תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני בונה משחק בVB ואני רוצה לשמור מידע מסוים בקובץ טקסט. השאלה האם יש דרך ליצור קובץ חדש וריק בעזרת פקודות או פקדים בVB?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות באתר שלי שמתי שנכנסים אוטומטית הוא יוריד (כלומר שישאל והכל) דף של HTML. נגיד שקוראים לו 1.html. הבעיה היא שהברירת מחדל של הדפדפן היא להציג את הדף ולא להוריד. אז איך אני גורם לו להוריד אותו? ואיך אני עושה שזה יהיה אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מי שהוא מוכן להסביר מה זה איפה משתמשים בזה איך אני יכול ללמוד להשתמש בזה וכו' כל פיסת מידע תעזור.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באינטרנט איך לקרוא ולכתוב למסד נתונים מסוג אקסס (מתוך אופיס xp) אבל לא מצאתי תשובה, כמו כן גם הרצתי חיפוש בפורום ושאלתי אנשים, אני תמיד קרוב אבל אף פעם לא מצליח ההודעות שגיאה כל פעם משתנות...פעם הפורמט לא מוכר.....פעם המשתנה לא מוגדר (למרות שכן הגדרתי אותו) בקיצור אף פעם לא מצליח מישהו מכיר מדריך טוב שבאמת עובד? או שהוא יכול בעצמו לעזור לי??? תודה מראש לעוזרים רועי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא ולהוריד את הפונקציה של windows.h של C++???? ???
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני עושה פרוייקט ב-יב של 5 יחידות ואני צריך לינקים עם מידע עלאיך לעשות בינה מלאכותית בשחמט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני החלתי ללמוד פייטון וממש נתקעתי צריך עזרה !! http://vlib.eitan.ac.il/python/basic/functions/test.htm בתרגיל האחרון כיצד אני אמור לדעת לפתור אותו , מה בעצם אני אמור לעשות בישביל לקבל לשובה נכונה ??? תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. כתבתי תוכנה ונתקעתי בבעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בה. אני מעוניינת למלא פקד Combo box ברשימת קבצים הנמצאים בתיקיה מסויימת שנקבעה מראש, בעלי סיומת שנקבעה מראש גם כן. כמו כן, בעזרת איזו פונקצייה אני יכולה למלא Combo Box? אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה. :s05:
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי את הקובץ HEBREW.COM והעתקתי אותו ל-BIN שנמצא בתיקייה הראשית הפעלתי אותו.... וכלום אני לוחץ ctrl ומינוס ואין עברית! ועזבו אותי מאסקי אני מבקש, אין לי עצבים לזה וזה לא פיתרון. וגם לעבור לגירסה אחרת אני לא רוצה. מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום איך אני עושה מספר בחזקת מספר אחר ללא שימוש בכפל או בפונקציות (לא משנה באיזו שפה) ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המורה שלי הביא לעשות עבודה והכניס בתוכה 3 שאלות שלא הבנתי 1. עבור המספרים 1237 ו- 649 יש לבדוק מה תיהיה התוצאת הכפל שבניהם בבסיס 16 2. כתוב תוכנית המחברת בין 2 מספרים בני 24 סביות כל אחד הנימצאים החל מכתובת ds:100h בזיכרון. את התוצאה יחש להציב מיד אחרי המספרים. 3. כתוב תוכנית המחברת 3 מספרים בגודל 32 סיביות כל אחד הנימצאים בזיכרון החל מכתובת ds:120h בזיכרון. את התוצאה יש להציב החל מכתובת ds:200h תודה רבהה מאודד לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצר מאגר נתונים שנגיד נרשמים אז כשלוחצים על שלח זה יגיעה למאגר וכשלוחצים על פתח זה פותח את הנתונים מאמאגר ומאפשר לו להכנס תודה מראש s_b54
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה זה ADO ואיך אני מיישם אותו בVB6 תודה בבקשה תעזרו..
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי תוכנית בפסקל ואני רוצה לראות אותה כתוכנה כמו כל תוכנה (כפתורים,תיבות.....) בצורה ויזואלית על הווינדוס איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מקים אתר בימים אלה ואני רוצה ליצור מסגרת של "חדשות". איך יוצרים "תיבת חדשות" שהתוכן בה יזוז כל הזמן? (כמו החדשות בוואלה) או לדוגמא כמו פה באתר עם ה"מבזקים מרחבי הרשת" או ה"חדשות מחשבים".
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי לבנות תוכנה מסויימת כמה מאות שורות העתקתי אותה למחשב ובקימפול של התוכנית אפשר לומר שלא היו טעויות פרט לטעות אחת שחזרה על עצמה כ20 פעמים.... הטעות הזאת היא דווקא בנושא שדנתי בו בפורום והוא שליחת מערך לפונקצייה. והטעות הוא זה שהוא אומר שאין התאמה בין הערך שאני שולח לפונקצייה לבין הערך שהפונקצייה מקבלת. מוגדר לי בתחילת התוכנית הראשית מערך int a[9][9][11] I (לא להתייחס ל I זה בגלל בעיות כתיבה). שלחתי בתוכנית הראשית את הערך בפונקצייה כך function(a) I ובפונקצייה עצמה הצהרתי כך void function(int ***a) I. רק אם אני מגדיר את המשתנים מצהיר עליהם כ a*** אין בעיה אבל הרי השם מערך בC הוא ההמצביע לאיבר הראשון במערך וכאן מדובר במערך תלת מימדי ולכן לכאורה זה צריך להיות ***a/ בתודה…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות סקר האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קוד בphp או בגאווה סקריפט איך עושים את זה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה טכנית בתוכנת פסקל כאשר אני מריץ את התוכנה (קובץ ושמו TP7) החלון אשר נפתח לי הוא קטן מימדים וכאשר אני מפעיל קובץ נוסף הקרוי TPX לא מופיעה לי התוכנה, אלא מסך שחור גדול אנא עיזרו לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד איזה שהי שפת תיכנות אבל אין לי רקע בזה ואני לא מבין בתיכנות כלום .. על איזה שפה אתם ממליצים לי לקרוא וללמוד כי אני לומד עצמי תגיבו בקשה תביאו לי המלצה על שפה שאני אבין
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתשמש בקומפילר ?Turbo C++ IDE והורדתי את הקובץ heb.com התוכנה עובדת רק שזה לא כותב לי בעברית זה כותב ג'יבריש מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היום גילתי שאפשר להוריד בחינם (כולל ההרשמה) כל מיני דברים של vs.net 2005 את הגירסאות אקספרסס ואפשר להוריד עם זה גם msdn אומנם דיי מצומצם אבל זה עדיין עוזר מאוד http://msdn.microsoft.com/ עכשיו שם בתפריט השמאלי הולכים פשוט לפלטפורמה שאתה רוצה לוחצים ומורידים את הקטע של האקטיביישן הוא גם חינמי רק צריך לתת אימאיל להכניס פרטים כמו שם,שם משפחה,אימאיל וזהו בערך ומקבלים את הקוד אקטיביישן הזה ואז ההגבלת זמן יורדת !
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
יש לי די הרבה שאלות ב php מישהו יכול לעזור לי בבקשה 1.איך אני יורד שורה כשאני כותב ב php 2. האם יש דרך לשלב קוד PHP באתר שבנוי על HTML 3. ושאלה אחרונה איך אני יוצר תפריט בדיוק כמו של האתר הזה רק עם תמונות שונות כמובן תודה רבה לעוזרים S_B54
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-