תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום, אני מנסה למיין עם qsort איזשהו מבנה נתונים של רשימה ומשום מה זה לא מצליח, הנה המבנה (כלומר מה שמכיל כל איבר ברשימה): typedef struct { char company_name[LEN]; // company name jobsList Ljob; // pointer to list of jobs int jobCounter; char city[LEN]; char street[LEN]; char tel[11]; char expertise[LEN]; int yearOfFoundation; Bool inStockMarket; }CompanyLookingForWorkers; והנה פונקציות המיון (qsort והפונקציה שאמורה למיין את זה לפי שם) void sortList(List L) { int n=0; Position p = Advance(L); while(p) { n++; p = Advance(p); } qsort( Advance(L), n, sizeof(L), cmpCompaniesByName); } int cmpCompa…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מחפש עסק טוב ואמין שיקח על עצמו בניית אתר בטווח של 6000 עד 10000 שקל. מכיוון שזה פורום פיתוח אתרי אינטרנט, הייתי מעוניין להתיעץ אם מה שאני מחפש זה ריאלי או שהסכומים גדולים יותר בארץ. מה שאני צריך: עיצוב לאתר תיירות עם מערכת הזנת טיולים חדשים שיופיעו בטבלה בודדת, עם מנוע חיפוש ופילטרים פשוט (חיפוש מדינה וכו). לא משהו מורכב. אבל דורש תפריט אדמיניסטרציה של הזנת טיולים ועריכתם, וכמובן גיבוי לקובץ של המידע. האתר לא כולל חנות כלשהי, ההזמנה תישלח לאימייל (רצון הבנאדם שמעוניין באתר). כמובן הייתי רוצה גם איזשהי אבטחה ללוח הניהול והתאמת האתר לסמארטפונים. אשמח בבקשה לתגובות שיבהירו לי אם הציפיות שלי עומדות בטווח המחיר שציינתי, ועל איזה עסקים אתם ממליצים פה בארץ (בהתחלה התכ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה קטנה אחים שלי : במשתנים X ו-Y שמורים 2 ערכים מטיפוס תווי. השלם את המשפט if הבא באמצעות ביטוי בוליאני מתאים. if_______then writeln ('התו שב-X הוא שני תווים קדימה בקובוצת התווים מן התו שב-Y'); צריכים להשלים את החסר איפה שה __________ זה שאלה מהספר שלי אשמח אם משהו ידע VIRUS
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאין numericUpDown ב-WPF עשיתי משהו שנראה ככה: פשוט הדבקתי אחד לשני TextBox ו-ScrollBar (תודו שיצא יפה !) השאלה שלי היא איך אני גורם ללחיצה למעלה להוריד מספר וללחיצה למטה להוריד מספר (הגדרתי ערך דיפולטי של 1 איך שהתוכנה עולה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת דיי הרבה עם PHP ו-SQL ויצא לי לאחרונה להתעמק על SQL Injection חוץ מהעובדה שזה מעניין זה גם חיוני לאתר שאני בונה. הכנתי דף כניסה לעמוד ניהול אשר מבקש מהמשתמש שם משתמש וסיסמא, על האתר לא שמתי שום הגנה (שתבדוק אם המשתמש הכניס תווים חוקים בלבד) בכדי לבדוק אם אני מצליח בעצמי להישתמש בידע שרכשתי - הינה שורות הקוד שבה השאילתה רצה: $query = "SELECT user FROM user_pass WHERE(user='".$user."' AND pass='".$enc_pass."' AND user_group='".$user_group."')"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); //Select our database (used to compare the user name and password database). המשתנה $user הוא בעצם המחרוזת שהוכנסה לתיבת הטקסט הראשונה והמשתנה enc_pass ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה extension לchrome שייתן לי להחדיר קוד מסוים לכל דף שאני נכנס אליו בלי יותר מדי התעסקות? עריכה: מצאתי ואני לא יודע איך\אם אפשר למחוק דיון אז אם מישהו סקרן זה הקישקוש שמצאתי שעובד https://chrome.google.com/webstore/detail/customcss-injector/eknfhefneldkoocaeokkapahblmodika/related?hl=en&fbclid=IwAR0i-06ZPoXU-9b8-pWPAkBo62Ad3xUwEpLETM8lPFFd_dPhNLVQH514zCs
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני עובד בוויזואל סטודיו 8. אני מעוניין שטקסטבוקס שאני גורר לא יראה את התווים הנכתבים אלה "*". מישהו מכיר את הפקודה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי... אז יש לי לעשות השנה פרויטק בסקיים.... אז אני וחבר שלי החלטנו פה אחד....טנקים!! כן המשחק הקלאסי ומשהו כמו המקורי... אז אנחנו מתחילים לחשוב מה מי למה וכמה... ואז גילינו שחסר לנו סינוס או קוסינוס... אתם יודעים פיזיקאים..הכל אצלנו לפי הנוסחאות.... אז אם למישהו יש את הפקודה או משהו שיכול לעזור...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הנ"ל אבל בכל זאת אני אשאל.. יש לי איחסון חינמי על האתר off.co.il רציתי שמישהו יתחבר למשתמש שלי ויכנס לאפשרות כלשהי.. חשבתי לעצמי, היה יותר קל אם היה סקריפט שהוא היה כותב בשורת הכתובות אחרי הכתובת, עם השם משתמש והסיסמא שלי. וזה היה מתחבר ישר..בלי להסביר לו איך להתחבר וכל זה.. קשה לי להסביר את זה בכתב. אני מקווה שתבינו. רציתי לעשות כזה דבר. יש לי שרת רדיו על האיחסון OFF, וכדי לראות את הפאנל שלו צריך להתחבר עם שם המשתמש של מנהל השרת. חשבתי לעשות כזה דבר. לבנות קובץ HTML עם סקריפט שיחבר אותי אוטומטית למשתמש שלי באתר OFF(אין לי בעיה שכל מי שיפתח את הקובץ יתחבר) ולאחר מכן לשים פקודה שתשלח את המשתמש לפאנל השרת פקודה לדוגמא: <meta htt…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד C וצריך מהדר שיעבוד תחת XP האם יש בעיה??? צריך לינק והוראות התקנה, האם בכלל יש התקנה או רק העתקת קבצים??? צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן קטע קוד שורה 2 לרוב עפה ב exepation בטענה שאין תגובה מהשרת עבור רוב הלינקים שאני שם בפרמטר _url. (הלינקים תקינים ועובדים ידנית) מה ניתן לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני קורא קובץ TXT בעזרת ifstream זה מגיע ללא רווחים או אנטרים הכל בשורה אחת איך אני עושה שזה יקרא הכל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול לעשות תוכנה קטנה שבה אני אכתוב את מספר השניות וכעבור הזמן הזה המחשב יצפצף.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי בתיעוד על השיטה parse של int וראיתי שם שאפשר להעביר לשיטה מחרוזת ועוד שני דברים NumberStyles IFormatPorvider, מישהו יכול להסביר מה אלה הדברים האלה? ואם בכלל משתמשים בהם? ניסיתי להסתכל בתיעוד שלהם ולא הבנתי מזה שום דבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הם עושים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני תכנת, המתכנת ב Visual Basic 6, ואני מחפש אתר/תוכנה/מסמך אשר מכיל בתוכו רשימה של פונקציות ה API של Windows, רשימת המשתנים שלהן, והסברים מה הן עושות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי ל מקור כזה.... 10X....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באתר שלי בתבנית שאיננה תומכת בניידים (לצערי). אני לא מעוניין לבנות אתר מהתחתית (ז"א, מחדש). האם יש דרך קלה (אני הדיוט בתחום)? לחילופין, האם יש דרך לייצר אתר יעודי חילופי שמתמשי המובייל יגיעו אליו במקום לאתר הרגיל? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית ב C שהופכת אותיות קטנות לגדולות ולהפך, למשל אם אני מקליד nice התוכנית צריכה להפוך את זה ל NICE. ודבר נוסף אם יש לי מערך מסוג CHAR איך אני יכול לבדוק אם הוא מכיל מספרים בתוכו (מבלי לכתוב תנאי עבור כל מספר ומספר בנפרד כמובן) מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אני רוצה ליצור קובץ (לא אכפת לי איך, BAT VBS או כל דבר שניתן להריץ ללא תלות בתוכנות בסיס כמו ג'אווה). שיבטל (יעביר ל-ללא) בוינדוס את השומר מסך, כיבוי מסך, מצב שינה והייברנייט. תודה רבה מראש על העזרה. עריכה: שכחתי גם כיבוי אוטומטי של ההרדיסקים שלא בשימוש, אבל אני מתאר לעצמי שבגלל שההגדרה הזאת שונה בויסטה וב-XP אז אפשר לוותר עליה בשביל שהקובץ יתאים בוודאות ל2 המערכות...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מתוך תרגיל שנתנו לנו פשוט רק עכשיו עברתי למגמת מחשבים ואני לא כל כך מתמצא בתחום.. השאלה היא כזאת.. צריך להכניס מספרים (לא ידוע כמה) ולבסוף הוא מציג את המספר הגבוהה. התוכנית תסתיים כאשר יוכנס המספר 999. (בכל אופן אני רוצה גם הסבר על ה For בבקשה..) בתודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לאתר שאני בונה כרגע האתר יושב בשרת IIS ומתקשר עם בסיס נתונים mysql הייתי רוצה לדעת איך נהוג להעביר את הנתונים לאתר של user details .. מה שאני רוצה לעשות זה לתת ליוזר את האפשרות לשנות את הנתונים של עצמו או להוסיף נתונים שברישום הוא לא הכניס, הנתונים היחידים שהוא מחויב להכניס ברישום זה אימל וסיסמה, בכל אופן ברגע שהוא נכנס לדף הזה הנתונים שהוא הכניס ברישום אמורים להיות loaded לתוך תיבות טקסט ואז הוא יכול או לשנות אותם וללחוץ save או להוסיף נתונים שהיו חסרים השאלה שלי היא כזאת איך אני אמור להחזיר את הנתונים? מה נהוג? אני חשבתי פשוט לעשות web service שיגש לבסיס הנתונים ישלוף אותם יכניס אותם לאובייקט מסוג json ואחרי זה אני המיר את הסטרינג הזה לאובייקט מסוג person שבפני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במסגרת פרויקט גמר הנדסאי שלי בחרתי לכתוב תכנת שיתוף קבצים בסגנון Napster. כל משתמש יגדיר תיקיית שיתוף שאת כל הקבצים בה יוכלו להוריד ממנו משתמשים אחרים, והמשתמש עצמו יוכל להוריד קבצים שנמצאים בתיקיות שיתוף של משתמשים אחרים. את הקבצים ימצאו באמצעות חיפוש לפי שם. המודל שחשבתי עליו בנתיים הוא מחשב שרת אחד שיאחסן אינדקס פרטים על כל הקבצים הזמינים כרגע להורדה(שם, מספר IP של המחשב שאליו הקובץ שייך, והמיקום של תיקיית השיתוף במחשב זה). באמצעות האינדקס יוכלו משתמשים אחרים לחפש קבצים שהם רוצים להוריד מבלי לחפש בנפרד בכל מחשב אחר אלה רק דרך השרת(בדומה לNapster). דרך המימוש היחידה שאני מכיר כרגע זה באמצעות Socket-ים. אז אם למישהו יש עצות, חומרי למידה, אתרים טובים שאני יכל להעזר …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-