תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מספר חברים רוצים להרים אתר בעברית של סירטונים. בדקתי קצת את הנושא והבנתי שאני צריך: 1. דומיין 2. איחסון עם FFMpeg, שנותן לי הרבה מקום ותעבורה. 3. סוג של נגן שיאפשר בעתיד שילוב פירסומות ולוגו אתר (מה הכי טוב?) 4. הם גם רוצים שיהיה משולב בו פלאש כדי שייראה מאוד נחמד ומזמין יש עוד משהו שאני צריך כדי להרים את האתר? נראה לי שאני מפספס משהו
-
- 16 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש שתמונת הרקע של div תקבע ע"י פונקציה ב js כך: <!DOCTYPE html> <html> <head> <style> div { width: 400px; height: 400px; border: 1px solid black; } </style> <script> function ChangeImage(param) { switch(param) { case '1': return("http://localhost/tlushim/images/greensilver.gif"); break; case'2': return("http://localhost/tlushim/images/greensilver1.gif"); break; } } </script> </head> <body> <div id="myDiv"></div> <script> document.getElementById("myDiv").style.backgroundImage = "url(ChangeImage('1'))"; </script&g…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מחפש דרך להוציא מספר רנדומלי בPHP שלא יחזור על עצמו בשביל לתת אותו כID (אני שומר את הID בMySQL ) . עד עכשיו ניסיתי לעשות את זה בעזרת פונקציית rand() ובדיקה האם המספר שיצא קיים במאגר נתונים ואם כן ליצור מספר חדש ולבדוק אותו שוב והתהליך ממשיך ככה עד שהמספר שיצא לא נמצא במאגר נתונים ואז להדפיס אותו . הנה מה שעשיתי עד עכשיו (נתקעתי בelse) : <?php function samplesrandom() { $link = mysql_connect("server" , "username" , "password") or die(mysql_error()); mysql_select_db("example" , $link) or die(mysql_error()); $rand = rand(0, 1000); $random = mysql_query("SELECT id FROM example WHERE id = $rand" , $link); if(mysql_num_rows($random) == 0) …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני מחפש חברה שיודעים לעבוד עם שרתים ו sql מצד אחד,ובנוסף לבנות אתר מאפס (HTML,CSS/DHTML,JavaScript) תחום ההתעסקות מעבר לאתר הוא מדפסות תלת מימד (הכנת ה"מתכונים" להדפסה). אם הצלחתי אפילו טיפה לסקרן אתכם ואתם באמת בעניין של לעשות משהו רציני עם הידע שלכם צרו איתי קשר דרך הפייסבוק :https://www.facebook.com/tomer.polani לפרטים מלאים .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כבל פרללי שאליו מחוברות 4 לדים. אני מנסה לתכנת אותן בVB כך שהלדים יהבהבו. יש לי ידע בסיסי בVB, אבל אפילו אחרי חיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא דרך קלה ויעילה לשליטה על הפורט. עזרה תתקבל בברכה. תודה, Zzzz
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי אובייקט ואני רוצה לעשות מתוך אותו אובייקט בנייה מחדש זאת אומרת איפוס של האובייקט ופשוט שיבצע את הconstructor מחדש. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, ביום שישי התחלתי ללמוד C# מהספר הזה: http://www.corner.co.il/UserImage/BookFiles/8/index.html#/108 (לפני זה למדתי את החלק של המבוא מהמדריך של וובמאסטר, וזה פחות או יותר חופף לעמודים 30 עד 100 בספר הזה רק במידת פירוט יותר נמוכה) אומנם הוא קצת לא מעודכן אבל לפי מה שהבנתי הוא עדיין מעולה בתור התחלה. אני פותר עכשיו את התרגילים בנושא יסודות השפה בספר, והגעתי לתרגיל הבא שעוסק במערכים חד-ממדיים: פתרתי את התרגיל בדרך הבאה: http://pastebin.com/txQuJMK4 בעקרון, נעזרתי במערך נוסף (פרט למערך שמבקשים לאתחל בתרגיל) בכדי לקבוע מהו האיבר השכיח ביותר ומהו האיבר הנדיר ביותר במערך. זאת נראית לי דרך מסורבלת, אז אשמח אם תוכלו לעבור על הקוד ולתת לי הצעות ייעול. אני יודע שהייתי יכ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ועוד שאלה בסדרת המעבר מפייתון ל-C#: אם אני לא יודע לומר מראש איזה סוג יוחזר ע"י פונקצייה מסויימת... מה מקובל לעשות? להחזיר object? בדוגמה למשל אני לא יודע אם יחזור לי OracleConnection או MSSQLConnection כי זה תלוי בקלט מהמשתמש. public string getOracleConnectionPath() { return "Data Source=(DESCRIPTION=(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST="+this.Host+")(PORT="+this.Port+"))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME="+this.ServiceName+"))); User Id="+this.UserName+";Password="+this.Password+";"; } public OracleConnection makeOracleConnection() { return new OracleConnection(this.getOracleConnectionPath()); } public…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה, מישהו מכיר כאן מערכת של חנות וירטואלית או כמו שקוראים לזה סל קניות בחינם או במחיר נורמלי... ולא כמו שחברות אחדות נותנות... וכמובן בעברית. תודה רבה מראש, ארם זה לא המקום הנכון, בבקשה תעבירו, לא מצאתי משהו יותר מתאים - תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת סקרים מוכנה מכל מיני סיבות: http://www.dbscripts.net/poll/ ואני רוצה להפוך אותו ליותר דינאמי,יש לי מסד נתונים sql והכול עובד זה הקוד המקורי שהמערכת של המשאלים צריכה: $p = new Poll; $p->question = "מה הצבע המועדף עליך?"; // Question displayed to the user $p->returnToURL = "../example.php"; // Specify the URL to return to for this poll; may be relative or absolute $p->legend = "משאל ראשון"; // Form legend; leave empty for none $p->control_type = $CONTROL_RADIOBUTTONS; // Control type; $CONTROL_RADIOBUTTONS or $CONTROL_COMBOBOX $p->add_value("1", "אדום"); // Poll value ID and a display string $p->add_value("2", "ירוק"); $p->add_va…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לבנות רעיון לפרויקט חדש. חלק מהפרויקט מצריך עיבוד וידאו בזמן אמת. מה הכוונה? צילום וידאו יגיע למחשב ולפי הגדרות שאכניס הוא יצטרך לזהות עצמים בתמונה או לחשב דברים. לדוגמא...זיהוי גבולות של שטח בולט מסוים שמצולם באותו הוידאו. איך עושים דבר כזה? באיזה תוכנות ושפות משתמשים? אני מאוד חדש בנושא הזה והוא מאוד מעניין אותי. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר בשפת C אבל אני קצת חלוד בזה אז אולי תוכלו לעזור לי לפתור בעיה לא מסובכת מידי. לא כל כך משנה מה התוכנית עושה אבל היא קולטת מספר מהמשתמש (כל מספר בעולם) אז הגדרנו בתוכנית משתנה int ולתוכו נקלט המספר התוכנית עובדת יופי אבל יש בעיה קטנה.אם המשתמש מקליד תו כל שהוא שהוא לא מספר התוכנית משתגעת ועושה לולאה אין סופית (לא יודע למה אולי זה קשור לקוד עצמו שבודק בלולאה את תקינות טווח המספר שנקלט).בכל מקרה התוכנית צריכה לצאת החוצה ברגע שמנסים להכניס אות או תו שהוא לא מספר לא עולה לי רעיון איך לעשות את זה. אני מניח שנצרך להגדיר משתנה זמני שהוא לא int לבדוק שהוא לא אות ורק אז להמשיך בתכונית אבל מה בדיוק לעשות אני לא יודע
-
- 13 תגובות
- 22.8k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע משרת בצבא והיציאות שלי הם שבוע - שבוע נשאר לי שנה ו8 חודשים לשירות ואני רוצה לנצל את השבוע בית ללמוד תכנות כדי שבשחרור כבר אוכל למצוא עבודה אני קורא את הספר python crash course וכרגע אני בשלב של הפרויקטים בספר. אנשים שלמדו בעצמם והצליחו למצוא עבודה אשמח לטיפים, מתי לעבור לשפה חדשה??, איזה פרויקטים ישפרו את יכולות התכנות שלי? בנוסף שאלה למי שמכיר את התחום משכורת של מתכנת ללא תואר זהה למתכנת בעל תואר?, אם לא תוך כמה זמן הפער מצטמצם?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דמקה ! אני מפעיל את האלגוריתם על רמה של 6 בעץ ואין תקיעות בכלל. דרך אגב גם ישמתי אלגוריתם גיזום של AB! עכשיו בפרוייקט של היד' שלי ממש נותנים לאלגוריתם הזה משקל בציון אז חשוב מאוד אז נא לעזור לי ברצינות. ברמת העיקרון חשבתי על לתת ציון ללוח ככה ( מחשב ניצח = X נקודות ומעלה, מחשב הפסיד= 0 נקודות ומעטה ): חייל רגיל - מספר נקודות מסויים. חייל שנמצא בשוליים בלוח - אי אפשר לגעת בו - יותר נקודות כי הוא לא יכול להאכל. חייל של מחשב שיכול לאכול חייל של יריב - יותר נקודות. .... מלכה - הרבה נקודות. אני לא יכנס לעיניין של הנקודות כי זה לא רלוונטי לשאלה שלי כרגע. אבל זה עיניין מאוד חשוב כי המורה רוצה שאני ינמק למה נתתי לכל אחד מהמצבים ניקוד שונה ולמה בחרתי דווקא בניק…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C, וניסיתי להכין תוכנית פשוטה, רק כדי לראות אם מה שלמדתי נכון. התוכנית מבקשת ממך להכניס מספר, אם הוא אפס, היא יוצאת מהתוכנית, אם הוא כל מספר אחר, היא אומרת משהו בתוספת המספר. אני מצליח להפעיל את התוכנית, היא עובדת, אבל לא משנה איזה מספר אני מכניס היא יוצאת מהתוכנית. הנה הקוד: #include <stdio.h> void test1(int quit_hi2) { if(quit_hi2 != 0) { printf("\nHello World\n"); printf(" %d", quit_hi2); } else { exit(0); } } main() { int quit_hi; printf("Please enter any number. 0 means quit : "); scanf("%d", &quit_hi); test1(quit_hi); } מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי קבלתי כזאת שאלה אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה תרגיל 12 נתון תור בגודל N איברים. לתור הוכנסו N ערכים, כתוב אלגוריתם המשתמש בתור הזה בלבד, ופעולות המותרות על התור אשר ימיין את האיברים בתוך התור. א. כתבי את הפתרון תוך שימוש בשני משתני עזר לכל היותר. ב. כתבי את הפתרון תוך שימוש במחסנית עזר.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אזז ככה ... אני רוצה לעשות כמו מערכת עידכונים קטנה של הודעות המחשבים והכתבות באתר הזה לשים באתר שלי...ניראלי קוראים לזה NEWS BOX כאילו כל הודעה/כתבה/סיקור חדש שיעשו אני יוכל ליראות דרך האתר שלי..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יצרתי תפריט (ב- CONSOLE APP) בלולאה WHILE. עכשיו כאשר אני בוחר באחד הפונקציות של התפריט ובסיומה זה אמור לחזור לתפריט הראשי נזרקת לי EXCEPTION. מצ"ב תמונה. לעזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור על מערך של מספרים, ולכל קבוצת מספרים לתת אותו ערך של צבע. הכוונה היא שאם קבוצת מספרים במערך מסומנת ב-1 כולם יקבלו את הצבע הכחול, 2 אדום..וכך הלאה. יש אפשרות לעשות את זה עם שימוש בערך אקראי? כי אם אני נכנסת ללולאה עבור כל אחד מהתאים ,הערך משתנה ללא תלות במספר. דוגמא לאיך שזה אמור להראות: לפני: http://homepages.inf.ed.ac.uk/rbf/HIPR2/images/art8lab1.gif אחרי: http://homepages.inf.ed.ac.uk/rbf/HIPR2/images/art8lab2.gif זה הקטע קוד: for (int j = 0; j < height; j++) { for (int i = 0; i < width; i++) { if (myArr[i, j] == 0) comp.SetPixel(i, j, Color.FromArgb(255, 255, 255)); [b] if (myArr[i,j] &g…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה שהתוכנה תפעל כמנהל באופן אוטומטי, ברגע שמפעילים אותה היא תבקש אישור מנהל ניסיתי עם mainfest ללא הצלחה, אין אפשרות להגדיר לו mainfest ב VS10 ניסיתי את זה ProcessStartInfo pi = new ProcessStartInfo(); pi.Verb = "runas"; pi.FileName = Application.ExecutablePath; Process.Start(pi); ניסיתי לשים אותו במקומות שונים, אבל יש לו כמה בעיות. 1.הוא נפתח פעמיים, פעם כמנהל ופעם לא. 2.הוא נפתח בלי סוף. 3.ברגע שמפעילים את התוכנה לאחר שאני מאשר לו הרשאת מנהל, התוכנה נעלמת ונפתחת מחדש כמנהל.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אני צריך לכתוב פונקציה כזאת..: אני מקבל ממנה CHAR אני צריך להדפיס את הערך הבינארי שלו.. ובנוסף אני צריך לשחק עם הביטים למשל להזיז את הביט הראשון למקום 3 וכו'... איך עושים זאת?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד C ולקנות ספר (פחות נוח לי ממדריך באינטרנט) מישהו יכול להמליץ לי על ספר מסוים או להגיד לי מה דעתו על הספר הזה: http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=44 תודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-