תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אני חדש בנושא של תיכנות והתחלתי ללמוד לבד , קצת היסתבכתי עם איזשהי פקודה שאינ לא מצליח למצוא עליה פיתרון ואשמח לעזרה או דוגמא של קוד בעקרון אני מעוניין להפעיל קישור HTML כל 20 דקות נניח שמישהו שנמצא כרגע בתוך התוכנה כל כ20 דקות יפתח קישור WALLA.CO.IL בחלון חדש (עדיפות לאותו חלון או לישון FRAME) השאלה איך אני מבצע את זה עם הTIMER תודה מראש , ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הסבר על השאלה הזאת: נתונה ההגדרה: struct element { char name[10]; int day, month, year; element *next; } ; כתוב פונקציה רקורסיבית void birthday(int day, int month, int year, element *head) הפונקציה מקבלת מצביע לרשימה, וכן את התאריך הנוכחי. היא מדפיסה את השמות של כל האנשים שיש להם היום יום הולדת, ואת גילם. ------------------------------------------------------------------------------------ מה זה אומר "נתונה הגדרה" זה קשור לקוד? חלק מהתכנית? מה זה? המצביע HEAD איך אני מקדם אותו ומה מכיל המצביע הזה? ועל מה הוא עובר? אם אפשר לכתוב קוד ולהסביר לי דברים עקריים בקוד אז ממש אודה אני פשוט לא הייתי בשיעורים ואין לי ממי לקחת עכשיו הס…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שעברתי מVS2008 ל2010 והוא עבד לי בצורה מזוויעה, הוא עלה אחרי שעה , הוא קימפל במשך שעה, וכו'... החלטתי לנטוש בכלל את VS ולעבור לECLIPSE. הורדתי את Eclipse IDE for C/C++ Developers (includes Incubating components) אבל זה נתן לי שגיאה בעת פתיחת הקובץ... צריך עזרה .. תודה. *המערכת הפעלה 7 x64
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. האם יש דרך לעבור על התוכנית שורה שורה גם בפונקציות, ולא רק בMain/Driver? המטרה שלי היא לראות מה קורה מאחורי הקלעים עם המשתנים ואיך התוכנית רצה שורה שורה בכל התוכנית ולא רק בdriver עצמו.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה להוסט בשביל אתר אינטרנט , האתר יהיה מבוסס wordpress או joomla . תעבורה מאד קטנה (לא יותר מ 2 ג'יגה בחודש) ונפח אחסון גם קטן (1 ג'יגה גג) , כמו כן אני צריך באיזור ה 5 כתובות mail forwarding . עדיפות להוסט ישראלי אבל אשמח לקבל המלצות גם על הוסטים ממדינות אחרות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני בונה כרגע ב C (ב SDL) משחק "מבוך" ואיתו גם אפשרות לעריכת שלבים. במשחק יהיה אפשרות לבנות שלב משלך, ולחלופין - לשחק במבוכים האקראיים שיווצרו שוב ושוב לפי דרישתו של המשתמש. הבעיה היא שאין לי אלגוריתם ליצירת מבוכים באופן רנדומלי (את הפונקציה למספר אקראי - רנדומלי יש לי). חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אלגוריתם מתאים (בעיקר בגלל ש"אינטרנט רימון" חוסם לי את מרבית האתרים). את המשחק אני בונה ב C בעזרת ספריית ה SDL. אני רוצה שהתוכנית תהיה כמה שיותר טובה, ולכן אשמח מאוד אם תעזרו לי בעניין האלגוריתם, או לכל הפחות תכוונו אותי :-) תודה מראש, יוסף אור
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מעוניין בפתיחת פורום איכותי. כמה לדעתכם אמור לעלות לי כל הדבר הזה? (מדובר על שרת אחסון [אין לי מושג לגבי הגודל שאני צריך], דומיין ישראלי, מערכת פורומים כנראה תהיה vbulletin). פרסום אני לא אצטרך אני יעשה לבד.. נ.ב. העלות של הVbulletin היא חודשית שנתית? לעד?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי , מחיפושים ברשת מצאתי מימוש של isconnected בשביל sockets !(client.Client.Poll(1, SelectMode.SelectRead) && client.Client.Available == 0);[pre] לא כזה ברור לי איך זה עובד, האם זמן של 1 מילי שנייה מספיק כדי לקבל תגובה, וגם poll מחזיר true גם אם יש מידע אפשרי לקריאה כלומר isconnected יחזיר false. תודה [/pre]
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מעוניין ללמוד על אחת הטכנולוגיות, מה מביניהם עדיף? לפי מה שידוע לי מיקרוסופט הפסיקה עם פיתוחה של asp. ומה השדרוג בינה לבין .net? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באמצע לעשות איזה טופס עם לחצנים שבMouseOver וכדומה ישתנו. בשביל זה יש לי כמה תמונות PNG למצבים השונים. כעת יש לי ספק: האם מבחינת יעילות עדיף לטעון את כל התמונות לטופס ולשנות רק את הvisible, או לטעון את התמונה בזמן אמת. תודה מראש, לכל דעה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
http://dl.dropbox.com/u/32154937/TCP-IP_Sockets_in_C%2523_Practical_Guide_for_Programmers.pdf עמוד 117 public override IAsyncResult BeginRead(byte[ ] buffer, int offset, int size, AsyncCallback callback, object state); public override IAsyncResult BeginWrite(byte[ ] buffer, int offset, int count, AsyncCallback callback, object state) public override int EndRead(IAsyncResult asyncResult); public override void EndWrite(IAsyncResult asyncResult) למה שבמקום כל הבלבול מוח הזה אני פשוט לא יעשה thread חדש שיפעיל לי את הREAD וWRITE שם וזהו? מה בעצם המטרה של הפיצול הזה של כל פעולה לשתי חלקים והחלק של הEND לא עושה כלום חוץ מלהודיע לי שכל הWRITE או READ הסתיים. האם הבנתי נכון?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני אמור לכתוב תרגיל עם מתודות שעושות כל מיני פעולות על תאריכים, סיימתי לכתוב את המתודות ועכשיו אני רוצה לבדוק אותם אז אני מתחיל בהדפסה של התאריך שהכנסתי כסטרינג והתאריך שמודפס לי תמיד 0\0\0 using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T270 { public class Date { public int Day; public int Month; public int Year; //print date method public void PrintDate() { Console.WriteLine(Day + "/" + Month + "/" + Year); } //set date method public void SetDate(int dd, int mm, int yy) { if (Day <= 30 && Day > 0 && Month > 0 && Month <= 12 &…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה, בשביל האתגר, לפתח מנוע תלת מימד קטן מאפס- לתכנת אותו מרמת ציור פיקסל בודד למסך. חיפשתי פלטפורמה מתאימה מבחינת נוחות ויעילות (חשוב שיעבוד גם עם הכרטיס מסך), אבל החיפוש רק בילבל אותי עוד יותר. חשובה לי גם נוחות ההורדה וההתקנה, דבר שקצת מרתיע אותי ב-OpenGL. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רשמתי את הקוד הבא: [code]typedef struct user { int data; struct user *next; }user; user *head=NULL; void createNode(user *newUser) { user *temp; temp = (user*) malloc(sizeof(user)); if(temp == NULL) { printf("Insufficent memory"); system("PAUSE"); exit(1); } temp = head; while(temp != NULL) temp = temp->next; temp->next = newUser; } void registerUser() { user *current; current = (user*) malloc(sizeof(user)); if(current == NULL) exit(1); current->data = 4; current->next = NULL; createNode(current); } int main() { head = NULL; registerUser(); system("PAUSE"); ret…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עולה שנה הבאה לכיתה י"ב, שנה שעברה עשיתי 3 יחידות במחשבים אבל אמרו לי שיסגרו את המגמה כי אין מספיק אנשים. אז החלטתי להשלים לבד ל-5 יחידות. קניתי ספר(עיצוב תוכנה מבוסס עצמים) ויש בו כל מיני עבודות שאני לא מצליח לעשות... מצאתי איזה אתר שיש בו את התשובות לספר אבל רק מורים שרשומים במאגר של המרכז הארצי יכולים להיכנס אליו(צריך להכניס ת.ז.) מישהו יכול לעזור לי בענין?? (אולי מישהו מורה..) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את זה. אני מחפש איזשהו תוכנת open source שמתקינה לי אתר בסיסי עם info בלבד , זאת אומרת קצת מידע על חברה מסוימת וקצת תמונות וטופס "צרו קשר" בסיסי. את התוכנה אני רוצה להתקין על ההוסט שלי (מן הסתם ) עדיפות גבוהה לתוכנה שיש לה בנוסף גם כמה סוגי עיצובים גראפיים חינמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום תכנות הנכון. אם אני רוצה לכתוב תוכנית שתיגש לאתר מסוים, תמלא טפסים, "תלחץ" על כפתורים, וכו' - איך אני עושה זאת? אני יודע לתכנת ב-C, ואין לי בעיה להסתדר עם syntax של שפה אחרת, אך אין לי מושג מאיפה להתחיל על מנת "לתקשר" עם הדפדפן.
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי סוג קבצים בינריים שדורשים המרות פשוטות מסוג כל שהוא (שלא כאן המקום לפרט אותן). לאחר חיפושים ממושכים באינטרנט הגעתי לשלב היאוש, דהיינו אין שום תוכנה שתשביע את רצוני לצורך המרות אילו. להערכתי אוכל לבצע המרות אילו באמצעות תוכנה של 100 עד 300 שורות קוד, שתרוץ מ COMMAND LINE של מערכת הפעלה WINDOWS. אין לי שום צורך בתוכנה עם מימשק גרפי. לפני מספר שנים עשיתי פעולות דומות באמצעות סביבת עבודה DEV_CPP שכוללת קומפיילר C++ וכלי עזר בסיסיים לתיכנות. גודל קובץ ההתקנה של DEV_CPP הוא כ- 10 מגה בייט, זו תוכנה שהתקנתה אז הייתה קלה בהרבה בהשוואה לתוכנות C++ מקצועיות. אין לי שום חשק להתעסק בהתקנות גדולות שיטרידו אותי יותר מאשר כתיבת הקוד המבוקש. קיימת אולי בעיה טכנית. התוכנה מיושנת ו…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני יודע שהתוכנית הזאת קולטת מספר שלם ומחזירה "בום" אם הוא מתחלק ב-7 ללא שארית. לא הבנתי את ההגיון שבה.. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num; Console.WriteLine("enter num :"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); if (num % 7 == 0) Console.WriteLine("boom"); else if (num % 7 ==5) Console.WriteLine("boom"); else if(num /7==7) Console.WriteLine("boom"); } } } תודה לעזורים :xyxthumbs:
-
- 12 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני מתחיל בכל העניין, אבל עדיין לא מבין למה לא הולך לי בתרגיל הזה. אני לומד את השפה דרך הספר "המדריך השלם לשפת C" הוצאה שנת 1998 התרגיל: קלוט מספרים חיוביים או שליליים ומצא את המקסימלי מביניהם. יש לקלוט עד שיקלט המספר 0 או עד 5 מספרים לכל היותר. התרגיל בא אחרי חומר על לולאת while אז צריך לבצע את התרגיל בעזרתו. הקוד: #include "stdafx.h" #include <stdio.h> void main() { int i=0, top=0, input=1 ; while(i<=4 && input!=0) { printf("enter a number: "); scanf("%d", &input); if(input>top) top=input; i=i+1; } printf("the biggest number is: %d", &top); } אני משתמש ב visual c++ 2008 בגלל זה יש את הספריה הראשונה. מה שקו…
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שאני אמור לבנות ממספר מתודות, בגדול זה לקבל 2 תאריכים ולכתוב מספר מתודות, אחת מהם היא לקחת את התאריך שמוכנס כ-3 INTs ןלהמיר אותו לסטרינג, אני מנסה לקחת את ה-day ותו תו לשרשר אותו למשתנה והקומפיילר כותב לי: 'int' does not contain a definition for 'Lenth' and no extension method 'Lenth' accepting a first argument of type 'int' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T270 { public class Date { public int Day; public int Month; public int Year; //method public void setDate(int dd, int mm, int yy) { …
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי... אני רוצה להשתמש בפונקצייה FindWindowEx. (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms633500(v=vs.85).aspx) היא מקבלת 4 ערכים. מישהו יכול להסביר לי מהם 2 הערכים האחרונים? מה התפקיד שלהם? מה הם יכולים להיות? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ECLIPSE או NETBEANS ומה אני אמור להתקין על המחשב שלי מבחינת JAVA? בנוסף, יש למישהו המלצה על TUTORIAL טוב לשפה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה .. ניסיתי לחפש בgoogel ולא מצליחה למצוא. אני מחפשת קוד בC# שבודק תקינות של שדה תעודת זהות וכן של שדה מספר טלפון.. אודה מאאאד לעוזרים, זה קצת (מאד) חשוב... תודה!!
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-