תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כמה פקודות שאני לא יודע ולא מצליח למצוא אני צריך שהתוכנה תדע שנלחץ כפתור ואיזה כפתור לדוגמה התוכנה רצה ברקע וכשהמשתמש לוחץ f10 אז.... ובנוסף לזה אני צריך שהתוכנה תדמה לחיצות של מקלדת.
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי צורך לקרוא ורק לקרוא קובץ שפתוח ע"י תוכנה אחרת, נגיד קובץ WORD. האם המשימה אפשרית בC#? תודה, והמשך יום טוב.[br]פורסם בתאריך: 12.10.2009 בשעה 21:33:55 אוקי, הסתדרתי FileShare.ReadWrite זה מה שהיה צריך להוסיף במקום FileShare.None
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
לרגל פתיחת הפורום, החלטתי לנצל את המסורת של מתכנתים רבים לכתוב את התוכנית הפשוטה שנקראת "Hello World", כתוכניתם הראשונה בשפה החדשה אותה החלו ללמוד. הרעיון הוא שכל אחד יכתוב את התוכנה הנ"ל בשפה אחרת. אני אתחיל עם פסקל, מי יהיה הבא בתור? program hello; begin writeln('Hello World!'); readln; end.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בס"ד יש לי גלריית פלאש ששמתי באתר ורק ב-ie זה לא מתרענן. ניסיתי להוסיף path רנדומלי וזה לא עזר.. חשוב לציין שיש ברשותי רק את הקובץ פלאש הסופי ואני לא יכול לערוך את מה שבפנים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה אני מנסה לבנות סקריפט שישלח PING לסדרה של כתובות מ 192.168.1.1 עד 192.168.1.20 אבל אני לא מצליח להבין מה הפקודה שאני צריך להכניס כדי שזה יעבוד מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה שתוכנת הVB שלי תשלח פקודות לCMD איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה נגיד לשלוח לפונקציה שרשור. הנה מה שאני מתכוון: ההצהרה: int f(char* str); השליחה: char c='a'; f(c + ".k"); כמובן שניסיתי וזה לא טוב. השאלה איך כן לעשות את זה טוב? (לחפש תפונקציה של STRING.H שמרשרת ולעשות את השירשור בתוך הקריאה לפונקציה?)
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לעשות autocomplete לשמות של שירים ולכתובות של אתרים האם יש מאגרים שאליהם ניתן להתממשק עם CURL או עם דרך אחרת (בעזרת PHP או JS)? (אני יודע שלסרטים יש CURL לאתר IMDB) תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קצת רקע... אני מממשת אפליקציה web-ית - aspx, #C, שבהלכה נבנית טבלה דינמית. אחת העמודות בטבלה מכילה כפתור ImageButton. הבעיה היא שבלחיצה על אחד הכפתורים האפליקציה נעצרת ב pageLoad ולא מגיעה למאזין שהגדרתי. שאלותיי הן - 1. האם נכון יהיה ב pageLoad ליצור שוב את כל הטבלה הדינמית למרות שאני אמורה לעדכן רק תא בודד בטבלה? 2. במידה ו 1 חיובי, איך אחרי היצירה המחודשת ניתן לגרום לאפליקציה לבקר בפונקציית המאזין? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
איך עושים שתמונה תהיה מאחורי הכל. אפשר גם בCSS תודה רבה וערב טוב
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
-
מאיפה אני יכול להתחיל ללמוד עיצוב תוכנה ב-#C. אני לומד את החומר הזה שנה הבאה ואני שמעתי שזה חומר ממש קשה אז חשבתי להתחיל קצת ללמוד אותו בחופש הגדול... תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הבנתי שזאת תוכנת שרת טובה לעבודה מול mysql תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לאחסן אתר על חברה בחו"ל, האם כדאי לרכוש דומיין מאותה חברה? מה אם אני ירצה להחליף חברה, יכול להיות שהם ישאירו את הדומיין אצלהם או יבקשו יותר כסף? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר בערך חצי שנה או שנה משהו בסביבות זה.. שאני לומד HTML החלטתי להתקדם שלב ולנסות שפה חדשה- PHP זה מה שנראה לי הכי רלוונטי בשבילי.. מאיפה אתם ממליצים לי להתחיל ללמוד? אתר? שיטת לימוד? וכו'... תודה. ועוד שאלה- האם הידע שלי ב HTML יעזור לי ב-PHP בהרבה דברים? כי ממה שהבנתי PHP משולב ב-HTML..
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני אתחיל מזה שאני לא יודע כלום בכל מה שקשור לתכנות ושפות תכנות ( חוץ מ html שלמדנו בבית ספר -איך לבנות אתרים) אם מישהו יוכל להסביר מה זה כל השפות השונות ,מה עושים איתן ,מה ההבדלים ביניהן ברמת העיקרון (תצאו מנקודת הנחה שאני ממש לא יודע כלום...) תודה
-
- 32 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני בן 12 ואני רוצה להקים אתר. עוד לא חשבתי על איזה אתר אני רוצה להקים, אבל לדעתי זה יכול להיות אחלה דבר שילמד אותי המון על תכנות (וזה גם מעניין אותי). האתר הוא לצרכי לימוד. אין לי ידע בתכנות חוץ מכמה אתרים שמלמדים HTML ברמה נמוכה. יש לי המון מוטיבציה ואין לי בעייה להשקיע בלימוד לאורך זמן. הקטע הוא שאני לא יודע מאיפה ללמוד להקים אתרים. מצאתי ברשת כל מני אתרים שמלמדים HTML ו- PHP אבל הם ברמה נמוכה ומלמדים את הבסיס בלבד. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר/פורום/תוכנה שמלמדת להקים אתרים ברמה גבוהה (אומנם אני צעיר, אבל יש לי הרבה זמן ואני חושב שאני מסוגל לעמוד בזה). תודה רבה, YOSDA-BOY.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ולאחרונה גיליתי שכל עניין התכנות מושך אותי ואני שוקל גם ללמוד את זה כתואר (מדעי המחשב למשל). בעבר לא התעסקתי בנושא הזה, הייתי גיימר בסביבות ה9 שנים עד שהחלטתי שמספיק והגיע הזמן להשקיע בדברים אחרים בחיים. אני מתנצל מראש אם זה לא המקום לשאלתי. רציתי לדעת ממה בעצם מתחילים? אני מעדיף להתחיל ולנסות ללמוד מהאינטרנט לפני שאני מוציא כסף על ספרים אבל מאיזו שפה אני אמור להתחיל והאם מישהו יכול לכוון אותי גם לאתרים מסוימים או מדריכים כאלה ואחרים שיוכלו לעזור לי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-