תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! :-\ יש לי בעיה בפורום! התקנתי פורום PHPBB וכשאני נכנס לפורום כתוב שם Information ---------------------- Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted מה זאת ההודעת שגיאה ומה לעשות?????????? :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פעם הייתי מתעסק בתכנות אבל כבר דיי חלוד היום מישהו יכול לעזור לי לבנות תוכנה שתעשה השוואה ברמת פיקסלים בין 2 תמונות? הרעיון הוא שיש תמונה אחת קטנה ואחת גדולה (שכוללת 4 קטנות בתוכה) התוכנה תחזיר תשובה באיזה מיקום נמצאת התמונה הקטנה 1/2/3/4 צירפתי 2 קבצים לדוגמא של הגודל תמונה וכו' 1 - התמונה הקטנה 2 - התמונה הגדולה שבנויה מ 4 קטנות מישהו יכול לעזור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני קורא נתונים מקובץ טקסט, כל שורה זה אובייקט והא מורכבת ממספרים שמופרדים בניהם בפסיק, המספר האחרון בכל שורה זה מספר העותקים של אותו אובייקט (זה אובייקט מסוג Movie). אחת המתודות שעלי לכתוב זה השכרת סרט אז אחרי ההשכרה אני רוצה לעדכן את המלאי ולהוריד את מספר העותקים של אותו סרט (בתנאי כמובן שמלכתכילה הוא עמד על יותר מאפס), אז מה שקורה שבהשכרת סרט החבר שמשכיר נותן את שם הסרט (שנמצא בתחילת של שורה במקום הראשון) ואז אם אותו סרט קיים הוא מושכר. אז מה שאני עושה זה אחרי שהמתודה מקבלת סרט מסויים היא קוראת שורה מהקובץ ואם ה-ID של הסרט שהחבר נתן שווה ל-ID של השורה שנקראה הסרט יושכר לחבר ואני רוצה לערוך את אותו השורה שמייצגת סרט ולהוריד את המלאי אבל אני רוצה לעדכן את…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ערב טוב. אני בונה אתר ואני מחלק את האתר לתאים (טייבלים) ובכל תא אני שם תמונה. (כל התמונות ביחד משלימות בסוף את העיצוב של האתר). העניין הוא שבין כל תמונה בתא לתמונה שבתא שמתחתיו/מעליו יש רווח. אולי זה סוג של טייבל שאני משתמש בו ויש סוג אחר בלי רווח? חשוב לי לציין ש"רזולוציה" של התאים מותאמים לרזולוציה של התמונות. (כלומר, אם יש לי תא בגודל של 45X200 פיקסלים, נכנסת בו תמונה באותה רזולוציה.) רק שהתמונות לא יוצאות מחוברות. הדבר לא קורה בתאים סמוכים. (כלומר, תמונה שבתא מסויים כן מתחברת לתמונה של התא שלידו אבל כאמור התמונה שבתא שמעליו/מתחתיו לא מתחברת) אודה לעוזרים, תודה ולילה טוב! (התחלתי לכתוב את ההודעה בערב ועד שסיימתי כבר לילה )
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדוע השורה הבאה נותנת שגיאה: month=malloc(2*days*sizeof(int)); שימו לב ש-month מוגדר כך: int *month; השגיאה שניתנת: error C2440: '=' : cannot convert from 'void *' to 'int *' Conversion from 'void*' to pointer to non-'void' requires an explicit cast בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש דרך להגדיר מבנה גלובלי, שיהיה זמין למס' מחלקות שונות ללא צירוף header כל אחת מהן? צירוף המבנה ל-header יוצר לי בעיות redefinition מכיוון שאני עושה include לכל המחלקות ב-main.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר אור אני רוצה לכתוב קוד שמקבל שני מערכים חד מימדיים שמכילים 7 אותיות אנגליות קטנות, כשהקוד בודק את התמורה של שני המערכים - אם המערך הראשון מכיל בדיוק אותם איברים של המערך השני (כולל ריבוי). לדוגמא: array1=[a,b,c,a,b,c] zz array2=[a,a,b,b,c,c] zz אז המערך הראשון הוא תמורה של השני כי מופיעים בשניהם אותם איברים עם אותו ריבוי. אם למשל array1=[a,b,c,a,c] zz array2=[a,a,b,c,c,b] zz אז המערך הראשון אינו תמורה של השני כי בראשון b מופיע פעם אחת ובשני פעמיים המטרה היא להדפיס בסוף אם המערך הראשון הוא תמורה של השני או לא בהנחה שכבר הכנסתי למערכים את האיברים שלהם והם כולם אותיות אנגליות קטנות, מה האלגוריתם להשוואה בין המערכים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה המלצות באתרים שונים באינטרנט על הספר. האם מישהו פה קרא את הספר ויכול לתת לי חוות דעת? רציתי גם לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות את הספר? או באינטרנט אבל חוץ מאמזון? תודה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל עם לימוד של הסביבה ASP.NET, אני עובד עם Visual Studio 2008 ויש לי בעיה שלא הייתה לי בעבר. שאני יוצר פרויקט חדש ובונה בו דפים חדשים, שאני בה להריץ את הפרויקט דרך ה Play שיש ב VS2008 למעלה הוא יוצר סביבה ופותח את הדפדפן אך הוא לא מראה את התוכן, רושם לי שגיאה (תמונה מצורפת) שאני ניגש ידנית ל localhost שלי הכל עובד טוב. למה זה קורה לי ? בטוח משהו לא טוב בהגדרות שלי, בדקתי Firewall ולא ראיתי שיש איתו בעיה, כיביתי אותו וזה עדיין עושה לי את זה. שימו לב שיש לי ראוטר במחשב (אולי זה הגורם) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו אולי תוכנה למיקרו בקר 8051 שתאפשר לי למדוד מתח ושהוא יוצג על מסך HD44780 ? ואיך מחברים אותו? לא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד... *יש לי ידע באלקטרוניקה וצריבת תוכנה. שחר. אם זה לא הפורום המתאים, תעבירו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הזו: לכתוב תוכנית שהופכת את סדר הספרות באוגר bl (לא הסיביות, אלא את הספרות !). לדוגמה A3 יהפוך ל3A. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קו שיכול לשמועה הסקרים לבחירות בזמן אמת (וכן הממוצע של כל הסקרים וכד'- כמו שיש בשערי מט"ח ועוד) השאלה הוא האם יש איזה אופן לקבל הניתונים בתוך 'ערך' (משתנה - $) בלי שתו"פ עם הצד הלוקח כדי שאוכל לעשות מערכת תוכן שיתעדכן מאליו עם תוצאות הסקרים האחרונים.(או אם יודע אתר שתשלח סטרינג אם כל הערכים אם מישהו יכול לשים את זה כאן כדי שהציבור יכול להנות) כנ"ל רלוונטי בחירות כאן ובחירות חו"ל בורסה גם אם התשובה הוא שאי אפשר תכתבו לי בבקשה שלא אצטרך לחכות לכלום. חיפשתי אתרים מדריכים שמזינים כאלו ניתונים ולא מצאתית, מה אני צריך לעשות בבירור. אם ידוע למישהו מדריך יותר ברור לזה או מי שיש לו קוד מוכן _או חצי מוכן - כמובן שאשנה המקום שמקבל ממנו הערכים) אם…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה: יצרתי קובץ input.txt שהתוכנית שלי קוראת נתונים מתוכו. זה תוכן הקובץ: abba tr567 noilk abba abba rtty nb,b vi7o cp0o9 vi70 vi70 בהנחה שאורך כל מחרוזת קטן מ-100 תווים (כולל ה- '\0' בסוף המחרוזת), איך אפשר להשוות בין המחרוזות? אני מכיר את הפקודה strcmp אבל הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש ב- cin.getline מכיוון שאני מוגבל באורך התווים שלי במחרוזת. גודל השורה לא מוגדר, כלומר אין סופי, אז איך אני יכול להשוות בין (לדוגמא) abba ל-abba בשורה הראשונה בלי לחרוג מגודל המחרוזת ועד \n ? אשמח גם לדעת איך עושים פלט לקובץ חיצוני שנועד רק לכתיבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני חדש בכל מה שקשור לSQL PHP ומנועי חיפוש אני חיפשתי מדריך לזה ולא מצאתי אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור למדריך על איך משתמשים בתוכנה MY SQL ואיך בכלל בונים מנוע חיפוש למתחילים ובעברית תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לפתור את 2 התרגילים האלה: איך פותרים את זה???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה המשמעות של המילה השמורה OTHERS ? לדוג' כאשר כותבים OTHERS=>'0' dddd ואז עושים על זה השמה לתוך STD_LOGIC מסוים. 2. אם אני רוצה שבפורט מסוים יהיה 0 לוגי קבוע, אפשר לעשות את זה בENTITY כשאני מכריז על הפורט? אם לא, איפה אפשר לקבוע לו ערך קבוע? רוב תודות,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם אם פתאום גוגל יפול.....................אל תתפלאו.. חרשתי אותו מכל הכיוונים, עם כל הצירופים שאפשר! אפילו נראה לי המצאתי מילים חדשות : יש את הבלוגים המניאקים שנותנים לך חצי דרך - בא לי להוריד להם כאפה אוקיי הבעייה היא כזאת חברים, וסליחה על ההתרגזות : - יש טבלה, שמחוברת לקובץ xml ע"י datasrc.. -יש טופס. - יש כפתור (דהה) שעליו כתוב ADD במילים יפות וגדולות. - כאשר אני אלחץ על ה ADD, הוא יפעיל קובץ asp שייטפל במידע שנכנס מהטופס: - הקובץ הנ"ל (blabla.asp) יטען לזכרון את ה xml...ע"י microsoft dom parse ..(אם עוד פעם אחת אני רואה את המשפט הזה.. ) - הוא יוסיף את המידע החדש שנכנס ויעדכן את ה xml. הבעייה, היא שאם עושים את זה כמו שפה: http://www.w3schools.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה הפרויקט הסופי שלי שאני יגיש עוד שבוע-שבועיים.. http://www30.websamba.com/safetypro/ תנו חוות דעת בונות והצעות לשיפור
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?? אם לא משתמשים בתוכנה אז במה משתמשים?? כאילו איפה אני רושם את הקוד?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם אתם יודעים מה הקוד הזה עושה? #include <stdio.h> #define x char #define z else #define w gets #define r if #define u int #define s main #define v putchar #define y while #define t " A?B?K?L?CIF?MSP?E?H?O?R?DJG?NTQ?????U?V?????X???????Z????W??Y??" void s ( ) { x* c , b[ 5 * 72 ]; u a, e , d [ 9 *9 *9 ] ; y (w ( b) ){ r ( 0 [ b] -7 * 5 ) { c = b ; y ( (* c - 6 * 7 )* * c )c = c+ 1 ; r (( -0 ) [ c ] && w ( b + 8 * 5* 3 ) && w (b +8 *5 * 6) ) { a = 0; y ( a [ b ] ) { a [ d ] = ! ! ( a[ b] …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי המורה נתן לנו עבודה בC # , ויש אתה השאלה הזאת : עכשיו השאלה היא האם הדרך הזאת נכונה : using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num; Console.Write("Enter number : "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); if ((num <= 100) && (num == 7) || (num == 14) || (num == 21) || (num == 28) || (num == 35) || (num == 42) || (num == 49) || (num == 56) || (num == 63) || (num == 70)…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-