תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לאתר שלי מערכת למניעה הצפה כמו שיש ברבה אתרים שצריך להעתיק כמה אותיות מתמונה לשדה מילוי דבר שמונה מתוכנה להציף את האתר. אם למישהו יש מושג אז בבקשה שיכתוב פה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי פרויקט ב-VB6 שמייצר קובץ DLL מסוים... אני לא מצליח להכין או למצוא קוד שיאפשר לי לשלוח את הקובץ DLL הזה אלי ל-FTP\ לאימייל. אם מישהו ממכם מכיר קוד כזה ויכול להגיד לי מהו כאן או בפרטי אני יפצה אותו ב-2 מספרי אייסיקיו בעלי 7 ספרות. אני יודע שזה לא פיצוי גדול אבל בבקשה אני כבר חודשיים (בלי צחוק) מחפש קוד כזה. נ.ב: נראה לי שהיחידי שיענה כאן יהיה UnsignedInteger, הבנאדם הזה הוא אחד הגברים בפורום.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בניתי תוכנה ועיצבתי אותה כמו שאני רוצה אבל יש לי בעיה אחת... אני לא יכול למזער את התוכנה... (אתם יודעים ליד ההתחל שמה) והדרך היחידה שבא אני יכול למזער זה דרך ה-BorderStyle ושמה- לבחור 2 Sizeable... אבל כשאני עושה את זה יש אפשרות להגדיל את התוכנה ולהקטין אותה (דבר שאני לא רוצה) האם יש אפשרות לעשות מיזעור מבלי שתהיה אפשרות להגדיל? אם כן מהי? תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה מסביבות העבודה היא סביבת עבודה לשפת с? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב עשיתי באתר שלי <STYLE> ועכשיו שמסמנים את הלינק הוא מצבע שחור הופך לאדום אבל בכל האתר זה סבבה כי רואים את הלינק בצבע שחור כי הוא בטבלה לבנה, אבל יש לי מקום שבו אין טבלה והרקע שם ממש כהה כמעט שחור ולא רואים את הלינק... אז איך אני הופך את הלינק הספציפי הזה לצבע לבן? לא מצאתי דרך.. ולא רוצה לעשות לו טבלה זה לא יהיה יפה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי את הדף asp הבא שמקשר בין ה-בסיס נתונים לבין האתר. עכשיו הנה הקוד: <html> <head> <title>Final club detail chack</title> <style> a { text-decoration : none ; color : #ad7b32 ; } a.pic { text-decoration : none ; color : black ; } font { color : #ad7b32 ; font-family : Arial ; font-size : 12 ; } font.star { color : red ; font-size : 12 ; font-family : Arial ; } body { background-color : black ; } </s…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות C אבל אני לא יודע כלום בתיכנות אף פעם לא נגעתי בנושא מה כדי לי לעשות איך ללמוד וכו ורציתי לדעת מה זה אסמבלר ומה השימושים שלה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
זוהי פונקצית הוספת איבר לערימה: האם היא פועלת נכון? <כי משהו לא מסתדר לי בתכנית הראשית> template <class T>void Heap<T>::insert(T val) { data.Insert(val); //move up int parent=(data.Size()-1)/2,child=data.Size()-1; while (parent>0 && data[parent]<data[child]) { swap(parent,child); child=parent; parent/=2; } }
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
השגיאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. אממ והקובץ של המסד במאפיינים שלו הוא לא מסומן לקריאה בלבד. מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
קודם כל התרגיל מצורף בקובץ. כרגע אני מתמקד ב-2 הקלאסים הראשיים: Team ו-Game. לגבי vector of Games played by the team אני לא ממש מבין אם רוצים ממני מערך של משחקים לכל קבוצה או שאולי מתכוונים למערך של כל המשחקים של כל הקבוצות שנראה לי יותר הגיוני. int GameCount(Team t2) - במתודה הזו הייתי שמח לעזרה כי לא ממש הולך לי, מה שיש לי עד עכשיו זה זה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Collections; using System.IO; namespace test { public class IncorrectTeamID : ApplicationException { public IncorrectTeamID(string message) : base(message) { } } public class Game { int HostTeamID; …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני תמיד משתמש בreturn אבל אף פעם לא הבנתי מה הפירוש של המשפטים הבאים: return -1 return 1 return 0 איזה סוג ביטוי זה ? ומהו מבצע ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כי מיני דגימות שעשיתי עם התוכנה Wireshark, מעין כל מיני הקלטות מהאינטרנט ואני מעוניין לכתוב (ב-C#) כלי שמזריק את אותם הקלטות (Captures) ישר לכרטיס רשת במחשב שאני נמצא עליו ואין לי מושג איך בדיוק להתחיל, אשמח לעזרה ממי שמבין.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השרת שלנו (בחלק מההתקנות), לוקח יותר ויותר CPU עם הזמן. בסופו של דבר הוא מגיע לניצול של 100% CPU וגורם לכל המערכת לעבוד לאט מאוד. כתוב ב-CPP. אחרי ניתוח של קבצי לוג בגודל 15GB (ומציאת המון שום דבר), החלטתי לנסות profiler שיראה לי מה החלק שעובד קשה כ"כ. אני ממש לא מכיר profilers ל-linux, המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מנסה לפתור את השאלה הזו אבל לא ממש הצלחתי , מקווה שתוכלו לעזור לי בה. 1. כתוב פעולה רקורסיבית המקבלת מספר שלם ומחזירה מספר שבו כל ספרה אי-זוגית תוחלף בספרה קטנה ממנה באחד. כלומר אם התוכנית מקבלת : 3378 אז היא תחזיר : 2268 (מקבלת: 3968 מחזירה: 2868 ) מה שניסיתי בינתיים זה זה : אין ממש "כתובת קוד כזו כי אני לא יודע איך לשים כזה דבר אז העתקתי הכול : import java.util.*; public class halfsimilar { public static void main(String[] args) { Scanner reader = new Scanner(System.in); int num = 3378 ; System.out.println(peoola(num , 0)); } public static int peoola (int num , int digits) { if(num<10) { if(num%2==1) return (num-1) ; else return num …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי תיקונים מאז פעם האחרונה שביקשתי חוות דעת... תביאו עוד הערות בבקשה http:\\mycomp.co.il
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוב שלום, אני מנסה למיין עם qsort איזשהו מבנה נתונים של רשימה ומשום מה זה לא מצליח, הנה המבנה (כלומר מה שמכיל כל איבר ברשימה): typedef struct { char company_name[LEN]; // company name jobsList Ljob; // pointer to list of jobs int jobCounter; char city[LEN]; char street[LEN]; char tel[11]; char expertise[LEN]; int yearOfFoundation; Bool inStockMarket; }CompanyLookingForWorkers; והנה פונקציות המיון (qsort והפונקציה שאמורה למיין את זה לפי שם) void sortList(List L) { int n=0; Position p = Advance(L); while(p) { n++; p = Advance(p); } qsort( Advance(L), n, sizeof(L), cmpCompaniesByName); } int cmpCompa…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי VISUAL STUIDO 2008, ווינדוס 7. התוכנה כבר עבדה על המחשב והרצתי עליה כמה תוכניות.. היום פתאום כל תוכנית שאני מריץ בה אני מקבל את הארור הבא: חיפשתי בגוגל..בגדול לא מצאתי שום פתרון רלוונטי..ניסתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אין שינוי. ליצור פרוייקט/קובץ חדש גם לא עוזר. יש מצב מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ויודע מה לעשות? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אפשר ליצור ליסט שיהיה לו מאפינים נוספים כמו dim files as new list of string files(0).name files(1).size as int ןלא רק files.name
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לכתוב אתר עבור לקוח שירצה לעדכן אותו באופן תכוף, במקרה כזה,מה היא מה הדרך המקובלת לאפשר זאת? כלומר: נניח שיש לי אתר מעוצב ומוכן, אני בתור כותב האתר יודע איך להוסיף דף חדש\כתבה חדשה\מידע חדש כי אני מכיר את הקוד עם זאת ברור שזו לא הדרך המקובלת. בד"כ בעל האתר חסר נסיון בבניית אתרים. מישהו יכול להפנות אותי להסבר על כך ? חומר קריאה בנושא? או שמות של מושגים שאפשר לחפש תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי Class Point: //1:define delegate class public delegate string PointFormat(int x, int y); public class Point:IComparable<Point> { public int X { get; set; } public int Y { get; set; } // public PointFormat format; //3:Allocate delegate reference public Point(int x, int y) { this.X = x; this.Y = y; } //public override string ToString() //{ // if (format != null) // { // return format.Invoke(X, Y); //5:invoke // } // else // { // return "(" + X + "," + Y + ")"; // } //} public void Print(PointFormat format) //3: Allocate delegate reference { str…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ קיבלתי תרגיל שבו יש לי מחסנית עם מספרים שלמים והמטרה שלי היא להחזיר את המחסנית עם אותם מספרים רק ללא כפילויות כלומר אם יש לי מחסנית שבתוכה הערכים 10-10-20-5-5 אני אקבל מחסנית עם הערכים 10-5-20 ....מישהו מוכן להסביר לי איך לבצע את זה ? כי אין לי אפילו קצת חוט ד"א אסור להשתמש במערך עזר אלא רק במחסנית עזר...
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היה לי תרגיל בית שבו הייתי אמור למצוא את ספרת הביקורת בתעודת הזהות הישראלית. (רקע כללי ולא חשוב...) פתרתי את התרגיל ע"י לולאת for שבתוכה היתה פונקציית ה-scanf. לא חשבתי על כך שלאחר כל סיפרה מהתעודת זהות שהמשתמש יקיש הוא גם יצטרך ללחוץ על מקש האנטר. חיפשתי פתרון ואז חשבתי בפוקס אולי לשים את הסיפרה 1 בפונקציית ה-scanf כדלקמן: במקום scanf("%d", &digit); כתבתי scanf("%1d", &digit); ופתאום הדבר הסתדר ולא הייתי צריך להקשי לאחר כל ביפרה של התעודת זהות על מקש האנטר. ניסיתי להבין את ההגיון מאחורי השינוי המינורי ע"י הצבת מספרים אחרים מ-1 במקום הנתון אך לא הבנתי את הההגיון מאחורי הדבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל כשאני רושם את הסיפרה 1 במקום הזה, וגם מה קורה אם א…
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-