עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Gal&Gal,

יש לי בעיה עם הממשק משתמש שלי: הוא מציג מידע שמתעדכן באופן רציף וכאשר אני מזיז ג'ויסטיק או איזו אנימציה שהיא המידע קופא, (ממשיך להתעדכן ברקע) אבל לא על הקנבס , השאלה היא האם אפשר לעשות את ה LISENERים בטרדים? ואם כן לעשות אותם סינכרונים או אסינכרונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שאלה ב VB6 איך מעתיקים קובץ מסויים ממקום מסוים למקום מסויים למשל יש לי בדיסק קובץ ואני רוצה שזה יעביר אותו ל C:\BLABLA\BLABLA\"".EXE

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. היי אני לא מצליח להעלות לכאן את הקוד.. מקבל הודעת שגיאה.. אז העלתי את זה לקובץ TXT עם פירוט הבעיה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Matlab 7.6.0 - R2008a, ישנה תמיכה בריבוי ליבות, האופציה פעילה ועומדת על 4 threads אז ככה, אין לי מושג ב-Matlab, אחי ואבי כותבים שם איזו תוכנה לחישוב מרחק מקסימאלי ומרחק בטוח לפגיעת רסיסים כתוצאה מפיצוץ מבנה. התוכנה בעקרון מבצעת חישובים פשוטים יחסית - לולאות \ מטריצות... הם מריצים את התוכנה על המחשב שלי, רואים שישנה חלוקה על הליבות אך ניצול המעבד הכולל לא עובר את ה-25%. השאלה שלי, מה צריך לעשות ע"מ לנצל את כל כוח העיבוד ? בתאוריה יכול לקצר את זמן ההרצה פי 4. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד דלפי, יש לי ידע נרחב מאוד בפסקל ואני מעוניין להתחיל דלפי (או שמא עדיף ג'אוה) יש איזשהו אתר טוב ללימוד עצמי, או ספר טוב שאתם יכולים להמליץ? עדיפות לעברית כמובן, ותודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by quantum03,

כחלק מתרגיל , המטרה שלי היא : עליך לבנות מערכת אשר קולטת מן המשתמש מילים. לצורך הפסקת קלט המילים, יכניס המשתמש את המילה STOP. לאחר מכן, יתבקש המשתמש להכניס מילה לחיפוש. באם המילה לא קיימת (לא הוכנסה בחלק הראשון) יודפס: did not find word באם המילה קיימת יש להדפיס שתי הודעות (אינדקס מתחיל ב-0): את מיקום המילה ברשימה (לפי סדר הקלט המקורי של המשתמש): found word in list at index <index> את מיקום המילה במילון (מילון אשר נוצר ע"י המילים אשר הכניס המשתמש בחלק הראשון) found word in sorted list at index <index> זה מה שכתבתי עד עכשיו: h1=[] word=raw_input ("enter word into dictionary\n") while word!="stop": h1.append (word) word=raw_input ("enter word into …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תראו הייתי רוצה להוסיף שני כפתורים כמו אלה: <input type='button' accesskey='h' value=' כתובת אינטרנט ' onclick='tag_url()' class='codebuttons' name='url' onmouseover="hstat('url')" /> <input type='button' accesskey='g' value=' תמונה ' onclick='tag_image()' class='codebuttons' name='img' onmouseover="hstat('img')" /> <input type='button' accesskey='e' value=' כתובת דואר אלקטרוני ' onclick='tag_email()' class='codebuttons' name='email' onmouseover="hstat('email')" /> <input type='button' accesskey='q' value=' ציטוט ' onclick='simpletag("QUOTE")' class='codebuttons' name='QUOTE' onmouseover="hstat('quote')" /> <input t…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pig_750,

אני מנסה לבנות מערכת שתקל על התקנה של ווינודוס דרך הרשת. אני עושה את זה בשביל אירגון מאוד קטן ועני לכן החלטתי לבצע את ההתקנות דרך SMB (על שרת SAMBA ). השתמשתי ב net boot disk ליצור דיסקט הפעלה עם סקריפט שעושה mount ל smb share שבה קבצי ההתקנה נמצאים ככונן X ומריץ את menu.bat שאמור להציג תפריט, לקלוט ערך מהמשתמש ולהריץ את תוכנית ההתקנה עם הפרמטרים המתאמים. יש לי 0 נסיון בכתיבת קבצי batch , אז אני מהבוקר כבר מנסה לבנות את הסקריפט האומלל הזה! עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל קלט מהמשתמש זה בעזרת תוכנה בשם choice.exe, לא מצאתי אותה בXP אז כתבתי אחת משלי. הבעיה היא בכמה משפטי IF שבודקים את ERRORLEVEL ש choice מחזירה ומשתמשים ב goto בשביל לקפוץ לקטע המתאים, וזה משום מה לא ע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kritikal,

אהלן, אני צריך לכתוב ב-VB סקריפט, אפשר להגדיר את זה כ-PRE PROCESS, שאני מקבל קובץ כלשהו, אחרי 79 שורות אני צריך לכתוב לשם ASCII CODE של שבירת עמוד (יש לי את ה-ASCII CODE). האם למישהו יש המלצה מאיפה להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SMAZ,

אז כחה הנה המימשק קלט פלט שלפיו צריך לבנות את התוכנית הם בתמונות למטה והתמונה השלישית היא מה שצריך לעשות לפי הטבלה מה שצריך לעשות זה לבנות תוכנית קודם כול בתרשים זרימה ואז בקוד עצמו תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז, אני צריך לבנות פורום או צ'אט הכי פשוט שיש ממש ממש קטן, אני לומד תכנות באנטרנט דרך הבית-ספר ואני רוצה לעשות פורום ב-ASP/Java/HTML אני אפילו לא יודע במה אני צריך להשתמש כי אין לי רעיון להתחיל, אז אם למישהו יש מדריך או משהו בסגנון מאוד יעזור לי. הערה: אני לא מתכוון לפורום phpBB כי אני לא צריך את זה, אני צריך פורום קטן שאני בונה בעצמי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by THE-MASTER,

איך אני מפנה פלט של תוכנית בפסקל לתוך קובץ טקסט.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני אמנם משתמש ותיק ב CSS, אבל בבעיה המוזרה הזאת עוד לא נתקלתי יש לי רשימה UL LI בLI מסויים יש לי מחרוזת בעברית ומספר אחריה. אם אני לא שם תו בעברית אחרי המספר זה פשוט משבש את כל פעולת התג.. זה גורם ל LI לתפוס גודל של שתי שורות במקום אחת. ניסיתי גם לצבוע את התו עם SPAN אבל הטריק הזה לא עובד על הדפדפן של האייפון... הוא עושה פארס כאילו התו כבר לא חלק מהמחרוזת. מדובר ב LI שמופיע בו המספר טלפון. שימו לב שב LI השני אין את הבעיה כי המספר מופיע לפני המחרוזת. העמוד שלי מתחילתו מוגדר RTL ככה שעברית לא צריכה להיות בעיה. הבעיה מופיעה בדפדפן של האייפון... בכרום זה בסדר. <ul> <li>חייג עכשיו : 054-4218573</li> <li>עד 30 דקות הגעה</li> <li>2…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Vega,

אני בונה אתר על חבר שלי, ובדף לפני הכניסה (מכירים ת'אתרים האלה שיש להם בפתור Enterance וכפתור Exit?) יש שני תמונות-לינקים תמונה/לינק אחד זה גלולה אדומה, ואחד זה גלולה כחולה. אני רוצה שכאשר לוחצים על הגלולה האדומה מופיע Message Box שאומר: I know what you're thinking. We all do. Why, oh why, didn't I take the _blue_ pill?! ויש רק כפתור אחד של "OK". ובבקשה תכתבו משהו ב-title של ה-Message Box כדי שאני אוכל לחפש ולערוך בתוך הקובץ HTML את הכותרת. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מבקש ממישהו אולי הוא יכול להשיג לי מדריך למתחילים מתקדמים זה לא משנה לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by neogod,

כתבו שיטה רקורסיבית שבודקת האם במערך יש רשימה של איברים עוקבים ,אם כן השיטה צריכה להחזיר את אורך הרשימה הארוכה ביותר כשתבתי את הקוד הבא, מה אני צריך להוסיף על מנת שהתשובה שתוחזר תיהיה האורך של הרשימה הארוכה ביותר? public class Func { public static int func(int [] arr) // origianl method { return func(arr , 0 , arr.length-1); // overloading } private static int func( int [] arr , int lo ,int hi) { if(lo == hi) return 0; else if (arr[lo]+1 == arr[lo +1]) { return (1+func(arr , lo+1 , hi)); } else return func(arr , lo+1 , hi); } }

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by carmelforkosh,

בקיצור : קניתי תוכנה שהופכת מסמכים של EEXCEL ל HTML בשביל שאני יוכל לשים אותה באתר ושאנשים ימלאו פרטים ובסופו של דבר אני יקבל את הפרטים האלה ת עכשיו אין לי מושג איך אי עושה כפתור כזה , אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד כי זה בשביל העבודה של אבא שלי ואין להם כל כך הרבה כסף בתחיל לשלם למישהוא שיעשה את זה ... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין ללכוד סרטון וידאו עם תוספת שאני ציירתי עליו. הקוד שלי הוא כך: aviobj = avifile('rec1.avi'); % create an avi file to record the movie F = getframe; aviobj = addframe(aviobj,F); aviobj = close(aviobj);% close the recorded movie אני מצייר אליפסה על כל פריים בסרטון, אך האליפסה הזאת לא מופיעה בסרטון שאני יוצר. כנראה שהפונקציה getframe אינה מתאימה. יש למישהו רעיון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2010 בשעה 12:31:02 פתרתי את הבעייה.תודה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Kirma,

צריך עזרה בהרצת תוכנה דרך קוד C אני צריך להריץ את התוכנה בפקודה הזאת C:\dir\smd.exe exec hide "C:\dir\test.txt" ניסיתי את הקוד הבאה, הקוד C מתקמפל אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור שמריץ את הפקודה מראה לי ERROR ProcessStartInfo smd = new ProcessStartInfo(); string dir = @"C:\dir\"; smd.Verb = @"exec hide \"C:\dir\test.txt\""; smd.FileName = dir + "smd.exe"; Process.Start(smd);

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliom,

אני מנסה להתנסות בקוד של פתירת משוואה ריבועית ב-visual studio אני מנסה לקלוט קלט בשורה הזאת. if (a == 0 && b == 0 && c != 0) מה אני צריך ללחוץ בחלון השחור הזה?. לפי השורה איפה שהנקודה האדומה. http://up400.siz.co.il/up1/n3zfdmezxann.jpg' alt='n3zfdmezxann.jpg'>

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני מחפש מישהו שמבין בתחום ויכול לבנות לי אתר. האתר אמור להיות בעצם משהו "תדמיתי" +וידאו. האמת שאחי עשה לי את זה בעבר אבל כרגע אין לו ממש זמן... כלומר- דפים קבועים, מלל קבוע. עמוד וידאו- שבו יוצגו עבודות עריכת וידאו שלי, או סטרימינג או בצורת פלאש וידאו (את זה אני כבר עושה). בלי פלאש, רק באנר קבוע למעלה. הכפתורים יהיו "ראשיים" למעלה. - לא משנה אם זה HTML או PHP, אני לא משנה תוכן כל יום. - יכול להיות מפלטפורמה מוכנה ,לא משנה לי, אפילו יש לי 2 טובות. - ידע בכתיבה נכונה- לשם קידום וחיפוש. אל תמציאו מחירים כאילו אתם חברות ענק, כי אם הייתי רוצה לשלם הייתי פונה אליהם. מוכן לתת כסף/בארטר בכל הקשור לצילום ועיכת וידאו (כמובן ברמה המקצועית) הצעות ושאלות כאן, או בה"פ בבקשה נא לכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by erone,

fixt it אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bdoron,

יצרתי wpf user control זה הקוד: <UserControl x:Class="MonopolyMVVM.View.PlayerDetails" xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation" xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml" xmlns:mc="http://schemas.openxmlformats.org/markup-compatibility/2006" xmlns:d="http://schemas.microsoft.com/expression/blend/2008" mc:Ignorable="d" d:DesignHeight="35" d:DesignWidth="300" Loaded="UserControl_Loaded"> <Grid> <Grid.ColumnDefinitions> <ColumnDefinition Width="102*"/> <ColumnDefinition Width="143*"/> …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by djdodo,

שלום יש לי בעיה בהקצאת מחלקת TEMPLATE חדשה נתון לי מחלקה template<int size> class a ועכשיו יש לי פונקציה שמקבלת גודל a בתור פרמטר וצריכה להקצות מחלקה חדשה ניסיתי ככה אבל זה לא עבד A<a> *test = new A<a>; תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 114508534,

יש לי אתר בטריפוד שהוא תומך ב PHP ובו MYSQL ואני רוצה להוסיף את הפורום של IBHEB ואני לא מבין בגרוש את ההוראות שלהם . אני מעלה FTP עם WINCOMMNDER

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.