תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
עזרה במציאת חומר מקצועי J2EE ופיתוח WEB...ו asihiz ו 15:41 | 13/02/08 אני מחפש קישור לחומר מקצועי ו\או שמות של ספרים טובים בכתיבת אפליקציות WEB ב- J2EE... אני צריך ספרות שתתאר את הנושא מהרמות הבסיסיות ביותר, לדוגמא מה קורה שעושים SUBMIT מדף HTML? מה עובר לשרת ואיך?איך הדפדפן מפענח את ה-RESPONSE לדף HTML, מה קורה שמגיע ה- REQUEST לשרת, איך מתנהגים ה-SERVLETS ודפי ה-JSP, איך משלבות הקומפוננטות של ה-J2EE בחגיגה. הדגש הוא על פירוט רב יותר ככל האפשר בכל ה-FLOW של התהליך, ההסברים שמצאתי ברשת הם כלליים מאד וקשה להבין את הקונספט של מבנה אפליקצית WEB מהם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקוד הבא אני עושה בפקודה הראשונה ב-MAIN שגיאה שנתפסת ב-Catch, השאלה שלי היא איך אני יכול שהשגיאה תיתפס אבל שאר הפקודות אחריה יתבצעו. בעיקרון מה שאני עושה זה נותן לאובייקט של Time פרמטר לא נכון של דק' (מעל 59) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace Time { public class IncorrectTimeParameters : ApplicationException { public IncorrectTimeParameters(string message) : base(message) { } } public class Time : IComparable, ICloneable { protected int HH; protected int MM; protected int SS; public Time(int h, int m, int s) { if (h <= 0 || h > 24) { …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Python / PyCharm - יש לי כמה תרגלים שאשמח שתעזרו לי בהם https://drive.google.com/file/d/11CyykkEACC4NUQFDJX9rTv0WUV0ZqnVq/view?usp=drivesdk
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"מושג ברגע" היא סדרת סרטונים על מושגים בדוטנט. הפרק השלישי בסדרה - Explicit Implementation: http://youtu.be/xkhvGTKq5cw מהו Explicit Implementation ובמה הוא שונה מ- Implicit Implementation. הערות ותוספות לסרטון - בבלוג דוטנט ושות': http://lidotnet.blogspot.co.il/ סרטונים נוספים בערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/lidotnet
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
· כתוב מתודה אשר מקבלת את מערכים A ו B , בודקת אם A מוכל שלא ברצף ב B. המתודה מחזירה משתנה בוליאני בערך מתאים לתוצאת הבדיקה. public static boolean CheckContainment(int a[], int b[]){ int count = 0; for(int i = 0; i<a.length; i++){ for (int k = 0; k<b.length; k++){ if(b[k] == a[i]){ count++; break; } } } if (count == a.length){ return true; } return false; עכשיו הבעיה היא למשל אם מערך A הוא למשל (1,2,2,3) ומערך B הוא (1,2,3,4) זה עדין יתן לי TRUE מכיוון שהמספר 2 מופיע במערך B, אבל אני צריך שהוא יופיע שם פעמיים... אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההפך מCompiler רגיל תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כחלק ממטלה עלי לכתוב תכנית אשר מעתיקה מספר בעל מספר ספרות לא ידוע מקובץ. שפת פייתון. יצרתי פונקציה אשר שומרת לתוך int כמה ספרות מכיל המספר. הפונקציה לקריאה מקובץ: file.read(1) # a בדרך הזו הצלחתי לקרוא תו אחד. ניסיתי להחליף את הספרה במשתנה שלי- אך הקריאה לא עובדת. התכנית רצה עד הסוף, אך לא נקרא מאומה. ניסיתי לפני כן להמיר לint, float, long אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש. לא יודע להיכן מתאים הדיון, אשמח להכוונה. אליהו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול ליעל את הקוד הבא: program find_ny_naturals; function IsEqualSums(m,n:longint):boolean; begin IsEqualSums:=((((1+m-1)*(m-1)) div 2)=(((m+1+n)*(n-m) div 2))); end; procedure FindPairs; var i,j,n:longint; flag:boolean; begin n:=1; for j:=n to maxlongint do for i:=n to j do if IsEqualSums(i,j) then begin n:=2*(j+i); writeln(i,' ',j); end; end; begin FindPairs; readln; end. התוכנית עובדת אבל מאוד איטי אחרי שהיא מוצאת את ה 6 זוגות הראשונים של המספרים היא חושבת המון המון המון זמן. אני מנסה לעלות על החוקיות (אם יש בכלל) ולא מצליח למצוא פיתרון יעיל יותר. עד כמה שידוע לי אמורות ליהיות לתוכנית 7 דרכים שונות לכתוב את התוכנית כך שהיא …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לומד JAVA ומחפש המלצה לתוכנה טובה שתוכל גם לערוך לקמפל לעשות דיי באגינג וכו' .... תודה!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את WEEBLY WORDPRESS TUMBLER ? אז לא הצלחתי להגיע לעיצוב מגניב עם החברה האלה..אני מחפש עוד אפשרויות של עיצוב, אפילו לאתרים האלה.. פונטים יותר שווים, יותר אפשרויות בעיצוב, אולי THEMES נוספים מצד שלישי... אשמח אם יש קישור גם שממצה את כל העניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים יש לי עבודה דחופה להגשה מחר אני חייב עזרה. (בשפת C ולא ++) מצורפים קבצי תמונה עם השאלות (3 שאלות) בבקשה HELP אני אעזור למי שצריך ככל שאוכל רק תעזרו לי בשאלות אלו... הפתירה צריכה להיות עם פקודות scanf,printf וכאלה בלי Cin,Cout ומותר לולאת for וגם while. ת-ו-ד-ה אנשים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא התקן החדש: http://www2.research.att.com/~bs/C++0xFAQ.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הספר Java For Dummies, מהדורה 5. הוא יצא באוגוסט 2011 על Java 7. האם הוא טוב למי שלא נגע אף פעם בשפת JAVA?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה קטנה כשניסית ליצור תמונה של טנק מסתובב על אדמה ישנה תמונה אחת שהיא הרקע ותמונה נוספת שהיא הטנק שאמורה להסתובב על הציר של עצמה מבלי לשנות את תמונת הרקע. כל זה נצא ב thread,כאשר נלחץ מקש כלשהו הטנק אמור להסתובב ולנסוע לאיפה שהוקש עם העכבר. אינני מצליח לגרום לתמונת הטנק להסתובב מבלי לגרום לרקע להשתנות גם כן מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, חייב עזרה. אני מנסה לשים סקרולר (גולל) לתיבת טקסט (textArea) ולא כל-כך הולך לי... ראיתי כל מיני קטעי קוד בגוגל אבל זה לא הולך... מישהו יכול לתת לי הסבר בקצרה או איזה דוגמה קצרה (קוד) בסיסי של תיבת טקסט עם גולל? תודההההה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מד ספירה לאחור, אבל לא את הקוד מקור אלא קובץ מוכן שאני בסה"כ מזין לו תאריך מסויים וזה אומר לי כמה זמן נשאר מהיום עד לאותו תאריך. תודה רבה חברים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור רוטינה קצרה (Batch או WScript) אשר תבדוק גודל קובץ ותגבה אותו לשמות המציניים תאריך ושעה (אפילו בפורמט נומרי) אבל לצערי לא מצאתי אתר עם הסברים לכך, למישהו יש קישור מתאים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. נתקלתי בקשיים בעבודה עם lists...אני מצרף את התרגיל ואת מה שניסיתי לעשות: הקושי הוא עם שאלה 2 (שמונעת ממני לעבור הלאה לשאלה 3 שגם עלייה אשמח לקבל איזה טיפ). אני רואה שיש לי איזה בעיה טיפשית עם הרשימה. אני מבין שהיא לא ממש מוגדרת כמו שצריך. לא כל כך ברור לי מה הבעיה ב-range שלה. בנוסף, לא כל כך מצליח לדעתי להבין את העניין של לולאת for כמו שצריך - ולכן עשיתי משהו מסורבל מאוד - שני תנאים למרות שאני בטוח שאפשר לעשות פשוט else (אם הוא אי-זוגי + else). תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-