תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בניתי אתר ואת כל הבדיקות עשיתי דרך FF 4 וIE9 CM בדקתי בChrome והוא נראה טוב אבל בIE7 ומטה הוא פשוט על הפנים, אי אפשר להשתמש בו ובמיוחד לא בטופס יצירת קשר. ד"א האתר: www.tishray.co.il גם התפריטים לא נפתחים ונסגרים, משום מה הוא מתעלם מהjQuery. אז עד לאיזו גירסא לבצע התאמה? ואם צריך, יכול להיות שבגלל זה אני אצטרך לוותר על כמה דברים? תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הבנתי שאי אפשר לקרוא לפונקציה של PHP מתוך MYSQL.. אז איך כן ניתן לעשות כזה דבר ? ניסיתי באמצעות הפונקציה EVAL ללא כל הצלחה.....
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
במהלך כתיבת תכניות, לפעמים נתקלתי בקשיים לבצע פעולות כגון: int main (int argc, char* argv[]) { doSomething(argv+1); return 0; } מהן האלטרנטיבות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקבל שגיאה בעת נסיון ההרצה Line 19: Unexpected EOF while looking for matching `` ' Line 34: sintax error: Unexpected End of File #!/bin/bash LOG=/home/oraprg/dudu HDD=1 LIMIT=0 genStat() { test=$1 SLEEP=$2 filename=$(date +%Y%m%d%H%M%S) for((num=0;num> ${LOG}/vm.${filename}.log & sleep $SLEEP done if [[ LIMIT -eq test ]] then #VM csv echo this is line 18> ${LOG}/vm.${filename}.csv cat ${LOG}/vm.${filename}.log awk '{for(l=1;l<17;l++)>> ${LOG}/vm.${filename}.csv fi } case $1 in run) genStat $2 $3 ;; *) echo -e ":::: Usage ::::" echo -e "$0 run 5 10 : Collect stats for 5 times with 10 seconds interval" echo -e "Note : Change the first parameter for…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני אמור לכתוב מתודה שקולטת a1,d ו-n ומדפיסה את כל איברי הסדרה יש לי שגיאה בסוף כשאני מנסה לקרוא למתודה: No overload for method 'series' takes 0 arguments using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace _221A { class Program { static int ReadNumbers() { string stNum = Console.ReadLine(); int Num = int.Parse(stNum); return Num; } static void series (int a1, int d, int n) { for (int count = 0; count < n; count++) { Console.WriteLine(a1); a1 = a1 + d; } } static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter a1: ");…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הי, הוספתי Favicon באתר שלי בכל הדרכים שמופיעות בויקיפדיה (http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon) וב Chrome וב Firefox זה לא עובד. רק ב IE ראיתי שזה עובד. רעיונות למה? דבר נוסף שאני מנסה לפתור זה ה www, אני מנסה שזה יפנה אוטומטית לכתובת האתר עם www. הבנתי שיש איזה אפשרות לערוך קובץ כלשהו באתר אבל אני לא בטוח אפילו שיש לי גישה אליו (לא מצאתי איפה הוא ממוקם). זה האתר דרך אגב: http://tishray.co.il/ תודה (:
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעבודה שאני לא מבין את הגיון הלוגי מאחורה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע." השאלה שלי היא בשביל מה צריכים מערך של מצביעים, אם אפשר להשתמש במצביע אחד שכל פעם אני אתן לו את הערך התחלתי של כל מערך וישמור על המספר הגדול בתוך משתנה BIG וכמות הפעמיים במשתנה C_BIG? ואם אפשר, אני אשמח מאוד לדוגמא של איך משתמשים במערך מסוג פיונטרים (לא הגענו לחומר הזה בשיעור ולא מצאתי באינטרנט שימושים\דוגמאות לשימוש במערכים של מצביעים - למרות שמחר המבחן :s05: ). תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכיל נתונים ? יש אפשרות "לדחוף" את כל הפלט בקובץ בגודל הקלט שאני צריך להכניס ? או שצריך להעתיק לקובץ חדש ולהוסיף את הקלט במקום המתאים ?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
תתי מחרוזות הפוכות: פתח ויישם בשלבים אלגוריתם הקולט מחרוזות עד לקליטת המחרוזתת the end כל מחרוזת מכילה תת מחרוזות המופרדות בתו 0 עבור כל מחרוזת יש לבנות מחרוזזת חדשה , כך שבכל תת מחרוזת שלה יופיעו התווים בסדר הפוך לסדר הופעתם בתת מחרוזת של המחרוזת המקורית ולהציג אותה כפלט למשל b0$%y0ggg0 תציג b0y%$0ggg0 class Program { public static string nana(string mila) { int ziro = 0; int ziro2 = mila.IndexOf("0"); string word = mila.Substring(0, ziro); string word2 = word; while (ziro2 != -1) { for (int i = ziro; i < word.Length - 1; i++) { word[i] = word2[i + word2.Length - 2 - i]; } ziro = ziro2 + 1; ziro2 = mila.IndexOf("0", ziro + 1); word = mila.Substring(ziro, ziro2…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כיוון שהחופש הגדול בפתח,אחלטתי לקחת על עצמי פרוייקט-ללמוד לתכנת. עכשיו-לקחתי מחבר מתכנת את הספר "C++ מהבסיס" ואני כרגע בפרק של הפונקציות,כשאגיע לפרק של המבנים הוא המליץ לי לעבור אז לC#. עכשיו-איך הכי כדאי ללמוד את C#? הוא אמר לי שיש מדריכים אינטרנטי בעברית (הוא הזכיר את האתר corner.co.il) האם האתר הזה טוב? או אולי עדיף לקנות דווקא ספר בנושא? אני מעדיף ללמוד לבד ולא קורס,אבל אם יש משהו מומלץ מאוד,אני פתוח להצעות. האם יש מאגרי תרגילים לC# מומלצים? כל "חומר עזר" יהיה נחמד. אני חוצה להתחיל בזה מ3 סיבות: 1)זה נראה כמו תחביב נחמד (וכמו שהזכרתי,כבר התנסתי קצת בתכנות) 2)אני הולך שנה הבאה למגמת מחשבים (אני עולה עכשיו לכיתה י). 3)אני רוצה להיות איש הי-טק שאהיה גדול (אני אוהב מחשבים…
-
- 33 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
ערב טוב, התחלתי לאחרונה לקחת טיפה יותר ברצינות את לימודי ה-PHP ובמאמץ עילאי הצלחתי להגיע לשלב ה-SQL אני לומד מהמדריך בוובמאסטר בעיקר ושם ממליצים לעבוד עם MySQL ולקשר אותו דרך ה- my connections לוובמאטריקס. הבעיה היא ששם אני יכול לבחור רק ב- SQL Server 2005/2008 ולא ב-MySQL שלא מופיע לי שם כלל (ב-DATABASE TYPE) ולא משנה כמה אני מנסה להתקין מחדש או להתקין תוספים של הSQL זה ממשיך שלא להופיע לי שם. אני רוצה להמשיך ולחזק את הידע שלי בשפה והעניין עם הSQL מאוד תוקע אותי כרגע כי אני לא יכול להמשיך ולהשתמש בו בPHP. אודה מאוד לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני נתקל בשגיאת הקומפילציה הזו ואין לי מושג מדוע זה קורה.. אגב, לפונקציה deploySubs יש include בקובץ main. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ HTML שהוא טופס "ספר לחבר על האתר" <html> <head> <title>Tell a friend</title> </head> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000^a€³ link="#0000ff" vlink="#800080^a€³ alink="#ff0000^a€³> <? $status = "OK"; $msg=""; $y_email=$_POST['y_email']; $y_name=$_POST['y_name']; $f_email=$_POST['f_email']; $f_name=$_POST['f_name']; $y_msg=$_POST['y_msg']; if(substr_count($y_email,"@") > 1 or substr_count($f_email,"@") > 1){ $msg .="Use only one email address<BR>"; $status= "NOTOK"; } if (!stristr($y_email,"@") OR !stristr($y_email,".")) { // checking your email $msg .="Your email address is not correct<…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני אמור לקרוא סטרינג עם סימני שאלה ולהציג רק את הסטרינג ויש לי בעיית Index was outside the bounds of the array. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace TextWith { class Program { static void Main(string[] args) { //this program got text with '?' and print the text without the '?' //read line of text string line = Console.ReadLine(); string[] words = new string[100]; string word = ""; for (int i = 0; i < line.Length; i++) { //we have regolar character without '?' if (line[i] != '?') { word += line[i]; } …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קוד שמציג את התפריט מהMYSQL באמצעות השאילתה הזאת function get_all_subjects() { global $connection; // get id and linkpage from page database $sqlCommand="SELECT id,linklabel FROM pages ORDER BY pageorder ASC"; $query=mysql_query($sqlCommand,$connection) or die(mysql_error()); // Use returned data $menuDisplay=''; while ($row= mysql_fetch_array($query)){ $pid=$row["id"]; $linklabel=$row["linklabel"]; $menuDisplay .='<li><a href="index.php?pid=' . $pid . '">' .$linklabel . '</a></li>'; } return $menuDisplay; } וקוד שמציד את התוכן של אותו נושא באתר באמצעות השאילתה הזאת …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, זה לא עובד: רושם: וזה בגלל שהתאריכים שמורים בעברית בצורה כזאת: משהו יודע איך להעביר את זה לפורמט הרגיל באנגלית? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור קובץ חדש עם אובייקט של IFSTREAM כדי להשוות מה שכתוב בו לקובץ אחר שמצליח להיפתח לי. מן הסתם בבדיקה הראשונה הקובץ הראשון עדיין ריק אבל בכל זאת אין אפשרות לפתוח אותו . צריך קודם לפתוח ולסגור עם אובייקט של OFSTREAM ורק אז יהיה ניתן לפתוח אותו אם אובייקט של IFSTREAM ? תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי בתוכנה שלי אני פותח סרט ע"י הפונקצייה mciSendString שבwinmm.dll את הסרט אני מעוניין לשלוח דרך networkstream, וכאן אני נתקל בבעייה לא מצאתי, ולפי מה שהבנתי, לתוך mciSendString ניתן לטעון רק קבצים שמורים במחשב, לא דרך stream. הפתרון שמצאתי הוא לפרק את הסרט לתמונה וקול בנפרד. את התמונה אני מצליח לשלוח, הבעייה בצליל. קובץ קול שלם אני יודע לשלוח ולהשמיע, אך מכיוון שמדובר בסרט, ועוד מספר סיבות אישיות, אני מעוניין להזרים את הצליל בזמן אמת, או בחבילות קטנות, ולהשמיע אותו בצד השני. האם הפתרון היחיד הוא לשמור קטע קצר(נגיד שנייה) של הצליל, ועז לשלוח את הקטע כל פרק זמן מסויים(שנייה במקרא הזה)? או שיש פתרון יותר פשוט לשמירת קול בזמן אמת למערך bytes(על מנת לשלוח אותו), ולהשמיעו? אם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי תוכנה, בעצם שתיים, צד שרט וצד לקוח, אני לוקח קובץ תמונה, ממיר אותו לbyte array ושולח דרך הקוד שנמצא למטה. בצד השיני אני מקבל את המידע, מפענח אותו, ומציג כתמונה. עקרונית התוכנה עובדת, הבעייה היא שלא כל פעם כל התמונה נשלחת, כשליש מהמקרים אני מקבל רק חלק מהתמונה. לאחר בדיקות אני משוכנע שהבעייה היא בשלב של השליחה, ולא קריאת הקובץ או הצגת התמונה. הקוד השולח: הקוד המקבל: מה יכולה להיות הבעייה שלא תמיד לא כל המידע מגיעה לצד השני? תודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח בבקשה לעזרה בנושא של יישור תפריט חבר הביא לי קוד לתפריט שנפתח בעת מעבר עכבר. את הדף והקוד ניתן לראות כאן: העיניין הוא כזה - כאשר נכנסים לתת תפריט שני - למשל אם תיכנסו two ולאחר מכן לfour - תיראו שהתפריט נפתח לימין. השאלה שלי היא איך אני גורם לו להיפתח לשמאל... אני בטוח שתשובה היא משהו דיי קטן להוסיף בCSS אבל כל מאמצי עלו בתוהו... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שאני רוצה לבדוק רק תקינות ? לא מספיק בדיקה של OPEN ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד על פרוייקט חדש של טמפלייטים פלאש - אתרי פייסבוק ראו דוגמא: http://www.facebook.com/computersfix אלה אתרי CMS שניתן לערוך אותם עם XML לכן אני מחפש עורך טוב רצוי חינמי ניסיתי עם ויזואל סטודיו והסתבכתי תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-