עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by barp12,

טוב אז איך מוסיפים אייקון ל תפריט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mcalfi,

אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ...יש קומפיילרים חינמיים של בורלנד?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי שני שורות שעושות לי בעיות xchg turn,nextTurn mov game[gameLoction],"wn" אני מניח שבראשון זה קשור לזה שיש שני משתנים בשני הצדדים, ובשני שזה מחרוזת או הGAMELOCTION (אולי אפשר להכניס רק BX/SI/DI). השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: וגם xor xLoction,xLoction

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eran990,

שלום.... אני עושה פרויקט שנשלט דרך יציאת הLPT במחשב.. עכשיו אני כותב את התכנית בC אבל דרך הturbo c++ ולמי שיודע יש בעיה עם יציאת הLPT בXP השאלה שלי היא כזאת: יש דרך כלשהי לשחרר את הפורט עם קובץ כלשהו ואם כן מהו הקובץץ? אני ממש לא רוצה לעבור קומפיילר כי אין לי זמן לזה... תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר אני חייב תשובה עד יום שלישי.....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by psychuil,

יש לי נניח את הקוד הבא בתוך לולאה: i=i+i; printf("%d",i); Sleep (150); יש דרך שבה אני נותן ללולאה לרוץ עד שהמשתמש לוחץ על כפתור כלשהו, ואז התוכנה עוברת לקטע קוד מסויים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rbu99fm,

מחפש מדריך ל- VB Scripts?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RonCohen,

אז ככה מתחיל החפירות ורוב הסיכויים שיוספו עוד שאלות ככל הנתקדם ותודה מראש.. 1.משהו יכול להסביר את העניין של argv,argc מה השימוש שלהם ומאיפה הם קולטים את המידע? 2.איזה ספריות חיצוניות(שאנשים פרטיים או חברות הכינו) אתם ממליצים לקיצור פעולות כמו בניית שרת וקליינט TCP 3. איך הספרייה הזאתי POCO http://pocoproject.org/? 4.מזה STACK ומה זה HEAP ? 5.אחרון בינתיים והכי חשוב לי אפשר הסבר על השלבים שהמחשב עושה כשאני אומר לו להציג משהו על המסך איך הוא עושה את זה מה הפעולות.... הכוונה לprintf

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shirs1,

היי, האם מישהו פה עבד בפיתוח front end בחברת פרויקטים ? אם כן, אני אשמח לעזרה. אני לא בטוח איך לכתוב את תיאור המשרה האחרונה שלי. אם למישהו יש דוגמה לקורות חיים של מפתח front end, במיוחד מחברת פרויקטים אני אשמח לראות דוגמאות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tamir007,

התחלתי להשתמש בקוד שקורא תוכן של אתרים אחרי שנותנים לו את הURL... הפלט שאני מקבל הוא את כל קוד ה HTML... יש אפשרות לקבל רק את התוכן עצמו? זאת אומרת ממש לקרוא את התוכן כפי שנקרא בדפדפן? זה הקוד : private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { string URL = textBox1.Text; HttpWebRequest myRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(URL); myRequest.Method = "GET"; WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse(); StreamReader sr = new StreamReader(myResponse.GetResponseStream(), System.Text.Encoding.UTF8); string result = sr.ReadToEnd(); WebClient client = new WebClient(); richTextBox1.Text = result; sr…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by cha_had,

שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה ליצור גלריית תמונות עם כפתור "הבא" ו"הקודם" בעצם אני צריך ליצור כפתור שברגע שאלחץ עליו הוא יעביר לי תמונות.בעצם כאשר העמוד עולה יש תמונה ראשונה,מתחתיה כפתור הבא.אני לא מצליח ליצור לולאה שתריץ את המעבר אחד אחד ולא ברצף.וגם אני לא מבין איך אני יוצר את הכפתור שלחיצה עליו תשנה את התמונה בעמוד ולא לדוג' את הDIV שאני נמצא בו.לדעתי כל התפיסה שלי בקטע הזה מוטעית.אני אשמח להדרכה איך בכלל אפשר לעשות את זה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amd@ati,

היי, הורדתי והתקנתי JDK. רשמתי command בהפעלה ונכנסתי ל- MS-DOS. ניגשתי לתקיה בא נמצא הקובץ. רשמתי את הפקודה - javac ואז את שם הקובץ .java . הדוס רושם לי שהפקודה לא מוכרת, מה יכולה להיות הסיבה? (באמת נכנסים ל- MS-DOS דרך command?) תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by glory,

אני מנסה להעביר מידע דרך דף א' לדף ב' בעזרת Session ..אני חושב שזו לא בעיה תכנותית אלא משו בסביבת עבודה(ויזואל 2003). זה עבד ללא בעיה במחשב הישן אך בחדש זה רושם לי את הבעיה: Object reference not set to an instance of an object. אני צריך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר כדי להמשיך בפרוייקט..אז אני אשמח אם משהו יודע את הפתרון. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יצרתי קטע קוד שלוקח קובץ מהדיסק הקשיח שלי ומוסיף אותו לספריה אצלי בתוך הפרויקט זה הקוד: PictureUpload.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(".") + "//ProfileImages//" + pictureFileName); ובאמת הוא מוסיף אותו לספריה בשם ProfileImages עכשיו אני רוצה לפני שאני מוסיף קובץ חדש בשם אחר אני רוצה למחוק את הקובץ הישן ולשים חדש הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותו זה הקוד שעשיתי: ניסיתי אפילו למחוק את כל הקבצים בספריה אבל הוא לא מתייחס כלום... string Path = "~//ProfileImages//Untitled.jpg"; FileInfo file = new FileInfo(Path); if (file.Exists) { file.Delete(); …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, אני מנסה למחוק אובייקט במערך של אובייקטים מסוג מסויים והדבר גורם לתעופה. בעיקרון מה שאני רוצה הוא רק לגרום לDTOR שלו להיקרא כי להשוואות אותו לNULL זאת לא בעיה... הנה חלקים ממה שכתבתי: student.h #ifndef _STUDENT #define _STUDENT #include <iostream> #include <vector> #include <string> using namespace std; class Student{ private: string _name; int _id; vector<int> _grades; float _avg; static int maxGrade; static int gradesCount[100]; static const int MAX_NAME_LENGTH = 20; static const int MIN_ID_LENGTH = 10000; static const int MAX_ID_LENGTH = 99999; static const int PASS_GRADE = 60; static const int MIN_VALID_GRADE = 1; static …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן. נתקלתי בקשיים בעבודה עם lists...אני מצרף את התרגיל ואת מה שניסיתי לעשות: הקושי הוא עם שאלה 2 (שמונעת ממני לעבור הלאה לשאלה 3 שגם עלייה אשמח לקבל איזה טיפ). אני רואה שיש לי איזה בעיה טיפשית עם הרשימה. אני מבין שהיא לא ממש מוגדרת כמו שצריך. לא כל כך ברור לי מה הבעיה ב-range שלה. בנוסף, לא כל כך מצליח לדעתי להבין את העניין של לולאת for כמו שצריך - ולכן עשיתי משהו מסורבל מאוד - שני תנאים למרות שאני בטוח שאפשר לעשות פשוט else (אם הוא אי-זוגי + else). תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eylon5001,

נסיתי להתקין את התכונה מתקין והכול אבל כשנאי מנסה לפתוח את זה אני מקבל שגיאה 000F15A0 באתר שלהם כתוב שצריך להוריד VISUAL C++ הורדתי את זה ולא עשה כלום.. ניסיתי להוריד את הגירסה הישנה יותר של 2008 ועדיין בלי תוצאה אני עם WIN7 32BIT וכן הורדתי את הגירסה של 32 תודה מראש!

24. Started by shaithebest,

שלום מהי הגרסה הכי עדכנית לjoomla ?ומאיפה ניתן להוריד? ניסיתי להוריד מהאתר של ג'ומלה אבל הם שולחים קובץ זיפ בלי הפעלת התקנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להכניס למסד הנתונים שלי נתונים ע"י כך שאני לא אצטרך לטעון דף אחר. הבעיה היא שהנתונים הנכנסים למסד הנתונים מופיעים בשלל צורות כמו: הקוד הבא הוא הסקריפט בצד הלקוח (עמוד HTML): <script language="javascript"> function AjaxTest(id,id2){ if(!id){getInfo.innerHTML="";return} getInfo.innerHTML=GetXmlResponse("sA="+id+"&sB="+id2, "test.asp",true) } function GetXmlResponse(DataToSend, URL, bText) { var xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); xmlhttp.Open("POST",URL + '?rand='+ Math.random() ,false); xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"); xmlhttp.send(DataToSend); return(bText?xmlhttp.resp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.