תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שמכיר יוניקס יש פקודה בשם basename שמיבאה לי את שם הקובץ כאשר אני מקבל path מלה אני צריך פקודה דומה אבל ב dos?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לחבר שלי קובץ SQL והוא צריך להמיר אותו לקובץ של אקסס... זה מה שהבנתי לפחות... איך הוא עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי פעם קובץ בC, ועכשיו אני מנסה להישתמש באותו הקובץ ב ++C וההודעות שגיאה שאני מקבל זה בקשר להקצאות הדינמיות שלי השאלה שלי היא, איך אני יכול להפוך את השורה הזו: temp=malloc(sizeof (node)); לתואמת ++C?? הקטע קוד המלא הוא: void Insert_After (node *list, TYP val) { node * temp; if (list!=NULL) { temp=malloc(sizeof (node)); temp->info=val; temp->next=list->next; list->next=temp; } else printf("\naction denied\n"); }
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי איזשהו חור בהבנה שאשמח לעזרתכם על-מנת לסתום אותו בידע נכון. ברור לי וידוע הנתון הבא: - המחשב שלנו עובד בשיטה הבינארית בלבד, הוא לא יודע לספור עד 10 לדוגמא. - בינארי זה בעצם הייצוג של תמונה, וידאו, קובץ טקסט בצורה שבה המחשב מבין (בשפה שלו). השאלה שלי היא: - מה הקשר בין כל נושא הקידוד (כמו Base 64) להמרות כמו בינארי ודצימלי וכו' ? משמע- איפה בתהליך של תוכנה או אפליקציה בא לידי ביטוי הקידוד, ההמרות והעיבוד של המחשב ? אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ב Flow של כל המושגים הללו בריצה של תוכנה. (אשמח לדוגמא כאשר אני גולש בדפדפן לצורך העניין ) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 50 קבצי pdf ומנסה להמיר אותם לקבצי טקסט באופן איכותי. ניסיתי להשתמש בilovepdf ואקרובט רידר פרו. התוצאות לא היו משביעות רצון. לכן, פניתי לאוראקל מדלפוי, קרי ג'ימיני, ובקשתי עזרה. בהתחלה בנה לי תכנה עם בpython עם פונקצית Tesseract, להפתעתי התכנית רצה היטב (אני תכנתי בפעם האחרונה שלביסיק עוד היו מספרים בשורות) אבל לא הייתי מרוצה מהאיכות. ביקשתי פתרון אחר והוא הציע להשתמש ב Google Cloud Vision API. אחרי תלאות מרובות, הצלחתי לפתוח חשבון ולעשות את התכנה המבוקשת. אבל מקבל שגיאה: Vision API: [Errno 13] Permission denied: אני מנהל המערכת, כל ההרשאות נכונות, וניסיתי להריץ גם בתור מנהל. #import os from google.cloud import vision from google.oauth2 import service_…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 2 followers
-
-
ככה, עיקר הרקע שלי הוא בג'אווה lisp ו assembly אז יוצא ש c++ מתחרבש לי טיפה. נתקלתי בבעיה די בסיסית ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. אני מצרף את כל הקוד כדי שהקונטקסט יהיה ברור : octree.h #ifndef OCTREE_H #define OCTREE_H #include <iostream> #include <vector> #include <string> using namespace std; class Point { public: float _x,_y,_z; Point(const Point& p):_x(p._x),_y(p._y),_z(p._z) {;} Point(float x=0, float y=0, float z=0):_x(x),_y(y),_z(z) {;} ~Point(){;} string toString() { string str=""; str+=" x = "; str+=_x; str+=" y = "; str+=_y; str+=" z = "; str+=_z; str+="\n"; return str; } }; class Cube { public: Cube(Poi…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני צריכה להמיר מספר שאני מקבלת ולהכניס אותו למחרוזת. אני צריכה לכתוב את הדרך בפונקציה ולא יכולה להשתמש בפונקציות למשל itoa וכו'. בנוסף, לא למדתי עוד sprintf לכן אי אפשר להשתמש גם בזה. אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
למה הפלט הוא 255? unsignchar c = -1; printf("%d,", c++);
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש דרך להמיר פרוייקטים רבים בוואת אחת, במקום לפתוח אחד אחד ולזרום עם ה ConversionWizard המעצבן הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תיקיה עם מספר קבצים שאחד מהם זה XML ועוד תיקיה עם תמונות . עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לעלות את הקובץ לאתר שלי והוא לא קורא אותם אבל קובץ SWF הוא כן יכול לקרוא. מה אני אמור לעשות שהוא יוכל לקורא אותם האים יש דרך להמיר אותם לSWF או דרך אחרת. תודה מראוש קובי
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה להמיר אתר שבנוי כרגע ב PHP אל ASP.NET מה הדרך הכי קלה/פשוטה שאפשר להמיר את האתר?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, לא בדיוק ידעתי איפה לפתוח אז מקווה שזה המקום הנכון יש לי 3 תרגילים לעוד חודש מספר שאני פותר ואני צריך עזרה בהם: 1) מהו המספר הגדול ביותר שניתן לתאר בעזרת מספר שלם )integer( בעל 8 ביטים ללא סימן? עם סימן? 2) חשב: 6 + 5- בייצוג בבסיס 2 בעזרת משלים ל-2. כמה ביטים צריך לבחור כדי לבצע את התרגיל? פרט את הצעדים בדרך לפתרון, כולל טיפול בנשא. 3) ספור עו 10 בבסיס 4. אשמח להסבר כמובן כי התשובה פחות מעניינית אותי.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להמיר טבלה בקובץ אקסל למערך (דו מימדי) בC# נניח וקיים קובץ אקסל במחשב, בשם book1, וב sheet1 כל התאים בטווח A1 עד C3 מלאים במספרים שלמים. איך אני אומר לC# ללכת לתאים A1:C3 שבsheet1 שבקובץ book1 ולהמיר את התאים האלה למערך int דו מימדי? ואיך אני עושה הכל רק הפוך? כלומר יש לי מערך int דו מימדי בc#, ואת המערך הזה אני מעתיק לתאים מסויימים בsheet1 שבbook1.. תודה רבה אסף
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בDATABASE שלי יש טבלת PRODUCTS עם שדות כמו שם, מחיר, תמונה וכו'. יש לי קובץ אקסל עם טור ארוך של שמות מוצרים, אך אין באפשרותי להעתיק את כולם לטבלה בDATABASE כי היא פותחת שורה כל פעם - פעם אחת. האם ניתן להמיר את כל הEXCEL לטבלה לDATABASE?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, טקסט מג'יבריש לעברית אני ממיר כך: <?php $text = iconv("UTF-8","ISO-8859-1", "ãéðä"); echo $text;?>וזה עובד. כאשר בדיוק אותה המחרוזת בג'יבריש נמצאת בקובץ טקסט, הענינים מסתבכים. זה הקוד להמרה: <?php header('Content-Type: text/html; charset=windows-1255'); iconv -f WINDOWS-1255 -t UTF8 test.txt > converted.txt; $myFile = 'test.txt'; $myHandle = fopen($myFile,'r'); $myText = fread($myHandle, filesize($myFile)); $ridComma = explode(',',$myText); foreach($ridComma as $item) { $text = iconv("UTF-8","ISO-8859-1", $item); echo $text; } fclose($myHandle);?>וזו הודעת השגיאה שאני מקבל: מישהו יכול להסביר לי מדו…
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, נתקלתי בבעיה בהמרת מחרוזת למספר, ע"י שימוש בפונקציה הזאת : אך משום מה הפלט לא תקין, למשל בהכנסת קלט מחרוזת של 765 הפלט 7612 כלומר היא מבצעת פעם נוספת את הלולאה, מגיעה ל7650 ואיכשהו מחסירה 38, ככה זה לגבי כל קלט שאני מכניס, אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אודה לסיוע שלכם, יש לי לא מעט קבצי PCAP של WIRESHARK שאני רוצה לפענח. (יש פקודה מובנת לטובת העניין שנקראת TSHARK) אני מעוניין לרוץ על כל קבצי תיקיה שמכילה קבצי PCAP ולהמיר אותם באופן פרטני כל אחד לקובץ CSV שיהיו בתיקיה אחרת. קראתי לא מעט בגוגל אבל לא מצאתי פיתרון לזה. אשמח מאד אם תוכלו לסייע :)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מערך של מחרוזות ב-JavaScript, ואני צריך להמיר אותו למחרוזת בודדת עם תווי מפריד ספציפיים בין האלמנטים. הנה מערך לדוגמה: let myArray = ["apple", "banana", "cherry", "date"]; אני רוצה להמיר את המערך הזה למחרוזת אחת עם פסיק ורווח (", ") בין כל אלמנט. הפלט הרצוי אמור להיראות כך: "apple, banana, cherry, date" אנא שלח לי את קוד ה-JavaScript שאני צריך כדי לבצע המרה זו. אם ברצוני להשתמש בתו או בתווים שונים בין רכיבי המערך, כיצד אוכל לשנות את המפריד? חיפשתי פתרון על ידי ביקור במקורות רבים כמו Scaler, אך לא הצלחתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להמיר סקריפט שכתבתי בפייתון לקובץ EXE עצמאי ואני נתקל בבעיות בנושא. הסקריפט שהכנתי מכיר גם ממשק בTkinter לכן חשוב לי להמיר אותו לקובץ עצמאי משיטוט שלי ברשת מצאתי את הכלי בשם Pyinstaller שממיר את הקוד לקובץ EXE אולם כשניסיתי להשתמש בו אני נתקל בבעיות ולא מצליח לסיים את הפעולה. הכלי יוצר לי תיקיה חדשה בשם של הקובץ py שאני מעוניין אבל לא מקמפל את כל הקבצים שהכין לקובץ אחד ויחיד. אשמח לשמוע האם למישהו יש עצה בנושא או כלי אחר שמבצע את מה שאני רוצה. הקוד שלי מכיר קובץ אחד ויחיד עם סיומת PY ובתוכו מספר פונקציות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה סיימתי את העיצוב הכללי של אתר מסוים וזה נראה ככה: בצד שמאל יש את התפריט. כאשר לוחצים על אפשרות כלשהי בתפריט דף אחר נטען בתוך האזור הריק מצד ימין במרכז. באזור זה יש אפשרות לגלילה מטה/מעלה. בנוסף, בצד ימין של האתר יש פרסומת דינמית המופעלת ע"י קוד HTML ספציפי. עיצוב האתר נעשה ע"י Photoshop עם קצת עזרה מ ImageReady. אני צריך שתהיה אפשרות גלילה של האתר במלואו וגם של הטקסט במרכזו. אני שוקל לעשות 2 או יותר גרסאות של האתר לפי הרזולוציה של המשתמש, מה דעתכם? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר רב של קבצי DATA (ענקיים) ואני צריך להמיר אותם לדאטא ב MYSQL (בעצם לטבלה אחת גדולה). מצאתי הסבר מסוים פה : http://www.flatmysql.com/help/putdelimited.htm אבל האם יש דרך יותר נייטיב או יותר יעילה? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי קוד בג'אווה סקריפט אבל אני צריך להפוך אותו לHTML : <script language="JavaScript1.1" src="[url]http://www.processlibrary.com/addtosite/scripts/search.asp">[/url] </script> זה אפשרי ביכלל? אם כן אז בבקשה תמירו לי אותו ,תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז אם הנושא בפורום לא מתאים בבקשה להעביר. כמו שרשמתי בכותרת אני צריך דרך להמיר קוד מasp.net ל asp רגיל,אם זה אפשרי בכלל. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לכתוב PlugIn לשלט שלי (RemoteWonder II). הSDK שלו במקור כתוב ב C וברצוני לתרגם את העניין לC# בכדי שאוכל להוסיף לו פונקציונאליות רבה - הרעיון ליצור Plugin שיוכל לבצע סט של פעולות בלחיצה אחת (Plugin כזה לא קיים לצערי). לצערי אינני זוכר כ"כ C כך שאני דיי מתקשה לבצע את התיכנות בשפה הזאת. הבעיה היא : איך לתרגם את הקוד לC# כך שהתוכנה של השלט תמצא את הפונקציות שהיא זקוקה להן (זהו DLL ... כמובן). פעם השתמשתי בקובץ "Proxy" לעשות משהו דומה (מצד אחד הוא קיבל את הקוד המתאים מהC ומצד שני שלח בקשות לC#). האם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להזדקק לקובץ הנוסף והבעיות שהוא יוצר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-