תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני ממש ממש חדש ורוצה ללמוד פיתוח לאנדרואיד ולזה דרוש קודם ידע ב JAVA , יש לי ידע ב C# שזה די דומה ל java אבל עדיין הסבה ל java היא לא קצרה במיוחד . קניתי את הספר the java tutorial אם מישהו מכיר http://opus.co.il/product_info.php?products_id=535וראיתי שהמערכות ההפעלה הנתמכות הן ישנות (xp ומטה) , הספר יצא לאור בשנת 2001 ומגיע בדיסק sdk ver 1.3 או 2 ואני יודע קיימת היום גירסה 7בקיצור להתחיל ללמוד מהספר או להחזירו ? מבחינת הלימוד בספר יכול להיות דרכי לימוד של צורות כתיבה ישנות שסתם יבלבלו אותי להמשך או שהשינוי משנת 2001 עד עכשיו בצורת הכתיבה של ה java לה השתנה מאוד (לא רק צורת כתיבה אלא גם קיצורים ושינויים ועזרים נוספים שלא היו אז)אז... כדאי להסתמך על הספר ? (אני מת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד c ואין לי שום ידע קודם מישהו יכול להמליץ לי על ספר אבל ספר שמסביר למתחילים ולא לאנשים שכבר יודעים כמה שפות יש לצייןן אני לא יודע שפות תכנות בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 968] [TR] [TD=class: gutter] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [/TD] [TD=class: code]<?php session_start(); require_once 'function.php'; $users = get_all_users(); ?> <html> <head> <title>login</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"> </head> <body> <?php $errors = array(); if (isset($_SESSION['login'])) { header('Location: index.php'); break; } el…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את התכנית הבאה(צריכה להדפיס שורות מקובץ בתחום מסוים): משום מה זה מדפיס לי כל פעם אותה שורה. מה הטעות? #include <iostream> #include <conio.h> #include <fstream> using namespace std; char* f(int choice, int line) { ifstream file; if(choice==1) { file.open("1.txt"); } else { file.open("2.txt"); } char *s= new char[256]; int moneLine =0; if(!file.eof()) { file.seekg(line); file.getline(s,256); } file.close(); return s; } void main() { int choice, begin, end, line; char*str = new char[256]; cin>>choice; cin>>begin; cin>>end; line = begin; while(line<=end) { str = f(choice,line); line++; …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג איך עושים REQUEST ב C# - שיעבור דרך הפרוקסי של TOR ? כלומר, TOR מופעל, אבל רק הדפדפן שמוגדר לעבוד איתו, מוציא בקשה מ IP שברשת TOR מה שאני רוצה לעשות הוא, שהתוכנית שלי תוציא גם כן בקשה דרך ה IP שברשת של TOR. אשמח לכל עזרה והכוונה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אפשר לעשות שברגע שנקלוט אות מסוימת יפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת בשפת C? אני מתכוון למשהו כזה: אז אם נקלוט X התוכנה תפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת גם היא בשפת C. איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה מהסוג הזה. אם לא, מתנצל מראש ואשמח אם תוכלו להעביר למקום הנכון יש לאמי אתר שנבנה עבורה בזמנו בדפי זהב (Zapgroup). עבר זמן מה ורציתי לערוך את האתר, הממשק (לא יודע לתרגם לשפה המקצועית) דיי פשוט אך משום מה לא ניתן לשנות את רקע האתר והתמונה הראשית (שיושבת על הרקע) אלא רק את העמודים בלבד ואת הטקסטים ואת תמונות הגלריה. אשמח לדעת מנסיונכם, איך ניתן לבצע זאת. ניסיתי להעזר באתר: http://www.zaphelp.co.il/ אך לא מצויין שם כל הקשור לשינוי הרקע. ושאלה נוספת, האם יש דרך כלשהי לבצע Export ל-HTML? תודה רבה לעוזרים. אני יודע שהשאלה קצת "מטופשת", HTML מכיר, ממשק דפי זהב פחות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור את 2 התרגילים האלה: איך פותרים את זה???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני כותב עכשיו אפליקציה מאוד פשוטה (מתוך ספר לימוד לאנדרואיד) ונתקלתי בבעיה: בקובץ ה-xml של ה-layout יש לי TextView שאמור להציג למשתמש שאלה. בקובץ ה-xml של המחרוזות יש לי מחרוזת בשם question_text_view שמכילה את השאלה. היא מוגדרת כך: <string name="question_text_view">The Pacific Ocean is larger than the Atlantic Ocean.</string> בקובץ ה-layout שהוזכר, ה-TextView מוגדר כך: <TextView android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:padding="24dp" android:text="@string/question_text_view" /> בהתחלה הייתה טעות בהגדרה ובשורה הלפני אחרונה היה רשום: android:text="@string/question_text" כלומר, question…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קו שיכול לשמועה הסקרים לבחירות בזמן אמת (וכן הממוצע של כל הסקרים וכד'- כמו שיש בשערי מט"ח ועוד) השאלה הוא האם יש איזה אופן לקבל הניתונים בתוך 'ערך' (משתנה - $) בלי שתו"פ עם הצד הלוקח כדי שאוכל לעשות מערכת תוכן שיתעדכן מאליו עם תוצאות הסקרים האחרונים.(או אם יודע אתר שתשלח סטרינג אם כל הערכים אם מישהו יכול לשים את זה כאן כדי שהציבור יכול להנות) כנ"ל רלוונטי בחירות כאן ובחירות חו"ל בורסה גם אם התשובה הוא שאי אפשר תכתבו לי בבקשה שלא אצטרך לחכות לכלום. חיפשתי אתרים מדריכים שמזינים כאלו ניתונים ולא מצאתית, מה אני צריך לעשות בבירור. אם ידוע למישהו מדריך יותר ברור לזה או מי שיש לו קוד מוכן _או חצי מוכן - כמובן שאשנה המקום שמקבל ממנו הערכים) אם…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי toolbar שבו יש מספר כפתורים וקומבו אחד(ב-אקסט - ג'אווה סקריפט) , אני מחפש דרך שבה אוכל לשלוף נתונים מטבלת SQL ולהעבירם לקומבו (הנתונים מתעדכנים כל הזמן ויש לשלוף את חמשת האחרונים) למישהו יש מושג איך מממשים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן,יש לי בעיה קטנה בפתרון שאלה. מה שנתבקש מהשאלה זה לבדוק שארית של מספר אקראי בין 0 למיליון ובדוק אם שארית 7 בספרותיו שווה לאפס אז יודפס בום. לצערי לא מצאתי דרך לבדוק את שארית ספרות של מספר אקראי בין 0 למיליון,ברור שאפשר ללכת לפי עשרות וכו' אבל אולי יש דרך יותר יעילה?. תודה,עומר.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מעט עזרה עם קוד ב-C# לעריכת טקסט. הייתי רוצה קוד שיקרא קובץ טקסט שאני יצרתי (להלן -C:\xxxxxx.txt) ולאחר מכן בכל שורה ישנה מספר מסויים לאחר. למשל, שישנה כל ספרה 9 לספרה 8. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. זה בהחלט יקצר לי הרבה תהליכים. אפשר גם שהוא ישמור זאת באותו הקובץ, או שישמור זאת בקובץ חדש (את זה אני כבר יודע לעשות), אבל העיקר שיאכסן את הטקס המתוקן במשתנה כלשהו.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אפשרות לעצב מייל ששולחים דרך #c, אחרי ששיניתי את isBodyHtml ל-true, איך אפשר להוסיף תמונת רקע, או לסגנן את הכתב הרי לא עושים את זה בhtml? ניסיתי להשתמש בcss וזה לא ממש הלך (הוספתי את התגית background-image, וזה לא הוסיף תמונה, אבל יכול להיות שזה כי הוספתי את זה לא נכון, אני ממש לא יודע css).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב קודם כל זה מאוכסן על המחשב שלי ולכן האיי פי משתנה כל פעם אבל אני ישתדל לעדכן נכון לעכשיו זה הכתובת http://80.230.66.51/ עכשיו קצת על האתר: המערכת משמשת לאתר שלי שהוא על אבטחת מידע ומחשבים. כל האתר נבנה ב PHP אני לא אסביר פה על הקבצים כי אין בזה טעם יש הרבה קבצים. עשיתי כל מה שאפשר בשביל להגן על התוכן ועל האתר מפריצות. בעיקרון מלחתחילה זה התחיל כפרוייקט שיעזור לי ללמוד PHP ובדרך זה הפך לאתר הרשמי שלי =) אני רוצה שתבדקו תחפשו בגים ותודיעו לי מה דעתכם על האתר =) בקשר ללוגו אני יודע שאין כזה אז על תגידו "אין לוגו". זהו אני מקווה שתעריכו את העבודה שלי זה האתר הראשון שלי ב PHP בכלל. כמעט שכחתי לגישה ללוח הניהול יש להזין פרטים הבאים: Username: test Password: test זהו מקווה ש…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם ניתן למצוא כאן מורה פרטי לג'אווה שמלמד באיזור חיפה? אשמח מאד לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מרגיש שמיציתי את תחום ה-WEB והאינטרנט ועכשיו ברצוני לבנות תוכנה. התוכנה שאני רוצה צריכה להקליט אותי ולבצע כל מיני אפקטים כמו המהרה וכו'... עכשיו אני רוצה לדעת באיזו שפה יהיה לי הכי נוח: 1. להקליט ולקרוא את הHZ. 2. ליצור ממשק משתמש. 3. להשוות קטעי קול... אני מתלבט בין C++ וויזואל C++. על מה אתם ממליצים? לא חייב מביניהם..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מסדר שזה יעבור מצד שמאל לצד ימין ? ואיך אני מסדר את ה- Encoding לעברית ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר אתר ממנו ניתן ללמוד או להוריד מדריך\ספר פרמייר פרו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אתם יודעים מה הקוד הזה עושה? #include <stdio.h> #define x char #define z else #define w gets #define r if #define u int #define s main #define v putchar #define y while #define t " A?B?K?L?CIF?MSP?E?H?O?R?DJG?NTQ?????U?V?????X???????Z????W??Y??" void s ( ) { x* c , b[ 5 * 72 ]; u a, e , d [ 9 *9 *9 ] ; y (w ( b) ){ r ( 0 [ b] -7 * 5 ) { c = b ; y ( (* c - 6 * 7 )* * c )c = c+ 1 ; r (( -0 ) [ c ] && w ( b + 8 * 5* 3 ) && w (b +8 *5 * 6) ) { a = 0; y ( a [ b ] ) { a [ d ] = ! ! ( a[ b] …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרתי פונקציה שקוראת לפונקציות בדיקות של קלטים מהמשתמש , הפונקציה בוחרת בפונקציות שתשתמש ע"י הפרמטרים (0 = לא , 1 = כן) הפונקציות מכניסות למשתנה errMsg את תיאור השגיאה. יש שגיאה לא מובנה בפונקציה ואני כבר מנפח וריד. הפונקציה: תודה על העזרה מראש. עדכון: הבעייה נפתרה ("מחיקת המילה var פתרה את הבעייה").
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחפש דוגמה לפרויקט 5 יחידות בC#, מערכת אתר מכירות או דברים דומים כאלו... הרצתי חיפוש ולא מצאתי לכן אני שואל כאן... אם יש למישהו פרויקט שהוא הכין ויכול להביא לי אותו וכו' יעזור לי מאוד... ויש לי שאלה, יש לגוגל ארט וובסרביס ? אם כן משהו ? ואיך אני יכול להשתמש בו ? (אני מכין פרויקט על מערכת מיני חמ"ל כזאת...)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-