תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי עם השאלה הזו: לכתוב תוכנית שהופכת את סדר הספרות באוגר bl (לא הסיביות, אלא את הספרות !). לדוגמה A3 יהפוך ל3A. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם אם פתאום גוגל יפול.....................אל תתפלאו.. חרשתי אותו מכל הכיוונים, עם כל הצירופים שאפשר! אפילו נראה לי המצאתי מילים חדשות : יש את הבלוגים המניאקים שנותנים לך חצי דרך - בא לי להוריד להם כאפה אוקיי הבעייה היא כזאת חברים, וסליחה על ההתרגזות : - יש טבלה, שמחוברת לקובץ xml ע"י datasrc.. -יש טופס. - יש כפתור (דהה) שעליו כתוב ADD במילים יפות וגדולות. - כאשר אני אלחץ על ה ADD, הוא יפעיל קובץ asp שייטפל במידע שנכנס מהטופס: - הקובץ הנ"ל (blabla.asp) יטען לזכרון את ה xml...ע"י microsoft dom parse ..(אם עוד פעם אחת אני רואה את המשפט הזה.. ) - הוא יוסיף את המידע החדש שנכנס ויעדכן את ה xml. הבעייה, היא שאם עושים את זה כמו שפה: http://www.w3schools.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל עם לימוד של הסביבה ASP.NET, אני עובד עם Visual Studio 2008 ויש לי בעיה שלא הייתה לי בעבר. שאני יוצר פרויקט חדש ובונה בו דפים חדשים, שאני בה להריץ את הפרויקט דרך ה Play שיש ב VS2008 למעלה הוא יוצר סביבה ופותח את הדפדפן אך הוא לא מראה את התוכן, רושם לי שגיאה (תמונה מצורפת) שאני ניגש ידנית ל localhost שלי הכל עובד טוב. למה זה קורה לי ? בטוח משהו לא טוב בהגדרות שלי, בדקתי Firewall ולא ראיתי שיש איתו בעיה, כיביתי אותו וזה עדיין עושה לי את זה. שימו לב שיש לי ראוטר במחשב (אולי זה הגורם) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים מישהו שיכול לעזור בפתרון השאלה המצורפת ? קצת הסתבכתי עם עצמי . תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר זמן מתעסק עם הסטרינגים בvisual c++ בכל אופן מישהו יודע אולי על הליך מסודר לבצע את ההמרה הנ"ל? בגדול אני רוצה לקחת את הסארניג מtextbox שהוא string^ ולהמיר אותו לטובת פונקצייה שמקבלת WHCAR* ? => LPARAM (הפונקצייה היא getwindow( תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בונה אתרים ולא רוצה להגיע למצב שיאשימו אותי בגניבת תמונות מהו האתר הכי גדול בתשלום להורדת תמונות? לא משנה המחיר רק שיהיה מגוון ענק תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה קטנה: יצרתי קובץ input.txt שהתוכנית שלי קוראת נתונים מתוכו. זה תוכן הקובץ: abba tr567 noilk abba abba rtty nb,b vi7o cp0o9 vi70 vi70 בהנחה שאורך כל מחרוזת קטן מ-100 תווים (כולל ה- '\0' בסוף המחרוזת), איך אפשר להשוות בין המחרוזות? אני מכיר את הפקודה strcmp אבל הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש ב- cin.getline מכיוון שאני מוגבל באורך התווים שלי במחרוזת. גודל השורה לא מוגדר, כלומר אין סופי, אז איך אני יכול להשוות בין (לדוגמא) abba ל-abba בשורה הראשונה בלי לחרוג מגודל המחרוזת ועד \n ? אשמח גם לדעת איך עושים פלט לקובץ חיצוני שנועד רק לכתיבה... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לבנות דף שבעזרו אני אוכל לשלוט על המחשב. אני רוצה שהוא ישלוט על תוכנה מסוימת, רוב הסיכויים שהיא תהיה קוד סגור, לכן חשבתי שהדף יגרום לתוכנת מאקרו לעשות את הפעולות שאני רוצה לעשות. את תוכנת המאקרו יהיה ניתן להפעיל לדוגמא באמצעות קומבינציה של כמה אותיות במקלדת, השאלה אם ניתן לגרום שדף אינטרנט יוכל לגרום לכפתורים האלו להלחץ. זה אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש טבלה שתוכל לתעדכן און ליין, כלומר יהיה לי גישה אליה ואני יוכל לשנות בה נתונים און ליין... כרגע אני משתמש בטבלה מהאקסל וכל הזמן צריך לעלות לIMAGESHACK את העידכון כי זה טבלה עם נקודות וזה של משחק.. רציתי לשאול אם יש מעין טבלה כזה שאפשר לעדכן און ליין לשנות נתונים וכו'.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך 7 משפטים של שפת C למתחילים, עד 10 תווים למשפט. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לתכנן משחקים לiphone ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך עושים את זה? איזה שפה צריך לדעת ? והאם זה עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש אפשרות לעצב מייל ששולחים דרך #c, אחרי ששיניתי את isBodyHtml ל-true, איך אפשר להוסיף תמונת רקע, או לסגנן את הכתב הרי לא עושים את זה בhtml? ניסיתי להשתמש בcss וזה לא ממש הלך (הוספתי את התגית background-image, וזה לא הוסיף תמונה, אבל יכול להיות שזה כי הוספתי את זה לא נכון, אני ממש לא יודע css).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שמקבל עובדים עם כל הפרמטרים (שם, גיל וכו') אני מנסה לכתוב עובד מסויים ב-MAIN לתוך קובץ בינארי וזה לא כותב לי כלום, כל שאר התרגיל עם המתודות הכל עובד בסדר אז צירפתי רק את השורות הרלוונטיות ב-MAIN, פשוט יצרתי עובד ואני רוצה לראות אם ה-ID שלו לצורך הדוגמא נכתב בקובץ. DateTime birthDate1 = new DateTime(1966, 1, 1); Employee moshe = new Employee(101, "moshe", birthDate1); FileStream file1 = new FileStream("employees.bin", FileMode.Create, FileAccess.Write); BinaryWriter brEmployees_1 = new BinaryWriter(file1); brEmployees_1.Write(moshe.Id);
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני חדש בכל מה שקשור לSQL PHP ומנועי חיפוש אני חיפשתי מדריך לזה ולא מצאתי אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור למדריך על איך משתמשים בתוכנה MY SQL ואיך בכלל בונים מנוע חיפוש למתחילים ובעברית תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יצרתי פונקציה שקוראת לפונקציות בדיקות של קלטים מהמשתמש , הפונקציה בוחרת בפונקציות שתשתמש ע"י הפרמטרים (0 = לא , 1 = כן) הפונקציות מכניסות למשתנה errMsg את תיאור השגיאה. יש שגיאה לא מובנה בפונקציה ואני כבר מנפח וריד. הפונקציה: תודה על העזרה מראש. עדכון: הבעייה נפתרה ("מחיקת המילה var פתרה את הבעייה").
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם ניתן למצוא כאן מורה פרטי לג'אווה שמלמד באיזור חיפה? אשמח מאד לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האתר X יהיה בנוי HTML והקודים היחידים שיהיו שם: 1. CSS 2. קצת JS (פשוט, רק שתהיה תחלופה יפה לגלריית תמונות) 3. קוד גוגל אנליטיקס 4. תוכן רלוונטי לאתר מה העימוד ה"נכון" ביותר בשביל קריאה מהירה, קידום נכון בגוגל וכו' CSS JS תוכן ואנליטיקס בסוף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מסדר שזה יעבור מצד שמאל לצד ימין ? ואיך אני מסדר את ה- Encoding לעברית ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה המשמעות של המילה השמורה OTHERS ? לדוג' כאשר כותבים OTHERS=>'0' dddd ואז עושים על זה השמה לתוך STD_LOGIC מסוים. 2. אם אני רוצה שבפורט מסוים יהיה 0 לוגי קבוע, אפשר לעשות את זה בENTITY כשאני מכריז על הפורט? אם לא, איפה אפשר לקבוע לו ערך קבוע? רוב תודות,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בסי שארפ לדעת אם מישהו מדבר למיקרופון ואם כן אז אני רוצה להקליט את המידע מממ אני לא השתמשתי בשום כלי של המייקרופון אז אין לי כל כך שמץ של מושג מאיפה להתחיל למישהו יש מושג עם איזה כלים אני צריך לעבוד? איזה usingים אני צריך להוסיף בשביל להשתמש ואיך אני עושה את זה אשמח לעזרה ועוד שאלונת, האם זה אומר שאם אני צריך לדעת אם מישהו מדבר למייקרופון זה אומר שאני צריך להפעיל אותו פתוח כל הזמן או שזה אפשרי שהוא יפתח ויעבוד אך ורק כאשר מישהו מדבר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהסיכוי לקבל הסבר בנושא קלוש מאחר ובקושי המורות מצליחות להסביר אבל שווה לי לנסות אני צריך להגיש את פרויקט הגמר שלי בקרוב וחסרה לי רק המעטפת של הפרויקט, הצלחתי להבין מה היא. אבל אני מתקשה להבין איך אני מחבר בין המעטפת (התבניות והמנגנון היסק והסבר) לבין העץ החלטה והתפריטים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
?? אם לא משתמשים בתוכנה אז במה משתמשים?? כאילו איפה אני רושם את הקוד?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שפת C אני רוצה להתחיל ללמוד C יש לי בסיס בפסקל וניסיון ב-VB כמו כן אני יודע כבר html,javascript ו-asp עכשיו הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ללמוד ממנו או אולי אתר\ים? כמו כן איזה גרסה(C++,C shark,...) הכי יעילה או שימושית ולאו דווקא הכי פשוטה לתפעול אני מעדיף שהתכנות שלי יהיה יעיל ומסובך על לא שימושי ופשוט אם הבנתם אותי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-