תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש ספרים טובים ב asp.net 2.0 (או בפרט - professional asp.net 2.0 ) ואני לא מוצא בקלות חנויות ספרים/מחשבים שמוכרות מגוון ספרים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין. אני מאזור ראשון לציון - תל אביב. חיפוש בדפי זהב העלה כמה וכמה חנויות שלא מפורט בהן האם הן מחזיקות ספרים והרעיון להתקשר לכמה עשרות חנויות או בתי עסק עושה לי בחילה. אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים שאני מריץ את האתר התמונת רקע שהוספתי דרך הcss נעלמת לי למישהו יש מושג מדוע? עד עכשיו הכל היה בסדר פתאום התמונת רקע נעלמה ואז חוזרת ואז נעלמת שוב לא מבין מה הקטע
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק לאתרים אשר מספקים קודים כתובים למטרות שונות. ואני צריך גם מקור מידע שמספק את כל הפקודות שיש, לדוגמא פקודות שאני יודע: Show, END, Change וכד' וכיצד להשתמש בהם נכון באובייקטים. ואם אפשר, ספציפית, קוד שכאשר הטופס מלא, לחיצה על כפתור תשלח את המידע שנרשם בטופס לאימל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*זה יותר שייך לפורום שיעורי בית - לא הגיע הזמן לפתוח אחד כזה ?? בכול מקרה שבוע הבא יש לי מבחן בתיכנות (בקורס מבוא לתכנות - לא משהו רציני) המבחן עם חומר פתוח ורציתי אולי לדעת אם יש אתרים עם שאלות ופתרונות ב-C , ככה שנביא את זה למבחן אולי במזל יהיה שמה משהו שימושי. לא צריך להסביר איזה סוג שאלות יש במבחנים האלה - מיון רשימות מקושרות, מחרוזות וכאלה. תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהיא שפת התכנות הטובה ביותר לכתיבת צ'ט? מרובה משתמשים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חובב מחשבים כבר כמה שנים , ובעל ידע בסיסי , בלינוקס , וינדווס, אני מעוניין להתחיל להתמקצע בנושא וללכת ללמוד במטרה לעבוד בתחום לאחר מכן (בתקווה). אך למען האמת אין לי שמץ של מושג מה מבוקש בשוק .... אפשרות ראשונה שלי UNIX SYS ADMIN בהרצליה , ושוב אין לי מושג כמה זה מבוקש אז עם יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא זו תהיה עזרה גדולה תודה לכולכם על העזרה בברכה . RAMU
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות מערך של אוביקטים מטיפוס X ו Y שהם היורשים של טיפוס Z האם אני יכול להגידר מערך מטיפוס Z ולהכניס לתוכו את האוביקטים מטיפוס X ו Y כמו בJAVA?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי זה שוב אני למישהו יש מושג למה מתכוון המשורר?? "יש להגדיר טיפוס חדש : EMAIL,שהוא מחרוזת מוקצית בהקצאה דינמית.."
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לא מזמן ללמוד פייתון (אין לי רקע קודם בתכנות), הכל טוב ויפה רק שאני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום ובעצם אין לי מושג איך ליישם כל מיני דברים שאני לומד כדי ליצור קוד שבאמת עושה דברים "מסובכים" יש רעיונות איך להתקדם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה המשמעות של המאפיין הזה ואני לא מבין ראיתי שמשתמשים בו לצורך נעילה של תור במולטי סרדינג
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום בניתי פרויקט בc# וכרגע אני משתמש בפונקציית keydown של הform לצורך זיהוי אילו כפתורים במקלדת לחוצים. הבעיה היא שהפונקציה מקבלת את קוד הכפתור האחרון שנלחץ ואני רוצה לבצע במקביל שתי פעולות שכל אחת מופעלת על ידי כפתור נפרד. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה,השתמשתי באחד המדריכים שפורסמו כאן,וניסיתי לבנות לי אתרון HTML. קצת מאוחר יותר גם גיליתי שכדי שזה יהיה דף אינטרנט של ממש,צריך להעלות את זה לשרת. אז ניסיתי להשתמש באתר Jabry. http://www.jabry.com/ נרשמתי,עשיתי Upload לקובץ,וזה הגיע למצב שזה פותח לי את הדף כדף-עריכה לקובץ שלי. ככה זה נראה אחרי שאני מעלה את הקובץ: ככה זה נראה כשאני מנסה לפתוח אותו: איך אני -לא- פותחת את הדף בcontrol panel הזה,אלא כדף רגיל? [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 20:58:26 או שזו שאלה יותר מסובכת ממה שחשבתי, או שחפרתי רצח ולאף אחד אין כוח לקרוא.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי dataset שמכיל טבלה אחת, הטבלה הזאת יצרתי בעזרת 2 טבלאות, שיש בניהם קשר.. שאלתי היא איך אני יכול ליצור שורה חדשה בטבלה? כי הטבלה הרי מכילה תוצאה של join בין 2 טבלאות האם אני צריך ליצור dataset שמכיל 3 טבלאות? לדוגמא יש לי טבלה בשם עובדים וטבלה בשם אנשים ואז אני יוצר טבלה שאני עושה join בין הטבלה של האנשים לטבלה של העובדים אז כיצד בעצם אני מוסיף שורה לטבלה שעשיתי join בין 2 הטבלאות ? אני בעצם צריך לעדכן כל טבלה בנפרד? הכוונה שלי שאם אני רוצה ליצור שורה חדשה בטבלה של הjoin אני בעצם צריך לעדכן את הdataset של האנשים בנפרד ואת הטבלה של הdataset של העובדים בנפרד ואז התוצאה של הטבלה השלישית תהיה אוטומטי כתוצאה של עדכון 2 הטבלאות האחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום . הגדר שני מערכים של מספרים שלמים, שניהם בגודל 10 התכנית תקלוט 10 מספרים שלמים כלשהם 10 לכל מערך חיוביים, אפס, או שליליים. לאחר הקליטה, ולהשתמש בלולאת for שתעבור על המספרים ועבור כל זוג מספרים משני המערכים )כל מספר ממערך אחר אך שניהם באותו אינדקס – לדוגמא num1[i], num2[i] ) תדפיס בשורה נפרדת את שני המספרים וביניהם אחד משני הסימנים < או > שמתאר מי משני המספרים גדול או קטן מהשני, כאשר המספר מהמערך הראשון יודפס ראשון. לדוגמא: אם שני המספרים הם num1[i] = 4, num2[i] = 7 אז השורה i תיראה כך : 4 < 7 לאחר הדפסת כל השורות, התכנית תעבור על שני המערכים )בעוד לולאה(, ועבור כל מספר שלילי תהפוך את הסימן שלו )הופכת אותו לחיובי(. למשל: אם num1[i…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מצאתי באינטרנט קוד php של טופס יצירת קשר. בטופס יש רק שלושה שדות למלא - sender, subject, message. ואני רוצה להוסיף גם את השדה טלפון. אז הוספתי את הphone בקוד php המקורי, וכאשר אני מעלה שוב את הקבצים לשרת ומנסה ללחוץ על שלח טופס באתר, אז יש לי את ההודעת שגיאה הבאה: Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE on line 21 הנה הקוד php המקורי: <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> </head> <?php $sender= $_POST['sender']; $subject = $_POST['subject']; $message = $_POST['message']; if($sender == '' || $subject == '' || $message =='') { echo("יש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש ליש שאלה בקשר ל WH_KEYBOARD_LL (פרמטר שניתן לפוקנציה SetWindowHookEx ) אני רוצה לכתוב תוכנה שתגרום לחסימה של קלט מהמקלדת במקרה שנלחץ מקש שבחרתי ( במקרה זה A) החסימה תתבצע על ידי BLOCKINPUT().. אם אני יכול לבצע את זה? דרך WH_KEYBOARD_LL? (אני לא מעוניין לבצע את זה דרך GetKeyState() )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כוסיות שתי שאלות: - איך לשלוח אימייל ב-HTML ולגרום לתוכנה שבה משתמש המשתמש לא לחסום images? - כששולחים אימייל למישהו שלא יודעים את השם שלו, אז יש כאלה פקודות %from% (שם השולח) וכל מיני כאלה שמכניסים אותם בגוף האימייל. אז השאלה מה התגית שמכילה את שם המקבל? מקווה שהסברתי טוב x: מחכה לתשובות, זה די דחוף!
-
לאחרונה התבקשתי לכתוב פונקציה רקרוסיבית שעבור תנאים מסויימים מחזירה 1 אם התנאים לא מתקיימים היא מחזירה 0. הצלחתי לכתוב את הקוד חלקית, הפונקציה מחזירה לי מספר שלם שאם אני מחלק אותו במספר הספרות שיש לי אני מקבל 1, והיא בנויה ככה שאם התנאים לא מתקיימים יתקבל מספר אשר פחות ממספר הספרות לכן חילוק במספר הספרות יתן לי אפס אבל אני לא מצליח לגלות איפה להוסיף את זה שיתקיים חילוק בספרות... המספר תקין אם במקום הזוגי יש ספרה זוגית ובמקום האי זוגי יש ספרה איזוגית, כך למשל 1234 1 במקום הראשון, ספרה אי זוגית במקום אי זוגי 2 במקום זוגי, וגם הספרה זוגית 3 במקום אי זוגי וגם הספרה אי זוגית 4 במקום זוגי וגם הוא זוגי לכן המספר תקין והפונקציה צריכה להחזיר לי 1 בניתי את הפונקציה כך שהיא בודקת ע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים אתר בצורת מגזין/אתר חדשות ועדכונים, ולכן אני מעוניין לדעת מה התהליך, הכוונה מהליך הבניה של האתר (שפת תכנות, אבטחה וכו'..) ועד תהליך רכישת הדומיין ושטח אחסון של האתר, ופה השאלה, מכיוון שאני לא מכיר טוב את התחום אני רוצה לדעת מה עליי לקחת בחשבות ולדעת את התהליך שכרוך בזה בכל אחד מהשלבים, ולדעת מה מומלץ יותר? לפנות לאחת "החברות" שמפרסמות על כך שהן בונות את האתר ומאחסנות אותו (בקיצור הם שוברים את הראש) ואני רק משלם תשלום חודשי, או לפנות לגורם צד שלישי שיבנה לי את האתר תמורת תשלום ואני אני אשבור את הראש על האיחסון והאחזקה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-