עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by AvlK,
    • 0 תגובות
    • 381 צפיות
  2. Started by kritikal,

אהלן, אני צריך לכתוב ב-VB סקריפט, אפשר להגדיר את זה כ-PRE PROCESS, שאני מקבל קובץ כלשהו, אחרי 79 שורות אני צריך לכתוב לשם ASCII CODE של שבירת עמוד (יש לי את ה-ASCII CODE). האם למישהו יש המלצה מאיפה להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Joshua_G,

מבקש עזרה עם קוד HTML . הקוד HTML משתמש ב- stylesheet.css אשר עובד היטב עם Internet Explorer , אבל משום מה Firefox לא מצליח לזהות אותו והטקסט מוצג ללא עיצוב כלל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by smulikon,

היי, אני מעוניין ליצור דף HTML ולהוסיף לו תמונות שממוקמות על אתר איכסון תמונות. יש לי 2 שאלות: 1. על מה אני לוחץ בפרונט פייג' כדי להוסיף תמונה מהאתר איכסון? מצאתי רק איך מעלים תמונה מקובץ... 2. אחרי מלא בלגן שעשיתי הצלחתי להוסיף תמונה בדרך לא דרך, אבל רואים אותה בקטן ואני מעוניין שיראו אותה בגדול. באתר האיכסון רואים את התמונה בגדול. איך אני עושה את הדברים האלו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. לא משנה, תודה

6. Started by NewOrder,

The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by ofir-m,

צריך מערכת שליחת ד"שים ב- (PHP) מאיפה אני יכול להשיג? אני חייב.. בקשה תעזרו לי אבל שזה יהיה ב-php ולא ב-asp.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by ilanb0,

העו"ד שלי שלח לי שני תצהירים חתומים דיגיטלית. מדובר בקבצים מסוג EDSIGN. איך אני פותח אותם כדי לשלוח אותם לבית המשפט?

9. Started by cateye,

שלום, אני רוצה לעשות אם אפשר שאני יכנס לאתר מסוים ואני יגלוש ממנו, אני לא מדבר על PROXY אלא על אתר בתוך אתר -ז"א שהכותרת שלי לא תשתנה כשאני יגלוש. (יכול להיות ש"פריים" קשור איכשהו?) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by izikd,

אז ככה אני צריך המלצה לDebgger לMySQL, כי למה אני לא מוצא שום דבר נורמאלי, שעובד באמת. יש למישהו המלצה?? ד"א מה זה מודול OCI? ולמה אין לי אותו? ואיפה אפשר להוריד?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן אני מנסה לעקוב אחר קובץ שיצרתי לדוגמא: יצרתי על שולחן העבודה קובץ בשם test.txt אני רוצה לדעתי אם הסתכלתי במאפיינים שלו, שיניתי לו שם, תוכן, אם העתקתי אותו, העברתי אותו או מחקתי אותו וכן הלאה .. לביינתיים, יש לי בראש רעיון למימוש כל דבר בנפרד למשל צפייה ב Clipboard על מנת לראות אם הקובץ הועתק לשם או ליסינר על התיקייה כדי לראות אם הקובץ נמחק ממנה .. אשמח לשמוע עוד רעיונות וכיוונים שונים לביצוע המשימה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by greg,

שליום לכולם. אני קצת תקוע ורוצה לנסות להיעזר בכם. אני מביא רק את הקטע הרלוונטי: int main(){ int arr[] = {5,4,6,9}; cout << arr[0]; } עד כאן הכל עובד מצוין! עכשיו אותו דבר רק: בתוך cls.h class C1{ int arr[10]; C1(); }; בתוך cls.cpp #include "cls.h" C1::C1(){ arr[] = {1,2,4,6,7,8,2,3,0,5}; } ובמצב כזה אני מקבל הודעות שגיאה: error C2059: syntax error : ']' error C2143: syntax error : missing ';' before '{' error C2143: syntax error : missing ';' before '}' אז איפה טעיתי (ניסיתי המון אפשרויות כולל לקמפל תחת UNIX)? ומהי הדרך לאתחל מערכים במצב כזה? אודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. היי, למי (שעדיין) חושב שהורשה היא מומלצת או כדאית - כדאי לקרוא את הפוסט הבא: http://www.softwarearchiblog.com/2012/02/object-oriented.html ליאור

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. עושה שהוא יופיע בחיפושים בגוגל ובמידה וזה עולה כסף , יש המלצה על חברה טובה שעושה את זה בצורה מקצועית ? תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by sagros,

הפקודה לא קיימת בקומפיילרים כמו dev++ ו Visual C++ ... ואני דיי צריך אותה .... אולי מישהו מכיר ספריה מסויימת שצריך לכלול בשביל הפקודה הזאת ... ואם לא אז אם יש פקודה חילופית שעושה אותו הדבר ? כנ"ל לגבי הפקודה clrscr בבקשה... ואם מישהו יוכל להסביר לי איך נכנסים למצב גרפי בשפת C ... תודה מראש [= דרך אגב אני כללתי את הספירה conio.h ולצערי זה לא עוזר ...

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by דניאל נ,

שלום יש לי בעיה בתרגיל בשפת JAVA זה הולך ככה : בתחרות מכוניות השתתפו N מכוניות . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר מכוניות N ואחריו משך הזמן שלקח למכונית לסיים את המסלול . על השיטה להדפיס את המספרים הסידוריים ואת משך הזמן של מכוניות שזכו במקומות ראשון ושני בתחרות. אז הבעיה שלי הייתה למצוא את המקום ה2 בתחרות כי אני יודע למצוא מקסימום . נקעתי בקטע של המקום ה2 . יש לציין כי זה תרגיל מדף עבודה מסכם בנושא לולאת FOR וזה צריך להיות המרכיב המרכזי של התשובה (לא למדנו מערכים). תודה לעוזרים!!!

17. Started by Lirans,

שלום אני מנסה לכתוב תוכנית שקולטת מספר תווים מהמשתמש. אני יודע באיזו פקודה להשתמש (scanf) אבל אני לא מצליח לישם דבר מסוים. ברגע שאני נותן למשתמש להכניס את התווים יש למשתמש אפשרות לכתוב ולמחוק תווים וללחוץ אנטר כשהוא רוצה כדי לאשר את הקליטה. מה שאני רוצה לעשות זה שכאשר המשתמש לוחץ על אות או מספר כלשהו במקלדת אז שהאות/מספר יקלטו ישר בלי שהמשתמש יוכל לשנות או ללחוץ אנטר כדי לאשר. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by nirt,

אני בונה פרוייקט גדול עם 30 מחלקות בערך וכל מיני ירושות בינהן , ואין לי מושג איך למנוע multiple inclusion של קובצי header. במיוחד נתקלתי בבעייה עם מחלקה A שמחזיקה פוינטר למחלקה B ו-B צריכה להפעיל מתודה של A . הכללתי את ה-HEADER של B ב-A אבל בשביל ש-B תוכל להפעיל את המתודה של A אני צריך להכליל את ה-HEADER של A ב-B אבל זה ייצור לי לולאת הכללות או משהו כזה. איך מונעים את זה ? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by t_elad,

יש לנו אתר שיש בו מחירון הייתי רוצה לעשות בצד שלו את תוצאה של מה שאני מסמן במחירון בהתאם: 1.שיזוז בהתאם לדף. 2.המלצות שמשתנות בהתאם לבחירה (לדוגמא:רצוי לחזק ב...) 3.הסבר משתנה בהתאם לבחירה. 4.מחיר משתנה . 5.ואם יש אפשרות לבנות דגם משתנה למשל להוסיף קווים למבנה מסויים בהתאם לבחירה. עד כמה זה מסובך או לא אפשרי אשמח אם תענו לי . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  20. הידור הקוד הבא: //temp.cpp #include <string> using std::string; #include <iostream> using std::cout; int main() { string myS="sss"; switch (myS) { case 'sss': cout << "hi !"; } return 0; } יוצר את הודעת השגיאה הבאה: שממנה אני למד שניתן להשתמש במשתנה מסוג int בלבד ב switch-case. מישהו יודע אם וכיצד משתמשים ב string ב switch-case ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך קצת הכוונה טכנולוגית. נתחיל בכך שאני מפתח מערכת Web-ית בטכנולגית JEE. כידוע java script היא שפה מאד מוגבלת בגישתה לclient ואני לא יכול דרך פקודת java script למחוק קבצים כרצוני במחשב של המשתמש לדוגמא. המערכת שלי משלבת הדפסה דרך מדפסת כרטיסים וקיבלתי מהחברה SDK שכתוב וניתן להתממשקות ב.NET. עכשיו אני חייב להתממשק לאותו SDK שכתוב ב.NET, וכאן אני צריך את עזרתכם: לא באיך אני עושה.. אלא מה בכלל אני צריך לעשות? באיזה טגנולוגיות משתמשים בשביל כזה דבר? יש לי כבר במערכת רכיבי ActiveX שכתבנו אבל הם כתובים במשהו מאד מיושן VB6. מה האופציות הרלוונטיות היום כדי לעשות את מה שאני רוצה? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by yooda,

איך עושים ב-java שהמחשב ימתין זמן מוגדר(ע"י המתכנת) וימשיך בעבודתו? :-(

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by ex_,

מצורף קובץ(אחד זה ה css ושני html) סה"כ אני רוצה תפריט פשוט בצד שמאל טקסט גדול ומחליף צבע שעוברים עליו עם העכבר עד כאן הכל עובד אבל אני לא מצליח לעשות רווח של 3ממ(בערך)בין הלינקים(שהם בצורה של רשימה)+להצמיד לצד שמאל זה מאוד פשוט למי שיודע css, אני לא מוצא את הבעיה תודה על העזרה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Dror Arasheven,

public static void main (String arg[]) { JFrame t = new JFrame(); t.setTitle("I see circles"); Paint drawing=new Paint(); t.add(drawing); t.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); t.setSize(500,500); } שאלה איך אני משנה את זה כך שהוא יקבל מחלקה מתוך מערך ויצייר .....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.