תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בקבוצה נתונה. השאלה שלי היא כזאת : יש לבנות אלגוריתם המייצר את כל תתי הקבוצות שבקבוצה הנתונה. לפי מה שאני מבין מהשאלה , אם הקבוצה הנתונה שלי היא מערך בגודל 3 אז יש לי בעצם 7 תתי קבוצות לא כולל קבוצה ריקה שזה השמיני. 001 010 100 110 101 011 111 אם עד כאן אני צודק , אז בעצם השאלה שלי היא בגדול איך כותבים קוד כזה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי , אני עובד בתחום ההיטק ומעוניין לעשות הסבה מקצועית ; מתעתד ללמוד את אחת מהשפות הרשומות מעלה ,חייב לציין שאין לי נסיון בתחום התכנות/לא מבין עדיין מושגים (אולי קצת) ,רציתי לדעת בפשוטות מה ההבדלים בין שפות התכנות הללו עד כה הבנתי שתכנות בשפת NET. מיועדת יותר למשתמשי מערכות WIN (ויצירת GUI) ובשפת JAVA ניתן להישתמש כמעט בכל מערכות ההפעלה אך עובדת בעיקר ברקע ?! בנוסף אודה לכם אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ועל הניסיון החויות שלכם בתכנות ....
-
- 11 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אני די הרבה לאחרונה בפורום הזה כתבתי קוד PHP לטופס 'צור קשר' ויש לי 2 בעיות: * אני מקבל למייל טופס בג'יבריש! * ואין התרעה כאשר מישהו לא ממלא את השדות חובה - זה תמיד נשלח * אשמח גם אם תגידו לי אם כתבתי סתם קודים שאפשר למחוק מהסקריפט
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יודע כיצד ומהי הפקודה ב-VB שבא אני מכניס את הסיסמא של מסד הנתונים שלי מסוג אקסס כך שיפתח דרך התוכנה ?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, הגדרתי usercontrol עבדתי איתו - הכל היה תקין. פתאום עכשיו, כשאני מבקשת לפתוח את דף הuser.cs מתקבלת שגיאה מצורף קובץ המכיל את השגיאה. עזרה.... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, כחלק (פצפון) מפרוייקט שאני צריך לעשות כדי לסיים את התואר שלי, נדרשתי לתכנת או למצוא תוכנית מוכנה ב- C# שעושה Fourier Transform לקבצי WAV המנחה שלי אמר לי שיש לו תוכנה כזו, אבל הוא מעדיף שאני אשתמש בה רק אם אני לא מוצא (או יכול לתכנת) אחת אחרת אם מישהו במקרה יודע מאיפה אני יכול להשיג כזו תוכנה, אשמח אם תשתפו אותי אם לא, אשמח גם לאתרים שבהם משתפים קודי מקור. ניסיתי את Planet Source Code והחיפוש לא מצא כלום תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שרת עם IIS7 שאינו תומך בשפה העברית בעת הצגת דפי האתר .. מישהו יודע כיצד ניתן לסדרזאת כך שהשרת יתמוך ויציג דפים בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני כותבת פויקט בC# על ניהול ספרייה. כחלק מהפרויקט יש לי שימוש בחומרה חיצונית - קורא ברקוד. יש אולי המלצה איזה חומרה לקנות?? איך אני מחברת את החומרה למחשב ולתוכנה?? איך אוכל להשיג קודים בנושא?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היה היום תרגיל במבחן שאומר להגיד האם השפה חופשית הקשר 101W001 עשיתי אסד 001W101 גם אסד והשלישי W=מספר ה1 במילה גדול ממספר ה0 במילה . אני עשיתי שזה לא רגולרי ולא חופשית הקשר אבל מישהו אמר שזה חופשית הקשר שהוא עשה לזה מחסנית.. בקיצור אם מישהו יכול להביא לי דוגמא איך אפשר לעשות לזה אוטומט מחסנית אני אודה לו מאוד וזה לא חייב להיות שה1 בהתחלה וה0 בסוף יענו 11111111000 יכול להיות גם 0101011110000 וזה למה עשיתי שזה לא חופשית הקשר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש וטרי... יש לי בעיה באקספריישן של DataTable.Select אם אני כותב כך, Dim sFilter As String Dim dataR() As DataRow = DataTableName.Select("LastName Like '" & sFilter & "'") וזה עובד מצויין אלא אם כן הערך מכיל גרש('), שאז זה מחזיר שגיאה: Syntax error: Missing operand before 'Like' operator. (במקרה זה ערך הsFilter היה 123', הערך כמובן נמצא בטבלה. איך עושים למצוא ערך בטבלה המכיל תו מיוחד? הסתכלתי בעזה והבנתי שצריך לתחום בסוגריים מרובעות את הגרש. ניסיתי, ובLINQ זה באמת עובד, אבל בDataTable, לא! מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי מלמעלה איך השפה הזאת עובדת בערך?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי, יש לי LIST של מספרים בתצורה הבאה: [(u'529.94',)] איך אני יכול להפוך את המספר שיש לי שם לINT על מנת שאני אוכל לבצע עליו פעולות חשבוניות? תודה רבה!!
-
- 16 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום, איך שולחים להרצה (משולש ירוק) רק form מסויים - נדרש, ולא את הform שנכתב בporgram שפונקציית הmain. ?? עזרה- תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה: אני רוצה שבעת לחיצה על כפתור יפתח לי messagebox לא רק עם אפשרות ללחיצה על "אישור" וסגירת ההודעה, אלא שיהיה לי בנוסף 2 כפתורים (בmessagebox) שפותחות אפשרויות גישה חדשות (כמו לחיצה רגילה על כפתור) אודה לקבלת תשובה תודה!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי DB שבו עמודת "תאריך" ובתאריך רשום בפורמט "2010-11-01" השאלה שלי היא איך אני יכול לחפש את ביופ הספציפי הזה לדוגמא? ??? כשאני מחפש 01 אז הוא מחפש לי 1 בגלל שINT משמיט אפסים בהתחלה, ואז אני לא מקבל אף תוצאה.. למישהו יש פתרון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק קצת עם לכידת וידאו ועיבוד תמונה, ויש לי בעיה שכנראה העיבוד שאני מבצע ממש איטי ומוריד לי את הקצב רענון למשהו כמו 2-3 פריימים לשניה. כשאני רק לוכד תמונות מהמצלמה ומציג אותם (או מבצע עיבוד בגודל התמונה) אני מגיע לקצב סביר של 10 פריימים לשניה, אבל כשאני מוסיף את הקוד שכתבתי אני מאבד הרבה פריימים. ללכידת וידאו אני משתמש ב JMF בעזרת מדריכים שמצאתי ולעיבוד תמונה אני משתמש ב BufferedImage. בגדול כרגע אני לא עושה הרבה חוץ מלבנות תמונה חדשה (גם BufferedImage) ולהציג בה את התמונה ארבע פעמים אחת ליד השניה (כל פעם עם שינוי קטן שנותן צבע שונה לכל פיקסל), מבחינת לולאות יש רק לולאה כפולה (גובה ,רוחב) שעוברת על כל פיקסל ונותנת לו מיקום בתמונה הגדולה יותר. אין לי כרגע את הקו…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, בעמוד HTML מסויים שבניתי יש כפתור JPG שמפנה לעמוד מסויים - כשלוחצים עליו יש מן סימון של קווים מסביב לו (צירפתי קובץ) איך אני יכול למחוק את זה? לדעתי זה בCSS [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המליצו לנו על הספר מבוא לאלגוריתמים של קורמן. יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יש הבדל משמעותי בין הגירסה העברית המתורגמת למקור באנגלית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש דרך להמיר פרוייקטים רבים בוואת אחת, במקום לפתוח אחד אחד ולזרום עם ה ConversionWizard המעצבן הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך לתיכנות של לשרתים של SERVISION ב-VB ? עדיף ומומלץ בעברית..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע HTML ברמה בסיסית - בינונית . אני התחלתי ללמוד עם ה PHP אבל זה קצת קשה עלי . אולי אני צריך ללמוד משהו אחר במקום ואחרי זה ה PHP ? מה הצעדים ללימוד בניית אתרים . הראשון הוא HTML השני : השלישת : וככה . אני צריך מהשפה הקלה לשפה הקשה . ואני זקוק לאתר בחינם לתרגל עליו . כאילו לבנות אתר עם ה HTML ו PHP והשפות בניית אתרים אחרים שאשים אותם בתוך האתר ואתרגל . אני צריך אתר חינם .
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי תכננתי מספר מעגלים ורשמתי להם תוכניות ב-VHDL ואני רוצה לקשר אותם בעזרת מכונת מצבים... את המכונת מצבים רשמתי לפני זה בצורה של ASM (למרות שאני מאמין שהצורה שבה רשמתי את התוכנויות אולי תשנה קצת את מכונת מצבים ) אין לי יותר מידי ניסיון ב- VHDL ואשמח לקצת הדרכה בנושא.
-
- 3 תגובות
- 5.4k צפיות
-