תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם אם פתאום גוגל יפול.....................אל תתפלאו.. חרשתי אותו מכל הכיוונים, עם כל הצירופים שאפשר! אפילו נראה לי המצאתי מילים חדשות : יש את הבלוגים המניאקים שנותנים לך חצי דרך - בא לי להוריד להם כאפה אוקיי הבעייה היא כזאת חברים, וסליחה על ההתרגזות : - יש טבלה, שמחוברת לקובץ xml ע"י datasrc.. -יש טופס. - יש כפתור (דהה) שעליו כתוב ADD במילים יפות וגדולות. - כאשר אני אלחץ על ה ADD, הוא יפעיל קובץ asp שייטפל במידע שנכנס מהטופס: - הקובץ הנ"ל (blabla.asp) יטען לזכרון את ה xml...ע"י microsoft dom parse ..(אם עוד פעם אחת אני רואה את המשפט הזה.. ) - הוא יוסיף את המידע החדש שנכנס ויעדכן את ה xml. הבעייה, היא שאם עושים את זה כמו שפה: http://www.w3schools.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לכתוב Socket בג'אווה. הבנתי מזה ואיך זה הולך בכללי.. אני אני כותבת את ה- Client בג'אווה, והServer הוא בC++. אם אלו 2 שפות שונות. אני צריכה להוסיף משהו בכתיבה? ויש לכם איזה המצלות/תדרוך? כי קצת איבדתי את עצמי עם זה.. :s05: תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה פרוייקט בVB אשר מבוסס על בסיס נתונים. אחת הפעולות שאני צריך לעשות היא הוספה של טבלה לבסיס הנתונים, פעולה פשוטה כשלעצמה, אבל אני צריך קודם כל לבדוק אם באמת לא קיימת טבלה בשם זה. יש למישהו רעיון כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליצר Script שיריץ תמונה מצעד ימין לשמואל כמו שרשרת (שיחזור על אותו תמונה) איך ניתן ליצר זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מסדר שזה יעבור מצד שמאל לצד ימין ? ואיך אני מסדר את ה- Encoding לעברית ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יצרתי פונקציה שקוראת לפונקציות בדיקות של קלטים מהמשתמש , הפונקציה בוחרת בפונקציות שתשתמש ע"י הפרמטרים (0 = לא , 1 = כן) הפונקציות מכניסות למשתנה errMsg את תיאור השגיאה. יש שגיאה לא מובנה בפונקציה ואני כבר מנפח וריד. הפונקציה: תודה על העזרה מראש. עדכון: הבעייה נפתרה ("מחיקת המילה var פתרה את הבעייה").
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הזו: לכתוב תוכנית שהופכת את סדר הספרות באוגר bl (לא הסיביות, אלא את הספרות !). לדוגמה A3 יהפוך ל3A. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עיצוב מוכן לוורדפרס, לא משהו מורכב, עומד בתקן w3. אני רואה אותו מצויין בפיירפוקס, בכרום, באקספלורר 8 אבל באקספלורר 9 הכל מבולגן. מה השתנה באקספלורר 9? איך אני יכול להתאים את העיצוב אליו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קו שיכול לשמועה הסקרים לבחירות בזמן אמת (וכן הממוצע של כל הסקרים וכד'- כמו שיש בשערי מט"ח ועוד) השאלה הוא האם יש איזה אופן לקבל הניתונים בתוך 'ערך' (משתנה - $) בלי שתו"פ עם הצד הלוקח כדי שאוכל לעשות מערכת תוכן שיתעדכן מאליו עם תוצאות הסקרים האחרונים.(או אם יודע אתר שתשלח סטרינג אם כל הערכים אם מישהו יכול לשים את זה כאן כדי שהציבור יכול להנות) כנ"ל רלוונטי בחירות כאן ובחירות חו"ל בורסה גם אם התשובה הוא שאי אפשר תכתבו לי בבקשה שלא אצטרך לחכות לכלום. חיפשתי אתרים מדריכים שמזינים כאלו ניתונים ולא מצאתית, מה אני צריך לעשות בבירור. אם ידוע למישהו מדריך יותר ברור לזה או מי שיש לו קוד מוכן _או חצי מוכן - כמובן שאשנה המקום שמקבל ממנו הערכים) אם…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב rainmeter ואחת מהאפליקציות מציגה את מזג האוויר עכשיו צריך לקנפג אותה כדי שיציג את אזור האזור שלנו , אחרי חיפוש הגעתי להסבר הזה : http://docs.rainmeter.net/tips/webparser-weather-location-code אני מבין מה צריך לעשות ויש לי את הקוד של אזור הזמן שלי אבל אני לא מוצא איפה לערוך בקובץ של האפליקציה. [Rainmeter] Author=P2C | toastbrotpascal.deviantart.com Update=1000 @include="#SKINSPATH#\ABP\Variables.txt" @include2="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#\Colors.txt" [Variables] Closed=0 Open=1 [BG] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" [BG2] Meter=IMAGE ImageName=WeatherBG2.png Path="#SKINSPATH#\ABP\Resources\#Skin#" Y=115 Hi…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?? אם לא משתמשים בתוכנה אז במה משתמשים?? כאילו איפה אני רושם את הקוד?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר אתר ממנו ניתן ללמוד או להוריד מדריך\ספר פרמייר פרו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בונה אתרים ולא רוצה להגיע למצב שיאשימו אותי בגניבת תמונות מהו האתר הכי גדול בתשלום להורדת תמונות? לא משנה המחיר רק שיהיה מגוון ענק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה המלצות באתרים שונים באינטרנט על הספר. האם מישהו פה קרא את הספר ויכול לתת לי חוות דעת? רציתי גם לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות את הספר? או באינטרנט אבל חוץ מאמזון? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד c ואין לי שום ידע קודם מישהו יכול להמליץ לי על ספר אבל ספר שמסביר למתחילים ולא לאנשים שכבר יודעים כמה שפות יש לצייןן אני לא יודע שפות תכנות בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני חדש בכל מה שקשור לSQL PHP ומנועי חיפוש אני חיפשתי מדריך לזה ולא מצאתי אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור למדריך על איך משתמשים בתוכנה MY SQL ואיך בכלל בונים מנוע חיפוש למתחילים ובעברית תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל עם לימוד של הסביבה ASP.NET, אני עובד עם Visual Studio 2008 ויש לי בעיה שלא הייתה לי בעבר. שאני יוצר פרויקט חדש ובונה בו דפים חדשים, שאני בה להריץ את הפרויקט דרך ה Play שיש ב VS2008 למעלה הוא יוצר סביבה ופותח את הדפדפן אך הוא לא מראה את התוכן, רושם לי שגיאה (תמונה מצורפת) שאני ניגש ידנית ל localhost שלי הכל עובד טוב. למה זה קורה לי ? בטוח משהו לא טוב בהגדרות שלי, בדקתי Firewall ולא ראיתי שיש איתו בעיה, כיביתי אותו וזה עדיין עושה לי את זה. שימו לב שיש לי ראוטר במחשב (אולי זה הגורם) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את הנושא הבא ב- stackoverflow: http://stackoverflow.com/questions/19070575/python-3-3-cx-freeze-py-to-exe-work-but-displays-an-error-after-build ולאחר מס' בדיקות שהמשכתי לערוך, וניסיונות חוזרים. הבנתי שהבעיה קצת שונה ממה שחשבתי. אני מתכנת ב- python 3.3, ב- וינדוס. אני מעוניין בעזרת cx_freeze להמיר קובץ מ- py ל- exe. הבעיה היא שהמודול VideoCapture עושה לי בעיות. והכל נתקע בגלל פונט. המטרה שלי היא בעזרת תוכנה שכתבתי, לצלם תמונה בעזרת המצלמה - לא אכפת לי באיזה מודול זה יהיה. הבעיה היא ששאר המודולים הקיימים לצילום תמונה ע"י המצלמה לא עובדים. (רק VideoCapture עשה את העבודה - בתור קובץ py). והוא מציג שגיאות אחרי הקימפול (לאחר ה- build, כקובץ exe). אשמח לרעיונו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לכתוב את המדריך הישראלי ל-Java (המהדורה החדשה) לפני מספר שבועות והקמתי אתר מיוחד עבורו (www.javabook.co.il) שבו ניתן להוריד אותו בחינם וגם לצפות במגוון וידאו קליפים אשר מסבירים נושאים שונים בשפה. הכל בחינם לשימוש אישי ואקדמי. אשמח לקבל תגובות, הערות והארות. בהצלחה! חיים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בסי שארפ לדעת אם מישהו מדבר למיקרופון ואם כן אז אני רוצה להקליט את המידע מממ אני לא השתמשתי בשום כלי של המייקרופון אז אין לי כל כך שמץ של מושג מאיפה להתחיל למישהו יש מושג עם איזה כלים אני צריך לעבוד? איזה usingים אני צריך להוסיף בשביל להשתמש ואיך אני עושה את זה אשמח לעזרה ועוד שאלונת, האם זה אומר שאם אני צריך לדעת אם מישהו מדבר למייקרופון זה אומר שאני צריך להפעיל אותו פתוח כל הזמן או שזה אפשרי שהוא יפתח ויעבוד אך ורק כאשר מישהו מדבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-