תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי בסוף נושא חדש ולא בת'רד למטה כי זה נושא חדש ואולי יהיו הרבה תגובות השאלה: לפעמים יש אתרים שכשאשר מוצאים אותם בגוגל, גוגל מציג את הטקסט שבתוכם הפוך - כאילו הם לא מקודדים היטב. "פיצה מתי" - התוצאה השלישית והרביעית מוצגות בטקסט הפוך. איזה קוד צריך להכניס לאתר כדי שגוגל יקרא את הטקסט היטב? תודה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך יוצרים טקסט מתתגלגל למטה עם העכברץ משהו יכול לעזור לי זז דחוף
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום , מצאתי קוד HTML ליצירת טקסט מתגלגל למעלה בחלון אולם הקוד עובד בשפה האנגלית ז"א הכיתוב הוא משמאל לימין וגם כאשר אני כותב טקסט בעיברית בקוד הוא כותב בסדר נכון אולם הוא מצמיד את הטקסט לשמאל. איך אפשר לסדר זאת כך שטקסט בעיברית יהיה מוצמד לצד הימני של החלון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, כחלק (פצפון) מפרוייקט שאני צריך לעשות כדי לסיים את התואר שלי, נדרשתי לתכנת או למצוא תוכנית מוכנה ב- C# שעושה Fourier Transform לקבצי WAV המנחה שלי אמר לי שיש לו תוכנה כזו, אבל הוא מעדיף שאני אשתמש בה רק אם אני לא מוצא (או יכול לתכנת) אחת אחרת אם מישהו במקרה יודע מאיפה אני יכול להשיג כזו תוכנה, אשמח אם תשתפו אותי אם לא, אשמח גם לאתרים שבהם משתפים קודי מקור. ניסיתי את Planet Source Code והחיפוש לא מצא כלום תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? איזה נושאים עיקריים היו? בבקשה עזרה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני צריך לעשות תוכנית שתמנה את כל הערכים בבלוק כלשהו שגדולים מ80 (הכל בהקסה כמובן). בהרצה זה לא נותן לי את מה שצריך וזה נראה פסדר גמור. עריכה: מסתבר שאין בעיה, כנראה לא שמרתי או משהו. למחוק/לנעול. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
[ltr] http://en.wikipedia.org/wiki/Programmers' Day [/ltr]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרטים נוספים כאן: https://www.facebook.com/events/104701033067302/?ref=22 עדכון: יום פתוח נוסף מתקיים ביום חמישי ה30.5 בשעה 17:00. מומלץ בחום!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח תוכנה מסוימת בעזרת VS2010 ו SQL Server בשפת c#. אני צריך לייצא datagrid מסוים לקובץ אקסל חיפשתי קצת דברים בגוגל ובגדול הכל עובד כלומר כן נוצר קובץ אבל כל מה שכתוב בעברית מופיע כ ???, באנגלית אין בעיה. אני די בטוח שאין בעיה בקוד. למישהו יש מושג ? או אולי קוד אחר שעובד עם עברית ? דבר שני לגבי התקנת מערכת: אחרי שהמערכת שלי מוכנה כבר מהי הדרך הכי טובה להתקין את זה במחשב אחר ? איך מוצאים את זה לקובץ התקנה? זה כולל את כל ה DB ( בערך 25 טבלאות) או שאת זה לייצא בנפרד? האם אני חייב להתקין SQL Server במחשב שהמערכת הולכת לרוץ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
עשיתי לפני שנתיים 3 יח"ל במחשבים בשפת C#. לצערי המגמה נסגרה ואני נאלץ להשלים לבד את החומר. למדתי כבר את הספר הזה ואז התברר לי שזה רק היחידה הרביעית. אז שאלתי את המורה בבית ספר שלי מה אני אמור ללמוד ליחידה חמישית והוא אמר לי שאני צריך לקנות איזשהו את הספר תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA ומשם אני אמור ללמוד כמה פרקים(הבנתי שההבדלים ביןC# ל JAVA ממש לא גדולים,ככה שזה בסדר מבחינתי) הבעיה היא שאני לא מוצא את הספר הזה או כל ספר אחר שמלמד תכנות מונחה עצמים ב-JAVA. אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איזה ספר אני אמור ללמוד. ואם יש את זה ב-C# זה יהיה עדיף. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ נתונים של תוכנת DOS ישנה (קובץ ASCII נקי, עמודות ברוחב קבוע, ללא מפריד) לטבלת MYSQL קובץ דוגמה (מפושט, אבל אותו מבנה) : 4444333666666 2222666555555 iiiiwwwcccccc ttttxxxaaaaaa mysql> create table t (col1 char(4) , col2 char(3) , col3 char (6) ) ; Query OK, 0 rows affected (0.01 sec) mysql> load data infile '/home/ash/1.txt' into table t fields terminated by '' enclosed by '' ; Query OK, 4 rows affected, 8 warnings (0.00 sec) Records: 4 Deleted: 0 Skipped: 0 Warnings: 8 mysql> select * from t ; +------+------+------+ | col1 | col2 | col3 | +------+------+------+ | 4444 | 6 | | | 2222 | 5 | | | iiii | c | | | tttt | a | | +-----…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוריד נתונים לטבלת אורקל מאתר רשות המיסים https://www.misim.gov.il/svinfonadlan2010/startPageNadlan.aspx?ProcessKey=239d529c-7e82-4f6b-8d3c-91dc451eff44 ישירות לטבלה אורקל , או לחליפין להוריד את הנתונים לקובץ כלשהו כגון TXT ,csv אני מעוניין לבצע על הנתונים מחקר , האם יש למישהו רעיון כיצד ניתן לעשות דבר כזה? האם מישהו יודע אם אשר לעשות select לנתונים ישר לטבלת אורקל לא חייב מאתר רשות המיסים אפשרי מאתרים אחרים שמפרסמים את המידע אשמח לקבל סיוע (ולכל המודאגים מראש , זה חוקי אם זה למחקר פרטי ולא לשימוש מסחרי )
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברים, סטודנט שנה ראשונה לתואר ראשון במדמ"ח. קיבלתי תרגיל ב- C של איקס-עיגול תלת מימדי. בקוד הבא אני בודק ניצחון לאורך, לרוחב, לגובה ואלכסונים. אני רוצה שהבדיקות תהיינה בלתי תלויות ועבור ניצחון באחת מהבדיקות כל הפונ' תוציא return 1. מה שעשיתי זה פשוט מספר משתנים שונים כמספר הבדיקות (כמו "ערבי") אשמח לעזרה בייעול הקוד int check_2d (char board [N][N][N], int x, int y, int z, char sign){ int ok_z = 1; int ok_y = 1; int ok_x = 1; int ok_xx = 1; int ok_xxx = 1; int ok_yy = 1; int ok_yyy = 1; int ok_zz = 1; int ok_zzz = 1; int ok = 0; for (int i_x=0; i_x<4; i_x++){ for (int i_y=0; i_y<4; i_y++){ for (int i_z=0; i_…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחשוב על ייעול הקוד אימות התחברות שלי, אשמח להצעות ייעול / שיפור / אבטחה ולביקורת בונה. <?php ################################################################### ## Strating Sessions. ## ################################################################### session_start(); ################################################################### ## Set Cases For Functions. ## ################################################################### switch ($_GET['page']) { case 'login': login(); break; default: login(); break; } ##################…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה תוכנה שהמטרה שלה זה שחברה תרשם בה ואחרי זה אתה גם נרשם בתוך הדף שהחברה קבלה שם וסיסמה אתה מתחבר בתור עובד השאלה שלי היא הכזאת... מה דעתכם על נושא הlogin? זה ניראה לי קצת מסורבל שבדף הראשי יהיה לי לוגין לחברה .. ואחרי זה מתוך הדף של החברה יהיה גם לוגין לעובד מה אתם ממליצים? לעשות דף לוגין שאולי יכיל 4 פרמטרים? שם חברה סיסמה חברה שם עובד וסיסמת עובד? ניראה לי גם דפוק... המטרה שלי היא שעובד יגיע ללוגין, התחבר עם סיסמה ומספר ID ויתחבר כמובן שלפני זה בתוך החברה יעשו לו הרשמה לאתר אבל עדיין יכול להיות 2 חברות שיתנו לעובד מסויים אותו ID ואותו סיסמה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להתחיל ללמוד באופן עצמאי את כל מה שקשור ל-ASP.NET ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ... אני יודע שצריך להוריד תוכנה מסויימת ע"מ שאוכל להתחיל להתנסות בשפה ובזה אני צריך טיפה עזרה ... המערכת הפעלה שאני משתמש בה היא UBUNTO גרסא 18 והבנתי שמייקרוסופט שחררו גרסא לאובונטו - אבל אני לא כ"כ מכיר ולא רוצה סתם להתעסק עם משהו שהוא לא קשור מישהו יכול לעזור בבקשה ? איזו תוכנה מורידים ע"מ להתחיל ? מאיפה הכי טוב ללמוד ? הבנתי שיש ASP DOT NET למפתחיי אפליקציות - תוכנות ואתרים ... איזה אני צריך ? והאם יש תמיכה במערכת ההפעלה שאני משתמש בה ? צריך פשוט טיפה הכוונה של מתחילים , …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא את הנתונים שלי ממוסד נתונים Access ללוח שנה. ברצוני להציג על גבי לוח שנה את הנתונים השמורים במוסד נתונים האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, אני צריך לייצא כמה טבלאות שנמצאות על שרת SQL על DB אחד מתוך איזה 10 DB תודה
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר לקבוע כמה ספרות אחרי הנק' יוצגו בפלט ב-console?? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי לכולם, כיצד ניתן לגרום ל main ב-java שגם ככה מוציא output דיווח, להכניס אותו לתוך קבצי log ולייצר אותו במקביל? בנוסף, שיהיה על זה גם timestamp ורצוי גם, כמה זמן לקח בין פעולה לפעולה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שתקרא נתונים ותרוץ כל הזמן - למעשה TSR שמשתמשת בפסיקת ISR שנכתבה מחדש על ידי ותכתוב את הנתונים האלה לתוך קובץ. לכאורה פשוט. את החלק של האסמבלר כתבתי בתוכנית ישנה שמחליפה בין האותיות y ל n והיא תקינה וגם עבודה עם קבצים ב c אני יודע. הבעיה כיצד אני מיישם את זה ? איך אני משלב בין 2 התוכניות ? TSR ב c ?? או לחילופין אם למישהו יש שיטה פשוטה וקלה לכתוב לקבצים באסמבלר - אני מוכן לקבל. בגדול התוכנית שצריכה לעבור את השינוי היא זאת : .model small .stack 100h .386 .code start: mov al,9h mov ah,35h ;get vector bx=ip es=cs int 21h mov ax,seg newisr ;enter the new segment to ax mov ds,ax mov dx,offset newisr ;enter the new address to dx mov al,9h…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. רציתי לדעת באילו פקודות אני יכול להשתמש כדי ליישר אלמנט (במקרה שלי - div) לתחתית ומרכז הדף. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם מערכת ששולחת ללקוחות מייל עם קבצים מצורפים (הצעת מחיר וכו'). כדי לעצב את המייל כפי שאני רוצה ולא להשתמש בעיצוב ברירת המחדל של המערכת הייתי צריך להכין קוד HTML (למערכת הזו אין עורך וויזואלי - רק חלונית להזין בה קוד. עז בעזרת חבר שקצת מבין בזה הכנו קוד מתאים שעונה בדיוק על הבקשות שלי והכל נראה טוב. היום שמתי לב שאם מי שמקבל את המייל שנשלח מהמערכת קורא אותו בoutlook כל הטקסט מיושר לשמאל (בצפייה בדפדפן הכל מיושר לימין). מישהו כאן יכול בבקשה לעזור לי בשינוי הקוד כך שיוצג כמו שצריך גם בדפדפן וגם באווטלוק? מדובר בקוד קצר מאוד ולא מסובך....(נראה לי). תודה רבה! רם
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-