תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להציב מודעות גוגל אדסנס שיופיעו בצד השמאלי של העמוד. כשאני מציבה את הקוד, אוטומטית הן מופיעות בצד ימין. מה עליי לעשות כדי שהמודעות יופיעו בצד השמאלי של העמוד? תודה, חן.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום ... איך אפשר להציב שעון שיספור לאחור Countdown באתר ??? תודההה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכניות בג'אוה שאני רוצה להוסיף לה לGUI חלק שמציג קוד HTML כלשהו. האם יש רכיב בסווינג שיודע לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום למה שאני מציג אייקון/לוגו שהכנתי בפוטושופ/פלאש בIE הוא נראה באיכות ירודה לאומת בFF ? ניסיתי בכל הפורמטים PNG JPG ואפילו BMP התמונה גדולה יותר מגודל תצוגתה בדפדפן
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי. שלפתי מקבצי לוג גדולים מאוד של שרת מסויים נתונים רלוונטים ויצרתי לי עם סקריפט BASH כמה עשרות קבצי CSV (טקסט מופרד בטאבים) שדחיפתם לאקסל לא *אמורה* להיות בעייתית. בסופו של דבר אני צריך ליצור קובץ אקסל עם מאקרו כך שבלחיצת כפתור אני מייבא את קבצי הטקסט הללו ומציג גרפים בחתכים שונים. עם בניית הגרפים עצמם בVBA אני אסתדר. אני משום-מה מסתבך ממש עם ייבוא קבצי הטקסט לאקסל. חשבתי על משהו בסגנון הזה: dim myPath as String myPath = "C:\blabalablablab\bla with Application.FileSearch .newSearch .LookIn = myPath .SearchSubFolders=False .FileType=msoFileTypeAllFiles If .Execute() > 0 then 'files found MsgBox "there were "&.foundFiles.count&" files found." …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, עשיתי אתר דרך הפבלישר של אופיס אבל כשאני מפרסם אותו בתור דף אינטרנט אז הוא נצמד לצד שמאל ולא נמצא במרכז כמו דף אינטרנט רגיל. איך אני משנה את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות עמוד הרשמה, ואני רוצה שכשאחרי שהנתונים ייכנסו למסד נתונים, תוצג הודעה בעמוד חדש המודיעה שההרשמה התבצעה בהצלחה. איך עושים זאת? הנה חלק הקוד הרלוונטי: // הצבת משתנים מהטופס $userName = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $password2 = $_POST['password2']; $e_mail = $_POST['e_mail']; // השוואה $uname = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `userName`='$userName'"); $email = mysql_query("SELECT * FROM UserDetails WHERE `e_mail`='$e_mail'"); if(isset($_POST['submit'])) { if ($userName == '' | $password == '' | $e_mail == '') $error = "שגיאה: חייב להכניס את כל הנתונים"; elseif ($password <> $password2){ $error = …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי , קניתי עכשיו לפטופ חדש שמותקן עליו W7 64 BIT, אחרי מלחמות של יום שלם עם IIS הצלחתי להתקין אותו ולהגדיר אותו שיוכל גם לקרוא מDATABASE אני עובד כרגע על עמודים בASP JAVASCRIPT וכו'.. כשיש לי תקלה בקריאה מהדאטה בייס או כל תקלה אחרת בצד שרת הוא לא מציג לי את התקלה והשורה שלה - כמו שאני רגיל, או לפחות רק את השורה שלה הוא פשוט רושם " An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here to find out more about this error " כמובן שניתי בהגדרות של הדפדפן את "הצג הודעות ידידות של EXPLORER" בדקתי בדפדפנים בEXPLORER וגם בCHROME (אני לא בטוח לגביי הגירסה של EXPLORER ניראה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני כותב log parser/analyzer ל-logs של המוצרים שלנו. אני רוצה להציג את כל ה-log למשתמש ולאפשר לו להחיל פילטרים בהתאם לאופציות שאספתי במהלך הקריאה וה-parse של ה-log בהתחלה. הבעיה שאני נתקל בה היא ש-RichTextBox לא מצליח להתמודד עם כמות כזו גדולה של מידע, לוקח דקות ארוכות לשורה כמו "rtb.text = string" להתבצע כשהמחוזרת בגודל כמה עשרות MB. קבצי ה-log שלנו יכולים להגיע גם למספר GB...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משיהו יודע כיצד אני מציג את מגש הצבעים בתוך FRAME ב - VB ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה ליצור עמוד אינטרנט שיש בו תמונות וכאשר העכבר עומד על תמונה מופיע בצד של העמוד מידע על התמונה ו\או התמונה עצמה תשתנה . באיזו שפה כדאי להשתמש בשביל זה ? ומה הפקודות \ מחלקות הבסיסיות שאני צריך ללמוד בשביל זה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני עובד מול datareader ואני רוצה להציג את הנתונים, לא בdatagrid אני רוצה להראות את זה בכמו פאנל פנימי כזה שיהיה לי בצד גלגלת כזאת שמבחינתי יהיה שם רק עמודה אחת מכל הטבלה, אני לא אוהב דברים מוכנים כי בדרך כלל המוכנים פחות גמישים לעבודה, אני רוצה כמה שיותר גמיש ושמבחינתי כל עמודה לבודד לפקד אחר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש חברה שמספקת (בתשלום) את השירות הנ"ל ? חיפשתי web services למינהם בחינם אבל הכל משולב עם מניפולציות על string שלא הכי חוקי תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש פונקציה שתציג לי את רשימת הקבצים הקיימים בתקייה הנוכחית ? מישהו מכיר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ברצוני לכתוב תוכנית שמציגה תמונה מקובץ בחלון. כתבתי את הכוד הנל עבור אובייקט הפאנל של החלון, אולם החלון מוצג ריק. import java.awt.*; import javax.swing.*; public class MainPanel extends JPanel{ private Image img = Toolkit.getDefaultToolkit().getImage("1.gif"); public MainPanel(){ super(); } public void paintComponent( Graphics g){ super.paintComponent(g); g.drawImage(img,0,0,this); } } } קובץ התמונה נמצא בתקייה של הפרוייקט ולכן לא נכתב הנתיב המלא. יש למשהו רעיון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשים תמונה באפליקציית VisualBasic.NET ולשנותה בהתאם לתמונה אחרת באמצעות כתיבת שורות קוד מסוימות? אודה לעזרה מהירה בנידון מאחר וניסיתי מספר דברים אך לצערי ללא הצלחה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אני בניתי מן חלון שבזמן טעינה כבדה ASP יציג מן שעון חול ANIMATED GIF , עכשיו בהנחה שאני לא יכול להשתמש ב FLASH, יש איזה שהיא צורה לטעון את ה GIF ללא התוספות של האקספלורר כלומר שיראו רק את התמונה נטו (כמובן שמאחורה יושב חלון בכל זאת) ועוד שאלה יש איזה דרך ליצור רקע שקוף באקספלורר? אני יודע שב flash אפשר, השאלה עם אפשר גם באמצעים הפרימיטיביים של ASP,DHTML,JS? אני מקווה שהשאלה הייתה מספיק ברורה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל להתעניין בהקמת אתר משלי ורציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בהקמת האתר. משהו כמו תוכנה גארפית שניתן לכתוב בה או ממש "לגרור" לתוך הדף איזו שהיא תמונה במקום להסתבך עם פקודות. קיים משהו כזה בכלל? ואם לא מהיא הדרך הקלה ביותר (חוץ מלקנות דרך אתר אחר) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח להכוונה: אני סטודנט (מתחיל שנה ב) יודע מהלימודים C/C++, Java ברמה של של קורס באוניברסיטה, כמו כן גם python ברמה סבירה שלמדתי בעצמי (דרך שני קורסים אחד בסיסי של code academy ועוד אחד מתקדם יותר דרך coursera) ואני יודע להשתמש/משתמש בlinux. הייתי רוצה להצטרף ולעזור לפתח לפרוייקטים של קוד פתוח על מנת להעשיר את הידע שלי ועל מנת שיהיה לי גם דברים להראות שאולי בעתיד בחיפוש עבודה ייראו טוב. איך ומאיפה אני מתחיל? פתחתי משתמש בgithub אבל כל issue למשל שאני מוצא בפרוייקטים ניראה כאילו הידע שלי לא מספיק, אולי אני לא יודע לחפש טוב שם, עוד לא ממש עיכלתי את הממשק. אשמח להכוונה וייעוץ מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את העימוב של טופס זה Text <html> <head> <title> כניסה </title> </head> <body> <body bgcolor="SILVER"> <font size=5 color=black face=david><b><p align=right> כניסה </p align=right> <br><br><br> <form name=form1> <form action=1.html method=post> <div align=right> <table border=5 width=600> <tr align=right> <td><input type=text size=15 name=a> שם פרטי </td> <tr align=right> <td><input type=text size=15> סיסמה </td> <tr align=right> <td> <a href=EE.html>כניסה</a> <…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום יש לי להגיש פרוייקט בvbs עד יום ראשון לסוף סמסטר ואין לי מושג יש לי פרוייקט מוכן טוב של מישהו לפני שנתיים אבל אני מפחד להגיש ככה אני חייב שמישהו יעשה לי מייק אפ עליו כגון שינוי משתנים אני מוכן לשלם זה דחוף מי שמרחם עליי ויכול לעזור שיתקשר 0542453505
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שיבנה לי אתר מבוסס ג'ומלה [המערכת תישאר בידי, בניה ולא אחזקת ואיחסון האתר], בדומה לאתר מסוים שראיתי: http://www.taamu.co.il/ מדובר באתר עם תכנים תורניים, בעיקר קבצי MP3 ווידאו בדומה לאתר הנ"ל, עם תוספות מתבקשות - לדוגמא פורום, אפשרות חיפוש, לייקים ועוד כמה דברים קטנים. להצעות מחיר או המלצות על מישהו שבנה לכם אתר ואתם מאד מרוצים, ניתן לפנות אלי בפרטי: nsh3nsh@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני מספר ימים ראיתי בתרגול של הקורס מבוא למדעי המחשב באוניברסיטת חיפה (שם אני לומד) דרך מאד נחמדה למיין מערכים קטנים של מספרים שלמים. הקרדיט על השיטה מגיע למתרגל - שלמה יונה. רציתי לשתף אתכם בשיטה. אז הנה דוגמא קטנה ב-C שקולטת מספרים ומדפיסה אותם ממויינים: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define NUM_BUCKETS 256 #define MIN_NUM 0 #define MAX_NUM (NUM_BUCKETS-1) #define INVALID_INPUT_MSG "Invalid input" int main () { int bucket[NUM_BUCKETS]={0}; int num_read=0,i,j; while ( 1==scanf("%d", &i) ) { if (i>MAX_NUM || i<MIN_NUM) { printf("%s\n",INVALID_INPUT_MSG); exit(EXIT_FAILURE); } bucket[i]++; ++num_read; } if (num_read<1) { /* must hav…
-
- 32 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע קיבלתי למייל שלי הודעה מSoftpedia שהתוכנה שלי עלתה לשרתים שלהם, הסיקור שלהם לגבי התוכנה דווקא דיי הפתיע אותי, מפני שאני בד"כ לא בנאדם שמפרסם את התוכנות שלו, וזאתי תוכנה שהחלטתי לפרסם באתר שלהם... אני מעוניין לגבי הצעות מה לדעתכם אני צריך לשפר בתוכנה והאם מצאתם בה באגים, אני אשמח לקבל דעות נוספות והאם יש צורך לשפר בה משהו... התוכנה כתובה ב- Visual basic 2008 , אשמח לתגובות , ועצות... תודה רבה: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ בשביל להוריד בדף הראשי של האתר (כביכול של ה"חברה" שלי), תיראו שמה את הקישור, (ד"א אשמח גם לחוות דעת על האתר אם מישהו רוצה...), בקיצור סה"כ מה שאני מבקש זה עצות מה לתקן, האם מצאתם באגים מסויימים, וטיפים לפעמים הבאות שאני עושה תו…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-