תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
-
מהו מצביע לטיפוס? חיפשתי בגוגל ומראה לי תוצאות שלא קשורות.. (מצביע לטיפוס קוד נראה כך: *int ) Get-Process
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות משהו בקובץ XML, ואין לי מושג בשפה הזאת אני רק רוצה ליישר את הטקסט לצד ימין <option name="%USERNAME%" program="explorer" rollover="rollover\userfolder.png"> <arguement value="%USERPROFILE%"/> </option> מה אני צריך להוסיף כדיי ליישר אותו לימין? (כרגע הוא מיושר לשמאל)
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט שמכיל אלפי רשומות מידע fixed-width כאשר בסופו יש שורת סיכום ששונה מהתבנית הקבועה. אני צריך ליבא את הקובץ ל sql server 2008 כאשר אני מנסה ליבא אותו באמצעות ssis הוא נופל על השורת סיכום. למישהו יש פתרון??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם יש טעם ללמוד html או שעדיף ללמוד xhtml למרות שהיא מעצבנת? האם בגלל המעבר לxhtml יש מצב שבעתיד (גם הרחוק) הדפדפנים לא יתמכו באתרים שנבנו בhtml ? ושאלה אחרונה ASP או PHP ? רוב האנשים ששאלתי אומרים שעדיף ללמוד PHP בגלל שהיא יותר נגישה וידידותית ושוות ערך ובגלל שהפסיקו לפתח את ASP. אך שמעתי גם קולות שאומרים שASP יותר חזק. אז לפני שאני מתחיל ללמוד... מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי שני מבנים כאלה: typedef struct { Node *first; } List; typedef struct { List words; } Dictionary; (Node זה עוד איזשהו מבנה שבניתי). אבל כשאני שולח אותם לפונקציה פשוטה כמו זו: void PrintDic(Dictionary *dic) { printf("%p\n", dic->words.first); } זה מדפיס לי כתובת שונה מהכתובת האמיתית של first (שהגדרתי אותה קודם לכן), כלומר ב- main רשום כתובת שונה ובפונקציה כתובת שונה. בגלל זה אני לא יכול לגשת לתוכן של first. אני לא מבין מה אני עושה לא נכון. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי את הקטע קוד הזה (כמובן ששיניתי אותו לפי צרכי) : איך עושים שקובץ הסאונד לא התנגן בלופ? cimport javax.swing*; import sun.audio.*; import java.awt.event.*; import java.io.*; public class Sound { public static void music(){ AudioPlayer MGP = AudioPlayer.player; AudioStream BGM; AudioData MD; ContinuousAudioDataStream loop = null; try{ BGM = new AudioStream(new FileInputStream("c:\\eating.wav")); MD = BGM.getData(); loop = new ContinuousAudioDataStream(MD); }catch(IOException error){ System.out.print("file not found"); } MGP.start(loop); } }
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני אמור לבנות לפרוייקט גמר אתר , אני בחרתי באתר שיתבסס על וידאו צ'אט. אני צריך עזרים איך להתחיל ולסיים - יש מצב? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בן 20 התחלתי ללמוד תכנות בכיתה י ובחודשים האחרונים חזרתי ללמוד תכנות לבד יש לי ידע בc# וכבר עשיתי כמה תוכניות בconsole application בחודשיים האחרונים התחלתי להשתמש בforms אבל עכשיו יש לי כמה בעיות הראשונה היא איך עושים שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור כמה פעמים ברצף וזאת הבעיה השנייה: int incom=5; int lose=10; int startmoney = 20; int totalmoney ; int newtotalmoney; שאני לוחץ buy פעם ראשונה זה מוריד 10 מסכום: totalmoney = startmoney - lose; lbl_total_money.Text = totalmoney + "$"; ואם אחריו אני לוחץ sell הסכום שלאחר הקנייה עולה ב5: …
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פרויקט שרץ מצוין בצורה לוקאלית, אך לאחר שהעליתי אותו לענן (ויש לי מסד נתונים בענן) - יש בעיה כאשר אני נכנסת ע"י קישור לפרויקט שלי. בלוגים של הסרבר מופיע שיש בעיה במחרוזת החיבור למסד הנתונים- שיש שם פרמטר name, וזה שגוי. בדקתי, הדפסתי ואף ניסיתי מחרוזת חיבור של מישהו אחר שכן עבד לו אותו פרויקט, אך השגיאה נותרה כמו שהייתה. הרבה זמן אני מנסה לפתור את הבעיה שלי, ללא הצלחה. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין- אני מאד אשמח. תודה רבה.warn.pdf
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הכוונה ב"מדריך מלא ל-Java"? אני מתכוון, מדריך שמלמד גם על ממשקים גרפיים ולא רק בסביבת הדוס ודברים כאלה... זה כבר מעצבן אני מחפש מדריך שילמד מהתחלה ועד הסוף Java, אבל כולל גרפיקה! תודה
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לענייני קריפטולוגיה, אם יש פורום מתאים יותר, אשמח אם תפנו אותי אליו. הודעה בלתי מוסתרת היא כזו שלאחר ההצפנה של תו x כלשהו, נקבל את אותו תו x - ז"א התו כאילו לא הוצפן. הצופן המעריכי הוא: E(x) = (a*x^b)mod n. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה מאוד דחוף! אני צריך TIMER לפרוייקט שלי במחשבים, לעוד שבוע.. הצלחתי להשיג TIMER אבל הוא פועל לפי השעון שבמחשב, ואני צריך שהוא יפעל ע"פ הזמן של השרת.. או זמן שאני (ולא השעון במחשב) קובע לו מראש. תודה רבה רבה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בתרגיל בשפתJAVA (יש לציין שאנחנו עובדים בכיתה עם ECLIPSE ): קבוצת אנשים נקראת קבוצה הומוגנית אם הפרש הגילאים בין כל שני אנשים בקבוצה לא עולה על 5 שנים . כתוב שיטה ראשית שקולטת מספר אנשים בקבוצה ואחריו גילאים שלהם ופולטת הודעה האם הקבוצה הומוגנית או לא . יש לציין שיש להשתמש בלולאת FOR - זהו הנושא העיקרי . תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש פה איזה שאלה שאני יושב עליה כבר חצי שעה ולא הולך לי. כשניסתי לעשות זה מה שיצא int num_of_people; Console.WriteLine ("enter num of people"); num_of_people = int.Parse(Console.ReadLine()); char[] name = new char[num_of_people]; for (int i = 0; i < num_of_people; i++) { name[i] = char.Parse(Console.ReadLine()); } for (int i=0; i < 3; i++) { Console.WriteLine(name[name.Length - i]); } אבל זה נותן שגיאה. אגב במקום שמות תעשו רק CHAR כי STRING ירד במיקוד ( ) תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה בשפת C: בניתי את הקוד הבא: \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ [left]printf("Please enter an Unsigned Number: "); scanf("%u",&a); flushall(); while(a!=0) { c=a;//temp for remembering a's value b=a%10;// 12345--->5 while(b!=count)//until b=count count++;//0--->1--->2... (until it gets the right figure) while(b==count) { count2++;//1--->2--->3... (until it gets the number of shows) if(a==0) break; a/=10;…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי אתר PHP שאני צריך לערוך בו כמה דברים (שגיאות כתיב וכדומה...) איך אני מוצא איפה אני אמור לערוך את הדף? זה דיי דחוף לי.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ללמוד ליצור תבניות בPHP. אני זוכר שקראתי איפשהו מדריך שמשתמש במעין עוגנים כאלו שמראים לדף לאן להכניס את התוכן,הכותרת, התפריט וכו. חיפשתי מדריכים בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה בעיקר דברים שהם לא באמת תבניות והם משתמשים בincludeים כדי ליצור את הדף. מצאתי גם משהו דומה שמשתמש בiHTML שבחיים לא שמעתי על זה. http://ontosys.com/php/templates.html אם אני לא טועה המדריך שחיפשתי השתמש בפונקציה preg replace אבל אני לא בטוח. המטרה העיקרית שלי זה תבניות שאפשר להחליף לגמרי את המבנה והעיצוב של הדף. ולא רק לבצע שינויים קטנים באיזורים מסוימים של כל דף. שימו לב שאני מועניין לבנות את התבניות בעצמי ולא להשתמש בדברים כדוגמת סמארטי או וורדפרס- היה את האתר PHP ישראל\ איתן או משה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לוודא שנכנסים נתונים או ב DropDownList1 או ב DropDownList2 אבל לא בשניהם... איך אני עושה את זה עם Validation ? הבנתי כנראה שצריך להשתמש ב CustomValidator אבל אין לי מושג מה צריך לעשות שמה. כמובן שאני צריך שזה יהיה בצד הקליינט ולא בצד השרת.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי איפה אוכל למצוא קומפיילר לפסקל עם תמיכה בעברית? תודה מראש לעזורים! ;D
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ שיהיה בסגנון bat או כל אלטרנטיבה אחרת המטרה שלו היא להוריד למחשב קובץ שנמצא על שרת שלי (לדו: http://84.154.454.54) ע"מ להתחבר לשרת יש צורך להקיש שם משתמש וסיסמא רגילים (ברגע ששמים את הכתובת הוא מבקש אותם) השרת הוא IIS6 . בתוכו נמצא קובץ פשוט לדו : אם לחצתי על הקובץ (לדו bat) הוא יוריד לי את הקובץ על השרת למיקום ידוע מראש . תוחדה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים מקווה ששייך לפורום אם לא מוזמנים להעביר התחלתי פרוייקט קטן תוך כדי למידת התוכנה הגעתי לתוצאה מסוימת שאני מעוניין לשמור כקובץ מסודר וסופי. ראיתי שהרבה פעמים כשאני מפעיל קובץ אקסס איני רואה את כל הטבלאות הטפסים והשאילתות אלא דף אחד "ראשי" שממנו אני מנווט ע"י פקדים וכו'. קראתי לגבי עניין הפקאג' שלהם אך לא הצלחתי להגיע לתוצאה שאיני רואה או יכול לערוך את הפרוייקט. אשמח להסבר או לתנאים הדרושים על מנת שאוכל לבצע זאת, מדריכים, מאמרים או כל חומר בנושא. תודה רבה
-
- 42 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! איך גורמים לתוכנה מסויימת להפסיק לעבוד אחרי 30 יום לדוגמא? הרי זה לא DEMO או משהו רק פשוט אחרי שלושים יום היא פשוט מפסיקה לעבוד? זה משהו ברג'סטי? אשמח אם תעזרו לי להבין איך הדבר מתבצע? מקווה שהסברתי את עצמי בתודה מראש, גל נחום.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-