עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shimon956,

מה קורה חברה הורדתי את הקומפיילר ואת ה allegro אבל אני לא יודע איך אני עובד ז"א אני רוצה סביבת עבודה שתיהיה נוחה כמו ה editor של borland ואין לי מושג איך או מאיפה אני מוריד כזה editor ואיך בכלל אני מחבר בין כולם בבקשה עזרה חברה. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי מחשב ספייר ואני רוצה לעשות ממנו שרת קבצים. אני רוצה להפוך אותו לסוג של מזרים מדיה ולראות סרטים ישר דרכו. את כל הבנייה של הממש אני יודע. מה שאני לא יודע זה איך לשים נגן בדף HTML כמו שיש בmegavideo אני לא רוצה media player כי למי שלא יהיה Media player מותקן זה לא יעבוד לו. אני רוצה נגן שיעבוד ישר מתוך דף HTML ושהוא לא יצטרך שום Plugin. הכוונה שזה יהיה כמו megavideo שפשוט לוחצים play וזה עובד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Tamir007,

התחלתי להשתמש בקוד שקורא תוכן של אתרים אחרי שנותנים לו את הURL... הפלט שאני מקבל הוא את כל קוד ה HTML... יש אפשרות לקבל רק את התוכן עצמו? זאת אומרת ממש לקרוא את התוכן כפי שנקרא בדפדפן? זה הקוד : private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { string URL = textBox1.Text; HttpWebRequest myRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(URL); myRequest.Method = "GET"; WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse(); StreamReader sr = new StreamReader(myResponse.GetResponseStream(), System.Text.Encoding.UTF8); string result = sr.ReadToEnd(); WebClient client = new WebClient(); richTextBox1.Text = result; sr…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, עשיתי בגרות לפני שבוע בשפת C מדעי המחשב א' 2 יח"ל זה הרמת חומר שבערך אני יודע עכשיו למדתי גם סטראקט והתחלתי פוינטרים.. אני לא בטוח שהבנתי את כל הנושא של הפוינטרים.. אני מחפש מדריך שיעזור לי להבין את כל העניינים על סטארקט ופוינטרים.. בנוסף מעניין אותי התעסקות וטיפול בקבצים גם לזה אני מחפש מדריך.. רצוי בעברית אם יש.. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eylon5001,

נסיתי להתקין את התכונה מתקין והכול אבל כשנאי מנסה לפתוח את זה אני מקבל שגיאה 000F15A0 באתר שלהם כתוב שצריך להוריד VISUAL C++ הורדתי את זה ולא עשה כלום.. ניסיתי להוריד את הגירסה הישנה יותר של 2008 ועדיין בלי תוצאה אני עם WIN7 32BIT וכן הורדתי את הגירסה של 32 תודה מראש!

6. יש לי פרויקט קטן שאני מעביר נתונים לsql server והשתמשתי כמו שלימדו בכיתה ב [h=1]Request.HttpMethod בשביל שרק כאשר אני לוחץ על הלחצן הנתונים מהTEXT BOX התעדכנו במסד הנתונים..[/h]ואכן זה עובד אבל אני לא אוהב לעשות דברים בלי שאני מבין מה עשיתי חיפשתי באינטרנט מידע על המתודה הזאת ולא מצאתי אשמח לאסבר מה המתודה הזאת עושה ... בתרגיל הזה כל העדכון של הנתונים נעשה בתוך IF שהתנאי בתוכו הוא [h=1]Request.HttpMethod="POST"[/h]לא עובד כאשר החלפתי לGET אשמח להסבר פשוט אבל מפורט...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yellow DOG,

סתם מסקרן אותי הרעיון הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gabig12,

תנו לי לינק לתוכנה לפסקל אני רוצה לתרגל קצת. (בבית הספר יש לנו WINDOWS PASCAL) אם אתם יכולים תביאו לי את התוכנה אם לא אז תביאו לי TORBO PASCAL. בתודה GABIG12

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by נעמה.,

אני צריכה ליצור תכנית שמבטאת תור במשך שעה. כל דקה יכולים להכנס אנשים לתור(אין הגבלה למספר האנשים.) ישנן 5 עמדות המטפלות ב4 עניינים שונים, (כל עניין לוקח דקה, שתיים , שלוש או ארבע לפי חשיבותו.) רק כאשר מתפנה עמדה, יכול לגשת אליה האדם הבא. איך אני רושמת את האלגוריתם שיבדיל בין העמדות וישמור על הזמן????

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מנסה להכניס למסד הנתונים שלי נתונים ע"י כך שאני לא אצטרך לטעון דף אחר. הבעיה היא שהנתונים הנכנסים למסד הנתונים מופיעים בשלל צורות כמו: הקוד הבא הוא הסקריפט בצד הלקוח (עמוד HTML): <script language="javascript"> function AjaxTest(id,id2){ if(!id){getInfo.innerHTML="";return} getInfo.innerHTML=GetXmlResponse("sA="+id+"&sB="+id2, "test.asp",true) } function GetXmlResponse(DataToSend, URL, bText) { var xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); xmlhttp.Open("POST",URL + '?rand='+ Math.random() ,false); xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded"); xmlhttp.send(DataToSend); return(bText?xmlhttp.resp…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. נתנו לנו מהאוניברסיטה לכתוב תוכנית אשר קוראת מילה מהמשתמש עד '\n' ומדפיסה רק את האותיות הנמצאות בסדר לקסיקוגרפי בין האות הראשונה לאחרונה. אם האות הראשונה זהה לאחרונה או אחריה בסדר הלקסיקוגרפי לא להדפיס כלום. עכשיו היא צריכה להיות רקורסיבית ואסור להשתמש במערכים או במחרוזות. מישו יכול לתת לי כיוון איך להתחיל בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, הוטלה עליי משימה במאלטב להלן : 1. Build GUI for simple audio player. Functions (Controls): - Open folder - Open specific wav file - Play - Stop - Next file - Exit 2. Compile your design into isolated apps (windows based) עבדתי שעות על הנושא והכי רחוק שהגעתי זה לטעון קובץ בודד ולנגן אותו בלי יכולת אפילו לעצור, וגם זה רק לזמן מוגבל (בגלל פקודת PUASE שרק איתה המוזיקה עבדה..) ניסיתי לעבוד עם ActiveX windows media player (זה קיים שם ב GUI) אך גם כאן ללא הצלחה. כמו כן גם חיפשתי ברשת המון ומצאתי נגן ענקי עם אפשרות לפלייליסט (צורף כקובץ ZIP) אבל לא הצלחתי להפעיל אותו.. (וגם בגלל שהוא ענקי ומסובך יהיה ברור שלא אני עשיתי אותו ול…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה להסיר תצוגת DIV , שה- id שלו: divTopAd והוא נמצא בתוך iframe הנה הקוד: (וזה לא עובד! זה לא מסיר את ה DIV) אשמח לעזרה :-) <iframe src="http://www.inn.co.il/My/Calendar/" width="1000" height="1000"></iframe> <script type="text/javascript"> document.getElementById('divTopAd').style.display = 'none'; </script>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RonCohen,

אז ככה מתחיל החפירות ורוב הסיכויים שיוספו עוד שאלות ככל הנתקדם ותודה מראש.. 1.משהו יכול להסביר את העניין של argv,argc מה השימוש שלהם ומאיפה הם קולטים את המידע? 2.איזה ספריות חיצוניות(שאנשים פרטיים או חברות הכינו) אתם ממליצים לקיצור פעולות כמו בניית שרת וקליינט TCP 3. איך הספרייה הזאתי POCO http://pocoproject.org/? 4.מזה STACK ומה זה HEAP ? 5.אחרון בינתיים והכי חשוב לי אפשר הסבר על השלבים שהמחשב עושה כשאני אומר לו להציג משהו על המסך איך הוא עושה את זה מה הפעולות.... הכוונה לprintf

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, שאלה בשביל חבר לא מהפורום אז הנה התרגיל: צריך למצוא חוקיות (בהצגה עשרונית) לקבוצת מספרים שהסכם הבינארי שלהם שוה לאפס. סכם זה נגיד 92 + 18 שווה ל-0 ו 12 +9 שווה ל 11 כלומר, תמיד מורידים את הספרה שמשאירים בצד. (קצת קשה להסביר) מקווה שהבנתם אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה ליצור גלריית תמונות עם כפתור "הבא" ו"הקודם" בעצם אני צריך ליצור כפתור שברגע שאלחץ עליו הוא יעביר לי תמונות.בעצם כאשר העמוד עולה יש תמונה ראשונה,מתחתיה כפתור הבא.אני לא מצליח ליצור לולאה שתריץ את המעבר אחד אחד ולא ברצף.וגם אני לא מבין איך אני יוצר את הכפתור שלחיצה עליו תשנה את התמונה בעמוד ולא לדוג' את הDIV שאני נמצא בו.לדעתי כל התפיסה שלי בקטע הזה מוטעית.אני אשמח להדרכה איך בכלל אפשר לעשות את זה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nall,

שלום , מה הדרך היעילה כדי לכתוב תוכנית ב-C של שרת עם מספר לקוחות בלי תכנות multithreading , הבנתי שיש פונקציית select() , מישהו אולי מכיר אותה ויכול קצת להסביר איך היא בדיוק עובדת , אם ישנה דרך אחרת גם לבצע את התוכנית אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sub_man,

אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פורום ונכון יש לי כמנהל ראשי את הלוח בקרה?.......... אז נכנסתי וזה ויש שם כזה דבר שאתה מכין עיצוב לבד אז הכנתי סתם בחרתי צבעים וזה ומשום מה לא יודע למה כשיצאתי אז הפורום כאילו אין מילים הינה סתקלו http://www.rom.up.co.il אני משתגע וחייב עזרה דחוף כי הבעיה היר שבגלל שלא רואים כלום אני לא יכול להיכנס ללוח בקרה ולשנות לעיצוב הרגיל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by orninyo,

נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום מהי הגרסה הכי עדכנית לjoomla ?ומאיפה ניתן להוריד? ניסיתי להוריד מהאתר של ג'ומלה אבל הם שולחים קובץ זיפ בלי הפעלת התקנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יצרתי קטע קוד שלוקח קובץ מהדיסק הקשיח שלי ומוסיף אותו לספריה אצלי בתוך הפרויקט זה הקוד: PictureUpload.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(".") + "//ProfileImages//" + pictureFileName); ובאמת הוא מוסיף אותו לספריה בשם ProfileImages עכשיו אני רוצה לפני שאני מוסיף קובץ חדש בשם אחר אני רוצה למחוק את הקובץ הישן ולשים חדש הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותו זה הקוד שעשיתי: ניסיתי אפילו למחוק את כל הקבצים בספריה אבל הוא לא מתייחס כלום... string Path = "~//ProfileImages//Untitled.jpg"; FileInfo file = new FileInfo(Path); if (file.Exists) { file.Delete(); …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yooda,

אני עכשיו מתחיל ללמוד על אפלטים של java ואני נתקע בגלל שאין שום אתר טוב שיכול ללמד וכל אתר הוא על קצת מאוד חומר וגם אני רוצה ללמוד ליצור אפלט שקולט פרמטרים מהדפדפן טסקט וצבע ומציג אותו על המסך בבקשהההההה מי שיכול שיכתוב לי את האפלט וכך אני ילמד וגם בבקשה שיכתוב כאן כתובת לאתר תותח שמלמד אפלטים. מי שיעזור לי אני אודה לו מאוד.... תודה מראש!! נ.ב כשאתם שולחים כתובות של אתרים אני מעדיף שיהיו בעברית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, יש לי פרויקט(כמו משחק), שצד הקליינט כתוב בreact והסרבר בjava כדיי להריץ אני משתמשת בyarn start לFE ומריצה את השרת במקביל. כעת אני רוצה "לייצא" את הפרויקט, שאוכל לשלוח לאנשים קובץ exe או סקריפט (או כל קובץ אחר) ויוכלו להריץ את הפרויקט. אשמח לעזרה תודה רבה!

25. שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.