תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התבקשתי לכתוב פונקציה רקרוסיבית שעבור תנאים מסויימים מחזירה 1 אם התנאים לא מתקיימים היא מחזירה 0. הצלחתי לכתוב את הקוד חלקית, הפונקציה מחזירה לי מספר שלם שאם אני מחלק אותו במספר הספרות שיש לי אני מקבל 1, והיא בנויה ככה שאם התנאים לא מתקיימים יתקבל מספר אשר פחות ממספר הספרות לכן חילוק במספר הספרות יתן לי אפס אבל אני לא מצליח לגלות איפה להוסיף את זה שיתקיים חילוק בספרות... המספר תקין אם במקום הזוגי יש ספרה זוגית ובמקום האי זוגי יש ספרה איזוגית, כך למשל 1234 1 במקום הראשון, ספרה אי זוגית במקום אי זוגי 2 במקום זוגי, וגם הספרה זוגית 3 במקום אי זוגי וגם הספרה אי זוגית 4 במקום זוגי וגם הוא זוגי לכן המספר תקין והפונקציה צריכה להחזיר לי 1 בניתי את הפונקציה כך שהיא בודקת ע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מתכונת ביום שישי הקרוב על שפת C... לא רק זה שאני לא מבין כלום יש עוד פול חומר.. אז אם תוכלו קצת לעזור בבקשה אני אשמח מאוד. מה לא בסדר בקוד הבא? אני כתבתי את זה (יותר נכון העתקתי מהמחברת..) אבלש אני רושם את זה, זה לא עובר קומפיילר.. #include <stdio.h> #include <string.h> #include <conio.h> #define n 10 void read (int a[n]) { int i; for (i=0;i<n;i++) scanf("%d", a[i]); } int found(int a[],int size ,int x) { int i=0,flag=0; while ((flag==0) && (i<size)) { if (a[i]==x) flag=1; else i++; } return (flag); } void news (int a[n],int b[]) { int i,j=0; for (i=0;i<n;j++) { if (found (b,j,a[i])==0) { b[j]=a[i]; j++; } void w…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הקוד שניסיתי לעשות: http://dl.dropbox.com/u/24303191/func.txt התוכנית צריכה לקלוט מחרוזות ואז דרך פונקציה להחליף את המחרוזת הבאה במחרוזת שקודמת לה. במקום מחרוזת 0 תהיה מחרוזת 1 במקום מחרוזת 1 תהיה מחרוזת 2 וכו'.. אני מנסה להעביר את המערך של הכתובות בתור פרמטר פלט (שזה המטרה העיקרית של התוכנית..לקלוט את הרעיון של להעביר מערכים כפרמטרי פלט) אין בעיה בקליטה של המחרוזות. הפונקציה קורסת בשורה של הstrcpy, באינטרציה הראשונה של הלולאה, אין לי מושג למה, נראה לי שאין בעיה מבחינת זיכרון כי הקצאתי לכולם את אותו הגודל. כמובן שאין אזהרות ושגיאות בקומפילציה. אני גם לא ממש סגור על מתי צריך להעביר מערך כפרמטר פלט, אשמח להסבר. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני לומד JS בCODEACADEMY ולא הבנתי מה הבעיה עם הקוד הבא, אני אמור לשים 4 סוגים שונים של משתנים במערך - number string boolean object הוא מחזיר לי שגיאה UNEXPECTED TOKEN - SYNTAX ERROR var myObj=new Object(); var omg1 = true; var myArray[1, omg1, "whatever", myObj];
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר את המשחק Bejeweled, המשחק הוא לוח מגודל 8X8 של יהלומים מצבעים שונים, המשתמש צריך למצוא רצף של יהלומים ע"י החלפת שני יהלומים אם יש רצף שיותר גדול מ3 הם נעלמים הלבנים שמלמעלה יורדות ונכנסות חדשות וכך הלאה(עבור כל רצף המשתמש מקבל ניקוד) אני כותב את המשחק בC++ הבעיה שלי זה האלגוריתם למציאת רצף, נניח המשתמש לוחץ על איזשהו כפתור אז שהוא יציג לו את ההמהלך שכדאי לו לקחת בשביל שיתן לו רצף של יהלומים, כל פעם שאני מנסה לכתוב משהו אני מגלה שיש עוד מקרים שלא חשבתי עליהם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרתי טבלה והצבתי כבר ערכים בשדות, ואז אמרתי נהפוך את השדה של הID למפתח ראשי אבל הוא לא נותן לי מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים שאני מריץ את האתר התמונת רקע שהוספתי דרך הcss נעלמת לי למישהו יש מושג מדוע? עד עכשיו הכל היה בסדר פתאום התמונת רקע נעלמה ואז חוזרת ואז נעלמת שוב לא מבין מה הקטע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא בטוח עם זה קשור לנושאה אבל עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח אני רוצה לעשות מהמחשב שלי שרת לאתר אינטרנט שלי האם זה אפשרי ועם כן אז איך?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה כבר זמן ממושך להתחבר למסד הנתונים MySQL שבשרת האכסון שברשותי. להלן הקוד: Public Sub ReadMyData(ByVal connectionString As String) Dim queryString As String = "SELECT OrderID, CustomerID FROM Orders" Using connection As New OleDbConnection(connectionString) Dim command As New OleDbCommand(queryString, connection) connection.Open() Dim reader As OleDbDataReader = command.ExecuteReader() While reader.Read() Console.WriteLine(reader.GetInt32(0).ToString() + ", " _ + reader.GetString(1)) End While ' always call Close when done read…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
public class DataStructure { //create an array private final static int SIZE = 15; private int[] arrayOfInts = new int[SIZE]; public DataStructure() { //fill the array with ascending integer values for (int i = 0; i < SIZE; i++) { arrayOfInts[i] = i; } } public void printEven() { //print out values of even indices of the array InnerEvenIterator iterator = this.new InnerEvenIterator(); while (iterator.hasNext()) { System.out.println(iterator.getNext() + " "); } } //inner class implements the Iterator pattern private class InnerEvenIterator { //start stepping through the array from the beginning private i…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , מצאתי קוד HTML ליצירת טקסט מתגלגל למעלה בחלון אולם הקוד עובד בשפה האנגלית ז"א הכיתוב הוא משמאל לימין וגם כאשר אני כותב טקסט בעיברית בקוד הוא כותב בסדר נכון אולם הוא מצמיד את הטקסט לשמאל. איך אפשר לסדר זאת כך שטקסט בעיברית יהיה מוצמד לצד הימני של החלון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השפה בא אני משתמש היא jsp,העבודה הזו היא לבניית אתר לבגרות לבית ספר. השפות האחרות שנמצאות בעבודה: html, css,jsp,mysql,java script. כעת אני מנסה לבנות פעולה שתשנה ערכים במסד נתונים ואני לא מבין מה הבעיה. [ <%@ page language="java" contentType="text/html; charset=windows-1255" pageEncoding="windows-1255"%> <%@ page import ="java.sql.*" %> <%! String connectionURL = "jdbc:mysql://localhost:3306/tomer"; Connection connection = null; Statement statement = null; ResultSet rs = null; %> <%! void connectDB(){ try { Class.forName ("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance(); connection =DriverManager.getConnection(connectionURL,"root","root"); statement = conn…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרק 3, עמוד 7, שאלה 10. יש מצב שלמישהו יש את הפתרון על המחשב והוא יכול להעלות אותו לפה? בבקשה http://www.hertzog-ks.org.il/kadmanh/bagrut/899222/t222_01.pdf
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ליש שאלה בקשר ל WH_KEYBOARD_LL (פרמטר שניתן לפוקנציה SetWindowHookEx ) אני רוצה לכתוב תוכנה שתגרום לחסימה של קלט מהמקלדת במקרה שנלחץ מקש שבחרתי ( במקרה זה A) החסימה תתבצע על ידי BLOCKINPUT().. אם אני יכול לבצע את זה? דרך WH_KEYBOARD_LL? (אני לא מעוניין לבצע את זה דרך GetKeyState() )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פירסמתי לאחרונה בבלוג פוסטים המסבירים על ארכיטקטורת REST, אחת ההתפתחויות המעניינות של השנים האחרונות: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/rest-restful-web-services.html - סקירה כללית. http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/restful-services-2.html - איך מיישמים בפועל. אשמח לקבל תגובות / הערות. אני מקווה שתמצאו פרסום זה מעניין. ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם UnrealIRCd, אבל אני לא הכי מסתדר עם זה.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות כדי להגדיר הכל נכון.. (אני יודע שיש את הקבצי עזרה ואת גוגל, אבל פעם ראשונה שאני מתעסק עם IRC וזה דיי קשה לפעם ראשונה) הגדרתי את השרת (בערך..) והוא עובד, אבל אני יכול להתחבר אליו רק דרך localhost. ראיתי שלשרתים אחרים יש דומיין מיוחד (irc.sample.com לדוגמה) מה אני אמור להכניס באתר כדי שהוא יחבר אותי לשרת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מה אני צריכה למלא פה אשמח לעזרה! תודה לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בשרות הצבאי שלי (משתחרר עוד קצת פחות משנתיים), ורציתי להתחיל ללמוד לעצב אתרים, ולהמשיך להתמקצע בתחום. אני רוב הזמן בבסיס, וחשבתי לקרוא ספרים שיעזרו, ובעזרת המחשב הנייד שלי להתמקצע בתוכנות שבעזרתן בונים אתרים: Flash, photoshop illustrator... יש לי רקע בפוטושופ, בפלאש פחות...ואין לי ממש מושג מה זה illustrator. רציתי לשמוע קצת דעות על התחום, קצת המלצות לספרים שיכולים לעזור ללמוד פלאש, פוטושופ, אילוסטאטור ואיך לעצב אתרים באמצעותן (אין בעיה עם אנגלית), והצעות- איך להתקדם? חשבתי שבזמן השרות הצבאי שלי אני אלמד את הדברים האלה, ולאחר מכן אחרי השרות, אקח קורס לעיצוב אתרים. http://www.universities-colleges.org.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי psd של שדות הרשמה שהורדתי, אני יודע html css איך אני משתמש בהם? אני צריך עזרה לגבי כפתור ושדה של חיפוש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול, השאלה שלי היא כזו: יש לי זוג קלאסים, Base ו-Derived, כאשר Derived יורש מ-Base. הבעיה היא ש-ICollection<Derived> אינו יורש מ-ICollection<Base>. האם יש דרך פשוטה לבצע המרה מ-ICollection<Derived> ל-ICollection<Base>? קצת יותר פירוט: יש לי מודול שבו מוגדרים כמה קלאסים - קלאס אב (נקרא לו BaseClass), ושני קלאסים (נקרא להם A ו-B) שיורשים ממנו. איפשהו במודול יש לי זוג פונקציות, אחת מחזירה ICollection<A> (נקרא לה getA לנוחות) והשנייה מחזירה ICollection<B> (נקרא לה getB). במודול אחר, שמשתמש במודול הנ"ל, הגדרתי קלאס (נקרא לו C) שיש לו פונקציה וירטואלית שמחזירה ICollection<BaseClass>. אני רוצה להגדיר שני קלאסים שיורשים מהקלאס הזה וממשי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לייצור תוכנה שתאגור עבורי מידע מדפי אינטרנט - היא תחפש אותו במקומות רלוונטיים ותציג אותו כמו שאני אבקש. היא תסרוק בכל פעם את העמוד שאני אדרוש או שהיא תעבור לבד בין עמוד לעמוד. האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה. אם זה לא מובן אני אתן דוגמא - אני אתן לה עמוד של טוויטר ובכל פעם שתהיה מילה מסויימת היא תבצע שמירה של המידע. אני חשבתי לכיוון של SEARCHBOT או BOT אבל לא הצלחתי ממש למצוא מידע על זה באינטרנט. תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-