תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך לצייר עיגול (שמייצג רובוט) ולהראות התקדמות שלו בגרפיקה כאשר הקוד להתקדמות הרובוט כתוב בשפת C. איך אני מתחיל את זה אם אני משתמש בopengl, או ב-directx?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתור כמה תרגילים ולא יודע איך לגשת לשאלות, ולא ממש מבין את הנוסח, אני אשמח לעזרה מי שיוכל [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרק 3, עמוד 7, שאלה 10. יש מצב שלמישהו יש את הפתרון על המחשב והוא יכול להעלות אותו לפה? בבקשה http://www.hertzog-ks.org.il/kadmanh/bagrut/899222/t222_01.pdf
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה כבר זמן ממושך להתחבר למסד הנתונים MySQL שבשרת האכסון שברשותי. להלן הקוד: Public Sub ReadMyData(ByVal connectionString As String) Dim queryString As String = "SELECT OrderID, CustomerID FROM Orders" Using connection As New OleDbConnection(connectionString) Dim command As New OleDbCommand(queryString, connection) connection.Open() Dim reader As OleDbDataReader = command.ExecuteReader() While reader.Read() Console.WriteLine(reader.GetInt32(0).ToString() + ", " _ + reader.GetString(1)) End While ' always call Close when done read…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להביא את התוכן מאתר חיצוני למשל מ-ynet לעמוד שלי או מכל עמוד חיצוני אחר, מדובר על הכותרת הראשית + ההקדמה שהיא לינק. איך עושים את זה ב-javascript. אני לא רוצה להשתמש ב-plugin. יש למישהו דוגמה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב. אני מחפשת מישהו שיוכל לבנות צ'אטים (בסגנון תפוז). גם צ'אט רגיל וגם צ'אט מצלמות אשר יבוסס על IRC. לא הצלחתי למצא צ'אטים לקניה ברחבי האינטרנט. במידה ואתם מכירים אשמח ללינקים גם כן תודה מראש לעוזרים. יעל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כותב כרגע תוכנה שמתעסקת עם משאבי מערכת. לצורך העניין מצאתי (לפחות ככה אני חושב...) דף בMSDN שמציג פרוייקט שנוגע בכמה מהנושאים אותם אני מנסה ללמוד. הדוגמא באתר מעולה, אבל הם אומרים בתחילת העמוד שאני צריך לבנות את הקובץ הספציפי שרשום מעל הדוגמא, רק בעייה קטנה.... איפה לעזזזזזזל הקובץ???? ניסיתי כלכך הרבה דברים, כל ההתקנות כל סביבות העבודה..... אני לא מצליח למצוא את הקובץ שהם מדברים עליו ! בבקשה תיכנו ותראו ואני מאוד מאוד אשמח לעזרה בנושא !!! המון תודה. הדף : http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa645516(v=VS.71).aspx תשימו לב לשורה 12 על הרצת הפרוייקט....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסה, ולאחרונה מידלתי תנועה של רכבי ימי שאני מתכנן. המודל הוא למעשה בסך הכל קו הנע בצורה מסויימת בתוך מיים (שוחה) כעת אני מעוניין לעשות סימולציה של תנועת המיים (מישורי) על פי תנועת המודל שלי (כלומר אני מעוניין לשים את המודל בתוך שדה חלקיקים או שדה זרימה וקטורי ולראות את התנהגות השדה). כל התכנון מתבצע במטלב האם מישהו מכיר קוד לעניין/ toolbox מתאים או אפילו מקור טוב לקריאה ממנו אוכל לשאוב את הידע הדרוש? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה אתר למובייל עם jQuery mobile ורוצה להשתמש בטכנולוגיות של asp.net, כלומר, לשים פקדים, ולהתחבר לבסיס נתונים וכו'... האם יש בעיה בשילוב של ה-asp.net בתוך ה-jQuery mobile ? אם יש למישהו דוגמת קוד משולב, אשמח תודה :-) שריה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יוצר טופס צור קשר/מילוי פרטים כמו אלה למשל: http://www.inn.co.il/More/ActivePage.aspx/Contact או http://www.jcpa.org.il/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10000&FID=131 הטופס שלי צריך להיות ממש פשוט ללא שדות חובה בגלל שאחרי כל לחיצה על "שלח" יוביל לHTML שכתו בו תגובתכם התקבלה או משהו בסגנון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. איך מוסיפים קוד HTML עבור יצירת לחצן "הירשם" (Subscribe) במייל שנשלח לנמענים? אני רוצה שהם יוכלו להצטרף לרשימת התפוצה שלנו על ידי לחיצה על הלחצן שמצורף ל newsletter. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי איזה תרגיל שני לא מצליח לפתור. אני צריך לקלוט מערך ואז להדפיס את 2 המספרים הכי גדולים ושני המספרים הכי קטנים. הצלחתי להדפיס את הכי קטן והכי גדול ואת השני בגודל והשני הכי קטן אני לא מצליח. אני מנסה להעביר את הערכים שמצאתי להיות קיצוניים כך שהוא לא יעבור עליהם שוב אבל יש שם בעיה. הוא מחליף את האיבר אבל לא משנה אותו. הנה מה שכתבתי. אם רק מישהו יכול להראות לי מה אני עושה לא בסדר אני אשמח, תודה. #include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { int ar[6],i,max,min,min2,max2,imax,imin,l=0,m=0; //clrscr(); printf("enter an array of numbers: "); for(i=0;i<6;i++) scanf("%d",&ar[i]); max=min=ar[0]; max2=min2=ar[1]; for(i=0;i<6;i++) { if(min&g…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לבנות בשפת #c תוכנה שתעבוד על הדוס זאת אומרת לפני שהמערכת הפעלה עולה, כדוגמת הכלים שנמצאים בתוכנות כמו hbcd וubcd?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתהליך בנייה של תוכנה אשר אמורה לשבץ שעות שמירה לשומרים. אני מנסה למצוא דרך להגדיר את ההגבלות כך שהתוכנה תנסה לשבץ על סמך ההגבלות ואם היא איננה מצליחה תעבור לאוסף הגבלות יותר גמיש עד שהיא תצליח לשבץ. כתבתי עד עכשיו מתודות שמשבצות באופן פרוצדורלי אך זה גורם להרבה באגים ומאוד לא נוח לשנות את ההגבלות כך. האם יש דרך בעזרת java או בעזרת משהו שיכול להתממשק עם java לחשב את השיבוצים ע"י הגדרת ההגבלות. התוכנה בנויה בצורה של קלינט על גבי בסיס נתונים sql. (אם הכותרת לא טובה אשמח לקבל הצעה חלופית)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני מריץ את האתר התמונת רקע שהוספתי דרך הcss נעלמת לי למישהו יש מושג מדוע? עד עכשיו הכל היה בסדר פתאום התמונת רקע נעלמה ואז חוזרת ואז נעלמת שוב לא מבין מה הקטע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר להשוות בין משתנה לבין נתון בטבלת נתונים db... נניח יש לי: $var = shuki ויש לי טבלה בבסיס נתונים בשם users ואני רוצה לבדוק אם בשדה name שבטבלה usrers מופיע בשורה כלשהי "shuki". איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית שפותרת את בעיית 8 המלכות בשחמט (כלומר....צריך לסדר 8 מלכות על לוח שחמט כך שאחת לא תאכל ת'שנייה)....הקיצר חיפשתי המון בגוגל ....חלק מהתוכניות בכלל לא עובדות וחלק...אחרי שאני מקמפל זה מריץ הכל תוך כמה שניות ולא ניתן לראות כלום..... אני צריך שיראו את הפתרון על המסך בצורה של לוח שחמט.....איפה שאין מלכה יהיה קו ואיפה שהיא צריכה להיות שיהיה כוכבית.. _ _ _ _ _ _ _ * * _ _ _ _ _ _ _ וכך הלאה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-