עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי אנשים, רוצה להכניס לאתר שאני בונה קורא RSS שיציג את ה-FEED בקופסת SCROLL. מצאתי משהו כזה אבל הוא לא תומך לי בעברית. http://widgets.cc/rss/scrollbox מכניס את ה-FEEDS הבאים למשל: http://www.globes.co.il/webservice/rss/rssfeeder.asmx/FeederNode?iID=585 http://www.ynet.co.il/Integration/StoryRss2.xml בראש האתר שלי יש את הקוד הבא: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="he" lang="he"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> איך אני גורם לזה לתמוך בעבר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כמו שהכותרת אומרת אני מחפש פונקצייה בישביל למצוא במשפט שהמשתמש מכניס (נכנס לסטרינג) צמד מילים צמודות שהן שוות ואז לדרוס אותן למשל: hello my my name is david יהפוך לאחר הפעלת הפונקצייה ל hello my name is david שפת סי כמובן אגב זה אמור לפעול בלולאה לדעתי כי הוא יחפש בכל המשפט צמד מילים דומות... אשמח לקבל עזרה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by TheSlider,

היי חברים, אני צריך לכתוב תכנית שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה המקבלת מחרוזת שמייצגת מספר שלם אי-שלילי ומספר נוסף location המייצג מיקום במספר (ניתן להניח שהקלט תקין). הפונקציה תחזיר את ערך הסיפרה במיקום המבוקש. כלומר, עבור location==0 תוחזר סיפרת האחדות, עבור location==1 תוחזר סיפרת העשרות, וכן הלאה. לדוגמא, קריאה לפונקציה עם המחרוזת "123" והמיקום 0 תחזיר את הערך 3. זאת התכנית שכתבתי: #include <stdio.h> #include <string.h> int numloc(char *s, int location) { return *(s+strlen(s)-location-1)-'0'; } int main() { int num; char s[4]="123"; printf("Please enter a location\n"); scanf("%d",&num); printf (findDigit(&s,num)); return 0; } הבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by D@nny,

שלום אני צריך לקבל שני משתנים מסוג כלשהו להשוות מי גדול ממי ולהחזיר 1/0/-1 בהתאם זאת תת משימה של השאלה הגדולה, אבל הבעיה הגדולה שלי זה ההבנה של הנושא הזה אני מאוד אשמח אם מישהו יבהיר לי טיפה את הרעיון הכללי פוינטרים לפונקציות כיצד מטפלים ב *void (זה יותר חשוב לי מהפתרון של המשימה כרגע) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shaithebest,

התוכנת FTP אומרת שהעליתי בהצלחה אבל אני לא רואה אתררררררר אוקיי באילו מהתיקיות הבאות יישבו כל דפי הHTML??? anon_ftp cgi-bin error_docs httpdocs httpsdocs private statistics subdomains vault_scripts web_users ניסיתי להעלות את כל הדפים לתיקיית httpdocs כי לפי השם זה היה נראה לי הכי הגיוני חחחחח ואני מנסה להעלות את האתר רגיל בדפדפן והוא מביא לי את האתר של חברת האכסון מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by rb024,

שלום לכולם, יש לי מחשב TABLET (מסך מגע) שעובד על WIN VISTA (בעוונותי...), אני מעוניין ליצור תיקיה של קיצורי דרך שכאשר אני לוחץ על אחד מהאיקונים (לדוגמה איקון עם תמונה של מטאליקה) הפעולה שתבוצע היא העתקה של תיקיית המוזיקה הרלוונטית ל-SD שמתבטא לי ככונן F. מישהו יודע אם יש פקודה שיכולה לעשות זאת ואם לא מהי הדרך הפשוטה ביותר לצור פעולה שכזאת. אם העלתי את השאלה בקטגוריה לא מתאימה אני מצטער אבל הנחתי שמתכנת שולף תשובות כאלה מהשרוול (בד"כ נלווה לזה מבט מזלזל שבזכות הפורום נחסך ממני.... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  7. שלום כולם, אני רוצה לבנות תוכנה שתדע ללכת ל-textBox מסויימת בתוך תוכנה מסויימת שלא אני בניתי, ולרשום שם כמה דברים. השאלה היא בעצם איך אני ניגש לתוכנית אחרת, בודק מהם הפקדים הנמצאים בה וניגש אליהם. תודה..

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  8. יצא לי לדבר עם מישהו שבונה מערכות מידע מקוונות באינטרנט למכללות, בתי ספר , עסקים וכולי אז שאלתי אותו בתור בור גדול בנושא , "מה , אתה יושב וכותב את הקוד ממש מאפס ? " הוא אומר לי מה פתאום יש לי מערכת מוכנה לבניית כל סוגי מערכות מידע , ואני בונה מערכת ממש כמו לגו . כלומר לא נוגע בקוד בכלל ! אז חשבתי לעצמי , ידוע שפעם התקמצנו על כל קילו בייט וכל טיפה של כח עיבוד , והיו בונים קודים מתוחכמים ויעילים להפליא . למשל אם היו כותבים משחקים של פעם כמו שנהוג היום הם היו שוקלים פי 10 ו 20 ללא הגזמה . מישהו שמע ממתכנת עתיק מה דעתו על המתכנתים של היום ? לא שאני נגד נוחות עבודה , ההיפך אם אפשר לחסוך כאב ראש לאלפי אנשים מה טוב ומה נעים

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  9. היי, אני סטודנט באונ' ת"א ונתנו לנו תרגיל (שהוא די פרוייקט) ויש לי דילמה קשה בנוגע לבחירת המימוש בו. אז זה הולך ככה: רוצים שנעשה מעין משחק שבו יש לוח בגודל nxn המורכב ממשבצות. להלן המתודות כפי שהתבקשנו לממש אותן: public class World { /** * Create a new world of size n. If the world has already been created * this function return null. * @param n the size of the world * @return the newly created world, or null in case of an error. */ public static World createWorld(int n) { // TODO Your code goes here } /** * Get the already created world. * @return the world, or null if it hasn't been created yet. */ public static World getWorld() { // TOD…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mwalker03,

יש לי סטרינג מוצפן אבל אני לא יודע מהי שיטת ההצפנה, יש דרך לדעת ע"פ הסטרינג לדעת מהי שיטת ההצפנה ?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by Stoichkov,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי להבין מה הסיבוכיות בתרגיל הזה אני הגעתי למסקנה שזה nlog n (אני נורא לא בטוח בנושא הזה) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  12. אני רוצה אפשרות שהדף שלי יראה פחות או יותר אותו דבר, ללא תלות ברזולוציה של המשתמש. איך אני לעשות את זה? אני גם משתמש בcss sheet חיצוני, אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by Stoichkov,

שלום לכולם זה התרגיל: זה הפתרון שלי: public class arr1 { public static void g (int [ ] a,int i ) { if (i>0 || i<a.length) { if ( i== a.length-1){ if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; } else { if (s(a,i)< 0) a[i] = -a[i]; g(a,i+1); } } } עכשיו בדקתי את הפתרון והוא נכון בתנאי שמוכנס לi הערך 0 ל i. איך אני יכול לוודא שמוכנס כזה ערך ברקורסיה? לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר מאשר השורה הראשונה שכתבתי בשיטה בין 0 לסוף המערך.. או שיש דרך אחרת לכתוב את השיטה. זה קורה לי בהרבה תרגילי מ…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by ex_,

מצורף קובץ(אחד זה ה css ושני html) סה"כ אני רוצה תפריט פשוט בצד שמאל טקסט גדול ומחליף צבע שעוברים עליו עם העכבר עד כאן הכל עובד אבל אני לא מצליח לעשות רווח של 3ממ(בערך)בין הלינקים(שהם בצורה של רשימה)+להצמיד לצד שמאל זה מאוד פשוט למי שיודע css, אני לא מוצא את הבעיה תודה על העזרה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by ביצה,

אהלן! בחרתי במגמת אלקטרוניקה במקום מחשבים משמע אני ילמד שפת תכנות C ולא JAVA. השאלה, היא האם היום שפת C שימושית יותר או פחות, או אותו דבר כמו שפת JAVA. עוד שאלה: שווה להשיקע בללמוד שפת C? או שזה חרטה כי יש שפות אחרות כמו JAVA שיותר שימושיות וכדאי להשקיע בהם יותר. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה לפתוח קובץ בינארי (bin.) בתוך הקומפיילר (File ->Open-> File) אני מקבל את השגיאה הבא : למישהו יש מושג איך ניתן לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by Sarlula,

הייתי מעוניין לדעת באיזו שפה ובאיזו סביבת עבודה כותבים אפליקציות לסלולארי בימים אלו. ממה שאני שומע סביב היום יש דיבור על JAVA בפלטפורמת JMI - אני צודק? מישהו מכיר? מישהו התנסה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ה*לה,

כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by vourt,

היי, צריך פיתרון לכתיבת מידע לתוך oracle db מתוך excel. מישהו מכיר איך אפשר לעדכן טבלאות דטאבייס במידע שקיים בתוך עמודות של האקסל? תודה!

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by DarkRise,

טוב רק התחלתי ללמוד את השפה ולימדו אותי על המשתנה char אבל תמיד שאני כותב משהו מסויים לדוגמא - char x = 'Rock'; אז הוא כותב רק את המילה האחרונה כשאני מנסה להדפיס על המסך מ printf("I Wanna %c\n", x); הוא לא כותב בתוצאה הסופית - I Wanna Rock אלא רק I Wanna K למה זה ככה? למה זה לא מוסיף את זה? [זה לידע כללי אולי אצטרך את זה בעתיד] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by fatalica,

שלום לכולם. לפני שאני שואל אני יסביר קצת על הרקע בשפות התוכנה שלי כדי שתוכלו לכוון אותי קצת יותר. יש לי ידע רחב ב- vb5/6 html,javscript,asp,php,sql וידע שטחי ב- c\c++ .net למיניהם ובשלל שפות (אבל שטחי) אני רוצה להתחיל להתמקד ב java רציתי לשאול תחילה על מה אתם ממליצים בתור התחלה. במה צריך להתמקד כדי שיהיה בסיס טוב . באיזה תוכנה כדאי לעבוד ומתי ? ואיזה עזרים יש . אני יותר מאשמח לכל מי שיעזור לי ושיהיה לנו לילה "בכיף"

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by assaf990,

איך כותבים את הדברים הבאים: לשלוף תאריך מטקסט-בוקס (dd/mm/yyyy) לתוך משתנה להוסיף 10 חודשים לתאריך לשלוף את השנה בלבד ולהפוך אותה ל int לשלוף את החודש בלבד ולהפוך אותו ל int

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים נתקלתי בהמון גרסאות של VISUAL STUDIO 2005 רק ללמידת C לא c++ ולא c# C רגיל רק למטרת למידת אלגוריתמיקה מחפש קומפיילר נוח תודה

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by Sarlula,

נגיד והתבקשתי לבצע הקצאה דינמית של משתנה int בודד: int* pnNumber; pnNumber = (int*) malloc(sizeof(int)); ולאחר מכן ארצה לשחרר אותו בעזרת free: free(pnNumber); איך הפונקציה free יודעת כמה בתים עליה לשחרר מהזיכרון אם כל מה שנשלח אליה הוא מצביע שהיא מקבלת כ - void*? כלומר, יכול להיות שהקצאנו בזיכרון תא אחד מטיפוס int ויכול להיות שהקצאנו מערך של 80 מטיפוס int. איך הפונקציה free תדע כמה לשחרר אם כל מה שנשלח אליה הוא מצביע של התא הראשון בזיכרון?

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים