תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
להלן קטע קוד שורה 2 לרוב עפה ב exepation בטענה שאין תגובה מהשרת עבור רוב הלינקים שאני שם בפרמטר _url. (הלינקים תקינים ועובדים ידנית) מה ניתן לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באתר שלי בתבנית שאיננה תומכת בניידים (לצערי). אני לא מעוניין לבנות אתר מהתחתית (ז"א, מחדש). האם יש דרך קלה (אני הדיוט בתחום)? לחילופין, האם יש דרך לייצר אתר יעודי חילופי שמתמשי המובייל יגיעו אליו במקום לאתר הרגיל? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה ליצור קובץ (לא אכפת לי איך, BAT VBS או כל דבר שניתן להריץ ללא תלות בתוכנות בסיס כמו ג'אווה). שיבטל (יעביר ל-ללא) בוינדוס את השומר מסך, כיבוי מסך, מצב שינה והייברנייט. תודה רבה מראש על העזרה. עריכה: שכחתי גם כיבוי אוטומטי של ההרדיסקים שלא בשימוש, אבל אני מתאר לעצמי שבגלל שההגדרה הזאת שונה בויסטה וב-XP אז אפשר לוותר עליה בשביל שהקובץ יתאים בוודאות ל2 המערכות...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרויקט גמר הנדסאי שלי בחרתי לכתוב תכנת שיתוף קבצים בסגנון Napster. כל משתמש יגדיר תיקיית שיתוף שאת כל הקבצים בה יוכלו להוריד ממנו משתמשים אחרים, והמשתמש עצמו יוכל להוריד קבצים שנמצאים בתיקיות שיתוף של משתמשים אחרים. את הקבצים ימצאו באמצעות חיפוש לפי שם. המודל שחשבתי עליו בנתיים הוא מחשב שרת אחד שיאחסן אינדקס פרטים על כל הקבצים הזמינים כרגע להורדה(שם, מספר IP של המחשב שאליו הקובץ שייך, והמיקום של תיקיית השיתוף במחשב זה). באמצעות האינדקס יוכלו משתמשים אחרים לחפש קבצים שהם רוצים להוריד מבלי לחפש בנפרד בכל מחשב אחר אלה רק דרך השרת(בדומה לNapster). דרך המימוש היחידה שאני מכיר כרגע זה באמצעות Socket-ים. אז אם למישהו יש עצות, חומרי למידה, אתרים טובים שאני יכל להעזר …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, DevArea, אתר המתכנתים הישראלי-נפתח. האתר מתעסק במדריכים, מאמרים ועזרה בקשר לטכנולוגיית .NET של חברת מיקרוסופט. האתר מכיל מדריכים, מאמרים ופורומים, בנושאים רבים, הקשורים לטכנולוגיית ה .NET של מיקרוסופט, שנחשבת כיום לטכנולוגיית הפיתוח המובילה בעולם. המדריכים באתר, מיועדים למתכנתים בעת הליך העבודה שרוצים ללמוד דברים חדשים, ולמתכנתים בשלב הלמידה שמעוניינים להיעזר באתר כדיי ללמוד דברים נוספים בתחום. ישנם מדריכים מסוגים שונים ומגוונים, בהם מדריכים תיאורטיים, מדריכים המשלבים קוד, מדריכי HowTo ו Step by Step. כמובן, האתר מיועד גם להתייעצות בפורומים על בעיות ושאלות. האתר לא מיועד ללמד תכנות מ-0, אם כי, בהחלט יש מדריכים לאלה שהתחילו ללמוד לאחרונה ומעוניינים להשתמש באתר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחלקה A שאחד השדות שלה הוא רשימה המכילה אובייקטים ממחלקה B: public List<B> doclist; איך משתמשים בפונקציה Find כדי לחפש אם קיים אובייקט ברשימה? איך אני מכוונת דווקא לחיפוש בשדה מסוים (name) במחלקה B?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות! =] אני עובד על תוכנה שאמורה לקרוא משפט, לזהות אם יש בו calc ואז לחשב את המספרים אחרי. לדוגמא קלט-calc 4+3 פלט-7 להלן הפונקציה הלא גמורה שלי(עוד לא בדקתי מקרה של קלט לא תקין ) שלא מתקמפלת בגלל הבעיה unterminated character constant. אך אינני יודע למה ישנה הבעיה מכיוון שבדקתי את הפונקציה ולא מצאתי את הבעיה =\. עזרה למצוא את בעיית הקימפול יהיה נחמד =] תודה רבה. להלן הפונקציה: #include <stdio.h> #include <string.h> int function_calc(char str[200],int i); int main() { char str[200]; gets(str); if(str[0]=='c' && str[1]=='a' && str[2]=='l' && str[3]=='c') { puts("calc"); function_calc(char str[200],int i); } } int function_cal…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מתוך תרגיל שנתנו לנו פשוט רק עכשיו עברתי למגמת מחשבים ואני לא כל כך מתמצא בתחום.. השאלה היא כזאת.. צריך להכניס מספרים (לא ידוע כמה) ולבסוף הוא מציג את המספר הגבוהה. התוכנית תסתיים כאשר יוכנס המספר 999. (בכל אופן אני רוצה גם הסבר על ה For בבקשה..) בתודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול לעשות תוכנה קטנה שבה אני אכתוב את מספר השניות וכעבור הזמן הזה המחשב יצפצף.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! התחלתי ללמוד asp אמרו לי שיהיה לי יותר קל ללמוד asp מ-php כי אני כבר מתכנת בויזואל בייסיק ויודע את השפה vbscript עכשיו השאלה שלי היא במה שונה asp גירסא 3 הרגילה מהגירסא החדשה של דוט נט? כאשר אני מעלה את זה לשרת צריכים שרת מיוחד לזה? זאת אומרת יש הבדל בין שרת של asp כמו ברינקסטר למשל? או שאני צריך שרת מיוחד שתומך בדוט נט? עכשיו מה ההבדל בין asp ל php אני יודע שphp יותר דומה ל-c++ שאוצה אני גם יודע עכשיו יש הבדל בין תוצאות שמגיעים בasp לבין php? או שאני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם שניהם? ושאלה אחרונה! האם visual studio .net פועל גם על וינדוס 2000 או רק אקס פי? והאם באמת בדוט נט אפשר יותר לשחק בויזואליות כמו תפריטים שהם לא מרובעים רק? טוב אז אחרי ששאלתי יותר מדי א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחילת הדרך של מבוא למדעי המחשב.. זקוק לעזרה בקשר לתרגיל הנ"ל: כתוב תכנית הקולטת מספר כלשהו בבסיס עשרוני ולאחר מכן בסיס בו נרצה לייצג את המספר. התוכנית תמיר את המסר שנקלט לייצוג לפי הבסיס שנקלט ותדפיס למסך את ההודעה ההבאה: The decimal number: YYYY is the same as: ZZZZ ( x ) כאשר YYYY הוא המספר שנקלט , X הוא הבסיס בו נתבקש לייצג את המספר, ו ZZZZ הינו הייצוג לפי בסיס X עבור YYYY הערה 1 : המספר ZZZZ בן 4 ספרות התוכנית שאני כתבתי: #include <stdio.h> int main() { int num,base,deciNum,dig4,dig3,dig2,dig1; scanf("%d",&deciNum); scanf("%d",&base); dig4=(deciNum%base); dig3=((deciNum/base)%base)*10; dig2=(((deciNum/base)/base)%base)*100; dig1=((((deciN…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה תמונה של התוכנית: http://img469.imageshack.us/my.php?image=sabh5.png עשיתי משהו לא נכון? ודרך אגב איך אני בודק את התוכנית עם עשיתי נכון, אם הוא באמת עובד?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה גיליתי ש GCC לא ממש הולך לפי הדרישות של הסטנדרטים ובעיקר (מה שנקלתי בו כרגע) זה הגדרת משתנה לא בתחילת בלוק. נכון זה נוח אבל כשאני מנסה לקמפל את אותו קוד בקופיילר אחר (של MS לדוגמא) אני מקבל 20-30שגיאות בקשר לזה, אני כן משתדל להגדיר בלוקים ולהגדיר משתנים בתחילת בלוק אבל לפעמים יוצא שלא. אז איך ניתן להכריח את GCC לבדוק את הנושא? ניסיתי -ansi ו -pedantic אבל זה כבר הגזמה, למה שקומפיילר לא יתמוך בהערות שמתחילות ב //, לא בא לי לשנות כמויות של הערות בגלל זה. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך אני כותב תוכנית כזו? הדרכים שחשבתי לא יעילות ואני מגיע איתם למבוי סתום. התוכנית המקורית אמורה לקבל משפט ממחרוזת ולהציג בטבלה שמחולקת ל26 עמודות (כמספר האלפאבית) ושורות כמספר המילים את המקומות בהם מופיעה האות בכל מילה. לדוגמא: עבור המשפט "I did " אני אמור לקבל את הטבלה הבאה a b c d e f g h i g k l m.... 1 2 13 כלומר האות I מופיעה במילה הראשונה במקום הראשון ובמילה השניה במקום השני ואילו האות D מופיעה במילה השניה (שורה שניה) במקום הראשון והשלישי לכן חשבתי לפרק את המשפט למילים ולטפל בכל מילה בניפרד, כל הצעה לכיוון כתיבת תוכנית תתקבל בברכה (האותיות לא אמורות להיות מודפסות אלא רק טבלת מספרים)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והשאלה שלי איפה אתם ממליצים ללמוד ולמה ? מכללות במרכז.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפה משיגים את זה ? מה שיש באתר של מייקרוסופט זו הפצה מוגבלת או חלקית ? אני צריך להתכונן על ויזואל בייסיק לראיון של בדיקות תוכנה. מספיק שאני אחזור דרך האקסל ? או דרך ה QTP מי שמכיר את זה? עכשיו אני לא נגעתי בויזאל בייסיק שנים..מאז התיכון. עד לאיזה רמה לדעתכם אני צריך להתכונן בראיון של בדיקות תוכנה ? מספיק שאני אדע להריץ לולאה שמדפיסה את כל המספרים האי זוגיים מ1 ועד 20 ? כמה אני יכול להספיק להתכונן ב4 ימים ? בתיכון ידעתי לכתוב משחק כזה שמזיז כדור וכדומה וכבר שכחתי. אותה שאלה בקשר ל sql ...הם רוצים לדעת שאני יודע קוד בסיסי ושאילתות אז עד איזו רמה מתכוננים ? למישהו יש עצות טיפים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם! אני בונה איזה תוכנה ב vb.net אשר תשלוף כמה נתונים מתוך תוכנת הפקסים של WINDOW XP . הבעיה היא שאני לא יודע איפה הנתונים הללו נמצאים. לא מצאתי שום DATABASE או משהו דומה. אני רוצה לשלוף למשל את מספר הפקס שממנו נשלח הפקס וכו". תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנה של מכונת הימורים (שלושה מספרים רנדומליים, אם שווים זוכים בכסף) ונתקלתי ב-2 בעיות: 1. שלושת המספרים יוצאים אותו דבר לדוגמא 9,9,9 5,5,5. 2. אם אני מוסיף return(sum) בסוף הוא כותב לי שגיאה. הנה הקטע: public static void gamble(int sum) { Random a = new Random(); Random b = new Random(); Random c = new Random(); int d = a.Next(10); int e = b.Next(10); int f = c.Next(10); Console.WriteLine("{0} {1} {2}", d, e, f); if (d == e && d == f) { Console.WriteLine("Congratulations! You won 20 NIS!"); sum = sum + 20; } else { Console.WriteLine("Too bad, you di…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Label בעברית בתוך טופס כאשר המאפיין RightToLeftLayout של הטופס מסומן ל True. ה Label מכיל טקסט שמשתנה בזמן הריצה (מתרחב ומתקצר). כאשר ה label נמצא ישירות על הטופס הוא באמת מתרחב מימין לשמאל כאשר הצד הימני שלו נשאר קבוע במקום כמו שצריך בעברית. כאשר אני שם את ה label בתוך groupbox זה לא עובד וצד שמאל נשאר קבוע במקום כך שצד ימין של ה label "משחק" ולא נראה טוב על המסך. יש למישהו מושג מדוע ה Layout הראשי של התוכנה לא משפיע וכיצד ניתן לטפל בבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . יש לי בעיה , יש משפט IF כלשהוא ואני רוצה שהוא יתעלם מהמינוס . המשפט אומר : if (((bishopRow - rookRow) == (bishopCol - rookCol))) עכשיו לפעמים זה יוצא -2 ו2 אך אני רוצה שהוא בכל זאת יקבל את התנאי. ואני גם יודע שיש את הפעולה Math.abc שמבטלת את המינוס , השאלה היא אם אני יכול להכניס אותה במשפט IF ? אם כן איך?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו חברה, אני בבעיה רצינית. התקנתי PHP ו HTTPD על השרת לינוקס שלי... מערכת הפעלה: CentOS אבל משום מה, כל דף אינטרנט שאני שם, זה מראה אותו בג'בריש, חיפשתי התקן שפה, לא מצאתי כלום. מה אני יכול לעשות?.. תראו את האתר: http://meni.myftp.org/ שמתי CODER של עברית, אבל זה לא פועל... תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-