עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by barcelona2002,

שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה PHP NUKE לעומק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BadMan,

שלום אני חדש באתר ורציתי ללמוד תיכנות אני לא מבין כלום פשוט כלום אתה יכולים להביא לי מדריכים או כל דבר אחר שתימצאו למתחיל כדי שאני אלמד תיכנות צריך את עזרתכם כדי להתחיל ללמוד אז מקווה שתביאו לי תשובה מהירה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GangstaRap,

אהלן. יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לעזור לי... האם יש דרך לקלוט מהמשתמש מחרוזת ב-C ללא שימוש במערך? אני לא מדבר על תו (אנטר), ואז עוד תו (אנטר), ואז עוד תו (אנטר) וכו'... אלא על מחרוזת של נניח שש-שבע ספרות. תודה ושבוע טוב!

• 11 תגובות
    • 13.3k צפיות
  4. Started by oded900,

אני מעוניין ללמוד תוכנת צד שרת שתאפשר לי להקים אתר מכירות באינטרנט בצורה הטובה ביותר, אתר שיכלול פרטים רבים למכירה שאני יוכל לשנות בכל רגע נתון, משתמשים,כרטיסי אשראי וכמו כן הגנות אבטחה תואמות לאתר שכזה... השאלה שלי היא איזו שפה PHP/ASP היא עדיפה מניסיונכם לבניית אתר שכזה? וכמו כן מה נותן יותר אפשרויות אבטחה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Psy,

ראיתי שיש שרתי אחסון שמאפשרים תמיכה במסדי נתונים של ACCESS ושל mySQL איך זה בדיוק עובד ? אם יש לי מסד נתונים של ACCESS איך זה בא לידי ביטוי בשרת ? הרי לכל שרת אפשר להעלות כל סוג קובץ ושם הוא מאוחסן (או שאני טועה) אז מה זאת אומרת התמיכה הזאת במסדי הנתונים, איך זה עובד, מה צריך לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by gal_dahan,

אני צריך עזרה בשיפור מערכת רק שבלוח בקרה היה אפשר להוסיף תמונה אשמח אם מישהו יעזור לי שישלח בפרטי זה חשוב לי

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

איך אני עושה בטעינה של הסרטון שלי סטטוס שמראה את האחוזים של הטעינה או סטטוס שמראה כמה קילו בייטים ירדו מתוך כלל הקילובייטים של הסרטון. תודה

8. שלום. בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי בקישור הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552410.10 שמדבר על SESSIONS ועוד כמה דברים, ישבתי ולמדתי על SESSIONS והצלחתי ליצור מערכת LOGIN באתר שמשתמשת ב SESSIONS בצורה טובה. שניצל, תודה. עכשיו אני רוצה לעשות שלכל משתמש יהיה דף משלו, וקראתי על כך ב GOOGLE והבנתי שאי אפשר באמת לעשות דף לכל משתמש וגם אם אפשר זה יהיה קשה מאוד לכן צריכה לעשות דף דינמי שיראה משהו כמו www.domain.com/id=1 אני לא יודעת איך לעשות את זה, וזה את האמת לא מה שחשוב, מה שחשוב זה שאני אבין איך אפשר ליצור בכלל ID כזה שיהיה 1, 2 , 3 וכו', ייחודי לכל משתמש. יש לי ב DATABASE כמובן COLUMN של ID שעולה אוטומטית בכל פעם שמישהו חדש נרשם, אבל איך אני מציגה את זה ל URL, …

• 12 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. Started by orelzion,

איך ניגשים לקלאס שמוגדר בקובץ אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by warwick,

היי אני כיתה י ואנחנו צריכים להגיש פרויקט באסמבלי. עכשיו חשבתי על כמה רעיונות לפרויקט. אחד מהם הוא פקמן אבל אני לא ככ יודע מאיפה להתחיל....(אם למשהו יש רעיונות יותר טובים לפרויקט מוזמן לשתף ) מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 9.2k צפיות
  11. Started by eliom,

ביטול

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  12. אני מוסיף מספר לרשימה כלשהיא שמתחילה עם הספרה 1 ? לדוגמא אם קיבלתי מהמשתמש 3 אז הלולאה רצה מ-1 עד 3 והרשימה בסוף תהיה [1,2,3]. תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Dolmiti,

בקטע קוד מוקצים 3 מערכי מספרים באופן דינאמי. גודלם לא ידוע מראש. בהנחה שיש מספרים בתוך בערכים- האם יש אפשרות להדפיס את תוכן המערכים בלולאה חדשה ללא שימוש ב-x? int **p=(int**)malloc(3*sizeof(int**)); for (i=0; i<3; i++) { x=rand()+1; p[i]=(int*) malloc(x*sizeof(int)); }

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dorke10,
    • 0 תגובות
    • 371 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

ואחרי זה להדביק אותו בword או כל דבר אחר?

16. Write a program that allows a user to enter his or her two favorite foods. The program should then print out the name of a new food by joining the original food names together. האם אני אמור ליצור שני משתנים שונים לשני סוגי האוכל האהוב? ולא בדיוק הבנתי איך אני אמור לחבר אותם. מה אמור לצאת בסוף בדיוק? הסתבכתי עם זה בראש. עדיף לא לתת לי פיתרון מלא אלא רק להסביר ותודה מראש (שהסתבך) :)

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by yonir,

אני רוצה להתקין Visual Studio ורציתי לשאול איזה גרסה לדעתכם כדאי להתקין. קודם כל אני אציין שהכל חוקי, אני לוקח את התוכנה בעזרת הרשיון של הטכניון עבור סטודנטים בהנדסת חשמל. הגרסאות הזמינות הן: Visual Studio .NET 2002 Professional Visual Studio .NET 2003 Professional Visual Studio 2005 Standard Edition Visual Studio 2005 Professional Edition Visual Studio 2005 Team Suite השימוש העיקרי שלי הוא ב-Visual C++, על מחשב עם E6300 ו-2GB זכרון. אני מניח ש-2005 עדיפה על 2002-3, למרות שכבר היו מקרים שתוכנות רק התדרדרו עם הזמן.. אז אני שואל ליתר בטחון. ואם זה אכן עדיף, אז איזה גרסה מתוך ה-2005 עדיפה? (אני לא בטוח מה ההבדלים) תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  18. בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה לעשות שתוכנת C# תעלה בFADE יפה כזה. הצלחתי לעשות את זה אבל זה עולה בFADE של ריבוע שחור ואז מופיעה התוכנה מישהו יודע איך עושים שיראו את הFADE של התוכנה ולא של ריבוע שחור?

20. Started by The-Devil,

שלום לכולם רציתי לדעת איך משתמשים בקובץ Header למה הוא משמש אני יודע בערך- לייצג את הפונקציות אבל אני לא מבין מאיפה הוא לוקח את הפונקציות עצמן ולמה לא להשאיר את הכול בתוכנית הראשית תודה

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. לא כדוגמת FrontPage שמתכנתת את העמוד לבד. אלא, תוכנה שתסדר את כל ההזחות, שתהיה אם קצת צבעים על משתנים, פונקציות, וכד' - בקיצור, שתקל על הצפייה בקוד. (כדוגמת Microsoft Visual Studio, למעשה). יש המלצות? תודה!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by Benzicohen,

שלום וברכה אני צריך להוציא את התוכנה שיש בלוח הזה איזה תוכנה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה תודה רבה

23. Started by יוליה,

שלום . הגדר שני מערכים של מספרים שלמים, שניהם בגודל 10 התכנית תקלוט 10 מספרים שלמים כלשהם 10 לכל מערך חיוביים, אפס, או שליליים. לאחר הקליטה, ולהשתמש בלולאת for שתעבור על המספרים ועבור כל זוג מספרים משני המערכים )כל מספר ממערך אחר אך שניהם באותו אינדקס – לדוגמא num1[i], num2[i] ) תדפיס בשורה נפרדת את שני המספרים וביניהם אחד משני הסימנים < או > שמתאר מי משני המספרים גדול או קטן מהשני, כאשר המספר מהמערך הראשון יודפס ראשון. לדוגמא: אם שני המספרים הם num1[i] = 4, num2[i] = 7 אז השורה i תיראה כך : 4 < 7 לאחר הדפסת כל השורות, התכנית תעבור על שני המערכים )בעוד לולאה(, ועבור כל מספר שלילי תהפוך את הסימן שלו )הופכת אותו לחיובי(. למשל: אם num1[i…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חברים תודה מראש למי שעוזר לא מצליח לפתור את השאלה אחד מהאלגוריתמים הפשוטים ביותר למיון נקרא מיון הכנסה.(Insert Sort) הרעיון האלגוריתמי: - בצידו הימני של המערך, יהיה לנו תת-מערך לא ממוין, שבכל איטרציה יקטן באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הלא ממוין הוא המערך כולו. - בצידו השמאלי של המערך, יהיה לנו תת-מערך ממוין, שבכל איטרציה יגדל באיבר אחד. - בתחילת האלגוריתם, תת- המערך הממוין הוא ריק. - בכל איטרציה נעיין באיבר השייך לתת- מערך הלא ממוין, ונכניס אותו למקום המתאים בתת- מערך הממוין. - ההשלכות הן שהאזור הממוין גדל באחד,והאזור הלא - ממוין קטן באחד. - כאשר לא ישארו איברים בתת- המערך הלא - ממוין, האלגוריתם יסתיים. ממש אלגוריתם זה -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Shay Frishwasser,

איך לעשות שאם אתה כותב מספר בקונסול הוא ישנה לך את המשתנה לפי מה שכתבת בקונסול? בגאווה סקריפט.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.