תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע מנסה להכין תוכנית שמחפש מספרים ראשוניים וכותבת אותם (לא תוכנה מסחרית, סתם בשביל הכיף) ויש לי שגיאות. מישהו יכול להגיד לי מה לא טוב פה??: Program Tamir; Uses Crt; Var X,Y: integer; ANSWER: char; Begin clrscr; X:= 2; Y:= 2; Writeln ('Do you realy want to find First Numbers??'); Readln (ANSWER); If (ANDWER ='n') Then EXIT Else Begin Writeln ('If you want to STOP press S'); Repeat Begin If (X/Y mod 0) Then (X:=X+1,Y:=2) Else (Y:=Y+1); If (Y:=X) Then Writeln (X,' is a First Number); End; Until Readln ('S') End; Readln; END.
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המליצו לנו על הספר מבוא לאלגוריתמים של קורמן. יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יש הבדל משמעותי בין הגירסה העברית המתורגמת למקור באנגלית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שבוע הבא מבחן במבוא למדעי המחשב. תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
^^^^^^ השאלה למעלה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ורוצה לתרום לי אותו? אני קנית דומיין subgames.net אתר על משחקים ותוכנות ואני לא רוצה לשים איזה PHPBB אז מי יכול לתרום לי? משהו פשוט וקל שהוא תכנת ולא יצא לו לממש את זה והיה רוצה לראות איזה יצירה שלו באתר רציני מישרוצה שיבוא למיילסנג'ר שלי: renan007@speedy.co.il
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך לפתוח אתר מכירות.. אני זוכר שפעם היה לי פורום מוכן של Phpbb, השאלה אם יש משהו בסגנון בשביל אתר מכירות.. בכל מקרה, כמה יעלה לי פחות או יותר לפתוח אתר מכירות ממישהו שמכין דברים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה Smiley.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
אני בונה אתר כרגע, ורוצה שכדי להגיע לדף מסוים יהיה חובה לשים קוד מתאים. איך עושים דבר כזה? באיזו שפה? והאם יש קוד מוכן לזה? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי קורס VB לפני שנתיים בחופש הגדול והוא היה מיעוד לבני נוער...כמו כן היו שם קורסים נוספים...וגם הם לבני נוער..
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, במסגרת בגרות באלקטרוניקה אני נדרש לכתוב תוכנית בשפת C שתדליק לדים שיחוברו בעזרת ערכה ליציאה של המדפסת. יש תוכנה שמדמה את פעולה זו? כלומר מראה לי לדים/יציאות על המסך ואני יכול לראות אם יוצא 1 או 0 או לחלופין אם נדלק הלד או לא? על מנת להוציא מידע אני משתמש בפקודה Out32. מקווה שהבקשה ברורה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אין פה פורום מתאים לכתוב את השאלה הזאת ולדעתי הכי נכון לשאול את זה פה... לחבר שלי יש מערכת phpbb ולאחרונה הוא קנה vbulletin. השאלה שלי אם יש תוכנה שממירה לvbulletin. אם יש בבקשה תנסו למצוא כי חיפשנו יותר מידיי ובינתיים לא מצאנו
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
סיימתי תואר ראשון בכלכלה, ואני שוקל ללמוד תכנות. אין לי בעיה ללמוד לבד, ואני רואה שיש המון חומר באינטרנט. השאלה שלי היא האם יש "מכללה" שידועה כאחת איכותית שההספק איתה יהיה גבוה? שמעתי שיש כמה שמאפשרות לבוגרי תואר ראשון לימוד אינטנסיבי של כמה חודשים. מישהו התנסה/מכיר אנשים שהתנסו? יודע להמליץ או לא להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יצרתי לעצמי איזה פרויקט קטן ואני מאוד מתלבט, אני אסביר לכם מה הבעיה ואשמח אולי למישהו יש הצעה לפיתרון נורמלי הבנתי שיותר נורמלי לעבוד בdataset מאחר והטבלאות יושבות לי בזיכרון ורק כאשר אני רוצה לעדכן הadapter עושה לי את הupdate הבעיה היא שיצרתי טבלה בdataset שמרכיבה 2 טבלאות ולכן אני לא יכול לעדכן אותה, העידכון מתבצע לפי מה שהומלץ לי פה דרך 2 שאילתות נפרדות לדוגמא : אם יצרתי dataset שמכיל בתוכו טבלה שעושה join בין טבלה של employee לבין טבלה של person אז אם אני רוצה להוסיף עובד אני צריך לעשות 2 שאילתות insert , אחת לטבלה של employee ואחת לטבלה של person . פה הדברים הופכים להיות יותר מורכבים.. מאחר שזה דורש ממני להוסיף בdataset עוד 2 טבלאות, אחת של הemployee ואחת של pers…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כותרת לגריד שאני גורמת לה להשאר במקום (קפואה) כאשר נעשה scrolling(מגללת) למעלה ולמטה ע"י הצהרה כזאת: th{ position:relative; z-index: 10; } זה עובד מעולה (נישאר במקום!) כל עוד אני לא משנה את הדף מה dir=ltr ל dir=rtl ברגע שהדף נמצא במצב RTL הכותרת "משתגעת" - היא לא ממוקמת במקום הנכון,או מידי שמאלה/ימינה או מידי למעלה/למטה. וכן ככל שאני משחקת עם גודל הדף(מגדילה/ מזעירה) הכותרת פשוט זזה ממקום למקום. זה משגע! האם מישהו נתקל בבעיה זו?? אם כן אני חייבת עזרה לטיפול בבעיה. תודה מראש. הודי
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כייצד משלבים עמודיי HTML עם פוטושופ נגיד ויצרתי אתר רק בתור תמונה איך אני הופך אותו ל- אתר ממשי אבל שהכל יהיה בעיצוב של פוטו שופ ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. יש לי אתר עם אלפי צפיות ביום, ואני מחפש כיצד אוכל להרוויח כסף מהצפיות האלה ? לדוגמא GOOGLE ADS אבל הוא לא נתמך באתר שלי.. יש אופציה אחרת עם אותו רעיון ? ממש תודה למי שיוכל לעזור לי, תומר.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
כיצד אני בונה מערכת הפעלה??(ברור שאני רוצה להתחיל ממשהו בסיסי ביותר..) אין לי מושג ממה להתחיל.. אולי מישהו יסביר או יפנה אותי למדריך כלשהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור web test under visual studio pro 2008 3.5 sp1 וזה על פי המאמר הזה http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms182551.aspx אבל כשאני מנסה להוסיף web test אני לא רואה את האופציה הזו (מצ"ב תמונה) מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בדרך הפשוטה, והמהירה? וכיצד ניתן לקרוא את תוכנו של הקובץ הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב לא כל כך הצלחתי לנסח את הכותרת אבל לא נורא... לפני די הרבה זמן בניתי לי נגן mp3 בויז'ואל בייסיק, הנגן הסתמך על הקומפוננט של המדיה פלייר, היום עשיתי סדר במחשב ונתקלתי בנגן, וחשבתי לעצמי אם אני יכול לבנות נגן שלא יסתמך על כלי אחר אלא יפענח את קידוד ה MP3 בעצמו, אולי למשהו יש ידע ברמה הזאת ויודע כיצד לעשות זאת? אודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-