עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. לא והלך לי, אני רוצה להציג ערך מתוך NUM בטבלה cunter של הSQL שלי (יש שם רק עמודה אחת בלבד ID=0, ככה שזה אמור להיות ממש פשוט) את התצוגה דווקא הצלחתי לעשות רק המקש לא עובד לי, אני רוצה שהכפתור שם יעשה לי +1 לערך המספרי של NUM. אני צריך את זה בfuntion jscript ... מה לא בסדר ?! <html><script> function update() { <?php mysqli_query($conn, "UPDATE counter SET num=5 WHERE id=0"); mysqli_close($conn);?> }</script><body> <?php$servername = "mysql.hostinger.co.uk";$username = "41232133_db";$password = "1231321356";$dbname = "12303123_db"; $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); $sql = "SELECT num FROM counter WHERE id…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ערב טוב, קודם כל הקוד, מאוד פשוט: צד השרת: TcpListener listener = new TcpListener(IPAddress.Any, 7777); listener.Start(); TcpClient client = listener.AcceptTcpClient(); Console.WriteLine("Connected"); צד לקוח: TcpClient client = new TcpClient(); client.Connect("79.180.59.199", 7777); Console.WriteLine("connected to server"); הבעיה היא שאני מקבל את ההודעה Connected כלומר השרת מזהה, לפחות בהתחלה את הלקוח, אבל אני לא מקבל את ההודעה connected to server בצד של הלקוח. מה אני עושה לא נכון?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by haCIMAGNIV,

אני רק מתחיל ללמוד, בכל מקרה אני לא מצליח לפתוח CLASS חדש בתוך הeclipse ,בתןך החלון של הnew java class אין לי אפשרות ללחוץ על הFINISH וליצור את הCLASS , אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני סטודנט לתואר ראשון בניהול מערכות מידע במהלך התואר אני לומד תכנות C# בשיעורי הבית יש לי תרגיל שאין לי מושג איך לפתור אשמח לעזרתכם. להלן התרגיל: מדפיסה את השורה: Type small number קולטת מספר מהמשתמש, נקרא למספר זה המספר הקטן. מדפיסה את השורה: Type big number קולטת מספר מהמשתמש, נקרא למספר זה המספר הגדול. לאחר מכן התוכנית מדפיסה את כל המספרים (מהמספר הקטן עד למספר הגדול) שמתחלקים ב6 או שספרת האחדות שלהם או שספרת העשרות שלהם היא 6 תודה לעוזרים,

6. אני מנסה לקבל רשימת סרטונים מיוטיוב (בסופו של דבר זה צריך לקחת אותם מערוץ מסויים), אבל משהו מסרב לשתף איתי פעולה. הקוד שלי נראה ככה: (הוספתי כמה echoים כדי שאפשר יהיה לראות מה מתבצע) <?php $youtube = new Zend_Gdata_YouTube(); echo '$youtube = new Zend_Gdata_YouTube();<br>'; $youtube->setMajorProtocolVersion(2); echo '$youtube->setMajorProtocolVersion(2);<br>'; $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); echo '$feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed();<br>'; var_dump($feed); ?> עכשיו מה שקורה הוא שהקוד נעצר בשורה $feed = $youtube->getTopRatedVideoFeed(); ולא ממשיך. הPHP מוגדר להציג את כל הודעות השגיאה, אבל פשוט לא מוצג לי כלום…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. אני משתמש בקוד הזה : http://www.codeproject.com/KB/IP/JabberClient.aspx?msg=2887722 כדי להתחבר ל CHAT של פייסבוק בעזרת C# כשאני מבקש את רשימת אנשים הקשר המחוברים אני מקבל מספרים במקום שם נורמלי. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לקבל את השם הנורמלי?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. Started by itai2k,

שלום, אני לא מצליח להבין בדיוק מה הבעיה, אשמח אם תעזרו לי #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <ctype.h> #include <string.h> int numberToLetter(int *numbers[40], char *letters[40][20]); int main(int argc, char *argv[]) { FILE *inputf; FILE *outputf; int i=0; char letters[40][20]={0}; int numbers[40]={0}; if(argc > 2) /* more then 2 names */ { printf("Eror! You cant enter more then 2 names./n Goodbye!/n"); exit(0); } if(argc==0) /* no names */ { if(!(inputf=fopen("standardInput.txt","r"))) { printf("Cannot open standardInput file\n"); return 0; } if(!(outputf=fopen("standardOutput.txt","w"))) …

• 47 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by alemu,

עד עתה השתמשתי ב tc lite . התקנתי את הגירסה 5.02 אהבתי את הממשק אך לא הצלחתי למצא את האפשרות output כמו שיש ב tc lite כמו כן ניסיתי להשתמש בצירופים של alt+ ו ctrl+ אך ללא הואיל. אודה לכם אלמו ???

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by morany,

שלום, אני עובד בVISUAL STUDIO 2008 עם DOT NET וכשאני בא להוסיף תמונה מה TOOLBOX ונותן את הנתיב שהיא נמצאת אז אני רואה אותה, וכשאני לוחץ על ה PLAY כדי לראות את זה באספלורר אז אני רואה את התמונה כ X אדום. שאלה נוספת, איךאני גורם לתמונה להיות לינק?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. אני לא מצליח לרשום ערך ל-run ול-uninstall שב-local machine, אותו קוד עובד על ה-currrent user, מישהו יודע למה ב-local machine הוא לא עובד? אני צריך לצייין שהוא לא זורק אף שגיאה, הוא פשוט לא רושם שם כלום, וכן אני מריץ אותו עם הרשאות מנהל. זה הקוד: using (RegistryKey rk = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run", true)) { rk.SetValue("appName", "appPath"); // rk.Close(); } אשמח לעזרה, תודה.

12. היי. יש לי בעיה מציקה ומוזרה כשאני מנסה לשמור נתונים לטבלה ב LINQ . הנתונים כנראה נשמרים כביכול באיזה שהוא באפר, אבל לא באמת נכתבים לטבלה. אם אני מנסה (באותה ריצה) להכניס שם משתמש שכבר קיים, אני מקבל שגיאה שהוא קיים. אבל אחרי יציאה וחזרה לתוכנית אפשר להכניס את אותו השם שוב... השדה username הוא ה Primary key של הטבלה. כשאני מסתכל על הטבלה אני לא רואה בשום שלב שהוא את הנתונים שהכנסתי. מצורף הקוד של הכנסת הנתונים. למישהו יש עצה? תודה רבה! user temp = new user(); temp.Username = tbUsername.Text; temp.Password = tbPassword.Text; temp.IsOnline = false; if (add == true) db.users.InsertOnSubmit(temp); else db.users.DeleteOnSu…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קיבלנו תרגיל לגרום לכך שהמערך ישנה את סדרו בצורה הבאה: המספר האחרון עובר להיות הראשון ושאר המספרים כל אחד עובר מקום אחד קדימה (מן הסתם)... מה שיצא לי זה כל המספרים פשוט מוצגים לי בסדר הפוך..עזרה מישהו? מצרפת תמונה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

ויתרתי, תודה על העזרה בכל מקרה

15. Started by yk1,

משהו מוזר קורה: זו לא פעם ראשונה שאני פותחת פרויקט ++c, אבל פתאום הוא לא נפתח. כלומר, אני בוחרת OK, והחלונית 'open project' נפתחת שוב בלי ליצור פרויקט. מה לעשות? דרך אגב, איך מצרפים תמונה מהמחשב להודעה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by mushi,

מה המצב חברים יש לי בעיה של כניסת משתמשים באתר שלי... אצלי על המחשב הכל עובד טוב וחלק אבל על השרת אני לא מצליח להיכנס לאתר או לירשום משתמש חדש. זה הקוד הבעיה היא שהקוד מגיע עד ללולאה ומדלג עליה עשיתי בדיקות עם ECHO בכל מיני מקומות זה לא נכנס ללולאה. <?php require("db.php"); // // //================================================================================================ // // login if ( isset($_POST['login']) && $_POST['login']=="login" ) // did data entered? { //if ( isset($_POST['textuser']) && isset($_POST['textpass']) ) // none of the slots can be blank? //{ $res = mysql_query("SELECT * from users",$link); $canpu…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by ~שירה,

עשיתי את התכנית הבאה: .data iInt: .word 0 jInt: .word 0 kArray: .space 10 str: .asciiz " " .text main: li $s0, 3 lw $s1, iInt lw $s2, jInt la $s5, kArray li $s6, 1 li $s7, 10 Loop: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, print mult $s1, $s0 mflo $t1 add $s2, $s2, $t1 li $v0, 1 move $a0, $s2 syscall add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 sw $s2, 0($t3) li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j Loop print: li $s1, 0 LoopPrint: slt $s6, $s1, $s7 beq $s6, $zero, Exit add $t2, $s1, $s1 add $t2, $t2, $t2 add $t3, $t2, $s5 lw $t0,0($t3) li $v0, 1 move $a0, $t0 syscall li $v0,4 la $a0,str syscall addi $s1, $s1, 1 j L…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by skywalker13,

שלום. נתנו לי לעשות ב-java script טבלה 6 על 6. כתבתי את הקוד הבא, אבל אני לא מצליח לעשות ככה שבמשבצות לא יהייה כתוב כלום. <html> <head> <title>6-05</title> <script language="javascript"> var i ; var j ; document.write("<table border='1' cellpadding='3'>") ; for ( i = 1 ; i <= 6 ; i++ ) { document.write("<tr>") ; for ( j = 1 ; j <= 6 ; j++ ) { document.write("<td>" + + "</td>"); } document.write("</tr>"); } document.write("</table>"); </script> </head> <body> </body> </html>

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by Holdit91,

.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by orba,
    • 0 תגובות
    • 358 צפיות
  21. בניתי אתר ואת כל הבדיקות עשיתי דרך FF 4 וIE9 CM בדקתי בChrome והוא נראה טוב אבל בIE7 ומטה הוא פשוט על הפנים, אי אפשר להשתמש בו ובמיוחד לא בטופס יצירת קשר. ד"א האתר: www.tishray.co.il גם התפריטים לא נפתחים ונסגרים, משום מה הוא מתעלם מהjQuery. אז עד לאיזו גירסא לבצע התאמה? ואם צריך, יכול להיות שבגלל זה אני אצטרך לוותר על כמה דברים? תודה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by ally1989,

שלום!אני מעוניינת לפתח תוכנה מיוחדת שקשורה לכתיבת מוזיקה בעזרת MIDI. איזה סוג מתכנת אני צריכה ובאיזה שפת תכנות הוא אמור להיות בקיא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לבדוק אם יש ( לא לקרוא אותם באתר שאני בונה, רק לראות אם וכמה הודעות נכנסות יש) למשל דרך חשבון ג'ימייל...אפשרי ? חוקי ? תודה מראש, דודו. אופס,נראה לי הייתי צריך לפתוח את זה בפורום תיכנות... שאחראי פורום יעביר אותי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by Gregorian,

תשמעו אני צריך לבנות קובץ EXE של התקנה כמו של תוכנה קטנה.... איך אני עושה את זה??? אני לא מבין בשפות כאלו....בגלל זה פניתי לפה... אני צריך להכניס לשם קבצים או לינקים לקבצים כדי כיהיה אפשר להתקין אותם כמו Instal.... תודה רבה לכם....במיוחד למי שיעזור...

25. Started by מאיר פלג,

שלום לכולם ! אני נתקע כבר שבועים ולא מצליח להבין מה שלבי הבניית האתר .! אני יסביר לכם . אני רוצה לפתוח אתר פשוט של חדשות למשל .. יש לי עיצוב מוכן שהכנתי בפוטושופ HTML אני יודע ! עכשיו אני לא מבין מה הצעד הבא ?! הרי עיצוב יש עכשיו צריך תכנות ?! יש את התוכנת של אדובי שמתכנתים איתה אבל מה הצעד הבא ?!לגזור לחלקים ? עשיתי עיצוב יש גזירת חלקים יש מה אלה ?!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים