עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום. אתר ישן שלא נגעו בו המון זמן, ואין לי שמץ מה השם משתמש והסיסמא ב Wordpress. wp-login.php האם יש דרך להגיע לאלו דרך הקבצים? כל תוכן האתר אצלי גם על ההארדיקס. אני מנסה להתחבר כדי לנהל את האתר, ולא מצליח ): אפשר לנסות לשחזר סיסמא אבל גם אין לי שם משתמש/מייל. המון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RonCohen,

אז ככה מתחיל החפירות ורוב הסיכויים שיוספו עוד שאלות ככל הנתקדם ותודה מראש.. 1.משהו יכול להסביר את העניין של argv,argc מה השימוש שלהם ומאיפה הם קולטים את המידע? 2.איזה ספריות חיצוניות(שאנשים פרטיים או חברות הכינו) אתם ממליצים לקיצור פעולות כמו בניית שרת וקליינט TCP 3. איך הספרייה הזאתי POCO http://pocoproject.org/? 4.מזה STACK ומה זה HEAP ? 5.אחרון בינתיים והכי חשוב לי אפשר הסבר על השלבים שהמחשב עושה כשאני אומר לו להציג משהו על המסך איך הוא עושה את זה מה הפעולות.... הכוונה לprintf

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם על ידי מודולו 100?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. להכנס ולראות את הסרט. משהו כמו מגהוידאו, יו טוב. באיזה שפת תוכנה צריך להשתמש? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by cha_had,

שלום, אני מחפש דרך איך למקם אובייקטים כמו לחצנים, תיבות טקסט, כותרות וכו' על חלון מסוג JFRAME ב-JAVASWING על פי רצוני בלבד. אני סטודנט ולמדתי את השפה רק בסמסטר האחרון, ובקורס הראו לנו בעיקר את מנהל הפריסה FlowLayout אשר ממקם ומסדר בצורה אופקית את האובייקטים ורק כאשר נגמר המקום בשורה, אז הוא עובר לשורה הבאה. מצאתי באינטרנט את המתודה .setLocation(x, y) אך היא עובדת רק על ה-JFRAME ולא על האובייקטים שבתוכו. אשמח אם תוכלו להדריך אותי איך למקם את האובייקטים בצורה נוחה ואמינה יותר. חיים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by רינה כהן,

אני צריכה עזרה לדרך לשמירת נתונים של מפה בתור-DATA איך להעביר את הנתונים במבנה מסויים לC#? אשמח לתשובה!!!

7. Started by orninyo,

נגיד אני ממיין מחרוזות עם באבלסורט לדוגמא איך אני ממיין אותם לפי האלף בית? (כמו שהשמות ממויינים בספר טלפונים)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, אני יודע Pascal ו-Delphi, אבל בא לי גם ללמוד Visual C++. אם יש למישהו ספרי לימוד מומלצים (אפשר ורצוי גם באנגלית), אז בבקשה רק כתבו את שם הספר והמחבר/ים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ניר.,

מישהו יודע לבנות SILDESHOW ב-ASP ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מצליח להציג את כל הטבלה דרך הפקד GRIDVIEW אבל אני לא מצליח להציג שורה אחת ספציפית דרך שאילתא ... var query = from a in db.Table1s select a; dataGridView1.DataSource = query; השורה שהאחרוה מצוגה לי על הFORM את כל הטבלה ...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nahum2,

ב C יכולתי ליצור מצביע למערך INTEGER ומצביע למערך BOOLEAN להצביע על אותו מקום בזיכרון וכך לעשות בנוחות גם פעולות ברמת ה BIT וגם ברמת ה BYTE איך אני מארגן דבר דומה ב CS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה שבזמן שהאתר שלי עולה, תהייה ברקע מוזיקה שתנוגן אוטומטית ללא שהצופה יצטרך ללחוץ על איקון כלשהוא וללא שיפתח לו חלון מיוחד לעזרתכם והדרכתכם אודה בברכה, יהודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yooda,

אני עכשיו מתחיל ללמוד על אפלטים של java ואני נתקע בגלל שאין שום אתר טוב שיכול ללמד וכל אתר הוא על קצת מאוד חומר וגם אני רוצה ללמוד ליצור אפלט שקולט פרמטרים מהדפדפן טסקט וצבע ומציג אותו על המסך בבקשהההההה מי שיכול שיכתוב לי את האפלט וכך אני ילמד וגם בבקשה שיכתוב כאן כתובת לאתר תותח שמלמד אפלטים. מי שיעזור לי אני אודה לו מאוד.... תודה מראש!! נ.ב כשאתם שולחים כתובות של אתרים אני מעדיף שיהיו בעברית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Tamir007,

שלום קניתי ספר C#.... ואני צריך מהדר... מישהו יודע מאיפה להוריד?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יצרתי קטע קוד שלוקח קובץ מהדיסק הקשיח שלי ומוסיף אותו לספריה אצלי בתוך הפרויקט זה הקוד: PictureUpload.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(".") + "//ProfileImages//" + pictureFileName); ובאמת הוא מוסיף אותו לספריה בשם ProfileImages עכשיו אני רוצה לפני שאני מוסיף קובץ חדש בשם אחר אני רוצה למחוק את הקובץ הישן ולשים חדש הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק אותו זה הקוד שעשיתי: ניסיתי אפילו למחוק את כל הקבצים בספריה אבל הוא לא מתייחס כלום... string Path = "~//ProfileImages//Untitled.jpg"; FileInfo file = new FileInfo(Path); if (file.Exists) { file.Delete(); …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bdoron,

אני רוצה לעשות דף יצירת קשר , האם זה אפשרי לעשות את זה בhtml5? או שאני חייב לעשות את זה ב web form? יש לי ידידה שאני עושה לה אתר, והיא רוצה דף יצירת קשר.. בדרך כלל אני עושה את זה עם c# אבל אז זה דורש שרת iis ולא שרת איחסון רגיל...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by card,

שלום יש לי כמה תוכניות קטנות ב-ASP.NET שהייתי רוצה להריץ, אבל אני לא מעוניין להתקין IIS שלם על המחשב. האם כמו שיש את WAMP ל-,Windows (או LAMP ל-Linux), יש משהו בסגנון עבור ASP.NET? שיהיה קליל, ירוץ על Windows, ויעשה את העבודה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Matlab 7.6.0 - R2008a, ישנה תמיכה בריבוי ליבות, האופציה פעילה ועומדת על 4 threads אז ככה, אין לי מושג ב-Matlab, אחי ואבי כותבים שם איזו תוכנה לחישוב מרחק מקסימאלי ומרחק בטוח לפגיעת רסיסים כתוצאה מפיצוץ מבנה. התוכנה בעקרון מבצעת חישובים פשוטים יחסית - לולאות \ מטריצות... הם מריצים את התוכנה על המחשב שלי, רואים שישנה חלוקה על הליבות אך ניצול המעבד הכולל לא עובר את ה-25%. השאלה שלי, מה צריך לעשות ע"מ לנצל את כל כוח העיבוד ? בתאוריה יכול לקצר את זמן ההרצה פי 4. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by יוגב1,

היי, אני מתחיל להתעניין בהקמת אתר משלי ורציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בהקמת האתר. משהו כמו תוכנה גארפית שניתן לכתוב בה או ממש "לגרור" לתוך הדף איזו שהיא תמונה במקום להסתבך עם פקודות. קיים משהו כזה בכלל? ואם לא מהיא הדרך הקלה ביותר (חוץ מלקנות דרך אתר אחר) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by orlupo,

מדוע הפונקצייה delay בשפת C עובדת לי רק בקומפיילרים של דוס? האם יש פקודה מקבילה לקומפיילרים של ווינדוס? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by comix_dude,

אני רוצה ללמוד תיכנות איזה שפות כדאי לי עם אני רוצה לכתוב תוכנות ובניית משחקים למשל ואיפה אני לומד את זה ................. תודה אני אשמח לתגובות.............

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי חברים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון, אני מנסה להתקין מערכת nextcloud על docker בwindows. הכל הולך תקין והמערכת רצה נהדר, הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לnextcloud לשקף קבצים שנמצאים מחוץ לdocker אני מצרף מדריך, לצערי גם דרכו עדיין לא מצליח לקבל גישה. https://github.com/nextcloud/docker/issues/254 אשמח לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by adammosa,

אני צריך מישהו או מספר אנשים שמבינים בC++ ויש להם זמן, הפרוייקט הוא בעצם שרת פרטי עבור איזה משחק. היה לנו מתכנת אך לצערנו הוא התגייס והוא השאיר את הקוד סורס עבורנו (עם הבסיס + שיפורים למשחק) עבור המתכנת הבא. במידה ואם הוא מעוניין להיות חלק מן הפרויקט, לאחר עליית המשחק אפשר לדון איתו על אחוזים לטווח הארוך. זה יכול להצליח ויכול להניב רווחים דיי יפים בעתיד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מתחי ללמוד C אני רק צריך קומפלייר כמה שיותר פשוט והסבר קצר איך משתמשים בו תודה עומר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין להתחיל ללמוד לתכנת ולאחר שקראתי כמה מאמרים באיטרנט החלטתי שאני יתחיל ללמוד את שפת Python בתור שפה ראשונה וכיון שאין לי שום ניסיון בתכנות רציתי להתייעץ איתכם ולשאול עם איזה ספר מומלץ להתחיל ללמוד את השפה ( כמובן מי שלמד את השפה ) אני לא מעוניין ללמוד מאתרים באיטרנט אלא מספר כי זה יותר נוח לי . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.