עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום אני מנסה ליצור מערך אסוציאטיבי כאשר לכל מפתח שני ערכים אז כתבתי משהו כזה: האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? $group_name = array( 1=>array("macabi","hapoel") 2=>array("sachnin","ber_sheva") 3=>array("bat yam","yafo") 4=>array("betar","kiriat smona") ); $result = array( 1=>array(5,0) 2=>array(1,0) 3=>array(3,3) 4=>array(4,2) האם זו הדרך הנכונה לעשות זאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ~Pizza~,

אני צריך להעלות אתר שנבנה בIIS. הקונפיגורציה כרגע: יש לי מכונה וירטואלית של סרבר2008 על המחשב עם אייפי שנמצא ברשת של אותו מחשב. כרגע המכונה עם אייפי של 10.0.0.5 בניתי את הדפים שאני צריך בHTML והIIS כרגע פועל. שם הדומיין שלי בסרבר הוא name.local ואני רוצה שאנשים מבחוץ יגיעו לדפים שהכנתי. שמתי רול בראוטר שלי שמפנה למכונה הוירטואלית בפורט 80. כשאני מכניס את הכתובת אייפי החוקית של המחשב שלי (מההוסט הרגיל) אני מגיע לראוטר... כשאני מנסה מהפלאפון לעשות אותו דבר אני לא מצליח למצוא את הדף בכלל. יש לי פינג ל10.0.0.5 כמובן, אבל כשאני מנסה להתחבר לכתובת הזאת היא לא נמצאת. אני דיי מבולבל. אפשר קצת הצעות? כל מה שאני רוצה זה לבנות אתר במכונה הוירטואלית שלי דרך IIS ושאנשים יוכלו להגיע א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by guy81,

אין לי כמעט שום ידע קודם בcpp ועלי לכתוב את התוכנית הבאה(לא הצלחתי למצוא איפה משנים פה את כיוון הפסקה..) 1. איך וקטור עובד? האם זה כמו מערך שבכל תא בו יש תו? אם כן, איך עוברים בו מתו לתו(כדי למצוא היכן יש רווח), אחרי שמצאתי את הרווח איך אני מפריד בין המילים? אשמח לתשובות או הפניה לאתר שמסביר על שימוש בווקטור בc++ מצרף קישור אם הכתוב כאן אינו ברור http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/Homework1 Write a program that receives (hard-coded for a start) a sentence (up to 100 characters) and prints each word in a separate line. It should have 2 functions (+ a main): vector<string> split(char sentence[]); void printWords(vector<string> words); Note: Only use the following …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by raiman1,

עקבתי אחרי המדריך הזה, הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב התקנת הandroid plugin. זה התחיל את ההתקנה של התוספים אבל לקראת הסוף זה אמר לי שיש בעיה(מופיעה בתמונה) אז איך פותרים את זה? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by skywalker13,

פשוט לא רוצה לעבוד!!! <h2 onmouseover="document.bgColor='#ABAF33' ;" onmouseout ="document.bgColor='#FBE995' ;"> <font color="navy"> אודות </font> </h2>

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by neogod,

כתבו שיטה רקורסיבית שבודקת האם במערך יש רשימה של איברים עוקבים ,אם כן השיטה צריכה להחזיר את אורך הרשימה הארוכה ביותר כשתבתי את הקוד הבא, מה אני צריך להוסיף על מנת שהתשובה שתוחזר תיהיה האורך של הרשימה הארוכה ביותר? public class Func { public static int func(int [] arr) // origianl method { return func(arr , 0 , arr.length-1); // overloading } private static int func( int [] arr , int lo ,int hi) { if(lo == hi) return 0; else if (arr[lo]+1 == arr[lo +1]) { return (1+func(arr , lo+1 , hi)); } else return func(arr , lo+1 , hi); } }

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iem,

שאלתי אתמול שאלה בשפת C מתרגיל שניתן לי וביקשתי עזרה ממי שיכול לעזור לי לפתור את שאלה 2... את שאלה 1 אני יודע לפתור אמנם היא לא פשוטה בפני עצמה, אבל לפחות אני יודע לגשת אליה אפילו אם הקוד לא פשוט כ"כ. את שאלה 2 אני ל-א מ-ב-י-ן. כן ! פשוטו כמשמעו אני לא מ-ב-י-ן !!! כמו שיבוא מישהו וידבר איתי סינית, זה לא שאני לא מצליח, זה לא שהיא קשה לי למציאת אלגוריתם, זה שאני פשוט לא קולט מה רוצים ממני אחרי שקראתי אותה 40 פעם לפחות... אשמח מאוד מאוד שמישהו יסביר לי אותה (אם יצליח), ואולי אפילו ייתן לי אלגו' לפתרון... תודה מראש ובכנות לכל מי שיעזור !! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yigael_o,

יצא התקן החדש: http://www2.research.att.com/~bs/C++0xFAQ.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא מבין משהו בחלק קוד הזה: function displaylimit(thename, theid, thelimit, reset_btn){ var theform=theid!=""? document.getElementById(theid) : thename הפונקציה מקבלת displaylimit("","comment",250, "clear_btn"); אני לא מבין לחלוטין את כל השורה שבה מגדירים את ה theform מה לעזעזאל התכוון המשורר ??? חשוב לי להבין, תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו יכול להפנות אותי למקורות מידע טובים ללימוד עצמי ולתוכנות הרלוונטיות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dekgol,

יש לי קובץ טקסט שכל שורה בה מתחילה במספר סידורי מסוים ולאחריה יש כל מיני מספרים אני רוצה לחפש למשל שורה מסוימת ולעבור על הנתונים של אותה שורה איך עושים את זה? (איך אני למשל עובר שורה שורה וכו') מקווה שהבנתם אותי...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iceman90,

שלום, אני מחפש כלי (עדיף פשוט) שבעזרתו אוכל לתכנן ולשרטט דיאגרמת מחלקות (על פי תקן ה UML או משהו דומה) וכן שהכלי ידע לייצר קוד (חתימות של פונקציות בעיקר) על סמך הדיאגרמה בשפה #C. אני זוכר שנתקלתי פעם בדבר כזה,,, אבל לא זוכר איך קוראים לתוכנה. מישהו מכיר דבר כזה? תודה מראש. מטי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eido300,

מישהו מכיר דרך לעשות זיהוי דיבור בc# בעברית?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by chen sliktar,

היי חיפשתי הרבה משהוא שיעזור לי עם הקוד שאני רושם ולא מצאתי אני מקווה שפה יהיה מענה. ככה אני מנסה לעשות מחשבון שברגע שאני מכניס לו נתון ראשון נתון שני נתון שלישי נתון רביעי נתון חמישי נתון שישי שיעה את החישוב הבא: נתון ראשון / הנתון שהני = נתון רביעי נתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי נתון חמישי / נתון שלישי = נתון שישי שבסופו של דבר הוא יציג את התוצאה על המסך של הנתון הרביעי ושל הנתון השישי עכשיו בניתי קוד אבל נתקעתי בקטע של הנתון רביעי * נתון שני = נתון חמישי , שאני מריץ על התוצאה של הנתון החמישי הוא עושה לי כאילו נתון חמישי = נתון ראשון למה זה? אני מצרף לפה את הקוד שאולי תראו …

19. Started by HeaT-SinK,

איך אני יוצר טופס צור קשר/מילוי פרטים כמו אלה למשל: http://www.inn.co.il/More/ActivePage.aspx/Contact או http://www.jcpa.org.il/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10000&FID=131 הטופס שלי צריך להיות ממש פשוט ללא שדות חובה בגלל שאחרי כל לחיצה על "שלח" יוביל לHTML שכתו בו תגובתכם התקבלה או משהו בסגנון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, רק התחלתי ללמוד עכשיו #C וכתבתי משהו קטן שמייצר 20 תרגילים רנדומלים במתמטיקה וסופר על כמה תרגילים המשתמש ענה נכון. אני רוצה להדפיס הודעה למסך (ב Console השחור) עם טקסט למשתמש. ההודעה תשתנה עפ"י מספר התשובות הנכונות. הודעה אחת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 15 תרגילים נכון, הודעה אחרת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 10 תרגילים נכון, אבל על פחות מ 15, הודעה אחרת תופיע כאשר משתמש ענה על יותר מ 5 תרגילים נכון, אבל על פחות מ 10 וכן הלאה... איך אני יכול לעשות את זה עם Switch ולא עם משפט IF בתוך IF? :s05:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by unknown20070,

שלום, אני מנסה לעשות משהו ממש פשוט.. קבלת קלט מinput ובדיקת תנאי בלחיצת כפתור. הגדרתי כפתור שקורא לפונקציה בלחיצת כפתור. משום מה, כאשר אני פותחת את דף הhtml מייד מופיע לי הelse עוד לפני שהכנסתי תוכן לinput אשמח לעזרה, מצורף הקוד.. function check() { if(document.getElementById("inptId").value==9) { console.log(9); } else console.log('www'); }

22. יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אני מחפש סביבת עבודה נוחה לPHP, אבל גם שתלך טוב עם עברית, עד היום zend וaptana עשו לי בעיות, ואני מחפש משהו יותר נוח לעבודה שוטפת.. תודה מראש, ליאור D:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by BigDragoon,

משהו יודע אם זה reference או by value?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים