עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by niv212,

קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by averaraz,

יש לי מערך נגיד: char words[MAX_WORDS][MAX_LINE_LENGTH]; strcpy(words[0],"hello"); strcpy(words[1],"hwzone"); ורציתי לדעת האם מה שקורה בעצם זה הדבר הבא: 1) המחרוזת "hello" מועתקת לתוך השורה הראשונה של המערך? 2)המחזרוזת "hwzone" מועתקת לתוך השורה השנייה של המערך? ובעצם כל פעם שאני רושם: words[i] אז אני בעצם ניגש לשורה הi-ית במערך שלי? כלומר words[i] הוא פויינטר לשורה ה-i-ית במערך הדו-מימדי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by orninyo,

שלום אני מנסה להשתמש בפונקציית mail מהמחשב הבייתי. שיניתי בphp.ini לכל מה שצריך אך הוא דורש ממני אוטנטיקציה האם השם משתמש והסיסמא של שרת הsmtp הם אותו דבר כמו של החיבור לאינטרנט? ואיך אני מכניס אותם לPHP ? הרי בפונקציה ובPHP.INI אין מקומות להכניס שם משתמש וסיסמא. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tripdd,

התחלתי לא מזמן ללמוד פייתון (אין לי רקע קודם בתכנות), הכל טוב ויפה רק שאני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום ובעצם אין לי מושג איך ליישם כל מיני דברים שאני לומד כדי ליצור קוד שבאמת עושה דברים "מסובכים" יש רעיונות איך להתקדם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by revivo_e,

יש לי אתר ואני רוצה לשלוח נתונים משדה של טקסט לתוך משתנה , זאת אומרת יצרתי משתנה והכנסתי אליו את הערך "5" אני מעוניין שדרך השדה אני יוכל לעדכן את המשתנה הזה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני בונה מע' תפריטים ואני רוצה שהמשתמש ייבחר מספר מתפריט אך מבלי להקיש ENTER אחרי בחירת הסיפרה. מישהו מכיר פקודה לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי תיקיה שמכילה בערך 5000 תמונות או יותר אני מחפש סקריפט VBS שפשוט ייצור תיקיה נגיד 01 ויעביר לתוכה 1000 תמונות וכן הלאה יצור תיקיה נוספת בשם 02 ויעביר לשם עוד 1000 תמונות... יש דבר כזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yehudaeitam,

הי חברה, אני מתעסק בתכנות כבר המון זמן והחלטתי בזמן האחרון שאני רוצה להשקיע בזה קצת יותר רציני. למדתי בימים האחרונים את הבסיס של שפת C#. אני יודע את התחביר, אני יודע את כל הבסיס: לולאות, משתנים, מערכים, תנאים וכו' אני גם יודע פונקציות, ואת כל הנושא של OOP, כולל הורשה ורב צורתיות (ברמה בינונית). רציתי לדעת איך אני ממשיך הלאה, איך אני לומד מה אני יכול לעשות עם הידע הזה. לדוגמא, נגיד ואני רוצה לבנות עכשיו תוכנה מסויימת, או אפליקציית אינטרנט כלשהי (נגיד נגן וידאו), איך אני יכול ללמוד איך לעשות את זה? ובכלל, מה השלב הבא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. למדתי על כמה "מחלקות אוסף" ב#c ואת queue ו-stack לא הבנתי,אשמח אם תסבירו לי מה הרעיון שלהם ואיך עובדים איתם. סדרנים זה בעצם מערך של מאפיינים? ומה עושים עם האופרטורים shift ו-bitwise? כשאני עושה שיטה אנונימית אני צריך ליצור בהכרזה שלה את השיטה (וא"כ איך) או שאני פשוט יכול לשים בסוגריים שם של שיטה אחרת וזה יפעיל אותה עם הנציג? (אשמח אם תוכלו להביא לי גם את התחביר ליצירת שיטה אנונימית). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by שניצל,

בגדול, השאלה שלי היא כזו: יש לי זוג קלאסים, Base ו-Derived, כאשר Derived יורש מ-Base. הבעיה היא ש-ICollection<Derived> אינו יורש מ-ICollection<Base>. האם יש דרך פשוטה לבצע המרה מ-ICollection<Derived> ל-ICollection<Base>? קצת יותר פירוט: יש לי מודול שבו מוגדרים כמה קלאסים - קלאס אב (נקרא לו BaseClass), ושני קלאסים (נקרא להם A ו-B) שיורשים ממנו. איפשהו במודול יש לי זוג פונקציות, אחת מחזירה ICollection<A> (נקרא לה getA לנוחות) והשנייה מחזירה ICollection<B> (נקרא לה getB). במודול אחר, שמשתמש במודול הנ"ל, הגדרתי קלאס (נקרא לו C) שיש לו פונקציה וירטואלית שמחזירה ICollection<BaseClass>. אני רוצה להגדיר שני קלאסים שיורשים מהקלאס הזה וממשי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Administrator,

בתוכניות מסויימות זה לא נוח לכתוב את הנתונים נטו אלא יותר נוח לכתוב את הנתונים בצורה אוניברסלית. דוגמאות שהייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להוציא מהן נתונים. X,Y: integer read ((X,Y)) פה אני רוצה להוציא מה (X,Y) את הX ות ה Y בתור משתנים שונים. M,X,N: integer write ('Y= '); read (M*X+N) פה זאת משוואה של קו ישר שאני כותב לדוגמא: 4+5*3 ומקבל ש M=3 X=4 N=5 המון תודות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by So-ReR,

כתבתי את הסקריפט הזה , והוא לא עובד משום מה , שאלתי כבר בכמה פורומים ועדיין לא קיבלתי תשובה טובה , QUEST1 מייצג קבוצה של 4 לחצני רדיו , מה שאני רוצה להשיג ע"י הסקריפט הזה זה לוודאות שאחד מהלחצנים סומן , כדי שאני יוכל להכניס את הנתונים שלו למסד נתונים .. <script language="javascript"> function SysCheck(frmElmnt) { var FirstName , LastName; FirstName = document.FirstForm.Text1.value; LastName = document.FirstForm.Text2.value; if((FirstName == "") || (LastName == "")) { alert("הקש שם מלא ונסה שנית!"); return(false); } for(var i=0;i<frmElmnt.Quest1.length;i++) { if(frmElmnt.Quest1.Checked == true) { alert("ok"); return true; } else { alert("no"); return false;…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים אני ממש לחוץ בזמן אני לומד כרגע על מבני נתונים . תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , על מערך עם כל הפונקציות תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , דרך רשימה מקושרת עם כל הפונקציות רצוי בג'אווה תודה חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נגיד ויש אתר, ולאתר הזה יש מנויים, נגיד משתמשים... לכל משתמש יש האופציה להביא מישהו חדש(חבר) לאתר ולזכות לדוגמה במשהו..., עכשיו נשאלת השאלה, כיצד באמת האתר יכול לדעת אם הוא "חבר אמיתי" כזה שיושב ליד המחשב או שזה אותו משתמש שפשוט "יוצר" לעצמו "חברים" חדשים שמצטרפים דרכו וככה יכול לרמות את המערכת? אן נשאלת השאלה מה האתר יודע עלי בתור משתמש? ובכן כאן נכנס נושא הכתובת, לכל חיבור כידוע יש כתובת, אז האתר יכול לראות כתובת חיצונית...שאותה אפשר לשנות בעזרת שרת פרוקסי, לא משהו מסובך, לדוגמה שימוש בדפדפן TOR, יכול להראות שפעם התחברת מצ"כיה, פעם מגרמניה ופעם מטורקיה, כאשר תחפש את הIP הזה בWHOISIP תמצה בכל הפעלה מחדש של הדפדפן שאתה מחובר לשרת פרוקסי אחר של חברה ש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. אני רוצה ללמוד איך לבצע QA על מכשיר מסויים. הבעיה היא שרוב המדריכים באינטרנט מתבססים על בדיקת תוכנה. מביאים לי דוגמא של "בדוק כניסת Login" או "בדוק רכישה באינטרנט". להבנתי תחום זה נקרא Test case. הבעיה היא שאני צריך ללמוד להכין בדיקת QA למכשיר, ואני לא יודע איך לגשת לזה. אשמח אם מישהו יכוון אותי איך נקרא התחום הזה ומה לרשום במילות המפתח בחיפוש על מנת למצוא את מה שאני מחפש. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by arik100,

אהלן אני לומד JS בCODEACADEMY ולא הבנתי מה הבעיה עם הקוד הבא, אני אמור לשים 4 סוגים שונים של משתנים במערך - number string boolean object הוא מחזיר לי שגיאה UNEXPECTED TOKEN - SYNTAX ERROR var myObj=new Object(); var omg1 = true; var myArray[1, omg1, "whatever", myObj];

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Necessary_Evil,

אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Pum,

האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב כתבתי פרויקט בגואי שבנוי משתי ישומים אחד בצד הסרוור ואחד בצד הקליינט אני רוצה ליצור קובץ או שתיים שניתן יהיה להריץ אותם מכל מחשב אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לעשות זאת בתודה מראש נ.ב כשאני מנסה להריץ מCMD אני מקבל את השגיאה הבאה Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError למרות ששינית את הנתיב לקלאס .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by XtaZi,

שלום חברה חשבתי לי על רעיון לכתיבה של אימיול פרוץ בסגנון זמבור על הסורס קוד של אימיול רגיל יענו לשפר את המיול להפוך אותו למכונה עצבנית... כמובן גם לשיתוף קבצים לשפר איפה שהגדולים לא הצליחו... השפה היא C++ ואני לא מתכנת ואף פעם לא תכנתתי... חייב את עזרתכם זקוק למתנדבים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orninyo,

מישהו יודע מה ההבדל בין נוהל מפת"ח רמה ראשונה ונוהל מפת"ח רמה שניה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by baronlior,

היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by uzana2004,

שלום לכולם...אני צריך לעשות menu לתוכנית מסויימת(בחירה של מספרים בין 1 ל 5) כך שאם המשתמש מכניס מספר אחר הוא יאלץ לעשות זאת שוב ושוב... עד כאן הכל קל...עשיתי את זה עם SWITCH ו CASE ועם תנאי לפני הלולאה...הבעיה היא כאשר המשתמש מכניס 46 ואז ENTER...משום מה הוא לא מקבל את כתו בודד אלא כ2 מה שגורם לו להיכנס לתוכנית כ-4 וזה טעות!!! איך אני יכול לשנות את זה כך שהוא יכנס ללואה בכל מספר שונה מ 1-5? אך ורק על ידי CHAR...בלי מחרוזת או מערכים..ובלי getch....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי dataset שמכיל טבלה אחת, הטבלה הזאת יצרתי בעזרת 2 טבלאות, שיש בניהם קשר.. שאלתי היא איך אני יכול ליצור שורה חדשה בטבלה? כי הטבלה הרי מכילה תוצאה של join בין 2 טבלאות האם אני צריך ליצור dataset שמכיל 3 טבלאות? לדוגמא יש לי טבלה בשם עובדים וטבלה בשם אנשים ואז אני יוצר טבלה שאני עושה join בין הטבלה של האנשים לטבלה של העובדים אז כיצד בעצם אני מוסיף שורה לטבלה שעשיתי join בין 2 הטבלאות ? אני בעצם צריך לעדכן כל טבלה בנפרד? הכוונה שלי שאם אני רוצה ליצור שורה חדשה בטבלה של הjoin אני בעצם צריך לעדכן את הdataset של האנשים בנפרד ואת הטבלה של הdataset של העובדים בנפרד ואז התוצאה של הטבלה השלישית תהיה אוטומטי כתוצאה של עדכון 2 הטבלאות האחרות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי כוסיות שתי שאלות: - איך לשלוח אימייל ב-HTML ולגרום לתוכנה שבה משתמש המשתמש לא לחסום images? - כששולחים אימייל למישהו שלא יודעים את השם שלו, אז יש כאלה פקודות %from% (שם השולח) וכל מיני כאלה שמכניסים אותם בגוף האימייל. אז השאלה מה התגית שמכילה את שם המקבל? מקווה שהסברתי טוב x: מחכה לתשובות, זה די דחוף!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים