תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים). עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפוש בדף הראשון כתוב כך: <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Form</title> </head> <body> <form method='get' action='dd.php'> <label>name: </label> <input type='text' name='SearchSong' /> <button type='submit'>Submit</button> </form> </body> </html> והדף השני: <? $name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התכנות יהיה בפייתון אם זה משנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אסמבלי. עד עכשיו זה רץ יופי אבל נתקלתי פה בתרגיל שאני לא בדיוק יודע איך לגשת אליו: "כתוב תוכנית המקבלת עשרה מספרים דרך פורט 1 ובודקת כמה מהם זוגיים. את תוצאת הבדיקה יש לכתוב לפורט 2. בתהליך הסימולציה יש לקלוט כל פעם נתון דרך פורט 1 ולבדוק האם הנתון שנקלט זוגי. במידה וכן, יש לעלות את ערך פורט 2. במידה ולא, יש לקלוט נתון חדש." אני יודע שפת C ממש טוב, עכשיו...מה אני צריך לעשות כדי לקלוט בלולאה בכלל 10 מספרים? כי אני מכיר שבאסמבלי אם אני לא מאתחל את הפורט בתוכנית אז לא ניתן להכניס לו נתונים אחרת. כאילו אני די הולך לאיבוד פה כי זה לא מסתדר לי עם שפות קודמות שאני מכיר. מישהו יכול רק לתת כיוון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להזיז Jpanel לקואורדינטות מסויימות וזה פשוט לא זז. אשמח לעזרתכם. להלן הקוד: JFrame import java.awt.*; import javax.swing.JFrame; import javax.swing.JPanel; import javax.swing.JTabbedPane; public class MediaWindow extends JFrame{ public MediaWindow(){ setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); setResizable(false);//disable Resizable setSize(1024, 768); getContentPane().setBackground(Color.DARK_GRAY); leftPanel panel = new leftPanel(); add(panel); //this.setLayout(null); setVisible(true); } public static void main(String[] args) { MediaWindow Start = new MediaWindow(); } } import java.awt.*; import javax.s…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני אסביר לכם מה אני רוצה לעשות אני עובד עם מערכת הפעלה WIN 7 בעברית עכשיו אני רוצה שכל שגיאה שאני אקבל הנוסח שלה כלומר במקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז היא תוצג לי באנגלית כאילו אני עובד עם WIN 7 באנגלית עכשיו אני שמתי לב שהשגיאה מושפעת משפת מערכת הפעלה איך אני יכול לשנות את זה בתוכנית שלי שבמקום " לא יכול לאתר את מיקום הקובץ." אז שיוצג הנוסח באנגלית בלבד כאילו אני נמצא על מערכת הפעלה WIN 7 בשפת הממשק אנגלית תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אנא עזרו לי פה אני צריך ביטוי regular expression למציאת סוגריים מרובעות הכי פנימיות באמצעות pattern ו - matcher בג'אווה לדוגמא, [1 + [ 1 + [[1 + 2]+1]]] יצא 1 + 2 תודה
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי, יש לי שאלה בנוגע לעריכת קבצי CSV בפייתון. נניח ויש לי קובץ CSV שמורכב מ-3 עמודות ואני רוצה למחוק חלק מערך בתא(למשל: במקום10:00:00 PM שיהיה 10:00) איך אני עושה את זה? אני יודע לעשות לולאה שתעבור על כל שורה אבל איך אני מוחק חלק מתא ספציפי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי טבלה של סטודנטים לדוגמא, ואני צריך לכתוב שאילתה ב SQL שתחזיר לי את כל הסטודנטים שהאות הראשונה שלהם היא בין A ל L. איך אני כותב את זה? אני יודע כעיקרון איך לעשות את זה ע"י WHERE (Students.name) Like 'A* ואפשר לעשות את זה על כל האותיות עם OR מפריד. אין דרך קצרה יותר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי אפליקצית VB2010 שעובדת מול מסד נתונים של access ומאפשרת למשתמש מסויים להכניס נתונים למסד. בטעינה הראשונית של המסך הראשי של המשתמש הנ"ל נוצרת רשימה דינאמית של linkLabel בטופס, כאשר לכל שורה במסד הנתונים נוצר לינק לטופס אחר שמאפשר לראות את כל הנתונים של אותה שורה במסד. (בטופס הראשי מוצג רק סיכום של המידע). הבעיה היא שכאשר אותו משתמש יוצר (דרך מסך נפרד שנפתח מהמסך הראשי) שורה חדשה במסד הנתונים וחוזר למסך הראשי שלו - הלינק החדש לא מופיע. עשיתי הרבה בדיקות ואני יודע שהלינק עצמו נוצר. אבל הוא לא מופיע על המסך עד שלא סוגרים את הטופס הראשי ופותחים אותו מחדש שזה משהו שאני לא יכול לעשות מסיבות טכניות. ניסיתי כבר מספר פקודות כגון Refresh Invalidate ללא הצלחה אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא כ"כ הצליתי להבין מה ההבדל מהמדריך שפורסם פה.... תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דרך איך אני יכול למחוק קבצים מספריה מסוימת לסל המחזור, האם מישהו יודע? דחוף!!!
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מסמנת שורה בDATAGRID, את השורה אני יכולה למצוא עם selectItem, איך אני מקבלת את הערך של אחד התאים ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר לשרת איחסון אתר. האתר המדובר הוא אתר של מרפאה שכבר בנוי לגמרי. מבחינת כניסות אני לא צופה ליותר מ-100 כניסות ביום (לפחות לא בחודשים הראשונים). הצעת המחיר שקיבלתי היא הנ"ל: לעומת זאת, אני רואה שב-godaddy יש נפח גדול יותר, והמחיר זול יותר. הבעיה שבאמת אין לי מושג איך לעשות את ההשוואה (אני מאמין שאין יתרון גדול בלאחסן את האתר על שרת ישראלי, כי הרי אין בעיה לגלוש לאתרים שלא מאוחסנים בארץ). אני מבין שגם אצטרך לשלם יותר אם אבחר חברת איחסון אחרת, ולכן אשמח אם תוכלי גם לתת לי הצעות מחיר שלכם לגבי התקנה. תודה רבה! תום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי למעלה Import java.util.*; אני מנסה להגדיר תור: Queue<Integer> R = new Queue<Integer>(); וזה עושה לי שגיאה. אני לוחץ על האיקס האדום והוא רושם לי cannot instantiate the type queue<Integer> יכול להיות שחסרה לי איזו מחלקה שאני צריך להוריד? יש לי Eclipse Unit4. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יוצר מחלקה A ומחלקה B. אני מעוניין שמשתנה מסויים מ-A יהיה מצביע למחלקה B או לחילופין שפונקציה תקבל/תחזיר מצביע למחלקה B. אני מגדיר B* PB האם אני צריך לעשות include ל-b.h בקובץ a.h או ב-a.cpp ? אני מקבל שגיאה שחסר ";" לפני הכוכבית של המצביע, C2143. מקווה שהייתי ברור. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש דרך נורמאלית לדמות דפדפנים שונים מהמחשב שלי (בעיקר גרסאות ישנות יותר של IE) לצורכי debugging תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דבר ראשון, יש קטע כזה שאפשר להתייחס למספר כמספר מאוד גדול או כמספר שלילי. 'שיחקתי' קצת עם המחשבון של הווינדוס במצב programmer, מצאתי ש- 87H זה 135 (כשמתייחסים אליו כמספר גדול) אבל אם אני מקטין את זה לבית אחד (8 סיביות) זה -121. זאת הכוונה כשהמחשב יכול להתייחס למספר ב- H בשתי צורות? דבר נוסף תמיד אני תוהה וזה חשוב בכל האוגרים AX,BX וכו' קודם בא AL ואז AH או ההפך? (אם זה בטבלה, אז זה מצב אחד או2?) AL ---- AH -------------------------- AH ---- AL דבר נוסף, מה הפקודות XOR, OR, MUL, IMUL עושות? ואם אפשר עם דוגמאות טובות והסבר טוב שאני יבין, כי כל מה שאני מצאתי בגוגל זה למשל - XOR , עושה פקודה של XOR בין 2 אופרנדים. (מה אני אמור להבין מזה)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קוד JS שמאמת מילוי נתונים בטופס. אם מנסים לשלוח את הטופס זה מקפיץ חלון שגיאה "אנא הכנס מייל" / "אנא הכנס שם" וכו' החלון שקופץ מציג את הטקסט הכל טוב ויפה אבל בצד שמאל של הקובייה. איך הופכים אותו לRTL?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עוזר לחבר שיש לו חברה, ואני צריך ליצור לו אתר, שמכיל בעצם גם גרסא אנגלית וגם גרסא עברית.. האפשרות הפשוטה לעשות את זה, היא פשוט ליצור שני אתרים.. אחד בעברית, השני באנגלית, ולקשר בינהם. אני תוהה לעצמי האם יש דרך פשוטה ויעילה לעשות את זה בלי שני אתרים? למשל אתר אחד, שאפשר להגדיר לו שתי שפות, ואז לא צריך להעלות את התמונות פעמיים, אלא רק את הטקסט פעמיים. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שדווקא מבין ב PHP אבל לא כל כך יודע עיצוב פנה אליי כדי לעצב לו מחדש את האתר רדיו שלו. מצ"ב לפני ואחרי. http://www.asdesign.co.il/radio/ מאד נוח לשימוש ועובד מהר! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש אינספור תוכנות כאלה. אני עושה את זה כתחביב וכי התחום הזה מעניין אותי (: נתחיל מזה, שאני רוצה להבין את השיטה. יש HOST, ויש Client. באיזו שיטה ההוסט שולח לclient נתונים כך שהצד של הclient רואה את התזוזה של העכבר וכל הפעולות האחרות בצורה "כמעט" חלקה? אם אני אשלח מhost לclient קוורדינטות של העכבר, זה לא יכביד את רוחב הפס? המטרה שלי תהיה אפשרות לפתוח את הclient על אינספור מחשבים וכולם יקבלו את אותה הפעולה של host. לאחר שאני פותר את הבעיה הזאת. איך אני בודק שהמחשב אכן קיבל פקודה והסימן של העכבר בכל הclients תואם לhost? הרי קיימת רזולוציה שונה. איך המתכתים מתגברים על הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אז ככה אני בן 21 ומחפש להתחיל להיתעסק עם תכנות כרגע סתם בשביל הכיף/להרחיב את הידע(בערב אחרי העבודה איזה שעה ביום בערך ובסופי שבוע כשיש יותר זמן אז גם להיתעסק עם זה)בעיקרון יש לי ממש ממש טיפה ידע(כיתה ח' למדתי איזה שנה C ואני די בטוח שאני לא זוכר מזה כלום ) עכשיו קראתי קצת באינטרנט והאמת זה עוד יותר בילבל אותי כי ראיתי שיש מיליון שפות תכנות אז השאלה שלי זה מאיפה להתחיל. אני מעוניין בעצם בשפה הכי פשוטה שממנה כביכול ייצאו שפות אחרות עכשיו אם אני לא טועה זה C או C++ או בC# יש לי ספר של הוד עמי לשפת התכנות C שיצא ב2001(שאיתו למדתי בכיתב ח' ) השאלה אם הוא עדיין רלוונטי? אני יודע שההודעה די מבולגנת כזה אבל פשוט אני די מבולבל ורציתי לתת כמה שיותר מידע לגבי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בספריות המובנות xmlrpclib/SimpleXMLRPCServer של פייתון לתקשורת בין שני תהליכים, ואני לא רואה ממשק נוח לשגיאות. (משהו בסגנון של raise Exception(Param1, Param2, ...)) זאת על אף שלפי הבנתי, התקן של xml-rpc תומך בהעלאת שגיאות (Faults) עם פרמטרים כרצוני.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך קומפיילר לשפת C לא Visual studio למרות שהוא טוב יש לי איתו בעיה שאני לא יכול להריץ תוכנה שבניתי במחשב שלא מותקן עליו visual studio מסיבה שאני לא ממש מבין, כאשר מנסים להריץ את הקובץ EXE יש הודעה כלשהי ולא ניתן להריץ. בכל מקרה חיפשתי 3 שעות באינטרנט וכל מה שמצאתי לא התאים, ניסיתי להתקין תוסף ל NETBEANS ולא הצלחתי כנראה ניסיתי את DEVCPP ולא עזר למה שאני צריך, התוכנה עולה נורא לאט אחרי הקימפול שלו ניסיתי קומפיילרים אחרים מבוססים DOS כמו TURBO C אבל הוא לא תומך ב WINDOWS 7 64BIT ולכן התוכנה לא עולה. בקיצור.. יש למישהו עצה לתת? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-