עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. וכמה זמן בד"כ לוקח ללמוד שפה אחת היטב ?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by IVA,

מגיל צעיר אני מאוד אוהב ללמוד תאוריות מורכבות בתכנות ומחשבים ומבין אותם היטב (לא רק במחשבים) אך אני מתקשה בתחביר השפה ובכתיבה נכונה ולפי תוצאות מבחן פסיכוטכני מתאים לי תכנות, משפטים, ופסיכולוגיה מחקרית החלטתי ללכת על תכנות האם אני יצליח בהתאם לנתונים? אשמח לתגובות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, חבר שלי רוצה לדעת האם, וכיצד ניתן לצפות בקוד המקור של עמוד PHP. אודה מאוד לעוזרים. לדוגמא, אם יש בעמוד כלשהו מחשבון, כיצד ניתן לראות את הקוד שלו? הוא ניסה בעזרת view source ולא מצא את הקוד המדובר. תודה, Anatoli.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כרגע מדובר על C++ ,לפני שהתחלתי עם C++ חיפשתי ולא מצאתי אפשרות כזאת ל VB אז אם למישהו יש מושג באחת משתי שפות התיכנות שבבקשה יענה אני צריך שהפרמטרים ימוקמו בצורה מאוד ספציפית על דף A4... רועי

5. Started by kobian,

שלום לכולם פתחתי אתר בCOI (עדיין בשלבי בנייה) ומשום מה האתר לא מופיע בחיפוש בגוגל גם שאני רושם את האתר במלואו זה האתר http://asmagnetim.coi.co.il/ השאלה היא למה זה לא מופיע ומה אפשר לעשות בשביל שזה יופיע בחיפוש בגוגל. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכולם, כרגע אני עובד על אתר שבנוי על מערכת וורדפרס, כתובת האתר: http://takzir.com הבעיה באתר היא שמחשבים או פלאפונים שהרזולוציה שלהם מתחת ל1280x768 (או מי שלא פותח את הדפדפן על full screen) לא מצליחים לראות את הקיצורי דרך בצד ימין של האתר... רזולוציה נמוכה: רזולוציה מתאימה: כמו שאתם רואים בתמונה הראשונה לא ניתן לראות את האייקונים בצד ימין... ניסיתי לחפש באינטרנט מצאתי כמה קודים של CSS שלא התאימו לי, אם מישהוא כאן יודע איך אוכל לסדר את זה אודה לו מאד...

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. לפתוח קובץ שמע יכול לקחת שתי דקות! יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Meir Golan,

אני רוצה להביא את התוכן מאתר חיצוני למשל מ-ynet לעמוד שלי או מכל עמוד חיצוני אחר, מדובר על הכותרת הראשית + ההקדמה שהיא לינק. איך עושים את זה ב-javascript. אני לא רוצה להשתמש ב-plugin. יש למישהו דוגמה?

9. Started by humus10,

שלום, לא כל כך מבין מה המשמעות ומה הבדל בין שני המושגים? תודה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  10. קצת רקע ואחרי ההסבר. אני כרגע בשלבים מאוד מתקדמים בפרוייקט שלי, שעוסק במשחק תוך שימוש בAI. נתקלתי כרגע בבעיה מאוד מאוד מוזרה ומשונה(וכרגע נראה בלתי אפשרית). אני עובר בDEBUG על הקוד שלי כדי לזהות בעיה עכשיו אני מגיע לשורה כלשהי שהיא הכי גדולה ומורכבת. היא קוראת למלא פונקציות ומלא שטויות, עכשיו נגיד אני עובר עליה ב STEP OVER אחד מהמשתנים שאמורים להשתנות לא משתנים. אבל אם אני עובר על השורה הזו ב STEP INTO ואז STEP OVER על מה שרשום בפונקציה המשתנה שאני עוקב אחריו כן משתנה. אני יודע שזה הסבר באוויר כזה ובלי קוד, אבל להביא פה את כל הקוד שקשור לשורה הזו רק יסבך מאוד. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. אם זה משנה אני עובד בJAVA.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  11. היי חבר'ה. מה הסיבה שאקספלורר ופיירפוקס(למשל) מציגים בצורות שונות את הטקסט בעמודים? הטקסט באקספלורר נראה אחרת, וגם תופס יותר מקום. השאלה היא כללית בסה"כ, וכמובן שמדובר על מקרים שבהם הפונט נקבע בקוד המקור. תודה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by rubiliani,

שלום.. אני מתכנת ג'אווה המון זמן אבל אף פעם לא נגעתי ב-J2EE. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם..!?! מה יש בJ2EE?! אם יש הבדלים בסינטקס? או בקונספט? ואם המעבר קל?!.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lionjs,

שני מוסדות לימוד מלמדות קורס WEBMASTER, באחת מלמדים PHP ובשנייה גו"מלה(שאותה אני ממש לא מכיר ולא שמעתי עליה אפילו...), מה ההבדל בין השפות? מה הייתם ממליצים ללמוד יותר, מה הולך היום יותר בשוק? PHP אני שמעתי ומכיר שפת תכנות ידועה, אבל ג"ומלה פעם ראשונה לכן אני לא יודע איזה מוסד לימודי לבחור, ההבדל בין השפות הוא ההבדל בין מוסדות הלימוד שמלמדות את הקורס WEBMASTER..

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Aviv C,

התחלתי ללמוד אסמבלי באוניברסיטה, ובקרוב אני צריך לכתוב תוכניות. החשש היחיד שלי הוא מזה שאנחנו לומדים על אסמבלי והכל על מעבדי 32 ביט, ואילו אצלי בבית אני עובד על מעבד 64 ביט. ליתר דיוק מה שיש לי בבית הוא מחשב נייד עם מעבד Intel Core i3 עם מערכת הפעלה ubuntu 10.04 וקומפיילר gcc. רציתי לדעת אם יש הבדלים בין כתיבת אסמבלי 32 ביט לכתיבת אסמבלי 64 ביט (דברים כמו גודל רג'יסטרים, גודל כתובות)? הדגש העיקרי בשאלה שלי הוא על האם תוכנית שאני אכתוב כאילו כמו למעבד 32 ביט תעבוד רגיל במעבד ה- 64 ביט שלי?

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. כשמקצים סטטית איפה נשמר האובייקט וכשדינמית איפה? מה ההבדל בין הקצאה סטטית לדינמאית בנוגע למחרוזות(מה אפשר לעשות בדינאמית שאי אפשר בסטטית). ובאובייקטים (מה ההבדל בין הקצאה סטטית למבציע על אוביקט דינאמי(NEW) ). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.7k צפיות
  16. Started by BURTON,

שלום לכולם אני רוצה שהתוכנית תסתכל על תקיה מסויימת כשאני יגיד לה ותעבור על כל הקבצים ואם קובץ נוצר או עודכן היום התוכנית תעתיק אותו לתיקיה מסויימת למישהו יש רעיון?? ד"א לא חייב להיות בVB אבל עדיף

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by gman_il,

אם אתם תוכניתנים מנוסים בטכנולוגיות ASP.NET ו- #C ובכלל טכנולוגיות מיקרוסופט. אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי שסוקר טכנולוגיות חדשות ומכיל הרבה קוד. http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib אם יש נושאים שמעניינים אותכם ספציפית , אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gman_il,

הי חברים. יש לי שני בלוגים מקצועיים , מוזמנים להיכנס ולהתרשם וגם לחוות דעה (פה או בבלוגים). http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib (אנגלית) http://dotnet.blogix.co.il (עברית , יחסית חדש) תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by shir gold,

הי, רציתי לשאול למה אנגולר וריאקט לא נחשבות WEB API? או שלא הבנתי מה זה WEB API תודה!!

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

זאת השאלה http://img207.imageshack.us/my.php?image=61097479ob8.jpg מה שסיבך אותי זה המשוואה שרשמו שם(ל J אין התקדמות). אני חושב שb[j] = לסכום כל המספרים מ0 ועד לJ במערך a. לדוגמא a= 1,2,3,-2,2 b=1,3,6,4,6 אני צודק?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by noaa maman,

שלום לכולם ! כבר כמה ימים השגיאה הזאת חוזרת לי בסביבת עבודה ואני באמת לא יודעת מה לעשות . אני חדשה לחלוטין בתחום התכנות ואני ממש אשמח לקבל לאיך לסדר את התקלה הזאת . ועוד שאלה נוספת , בקומפיילר gdb בשפת c מה האלטרנטיבה לפונקציה flushall? מודה לכולם מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guy81,

בתוכנית השתמשתי בפונקציית השוואה בין מחרוזות strcmp וגם ב- strcpy יבאתי קודם את הספריות הבאות: #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> כשאני מפעיל valgrind מופיע לי: ==10166== Invalid write of size 1 ==10166== at 0x40290C0: strcpy (mc_replace_strmem.c:311) ==10166== by 0x80486B1: register_entry (task.c:99) ==10166== by 0x80484C0: main (task.c:28) ==10166== Address 0x41bf072 is 6 bytes after a block of size 4 alloc'd ==10166== at 0x4028876: malloc (vg_replace_malloc.c:236) ==10166== by 0x8048680: register_entry (task.c:94) ==10166== by 0x80484C0: main (task.c:28) ==10166== Invalid read of size 1 ==10166== at 0x40299DF…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת האם יש דרך להגביר את מספר החיבורים שיתקבלו בServerSocket? (כך שבעת יצירת הSOCKET יזרק EXCEPTION או יוחזר NULL אם אין מקום, והחיבור לא יתבצע) יש דרך אחרת לבצע את זה כך שהחיבור ממש יווצר ואני אשלח ללקוח הודעה שאין מקום, ואז לנתק אותו, אך הדרך הזו לא כל כך יפה. אני מחפש דרך אלגנטית יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by efod26,

שלום, בניתי מערך של צאר, בגודל 15 אני רוצה לקלוט תווים, איזה תנאי לתת ללולאה אם אני לא רוצה שהיא תרוץ עד הסוף, למשל לקלוט רק 5 תווים? בנוסף אני רוצה להגביל את המערך ל15 ואם יוקשו יותר תווים שאזרק מהתכנית

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

כיצד אני מגביל את גודל הקובץ שמשתמש יכל לשלוח לי בעזרת Form שעושה Upload ? תודה. פתרון: מצאתי את התשובה. $file_size=$_FILES['uploadfile']['size']; ואז אני בודק מול הגודל שאני רוצה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים