עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הי, אני מנסה את זה בתור בסיס: http://www.macromediahelp.com/flash/php_flash_contact_form/ זה עובד יפה מלבד שלוש בעיות: 1. בגלל שהפלאש שומר את הטקסט בתור מחרוזת הוא מאבד את כל הרווחים ויוצא שהדואר מתקבל כשורה ארוכה מאוד בלי שורות רווח. 2. זה לא מעביר עברית. 3. אין בדיקה של תקינות הסינטקס בשורת הכתובת. (ז"א בדיקה האם קיים הסימן @) אשמח לטיפים ועצות בנושא. תודה, LazyBoy

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by generalA,

ברצוני לדעת האם פקודת JNZ לאיזשהו מקום (לא עניין רלוונטי), שבאה לאחר הפקודה: DEC CX אומר שרק כאשר ערך CX יהא 0 הקפיצה לא תבוצע או שהיא תופסת לגבי אוגר אחר או מס' אוגרים ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני צריך להפוך מערך דו מימדי פעם אחת נגד כיוון השעון ולהחזיר את המערך החדש. עשיתי משהו אבל יש לי באג ואני לא מצליח להבין מהו (בעיקרון אני יוצא מגבולות המערך אבל אני לא מצליח לגלות איפה): _matrix זה המערך הדו מימדי הישן שלי. public Matrix rotate() { int row = _matrix.length; int col = _matrix[0].length; Matrix newArr = new Matrix(col, row); for (int i = 0; i < _matrix.length; i++) { for (int j = _matrix[0].length - 1; j >= 0; j--) { newArr._matrix[i][_matrix[0].length - 1 - j] = _matrix[i][j]; } } return newArr; }

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by gshhary,

אני אמור לרשום פונקציה שמקבלת מספר מסויים בין כמה ספרות ועוד ספרה בודדת ולהחזיר מספר שמורכב מכל הספרות מהמספר המקורי שגדולות או שוות לספרה לדוגמא: אני מקבל את המספר 12345 ואת הספר 3 אז הפונקציה תחזיר 345. זה מה שכתבתי: public static int filter(int num, int d) { int[] arr = new int[howManyDigits(num)]; return filter(num, d, arr, 0); } private static int filter(int num, int d, int[] arr, int i) { if (num == 0) return 0; int digit = num % 10; int res = num / 10; if (digit >= d) { arr[i] = digit; ret…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. החידה: יש 3 כוסות. אחת מכילה 8 ליטר. שניה 5 ליטר. שלישית 3 ליטר. הכוס הראשונה מלאה ב8 ל' ושאר הכוסות ריקות. על ידי מזיגות בין הכוסות צריך להגיע למצב בו יהיו 4 ליטר, 4 ליטר ו-0 ליטר. עכשיו אני צריך ב-C++ לתת את עץ הפיתרונות (עץ החלטה) של אופציות המזיגה (מבלי לחזור על מצב מסויים פעמיים) איך אני עושה זאת ברקורסה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

אני מקווה שהסקר יתקבל ברוח טובה .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי שאלה בקשר לשימוש בקבצי הרצה דיאנמים ביושמי Gadget Sidebar . איך אני מריץ ? ומאיזה קובץ ? Settings.HTML ? האם אני יכול להשתמש בVBS בקבצי HTML של הGadget ?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by dorlevi2,

מישהו יכול לעזור לי לפתור את 2 התרגילים האלה: איך פותרים את זה???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by mor90,

אני צריך עזרה בתרגיל מצורפת תמונה עם התרגיל ניסיתי בכמה דרכים ואני עדיין לא מצליח להשלים את התרשים כמו שצריך אני חושב שיש משחק כלשהו עם ה- big

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  10. Started by bdoron,

יצרתי טבלה והצבתי כבר ערכים בשדות, ואז אמרתי נהפוך את השדה של הID למפתח ראשי אבל הוא לא נותן לי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by GuyK1994,

כמו שניתן לראות בקוד למטה, אני מנסה להוציא ממסד הנתונים סיסמא של משתמש (בטופס log in), כלומר אם המשתמש שהוכנס בטופס הוא 'אבי159' אז אני מנסה להוציא מהמסד נתונים את הסיסמא שנשמרה ליד השם 'אבי159' ניסיתי 1001 דברים אבל אני לא יודע איך בדיוק לעשות את זה, הצלחתי להוציא את כל הנתונים שנמצאים בטבלה, אבל אני מנסה להוציא רק נתון אחד ספציפי אני יודע שהקוד לא נכון אבל אני לא יודע מה לא נכון בו, תודה לעוזרים. userName = (Request.Form["user_name"]); // Get the username from the form userPassword = (Request.Form["user_password"]); // Get the password from the form string tableName = "users"; string sqlPassword = "SELECT user_password FROM " + tableName + " WHERE user_name = '" + use…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by ירון בן שלוש,

הי יש בעיה עם פעולה של תיבה משולבת. יש לי טופס עם תיבה משלבת ובנוסף 2 לחצנים פעיל ולא פעיל עם אני בוחר בתיבה נגיד פעיל אז הכפתור גלוי עם אני בוחר לא פעיל הכפתור לא פעיל גלוי והכפתור הפעיל לא גלוי אוקיי השאלה היא כזאת עם מה עם לא בחרתי משהו בתיבה זה אומר ששני הפקדים לא גלויים זו הבעיה אני מנסה לעשות כל זמן שהתיבה משלבת ריק אז הפקדים לא גלויים תודה לכולם

13. הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע קיצור דרך על שולחן העבודה שבלחיצה אחת יעשה את העבודה הכוונה שאני אקליק עליו כמו שאני פותח תוכנה קובץ exe רק שפה אני אקליק וזה בעצם יעתיק את המייל שלי ואני אדביר איפה שאני רוצה אני יודע שיש אפשרות לעשות את זה עם קובץ bat אבל לא יודע איך תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by zzz727,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות שפות וכל הנוגע לתכנות. אין לי ידע קודם על תכנות אבל עבודה עם מחשב זאת לא בעיה... מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ומפורט או על אתר מסויים שמתייחס לדברים אלו שניתן ללמוד ממנו? עדיף ספר.... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by DaTHE,

שלום, יש לי מערך בשם olympic_state שהוא מטיפוס מבנה olympic_state typedef struct{ char state[20]; int num_of_athlets; int gold,silver,bronze; }olympic_state אני צריך למיין אותם לפי מס' המדליות (של כולם ביחד),עשיתי את זה בפונקציה הבאה: void order() { int temp; for(p=olympic_states;p-olympic_states<50;p++) { if( (*P).gold +(*P).silver + (*p).bronze ) < ( (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze) { temp = (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze; (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze = (*P+1).gold + (*P+1).silver (*P+1).bronze (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze = temp; } } for(P=olympic_states;P-olympic_states<50;P++) { printf("\n %s ".P->state); }…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ה*לה,

משהו יכול להסביר לי (בעברית) את המושגים הבאים <חיפשתי באינטרנט, ועדין לא הבנתי>: SEMAPHORE <סוגים- בינארי, מונה> MUTEX MONITOR

• 18 תגובות
    • 9.8k צפיות
  17. Started by gkman,

אני לא יודע כמה אנשים נתקלים בבעיה הזאת- אבל אם משהו אי פעם השתמש בפונקציה include או require וגילה שהוא מקבל רווחים לבנים ולא מוסברים שהוא לא מצליח לסלק- אז הנה הפתרון: http://studentguru.gr/b/solidus/archive/2009/12/30/lt-php-include-gt-strange-extra-white-space-at-the-beginning-of-page.aspx

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by nevet,

שלום, אני מעצבת אינטראקטיב, אני מעוניינת ללמוד את כל הנושא של בניית אתרים מהצד הטכני. (java script, PHP, בסיסי נתונים וכו') רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת חוות דעת על המכללה hackeru ועל ג'ון ברייס בהקשר של הלימוד של הנושא. ואם יש מכללה נוספת באיזור תל אביב שעדיפה על שתי אלה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by POPCORN,

שאלתי את השאלה בפורם של פיתוח אפליקציות אבל לא ענו לי אז חשבתי שזה מתאים גם לאתרים שמשתמשים במסד נתונים משהו יודע אם אפשר להשתמש בגוגל דוקס כמסד נתונים. אני רוצה להעלות קובץ אקסל ולהשתמש במידע שלו באפליקציה - יש אפשרות כזאת? לדוגמא: ליצור טופס בגוגל דוקס וליצור אפליקציה שתראה לי את הנתונים לא אכפת לי לעשות את הקובץ פתוח לכולם ואז להשתמש בו, אבל הייתי מעדיף שיהיה אפשר להשתמש בקובץ כפרטי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין לבנות אתר להשוואת מחירים של מחשבים מחנויות בארץ , האם ידוע לכם על חנויות שיש להם API שמספק את המידע הנחוץ (בדומה ל - AMAZON ו - EBAY)? האם יש אתרי השוואת מחירים כמו ZAP שמספקים API כזה?

• 7 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by tomash501,

כדי שיהיה צאט באתר שלי אני צריך להדביק קוד.. אבל ככל הנראה אי אפשר להדביק שם כלום. מה אני עושה ? יושב שעות ורושם את הקוד?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  22. אני מעוניין לבצע ניתוח (Parsing) על טקסט ולזהות סמיכות בין מילים. אני שומר את המילים בתוך dictionary מסוג <string, int> (ז"א, סוג של list אשר שומר string מסויים ואת מספר הפעמים - ה-count-ים - שהופיע בטקסט). אם יש לי את המילים "בית ספר", "עורך דין", "בית משפט" בטקסט, אני מעוניין שהאלגוריתם יזהה (למשל) שהמילה "בית" ושהמילה "ספר" הן מילים סמוכות ושיחשיב את שתי המילים בתור "צירוף" / כמקום אחד ב-dictionary עם count יחיד ולא כ-2 מקומות עם שני count-ים נפרדים. חשבתי על אפשרות השוואה של כל מילה ומילה בטקסט למאגר של כל מילות הסמיכות הקיימות. אם המילה הנוכחית היא התחלה של אחד מה"צירופים" שבמאגר, תתבצע השוואה בין המילה העוקבת לנוכחית לבין הסיומת של ה"צירוף" שנמצא (כמובן שאבצע …

23. Started by zmagen,

לפרטים - zmagen@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום. אני משתמש במחלקה של php_mailer ואני רוצה שהוא ינסה קודם להשתמש בפונקצית mail() רגילה ואם אי אפשר אז שישלח דרך gmail. איך אני בודק אם יש שרת smtp דרך קוד בPHP ואם אפשר להשתמש בפונקציה? (אני מעדיף שזה יהיה דרך סקריפט למקרה שאני אחליף שרתים בעתיד- אז בבקשה לא להציע לבדוק עם השרת)

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by orninyo,

שלום אם אני יוצר session בתוך סקריפט שמריץ הcron האם תהיה גישה לסשן הזה מהוסט של אורח באתר? אם לא, איזו דרך יש להעביר נתונים מcron לדף המוצג במחשב של משתמש קצה חוץ מדרך הDB? תודה.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.