עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Aviv C,

איך אני יכול לגרום לכך שאם מנסים להוסיף שורה לטבלה ובאחד השדות שלה צריך מפתח זר אבל מכניסים בטעות מפתח זר שלא קיים זה יחזיר שגיאה? בבקשה תסבירו לי איך עושים את זה ב- Access וב- MySQL אם יש הבדל בין המסדים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dror1984,

שלום רב, בקוד הבא על המשתמש לקלוט מקסימום חמישה מספרים מסוג שלם ללא סימן,כאשר הוא מעוניין להפסיק לקלוט מספרים הוא מקיש ENTER. בקוד שכתבתי,כאשר קולטים מהמשתמש מספר וב SCANF רשום %C אז אכן מתבצע BREAK,אך הערך שנקלט ומוכנס למערך המספרים הוא הערך הASSCI שלו וזה לא מה שצריך. כאשר קולטים מהמשתמש מספר בSCANF ואני רושם %D אז לא מתבצע BREAK (לא מזהה את תו הENTER),אבל כן מוצב הערך המספרי במערך המספרים. אנא עזרו לי להבין מה לא עובד בתוכנית! ולמה שאני עושה CASTING על התו כדי שיהיה UNSIGNED זה לא עוזר! תודה רבה! printf("Insert numbers(max 5):\n"); for(i=0;i<MPN_MAX;i++) { fflush(stdin); scanf("%c",&ch); if(ch=='\n') break; else arr_num[i]=(unsigned)ch; } f…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by kobikal,

שלום, מישהו אולי מכיר אתר / מדריך טוב לפיתוח toolbars לדפדפנים השונים javascript או במקרה של אקספלורר ב c++ / #

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מנוע חיפוש לאתר שלי אני לא רוצהלהשתמש בשירות כמו גוגל שיעשה את זה בשבילי אז מה אני צריך ללמוד ואיזה ספר\את אינטרנט אתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה רבה מראש לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by Dimka,

שלום כולם, יש לי עבודה להגשה ב-C ומאלצים אותי להשתמש בפונקציה scanf (מניח שככה קל למרצים לנסות דברים שונים בקלות). אני צריך לקלוט 2 שורות, מספר ותו. ראיתי שזה חוקי להשתמש בפקודה הבאה: scanf("%s%s%d%c",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו לא נקלט כמו שצריך (אני קולט רווח). scanf("%s%s%d%1s",line1,line2,&num,&c); במקרה הזה, התו נקלט כמו שצריך, אך המספר num הוא 0. חיפשתי ברשת ונראה שמה שכתבתי זה חוקי, מישהו מוכן לעזור עם הפונקציה הזו? עריכה: ניסיתי לשים רווחים בין הארגומנטים ומשום מה זה עבד... מישהו יכול להסביר למה עכשיו זה עובד? scanf("%s %s %d %c",line1,line2,&n,&c);

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

שלום, אני רוצה לעשות מין חתימה שאומרת באיזה דפדפן אתה משתמש איזה אייפי איזה מערכת הפעלה יש לך וכו' בקיצור ככה: ip: os: browser: views: server: מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. הי, יש לי איזו שליפה מה-DB שאני רוצה לבצע ואני מנסה לחשוב מה הדרך הכי יעילה ואלגנטית לבצע אותה. בעיקרון השליפה היא די פשוטה, יש לי רשימה של IDs שאני רוצה לשלוף את השורות שמתאימות להם מאותה הטבלה. (השדה שלפיו אני שולף הוא PK) הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה שיכולה להגיע לכמה מאות IDs ולכן אני לא חושב שזה יהיה אלגנטי לדחוף אותה בזמן ריצה ל- query string שלי. חשבתי על הפיתרון של Stored Procedure שאני אשלח לו את המערך, אבל אולי יש דרך אחרת יותר פשוטה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן אני צריך לחשב את ההפרש בחודשים בין שני תאריכים באופן מדויק. חיפוש קצר בגוגל הפנה אותי לתשובה הנ"ל: This method uses the number days in its calculations and rounds down to the nearest number of whole months. For example, given a start date of 10/30/00 and an end date of 11/30/00, one month is returned; however, an end date of 11/29/00 returns a zero. For this method, use the following formula =IF(DAY(LDate)>=DAY(EDate),0,-1)+(YEAR(LDate)-YEAR(EDate)) *12+MONTH(LDate)-MONTH(EDate) עכשיו, שאלתי את המדריך בלימודים והוא טוען שניתן להגיע לפתרון ע"י "חישוב פשוט של ההפרש בין התאריכים, ולחלק בנתון עזר" כדבריו. אני לא מאמין שניתן לעשות זאת ולקבל תוצאה מדויקת - דגש על …

• 6 תגובות
    • 8.6k צפיות
  9. יש לי יישום שבניתי ויש בו פקד מסוים (Control). אני צריך למצוא את הקואורדינטות של הControl הזה (x שמאל, x ימין, y למעלה, y למטה). מה שאני רוצה לעשות זה שכל פעם שהעכבר יעבור מעל הפקד הזה, הוא יצייר קווים. אין לי בעיה עם הציור עצמו, אני פשוט לא מצליח למצוא את המלבן הנכון לצייר בו (המלבן של הפקד). הישום נבנה בMFC.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by yosda-boy,

שלום רב, התחלתי לבנות אתרים לא מזמן (בשפת HTML), ואני רוצה לדעת איך להעתיק/לבנות אתר. -הדרך הקלה היא:שמעתי שאפשר להעתיק מאיזה אתר פורום מוכן. -הדרך הקשה היא:לבנות פורום בעצמי. אני מעדיף את הדרך הקלה אך אשמח לדעת גם איך לבנות פורום בעצמי איזה ידע צריך? אם צריך תוכנה מיוחדת? בתודה מראש YOSDA BOY

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. Started by Alex89,

באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מישהו יכול להביא לי אתרים עם חומר הסבר עליהם אני לא צריך קוד אני מעדיף הרבה חמור תאורטי עליהם תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by shayh,

היי, אני יודע שזה לא הפורום הכי קשור, אבל אני מניח שאם יש אנשים באתר אנשים שיכירו את המערכת הזאת זה כאן. אני מתחיל בקרוב קורס QA ונפלה עליי ההבנה שאולי אצטרך לקנות מחשב נייד. אחת התוכנות שהולכים ללמוד שם היא Selenium, אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מה דרישות המינימום שלה כדי להבין איזה מחשב אני צריך לקנות. הייתי גם בעמוד של התוכנה בויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Selenium_(software) וגם באתר שלהם http://seleniumhq.org/ ובשני המקומות לא מצאתי כלום ??? מישהו מכיר/חווה/יודע? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יצרתי כפתור ואני רוצה להגדיר שהרקע שלו יהיה תמונה. הבנתי צריך לעשות Import לתמונה לתוך NetBeans. חיפשתי בגוגל איך עושים אימפורט לתמונה ובכלל איך מגדירים תמונה כרקע לכפתור ולא מצאתי תשובה. מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. מחפש פורום חינמי פשוט שיהיו לו 3 דברים : 1.ממשק פשוט כמו באתר תפוז ( בלי נושאים ותתי נושאים כמו כאן למשל, שכל התגובות יהיו מרוכזות בדף אחד). 2.שיתמוך עברית באופן מלא. 3.שתיהיה אפשרות למנהל להוסיף עוד מנהל. מצאתי הרבה פורומים חינמיים ברשת אבל לכל אחד מהם יש תכונה אחת או 2 רק מ3 האפשרויות שאני מחפש. כמו כן,אשמח לקבל הצעת מחיר ממתכנת מאזור פ"ת והסביבה לבניית פורום. אפשר לפנות אלי כאן בהודעה פרטית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. שלום לכולם, כתבתי סקריפט שאמור להוסיף +1 לשורה במסד בכל פעם שלוחצים על הקישור. הפעולה לא מתבצעת אך אין הודעת שגיאה. אשמח לעזרה: <a href="?do=goodrank&id=<?php echo $row['ID']; ?>">התגובה עזרה לי</a> | <a href="?do=badrank">התגובה לא עזרה לי</a> <?php if ($_REQUEST['do'] == "") { $_REQUEST['do'] ==""; } if ($_REQUEST['do'] == "goodrank") { $goodrank = $row['good']; $newgoodrank = $goodrank++; $rankid = $_REQUEST['id']; mysql_query("UPDATE 'comments' SET 'good' = '$newgoodrank' WHERE 'ID' = '$rankid'"); } ?> תודה! יונתן.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. Started by re5pect,

שלום אני חדש פה... רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף צ'אט אישי לאתר האישי שלי בחינם ושאני יוכל לשלוט עליו גם (אוכל להיות המנהל שלו) אפשר לעשות את זה גם התוכנה כמו מירק או משהו?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by The Ghost,

אני עובד על איזה פרוייקט שמשלב אלק' ותוכנה. אני רוצה שתיהיה לי אפשרות לקרוא ולכתוב מידע מהמחשב באמצצעות C# תודה מראש

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. Started by nirfun,

יש לי דפים שהקידוד שלהם הוא 1255. אני מנסה לקבל נתונים בעזרת האובייקט - xmlHttpRequest אך מקבך הכל ב-UTF8. ב-Firefox הסתדרתי ע"י שימוש ב-overrideMimeType (שלא עובד ב-IE) אבל ב-IE אני עדיין מקבל הכל ב-utf8 והכל מחורבש. עזרה?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by 7799170,

היי סיימתי ללמוד קורס בדיקת תוכנה ידני Qa ואני מוזמן לראיונות עבודה וכולם שואלים אותי מה גובה השכר הרצוי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by spinchicken,

אני מנסה לכתוב תוכנית שתמיין קבצים בספריה - איך ניתן לדעת את שמות הקבצים שנמצאים בספרייה מסויימת? אני כותב בויז'ואל סטודיו 2005 לסביבת חלונות XP

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. מישהו יכול לעזור לי? למה זה לא נותן לי להריץ... http://pic-il.net/images/rgh1192354870m.JPG

23. Started by inevitable5194,

היי חברים, אני מתלבט כיום בין מקומות לימוד לקורס Full stack js, מתלבט בין כמה מוסדות, יש לי פגישות במכללת סלע, מקום שנקרא Real time, ג'ון ברייס והאקר יו. ברור לי שללכת לברר זה קריטי, אבל אני אפגש עם יועץ מטעם המוסד, לא בן אדם שהאינטרסים שלי הם בראש מעייניו אלא יותר איש מכירות, לכן אשמח לחוות דעת שלכם ומשל אנשים שאתם מכירים לגבי מוסדות אלה כי גם על ביקורות ברשת קשה לסמוך אם זה לא מקור ראשון. תודה לעוזרים ולעונים.

24. Started by SweeT_EviL,

יש לי ערך של DOUBLE שאני רוצה שהוא יכנס לתוך STRING איך שהוא... יעני אם רשום בDOUBLE 543.34 אז בSTRING יהיה רשום אותו דבר (רק שהוא יחשוב שזה תווים כאילו) ניסיתי לעשות CASTING הקומפיילר אמר שאי אפשר ניסיתי לעשות parseString אבל אין לSTRING תפקודה הזאת בכלל משהו יודע? SweeT EviL

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מצאתי מחלקה בשם DND (DRAG AND DROP( לפי קודים שראיתי באינט' אני יודע שיש שם SOURCE שזה בעצם מה שאני מזיז (או שהבנתי לא נכון) איך אני מחייס לזה תמונה. אני רוצה לעשות DND לתמונה, איך אני עושה את זה עם המחלקה הזאת?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.