עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מה שהבנתי סימנתי אשמח להסבר מה יהיה הפלט ולמה? #include <iostream.h> #include <string.h> class myThis { char s; static char d; public: myThis(char* a,int i) { if( i>=0 && i<strlen(a)) s=a[i]; //index of array stat from 0 else s='0'; d++; } myThis& och() // { s++; d++; return *this; //return obecjt } void print() { cout<<s<<" "<<d<<endl;} }; char myThis:='A'; //mythis-class ,d=misthna static void main() { char* h="Michlala"; // pointe…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by iem,

ברשותי MAKEFILE וקוד ב-C ואני לא מצליח להבין למה זה לא רץ ? בדקתי ב- dir כדי לוודא שה-MAKEFILE וקובץ הקוד שלי שם, ולאחר מכן רשמתי make וקיבלתי את המצ"ב בקובץ... אשמח לעזרה... תודה ! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yitzy,

בניתי אתר לחבר כשאני כל הזמן השתמשתי בכרום ועכשיו אני רואה שיש בעיות עם IE זה האתר: http://www.tamiror.com שימו לב שהדף התרחב בIE והחץ השמאלי ב slideshow ברח הצידה תודה שבוע טוב איציק

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by redead,

אני משתמש בתוכנה ויזואל סטודיו.. רציתי לדעת איך אני עושה בעצם את הקישור בין הכלים השונים לבין הקוד.. נגיד שאני רוצה לעשות קוד פשוט שממיר מעלות מפרנהייט לצלזיוס , הקוד הוא דיי פשוט : Dim C As Double Dim F As Double C = (5 \ 9) * (F - 32) עכשיו נגיד שאני עושה תיבת טקסט בצד אחד שאליה יוכנס המעלה בפרנהייט באמצע כפתור ביצוע ובצד השני תיבת טקסט בה תיכנס התוצאה איך אני גורם לזה לעבוד? איך בעצם עושים את הקישור בין הקוד לתיבות? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by iem,

אשמח לדעת מה קורה כאשר מבצעים: A^=B; B^=A; A^=B; אשמח לדוגמא לשם הבהרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MasterDK,

היי יש לי בעית DESIGN כרגיל. השפה היא JAVA אבל זה לא ממש משנה לשאלה שלי. יש לי שתי קומפוננטים שונים בצד הלקוח (צד השרת לא משנה כרגע): 1. Network Client - זה הצד שאחראי להרכיב את החבילות, לשלוח אותם ולקבל תשובות (חיוביות או שליליות). 2. GUI Client - זה החלק האינטרקטיבי של הלקוח שארחאי לספק ממשק למשתמש בשביל להפעיל את ה NC (ולא רק, לא כל פעולה שהמשתמש יעשה ב GUI חייבת להיות מתורגמת לשליחת מידע ברשת). לצורך הפשטה אני מעוניין להפריד אותם וליצור כמה שפחות קשר ביניהם לפחות מהסיבה שלדעתי זה נראה הדבר הנכון ביותר לעשות. הכל היה יכול להיות פשוט אם התקשרות לא הייתה דו כיוונית אבל היא כן, כלומר כאשר יש ERROR/SUCCESS ה NC צריך להודיע על זה למשתמש, וכאשר המשתמש לוחץ על LOGIN לדוגמא ה …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת מטריצה וממיינת את הערכים בכל עמודה לפי סדר יורד. לשם כך כתבתי שתי פונקציות: void firstSort(int mat[][COL]) { int i,j,k; for (i=0; i<COL; i++) for (k=0; k<ROW; k++) for (j=1; j<ROW; j++) if (mat[j-1][i] > mat[j][i]) swap(&(mat[j-1][i]), &(mat[j][i])); } void swap(int *x, int *y) //x gets the value in y { int *temp; temp=x; *x=*y; *y=*temp; } התוכנית עוברת קומפילציה ורצה אבל לא מבצעת את המשימה כמו שצריך. אם מישהו יכול לעזור לי כאן אני מאוד אודה לו. יום טוב

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by orlupo,

שלום, האם ניתן להקצות מערך עצמים באמצעות malloc? בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

היי, אני מעוניין ללמוד תכנות במחשבים (שפות תכנות, כתיבת תוכנות וכל הדברים האלה) מהיסוד דרך הרשת. האם מישהו מכיר אתר מסויים המלמד כל שפה בצעדים "של מתחילים"?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  12. מצ"ב תרגיל שאני אפתור, אבל... לא הבנתי האם הכוונה שאני מטפל במס' מספרים שיהיו כל פעם סט מספרי אחר, כלומר כל הפעלת תוכנית יהיה רצף אחר של מספרים ? כי אז אני יכול להשתמש ב- EOF... ולמה הכוונה לעזאזל ב"ארגומנטים" ?! תודה !! [attachment deleted by admin]

• 64 תגובות
    • 6k צפיות
  13. Started by menihen16,

שמעו חברה, אני בבעיה רצינית. התקנתי PHP ו HTTPD על השרת לינוקס שלי... מערכת הפעלה: CentOS אבל משום מה, כל דף אינטרנט שאני שם, זה מראה אותו בג'בריש, חיפשתי התקן שפה, לא מצאתי כלום. מה אני יכול לעשות?.. תראו את האתר: http://meni.myftp.org/ שמתי CODER של עברית, אבל זה לא פועל... תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zahiz007,

שלום, תהיתי האם ניתן לדעת מהו גודל המחסנית (בצורה רקורסיבית מן הסתם), וזאת בלי שימוש ביצירת מחסנית או כל כלי נוסף חדש... כמובן שיש להחזיר גם את המחסנית חזרה ללא שינוי בסוף..

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Amiras22,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות ספר HTML(למתחילים) טוב, חדש ומעודכן כדי שאני יוכל להתחיל איתו, אם יש למישהו הצעות אני ישמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tommy_g,

שלום חברים. אני נדרש לתכנת ממשק למשתמש (GUI) כחלק מפרוייקט שאני חבר בו. הממשק יכיל לא יותר מ-5 מסכים שונים, בכל אחד מהם מס' כפתורים, המנווטים בין המסכים - לא משהו מסובך מדי. אני מתלבט באיזו שפה לתכנת אותו,עם איזו שפה יהיה לי הכי קל? העידפות היא ל-JAVA מכיוון שהממשק ישתמש בקוד מוכן של JAVA כדי לעשות חישובים "מאחורי הקלעים". מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by shilo90,

שלום! אני לומד עכשיו לתכנת בC++ ורציתי לדעת איפה אני יכול לראות את הפונקציות ספרייה שיש בתוכנה למשל אני ממש צריך לדעת לממש פונקציות מהספרייה STRING אם מישהו יודע איך אני רואה את מימוש הפונקציות דרך visual studio או באינטרנט אני אשמח אם יגיב תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by Niseg,

אני עובד כרגע על מחשבון נזק למשחק מסויים . המחשבון ממומש ב JS והוא קורא את כל החפצים ישירות מקבצים של המשחק שנמצאים על השרת . הבעיות שיש לי כרגע הם בעיקר של עיצוב ה GUI . אני גם מתכנן להפוך את הקוד ליותר מודולרי . הנה מה שיש לי עכשיו עם שילוב שיריון נפוץ במשחק מול נשק פופולארי . זה יכול לקחת כמה שניות אבל הhost הזה דוחס תעבורה http://niseg.0adz.com/dmgcalc/dmg_calc_itm.html?hash2=AAMkSAyBxSAwGAzi אני משתמש בעיקר בselect במימוש של combo box . לא מזמן הוספתי לטבלה של השריון עוד עמודות אם קצת אינפורמציה על כל בחירה. לפי דעתי די קל לעבוד עם מה שיש לי עכשיו רק שזה עמוס ומכוער . אני חושב אולי להחביא חלק מה select חלק מהזמן. גם הoutput של המחשבון לא הכי נוח. זה מוציא טבלה ש…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by huhxd,

שלום לכולם, ניסיתי וניסיתי ואני פשוט לא מצליח. אני רוצה לבנות תוכנית בJAVA DESKTOP APPLICATION שעל הFRAME יש לי בסך הכל BUTTON אחד, בכל פעם שאני אלחץ עליו הוא יעלם ל X שניות (שאני אקבע) ויחזור לאחר הX שניות. אני לא הצלחתי לעשות את זה, בC# זה הרבה יותר קל כי יש את הטיימר המובנה והכל רץ אבל בכל זאת אני צריך את זה בJAVA ואשמח מאוד לעזרה.

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. לכל המעוניין לעזור : ברצוני לכתוב תוכנית שקוראת מקובץ טקסט של 4000 תווים. התוכנית תמיר כל אות לערך הבינארי שלה ותציב במערך אותיות של 4000 תאים. לאחר מכן אני מבצע עוד כמה מניפולציות על הנתונים ואז ברצוני לכתוב לקובץ טקסט חדש מעיין טבלה שמציגה את הנתונים בצורה הבאה: char index hex value ascii value binar value 1 1fh blabla.. 10000101 אשמח לקצת הכוונה בנושא... scizoeffective@gmail.com

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by omfir,

אני מעוניין ליצור מערך של אובייקטים מסוג תמונה. גררתי איזושהי תמונה לתוך מסמך הaspx ובקובץ התיכנותי אני לא מבין מה השם של התמונה ז"ת מה השם שלו?. לדוגמא: Image[] arr=new Image{איך אני קורא לתמונה?,מה השם שלה} תודה עומר.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. Started by assaf990,

אני מנסה לקחת קוד JS ולשים אותו בתוך דף HTML אצלי (או בתוך פרויקט web form אצלי) אבל אני מקבל שגיאה. איך אני משתמש בקוד? האתר: http://jsfromhell.com/forms/restrict

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. שלום לכולם , אני בונה אתר ב-PHP, יש לי בסיס נתונים ואני רוצה למשוך נתונים, כך שייסתדרו לי באתר בצורה מוגדרת מראש. למשל, יש לי משתמשים רשומים באתר ואני רוצה להציג אותם באחד העמודים, כך שכל 5 משתמשים תשבר השורה עם br <br>1,2,3,4,5 <br>6,7,8,9,10 ... רמת הידע שלי ב-PHP היא של מתחיל ואני רוצה רק שתכוונו אותי לנושא נקודתי שאותו אני צריך ללמוד בשביל לדעת לעשות את מה שרשמתי למעלה. אני מניח שמדובר כאן באחת הלולאות או יותר מאחת שיכולה לעשות את הפעולה עליה אני מדבר, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה ואודה מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by מושיקו1,

שלום. אשמח לעזרה במימוש הקוד הבא: ישנה מערכת תאורה שמכילה n נורות שמסודרות בשורה אחת ליד השניה. כל נורה יכולה להיות באחד משני מצבים – דולקת או כבויה. הנורות מחוברות בניהן כך שאם משנים את המצב של נורה במקום ה-i אזי גם המצב בנורות במקומות i-1 ו- i+1 משתנה. אני צריך לייצג את הנורות במערך של משתנים בוליאנים, כאשר true מייצג נורה דולקת ו-false מייצג נורה כבויה. השיטה הבאה מקבלת כפרמטרים שני מערכים בוליאנים באותו הגודל שמייצגים מצב של נורות כמתואר בתחילת השאלה. השיטה צריכה להחזיר true אם ניתן ברצף פעולות כלשהו להעביר את הנורות מהמצב from למצב to. אם אין אפשרות כזאת, השיטה תחזיר false. public class Backtracking { Backtracking b = new Backtracking(); public boolean isSwitch…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים