תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני שם כאן קישור:http://www.gates.atartov.co.il/thanks.aspx?id=59a644af-12ff-456f-84fb-24dd9bb1a1d5במסך המחשב אני רואה את תמונה הרקע עם הלבבות.אבל במכשיר נייד שלי, נקסוס 4, תמונת הרקע נעלמת.למה?תודה :-)שריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מטלה לבנות תוכנה שתבקש שם משתמש וסיסמא שאני יקבע ואם הם נכונים אז היא תעשה משו לא משנה כרגע. עכשיו זה לא בעיה הבעיה נוצרת בזה שאת הסיסמא אני צריך שהיא תדפיס כ * (כוכבית) כלומר ככה זה נראה אצלי בתוכנה: enter user name dima enter pass 123 וככה זה אמור להיראות: enter username dima enter pass *** הבנתם? אם לא תגידו אני יסביר שוב. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <string.h> void main() { char user[]="dima"; char user1[5]; char pass[]="123"; char pass1[50]; clrscr(); printf("Enter user name (maximum 5 sumbols):"); scanf("%s", user1); if ( strlen(user1) > 5 ) { printf("The user you entred is more than 5 symb…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרסם מכרז לתוכנה שתסכרן בין קבצי google spread sheet לקבצי אקסל במחשב מעדיף אתרים בעברית. מישהוא מכיר אתר טוב או שמעוניין בפרוייקט
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל השאלה: נתון מערך באורך של N מספרים טבעיים. כתוב תוכנית המחשבת ומדפיסה את אורך תת-הסדרה הארוכה ביותר, אשר מופיעה גם בהתחלת המערך (החל מהאיבר הראשון) וגם בסופו (כלה באיבר האחרון). לדוגמא: אם המערך מכיל 7,4,5,3,1,9,2,7,4,5,3 התשובה היא 4, כי תת הסדרה הארוכה ביותר היא 7,4,5,3 זה דחוף כי זה למחר ולגמרי שכחתי מזה וזאת עבודה עם ציון.. מישהו יכול לעזור ומהר?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני לא לומד מתוך ספר. ואם אפשר הסבר לפי קטע קוד הזה. ובספר רשום כשאתה מצהיר על משתנה בתוך פונקציה הוא נפרד ונבדל ממשתנים אחרים במקום אחר בתוכנית. מה הכוונה?. ולמה התוצאה הזאת. After calling demo(), x = 1 and y = 2. לא מודפסת לפני זאת? Within demo(), x = 88 and y = 99. 1: /* Demonstrates local variables. */2: 3: #include <stdio.h> 4: 5: int x = 1, y = 2; 6: 7: void demo(void); 8: 9: main() 10: { 11: printf("\nBefore calling demo(), x = %d and y = %d.", x, y); 12: demo(); 13: printf("\nAfter calling demo(), x = %d and y = %d\n.", x, y); 14: 15: return 0; 16: } 17: 18: void demo(void) 19: { 20: /* Declare and initialize two lo…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם! התחלתי ללמוד asp אמרו לי שיהיה לי יותר קל ללמוד asp מ-php כי אני כבר מתכנת בויזואל בייסיק ויודע את השפה vbscript עכשיו השאלה שלי היא במה שונה asp גירסא 3 הרגילה מהגירסא החדשה של דוט נט? כאשר אני מעלה את זה לשרת צריכים שרת מיוחד לזה? זאת אומרת יש הבדל בין שרת של asp כמו ברינקסטר למשל? או שאני צריך שרת מיוחד שתומך בדוט נט? עכשיו מה ההבדל בין asp ל php אני יודע שphp יותר דומה ל-c++ שאוצה אני גם יודע עכשיו יש הבדל בין תוצאות שמגיעים בasp לבין php? או שאני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם שניהם? ושאלה אחרונה! האם visual studio .net פועל גם על וינדוס 2000 או רק אקס פי? והאם באמת בדוט נט אפשר יותר לשחק בויזואליות כמו תפריטים שהם לא מרובעים רק? טוב אז אחרי ששאלתי יותר מדי א…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכנת בJAVA במהלך הלימודים+ בזמני הפנוי . אני רוצה לנסות פרויקט בC# וצריך מדריך/ ספר מקצועי שבעיקר יראה מה שונה בין C# לJAVA . כמו כן הפרויקט יכיל עצמים גרפים זזים (דו מימד) ולא התעסקתי כמעט בכלל עם GUI גם בJAVA לכן אשמח למדריך / ספר מומלץ בונשא עבור C#. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו חברה, אני בבעיה רצינית. התקנתי PHP ו HTTPD על השרת לינוקס שלי... מערכת הפעלה: CentOS אבל משום מה, כל דף אינטרנט שאני שם, זה מראה אותו בג'בריש, חיפשתי התקן שפה, לא מצאתי כלום. מה אני יכול לעשות?.. תראו את האתר: http://meni.myftp.org/ שמתי CODER של עברית, אבל זה לא פועל... תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחפש עסק טוב ואמין שיקח על עצמו בניית אתר בטווח של 6000 עד 10000 שקל. מכיוון שזה פורום פיתוח אתרי אינטרנט, הייתי מעוניין להתיעץ אם מה שאני מחפש זה ריאלי או שהסכומים גדולים יותר בארץ. מה שאני צריך: עיצוב לאתר תיירות עם מערכת הזנת טיולים חדשים שיופיעו בטבלה בודדת, עם מנוע חיפוש ופילטרים פשוט (חיפוש מדינה וכו). לא משהו מורכב. אבל דורש תפריט אדמיניסטרציה של הזנת טיולים ועריכתם, וכמובן גיבוי לקובץ של המידע. האתר לא כולל חנות כלשהי, ההזמנה תישלח לאימייל (רצון הבנאדם שמעוניין באתר). כמובן הייתי רוצה גם איזשהי אבטחה ללוח הניהול והתאמת האתר לסמארטפונים. אשמח בבקשה לתגובות שיבהירו לי אם הציפיות שלי עומדות בטווח המחיר שציינתי, ועל איזה עסקים אתם ממליצים פה בארץ (בהתחלה התכ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לילמוד שפת תיכנות מהתחלה נירא לי שאני יתחיל עם c או c++ או java או vb אבל אני צריך מדריכים של "מפגרים" כאילו מהתחלה שיסבירו כול מוסג ולא יגידו לי לולאות ואני לא יודע מה זה תודה רבה לעוזרים (אין לי שום ידע מקדים אבל למדתי קצת html אולי יעזור)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה! איך אני בונה פונקציה רקורסיבית שמחזירה את מספר הספרות במספר. למשל : 4567 יחזיר 4. אני משתגע כי אני לא יכול לעשות COUNTER כי כל פעם הוא מתאפס. אני מבין שתנאי היציאה שלי הוא n==n%10 ואני מקטין את הבעיה ל n/10... איך אני סופר בכל איטרציה ?????
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. מסתבר שיש לי בעיה רצינית להשתדרג לcss יש לי טבלה- בה אני משתמש כתבנית (תפריט תוכן וכו) לאתר ואז כמובן טבלאות בתוכן. מה שקורה שהמחלקה של הטבלה החיצונית (של התבנית) משגעת לי את העיצוב והמחלקה של הטבלאות הפנימיות ( של התוכן) (אני משתמש במחלקה אחת לטבלה שמגדירה את הtr th td וכשניסיתי לתת לכל אחד את מחלקה משל עצמו גם זה לא הלך) בנוסף- כולכם יודעים על השיניים בתצוגה בין כרופ פיירפוקס וכו. בכל מקרה יש לי את התגית hr שאני לא מצליח להגדיר את העובי שלה ניסיתי width height border-width ללא הצלחה. אם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיות האלו אני אשמח נורא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאין numericUpDown ב-WPF עשיתי משהו שנראה ככה: פשוט הדבקתי אחד לשני TextBox ו-ScrollBar (תודו שיצא יפה !) השאלה שלי היא איך אני גורם ללחיצה למעלה להוריד מספר וללחיצה למטה להוריד מספר (הגדרתי ערך דיפולטי של 1 איך שהתוכנה עולה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי בתיעוד על השיטה parse של int וראיתי שם שאפשר להעביר לשיטה מחרוזת ועוד שני דברים NumberStyles IFormatPorvider, מישהו יכול להסביר מה אלה הדברים האלה? ואם בכלל משתמשים בהם? ניסיתי להסתכל בתיעוד שלהם ולא הבנתי מזה שום דבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הם עושים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הPWS בשביל הASP הוא רושם שיש בעיה עם Microsoft Transaction Server אין לי מושג מה זה ואין לי מושג למה זה א עובד לי !! מישהו יכול לעזור לי??? יש לי WINDOWS 98SE ואני לא צריך IIS כמו ב XP מישהו שיכול להסביר לי איך להתקין ולסדר או להשיג גירסה אחרת PWS!!?????????????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או קי... אז יש לי לעשות השנה פרויטק בסקיים.... אז אני וחבר שלי החלטנו פה אחד....טנקים!! כן המשחק הקלאסי ומשהו כמו המקורי... אז אנחנו מתחילים לחשוב מה מי למה וכמה... ואז גילינו שחסר לנו סינוס או קוסינוס... אתם יודעים פיזיקאים..הכל אצלנו לפי הנוסחאות.... אז אם למישהו יש את הפקודה או משהו שיכול לעזור...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-