עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by arielman22,

אם נתונים לי שתי מערכים כיצד אני יכול למצוא את הקבוצת חיתוך (איברים דומים שמופיעם בשניהם) בלי שימוש בלולאות for ו while (מה שמשאיר רקורסיה). אני יודע איך למיין את שניהם וגם למזג אותם למערך אחד ממוין. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי.. אם אפשר בבקשה הייתי מעוניין לדעת איך כותבים ב-C תוכנה שמקבל מספר בינארי (מורכב רק מ-0 ו-1) ובודקת אם הוא פלינדרום. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. שלום, התכנית מקבלת שלושה מספרים שלמים ומדפיסה אותם מהגדול לקטן הבעיה שלי מתחילה כאשר המספרים אינם שונים. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון השאלה הפשוטה הזאת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים, קיבלתי תרגיל בית לקלוט 2 מספרים עם הstdio - scanf/printf, לעשות חיבור וכפל ביניהם ולהדפיס את התוצאות. ממה שהייתי בשיעורים לא הבנתי הרבה, וגם הסברים של חברים לא הועילו במיוחד. אודה לכם אם תוכלו אולי להסביר לי קצת על הרגיסטרים הקיימים, באילו אני יכול להשתמש ואיך? והכי חשוב כמובן איך פותרים את התרגיל? (יש עוד לתרגיל, אבל אני מניח שאחרי שאני אבין את החלק הזה, יהיה לי יותר ברור להתחיל בעצמי). תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך לתכנת קובץ שיוצר גיבוי לספרייה מסויימת בשרת שמחובר לרשת. הקובץ צריך להעתיק ספרייה מסויימת עם כל הקבצים ותת הספריות לתיקייה בשרת, ולדעת לדלג על קבצים שכבר קיימים (גם אם הקבצים בתיקיית היעד השתנו (skip all). אם אפשר להוסיף שורה שיודעת לדלג על כל הקבצים בעלי סיומת ספציפית מה טוב (למשל: דלג על כל הקבצים בעלי סיומת PDF).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ישנם שתי תקיות קבועות ב WINDOWS שאני נוהג למחוק את תוכנם %temp% ו Prefetch ולכן בכל פעם אצטרך לכתוב את הפקודה שלהם ב RUN ולמחוק את הקבצים הפנימיים שאלתי היא האם על פי פקודת CMD אני יוכל ליצור קובץ שפשוט יבצע פעולה של מחיקת תוכן תקיית C:\Windows\Prefetch או %temp% ואם מישהו יודע איך לבצע את זה ( לא למחוק את כל התקייה אלא רק מה שבתוכה) שיגיד לי גם איך אני שומר את הפקודות האלה שבכל פעם שארצה פשוט אלחץ על חלון CMD מוכן

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני צריך להוסיף למחלקה מסוימת שיטה שמקבלת 2 מחרוזות a1 a2 ומה שהיא צריכה לעשות עם המחרוזות האלה זה פשוט להחליף כל a1 בa2 (אם לא קיים במחרוזת אז בעצם אין שום פעולה) המחלקה הנתונה היא public class HWzone { private String st; ........ public String replaceStr(String a1, String a2) נגיד a1 זה as וa2 זה aaaa והמחרוזת היא asasrr אז המחרוזת תשתנה ל aaaaaaaarr הקטע שגם אסור להשתמש בכל המתודות אלא רק ב charAt(int i) public int indexOf(String str, int index) public int length() public string substring(int i) יש לי בעיה בסיסית שאני לא ממש יודע איך לגשת לזה, איך להשתמש בכלל במתודות החתימה של השיטה היא בהכרח public String replaceStr(String a1, String a2) הצלחתי להגיע לאנשהו בדרכים אח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת מטריצה וממיינת את הערכים בכל עמודה לפי סדר יורד. לשם כך כתבתי שתי פונקציות: void firstSort(int mat[][COL]) { int i,j,k; for (i=0; i<COL; i++) for (k=0; k<ROW; k++) for (j=1; j<ROW; j++) if (mat[j-1][i] > mat[j][i]) swap(&(mat[j-1][i]), &(mat[j][i])); } void swap(int *x, int *y) //x gets the value in y { int *temp; temp=x; *x=*y; *y=*temp; } התוכנית עוברת קומפילציה ורצה אבל לא מבצעת את המשימה כמו שצריך. אם מישהו יכול לעזור לי כאן אני מאוד אודה לו. יום טוב

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  11. עריכה: הבעיה מוצגת 4 פוסטים למטה. עיינתי בספר: לימוד visual c++ תוך 21 ימים של SAMS. בספר (ביום השמיני) יש דרך להצגת להציג תמונה מקובץ שנבחר. קיימים שני חלונות, חלון ראשי שבו בוחרים מה יוצג, וחלון משני שמציג. אני רוצה לעשות חלון בודד שיציג תמונה שהגדרתי כמשאב. ניסיתי את הקוד הבא, אבל הוא עבד רק כאשר מקמתי אותו בחלון המישני (בתוכנה עם 2 החלונות), ולא הציג את התמונה בתוכנה עם החלון הבודד. CDialog::OnInitDialog(); ... // TODO: Add extra initialization here CPaintDC dc(this); CBitmap bm; bm.LoadBitmap(IDB_BITMAP); CDC dcMem; dcMem.CreateCompatibleDC(&dc); dcMem.SelectObject(&bm); dc.BitBlt(10,10,50,50,&dcMem,0,0,SRCCOPY); ... } מה חסר / שגוי בקוד? לשם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך לתכנת באסמבלר הכי בסיסי שיש (8086). אני עובד עם VISUAL STUDIO 2009 ושם אין את האפשרות אפילו ליצור פרוייקט אסמבלר. מצאתי מאמר שמסביר איך לקמפל ולהריץ אסמבלר של 586 ב VS אבל זה לא עוזר לי. מישהו יודע איך אני יכול להריץ ולדבאג אסמבלר 8086 ב VS2009? תודה על העזרה , ממש יעזור לי

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by menihen16,

שלום לכולם. קניתי שרת רדיו 500 מאזינים, לשנה. לרדיו שלי. רציתי לדעת אם השרת באמת יוכל לעמוד ב500 מאזינים. יש הרבה תחנות רדיו ששמות בוטים, זה מדמה מאזינים...כדי שיחשבו שיש להם הרבה מאזינים. הבנתי שזה מעמיס על השרת בדיוק כמו מאזין רגיל, רציתי לדעת איך עושים את זה, כדי לבדוק אם השרת שלי מסוגל לעמוד בזה. נראה לי שקוראים לזה בונטים או משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כל פעם השורה השניה מסומנת לי בזמן הקימפול. Scanner console = new Scanner(System.in); System.out.print ("pleaze type a number:"); השגיאה שמתקבלת: <identifier> expected והנה הקוד של כל התוכנית: import java.util.Scanner; public class hyper{ public static void main (stirn[] args); Scanner console = new Scanner(System.in); system.out.print ("pleaze type a number:"); double 1 = console.nextInt(); system.out.prinln ("please type another number:") double 2 = console.nextInt(); system.out.prinln ("pvvv: ") int 3 = console.nextInt(); system.out.prinlt ("please type ") }

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by jeyjey,

מישהו יכול להמליץ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by B.D.B,

אני מכיר C++ וגם C#. אבל על C++ .NET לא שמעתי, ממה שהצלחתי להבין מהויקי זה רץ על סביבת .NET, כלומר לפי מה שאני מבין זה כמו C# רק עם סינטקס של C++. אם אני צודק אז מה היתרון של זה על C#?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ref4fcd,

import java.util.Scanner; public class Car{ public static void main (String [] args) { System.out.println ("can I get the car?"); Scanner scan = new Scanner (System.in); int x; x = scan.nextInt(); while (x != "yes") { system.out.println ("try again"); x = scan.nextInt(); } System.out.println ("last go"); } }} השגיאה שמתקבלת: incompareable type: int and java.lang.string שורה 8 מלמטה זאת השורה הבעייתית: while (x i= yes) { המטרה שהלולאה תרוץ כל עוד X לא מקבל "yes"

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shaithebest,

הי שאלה פשוטה HTML רוצה להכניס לתוך תאי טבלא לא סימטרית אימאג'ים אני רושם img src="desktop/images/photo.jpg הויזואל אומר שזה טעות כי הוא לא מוצא את הקובץ אני מנסה לעשות וללחוץ על הכפתור pick url והוא נותן לי לבחור רק מתיקיות שיושבות בprogram files מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, האם לכל מחלקה שאני בונה צריך להיות בנאי? או שאפשר להשתמש רק ב- MAIN? מה השיקולים לכך שלא צריך בנאי אם התשובה היא לא? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי יש לי שאלה בקשר לקבלת תווים ב C / C++ , רציתי לדעת האם יש דרך , לקבל תו מהמשתמש ללא עצירת התוכנית ז"א שהתוכנית רצה ללא עצירה כאשר היא דוגמת מידי פעם את ה BUFFER של המקלדת ומשווה אותו לתו מסויים לדוגמא מקש ESC או כל מקש אחר , כאשר במידה והתו שהוקש תואם התוכנית תבצע דבר מה . הקטע החשוב הוא שלא תהייה עצירה של התוכנית והמתנה להזנת התו . תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברים! יש לי תכנית שאני צריך לבנות. איך אני יכול למצוא מה גודל המחרוזת הכולל רווחים? הפונקציה strlen(str) (כאשר str זוהי שם של סתם מחרוזת) יודעת להחזיר את גודל התווים עד לרווח הראשון. כלומר היא לא יודעת מה אורך כל המשפט אלא רק מה אורך המילה הראשונה. איך אני מוצא את אורך כל המשפט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by smdsjd,

קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hackermeir,

יש לי 2 שאלות שאני לא יודע איך לעשות אותם. אולי מישהו יודע איך. 1. כתוב תוכנית שקולטת סדרה של 30 מספרים שונים ומספר נוסף num ומדפיסה את כל הזוגות(לא בהכרח עוקבים) שמכפלתם שווה ל-num . אסור להדפיס אותו זוג פעמיים. 2. כתוב תוכנית הקולטת 2 שברים. שבר נקלט ע"י קלט המכנה והמונה, כאשר שניהם שלמים. לדוגמא: 42,56,1,6 הינם 42/56 ו- 1/6. התוכנית תכיל 2 פונקציות: א. פעולה לחישוב מכנה משותף הקטן ביותר של שני שלמים. ב. פעולה לחישוב הגורם המשותף הגדול ביותר של שני שלמים. בעזרת פונקציות אלו התוכנית תחשב ותדפיס את סכום שני השברים. בדוגמא הנ"ל הפלט יהיה: 11/12

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by chenbu,

שלום וברכה לכולם חדשה פה יש לי שאלה... קצת "מטומטמת" אבל בכ"ז אני מתחילה.. אז קצת הבנה חח סיימתי סוף כל סוף את לימודיים וכעת עליי לעשות פרוייקט גמר ... שזה אתר בית שלי ותיק עבודות.. ב"ה לוגו סקיצה רעיונות יש מפה ועד להודעה חדשה אבל כמובן שנתקלתי בקשיים במהלך הדרך.. אשמח שתענו לשאלה אחת (לבינתיים) ותסבירו לי עליי לעשות תמונות מתחלפות כלומר כלומר- נגיד ויהיה דף ובו כתוב כל מיני דברים ובצד יהיו תמונות מתחלפות בקצב זמן מסויים וחוזורת על עצמן לסירוגין חרשתי בגוגל ביו טיוב במדריכים ובסרטונים באנגלית (לצערי יותר סבכו לי את החיים מאשר עזרו) ומצאתי כל מיני קודים של JS שיכולים להיות בעצם מה שאני צריכה אבל אני בהחלט לא מצליחה להבין אי זה עובד וניסיתי בכל מיני צורות עד …

• 6 תגובות
    • 11k צפיות

דיונים חדשים בפורומים