תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לכתוב קודים בפייטון אבל רציתי להגיע עם זה יותר לרמה של פיתוח כלי איסוף מידע מאשר פיתוח רגיל, הקוד שלי לשינוי mac address, אשמח לקבל עצות לשיפור הקוד. import subprocess import optparse def get_arg(): opt = optparse.OptionParser() opt.add_option("-i", "--interface", dest="interface", help="This sets the interface") opt.add_option("-m", "--mac", dest="mac", help="This sets the MAC address") return opt.parse_args() def change_MAC(interface, mac): print("[+] Changing the MAC address for", interface, "for MAC", mac) subprocess.call(["ifconfig", interface, "down"]) subprocess.call(["ifconfig", interface, "hw", "ether", mac]) …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רכשתי חבילת תבניות html מוכנות של HTML Responsive Multi-Pur Template V5. השאלה שלי היא האם אני יכול לבנות אתר ללקוחות בעזרת תבנית מסויימת ולמכור בלי קרידיט או תשלום ל יוצרים (betheme) ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקחת דוגמא ופשוטה ולפתח אותה. אשמח אם מישהו יתן הצעות מניסינו. לגבי עיצוב התוכנית בצורה נכונה. יש מסך ראשי - MainForm שמחזיק רשימה של נקודות. בנוסף יש בו כפתורים של הופוסף נקודה, ערוך נקודה וכו.. כשלוחצים על כפתור "הוסף נקודה" נפתח מסך חדש PointForm -שמציג שלוש שדות: שם הנקודה, X ו Y. וכפתור אישור וביטול. עכשיו ב MVP... יהיה MainForm (מסך ראשי ) והוא יממש את IMainView. PointForm שיממש את IPointView. בומסף שתי Presenter ים. MainPresenter ו PointPresenter. עכשיו לתהיות: 1. כל Form במקרה שלי השניים שמוצגים לעיל יאתחלו את את ה Presenterים ויחזיקו מצביע. למשל בבנאי של MainForm יתבצע m_mainPresenter = new MainPresenter(this) האם הייתן עושים זאת בצורה שונה? 2. כלו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קבוצה של jlable שנקראים לדוגמה jlable1,jlable2 ,jlable3....וכו אני רוצה להגיע לליבלים האלה באמצעות משתנה כלומר לבצע משהו כזה : for(i=0;i<100;i++) jlable+i.setlable("bla") יש למישהו מושג איך עושים את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
help אני צריך שהתוכנה תעבור על תאריך שינוי אחרון בקבצים/תיקיות שנמצאים בתיקיה ותשלך דוח אם התאריך קטן מ - או/ו גדול.. דוגמה יש לי תיקיה בשם c:\test c:\test\1 תאריך 22/3/12 c:\test\2 תאריך 22/1/12 c:\test\3 תאריך 5/1/11 עז הסקריפט ישלוף דוח על כול התיקיות בהם התאריך קטן בחודש מהיום תוצאה c:\test\2 ו c\test\3 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט ב-VB וובו אני גם מקפיץ הודעות למשתמש דרך תיבת הודעהאשר מוצגים בה מספר אפשרויות (כגון:כן , לא, בטל , OK וכו') ואני רוצה לעשות שעל כל אפשרות שהמשתמש ילחץ התוכנית תעשה דבר מסוים... כיצד אני יודע על איזה מאחת אפשרויות לחץ המשתמש ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשלוח ליחצות מקלדת ע"י SendInput. הכל עובד כשאני נמצא בWIN, אך שאני נכנס למשחק כלשהו, הפונ נחסמת ע"י תראד אחר. איך אני יכול לעקוף את החסימה הזו, ואיך אני יכול לחסום תוכניות אחרות? http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/sendinput.asp תודה. עריכה: עכשיו גיליתי את BlockInput: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/winui/winui/windowsuserinterface/userinput/keyboardinput/keyboardinputreference/keyboardinputfunctions/blockinput.asp יש אפשרות לשחק עם זה קצת? האם BlockInput חוסם גם גויסטיקים(עבור INPUT_HARDWARE)?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יצרתי קובץ Htaccess וריק. מהן השורות שעלי להכניס על מנת שבכל פעם שבשורת הכתובת לא מופיעות המחרוזות xxx zzz ו yyy הכתובת תקוצר עד לפני סיומת הקובץ (שיכולה להיות php או htm) לדוגמא: www.xyz.co.il/name.php?blabla=222 תהפוך ל www.xyz.co.il/name ומהן השורות שעלי להכניס על מנת שמתי שמופיע בכתובת המחרוזת ccc יופיע במקום www.xyz.co.il/name.php?type=ddd יופיע www.xyz.co.il/ddd תודה לכל עוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותכם אני צריך עזרה. רציתי לבקש קוד תוכנה,של תוכנה ממש פשוטה וקטנה. אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע,ז"א שתהיה ליד השעון ויהיה ניתן לסגור אותה בקלות. דבר שני אני רוצה שהתוכנה תכנס כל שעה לכתובת "aa" זהו,זה כל מה שאני רוצה שהתוכנה תעשה זה לא להציף,או לכל משחקי הרשת הטיפשיים האלה.... אני אודה למי שיעזור לי... תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בפונק' טריגונומטריות בC כמו cos , sin ,tang אם כן איך אני קורה להן ובאיזה ספרייה אני מתמש ?! תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איך במקום להזין ערכים משלי בפקד: DropDownList, אפשר לחבר אותו לAccess ולהציג נתונים מתוך טבלה? תודה למי שעוזר או מנסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן 2 מחסניות במערך פיזי אחד, בתנאי: כל מחסנית תודיע שהיא מלאה רק כאשר סכום האיברים בשני המחסניות יהיה שווה לגודל המערך. איך כותבים אלגוריתים לזה? מעדיף ב-C++ או אפילו ברעיון, את השלבים והסבר. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני בן 20 התחלתי ללמוד תכנות בכיתה י ובחודשים האחרונים חזרתי ללמוד תכנות לבד יש לי ידע בc# וכבר עשיתי כמה תוכניות בconsole application בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בforms אבל עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה היא איך עושים שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור כמה פעמים ברצף וזאת הבעיה השנייה: int incom=5; int lose=10; int startmoney = 20; int totalmoney ; int newtotalmoney; שאני לוחץ buy פעם ראשונה זה מוריד 10 מסכום: totalmoney = startmoney - lose; lbl_total_money.Text = totalmoney + "$"; ואם אחריו אני לוחץ sell הסכום שלאחר הקנייה עולה ב5: …
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לכתוב תוכנה של מכונת הימורים (שלושה מספרים רנדומליים, אם שווים זוכים בכסף) ונתקלתי ב-2 בעיות: 1. שלושת המספרים יוצאים אותו דבר לדוגמא 9,9,9 5,5,5. 2. אם אני מוסיף return(sum) בסוף הוא כותב לי שגיאה. הנה הקטע: public static void gamble(int sum) { Random a = new Random(); Random b = new Random(); Random c = new Random(); int d = a.Next(10); int e = b.Next(10); int f = c.Next(10); Console.WriteLine("{0} {1} {2}", d, e, f); if (d == e && d == f) { Console.WriteLine("Congratulations! You won 20 NIS!"); sum = sum + 20; } else { Console.WriteLine("Too bad, you di…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לאתר שאני בונה כרגע האתר יושב בשרת IIS ומתקשר עם בסיס נתונים mysql הייתי רוצה לדעת איך נהוג להעביר את הנתונים לאתר של user details .. מה שאני רוצה לעשות זה לתת ליוזר את האפשרות לשנות את הנתונים של עצמו או להוסיף נתונים שברישום הוא לא הכניס, הנתונים היחידים שהוא מחויב להכניס ברישום זה אימל וסיסמה, בכל אופן ברגע שהוא נכנס לדף הזה הנתונים שהוא הכניס ברישום אמורים להיות loaded לתוך תיבות טקסט ואז הוא יכול או לשנות אותם וללחוץ save או להוסיף נתונים שהיו חסרים השאלה שלי היא כזאת איך אני אמור להחזיר את הנתונים? מה נהוג? אני חשבתי פשוט לעשות web service שיגש לבסיס הנתונים ישלוף אותם יכניס אותם לאובייקט מסוג json ואחרי זה אני המיר את הסטרינג הזה לאובייקט מסוג person שבפני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מערך ואת גודלו ותחזיר את המספר הגדול ביותר במערך.... אין לי מושג איך להתחיל עם זה אפילו. 2. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מחרוזת ותו ותחזיר את מספר הפעמים שהתו מופיע במחרוזת. ניסיתי לעשות משהו כזה וזה לא הולך, איפה טעיתי?: \ #include <stdio.h> int count_char(char str[],char ch) //פונקציה ריקורסיבית המקבלת מחרוזת ותו ומחזירה { //כמה פעמים התו מופיע בה if(str[0] == ch) //תנאי עצירה return 1 + count_char(str+1,ch); //החזרת נתוני הריקורסיה return 0; //החזרת אפס ליציאה מהריקורסיה } void main() { char str[]= "halloa"; //הגדרת מחרוזת לצורך בדיקה printf("%d times the char was founded. \n",count_char(str,'l')); //הדפסת התוצאה }
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני קולט מהמשתמש 3 מספרים : ניסתי את : int [] a = new int[3] a= console.readline() אבל אני מקבל שגיאה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם למדתי את HTML, אני רוצה ללמוד עוד שפה שתוכל לעזור לי לשפר את הדף שאני בונה, בין אם זה עיצוב או כל דבר שיכול להיות יעיל לדף אינטרנט. אשמח לעצות שבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה להכנס לקטע של תיכנות צד רשת, פעם הייתי מסוגל "לתכנת" בשפת ה HTML ברמה בסיסית, אבל לאחר כשנתיים שלא נגעתי בזה, אני לא זוכר כלום. אני מחפש מדריך טוב ומקיף, רצוי בעברית אך לא חובה, לשפת HTML ו CSS , משהו שיאפשר לי לבנות אתר ברמה סטנדרטית . אני מאוד יעריך את העוזרים DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי פעם קובץ בC, ועכשיו אני מנסה להישתמש באותו הקובץ ב ++C וההודעות שגיאה שאני מקבל זה בקשר להקצאות הדינמיות שלי השאלה שלי היא, איך אני יכול להפוך את השורה הזו: temp=malloc(sizeof (node)); לתואמת ++C?? הקטע קוד המלא הוא: void Insert_After (node *list, TYP val) { node * temp; if (list!=NULL) { temp=malloc(sizeof (node)); temp->info=val; temp->next=list->next; list->next=temp; } else printf("\naction denied\n"); }
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני קורא ספרים של לימוד שפת c. ובספרים רשומים דוגמאות של קודים. ואני רוצה לנסות אותם ב-vs. ואני רוצה להעתיק את הקודים האלה לעורך של vs הבעיה היא שאין לי כח להעתיק את הקודים ידנית לעורך. יש פתרון?. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם פקודת JNZ לאיזשהו מקום (לא עניין רלוונטי), שבאה לאחר הפקודה: DEC CX אומר שרק כאשר ערך CX יהא 0 הקפיצה לא תבוצע או שהיא תופסת לגבי אוגר אחר או מס' אוגרים ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף (רק לשם הדוגמא) להוסיף עוד כפתור בצורה דינמאית, כרגע בזמן לחיצה על כפתור אחר. מצורף הקוד. אבל שום כפתור לא "מופיע"... יש למישהו רעיון? תודה קוד: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { Button b; // Panel p = new Panel(); Panel p = new Panel(); if (p != null) { // Page.Controls.Add(p); for (int i = 0; i < 25; i++) { b = new Button(); b.Text = ((char)(65 + i)).ToString(); b.OnClientClick = "butClick(this);"; p.Controls.Add(b); } } }
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-