תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני צריכה סקריפט לJOB שירוץ על בסיס יומי שיצור משתמש חדש בDB ויקצה לו סיסמה. איך והאם אפשרי? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין נוהל מפת"ח רמה ראשונה ונוהל מפת"ח רמה שניה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים אתר בצורת מגזין/אתר חדשות ועדכונים, ולכן אני מעוניין לדעת מה התהליך, הכוונה מהליך הבניה של האתר (שפת תכנות, אבטחה וכו'..) ועד תהליך רכישת הדומיין ושטח אחסון של האתר, ופה השאלה, מכיוון שאני לא מכיר טוב את התחום אני רוצה לדעת מה עליי לקחת בחשבות ולדעת את התהליך שכרוך בזה בכל אחד מהשלבים, ולדעת מה מומלץ יותר? לפנות לאחת "החברות" שמפרסמות על כך שהן בונות את האתר ומאחסנות אותו (בקיצור הם שוברים את הראש) ואני רק משלם תשלום חודשי, או לפנות לגורם צד שלישי שיבנה לי את האתר תמורת תשלום ואני אני אשבור את הראש על האיחסון והאחזקה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים שאני מריץ את האתר התמונת רקע שהוספתי דרך הcss נעלמת לי למישהו יש מושג מדוע? עד עכשיו הכל היה בסדר פתאום התמונת רקע נעלמה ואז חוזרת ואז נעלמת שוב לא מבין מה הקטע
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה המשמעות של המאפיין הזה ואני לא מבין ראיתי שמשתמשים בו לצורך נעילה של תור במולטי סרדינג
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה להבין את הקונספט ברקע כמו באתר הזה: http://video.uefa.com/video/index.html שהרקע נהיה בהיר יותר מהקצה העליון של העמוד לתחתון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההודעה המדוייקת היא disk isn't ready on drive F "...אני מקבל אותה כשאני רוצה לקמפל את הקוד לא יודע מה זה ולמה...זה בכלל הכונן של הסידירום ואני התקנתי אותה דרך ההרדדיסק {הורדתי אותה מהאינטרנט} אם מישהו יכול לעזור או לתת לי קומפיילר אחר ...דרך אגב אני עובד עם אקס פי תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי dataset שמכיל טבלה אחת, הטבלה הזאת יצרתי בעזרת 2 טבלאות, שיש בניהם קשר.. שאלתי היא איך אני יכול ליצור שורה חדשה בטבלה? כי הטבלה הרי מכילה תוצאה של join בין 2 טבלאות האם אני צריך ליצור dataset שמכיל 3 טבלאות? לדוגמא יש לי טבלה בשם עובדים וטבלה בשם אנשים ואז אני יוצר טבלה שאני עושה join בין הטבלה של האנשים לטבלה של העובדים אז כיצד בעצם אני מוסיף שורה לטבלה שעשיתי join בין 2 הטבלאות ? אני בעצם צריך לעדכן כל טבלה בנפרד? הכוונה שלי שאם אני רוצה ליצור שורה חדשה בטבלה של הjoin אני בעצם צריך לעדכן את הdataset של האנשים בנפרד ואת הטבלה של הdataset של העובדים בנפרד ואז התוצאה של הטבלה השלישית תהיה אוטומטי כתוצאה של עדכון 2 הטבלאות האחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק לאתרים אשר מספקים קודים כתובים למטרות שונות. ואני צריך גם מקור מידע שמספק את כל הפקודות שיש, לדוגמא פקודות שאני יודע: Show, END, Change וכד' וכיצד להשתמש בהם נכון באובייקטים. ואם אפשר, ספציפית, קוד שכאשר הטופס מלא, לחיצה על כפתור תשלח את המידע שנרשם בטופס לאימל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול, השאלה שלי היא כזו: יש לי זוג קלאסים, Base ו-Derived, כאשר Derived יורש מ-Base. הבעיה היא ש-ICollection<Derived> אינו יורש מ-ICollection<Base>. האם יש דרך פשוטה לבצע המרה מ-ICollection<Derived> ל-ICollection<Base>? קצת יותר פירוט: יש לי מודול שבו מוגדרים כמה קלאסים - קלאס אב (נקרא לו BaseClass), ושני קלאסים (נקרא להם A ו-B) שיורשים ממנו. איפשהו במודול יש לי זוג פונקציות, אחת מחזירה ICollection<A> (נקרא לה getA לנוחות) והשנייה מחזירה ICollection<B> (נקרא לה getB). במודול אחר, שמשתמש במודול הנ"ל, הגדרתי קלאס (נקרא לו C) שיש לו פונקציה וירטואלית שמחזירה ICollection<BaseClass>. אני רוצה להגדיר שני קלאסים שיורשים מהקלאס הזה וממשי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל לעשות תפריט, ובנםרד גוף אתר, במה מהם עדיף ויותר נוח להשתמש?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש בידיי את הקובץ הזה: @echo off :new_Call ipconfig > testip_old rasdial "Connection" /disconnect ping -n 15 127.0.0.1 >nul rasdial "Connection" "user" "user" ipconfig > testip_new set rez=0 FOR /F "skip=1 tokens=1" %%A IN ('fc /L testip_old testip_new') DO set rez=%%A if %rez%==FC: goto new_Call מה שהוא עושה בעצם, זה מתנתק מהחייגן, מתחבר חזרה, בודק אם הIP הקודם שווה לIP העכשווי. אם שווה עושה את הלולאה עוד הפעם, אם לא היא יוצא מהתוכנית. עכשיו נוצרה פה לולאה אינסופית כשזה עושה שגיאה, לדוגמא 619: זה אף פעם לא עוצר! השאלה שלי: כיצד להוסיף לתכנית למעלה, Counter, אשר יספור את מספר השגיאות, כשיגועו מספר השגיאות ל-2, יפתח קובץ אחר על …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, הורדתי כמה דוגמאות של קודים שקשורים לDIRECTX וכשאני מנסה להריץ אותם יש לי כמה שגיאות קוד לדוגמא: using System; using System.Drawing; using System.Collections; using System.ComponentModel; using System.Windows.Forms; using System.Data; using Microsoft.DirectX; using Microsoft.DirectX.Direct3D; namespace Chapter1Code { /// <summary> /// Summary description for Form1. /// </summary> public class Form1 : System.Windows.Forms.Form { private Device device = null; /// <summary> /// Required designer variable. /// </summary> private System.ComponentModel.Container components = null; private float angle = 0.0f; public Fo…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת עבודה לבנות אתר html לחברה שמארגנת טיולים לחול הם דורשים אתר בסיסי של html ושאלו אותי כמה אני רוצה לקחת קצת קשה לי להעריך את המחיר אשמח אם תוכלו לעזור לי בברכה, רז
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות קוד פתוח שכתובות ב#c כדי לראות איך קוד אמור להיראות ואיך תוכנה אמורה להיות כתובה, מישהו מכיר כאלה תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש צורך במחלקה הזו לשחרר איזשהו זכרון? class Product { public: Product(); Product(int id); Product(Product &p); ~Product(); int getNumber()const; void setNext(Product &p); Product *getNext()const; private: int _id; //ID number of kit Product *_next; //Pointer to next 'Product' }; Product::Product() { _id=-1; _next=NULL; } //Constructor copying new 'Product' from this that transferred Product::Product(int id) { _id=id; _next=NULL; } //Copy constructor Product::Product(Product &p) { _id=p.getNumber(); _next=NULL; } //Destructor freeing allocated memory Product::~Product() { } //Returns 'Product' id number int Product::getNumber()…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנו בתהליך הקמת אתר אינטרנט לדסקטופ ואנו רוצים להתחיל בפיתוח פרונטאנד לאתר אינטרנט במיקור חוץ (html. CSS. JS) המערכת תהיה בעברית אך המתכנת, אינו יודע עברית האם יש פתרון לכך? לדוגמה - שהאתר אכן יפותח באנגלית, ולאחר מכן נשנה את התכנים לעברית (נשכור מתכנת ישראלי) אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחלקה בשם ARRAY אני צריך שני סוגים של operator[], אחד להדפסת איברים ואחד להשמה. כלומר בmain אני רוצה שיהיה כך main(){ ARRAY test; test[0]=55; //קריאה לפונקציה אחת cout << test[0]; // קריאה לפונקציה שניה } תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי לקרוא באתר על התוכנה http://www.digitalmars.com/d/2.0/overview.html ויש לי כמה שאלות לראות אם הבנתי נכון: 1.על איזה קומפיילר התוכנה רצה? 2. יש בשפת D העמסת אופרטורים (כמו ב++C, לא כמו בJAVA)? וגם, מה זה: foreach (מה עושה הלולאה, במה היא שונה מלולאת for רגילה?) nested functions
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נאלצתי להשתמש במשתנים סטטים בתכנית שעשיתי (התכנית בנויה מכמה תכניות) אני שולח אליה קובץ טקסט כארגומנט והיא מתרגמת אותו (סוג של אסמבלר) עכשיו הכל עובד טוב אם אני שולח אליה ארגומנט אחד אבל שאני שולח לה כמה ארגומנטים הכל שם מסתבך בגלל המשתנים הסטטים שלא מתאפסים והשאלה שלי היא האם קיימת פונקציה או דרך לאפס את כל המשתנים האלה כאשר אני מסיים את הארגומנט הראשון ככה שבארגומנט השני היא תיהיה מאופסת? נ.ב המשתנים נמצאים בפונקציות ולא גלובלים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ללמוד נושאים חדשים בתכנות בתחום ה .NET או Android מישהו יכול להמליץ לי על נושאים שמחפשים עכשיו בשוק? אל תכתבו משהוא כללי כמו C# או ASP.NET כי אלה דברים שאני יודע יש דברים יותר כבדים בתחום, נגיד ב WEB יש את AJAX (שאני מחשיב אותו למשהו יותר כבד) בקיצור יש הצעות לנושאים בתחום?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובד כטכנאי מחשבים ולפעמים אני חוזר על כל מיני Tweaks ברג'יסטרי בהרבה מחשבים ורציתי להקל על עצמי את החיים ולבנות תוכנה שבלחיצת כפתור תעשה את זה (ולא להתעסק עם לייצור מאות קבצי מפתחות רג'יסטרי ולהכניסם אחד אחד) מה השפה הכי נוחה לעשיית משהו כזה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-