תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך שולחים משתנה מסוג template לפונקציה בתכנית הראשית????? לדוגמא הגדרתי משתנה Vector <int> num איך אני שולחת אותו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התרגיל יחסית פשוט,לבנות תוכנה המציגה את סכום ספרותיו של מספר טבעי.אני חושבת שאני בכיוון הנכון אבל משהו מתפספס לי כי כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה(: תודה מראש #include<conio.h> #include<stdio.h> #include<math.h> #include<stdlib.h> void main(){ unsigned long long x,sum=0; printf("please enter a number:"); scanf_s("%llu",&x); while(x){ sum+=x%10; x=x/10; } printf("the digit's sum is:%llu",sum); _getch(); }
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לומד לימוד עצמי באתר מסויים JS. אני נותן פה דוגמא של קוד שהכנסתי בקובץ ב visual studio, שמרתי אותו בתור קובץ JS על הדסקטופ ואחרי כן הרצתי אותו. הקובץ נתן שגיאה. אני בטוח שיש משהו בסיסי שחסר לי, שאולי באתר בו אני לומר הקומפיילר לא מתייחס אליו. תודה על עזרתכם, הנה קטע הקוד: [LEFT]// Write your code below! // Write your code below! var answer = prompt("Enter a number from 1-100"); console.log("test"); switch (answer) { //case answer(isNaN(answer))===true: // console.log("Error: Input is not a valid number."); // break; case answer > 100: console.log("Error: Input is higher than 100."); break; case answer < 1: console.log("Error: Input is lower …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם חברה, אני חיפשתי המון למצוא מפה של מדינות של כל העולם , העניין הוא שאני רוצה שכאשר אני מעביר את הסמן של העכבר של מדינה מסויימת , יקפוץ חלון כזה שיש בו מידע על אותה מדינה.. איך אפשר לבנות מפה כזאת כלומר (PHP , HTML...) או האם למישהו יש רעיון איפה נמצא דבר כזה אני פשוט לא יודע איפה להתחיל.. אני צריך עזרה שלכם תודה , שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למצוא את הפקודות לכתיבת הודעה על הLCD(אמור להיות משו כמו print.lcd), ואת הפקודות ללחיצה\קבלת לחיצה+קריאת הערך ההאקסה דצימאלי של הלחיצה מהלוח מקשים. דחוף מאוד(צריך את זה למחר) אודה מאוד לעוזרים שיצליחו למצוא את זה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להשאיר פה קוד html לcounter של אנשים שנכנסו לאתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי data base שבניתי: http://imageshack.us/f/259/77878102.png/ אליו אני מכניס נתונים שאני קורא אותם מקובץ טקסט, התחלתי להכניס נתונים קודם לטבלת ה-movies, מכיון שיש קשר בין טבלת ה-movies לבין טבלת ה-categories (נוספה עמודה באופן אוטומטי של categories_id בטבלת ה-movies) לפני שהכנסתי את הסרטים מילאתי את טבלת categories, אחרי זה כשאני מריץ את הקוד שממלא את טבלת הסרטים ולמרות שמילאתי קודם את טבלת ה-categories זה נופל על שגיאה שאומרת: Entities in 'videoLibraryDb.Movies' participate in the 'MoviesCategories' relationship. 0 related 'Categories' were found. 1 'Categories' is expected. static void Main(string[] args) { videoLibraryDb dataBase = new videoLibraryD…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני צריך עזרה ביישום סקריפטים וקבצי DLL שמצאתי ב-MSDN לשיפור המראה והפונקציונאליות של Windows 2000. 1. הוספת טאב Customize למאפייני תיקייה שמאפשר לשנות את האייקון של התיקייה. כתבה: Windows 2000 UI Innovations: Enhance Your User's Experience with New Infotip and Icon Overlay Shell Extensions קוד: Windows2000UI.exe (303KB) 2. הוספת כפתורים ל-WebBrowser control שמאפשרים יצירה של תיקייה חדשה, הפעלת פקודות DOS וסימון קבצים לפי מאפיינים מסויימים. כתבה: More Windows 2000 UI Goodies: Extending Explorer Views by Customizing Hypertext Template Files קוד: W2KUI2.exe (93KB) בשני קבצי ה-zip מצוי קוד מקור וקבצי DLL שאני לא יודע באיזו תיקייה לש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תכנות לצורכים מדעיים. מתלבט לגבי שפה/כלי. יש מאטלב/אוקטב. שפות תסריט כמו פיית'ון. שפות עיליות כמו c,c++,Fortran. ההתלבטות העיקרית היא לגבי הקבוצה האחרונה. כל אחת מהאפשרויות בה תדרוש יותר זמן ויבלות כדי לשלוט בה היטב. פורטרן היא שפה קלאסית לתכנות מדעי. c,c++ חדשות יותר (יחסית) ונפוצות יותר, אך האם יש להן יתרון על פני פורטרן? אני אנסה לנסח מספר תהיות: 1. לאיזו שפה אוסף ספריות וכלים נרחב יותר? 2. איזו שפה יכולה לתת ביצועים טובים יותר? כלומר הפונקציות שנכתבו עבורה מבצעות את העבודה טוב יותר. 3. באיזו שפה אני יכול להתמקד יותר בבעיה המתמטית/פיזיקלית ולא בהקצאות משאבים? בנוסף, אם נחזור קצת אחורה, האם פייתון והרחבותיה (numpy,scipy וכדו') יכולה לשמש ככלי עבודה עיקרי? כמה איטי יותר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, הוספתי ללצחני פקודה בפרויקט שלי ב- VB תמונה גרפית ולאחר שאני שומר ויוצא מהתוכנית נוצר לי קובץ עם שם הטופס עם סיומת frx אך כאשר אני מוחק אותו ונכנס בחזרה לתוכנית ולטופס הוא רושם לי כי הקובץ הנ"ל לא קיים (דבר המראה כי הוא נחוץ) וכל התמונות שהוספתי ללחצני הפקודה נעלמו. מהו הקובץ הזה ולמה הוא נחוץ? בפרויקטים קודמים שלי לא נוצר הקובץ הנ"ל והתמונות בבלחצני הפקודה היו תקינים ? האם ניתן לסדר זאת שיופיעו התמונות בפקדים אך ללא צורך בקובץ עם הסיומת frx ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי אנשים, ניסיתי לעשות משהו כזה: <?php $con=mysqli_connect("**************","*************","***************","************"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } echo $_POST[login] . " | " . $_POST[password]; $user = $_POST[login]; $pass = $_POST[password]; $result = mysqli_query($con,"SELECT * FROM ***** WHERE id=1"); if($row['user']==$user && $row['pass']==$pass) { echo "good."; } else { echo "bad."; } mysqli_close($con); ?> אני מצליח להעביר את שם המשתמש והסיסמה בPOST אבל מישום מה אני לא מצליח לעשות את ההשוואה. יש לציין שבDB יש רק רשומה אחת - ID,USER …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי על זה בכל מיני מקומות ואולי בגלל שהחומר העברי לוקה בחסר קשה לי להבין מאנגלית מה המשמעות של זה. אני יודע משפת C, שכאשר מגדירים באופן מקומי משתנה שהוא מצביע כלשהו, או מבנה - אז כשמהדרים את התוכנית מתקבלת האזהרה: [function returns address of local variable [enabled by default שבמילים אחרות - אתה מחזיר מהפונקציה משתנה שהוגדר באופן מקומי(נוצר על המחסנית) , כלומר כעת יש "זבל" במקום שהחזרת. שכמובן הדרך הנכונה היא להקצות מקום על הערימה ולהחזיר את המצביע לשם. ב-c++ העקרון דומה, אך הופתעתי לגלות כי בתוכנית הבאה: [COLOR=#00008B][FONT=Consolas]class [/FONT][/COLOR][COLOR=#2B91AF][FONT=Consolas]MyClass[/FONT][/COLOR][COLOR=#393318][FONT=Consolas][COLOR=#000000]{[/COLOR][/FONT][…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חיפשתי בגוגל TC לחלונות 7 אבל כל מה שהורדתי לא עבד. למישהו יש לינק טוב ואמין?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי משתמש חדש בשביל הפרסום כדי שזה יהא רשמי יותר =] אני מתנדב במרכז היזמות באוניברסיטת תל אביב וכחלק מהפעילות שלנו, אנו מפיקים בשבוע הבא תחרות גדולה במיוחד שעשויה לעניין את רובכם. אני מצרף פה כמה קבצים של יחץ אבל אתם יכולים להתקשר אלי ולשאול שאלות במספר 0505758989. אם יש פה חבר'ה שרוצים להגיע בקבוצות כדאי ליצור איתי קשר או דרך האתר [שימו לב בדף ההרשמה לעניין הקבוצות] - אני אוכל לארגן חינמים. אגב, התשלום הוא סימלי והוא רק בשביל האוכל [חופשי והרבה] - זה ארגון ללא מטרות רווח והולכות להיות שם חברות גדולות [נציגים, מנטורים מחברות גדולות שבאו בהתנדבות לעבור בין הקבוצות במהלך התחרות ולעזור להם איפה שצריך]. אגב, יהיו שם גם לא מעט אנשים מתחום היזמות [גם בקבו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי את התגובה בלי סוף - לדוגמה The Number Is Too Small בלי הפסקה מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים אני צריך תוכנות לבנית אתר וכתובת זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם אני מחפש מישהו שיודע לעשות פיצ'רים לגוגל ארס המפות של גוגל אשמח אם יש מישהו שכזה שיצור איתי קשר למייל שכתובתו: maor37654@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה שכל המספרים האלו: 8 9 4 4 1 4 7 6 5 3 9 10 4 2 2 6 1 7 10 2 8 6 8 8 6 4 3 8 7 6 5 1 9 8 4 2 10 4 7 1 4 2 6 2 5 8 1 2 8 10 6 4 8 2 7 4 4 8 2 8 10 8 3 7 7 5 5 10 5 3 5 5 10 2 3 6 9 9 9 2 4 7 8 8 2 1 5 10 3 9 10 3 4 4 9 4 4 3 1 10 יהיו בתוך משתנה אחד אבל כל פעם מספר אחד יבחר שפה:BATCH
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תבנית מוכנה שאני רוצה ליישר משמאל לימין. אחד מהפרמטרים שאני חושב שקשורים ליישור הם .brd .main-title, .brd .main-head .hn small, .brd .entry-title, .brd .menu-page .main-head { font-size: 0; left: -999em; text-indent: -999em; position:absolute; line-height: 0em; visibility: hidden; } כשנראה לי הפרמטר left: -999em; הוא זה שיעשה את השינוי, ניסיתי להחליט ל right: ולהוריד את המינוס, אבל כלום לא השתנה - יש הצעות? או שאני לא בכיוון בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ולא כל כך מוצא פתרון לבעיה הבאה: אני מעוניין לקבל קלט משמשתמש בעזרת cin, במידה ומוכנס string אותו אני מחפש אני מבצע פעולה כלשהיא, במידה והוקש ENTER בלבד אני מעוניין לבצע פעולה אחרת לגמרי, אך בעייתי היא שאני מזין ENTER הסמן יורד שורה ועדיין מחכה לקלט, כיצד אני יכול לבדוק האם הוקש ENTER בלבד? הקוד הרלוונטי מצורף כתמונה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמעתי אל איזהשהי פונקציה שנקראת SENDKEYS שזה ךמעשה גורם לתוכנה לדמות לחיצה של מקש על המקלדת הנושא הזה מאוד מעניין אותי אבל מצאתי מדריכים אליו שנוגעים רק בויסואל בייסיק ואני רוצה לדעת איך עושים את זה בג'אווה אני תלמיד כיתה יא מתחיל אז לא להעמיס יותר מדי ולהסביר בעדינות 8) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בונה אתר לבית ספר ויש לי שני דפים אחד index.html שני menu.html עכשיו אני רוצה לחבר אותם ב fran set שהתפריט יהיה למעלה בשורה וכל שאר המקום ילך לעמוד עצמו עכשיו רשמתי את הקוד הבא <html> <head> <body> <frameset rows="80, *"> <frame src="menu.html" name="menu" /> <frame src="index.html" name="index" /> </frameset> </head> </body> </html> ומשום מה הוא לא עובד למה זה בבקשה תעזור לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה לסמלץ כמה דברים בC++ וכחלק מזה אני צריך להעביר נתונים ממטריצה כפיקסלים בריבוע של 400*400 לעניות דעתי מדובר בלא הרבה מידע אבל מסתבר שכשמנסים לעשות את זה עם CDC בMFC APPLICATION זה מתחיל לקרטע כבר מריבועים של 100*100 (וזה עוד באופן סטטי) רציתי לדעת אם יש (וכנראה שכן ואני לא מודע) כלים הרבה יותר מהירים ויעילים לגרפיקה בC++? (ואם אתם ממליצים על שפה אחרת אז לא אכפת לי גם לתרגם אליה את הקוד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-