עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by bladetriniti1,

היי התחלתי ללמוד שפץ c ואני מתקשה עם כמה דברים. כדלהלן: נתקלתי בשאלה הזו התוכנית תדפיס למסך לוח שחמט בגודל .n,k כתוב תוכנית שמקבלת מהמשתמש שני מספרים שלמים תווים. k×k משבצות כאשר כל משבצת היא בגודל n×n צבע שחור יצוין ע"י התו #, צבע לבן יצוין ע"י התו רווח. יש כבר הצעה לפתרון. http://pastebin.com/N2NDHvTG מה שלא הבנתי זה לא צריך 4 לולאות (3 מהן מקוננות) לא מספיק שתי הלולאות הראשונות? כתוב תוכנית המקבלת קלט אינסופי של מספרים שלמים ומדפיסה בסופו את הרצף של שלושת המספרים שסכומם הוא הגדול ביותר. 11 מכיוון שסכומם הוא הגדול 8 1 התוכנית תדפיס 9 11 8 9 2 3 למשל עבור הקלט הבא: 20 ביותר מבין כל השלישיות הקיימות בקלט. הקוד http://pastebin.com/LAqYTPwD יש סיכוי להבהיר לי את המ…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by sos,

שלום! אני עושה פרויקט ב-C++ והייתי מעוניין לדעת אם יש אתר אשר נותן גישה למשחקים פשוטים ב-C++ (כלומר שניתן לראות את הקוד, אבל לא משחק מסובך משהו בסיסי כמו דמקה, שחמט...)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by orninyo,

שלום עשיתי את כל מה שצריך (אחרי קריאה של המון מדריכים): איפשרתי את php_oci8.dll בphp.ini אפילו כיוונתי את ה TNS_ADMIN לתקיה של הinstant client ועדיין כאשר אני מנסה להשתמש ב oci_connect אני מקבל Call to undefined function oci_connect() מישהו יכול להסביר לי איך מצליחים לעשות את זה? (אני על חלונות7 , אורקל 10g, PHP5+) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איך מוצאים את הID האחרון שנוצר אוטומטית ע"י המערכת בטבלה כלשהיא... אני עובד עם Microsoft Visual C# 2005 asp.net תודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  5. אפשר ליצור ליסט שיהיה לו מאפינים נוספים כמו dim files as new list of string files(0).name files(1).size as int ןלא רק files.name

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by ImFondOfComputers,

איזה עורכי אסמבלי קיימים, ועל אילו אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ultrAslan,

שלום לכל חברי הפורום . אני בשלבי הקמת "אתר פורום", ובדיוק נתקלתי בפורומים המוכנים שניתן לבנות דרך ה- PHPbb, הבנתי שניתן להקים פורום בקלות ע"י PHPBB ואני אשמח מאוד אם תמליצו לי על מדריך מסוים שידריך אותי בדיוק כיצד להתקין את המערכת הזו . יש להבין שאני רוצה רק פורום, ולא מערכת של בניית אתר . האתר שאני עומד לבנות יהיה אך ורק אתר פורום ככה שהגושלים יכניסו את כתובת האתר הם ישר יופנו לפורום . מאיכן עלי להתחיל ? אשמח מאוד להצעות , בנוגע לבניית פורומים . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. 1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by iem,

שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2... את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ. את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות... אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון... תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך כמה שיותר שאלות ותשובות מבגרויות משנים קודמות. השאלות שאני צריך זה רק מחלק ג של הבגרות(אני צריך רק שאלות על מערכים חד מימדים ועל לולאות..) חיפשתי כבר אבל אני מוצא רק את הטפסים של הבגרות ולא את התשובות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by golla,

שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגשה ואני צריך לחבר בין מסד נתונים פשוט שבניתי באקסס לעמוד שאני בונה ב-asp.net ואחרי שאני אגדיר את החיבור אני צריך לדוגמא להזין נתונים בכל מיני TXTBOX ושהם יקלטו לאותו מסד נתונים, שגם בזה אני אובד עצות, אודה לכם על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. איך יוצרים פונקציה עם מספר לא מוגדר של פרמטרים כמו printf בC?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by רן200,

הי. יש לי שרת http ואני רוצה לבנות אתר שיהיה בו גם נגן פלאש (מדיה כמו בכל הפורטלים) ואני יוכל להכניס בו תכנים שאני ארצה (מהשרת שלי). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by friedman3010,

אני מנסה לשלוח מ-Client ל-Serever קובץ. הבנתי שאני אמור לחלק אותו ל-Buffer, ולשלוח בעזרת Stream. יש למישהו קוד דוגמה לפעולה כזו - שליחה וקבלת של קובץ מצד לצד????

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by nadavsa,

מחפש לדעת איך בודקים אם מחרוזת א נמצאת במחרוזת ב . בלי רווחים. מחרוזת של צ'רים בלבד דוגמה: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DVFTGSFTHFF זה טוב דוגמה ב: מחרוזת א SFT מחרוזת ב DSRRGFJJYT לא טוב. אני התחלתי עם שתי לולאות FOR שרצות על שני המחרוזות במקביל הם בודקות אם הערכים שוים בכל אינדקס. אבל לא הצלחתי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by bdoron,

התחלתי ליצור משחק ואני עובד עם הספר learn xna 4.0 ושם הוסבר לי איך ליצור sprites, איך להזיז אותם .. ועכשיו למדתי שם ליצור מחלקת אב שהיא מייצגת sprite וממנה אני מוריש ל2 מחלקות נוספות, מחלקה אחת תייצר לי אובייקט שהמשתמש יוכל להזיז על ידי מקשים ומחלקה נוספת לצורך שהמחשב ישלוט בה עכשיו לאחר מכן נאמר לי שיש לי מחלקה בשם gamecomponent שהמטרה שלה זה להיות משולבת בgameloop אני יודע מה זה הgameloop אבל אני לא מבין למה אני צריך את הgamecomponent למה אני לא יכול ליצור את כל האובייקטים שלי כבר בgameloop במחלקה game1 למה אני צריך להשתמש בgamecomponent?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

הסיפור קצת מורכב, אני אנסה לפשט. קיימת אצלי מחלקה מסוימת שמוגדרים בה אופרטורים פשוטים כדוגמת =,+,*, *=,+= וכד'. המחלקה בפני עצמה עובדת היטב, בדקתי. כעת אני מייצר אובייקט כלשהוא שבתוכו מחזיק ווקטור מסוג הקלאס שהציינתי, נאמר ושמו a, כלומר vector<a> matrix הוקטור הזה מסמל מטריצה, כאשר אני מציג אותה ברשימה חד-מימדית. אני מעוניין לבצע שחלוף שלה, ולכן כתבתי את המתודה transpose. השיטה המשחלפת מחזירה מטריצה חדשה. הווקטור המייצג את המטריצה נמצא באוביקט כלשהוא שמכיל שדות נוספים - אורך ורוחב. קיימות שתי שיטות שימושיות לקטע הזה: void GetCol(vector<a> &vec, int colNum); ובאופן דומה לקבלת וקטור השורה ה- i, שתיהן מקבלות רפרנס לווקטור ומעתיקות לתוכו את התוכן. השיטה …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי, אני רוצה להתחיל ללמוד באופן עצמאי את כל מה שקשור ל-ASP.NET ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ... אני יודע שצריך להוריד תוכנה מסויימת ע"מ שאוכל להתחיל להתנסות בשפה ובזה אני צריך טיפה עזרה ... המערכת הפעלה שאני משתמש בה היא UBUNTO גרסא 18 והבנתי שמייקרוסופט שחררו גרסא לאובונטו - אבל אני לא כ"כ מכיר ולא רוצה סתם להתעסק עם משהו שהוא לא קשור מישהו יכול לעזור בבקשה ? איזו תוכנה מורידים ע"מ להתחיל ? מאיפה הכי טוב ללמוד ? הבנתי שיש ASP DOT NET למפתחיי אפליקציות - תוכנות ואתרים ... איזה אני צריך ? והאם יש תמיכה במערכת ההפעלה שאני משתמש בה ? צריך פשוט טיפה הכוונה של מתחילים , …

19. שלום, בתכנית יש מגוון כלי רכב שיורשים כולם מVEHICLE. אני אמור לייצר רכב מסוג כלשהו ואז להתחיל להכניס בו את כל הנתונים הרלוונטיים שלו (לכל כלי רכב נתונים אחרים). כאשר אני משתמש בFACTORY אז אני מקבל אובייקט של כלי הרכב הרלוונטי לתוך אובייקט מסוג VEHICLE ואז אני אמור לבקש מהמשתמש את הנתונים הרלוונטיים שהוא צריך להכניס לרכב הספציפי. הבעיה היא : איך אני יודע איזה אובייקט יש לי ? נכון שיש פה פולימורפיזם אבל צריך להתאים את השאלות שאני מציג למשתמש בהתאם לכלי הרכב שהוא בחר לייצר. כל מימוש אפשרי יתקבל בברכה, תודה רבה, אורי.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by BURTON,

מקווה שמותר לדבר על דברים כאלה פה... בכל מקרה מישהו זוכר את הסינטקס?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום אני מחפש ספר לימוד או קורס עם הסבר מוחשי לשפה זאת אומרת איך להתחיל פרויקט איך לתכנן אותו לפרק אותו לחלקים וכו רעיון לפרויקט תיכנון עיצוב פירוק לתת פונקציות משהו שיתן לי המחשה איך לעבוד תודה

22. Started by itzik2k5,

אני רוצה לקרוא קובץ בינארי ולתרגם אותו לקובץ טקסט. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. try, throw, catch מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל פקודה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by roki121212,

שלום אני מתכנת אתר ומשתמש בJS. יש לי פונקציה בה אני רוצה לשאול אם סורס(src) של תמונה שווה לכתובת של תמונה כל שהיא: זה נראה ככה: if(pic.src==""p.png") { } הבעיה היא שהif הזה לא עובד. למישהו יש פתרון? בתודה מראש, עומר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

List<Cordinata>[] cordineats=new ArrayList<Cordinata>[numOfPlayers]; * Cordinata היא מחלקה פשוטה של שני משתני INT הארור: Error(19,28): only unbounded wildcards allowed in array creation expression

• 3 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.