תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לקלוט את החשבון הבינארי - ממש סתום בקטע, האם יש למישהוא מידע על אתר אינטרנט שעוסק בנושא בשפה עממית או כל עצה אחרת בנידון.... תבורכו כולכם על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הבאה ב-C: #include <stdio.h> #include <math.h> double f(double x) { return cos(x) - x*x*x; } double SecantMethod(double xn_1, double xn, double e, int m) { int n; double d; for (n = 1; n <= m; n++) { d = (xn - xn_1) / (f(xn) - f(xn_1)) * f(xn); if (fabs(d) < e) return xn; xn_1 = xn; xn = xn - d; } return xn; } int main(void) { printf("%0.15f\n", SecantMethod(0, 1, 5E-11, 100)); return 0; } אני מת להפוך אותה ל- m file ב- matlab, אבל אני פשוט לא מצליח... :'( אני אשמח אם מישהו יכול לתרגם את זה לשפת MATLAB ולהסביר לי את העקרונות של המעבר מה"ראש" של C ל"ראש" של MATLAB... תודה !!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד מול DB של MYSQL בצורה שתאפשר לי להחליף DB בקלות עם מה כדי לי לעבוד ? שמעתי על NHybernet האם זה הפיתרון ? אם כן אשמח לדוגמה טובה של איך לעבוד איתו (או עם משהו אחר יותר רלוונטי) מול MYSQL לגבי חיבור והכנסת נתונים תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:49:51 להחליף DB בקלות ->לדוגמה ל ORACLE[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:51:43NHybernet מיועד עבור עבודה עם WEB ? אם כן זה לא מתאים לי
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך עושים תוכנה בC# שיכולה לקלוט חיוג מטלפון? ולהכניס כניסה לעבודה למשל
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי חברים אני עובד בסטודיו 2010. בשפת C יש לי להגיש עבודה בתכנות ומשום מה יש לי באג בשורת הקוד הבאה שאני לא מצליח לאתר. אשמח אם תעזרו לי: (בכללי הקוד אמור לקבל מהמשתש כמות מספרים, את הכמות על המשתמש להקליד שכל פעם המספר חייב להיות גדול מקודמו, ולבסוף התוכנה מודיעה איזה מהצד הכי קרוב. int count; // how many numbers int first; // the fisrt number int i; int extra; // the extra numbers do { printf("Please enter how many numbers you want to count\n"); scanf("%d",&count); } while (count < 2); // if its less then 2 …
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום. אני לומד מתוך הספר בשם. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ובקטעים בספר הם זורקים קודים.בלי הסבר על כל שורה מהי אומרת. ובסוף הפרק יש בוחן ללא תשובות לשאלות. אני מחפש המלצה על ספר בעברית שיש הסבר על כל מה שתיארתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה למי שמבין אם יצרתי פונקציה המחזירה מערך של תויים אז אני רושם בצורה כזאתי (ללא הצהרה מפורשת על גודל המערך): char[] newShring(char[] a) { int i; char temp,newA[]; temp = a[o]; for (i=1;i<strlen(a);i++) { if (temp == a) { newA[k] = temp; k++; } temp = a; } return newA[k+1]; } ואם אני רוצה לפנות לפונקציה מהתוכנית הראשית אני פשוט מצהיר על מערך חדש מאותו סוג ללא הצהרה על גודל המערך ואז: void main() { int i; char[k+1] mainString; char[] mainA = {"aaffbc"}; mainString = newShring(mainA); gets(mainString); } mainString זה המערך החדש char[] newShring(char[] a) newString זה הפונקציה mainA זה המערך ששלחתי לו
-
- 4 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום, ניקלתי בכמה מקומות שהורדתי משחק XNA, זאת הייתה התקנה של המשחק ובין היתר זה מתקין את הדברים שדרוש בשביל להפעיל את המשחק( ספרית.net directx וספרית xna) חיפשתי הרבה דבר כזה ולא מצאתי לכן אני פונה לכאן. מישהו יודע איך עושים את זה? כלומר קובץ התקנה שבודק אם הכל מותקן ואם לא מתקין מה שצריך. אני לא מתכוון איך ליצור תוכנה כזו, מן הסתם יש משהו מוכן שמקבל את הexe של המשחק ויוצר את הקובץ התקנה השאלה אם מישהו מכיר את זה? תודה רבה מראש דרך אגב מדובר על גירסא 3
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, יש לי אתר שהציג התרעות של צבע אדום שעד היום עבד בסדר גמור. הצלחתי לשלוף מידע ללא בעיות מהAPI של פיקוד העורף. היום כנראה שהם חסמו גישה לקובץ ואני לא מצליח לקרוא אותו. אבל שמתי לב שמרבית האתרים ממשיכים לפעול כרגיל. רציתי לשאול איך הם קוראים את הקובץ? אני קורא אותו עם פונקציית AJAX שקוראת לג'ייסון של פיקוד העורף דרך YQL - כדי להימנע מבעיות של CROS. באילו עוד דרכים ניתן לקרוא לקובץ?
-
- 0 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך לממש פרוטוקל תקשורת UDP בשפת C או בJAVA וכרגע אני מעדיף את C. הורדתי כמה דוגמאות של פרוטוקולים פשוטים אך עדיין הייתי מעוניין בדוגמא טובה ומפורטת יותר של העברת קבצים...אם מישהו מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה!!! חנוכה שמח ושבוע טוב!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני בדלימה קשה, התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה מכיוון שאני לא סובל מתמטיקה ולאחר שדיברתי עם מספר אנשים שאמרו לי שתכנות לא דורש בסופו של דבר מתמטיקה כל כך, הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה הרמה של הלימודים תהיה גבוהה בסופו של דבר, מה גם שאין כל כך דרישה להנדסאים, בסופו של דבר אני מפחד לבזבז שנתיים קריטיות של לימודים עם עבודה בשעות מינימליות שבקושי מספיקות לשכור את הדירה שלי. האם עדיף לקחת קורס מקיף ויעודי לתכנות (net.) בהיקף של 500-600 שעות באחד מהמקומות המובילים לכך? כגון ג'ון ברייס או האקר-יו? זה נראה לי קצת יותר מקצועי. או להמשיך עם ההנדסאי ואז לעשות קורס נוסף להתמחות במשהו? מה אתם אומרים? אני מתלבט על זה כבר יותר מידי זמן, בעבודה כבר מתכננים לפטר אותי מכיוון שאני ל…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצליח להתגבר עליה, אני צריך לקלוט שני מערכים שונים בגודלם ולמצוא את התת-מערך המשותף הגדול ביותר. את זה הצלחתי, הבעיה היא שאני צריך את האינדקס שבו מתחיל הרתף הארוך בכל אחד מהמערכים וכן להדפיס את התת מערך האורך. אנא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום! יש לי תרגיל כזה: כתבי פונקציה רקורסיבית שתקבל מספר ממשי ותחזיר את החלק השבור בלבד. אבל אני לא יודעת איך אני מורידה כל פעם את הספרה האחרונה כדי שאוכל לסכום את כל הספרות שאחרי הנקודה. לדוג': המס' 145.23 כאשר אני מחלקת ב10 התוצאה 14.153 וכאשר אני מכפילה ב10 אני מקבלת 1452.3 ואני רוצה לקבל 145.2 אם מישהו יודע איך עושים כזה דבר זה ממש יעזור לי... תודה!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ב-ASP יש את הקטע עם global.asa ויש סקריפטים מוכנים לדעת מי כרגע באתר, ולעדכן את הספירה כאשר אדם יוצא מהאתר... איך אני יודע ב-PHP מתי אדם יוצא מהאתר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להרבה שפות java c# c\+\++ html visual basic ועוד.. אשמח אם תמצאו לי תוכנה בחינם או לנסיון שאפשר להריץ בה את התוכנה וגם לקמפל...
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, יש לי טבלה עם 2 שדות: שם בן אדם והספורט שהוא אוהב. לכל בן אדם יכולים להיות כמה שורות בטבלה. אני צריך לשלוף את שם האדם וכל סוגי הספורט שהוא אוהב בשורה אחת. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קצת על עצמי אני בן 23 עוד חמש חודש משתחרר. תואר נראה לי קצת קשה מפני שלעשות פסיכומטרי ולהלשים ל4 יח' מתט' זה משהו שיקח לי זמן ואני לא ניהיה צעיר יותר! אני אישית למדתי לבד .NET ואני אוהב את זה אני לא הכי טוב בעולם בזה כי אני מתעסק בזה פה ושם,אבל אני בטוח עברתי את הרמה של מתכנת מתחיל/מתלמד. אני ממש רוצה לדעת את התחום טוב יותר מהבסיס וחשבתי לעשות קורס בג'ון ברייס או משהו כזה,אך אני פוחד שלא אמצא עבודה בזה ובכך אזרוק את הכסף.. אז שאלתי! יש פה בוגרי ג'ון ברייס או אנשים שמכירים את הקרוס ויודעים איך הם משתלבים בעבודות ? או שעדיף את לימודי החוץ של הטכניון?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
#C אני צריך הסבר מפורט בקשר ל אינטרפסייס IEnumerable וכל מה שקשור אליו. קראתי עליו ב MSDN וראיתי סרטונים אני מבין את המשעמות שלו בגדול אבל לא מצליח להבין את כל הפרטים. IEnumerable זה אינטרפייס שכולל בתוכו מתודה אחת Get Enumerator שכוללת את move next current ,reset . () IEnumerator IEnumerable.GetEnumerator } ;() return GetEnumerator { שאלות: 1)למה המימוש של Get Enumerator מתבצע ככה? 2)הקטע שמודגש באדום זה הטיפוס שהמתודה מחזירה? 3)למה הוא מחזיר GetEnumerator? 4)בנוסף אני ראיתי כמה דרכים שונות לממש את IEnumerable בקיצור אם מישהו יכול לתת הסבר קצר על כל חלק בנושא הזה אני יודה לו מאוד.
-
- 5 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי במסגרת התואר במדעי המחשב קורס מבוא לסייבר - כרגע אני ממש בתחילת התואר והידע שלנו בjava מאוד מועט - יש לי בסיס מעט יותר טוב בc#. כנראה המרצה בקורס לא לקח בחשבון שאנחנו בתחילת התואר ורץ די מהר ישר ונתן לנו מטלה להצפין באמצעות קוד שהוא נתן לנו ובמקביל לפצח קודים של אחרים. אני ידוע איך מצפינים באמצעות הקוד (לפחות בערך) ומה המשמעות של בחירת המפתח (גם בערך.... ). אשמח להסבר על אופן הפעולה של התוכנית ואפילו למעקב אחר אופן הפעולה של התוכנית . כמו כן איך בדיוק עובד הפיצוח של ההצפנה. import java.util.Random;/** * this class represents a naive symmetric encryption algorithm. * DO NOT use it for real encryption it is much too weak for educational use on…
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מטלה של שעורי הבית בהקצאות דינמאיות, אני לא מצליח לאתר טעות הסינטקס שלי: זוהי המטלה ולמטה נמצא הקוד שכתבתי: 1. . שילוב כתבו פונקציה בעלת המפרט הבא: int* arrange(int arr1[],int arr2[],int size1,int size2); הפונקציה מקבלת שני מערכים של מספרים שלמים arr1 ו-arr2 ושני מספרים שלמים חיוביים שמייצגים את האורכים של arr1 ו-arr2. הפונקציה מקצה באופן דינמי מערך שאורכו הוא סכום אורכי arr1 ו-arr2, מעתיקה את איברי arr1 למערך החדש, ואחריהם את איברי arr2. בסיום תחזיר הפונקציה מצביע למערך החדש שנוצר. כדי להדגים את השימוש בפונקציה, כתבו תכנית הקולטת מהמשתמש שלושה מערכים באורך 3, יוצרת מערך חדש שמכיל את ערכי שלושת המערכים האלה בזה אחר זה, ומדפיסה את תוכן המערך החדש למסך. דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד ב-visual studio 2005 ויש לי בעיה די מעצבנת, הכי פשוט לתאר אותה עם דוגמא: הצהרתי על משתנה : signed short int a; עכשיו אני עושה השמה לערך: a = 0xae כעת אם אני מסתכל בערך של a אני רואה שהערך שלו: a=0xffffae , וזה לא הערך שאני רוצה. ברור לי ש- a בבינארתי מתחיל ב-1 ולכן הוא חושב שהמספר שלילי, יש דרך לעקוף את זה? מי שמציע פיתרון אז דבר אחד : אני לא יכול לשנות את הטיפוס ל unsigned , זה קוד חיצוני שאני קורא ממנו. תודה מראש, שי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי עבודה להכין במחשבים ונתקלתי בבעיה שאני לא יודע מה לעשות הבעיה היא שאני מתחבר למשתמש נגיד adi זה לא משנה לי את התפריט יש שני קצבים יש login ו תפריט login <%-- Document : login Created on : 18/04/2012, 13:50:55 Author : student --%> <jsp:useBean id="membersdb" class = "jdbc.ForDataBase"/> <%@page contentType="text/html" pageEncoding="UTF-8"%> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html dir="rtl"> <body dir="rtl"> <center> <jsp:include page="menu.jsp"></jsp:include> <h1 align="center">התחברות</h1> <f…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
בספר לימוד של #C נתקלתי בשורה הבאה: אשמח לקבל הסבר מהם ה"ערימה" וה"מחסנית" שעליהן מדובר כאן. תודה. ארז.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שאלה למי שמכיר כמובן, איך אפשר (בעזרת רקורסיה) להגיע לכל הקומבינציות במערך? הנה שאלה לדוגמה שהייתה לי: בהנתן מערך, כתוב שיטה שמקבלת מערך, ומחזירה אמת אם כפל של קבוצה כלשהי במערך תוכל להיות שווה לקבוצה הנגדית במערך (לא בטוח בניסוח, אבל יש דוגמה) או שקר אם לא. נניח המערך הוא 3,4,6,8 6 * 4 = 3 * 8 ולכן אמת. ואילו הכנסת המערך 1,2,3,4 לשיטה יוציא שקר. כיוון שאין קומבינציה כזו. האלגוריתם שחשבתי עליו: 1. מעבר על המערך והכפלת כל הערכים ומציאת הסכום. 2. הכפלת כל מני קומבינציות בצורה רקורסיבית וכל פעם העלאה שלהם בריבוע והשוואה לערך שיצרנו ב-1. 3. אם נמצאה קבוצה כלשהי ששווה לערך של 1, מוציאים אמת, שקר אם לא נמצאה... הייתי רוצה לקבל עזרה, איך להגיע לכל הקומבינציות של הערכים בצורה רק…
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-