתמש בnew ומתי אני אבחר להשתמש בvirtual אשמח להסבר קליל בסי שארפ

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים