עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by nimraz,

האם יש דרך למחוק הארד דיסק ללא יכולת איחזור? ....אפילו באופן תיאורטי... קיימת תוכנה מסויימת שעושה זאת?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by lina12,

היי אני צריכה לקלוט מחרוזת ב-C שיכולה להכיל גם רווחים. כשאני עושה את זה בscanf זה עוצר את הקליטה אחרי הרווח. אשמח לדעת איך אפשר שהמחרוזת תקלוט גם רווחים. רק לציין שלא למדנו פונקציית gets לקליטה (למדנו רק scanf וgetchar). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  3. Started by Lior10,

איך אפשר לגרום להשלמה אוטומטית (בצורת תיבה שתפתח ותראה תוצאות קשורות) בפקד זה? מדובר בcombo המקושר לטבלת ערים. נניח ואני כותב את האות B,אני רוצה שתפתח תיבה ויהיו בה את כל הערים שמתחילות באות B. נניח ואכתוב אות נוספת למשל e,ארצה שבתיבה יהיו כל הערים המתחילות בBe. ואז אוכל לבחור את העיר המתאימה מתוך הרשימה הקיימת או לחלופין להכניס אחת חדשה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם , נתונה לי התוכנית הבאה בשפת סי , #define f1(x) x*x #define f2(x) *x #define f3(x,y) x/y #define f4(x,y,z) f3(y,z)+f1(x) int x,y=2,z=3,t=4,m=5; x =( f3(m,z) == f3(z,y) ) ? 2 :4 ; לא הצלחתי להבין איך בדיוק הוא מחשב את הערך של X.. מה הכוונה של ה סימן שאלה ו הנקודותיים , והשווה שווה הזה... תודה רבה לעוזרים...!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by bdoron,

אני רוצה לעשות לחצן העלאת תמונה כמו בפייסבוק, שאתה בוחר את התמונה ואז אתה יכול לגרור את התמונה בתוך ריבוע, ואז ללחוץ cut, מישהו יודע על מה אני מדבר? שאתה מזיז את התמונה בגרירה בתוך מסגרת מסויימת ושאתה לוחץ done הוא חותך את התמונה ומציג בפרופיל רק את מה שהיה גזור כבייכול, אני רוצה לעשות דבר כזה ואני לא יודע איך, אולי יש מדריך באינטרנט איך לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rk666,

אני אף פעם לא למדתי כתיבת DLLים או איך להשתמש בהם במטלב ועכשיו המנחה לפרויקט גמר שלי ביקש ממני לכתוב את הפוקציות בDLL ולקרוא להם ממטלב לשם האצת המהירות. מישהו יכול לתת לי דוגמא קצרצרה רק בכדי להבין את הרעיון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by guy81,

יש לי קלט של פעילויות {1,2....n} -עם זמני התחלה s_k וזמני סיום f_k עבור כל קטע j. אני מחפש פתרון בזמן הכי יעיל שאפשר( nlogn זה מצויין..) לבעיה הבאה: נסמן ב- p(j) לכל פעילות j, פעילות המתחילה מאוחר ביותר מבין כל הפעילויות בקלט המסתיימות לא אחרי s_j .(אם לא קיימת פעילות כזו p(j)=0). אני צריך למצוא את p(j) לכל j. ---- אם למשל במקום הקטע המודגש היה כתוב "מסתיימת" היה ניתן לעשות זאת באמצעות עץ חיפוש הממויין לפי זמני סיום ועבור כל וכל p(j) ניתן למצוא ב logn וסהה"כ nlogn. אך במקרה שלי קצת נתקעתי.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by CyNiRcs,

בעקרון אני צריך את התוכנה oscar : http://www.cs.toronto.edu/~nrezvani/OSCaR.html ב C או ב C++ שתרוץ על לינוקס ושיעבוד על כל מחשב בלי קשר ל Matlab. כלומר שכל הפונקציות היו בתוך אותו קוד ולא לינקים לקבצים חיצוניים. חיפשתי הרבה באינטרנט לממיר Matlab ל C או ל C++ ומצאתי רק אחד :http://www.mathworks.com/products/matlab-coder/ יש לי כמה בעיות איתו (יש לי את Matlab r2011a) : 1. אני לא מבין כל כך איך לעבוד איתו. הוא לא יוצר לי ספרייה, הוא יוצר הרבה קבצים. (אני יכול לעלות תמונה) 2.לפי מה שהבנתי אם מחשב אחר רוצה להריץ את התוכנה הממורת חייב להיות לה גם את Coder. מה שאני לא רוצה. תודה רבה לכל העוזרים !!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yoniyh,

שלום לכולם. אני מתעניין בקשר ללימודים של תכנות. חשוב לי לציין שאין לי רגע בנושא אבל זה מאוד מעניין ומדבר אליי. לאחר בדיקה של מכללות בנושא הבנתי שבמכללת סלע מקבלים הכי הרבה מהשאר מבחינת נושאי הלימוד. בדקתי לעומת מכללת תפניטק של הפתוחה. 1) האם מישהו יודע ושמע על הלימודים בסלע עד כמה הם נחשבים בחוץ. 2) האם אפשרי למצוא עבודה בתחום למרות שאין לך תואר במדעי המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Liad91,

אהלן, לפני כמה חודשים החלטתי ללמוד php לעומק ולעבור את מבחן ההסמכה של zend. עד היום ראיתי בערך 70 שעות של מדריכים ועשיתי את ה"קורס" ב - codecademy. הבעיה היא שאני מרגיש שעד עכשיו כל מה שלמדתי זה רק הבסיס ואני לא מצליח להבין איך להמשיך, איזה נושאים ללמוד? איזה מדריכים כדאי לראות? במה צריך להתעמק יותר ובמה פחות? אשמח לקבל הכוונה נ.ב - שקלתי להירשם לקורס באחת המכללות אך לפי מה שהבנתי זה רק בזבוז כסף. תודה והמשך שבוע טוב, ליעד.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי את הקוד הזה מישהוא יכול להוסיף לו את המאפין שאומר לכל המסגרות לאין להפתח זה הקוד: <HTML> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> <TITLE> </TITLE> <FRAMESET ROWS="50,*" FRAMEBORDER="YES"> <FRAME SRC="C:\Documents and Settings\shai\Desktop\קיצורי שולחן עבודה שאינם בשימוש\the site\index.htm" NAME="ma" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="AUTO" BORDER="0" NORESIZE> <FRAMESET COLS="50,*,50"> <FRAME SRC="" NAME="" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="YES" BORDER="0" NORESIZE> <FRAME SRC="C:\Documents and Set…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by omri2423,

איך בונים דריוור בVB ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by xzamer,

אהלן חברה, הכותרת בטח בילבלה, אז אני אסביר, יש אתר שנותן כל מיני סקריפטים של Javascript בחינם, הנה הסריפקט שאני רוצה להוציא משם http://www.dhteumeuleu.com/theories-of-mind/ הסקריפט הוא חינמי, כמו שאתם יכולים לראות הוא מציג גלריה של תמונות עם תכונת Flow. בכל מקרה, בצד ימין למעלה יש אפשרויות בחירה Demo Live, Source Code,XML File, Inline Version לכן אנחנו נרצה להעתיק את הקוד בשתי קבצים Source Code + Xml נשאר לנו לערוך את קובץ ה XML ולשנות את הכתובות של התמונות שאנחנו רוצים בגלריה. עשיתי את זה, וזה פשוט לא עובד לי.. ניסיתי להריץ את זה אפילו על LOCALHOST וזה גם לא עוזר. בדקתי כמה פעמים שהתמונות רשומות נכון אבל לדעתי יש פה בעיה אחרת. ניסיתי גם את גרסת ה INLINE שהיא ללא …

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  14. זה תרגיל שנתנו לי בספר שאני לומד איתו java script. זה תרגיל שבמקרה של שגיאות בטופס הוא עושה alert ואומר לי מה הבעיה. הנה התחביר: <html dir="rtl"> <head> <link rel="stylesheet" href="izuv.css" type="text/css" /> <title>club</title> <script> var formErrors; function checkEmpty() { var name ; name = window.document.seinfeldForm.name.value ; if (name.length > 0) { return true ; } else { formErrors += 'שם ריק' + '\n' ; return false ; } } function checkEmail() { var eMail ; eMail = window.document.seinfeldForm.eMail.value ; if (eMail.length > 0) { if((eMail.indexOf('@')>0) &&a…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by gilp123,

שלום, אני ניסיתי לפתוח אתר ב - WORDPRESS וקצת הסתבכתי. רשום שם להתקין תוכנה - אני מוריד אותה ואין שום קובץ התקנה. מישהו יכול לעזור לי?

16. Started by zolder,

אני מנסה להריץ משהו ועשיתי בץ',הוא עובד והכל בסדר אבל שאני עושה עוד אחד בכדי להריץ את אותו בץ' ראשון למשל כמה פעמים יש לי בעיה. זה הבץ' הראשון: echo off @echo off פה הנתיב set a=10 :loop הקובץ שאני מריץ\300%a%.cap set/a a=%a%+1 if not %a%==12 goto loop echo end of loop :end זה השני : echo off @echo off set x=0 :loop נתיב\הבץ' הראשון echo %x% set/x x=%x%+1 if not %x%==10 goto loop echo end of loop :end

17. Started by lompy,

אני מנסה לעשות רשימה כזאת שכשלוחצים על הכותרת היא נפתחת ולחיצה נוספת סוגרת אותה זה מה שכתבתי בנתיים <head> <script language="JavaScript"> function hide(obj1,obj2) { obj1.style.display="none"; obj2.onclick='show(list)'; } function show(obj1,obj2) { obj.style.display="color: blue; font-size: .8em;" obj2.onclick='hide(list)'; } </script> </head> <body> <p id='p' onclick='hide(list,this)'>title</p> <span id='list' style="color: blue; font-size: .8em;" > <a href='inde.html'>Fender Stratocaster</a><br> <a>Fender Telecaster</a><br> <a>Fender Squier</a><br> &lt…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הדף שאני בונה לצורך העניין יכלול: <textarea> <INPUT type="button" value="שלח" onclick="SEND_MSG()"> אחד מהדרכים: 1. בעת טעינת הדף תיבת הטקסט תהיה בפוקוס (כלומר מוכנה לכתיבה) והכפתור יהיה מוכן לפעולה בעת לחיצה על הכפתור ENTER. 2. הדרך שאני ניסתי: אם יוקש פעמיים ENTER (כלומר יהיה במחרוזת פעמיים "n\" אז ישלח הטקסט). <script type="text/javascript"> function startTXT() { document.form1.txtMsg.focus(); } function chkMe() { var i,newtxt="",soc=true,temp=""; newtxt=document.form1.txtMsg.value; for(i=0; i<newtxt.length && soc!=false; i++) { if (i<newtxt.length && newtxt.charAt(i)=='\n' && newtxt.charAt(i+1)=='\n')soc=fal…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by ~שירה,

אני רוצה שחלק מהשורות בטקסט יופיע עם רווח של tab מתחילת השורה. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 17.7k צפיות
  20. Started by BneXt,

שלום לכולם ביקשו ממני בבית הספר להכין אתר פשוט כזה שבו יש שתי תיבות שאם אתה שם בהם משהו למשל שם משתמש וסיסמא זה שולח ל-EMAIL מסוים... בשביל orlupo העילג... אתם יכולים לתת לי את הקוד HTML של זה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by oba3k,

איפה אפשר למצוא דברים חביבים?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by tigerex,

מישהו מכיר פקודה ב-php שתגרום לטופס מסויים להישלח ישר לאיזה מייל שאני רוצה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by blabla600,

אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by נעמה.,

אני יוצרת שדה טקסט (TEXTAREA) ורוצה שבכל X זמן יודפס שם טקסט חדש. איך עושים את זה??? תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by Retaliator,

שלום, התחלנו ללמוד ממש קצת תכנות WINDOWS התבקשנו לכתוב חלון עם 3 שורות עבור קלט מידע, רק לייצר את החלון. מישהו יכול לכוון אותי או לסייע עם הסברים איך מתחילים בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.