עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכל חברי הפורום אני מאד רוצה ללמוד תכנות אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. אשמח מאד אם מישהו שבקיא בנושא יכוון אותי מהם סדרי העדיפויות מבחינת לימוד שפות תכנות, ומאיפה אפשר להשיג את החומר הנדרש. תודה רבה רבה לעוזרים מראש. נ.ב. אני בטוח ששאלו את השאלה הזו מיליון פעם לפני, אבל זה באמת חשוב לי אז תתחשבו בי קצת. שוב תודה מראש לכולם. :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by donkey kong,

אני מנסה להוציא את המידע מהDATABADE באמצעות סלקט ויש לי רק שורה אחת בDATABASE ובניתי בקובץ ASP מקום ל3 תאים <% Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c r.open "select * from news" if not r.eof then response.write(r.fields("tit")) response.write("</br>") response.write(r.fields("mess")) r.movenext %> <% response.write(r.fields("tit")) response.write("</br>") response.write(r.fields("mess")) r.movenext %> <% response…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מחפש דוגמה לפרויקט 5 יחידות בC#, מערכת אתר מכירות או דברים דומים כאלו... הרצתי חיפוש ולא מצאתי לכן אני שואל כאן... אם יש למישהו פרויקט שהוא הכין ויכול להביא לי אותו וכו' יעזור לי מאוד... ויש לי שאלה, יש לגוגל ארט וובסרביס ? אם כן משהו ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? (אני מכין פרויקט על מערכת מיני חמ"ל כזאת...)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by JVT,

להלן קטע של תוכנית הבודקת אם הערכים שבאוגרים DL ו-DH הם תקינים. הגדרה: באוגר ערך הוא תקין אם הוא מכיל את הסיבית 1 לפחות פעם אחת. התכנית בודקת אם שני האוגרים ת'ינים. ואם כן - היא שמה את הערך '1' באוגר AL. אם לא - היא שמה '0' באוגר AL. mov al, 0 mov dl, 0 mov dh, 5eh cmp dx, 0 jnz end mov al, 1 end: . . . הקטע המוצע אינו נכון. א. כתבו דוגמה נוספת שלפיה הפתרון נכון. ב. כתבו דוגמה המראה כי הפתרון אינו נכון. ג. תקנו את התכנית. ד. האם אפשר למחוק את ההוראה הראשונה: mov al, 0?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם. קיבלתי תרגיל לבנות מחלקת מלבן, שממומש באמצעות 2 נקודות (נקודה היא גם מחלקה שבניתי...). בנוסף , למלבן יש מאפיין (נורש ממחלקה אחרת אבל לא חשוב...) - צבע ! הצלחתי לעשות הכל מלבד עניין הצבע. אני מדפיס מלבן יפה על המסך (תצוגת טקסט) עם מרחקים מתחילת המסך לפי 2 הקורדינטות של 2 הנקודות. אך אני לא יודע איך להדפיס את המלבן בצבע =/ הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לשנות את הצבע הלבן הרגיל שבו מודפסים האותיות בחלון הדוס שמבצע את התוכניות שאני כותב בסי פלוס פלוס. תודה רבה מראש ולכולם, ירון.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yahalom,

היי יש לי בעיה כאשר אני רוצה לשמור סטרינג (ב C# ) אשר מכיל מידע בעברית ע"י שימוש ב Nhibernet אני מקבל ערך מזובל בבסיס הנתונים (MYSQL) הגדרתי את השדה כ UTF8 (בבסיס הנתונים) אך זה לא ניראה משפיע יש לכם הצעות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by moshemordo,

שלום לכם! התחלתי ללמוד asp אמרו לי שיהיה לי יותר קל ללמוד asp מ-php כי אני כבר מתכנת בויזואל בייסיק ויודע את השפה vbscript עכשיו השאלה שלי היא במה שונה asp גירסא 3 הרגילה מהגירסא החדשה של דוט נט? כאשר אני מעלה את זה לשרת צריכים שרת מיוחד לזה? זאת אומרת יש הבדל בין שרת של asp כמו ברינקסטר למשל? או שאני צריך שרת מיוחד שתומך בדוט נט? עכשיו מה ההבדל בין asp ל php אני יודע שphp יותר דומה ל-c++ שאוצה אני גם יודע עכשיו יש הבדל בין תוצאות שמגיעים בasp לבין php? או שאני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם שניהם? ושאלה אחרונה! האם visual studio .net פועל גם על וינדוס 2000 או רק אקס פי? והאם באמת בדוט נט אפשר יותר לשחק בויזואליות כמו תפריטים שהם לא מרובעים רק? טוב אז אחרי ששאלתי יותר מדי א…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לא בטוח אם פה זה המקום הנכון לרשום, תרגיל שקיבלתי במבוא לאסמבלר, ואני צריך בו עזרה התרגיל אומר כך: נתונים שני מספרים בבסיס עשרוני: A=0.5566*10^2 B=0.7777*10^3 חשב בבסיס עשרוני: A-B בשיטת נקודה הצפה נתון: מנטיסה=4 ביט חזקה=3 ביט למנטיסה יש סיבית סימן אני יודע לחבר מספרים, אבל רוצים פה שאני אחסר את A מ B ומשום מה יוצאת לי תשובה לא הגיונית מישהו יכול להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by master whilee,

אני מנסה לכתוב תוכנת לקוח המדברת עם שרת באמצעות socket. הנה הקוד של תחילת התוכנית: #include <stdio.h> #include <winsock.h> int main() { int sockfd; WSAData wsaData; printf("starting WSA..."); if (WSAStartup(MAKEWORD(1,1),&wsaData) != 0) { printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); printf("Creating Socket..."); if ( sockfd = socket(AF_INET,SOCK_STREAM,0) == INVALID_SOCKET ){ printf("failed.\n"); exit(1); } printf("Done!\n"); } הבעיה היא שהמשתנה sockfd מקבל תמיד 0 אחרי שאני מפעיל את הפונקציה socket. ואז אם אני מנסה לעשות לו למשל connect אני מקבל את שגיאה 10038, שאומרת שאני מנסה לעשות פעולה שצריכה משתנה שהוא socket, על משתנה שהוא …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nforce,

איך אני מסדר שזה יעבור מצד שמאל לצד ימין ? ואיך אני מסדר את ה- Encoding לעברית ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by HELPMAN,

שלום לכם.. רציתי לדעת כיצד אני מגן על הפורום שבניתי מידי פריצות, או ניסיון להפלה תודה מראש. מקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by D-Bang,

אני צריך לכתוב תוכנית ב C שהופכת אותיות קטנות לגדולות ולהפך, למשל אם אני מקליד nice התוכנית צריכה להפוך את זה ל NICE. ודבר נוסף אם יש לי מערך מסוג CHAR איך אני יכול לבדוק אם הוא מכיל מספרים בתוכו (מבלי לכתוב תנאי עבור כל מספר ומספר בנפרד כמובן) מקווה שתוכלו לעזור לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by c5123,

mov al,ah אני חושב שזה לא חוקי אבל לא 100% בטוח 2 פעולות על אותו אוגר ??? RD WR

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shuki142,

שלום לכולם, אני מתחיל עם לימוד של הסביבה ASP.NET, אני עובד עם Visual Studio 2008 ויש לי בעיה שלא הייתה לי בעבר. שאני יוצר פרויקט חדש ובונה בו דפים חדשים, שאני בה להריץ את הפרויקט דרך ה Play שיש ב VS2008 למעלה הוא יוצר סביבה ופותח את הדפדפן אך הוא לא מראה את התוכן, רושם לי שגיאה (תמונה מצורפת) שאני ניגש ידנית ל localhost שלי הכל עובד טוב. למה זה קורה לי ? בטוח משהו לא טוב בהגדרות שלי, בדקתי Firewall ולא ראיתי שיש איתו בעיה, כיביתי אותו וזה עדיין עושה לי את זה. שימו לב שיש לי ראוטר במחשב (אולי זה הגורם) [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. התחלתי ללמוד C עם הספר, הבעיה היא שאין לי את הפתרונות של התרגילים שמופיעים בספר, צריך עזרה במציאת הפתרונות של כל התרגילים בכל הפרקים!!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by HaEsrimVeArba,

אני מחפש ספר לקנות בעברית שמכיל מדריך מקיף ומפורט ועדכני! ל C# ו .NET

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. אני כבר מלא זמן עובד אם מחשב? והייתי רוצה לדעת איך ליצור תוכנה פשוטה. אני לו כל כך מבין בזה אבל אולי יש איזה קודים ששמים או תוכנה שיוצרת לך את זה אפשר לדעת איך בעצם יוצרים תוכנה?

18. הגדרתי קלאס A וקלאס B שיורש ממנו ומוסיף שדות. בMAIN שלי אני בונה VECTOR של <A>. האם אפשר להכניס לVECTOR הנ"ל גם אוביקטים מסוג B?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LaLa_LooP,

שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by greenghost,

שלום לכולם! כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש ספריה בה ניתן לבנות כפתורים,צ'קבוקסים וכו'. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן. אני מאחסן כמה נתונים בשרת בקובץ XML. העניין הוא, שעם דפדפן אני טוען את הקובץ תוך שניה, ועם התכנה זה לוקח כ15 שניות. הקובץ שוקל ממש קצת וזה כולה 6 שורות (כולל התאגים) להלן הקוד: Dim m_xmlrprofileData As XmlTextReader m_xmlrprofileData = New XmlTextReader("http://www.####.co.il/settings.xml") m_xmlrprofileData.WhitespaceHandling = WhitespaceHandling.None m_xmlrprofileData.Read() m_xmlrprofileData.Read() While Not m_xmlrprofileData.EOF m_xmlrprofileData.Read() If Not m_xmlrprofileData.IsStartElement() Then Exit While End If m_xmlrprofileData.Read() …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Omerole,

יש לי תוכנה שהאופציות בה פועלות לפי Charים. אבל עם מכניסים קלט ריק (כלומר לReadline פשוט לוחצים אנטר) אז היא קורסת. איך מתעלמים מקלט ריק כזה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by YardenG,

אני מחפש מערכת כזאת שבנאדם ימלא פרטים והפרטים שהוא מילא יישלחו אליי לדואר אלקטרוני. אני מחפש במחיר של עד 20$ . תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by skuki1,

מישהו יכול להביא לי מדריכים לVB חוץ מwww.dr-vb.co.il אני רוצה לדעת בעיקר על מערכים ולולאות למה זה עובד ולמה צריך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ה השאלה היא: איך אני יכול להגדיר לאתר שאני עובד עליו להיות מותאם בגודל מלא לכל סוג של משתמש לא משנה אם המשתמש עובד ברזולוציה של 1024X768 או שהוא משתמש ב 800X600 ככה או ככה האתר שלי יכנס בצורה מלאה על המסך לכל אחד שיכנס לאתר שלי, אני יודע שזה דורש עבודה עם אחוזים ולא עם גודל ממשי אבל אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת ב DREAM WEAVER כשאני עובד עם TEMPLATES. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.