עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Stoned Junglist,

תחילת הדרך של מבוא למדעי המחשב.. זקוק לעזרה בקשר לתרגיל הנ"ל: כתוב תכנית הקולטת מספר כלשהו בבסיס עשרוני ולאחר מכן בסיס בו נרצה לייצג את המספר. התוכנית תמיר את המסר שנקלט לייצוג לפי הבסיס שנקלט ותדפיס למסך את ההודעה ההבאה: The decimal number: YYYY is the same as: ZZZZ ( x ) כאשר YYYY הוא המספר שנקלט , X הוא הבסיס בו נתבקש לייצג את המספר, ו ZZZZ הינו הייצוג לפי בסיס X עבור YYYY הערה 1 : המספר ZZZZ בן 4 ספרות התוכנית שאני כתבתי: #include <stdio.h> int main() { int num,base,deciNum,dig4,dig3,dig2,dig1; scanf("%d",&deciNum); scanf("%d",&base); dig4=(deciNum%base); dig3=((deciNum/base)%base)*10; dig2=(((deciNum/base)/base)%base)*100; dig1=((((deciN…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by gabbay,

הי, אני לומד קורס מבוא לגרפיקה ממוחשבת ואני צריך המלצה לספר למתחילים בOPENGL בתכנות בשפת C++ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום אני מחפש פלטפורמה כלשהי של File access כלומר מערכת מסוגננת ומוצפנת בסיסמה, שאני יעלה קבצים לשרת ויוכל להיכנס דרך דפדפן מכל מחשב "ולסייר" בקבצים שלי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by almog bar-el,

אני רוצה ללמוד squeak אם SmallTalk (בהמשך לסקראץ ) אם מישהוא יכול להסביר לי אני לא כל כך מבין squeak והמידע שמצאתי על SmallTalk לא עובד כל אזרה מתקבלת בברכה וסליחה על שגיעות הכתיב

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. #include<stdio.h> int i,j,sum; int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51}; int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60}; main() { sum=0; j=0; for(i=0;i<10;i++) { for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++) { if(y[i]==x[j]) sum++; } } printf("sum %d",sum); } אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!! הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלה אם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  7. אהלן. יש לי קבצי xsd עם מבנה שאני צריך ליצור מהם אובייקטים, וקבצי xml שמהם אני צריך להזין ערכים לאובייקטים. הבנתי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה היא בעזרת JAXB. הבעיה שאני לא ממש מצליח להבין איך לעשות את זה. קראתי, הבנתי שמה שאני צריך לעשות הוא unmarshalling, אבל לא ממש הצלחתי למצוא הסבר טוב עם דוגמאות טובות בגוגל. אולי יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בעזרת דוגמה פשוטה, לתת קוד פשוט שעושה את זה לקובץ מסוים, ולהסביר לי מה הוא עושה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by PuLsE,

שלום אני מעוניין לדעת איך מגדילים את גודל הפונט בC#

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. Started by doker,

אני משתמש ב VC++ .net רציתי לדעת איך אני מוסיף פקד oxc לתוכנית וגם האם הפקדים האלה הם סוג של יחידות ספרייה תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  10. אהלן חברים, יש לי שאלה בנוגע למטריצות...אני שנה א' במדעי המחשב (לומד באקדמית תל אביב יפו) ועכשיו התחלנו מערכים דו מימדיים.יש לי איזה שאלה בשיעורי הבית שכוללת מיליון סעיפים של בדיקות של מערכים (לבדוק אם המערך הוא פולינדרום, להחליף בין תווים וכו') - והסעיף האחרון הוא להגדיר מטריצה שעושה בדיקות על כל הסעיפים האלה. הגדרתי את המטריצה, אבל אני לא יודע איך להזין לתוכה את הנתונים. הגודל של המטריצה הוא מקסימום 100 שורות ומקסימום 256 עמודות. בכל ירידת שורה (כלומר לחיצת אנטר \n) זה אמור לרדת שורה במטריצה. אם יש 2 אנטרים רצוף (כלומר שורה ריקה) הוא מפסיק את ההזנות. ניסיתי איזה שעה לכתוב את זה ואני פשוט לא מצליח. מישהו יכול לתת איזה טיפ? לכתוב משהו ולהסביר אותו? זה מה שכתבתי: [TABLE]…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום לכם. אני בונה תוכנית מסויימת ואני צריך להוסיף במקביל לתוכנית פעולה שנניח כל 10 MSEC תפעל. נניח יש תוכנית רגילה מדפיסה קולטת לא משנה, וכל פרק זמן מסוים מפסיק את הפעולה (לזמן קצר) ופונה למשהו אחר (כמו עידכון של משהו או קריאה לפונקציה) ואז חוזר לאיפה שהפסיק, ואז זה נראה כאילו זה עובד במקביל. אני לא יודע בדיוק איך להסביר, נראה לי קוראים לזה ט/תרדינג. אז אפשר איזה הסבר ואיך ליישם את זה? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. הדף שאני בונה לצורך העניין יכלול: <textarea> <INPUT type="button" value="שלח" onclick="SEND_MSG()"> אחד מהדרכים: 1. בעת טעינת הדף תיבת הטקסט תהיה בפוקוס (כלומר מוכנה לכתיבה) והכפתור יהיה מוכן לפעולה בעת לחיצה על הכפתור ENTER. 2. הדרך שאני ניסתי: אם יוקש פעמיים ENTER (כלומר יהיה במחרוזת פעמיים "n\" אז ישלח הטקסט). <script type="text/javascript"> function startTXT() { document.form1.txtMsg.focus(); } function chkMe() { var i,newtxt="",soc=true,temp=""; newtxt=document.form1.txtMsg.value; for(i=0; i<newtxt.length && soc!=false; i++) { if (i<newtxt.length && newtxt.charAt(i)=='\n' && newtxt.charAt(i+1)=='\n')soc=fal…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. שלום לכולם! אני חייב סטודנט למדעי המחשב שמבין בנושא רשתות נוירונים/עצביות. תגמול כספי למעוניינים!!!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  14. Started by X_Dror,

אני כבר יודע כמעט את כל החומר, אבל מאיזושהי סיבה כל הכיתה שלי מסתבכת עם השאלה הזאת ובנתיים אף אחד לא הצליח להשתמש רק בתור. אני מקווה שתוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by pilpel,

לגרסה 4.2- juno. למישהו יש המלצה? ניסיתי להתקין כמה אבל ללא הצלחה, וגם את marketplace אבל הייתה לי שגיאה. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  16. איזה שאלות יכולות להשאל בראיון עבודה בנושא RT embedded ? האם יש מישהו פה בעל נסיון בנושא?

• 14 תגובות
    • 19.3k צפיות
  17. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעזרה בתרגיל, אני מצליח להבין את הלוגיקה ובניתי את הקוד אבל נירא לי התנאי(if(arr1==0&&prev==1 לא עובד והוא פשוט לא נכנס אליו, אשמח לכל עזרה, זה דיי דחוף למחר #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <stdlib.h> #define N 20 void main (void) { int arr1[N]={0},arr2[N]={0},count=0,prev; float result; clrscr(); randomize(); for(int i=0;i<N;i++) { arr1[i]=random(2); printf("%d",arr1[i]); if(i!=0) prev=arr1[i]; if(prev==1) count++; if(arr1[i]==0&&prev==1) { arr2[count]++; count=0; } } for(i=1;i<N;i++) if(arr2[i]) printf("\nesh %d sdarot shel %d ahadot\n",arr2[i],i); } הפקודה …

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by nondos,

שלום, אני מנסה לתכנת תוסף ל mce חיפשתי חומר ברשת אבל העסק די דל, ואין כמעט דוגמאות כיצד לתכנת mcml גם ה sdk של מיקרוסופט לא עזר לי במיוחד אודה לכל אחד שיוכל להפנות אותי לקישורים רלוונטים או יכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. אם מישהו יכול אשמח

• 29 תגובות
    • 6k צפיות
  20. Started by liran2003,

שלום, החלטתי ללמוד את שפת ה-PHP, ואני מחפש ספר טוב, שמלמד מא' עד ת'. בעברית. קראתי קצת בספר של הוצאת פוקוס והוא נראה סביר בהחלט. אשמח לשמוע על עוד המלצות לספרים. תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. יש לי על המחשב שרת IIS ואני רוצה לפתוח משתמש בשביל חבר שלי ולתת לו 20 מגה שהוא יוכל להכנס עם שם משתמש וסיסמא. וזה יהיה רק בשבילו. איך עושים את זה?

23. אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ~שירה,

אני רוצה שחלק מהשורות בטקסט יופיע עם רווח של tab מתחילת השורה. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 17.7k צפיות
  25. Started by nir007,

איפה אפשר לילמוד את זה חוץ מאוניברסיטה ומכללה? וכמה שכר אני מרוויח אם אני יודע רק MCSA?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.