עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Yehudaa,

import java.util.Scanner ; class test { pubilc static void main(String[] args) { int temperature; Scanner sinp = new Scanner(System.in) ; System.out.print("Please type the temperature (deg C):"); temperature = sinp.nextInt(); System.out.print(temperature); } } יש שגיאה אחת היא למטה בקובץ , מה לא בסדר ? ועוד שאלה , כשאני עושה import זה משנה איפה שמרתי את הקובץ ? כלומר אני חייב לשמור את הקובץ של הקוד בספרייה מסויימת ? או שזה לא משנה ? כלומר בדוגמא שלי שמרתי את הקובץ ב <:c [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by X_Dror,

אני בונה את המשחק שולה המוקשים. כמעט סיימתי, נשאר לי רק העניין של להוסיף את האפשרות לנצח. בשביל לסמן את המוקשים (כל מוקש הוא JButton) לוחצים על המקש הימני על המוקש והוא מקבל סימון. הבעיה היא שאני לא יודע איך לקלוט לחיצות על המקש הימני. הבנתי שאני צריך ליצור MouseListener אבל לא הבנתי איך הוא יקלוט לחיצות מהמקש הימני. זו המחלקה שלי ל- MouseListener ואני רוצה להוסיף את הפונקציה ל MouseClicked public class Mouse implements MouseListener { public void mousePressed(MouseEvent e) { } public void mouseReleased(MouseEvent e) { } public void mouseClicked(MouseEvent e) { } public void mouseEntered (MouseEvent e) { } public void mouseExited (MouseEvent e) { } …

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by G.P.S,

{ int x, y; x = int.Parse(Console.ReadLine()); y = int.Parse(Console.ReadLine()); if (x > 80 && y > 80) { Console.WriteLine("2"); } else { Console.WriteLine("0"); } if (x > 80 || y > 80) { Console.WriteLine("1"); } } פתחו אלגוריתם אשר הקלט שלו הוא שני ציונים של תלמיד, שערכם הוא מספר שלם בין 0 ל- 100 והפלט שלו הוא מספר המציין כמה מן הציונים גבוהים מ-80. הבעיה היא שה-IF הראשון סוטר את ה-IF השני ולהפך למשל אם אני יקליד את הציונים: 90 81 הפלט: 2 1 90 50 הפלט: 1 0 מה אני צריך לעשות כדי שאם הIF הראשון נכון שהתוכנית לא תמשיך לIF השני?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by ZenMaster,

שלום לכולם, איך ניתן לכתוב את הקלט (שמכניס המשתמש) בפקודת Console.ReadLine באותה שורה שבה כתובות לו ההוראות לכתיבה ע"י פקודת Console.WriteLine ? כלומר: Console.WriteLine("How many slices of pizza do you want?"); int SliceNumber = Int32.Parse(Console.ReadLine()); שיראה כך: How Many Pizza slices do you want? XX ולא כך: How Many Pizza slices do you want? XX תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by ranran,

נניח יש לי תוכנה ויש קובץ ואני עושה עליו פתיחה באמצעות ובוחר את התוכנה אני רוצה שהתוכנה תדע לפתוח את הקובץ כלומר נניח NOTEPAD אז אם אני יבוא על מסמך טקסט ויעשה פתיחה באמצעות על תוכנה אני רוצה שיהיה אירוע או כל דבר שבעזרתו אני יפתח את הקובץ בתוכנה למשל גם כמו אינטרנט אקספלורר או תוכנות טורנט וכו... {C#}

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. נניח שיש לי את מחשב א' שנמצא בתוך רשת פרטית מאחורי ראוטר ואת מחשב ב' שנמצא גם בתוך רשת פרטית(אחרת..) מאחורי ראוטר אחר. מישהו פעם אמר לי שלא ניתן ליצור חיבור ישיר בין שניהם(הבן אדם מבין בתקשורת, אז או שזה נכון או שלא הבנתי אותו נכון). מישהו יכול להסביר לי למה? תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by matteo,

יש לי בעיה ב c# עשיתי תוכנה של מילון אני לא אספר לכם לאיזה שפה ^^ ובעצם זה הולך ככה אי קולט איזה מילה בא לי לחפש אני פותח קובץ טקסט קיים לוקח שורה שורה עושה לה split ומחפש לאיבר הראשון של המערך אם הוא שווה למילה אם לא הוא ממשיך הלאה לשורה הבאה אם כן הוא מעתיק למשתמש את כל השורה שמן הסתם כוללת את הפירוש לדוגמא work = blablabla אז זה בודק אם המילה שווה לwork ומעתיק במקרה וכן את כל השורה עכשיו זה לא פועל לי בעברית אם הקובץ טקסט הוא בעברית זה לא פועל לי למה? Match m = Regex.Match(S[0], word);

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. למישהו יש דרך טובה? הדרכים היחידות שמצאתי להעלאת כמה קבצים ביחד דורשות שאני אבחר כל קובץ בנפרד וזה גרוע להעלאה של 100 קבצים לדוגמא.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by SweeT_EviL,

אם אפשר איזה הבהרה של הנושא הזה.. ממה שנראה שהבנתי זה כמו לעשות CASTING לכל העצמים של טיפוס מסויים(נגיד של ARREYLIST) מראש. אבל אם זה נכון אז איך בדיוק יש טיפוש שיכולים להיות מורכבים מכמה COLECTIONS?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by Burned,

אני רוצה לשנות משהו בקובץ XML, ואין לי מושג בשפה הזאת אני רק רוצה ליישר את הטקסט לצד ימין <option name="%USERNAME%" program="explorer" rollover="rollover\userfolder.png"> <arguement value="%USERPROFILE%"/> </option> מה אני צריך להוסיף כדיי ליישר אותו לימין? (כרגע הוא מיושר לשמאל)

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by orninyo,

מישהו יודע איזה ידע צריך בשביל להתקבל למשרת QA ? (חוץ מלהיות סטודנט שנה שלישית) האם צריך ידעת בתוכנות ובשיטות בדיקה מסויימות או שהידע הזה נרכש בתקופת התלמדות? למישהו פה יש נסיון בזה?

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Xeyd0,

היי כלום, חזרתי עם עוד כמה שאלות- 1. יש לי טאב של Settings עם 3 "קבוצות" של radioButtons, הבעיה שבכל פעם שאני מסמן משהו ב"קבוצה" אחת, הסימון נעלם מה"קבוצה" השניה, איך אני קובע לכפתוריי הראדיו את הקבוצות באופן מעשי? 2. עוד בנוגע לאפשרויות...אני רוצה שהכל יישמר בקובץ הגדרות, הדבר היחידי שחשבתי עליו זה ליצור קובץ לכל הגדרה עם 1\0, ובכל פעם שהתוכנה עולה היא קוראת את כל הקבצים...אבל התהליך מסורבל ובזבזן במשאבים, איך אני יכול "לכווץ" את כל ההגדרות בקובץ 1 ושבכל פעם התוכנה תקרא את ההגדרות מהקובץ ותשים את הסימונים ב-radioButtons וכו' בהתאם? 3. חשבתי על אפליקציית עדכון שמורידה מהשרת שלי קובץ עם הגדרות ובודקת האם בקובץ שנמצא אצלה והקובץ שהורד מהשרת זהים ואם כן היא לא עושה כלום, …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Nurit2005,

ייצרתי טופס צור קשר הכול עובד טוב הדף נשלח לאימייל אך באימייל אני מקבלת את המידע מטופס צור קשר בקישקושים איך הופכים את הכתב לעברית?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  14. אני מנסה לדבג איזה קוד , האם ההמרה הזאת טובה ? aa=(double)(a1/a2); bb= (double)( b1/b2); // casting b cc=(double)(c1/c2); //casting c aa\bb\cc מוצהרים כדאבל a1\a2\b1\b2..... מוצהרים כ int

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by Alex89,

אני לא מתליח לקשר טבלה של ACCESS ל SQL כדי שאני יוכל לעבוד עלייה גם ניסיתי לעבוד לפי המדריך שנימצא באתר שלהם וזה גם לא עובד. זה כותב שהHOST לא ידוע יש לכם מושג מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by p-o-i,

שלום לכולם בקרוב מאוד יהיה לי דיי הרבה זמן פנוי על הידיים ואני רוצה להשקיע אותם על לימודים...הקטע שאני לא יודע בידיוק איזה ספרים לקנות יש לי פה בבית דברים בסיסים לחלוטין של C+ אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לזה עמוק יותר לפני שאני יתחיל את הלימודים שלפחות יהיה לי רקע ושאני לא יכנס בשוק...אז אם יש לכם המלצות בבקשה...(אני בעיקרון רוצה לקרוא הכל אז בקשה אם יש לכם המלצות לספרים של מתחילים בנוגע לכל שפה שאתם חושבים שחשובה תמליצו בשמחה..ואיפה אני יכול להשיג סיפרי לימוד של MCSD ??)

17. משהו מוזר מאוד קורה אני כותב קוד שבודק משכורת של עובד לפי דרגה ומספר השעות שעבד בחודש פלט האלגוריתם הוא משכורתו של העובד והבהרה כיצד חושבה המשכורת כתבתי ככה את הקוד: #include <stdio.h> void main () { int rank, sph,salary; float hours; printf ("enter rank\n"); scanf ("%d",&rank); printf ("enter amount of hours this month\n"); scanf ("%f",&hours); switch (rank) { case 1: sph=100; break; case 2: sph=80; break; case 3: sph=50; break; default: sph=15; } salary=hours*sph; printf ("Your salary this months for amount of %.2f hours is: %d Shekels\n",hours,salary); } המהדר לא רושם לי שהיתה שום טעות אבל כשאני בא להריץ את הקובץ הוא מודיע לי על זה שהקומפיילר …

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by ~שירה,

צריכה לכתוב תכנית המקבלת קלט של קבוצה, וערך סכום. ומחזירה את כל תתי הקבוצות שסכום איבריהם הוא ערך הסכום. לדוגמא: קלט: [1,2,5,3,2] :קבוצה ערך סכום: 5 פלט: [1,2,2] [2,3] [5] [3,2] איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by mazam,

המשימה שלי לבנות תוכנית על פי התרגיל הבא: תוצאה של שחקן יכולה להיות אחת מתוך הערכים הבאים 0,15,30,40,60 ניקוד 60 הוא ניצחון במשחק משחק מסתים בניצחון של אחד השחקנים פתח וישם אלגורתים המקבל כקלט תוצאות משחק בין שתי שחקנים אם מספר הנקודות שצבר משיהו לא חוקי יש להדפיס לר חוקי אחרת יש להדפיס את ההפרש בין שני בשחקנים הנה מה שאני עשיתי הבעיה שאצלי אם אני מקיש אצל שתי השחקנים תוצאה לא חוקי לדוגמא 12,13 זה רושם לי אין סוף פעמים לא חוקי הנה מה שכתבתי תנסו לעזור לי עריכה הכול עובד אבל אם אתם מכניסים 60 בשתי השחקנים אז זה מסיים תתוכנית ואסור שלשתיהם יהיה תיקו חייב אחד 60 והשני 0 15 30 40 60 import java.util.*; class tanis { static Scanner reader = new Scanner(System.i…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

אז ככה, בניתי אתר עם טופס הרשמה שישלח את הנתונים למסד נתונים [Access] בעזרת דף ASP. זה עבד לי בבצפר, אבל עכשיו בבית זה לא פועל לי ם: זה הדף ASP f = Request.form("fn") l = Request.form("ln") p = Request.form("ph") Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _ "Dbq= c:\inetpub\wwwroot\study\israel\rishum.mdb;" & _ "Uid=admin;" & _ "Pwd=;" mySQL = "Insert Into table1(fn,ln,ph) values('"&f&"','"&l&"','"&p&"')" oConn.Execute(mySQL) oConn.close Set oConn= nothing %> <html dir="rtl"> <body background="dot.j…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by JVT,

יש לי כמה בעיות באסמבלר שלא הבנתי.. אני אנסח ת'שאלות בצורה יותר מקוצרת. 1. במשתנה char1 אות אנגלית גדולה. צריך שב-char2 תושם האות העוקבת. .model small .stack 100h .data char1 db 'C' char2 db ? .code start: mov ax, @data mov ds, ax cmp char1, ___________ je xx mov char2, char1 ______________ jmp finish xx: ________________ finish: mov ax, 4ch int 21h end start 2. מה תהיה תוצאת החישוב ומה יהיו ערכי הדגלים CF ו-OF לאחר הביצוע של כל אחד מהבאים? א. mov cl, 0ffh mov ch, 0fh sub cl, ch ב. mov dl, 10000001b sub dl, 5 ג. mov cx, 0a000h mob bx 0ffffh sub cx, bx 3. רשמו מה יהיה מצב הדגלים ZF ו-CF לאחר ביצוע כל אחד מקטעי התכניות שלהלן: א. mov ax, 30h cmp ax, 20h ב. m…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. ברצוני לשלוח נתונים מסויימים מחלון קטן שנפתח בעזרת חלון אחר לתיבת טקסט שנמצאת בחלון ה"אב" לדוג': יש לי חלון א', פתחתי דרכו את חלון ב' ובחלון ב' לחצתי על קישור, הקישור יסגור את חלון ב', וירשום בתיבת הטקסט של חלון א' מלל מסויים. איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by iem,

אני חייב עזרה להתחלה של כיוון להתחלת כתיבת התוכנית.... התוכנית מצורפת בקובץ וורד.... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by intel suck,

using System; class CarsWeight { static void Main(string[] args) { int count; char letter; count = 0; while (count <= 10) { Console.WriteLine("enter the letter"); letter = char.Parse(Console.ReadLine()); if (letter = 'a') { count = count + 1; } } } } הקומפיילר רושם לי : Error 1 Cannot implicitly convert type 'char' to 'bool' 14 17 ConsoleApplication1 למה הכוונה?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by oba3k,

מצאתי עד עכשיו רק מדריכים לRAILS 1. זה מאד מתסכל שהמדריך לא עובד כי הפונרציה היא DEPRECATED. יש איזשהו מדריך שנכתב לRAILS 2?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים