תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
1.התוכנית צריכה לקלוט מחיר כרטיס טיסה בדולר ואת שער הדולר הנוכחי ולפלוט את המחיר בשקל ומחיר אחרי הנחה של 17% 2.התוכנית צריכה לקלוט 2 תוצאות של שני שחקנים ולפלוט מי ניצח או אם יש תיקו . המרחק בין השחקן לבור הוא 10 ס"מ והבור באורך 1 ס"מ. תודה רבה<:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה אומרים כל אחד מהביטויים האלה בתור תנאי ללולאה: while(!degel)1 while(degel)1 (אל תתייחסו לספרה 1) לפי מה שאני זוכר הביטוי הראשון שואל: האם דגל לא השתנה (ז"א: אם דגל הוגדר בהתחלהבתור אפס והשתנה באחת הלולאות ל-1 אז הוא לא ייכנס ללולאה) לגבי הביטוי השני אני לא בטוח אם קיים ביטוי כזה אבל נדמה לי שהוא הופיע איפהשהו... צדקתי או שיש פרשנות אחרת לביטויים?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-- (Q3) Find Insurance Company with the maximal number of members (patients). SELECT Temp.Company, Temp.ID, Temp.Amount FROM (SELECT I.name AS Company, I.cid AS ID, COUNT(P.pid) AS Amount FROM Insurance_Company I, Patients P WHERE P.cid = I.cid GROUP BY ID ) AS Temp WHERE Temp.Amount = (SELECT MAX (Temp.Amount) FROM Temp) אני לומד מהמצגות של רמקרישנן וכך מתארים את האגרגציה המקוננת, אבל כשאני רוצה להריץ את זה במיי-אסקיואל הוא אומר: ( Error Code: 1146. Table 'medical_service.temp' doesn't exist אבל זה כן עובד כשאני מחליף את המילה Temp ב-From השני לכל הבלוק From הגדול. יש דרך לעשות את זה כמו שאני תכננתי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מספרים רנדומליים בין 0-255 אז רשמתי קוד אבל משום מה אני מקבל כול פעם את אותו המספר, 41. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> void noise() { int random=0; random=(rand()); printf("%d",random); getch(); } void main() { noise(); } אני משתמש ב ++C
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למה הסקריפט לא עובד לי בפיירפוקס? הוא עובד מצויין בIE אבל בFF לא עובד. <html> <head> <title>test</title> </head> <body> <bgsound id="BGSOUND_ID" /> <script> function stopMusic() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = ''; } function songtrack() { document.getElementById('BGSOUND_ID').src = document.form3.song.value; } </script> <form name="form3"> <select name="song"> <option>select song</option> <option value="song1.mp3">song 1 </option> <option value="song2.mp3">song 2 </option> </select> <input type="button" onClick="songtrack();" value="Play" /&…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, התקנתי את ה MYSQL CONNECTOR ל NET. גרסא 5. אני לא מצליח להתחבר לשרת, אני מקבל EXCEPTION בקריאה לפונקציה ()connection.Open Code: MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. ---> System.Exception: Exception of type 'System.Exception' was thrown. at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.Open() MYSQL יושב ב VIRTUAL MACHINE בלינוקס. כתובת ה IP נכונה, USER, PASSWORD ושם ה DATABASE. וקיימת טבלה בשם ACCOUNTS. הנה הקטע קוד: Code: string MyConString = "SERVER=192.168.197.200;" + "DATABASE=test;" + "UID=root;" + "PASSWORD=12345;"; MySqlConnection connection = new MySqlConnection(MyConString); …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אפשר ב-HTML/JAVA SCRIPT לבצע שינוי צבע LINK מודגש (לא מתכוון לאחר לחיצה על הקישור), בעת סימון הקישור. כמו שבעת סימון קישור מופיע קו מתחתו אלא שאני רוצה שצבע הטקסט/הרקע ישתנה לצבע אחר. תודה...
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי איזה עוד רשתות חברתיות חוץ מפייסבוק מאפשרות לכתוב להם אפליקציות ? ואם אתם יודעים אז גם באיזה שפות אני יודע שהפייסבוק עובד עם PHP ו HTML ... ועוד שאלה android - זה רשת חברתית ? או שזה שמפת תיכנות ? בתודה מראש, כרמל
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
#include <stdio.h> void main () { int invalid_operator = 0, num1 = 0 , num2 = 0 , result = 0; char op = 0; printf("please enter numbers and an operator in the following order\n" "num1 , opertaor , num2\n"); scanf("%d %c %d" , &num1, &op, &num2); if (op == '+') result = num1 + num2; else if (op == '-') result = num1 - num2; else if (op == '*') result = num1 * num2; else if (op == '/') result = num1 / num2; else invalid_operator = 1; if (invalid_operator !=1) printf("the result is %d %c %d = %d\n" ,&num1 , &op , &num2 , &result); else printf("invalid opertaor\n"); } מה לא בסדר? שאני מנסה את התוכנית הוא נותן ל…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי וקטור שמוגדר ככה : typedef std::vector<Dish*> box; ובשדה המחלקה מופיעה : std::vector<box> m_dishBoxes Dish* זהו מצביע לטיפוס מחלקה שהוגדר אצלי בתוכנית. השאלה שלי היא בהנחה שבכל אובייקט שנוצר ישנה פונקציית הדפסה, איך אני יכול למעשה לעבור על כל האיברים שמופיעים בוקטור m_dishBoxes? כאשר עליי להקפיד על החלוקה המתאימה, זאת אומרת במקום הראשון במשתנה הנ"ל מופיעים אובייקטים (מצביעים לאובייקטים) מאותו סוג ועלי להדפיס את כולם קודם, במקום השני אובייקטים מסוג אחרי ועלי להדפיס הנתונים שלהם וכך הלאה.. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הבעיה היא שהתוכנה לא מכירה את אקסס 2000 וצריך להוריד SP6 כדי שאני יוכל לשלב בין שני תוכנות מה אני צריך לעשות הוא לא מצליח לשלב כי זה לא אותו גירסה ! אמרו לי להוריד עדכון אני לא יודע מאיפה !@
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם למישהו כאן יש נסיון עם הרכיב הזה ועם סביבת העבודה CODE COMPOSER? האם למישהו יש מושג איך אני משיג Tutorial אינטאקטיבי לזה? או אם למישהו יש נסיון, אני רק צריך את הדחיפה הראשונית בזה.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה גרסה של visual basic יש בחבילת Visual Studio 2005
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
והשאלה היא: כתוב פונ' בפסיאודו קוד (יעילה ביותר מבחינת סיבוכיות זמן ריצה) שמקבלת עץ בינארי כלשהו T ומחזירה את סכום הגבהים של כל הצמתים בעץ T הצלחתי לעשות את זה בסיבוכיות n^2 בהנחה שמס' האיברים הכללי הוא n . למשהו יש רעיון יותר יעיל ?
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ביצעתי מספר חישובים ואני רוצה להדפיס את הערכים למסך. השתמשתי בפונ' disp להצגה שלהם. אני מקבל את המסך הבא: אני רוצה לקבל את מלוא המספר שהתקבל, ובלי החזקה 10*^3. איך ניתן לסדר את העניין בבקשה? ומה מבצעות הפונקציות floor() ו-rem() בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אז ככה, לצערי לא התקבלתי למגמת מחשבים בבצפר (מלמדים שם C# , והתיכון פשוט לא אפשר לי ללמוד בגלל שאין לי 5 יח"ל מתמטיקה .) כן,ביאס אותי בהתחלה אבל רק עכשיו הבנתי שאם כל החברים שלי שתמיד קוראים לי לסדר להם בעיות במחשב ,התקבלו ולמדו C# , כנראה אני אוכל לעשות את זה גם , אך לצערי לבד ובבית. אני עולה עכשיו לכיתה י"ב וכבר קיבלתי צו ראשון (שאגב קרוב מאוד) , ובראיון האישי התכוונתי להגיד שיש לי ידע במחשבים . אך אני חושב שזה לא מספיק בשביל להתקבל לגאמא וכו .. ולכן רציתי ללמוד אולי שפת תכנות שתיתן לי מעין בונוס כזה בקבלה ליחידות שונות בצבא. יש מישהו בעל ניסיון אישי שיודע על שפת תכנות שכדאי ללמוד על מנת להתקבל ליחידות מחשבים בצבא? כלומר,אני מחפש שפה שקל ללמוד לבד (אני בעל קליטה מה…
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסד נתונים קיים, ולניהולו אני משתמש בתוכנה phpmyadmin. במסד הנתונים יש טבלה מלאה ברשומות. רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף שדה לטבלה, מבלי לעשות טבלה חדשה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה בבקשה עזרה בהכנת קובץ BAT שיכיל שורת קוד שבעזרתו אני יוכל להקים יוזרים בACTICE DIRECTORY תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4 מחלקות ראשית נימ1 נימ2 מבנה נתונים שתי הנימים אמורים לעבוד על אותו האובייקט מסוג "מבנה נתונים" שמוגדר במחלקה הראשית. איך אני גורם להם לעשות את זה? ב CPP הייתי משתמש במשתנה גלובלי או שולח לשניהם מצביע אבל כזכור לי אין בJAVA מצביעים..
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הקומפיילר, כאשר בסוף ההורדה וההתקנה עקבתי אחרי קובץ הreadme, ויצרתי 2 קבצי cfg. כעת, איך אני מריץ את הקומפיילר ? ניסיתי כל מיני קבצי exe, אבל הם בסך הכל פותחים חלון דוס שנסגר מיד. יש לציין שאני חדש בתחום התכנות, ולא מזמן התחלתי ללמוד C++
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
לאחר לא מעט זמן השלמתי את האתר הראשון שיצרתי ב-PHP - זוהי מערכת פשוטה (מאוד) לייצור בלוגים, אתם מוזמנים להתרשם - http://mynewblog.freehostingcloud.com ...ולדווח לי על כל טעות או עצה פרודקטיבית שיש לכם (ניסיון פריצה ומציאת פרצות אבטחה ייתקבלו לשם שינוי בחיוב, כל עוד כמובן הן לא ייחצו את הקו לקראקינג). תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל-מקתדם כבר בתחום בניית האתרים אבל יש לי שאלה חשובה. בניתי אתר חדש לגמרי, אני עובד עם מסך 17 אינץ והאתר עצמו נראה עכשיו במצב מצוין על המסך שלי. במקרה יצא לי להיכנס לאתר שבניתי דרך המחשבים של חברים שלי. לחבר אחד היה מסך 19 אינץ ועדיין האתר נראה טוב, השלד עומד כמו שצריך, בקיצור הכל טוב ויפה, אבל לחבר השני יש מסך 22 אינץ רחב, ושם בכלל האתר נראה זוועה. הכותרת בכלל שאמורה להיות באמצע רואים אותה בצד הימני של המסך, התבניות שיצרתי ב front page יצאו לא מתאומות בקיצור לא טוב. מה אני עושה בכדי לסדר שהאתר יראה אותו הדבר בכל הרזלוציות האפשריות? חברה אני באמת צריך תשובה, זה מאוד חשוב לי. תודה ולילה טוב!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-