תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
יש לי ת'תרגיל הזה קיצר עשיתי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int num1, num2, num3, sec=0; char letter; float p,S,delta, x1, x2; printf("Please enter the letter: "); scanf("%c",&letter); printf("Please enter the numbers: "); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); if(letter=='C'){ if(num1>23 || num1<0 || num2>59 || num2<0 || num3>59 || num3<0) printf("The time is illegal"); else{ sec=num1*3600+num2*60+num3; if(num1>=0 && num1<13) printf("By %02d:%02d:%02d AM, %d seconds have passed",num1,num2,num3,sec); else printf("By %02d:%02d:%02d PM, %d seconds h…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה window.scrollBy(x,y) אבל היא רק לחלון הראשי. אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט. אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום, תומר.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למדתי בכיתה ו הכל אבל עכשיו שכחתי... מישהו יכול לתת לי מדריך? או איזה אתר?
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בהידור הקוד דלהלן אני מקבל הודעת שגיאה: קוד: // temp1.cpp #include <iostream> using std::cout; void myM(char *); int main() { myM("june"); return 0; } void myM(char *month) { switch(month) { case 'june': cout << "\nJune"; } } הודעת השגיאה אומרת: ציטוט: error e2383 switch selection expression must be of integral type in function myM(char *) מישהו יכול לעוץ לי מה לשנות בקוד כדי שיעבור הידור ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אין לי ידע בתכנות אבל אני מאוד רוצה ללמוד, אבל שאין משימה לביצוע אין מוטיבציה. לשמחתי עכשיו קיבלתי משימה שדרכה הייתי שמח להבין איך אני מתחיל ומבצע אותה. יש לי כמה פקודות אני צריך להריץ על בקר אחסון. הסקריפט שאני רוצה לבנות צריך לעשות את הדברים הבאים: 1.לשאול מה כתובת ה IP של שרת האחסון 2.חיבור לבקר האחסון באמצעות SSH 3.מה שם המשתמש ומה הסיסמא של בקר האחסון על מנת לקבל את ה PROMPT 4.להריץ כמה פקודות מקובץ מסוים שקיים על המחשב המקומי 5.לשמור את ה OUTPUT של כל שורה ולתת סיכום. למשל כמה פעמים הופיע הביטוי "can’t find" והיכן. איך מתחילים? במה כדאי ונכון לתכנת? האם אני יכול להתמודד עם סוג של משימה כזו ללא ניסיון? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הבנתי שמשתמים בMALLOC כאשר רוצים להגדיר מערך דינמי שניתן לשנות את הגודל שלו. אפשר לראות תוכנה קצרה שמשתמשת ב MALLOC? הגדרת מערך דינמי ושינוי הגודל שלו. תודה, מושיקו
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשם UnrealIRCd, אבל אני לא הכי מסתדר עם זה.. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות כדי להגדיר הכל נכון.. (אני יודע שיש את הקבצי עזרה ואת גוגל, אבל פעם ראשונה שאני מתעסק עם IRC וזה דיי קשה לפעם ראשונה) הגדרתי את השרת (בערך..) והוא עובד, אבל אני יכול להתחבר אליו רק דרך localhost. ראיתי שלשרתים אחרים יש דומיין מיוחד (irc.sample.com לדוגמה) מה אני אמור להכניס באתר כדי שהוא יחבר אותי לשרת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתנו לנו משימה ליצור מיון הכנסה בינארי ב c++ לאחר חיפוש מצאתי את הקוד הבא בקישור הבא: using namespace std; int BinarySearch (int a[], int low, int high, int key); void BinaryInsertionSort (int a[], int n); int main () { int n=10; int a[]={2,3,5,2,7,9,4,6,1,6}; for (int i=0; i<n; i++) { cout<<a[i]<<" ";} cout<<endl<<endl; BinaryInsertionSort (a,n); for (int i=0; i<n; i++) { cout<<a[i]<<" ";} return 0; } int BinarySearch (int a[], int low, int high, int key) { int mid; if (low == high) return low; mid = low + ((high - low) / 2); if (key > a[mid]) return BinarySearch (a, mid + 1, high, key); el…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! יש לי עבודה לעשות ב CPP ויש לי בעייה. בעבודה אמורים להגדיר מחלקת אבא ולו 3 בנים. לאבא יש משתנה אחד מסוג INT ול-2 מ -3 הבנים יתווסף INT נוסף. שמות ה"ילדים" הם DAYINYEAR, DAYINMONTH, DAYINWEEK. ה- DAYINYEAR הוא ללא המשתנה הנוסף. הבעייה שלי היא ביצירת פעולה אונרית שהופכת את DAYINMONTH ו- DAYINWEEK ל DAYINYEAR: DAYINYEAR operator~() אני יודע שבאבא אני לא יכול להגדיר פעולה וירטואלית שתחזיר DAYINYEAR כי האבא לא מודע לקיומו של הבן. רשמתי את: DAYINYEAR operator~() כאופרטור ב- DATINMONTH אבל זה לא מתהדר. יש הרבה בעיות כשהאשון מבינהם הוא: Error error C2143: syntax error : missing ';' before '~' משהו יודע איך אני מגדיר את הפעולה שתחזיר DAYINYEAR תודה רבה והמש…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות. אבל אני לא בטוח מה אני כן ומה אני לא רוצה ללמוד! מה שכן,אני רוצה להתחיל ללמוד: תכנות תוכנות, ותכנות משחקים. אבל אני לא יודע איזו שפה שייכת. וגם,איך ללמוד,מה ללמוד. אם זה מספר,איך קוראים לו? כמה עולה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בניתי תוכנית שמעתיקה לתוך המחשב קובץ Bitmap שנמצא בresources שלה, אבל בעת הרצה זה רושם לי: A generic error occurred in GDI+ חיפשתי באינטרנט פתרון לבעיה אבל אף תשובה לא עזרה לפתור את הבעיה. הקוד: try { Bitmap a = Properties.Resources.prob; Bitmap bm3 = new Bitmap(a); bm3.Save("C:\\out1.bmp", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp); } catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message.ToString()); } תודה רבה לכל מי שיעזור! וחג עצמאות שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני מלא זמן, כשעוד הייתי בבית ספר, השתמשתי בvb6 כדי ליצור תוכנות עם ממשק גראפי (עם הממשק גראפי של הסביבת פיתוח הייתי מצייר חלון וכפתורים וכו ואז מתכנת אותם). מאז די הפסקתי עם זה ולא נגעתי יותר בvb. היום עולה לי הצורך ליצור תוכנה פשוטה ממש (חלון אחד) , וחשבתי שvb יהיה מתאים בול למה שאני צריך. הבנתי שכל הנושא של vb התפצל לשני גרסאות vb.net ועוד משהו אחר , ואיכשהו קשור לאיזה חבילה בvisual studio . יש גם את כל הצד של הvb סקריפטינג שלא קשור לממשק גראפי. בקיצור אני לא מוצא את הידיים והרגליים שלי בכל העסק הזה. מישהו יכול בבקשה ליצור לי קצת סדר? מה אני עושה תכלס כדי להתחיל לעבוד כמו שהייתי עושה פעם? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קיבלנו את האלגוריתם הבא: N הוא אורך הקלט 1. I=N 2.כל עוד I>=1 בצע: 2.1 סדרת משפטים שאינם משנים את ערכו של I 2.2עבור J מ-1 עד I בצע: 2.2.1 סדרת משפטים שאינם משנים את ערכיהם של I ו-J 2.3 I=I/2 צריכים למצוא את סיבוכיות האלגוריתם ופונקצית זמן הריצה הלולאה שמתחילה בפקודה 2 ברורה ופשוטה - מתבצעת log2N פעמים אבל הלולאה השנייה פחות ברור לי איך להגדיר היא מתבצעת N+N/2 + N/4 + N/8 וכן הלאה, פעמים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם! שאלה ראשונה שלי בפורום הזה, וכנראה שלא האחרונה, אשמח לקבל קצת עזרה בנושא. הביאו לי שיעורי בית לרשום תוכנית לא מסובכת ב C, שכבר סיימתי אותה, אך נשאר לי חלק קטן בו אני צריך להגביל את הקלט שאני מקבל מההשתמש במספר שלבים בתוכנית. בפעם הראשונה אני צריך לקלוט תו אחד בלבד (לא פחות ולא יותר) של אות (אחת משלוש אפשרויות), ואחרי זה להגביל קלט נוסף כך שיקבל מספרים בלבד - ובכל מקרה אחר שהתוכנית תסגר אחרי הצגת הודעת שגיאה. אני בטוח שלמנוסים ממני זו לא משימה קשה, לכן אשמח לקבל הכוונה או קטע קוד כיצד אני רושם את התנאי הזה. אציין שאני יושב כבר דיי הרבה זמן על החלק הזה, ויש עוד מלא שיעורים במקצועות אחרים... ??? תודה ושבוע מצויין לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
JTextArea - איך מוסיפים לזה Scrolling ? ? ? ? ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כל פעם אני מוותר על העיניין ומשלב את הכל ביחד, הגיע הזמן שאני אדע איך עובדים איתם. בעיקרון יש לי 3 קבצים שאמורים להיות מקושרים student.c בתוכו רשום #include "student.H" המימוש של הפונקציות student.h שבתוכו רשום #include "string.H" #include "stdio.h" #include "conio.h" וכמובן ההכרזות של פונקציות וstudentMain.C שבתוכו רשום #include "student.H" עכשיו השתים הראשונים נמצאים בתיקיה INCLUDE ושלישי נמצא בBIN. וכל הסיפור לא עובד.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן לכולם , בניתי שיטה רקרוסיבית למיון מערך חד מימדי , אבל התוצאות לא משהו .(נראות קרובות למטרה , אבל משהו התפספס לי כאן ..) מישהו רואה את הבעיה ? מצורף . - - - תגובה אוחדה: - - - קצת התבלבלתי איתו .. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה לדעתכם הדברים שהכי שימושיים/חובה שכל מתכנת ידע בc#?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בשאלה הבאה: ''כתוב פעולה המקבלת שני מערכים ממויינים(ללא חזרות) ומחזירה מערך המכיל את כל המס' הקיימים במערך הראשון ואינם קיימים במערך השני''. public static int[] Exist(int[] a, int[] b) { int iA = 0, iB = 0, iC = 0; int[] c = new int[Math.Max(a.Length, b.Length)]; while (iC < a.Length && iC < b.Length) { if (a[iA] != b[iB]) { c[iC] = a[iA]; iC++; } if (a[iA] < b[iB]) iA++; if (a[iA] > b[iB]) iB++; …
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן קורס בשפת c בהנדסאי תוכנה, אני מאד מתקשה להבין את המורה כי אין לי רקע בתכנות, מחפש חומרים הרצאות או כל דבר שיסייע לי בלימודים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברה. אני בכיתה יב' עובד על פרויקט הגמר ב visual basic. עכשיו אני עושה מערכת הזמנות שמבוססת על מערכת קיימת לכן הכל נמצא כבר בראש רק מוכן להיכתב. יש איזה פקד במערכת בעבודה שמשמש לרשימת המוצרים בהזמנה. הפקד הזה מזכיר בצורה מסויימת את ה List View, אבל לא מצאתי ב listview אופציה שאני יכול לדוגמא לכתוב לבד משהו בשורה, או סתם להוסיף שורה באמצע כמו שאפשר במערכת. צילמתי עם הפלאפון איך נראה הפקד: עכשיו סתכלו בפרטי הזמנה. איפה שרשום קוד מבצע אני יכול לכתוב מה שבא לי, ולדוגמא אם אני רוצה להוסיף עוד שורה אני עושה קומבינציית מקשים Ctrl + מקש חץ למטה וזה פותח עוד שורה ככה יש לי אופציה להקליד עוד פריט בהזמנה. ה list view לא מאפשר לי דברים כאלה. חוץ מזה שבצורה מאוד מעצבנת ג…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקבל מהמשתמש סטרינג. במידה והוא מכניס משפט גדול מהגודל שהוקצה למשתנה, אני מנסה לבצע את הפעולה הבאה: p = (char *) realloc (p,sizeof(char)*strlen(gets(arr))); כל התוכנית: #include<stdio.h>#include<conio.h> #include<string.h> #include<alloc.h> #include<stdlib.h> main(){ int i; char arr[] = "aaaaa",*p=arr; puts(arr); p = (char *) realloc (p,sizeof(char)*strlen(gets(arr))); puts(arr); } האם זה באמת מגדיל לי אותו ללא דריסת זכרון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-