עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Paci,

אני לומד בספר שלי על מערכים ומצביעים ועל הקשר שבינהם. וצריך לעשות תרגיל עם פונקציה. כלומר לשלוח מערך לפונקציה כמצביע. נגיד ככה: void lol(int *ptr) { ...... } int main() { int mar[10]; lol(mar); } בספר כתוב שהאיבר הראשון במערך (0) הוא גם מצביע לכן אפשר לעשות ככה. אבל זה כותב שגיאה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות שתי שאלות: - איך לשלוח אימייל ב-HTML ולגרום לתוכנה שבה משתמש המשתמש לא לחסום images? - כששולחים אימייל למישהו שלא יודעים את השם שלו, אז יש כאלה פקודות %from% (שם השולח) וכל מיני כאלה שמכניסים אותם בגוף האימייל. אז השאלה מה התגית שמכילה את שם המקבל? מקווה שהסברתי טוב x: מחכה לתשובות, זה די דחוף!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nahoom,

כדי לתכנת ב-LINUX\UNIX צריך לדעת DOS?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by vsync,

שלום, אני מפתח אתר מסויים מבוסס על קריאות httpRequest, הבעיה שלי שכל הנתונים יושבים על הבסיס נתונים שמקרה הזה הוא mySQL 4.0.12-nt, וכל ה encoding מוגדר בלטינית. אי אפשר לשנות זה לא תומך. עכשיו, מי שמכם יודע, AJAX עובד רק ב unicode utf-8 ולא בשום דבר אחר. אני מזמן את המידע דרך PHP שהקובץ PHP נקרא דרך ה AJAX. הבעיה היא שהמידע מוצג בקישקושים מן הסתם כי זה לא ב encoding המתאים. מישהו התנסה בדבר, או שיש לו פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי dataset שמכיל טבלה אחת, הטבלה הזאת יצרתי בעזרת 2 טבלאות, שיש בניהם קשר.. שאלתי היא איך אני יכול ליצור שורה חדשה בטבלה? כי הטבלה הרי מכילה תוצאה של join בין 2 טבלאות האם אני צריך ליצור dataset שמכיל 3 טבלאות? לדוגמא יש לי טבלה בשם עובדים וטבלה בשם אנשים ואז אני יוצר טבלה שאני עושה join בין הטבלה של האנשים לטבלה של העובדים אז כיצד בעצם אני מוסיף שורה לטבלה שעשיתי join בין 2 הטבלאות ? אני בעצם צריך לעדכן כל טבלה בנפרד? הכוונה שלי שאם אני רוצה ליצור שורה חדשה בטבלה של הjoin אני בעצם צריך לעדכן את הdataset של האנשים בנפרד ואת הטבלה של הdataset של העובדים בנפרד ואז התוצאה של הטבלה השלישית תהיה אוטומטי כתוצאה של עדכון 2 הטבלאות האחרות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by עידן20,

אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום מצאתי באינטרנט קוד php של טופס יצירת קשר. בטופס יש רק שלושה שדות למלא - sender, subject, message. ואני רוצה להוסיף גם את השדה טלפון. אז הוספתי את הphone בקוד php המקורי, וכאשר אני מעלה שוב את הקבצים לשרת ומנסה ללחוץ על שלח טופס באתר, אז יש לי את ההודעת שגיאה הבאה: Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE on line 21 הנה הקוד php המקורי: <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> </head> <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' || $subject == '' || $message =='') { echo("יש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן ! יצרתי כפתור על הטופס . על הכפתור מיקמתי תיבת תמונה (הכפתור הוא די גדול) . מה שקורה על התמונה הזאת הם כל מיני אנימציות שמשתנות באופן דינמי תוך כדי ריצת התוכנית . הכל מצטייר פשוט על התיבת תמונה בצורה חוזרת ונשנית . עכשיו הבעיה שלי : ברגע שאני נכנס ויוצא לתחומי הכפתור, התיבת תמונה בעצם מקבלת איזשהו ארוע REFRESH וכל הציורים נקטעים ומתחילים מחדש . (אולי REPAINT) . אני רוצה שתיבת התמונה שעל הכפתור לא תהיה מושפעת מכניסת ויצאת העכבר לתחומי הכפתור ולא יתבצע ארוע REPAINT על תיבת התמונה . עזרה מישהו??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

אהלן. אני מנסה כבר זמן ממושך להתחבר למסד הנתונים MySQL שבשרת האכסון שברשותי. להלן הקוד: Public Sub ReadMyData(ByVal connectionString As String) Dim queryString As String = "SELECT OrderID, CustomerID FROM Orders" Using connection As New OleDbConnection(connectionString) Dim command As New OleDbCommand(queryString, connection) connection.Open() Dim reader As OleDbDataReader = command.ExecuteReader() While reader.Read() Console.WriteLine(reader.GetInt32(0).ToString() + ", " _ + reader.GetString(1)) End While ' always call Close when done read…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yehudaeitam,

הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pain_killer12,

hey everybody, when i call a func in assembly, i'm pushing it's arguments first right? so when i'm inside the func, where do they sit in the stack? in the caller func, the var's set in -8ebp and -4ebp, but they are not there anymore I know I'm messing with the stack pointer at the beginning of the func, but how much did I move it? where are my vars? I would appreciate an explantion, so that i would understand for all funcs. Thanks a lot guys.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by לי כתבן,

פעולה רקורסיבית המקבלת מספר ומחזירה אמת אם כל ספרות המספר זוגיות ושקר אם אחרת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. עשיתי עבודה בגאווה ולא היה לי קבצי גאווה אז שלחתי קבצי class ולא מוכנים לבדוק לי את זה. אפשר לשחזר את הפרוייקט עם הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tripdd,

התחלתי לא מזמן ללמוד פייתון (אין לי רקע קודם בתכנות), הכל טוב ויפה רק שאני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום ובעצם אין לי מושג איך ליישם כל מיני דברים שאני לומד כדי ליצור קוד שבאמת עושה דברים "מסובכים" יש רעיונות איך להתקדם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by blabla600,

אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BadMan,

שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by רן200,

שלום! יש לי קוד נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף 2 סרטונים איך אני עושה זאת? הקוד: <center> <div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="420" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="300" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by IlanF,

הורדתי תוכנה בשם UnrealIRCd, אבל אני לא הכי מסתדר עם זה.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות כדי להגדיר הכל נכון.. (אני יודע שיש את הקבצי עזרה ואת גוגל, אבל פעם ראשונה שאני מתעסק עם IRC וזה דיי קשה לפעם ראשונה) הגדרתי את השרת (בערך..) והוא עובד, אבל אני יכול להתחבר אליו רק דרך localhost. ראיתי שלשרתים אחרים יש דומיין מיוחד (irc.sample.com לדוגמה) מה אני אמור להכניס באתר כדי שהוא יחבר אותי לשרת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. נגיד יש לי 2 בנאים במידה ובנאי 1 נקרא, המטודה x תעשה כך וכך אחרת מטודה x תעשה משהו אחר אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BedB0y,

זה הקוד שניסיתי לעשות: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func.txt התוכנית צריכה לקלוט מחרוזות ואז דרך פונקציה להחליף את המחרוזת הבאה במחרוזת שקודמת לה. במקום מחרוזת 0 תהיה מחרוזת 1 במקום מחרוזת 1 תהיה מחרוזת 2 וכו'.. אני מנסה להעביר את המערך של הכתובות בתור פרמטר פלט (שזה המטרה העיקרית של התוכנית..לקלוט את הרעיון של להעביר מערכים כפרמטרי פלט) אין בעיה בקליטה של המחרוזות. הפונקציה קורסת בשורה של הstrcpy, באינטרציה הראשונה של הלולאה, אין לי מושג למה, נראה לי שאין בעיה מבחינת זיכרון כי הקצאתי לכולם את אותו הגודל. כמובן שאין אזהרות ושגיאות בקומפילציה. אני גם לא ממש סגור על מתי צריך להעביר מערך כפרמטר פלט, אשמח להסבר. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jeet87,

למי שלא מכיר את המשחק Bejeweled, המשחק הוא לוח מגודל 8X8 של יהלומים מצבעים שונים, המשתמש צריך למצוא רצף של יהלומים ע"י החלפת שני יהלומים אם יש רצף שיותר גדול מ3 הם נעלמים הלבנים שמלמעלה יורדות ונכנסות חדשות וכך הלאה(עבור כל רצף המשתמש מקבל ניקוד) אני כותב את המשחק בC++ הבעיה שלי זה האלגוריתם למציאת רצף, נניח המשתמש לוחץ על איזשהו כפתור אז שהוא יציג לו את ההמהלך שכדאי לו לקחת בשביל שיתן לו רצף של יהלומים, כל פעם שאני מנסה לכתוב משהו אני מגלה שיש עוד מקרים שלא חשבתי עליהם תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lee yerushalmy,

אם מישהו יודע מה אני צריכה למלא פה אשמח לעזרה! תודה לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום אני רוצה ליצור יישום וובי שעושה שימוש בXML. הבעיה שהשימוש ב- XMLHttpRequest לא מאפשר לי שימוש בקבצי XML בלי שרת. יש דרך להשתמש בקבצי XML מקומית -בלי שימוש בשרת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bdoron,

אני מנסה להבין מה המשמעות של המאפיין הזה ואני לא מבין ראיתי שמשתמשים בו לצורך נעילה של תור במולטי סרדינג

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים