תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני בונה אתר וכאשר אני משלב בטקסט עיברי טקסט אנגלי אז כל השורה זז ובאלגן ואי אפשר להבין מה כתוב . איך אני עושה שזה לא יזוז , הטקסט נכתב בדפי HTML בלי שום תוכנה .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה להכנס לקטע של תיכנות צד רשת, פעם הייתי מסוגל "לתכנת" בשפת ה HTML ברמה בסיסית, אבל לאחר כשנתיים שלא נגעתי בזה, אני לא זוכר כלום. אני מחפש מדריך טוב ומקיף, רצוי בעברית אך לא חובה, לשפת HTML ו CSS , משהו שיאפשר לי לבנות אתר ברמה סטנדרטית . אני מאוד יעריך את העוזרים DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו חברה, אני בבעיה רצינית. התקנתי PHP ו HTTPD על השרת לינוקס שלי... מערכת הפעלה: CentOS אבל משום מה, כל דף אינטרנט שאני שם, זה מראה אותו בג'בריש, חיפשתי התקן שפה, לא מצאתי כלום. מה אני יכול לעשות?.. תראו את האתר: http://meni.myftp.org/ שמתי CODER של עברית, אבל זה לא פועל... תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי שמח להסבר קצר מה זה sprite מה השימושים שלו ב XNA ? מתי בעצם אני אבחר להשתמש בsprite
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קובץ ראשון cards.java קלפים public class cards { public String sign; public int value; cards(String sign_,int value_) { this.sign= sign_; this.value=value_; } cards() { this("AS",1); } } קובץ שני pack.java חפיסת קלפים import java.util.*; import javax.swing.JOptionPane; public class pack { int i,j; String st; private Vector items; public pack() { Vector items = new Vector(52); for (j=0;j<52;j++) { i=(j%14)+1; switch (i) { case 1:st="AS"; break; case 11: st="PRINCE"; break; case 12: st="QUEEN"; break; case 13: st="KING"; break; default: st=String.valueOf(i); break; } …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להכניס כמה קבצי CSV שיש לי לתוך קובץ אחד, ושכל CSV יהיה בתוך Sheet נפרד. (את הנתונים שלי אני יכול לארגן בכל מיני צורות), ככה שעם מישהו מכיר דרך כל שהיא שיגיד אני כבר אבצע את ההמרות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה גיליתי ש GCC לא ממש הולך לפי הדרישות של הסטנדרטים ובעיקר (מה שנקלתי בו כרגע) זה הגדרת משתנה לא בתחילת בלוק. נכון זה נוח אבל כשאני מנסה לקמפל את אותו קוד בקופיילר אחר (של MS לדוגמא) אני מקבל 20-30שגיאות בקשר לזה, אני כן משתדל להגדיר בלוקים ולהגדיר משתנים בתחילת בלוק אבל לפעמים יוצא שלא. אז איך ניתן להכריח את GCC לבדוק את הנושא? ניסיתי -ansi ו -pedantic אבל זה כבר הגזמה, למה שקומפיילר לא יתמוך בהערות שמתחילות ב //, לא בא לי לשנות כמויות של הערות בגלל זה. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנה של מכונת הימורים (שלושה מספרים רנדומליים, אם שווים זוכים בכסף) ונתקלתי ב-2 בעיות: 1. שלושת המספרים יוצאים אותו דבר לדוגמא 9,9,9 5,5,5. 2. אם אני מוסיף return(sum) בסוף הוא כותב לי שגיאה. הנה הקטע: public static void gamble(int sum) { Random a = new Random(); Random b = new Random(); Random c = new Random(); int d = a.Next(10); int e = b.Next(10); int f = c.Next(10); Console.WriteLine("{0} {1} {2}", d, e, f); if (d == e && d == f) { Console.WriteLine("Congratulations! You won 20 NIS!"); sum = sum + 20; } else { Console.WriteLine("Too bad, you di…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשלוח ליחצות מקלדת ע"י SendInput. הכל עובד כשאני נמצא בWIN, אך שאני נכנס למשחק כלשהו, הפונ נחסמת ע"י תראד אחר. איך אני יכול לעקוף את החסימה הזו, ואיך אני יכול לחסום תוכניות אחרות? http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/sendinput.asp תודה. עריכה: עכשיו גיליתי את BlockInput: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/blockinput.asp יש אפשרות לשחק עם זה קצת? האם BlockInput חוסם גם גויסטיקים(עבור INPUT_HARDWARE)?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יצרתי קובץ Htaccess וריק. מהן השורות שעלי להכניס על מנת שבכל פעם שבשורת הכתובת לא מופיעות המחרוזות xxx zzz ו yyy הכתובת תקוצר עד לפני סיומת הקובץ (שיכולה להיות php או htm) לדוגמא: www.xyz.co.il/name.php?blabla=222 תהפוך ל www.xyz.co.il/name ומהן השורות שעלי להכניס על מנת שמתי שמופיע בכתובת המחרוזת ccc יופיע במקום www.xyz.co.il/name.php?type=ddd יופיע www.xyz.co.il/ddd תודה לכל עוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לאתר שאני בונה כרגע האתר יושב בשרת IIS ומתקשר עם בסיס נתונים mysql הייתי רוצה לדעת איך נהוג להעביר את הנתונים לאתר של user details .. מה שאני רוצה לעשות זה לתת ליוזר את האפשרות לשנות את הנתונים של עצמו או להוסיף נתונים שברישום הוא לא הכניס, הנתונים היחידים שהוא מחויב להכניס ברישום זה אימל וסיסמה, בכל אופן ברגע שהוא נכנס לדף הזה הנתונים שהוא הכניס ברישום אמורים להיות loaded לתוך תיבות טקסט ואז הוא יכול או לשנות אותם וללחוץ save או להוסיף נתונים שהיו חסרים השאלה שלי היא כזאת איך אני אמור להחזיר את הנתונים? מה נהוג? אני חשבתי פשוט לעשות web service שיגש לבסיס הנתונים ישלוף אותם יכניס אותם לאובייקט מסוג json ואחרי זה אני המיר את הסטרינג הזה לאובייקט מסוג person שבפני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאין numericUpDown ב-WPF עשיתי משהו שנראה ככה: פשוט הדבקתי אחד לשני TextBox ו-ScrollBar (תודו שיצא יפה !) השאלה שלי היא איך אני גורם ללחיצה למעלה להוריד מספר וללחיצה למטה להוריד מספר (הגדרתי ערך דיפולטי של 1 איך שהתוכנה עולה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לתיכנות של לשרתים של SERVISION ב-VB ? עדיף ומומלץ בעברית..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מצאתי פונט שאתר שממש מתאים לאתר שאני בונה. http://www.orphaned-land.com/top.php?language=en&menu=main&theme=seven# הפונט הוא בתוך הלשונית: the band. אז ניסיתי לראות את הפונט ב-source של ה-frame אבל זה בקובץ css נפרד שאי אפשר לראות אותו. האם יש דרך לזהות את הפונט כי בדקתי את הפונטים של ה-windows ולא מצאתי. או שמישהו יכול לזהות את הפונט לפי העין. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני קיבלתי משימה לכתוב קוד שמדמה פירמידה, לפי מספר השלבים שאני יכניס לה, למשל אם אני יכניס שמונה תווים זה יראה ככה: ## ### #### ##### ###### ####### ######## ######### אם אני יכניס 3 שלבים זה יראה ככה: ## ### #### וככה אפשר לבחור מספר בין 1 ל 23. עד עכשיו כתבתי את הקוד הזה: #include <stdio.h> #include <cs50.h> int main (void) { int height; int i; do { printf("Enter your pyramid height (A number between 1 and 23)"); height = GetInt(); } while (height > 23 || height <= 0); for(i=0; i<height; i++) { printf("#%c%d",*,i); } } ב printf נתקעתי רציתי לעשות סו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל הודעת שגיאה TypeError: 'int' object is not callable כשאני מנסה לטעון את הקוד הזה def welcome(name): print ('Hello' ,(name) ,'and welcome to the World of Games (WoG).\nHere you can find many cool games to play.') def load_game(): print ('1. Memory Game - a sequence of numbers will appear for 1 second and you have to guess it back\n2. Guess Game - guess a number and see if you chose like the computer\n3. Currency Roulette - try and guess the value of a random amount of USD…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הבעיה היא כזו- אפיינתי STRUCT כלשהוא וכעת יש לי אחד כזה ב main. אני מעוניין להעביר פויינטר אליו לשיטות שונות, ונתקל בשגיאה מהקומפיילר. על רגל אחת - typedef struct samplePoint { ... int a; ... } point; void someFunction( point * p, ...) { p.a = ...; } אני מתכנת ב CodeBlocks + GCC. בנסיון לקמפל אני מקבל שגיאות כמו: |19|error: request for member '_dimension' in something not a structure or union| כאשר אתם יכולים לנחש שזהו אחד מהשדות של הנקודה. חותמת אותה פונקציה היא בדומה לזו שציינתי בדוגמה. אשמח להבין מה עשיתי פסול וכיצד בכל זאת ניתן לעשות זאת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! התחלתי ללמוד asp אמרו לי שיהיה לי יותר קל ללמוד asp מ-php כי אני כבר מתכנת בויזואל בייסיק ויודע את השפה vbscript עכשיו השאלה שלי היא במה שונה asp גירסא 3 הרגילה מהגירסא החדשה של דוט נט? כאשר אני מעלה את זה לשרת צריכים שרת מיוחד לזה? זאת אומרת יש הבדל בין שרת של asp כמו ברינקסטר למשל? או שאני צריך שרת מיוחד שתומך בדוט נט? עכשיו מה ההבדל בין asp ל php אני יודע שphp יותר דומה ל-c++ שאוצה אני גם יודע עכשיו יש הבדל בין תוצאות שמגיעים בasp לבין php? או שאני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם שניהם? ושאלה אחרונה! האם visual studio .net פועל גם על וינדוס 2000 או רק אקס פי? והאם באמת בדוט נט אפשר יותר לשחק בויזואליות כמו תפריטים שהם לא מרובעים רק? טוב אז אחרי ששאלתי יותר מדי א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותכם אני צריך עזרה. רציתי לבקש קוד תוכנה,של תוכנה ממש פשוטה וקטנה. אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע,ז"א שתהיה ליד השעון ויהיה ניתן לסגור אותה בקלות. דבר שני אני רוצה שהתוכנה תכנס כל שעה לכתובת "aa" זהו,זה כל מה שאני רוצה שהתוכנה תעשה זה לא להציף,או לכל משחקי הרשת הטיפשיים האלה.... אני אודה למי שיעזור לי... תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בפונק' טריגונומטריות בC כמו cos , sin ,tang אם כן איך אני קורה להן ובאיזה ספרייה אני מתמש ?! תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
help אני צריך שהתוכנה תעבור על תאריך שינוי אחרון בקבצים/תיקיות שנמצאים בתיקיה ותשלך דוח אם התאריך קטן מ - או/ו גדול.. דוגמה יש לי תיקיה בשם c:\test c:\test\1 תאריך 22/3/12 c:\test\2 תאריך 22/1/12 c:\test\3 תאריך 5/1/11 עז הסקריפט ישלוף דוח על כול התיקיות בהם התאריך קטן בחודש מהיום תוצאה c:\test\2 ו c\test\3 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-