תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לבדוק אם 2 רשימות שוות אך לא בהכרח באותו סדר? נגיד יש בעולמון: פרטים(1,[מושה, יוסי, אבי]). פרטים(2,[יוסי, מושה, אבי]).
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי מחר בגרות מדעי המחשב א' בגאווה. הבגרות עם חומר פתוח אז הייתי שמח אם מישהו היה מביא לי קישור לקובץ עם הרבה פעולות בסיסיות וגם מורכבות כדי שאני יוכל לבוא עם זה לבגרות. תודה רבה ובהצלחה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נבחן ביום חמישי במחשבים על C# ואני יודע בדר"כ בשאלות 9-10 צריך מחלקה. אבל לפעמים זה לא רשום בפרוש . לדוגמא בשאלה שהבאתי. רשום פתח אלגוריתם. ורשום לעשות תת משימות שזה יכול להעשות ללא מחלקה. אז איך מבינים למה הם התכוונו? (מה גם שלעשות ללואת WHILE יותר הגיוני לעשות בMAIN מאשר בתוך מחלקה) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חברים שלום, שאלה קטנה בנוגע לגישה במופע של CLASS. יש לי 3 CLASS-ים.. class Main - class Bהמכיל 2 משתנים (int, string) שניהם private וכמובן יש getters ו setters לשני המשתנים. class A + מתודה כלשהי מה main מייצרים מופע של B בשם b עושים פעולה כלשהי ומכניסים שם ל string של b. לאחר מכן מייצרים מופע של A בשם a ונכנסים למתודה כלשהי ב a שעושה חישוב מתמטי, את תוצאת החישוב אני מעוניין להכניס למופע של b בתור ה int. האם הדבר אפשרי? ואם כן אז אשמח לדעת איך.. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 18:40:20 נראה לי שפתרתי את הבעיה.. (עדיין לא הרצתי את הקוד אבל eclipse לא רושם error)פשוט לשלוח למתודה את B b.. האם זאת הדרך לפתור?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש שאלה שבאלגוריתם שלה רשום עבור I מ-1 עד N בצע... עכשיו השאלה שלי האם הם מתכוונים עד N לא כולל ז"א i<i או כולל N ז"א i<=n תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני ארצה לקנות ספר C++, ויש לי רקע גם בC וגם בC#. איזה ספר מומלץ לי? אני שמעתי המלצות על הספר של מרכז הדרכה 2000
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר אפליקציה ב-web בשפת ( v.b (vs 2003 , אני משתמש באוביקט מסוג File System Watcher ועוקב אחר שינויים בתיקיה מסוימת שנמצאת על אחד מהכוננים (לא כונן c), כאשר אני לוחץ על כפתור submit ושואל שם האם התיקיה שאחריה אני עוקב קיימת, התשובה היא true, אבל כאשר הוא מגיע לפונקציות של File System Watcher כדוג' watcher_changed מבחינתו אותה תיקיה לא קיימת ואין לי אפשרות לקרוא או להעתיק ממנה, על אף שהוא עדיין ממשיך לעקוב אחריה. למישהו יש אולי רעיון מה בדיוק הבעיה פה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בתרגיל, אני מצליח להבין את הלוגיקה ובניתי את הקוד אבל נירא לי התנאי(if(arr1==0&&prev==1 לא עובד והוא פשוט לא נכנס אליו, אשמח לכל עזרה, זה דיי דחוף למחר #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <stdlib.h> #define N 20 void main (void) { int arr1[N]={0},arr2[N]={0},count=0,prev; float result; clrscr(); randomize(); for(int i=0;i<N;i++) { arr1[i]=random(2); printf("%d",arr1[i]); if(i!=0) prev=arr1[i]; if(prev==1) count++; if(arr1[i]==0&&prev==1) { arr2[count]++; count=0; } } for(i=1;i<N;i++) if(arr2[i]) printf("\nesh %d sdarot shel %d ahadot\n",arr2[i],i); } הפקודה …
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יצא לי לדבר עם מישהו שבונה מערכות מידע מקוונות באינטרנט למכללות, בתי ספר , עסקים וכולי אז שאלתי אותו בתור בור גדול בנושא , "מה , אתה יושב וכותב את הקוד ממש מאפס ? " הוא אומר לי מה פתאום יש לי מערכת מוכנה לבניית כל סוגי מערכות מידע , ואני בונה מערכת ממש כמו לגו . כלומר לא נוגע בקוד בכלל ! אז חשבתי לעצמי , ידוע שפעם התקמצנו על כל קילו בייט וכל טיפה של כח עיבוד , והיו בונים קודים מתוחכמים ויעילים להפליא . למשל אם היו כותבים משחקים של פעם כמו שנהוג היום הם היו שוקלים פי 10 ו 20 ללא הגזמה . מישהו שמע ממתכנת עתיק מה דעתו על המתכנתים של היום ? לא שאני נגד נוחות עבודה , ההיפך אם אפשר לחסוך כאב ראש לאלפי אנשים מה טוב ומה נעים
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מעונינת לערוך חיפוש בקובץ טקסט- ולשם כך: יצרתי את העת הבא השומר את המילים בקובץ: (יש לי מערך בגודל 26, וכל אינדקס מצביע על מערך חדש בגודל 26 בשביל האות הבאה במילה): צומת בעץ: public class trieNode { //dataחלק ה public char Letter { get; set; } public bool WordEnd { get; set; } public long FirstOffset { get; set; } public long NumberOfOccurrences { get; set; } //האינדקס של האלמנט מיצג את האות התוכן מייצג את המצביע לבא public int[] nodes; //פונקציה בונה ריקה שבה אנחנו מבטיחים שמערך המצביעים יאותחל במלואו public trieNode() { nodes = new int[26]; for (int i = 0; i < 26; i++)…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים. יש לי מחלקה שנקראת "גרף". מכילה רשימת קשתות ורשימת קודקודים. עכשיו אמרו לי ליצור CTOR שמקבל מחרוזת ומאתחל את הגרף בהתאם. עשיתי את זה הכל טוב ויפה. עכשיו אמרו לי לעשות העמסת אופרטור של קלט << לגרף שיקבל מחרוזת ויאתחל את הגרף. ההכרזה במחלקה על הפונקציה היא זו: friend istream& operator >> (istream & in, Graph & x); עבור פלט, לא הייתה לי בעיה. שלחתי ostream& ביחד עם הגרף ושניהם ואז עשיתי פלט עם הostream הזה. כעת עבור קלט, אני לא בדיוק יודע כיצד לשחרר את המחרוזת שנמצאת בתוך ה istream&. האם מספיק לי (בהנחה שנשלח לי istream & in ) לכתוב את זה: char str[500]; in>>str; ואז בSTR יש לי את המחרוזת שהייתה בin ואני יכול להשתמש בה כרצ…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
כיצד ניתן לקבל אורך/רוחב דף aspx בjs? ניסתי document.body.offsetHeight וזה לא הציג אורך מלא. אשמח לקבל תגובה!! די דחוף!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש פה מתכנתים ב-.NET שיכולים לספר על הכלים שהם עובדים איתם לבדיקת זיכרון וזליגות זיכרון בתוכניות שלהם (בעבודה או בפרטי). אצלנו עובדים בעיקר עם .NET Memory profiler, אבל היא איטית (לתוכנית שלנו) ורציתי לדעת אם יש עוד אופציות טובות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Response.Write "<TD> <form name='edit' method='post' action='infochange.asp'><input type='hidden' name='user' value='<%=rs("username")%>'></form><a href='/infochange.asp' onclick='edit.submit()'> עריכה </a> </TD>" אני מנסה שבלחיצה על עריכה, ישלח הטופס ל infochange.asp, אבל מקבל שגיאה: Error Type: שגיאת קומפילציה של Microsoft VBScript (0x800A0401) נדרש סוף משפט /getdata.asp, line 43, column 124 זו השורה ששלחתי לכם.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה שברגע שאני רושם שם שאמור להימצא בDB (כמו חיפוש שם פרטי) יושלם אוטו' בTEXTBOX מסוים (AUTOFILL)
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אהלן. אני מתחיל מכינה שנה הבאה ואחד המקצועות יהיה מחשבים ובעיקר C++ . אני זוכר שבתיכון התחלתי ללמוד קצת פסקל וזה שיעמם אותי רצח אבל מה לעשות צריך לעבור את המכינה בציונים גבוהים. בכל מקרה , רציתי ככה להתחיל ללמוד קצת בעצמי לפני תחילת הלימודים אז אם למישהו יש כאן המלצה לספר לימוד עצמי של C++ שיהיה בעיקר מובן לאחד שאין לו מושג בתכנות וומתחיל אשכרה מאפס. כמובן שאני לא רוצה ספר בסיסי מדי שלא יתן לי מספיק כלים . אני צריך ככה משהו באמצע אבל שבאמת יסביר במילים של בני אדם . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעייה חדשה בהודעה אחרונה שלום אנשים אני עובד בVC++ 2008 עשיתי פונקציה שמקבלת כפרמטר ifstream f ניסיתי לעשות בתוך הפונקציה f.getline(Cmd,51); (CMD זה מערך של 51 תווים) השגיאה: 1>c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\fstream(676) : error C2248: 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' : cannot access private member declared in class 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>' 1> with 1> [ 1> _Elem=char, 1> _Traits=std::char_traits<char> 1> ] 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ios(151) : see declaration of 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' 1> with 1&…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שגיאה לדוגמה 1>Parser.obj : error LNK2005: "void __cdecl addEntry(class MyString,int)" (?addEntry@@YAXVMyString@@H@Z) already defined in main.obj הקוד: #ifndef SymbolTable #define SymbolTable #include <string.h> #include <iostream> #include "MyString.h" using namespace std; MyString* Mysymbol; int* value; int symbolsNum=0; void addEntry(MyString symbl, int address) { if (symbolsNum==0) { Mysymbol=new(nothrow) MyString[1]; Mysymbol[0]=symbl; value=new(nothrow) int[1]; value[0]=address; symbolsNum++; } else { MyString* tmpsymbol; tmpsymbol = new(nothrow) MyString[symbolsNum]; int* tmpvalue; tmpvalue = new(nothrow) int[symbolsNum]; for(int i=0…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לדעת איך לבנות אתרים, ואני צריך לדעת איזה שפת תיכנות הכי טובה למתחילים (HTML וכו...)?. וגם איזה אתר טוב למתחילים שאפשר לילמוד בו את השפה. בתודה מראש yosda-boy.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה ללחוץ על כפתור ב FORM1 וש FORM2 יפתח כבר עם הפעולות שביקשתי בלחיצת כפתור של הFORM1. מאחר ואני עובד עם SQL מקומי של הVISUAL STUDIO אני רוצה שבעת הלחיצה על כפתור בFORM1, ה - FORM2 יפתח כבר עם הנתונים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לילה טוב, אני צריך לכתוב תכנית שתחשב את האיבר ה-i בסדרת פיבונצ'י. פתרתי את הבעיה בלי שגרה אבל אני לא יודע בדיוק איך לשנות את התכנית כך שתבצע את הנדרש: ;computes the i Fibonacci member; JMP Start I: DB 01 ;[02] The i fibo Result: DB 00 ;[03] The resutl Start: MOV AL,00 ;Holds one member MOV BL,01 ;Holad another member MOV DL,01 ;Counter LOOP: CMP DL,[02] ;Check if last num JZ EndProg ;if so- endprog ADD AL,BL ;Adding AL & BL PUSH AL ;Push AL to stuck PUSH BL ;Push BL to stuck POP AL ;Pop BL into AL POP BL ;Pop AL into BL INC DL ;DL++ JMP LOOP EndProg: MOV [03],AL ;Put the result in its place END
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לרכוש תעודה אבטחה לאתר (SSL?????) מאיזו חברה אני צריך לרכוש . יש חברה ששמה Globessl.com יש להם מחירים אטרקטיבים , אמינות ,טיב השירות , ,תמיכה 24 שעות ב שבעה ימים בשבוע . . מה אתם אומרים שאלך על החברה הזאתי שארכוש משם את תעודת האבטחה SSL או לא . כי היא נשמעת די טובה וגם אמינה . תגובות .
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-