תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום מקום שמסביר בצורה נורמלית איך אני בונה קובץ תמונה בתוכנית ג'אוה. (כרגע מה שאני עושה זה ליצור קובץ html שמכיל טבלה ואני משתמש בכל תא בטבלה בתור פיקסל. טריק די מכוער, אני יודע, אבל זה הכי טוב שאני יודע לעשות כרגע. הבעיה היא שזה לא מספיק טוב כי נוצר לי קובץ בגודל 2 מגה שאני לא יכול לשים במצגות וכו') בקיצור, אני מחפש דרך ליצור תמונה דרך תוכנית java, שאני אוכל לקבוע בה את הצבע של כל פיקסל (סה"כ 440*170 = 74800 פיקסלים). בבקשה תסבירו לי איך לעשות את זה או שתפנו אותי לאיזה מדריך נורמלי. ועוד משהו, בטח צריך איזה package או איזה class של מישהו או משהו כזה, אז אני צריך שזה יהיה עם רשיון חופשי ולא משהו גנוב (כי אני צריך את זה לצרכים אקדמיים). תודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט למדעי המחשב, ואני מעוניין לתרגל את ה-JAVA ברמה גבוהה יותר (שרתים, עבודות עם ספריות, GUI וכל מה שאני לא מכיר ואתם יכולים להמליץ לי להשקיע) האם יש אתר שקיימים בו עבודות\תרגילים ברמה גבוהה לתרגול ? ושאלה שנייה, מה הולך היום בשוק, על מה לעבוד? האם יש שפה חמה היום? מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום יש לי תרגיל במטלב שאני לא מצליח לפתור אשמח לעזרה " כתבו פונקציה המקבלת מקדמים של 2 ישרים ומחשבת את נק' החיתוך שלהם (x0,y0). הפונקציה משרטטת את הישרים בתחום [x0-5: x0+5] , את נקודת החיתוך שלהם ולידה את שיעורי הנקודה. הוסיפו כותרות לצירים ומקרא. "
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני צריך עזרה ביישום סקריפטים וקבצי DLL שמצאתי ב-MSDN לשיפור המראה והפונקציונאליות של Windows 2000. 1. הוספת טאב Customize למאפייני תיקייה שמאפשר לשנות את האייקון של התיקייה. כתבה: Windows 2000 UI Innovations: Enhance Your User's Experience with New Infotip and Icon Overlay Shell Extensions קוד: Windows2000UI.exe (303KB) 2. הוספת כפתורים ל-WebBrowser control שמאפשרים יצירה של תיקייה חדשה, הפעלת פקודות DOS וסימון קבצים לפי מאפיינים מסויימים. כתבה: More Windows 2000 UI Goodies: Extending Explorer Views by Customizing Hypertext Template Files קוד: W2KUI2.exe (93KB) בשני קבצי ה-zip מצוי קוד מקור וקבצי DLL שאני לא יודע באיזו תיקייה לש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך להוריד איפה שהוא תוכנת ASSEMBLY . חיפשתי ב GOOGLE ומקומות אחרים ולא מצאתי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כתבתי תוכנה שתפקידה לסדר אירועים ביומן(לא משנה הפרטים) יש שני סוגי תאריך שניתן להכניס ליומן האירועים המוגדרים בקלאסים שונים. הבעיה שסוג התאריך נקבע כפרמטר לתוכנית ב-(argv). כשאני צריכה לשבץ תאריך איך אני אדע באיזה קונסטרקטור להשתמש?? האי ככה אי אפשר לעשות:: if (argv[1]==-regular) תודה רבה על העזרה....
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך עזרה בהכנה קובץ BAT שיעשה את הפעולות הבאות: יסגור את הקובץ bla.exe - יעתיק (לא יעביר) את הקובץ C:\dir\bla.dll ל D:\dir\bla.dll (חשוב לציין שהקובץ כבר קיים, אז שיחליף) - יריץ את הקובץ D:\dir\bla.exe חשוב לציין שאם הוא לא מצליח לעשות את אחד מהדברים האלה שלא ימשיך בפעולות .. אני מאמין שזה לא ממש בקשה גדולה ולא תהיה בעיה להכין אותה.. בכל מקרה תודה מראש, אליאור. (אגב זה השם שלי למי שלא ידע ) עריכה: אחרי עזרה מגוגל ומהפקודה HELP הצלחתי לבנות את זה לבד אבל יש לי רק בעיה קטנה אני רוצה לעשות טיימר בין שתי הפקודות האלה קודם כל שיעתיק את הקובץ יחכה כמה זמן שאני יגדיר (נגיד 1 או 2) ואז יריץ את הקובץ EXE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. חיפשת בפורום ולא מצאתי קישור ולכן אשאל האם מישהו מכם מכיר קישור למאגר מידע עם כל רשימת הערים+ רחובות +איזור גאוגרפי+שכונות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לבנות תוכנת העברת הודעות והייתי מעוניינן לדעת איך אני יכול לבצע זאת באמצעות העברה ישירה מIP ל IP בASP.NET עם #C
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. אני רוצה להתחיל ללמוד JAVA מתוך ספר.. אתם יכולים להמליץ לי על ספר ממש טוב? עם הסברים טובים, ודוגמאות. 2. האם אני צריך לדעת שפות נוספות, או דברים נוספים לפני שאני מתחיל ללמוד JAVA?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
אני מתכנת ב ++visual C ויצרתי קובץ טקסט שהוא בעצם עמודות בגרף מופרד בטאבים. האם אפשר לקרוא מהC לאקסל שייצור מהקובץ גרף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה חודש למצוא ואם לא EXE אז כל קובץ אחר שאני יכול להריץ בלי ה-ECLIPSE ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקרו שנכתב כחלק מקוד בC שמדמה סימולציה מסוימת, שאינני מצליח להבין מה בתכלס המקרו הזה בודק. הנה: BN(data,n) (((data)&(1<<(n)))>>(n)) מתרגום חופשי הבנתי שהוא מקבל שני שלמים מבצע AND בין data ל2^n את התוצאה מחלק ב2^n, הרצתי את המקרו בכמה לולאות אבל לא הצלחתי למצוא בפלט שום קשר לוגי... אשמח לקבל עזרה מה המשמעות של המקרו הזה, מה לדעתכם המקרו הזה בודק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שורת קוד עם תנאי כזה : if(Request.Params["Name"] != null) איך נראית השורת קוד שבה מכניסים ערך לName (כדי שהתנאי יתקיים)?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי קובץ בינארי שניראה כך (כל שורה מייצגת סטראקט) 1 singer1 song1 2 singer2 song2 3 singer3 song3 3 singer3 song3 איך אני מוחק את הסטראקט האחרון כדי שהקובץ יכיל את הנתונים הבאים: 1 singer1 song1 2 singer2 song2 3 singer3 song3 ? נכון לעכשיו למדנו למחוק סטראקט מאמצע הקובץ ע"י דרישה שלו עם הסטראק הבא, כלומר אם היה לנו 1 2 3 4 5 ורצינו למחוק את 3 היינו מגיעים למצב של 1 2 4 4 5 בהתבסס על אותה טכניקה, אני אמור "לדרוס" את הסטראקט האחרון עם EOF נ.ב. חובה לעשות את הכל על קובץ בודד, ללא קבצי עזר
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כתבתי טופס התחברות שברגע שהקלט מתאים לנתונים שבמסד, אמור לשמור קוקיז עם פרטי המשתמש. אבל לא נשמר כלום. זה קטע הקוד: elseif ($_POST['username'] == $info['name'] && $pass== $info['password']) { setcookie("pass_hash", $info['password'], time()+3600); setcookie("member_id", $info['id'], time()+3600); $connect = 'מתחבר, אנא המתן...'; echo ('<META HTTP-EQUIV="refresh" content="0;URL=index.php">'); } else { $error = "שגיאה: שם משתמש ו/או סיסמא אינם נכונים"; }
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מראש מודה למי שינסה לעזור לי בבעיה הלא קלה ולא קצרה הזו, אני שובר עליה את הראש כבר קרוב ליומיים ללא הפסקה- אני מנסה ליצור ירושה מרובה בצורה כזו: אני מדבר על מה שסימנתי בכחול - על VideoPodcast כמו שמתואר ב UML לעיל, הוא צריך לרשת משני מקומות- מ- Podcast (שבעצמו יורש מ AudioMediaItem שיורש מ MediaItem) ומ- VideoMediaItem (שיורש גם הוא, מ MediaItem) בפועל כנראה מתרחש משהו ממש גרוע, כי אני מקבל שגיאה ב runtime שאומרת משהו לא ברור לגבי invalid null pointer השגיאה מתרחשת רק אם אני מנסה ליצור אובייקט מהמחלקה VideoPodcast, כלומר הבעיה בוודאות קשורה לירושה המרובה. (אם אני יוצר אובייקטים אחרים, שירשו רק מאחת מהמחלקות הנ"ל, כמו למשל Movie או Song, הם נוצרים ו…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקומפילציה לשורה הבא if (counter mod 2 <>0) then זה רושם לי : operand do not match operator error41 איך אני יכול לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת גדולה ואני מתחבר עם יוזר היוזר יושב על שרת לא על המחשב עצמו ואם אני לא משתמש בו 10דק' היוזר ננעל ואז צריך להכניס כל פעם סיסמא השאלה שלי האם אפשר להכין פקודה שאני יריץ כשהמחשב עולה ואז הוא ירענן אותו כל דקה נגיד וככה הוא לא ינעל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתנסות בקוד של פתירת משוואה ריבועית ב-visual studio אני מנסה לקלוט קלט בשורה הזאת. if (a == 0 && b == 0 && c != 0) מה אני צריך ללחוץ בחלון השחור הזה?. לפי השורה איפה שהנקודה האדומה. http://up400.siz.co.il/up1/n3zfdmezxann.jpg' alt='n3zfdmezxann.jpg'>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף התחלתי לעבוד על הפרוייקט שלי בבית. (וזה הכל בגלל השביתה ) אבל יש לי בעיה מעצבנת בנסיון לעבוד עם הDATABASE. יש לי קוד שאמור להכניס עמודה בטבלה של הDATABASE לתוך LISTBOX, אבל אני מקבל כמה שגיאות. procedure TCust_edit.FormActivate(Sender: TObject); var i:integer; begin ListBox1.Items.clear; with all do begin customer.First; for i:=1 to customer.recordcount do begin ListBox1.Items.Add(customer['Customer_ID']); customer.next; end; end; end; מופיעות לי השגיאות הבאות: [Error] Unit13.pas(67): Undeclared identifier: 'all' [Error] Unit13.pas(69): Undeclared identifier: 'customer' [Error] Unit13.pas(70): 'DO' expected but identifier 'recordcount' …
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך לבנות רשימה של סטודנטים עם הנתונים שלהם ברשימה מקושרת ולכל סטודנט תיהיה רשימה של קורסים שהוא רשום אליה והיא גם רשימה מקושרת. אני די הסתבכתי עם זה והשאלה שלי היא עם יש איזה משהו מוכן דומה לזה שאני יוכל להשתמש כדי ללמוד ממנו ועוד שאלה יותר חשובה לי אפילו, באיזה תוכנה ממולץ להשתמש בתיכנות ב-C, אני משתמש בבורלנד המסריח הזה והבנתי שיש תוכנות יותר טובות שבהם אפשר ממש לראות את הרשימות המקושרות (לא כמו בדיבאגר, שאין לי מושג לאיפה מצביע כל פוינטר). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-