עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היינו: על איזו בעייה היא מנסה להתמודד ובאיזה דרך פיתרון התוכנית משתמשת.

2. שלום קיבלנו עבודה מסכמת לעשות טופס עם בדיקת תקינות לכל התאים בג'ווה סקריפט, עכשיו כשחשבתי על רעיונות לכתובת ומספר דירה עשיתי אותם בשתי תאים נפרדים וכך את הכתובת אני יוכל לבדוק שאין מספרים ואת המספרים אני יוכל לבדוק עליהם שאין אותיות אבל לא כל כך הלך ניסיתי לעשות דבר כזה(בכתובת עצמה): if(!isNaN(h)) עכשיו הבעיה פה היא שאם המשתמש מכניס לדוגמה את הכתובת ביא7ל1יק אז הטופס לא מציג שום שגיאה...רק אם מכניסים לו אך ורק מספרים רק אז הוא מציג שגיאה איך ניתן לעשות את הבדיקה? תודה מראש לעוזרים. ודבר שני אם אני רוצה לשנות את הצבע רקע וכו' ב-<input...> מה הצורת כתיבת עם style? כלומר <input type=.... style="...." איזה פקודות אפשריות לעיצוב ה-input …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אז ככה, מימשתי רשימה מקושרת : template <class T> class List { private: template <class T> class ListNode { private: T object; ListNode<T> *nextNode; public: T &get() { return object; }; void set(T &object) { this->object = object; }; ListNode<T> *getNext() { return nextNode; }; void setNext(ListNode<T> *nextNode) { this->nextNode = nextNode; }; }; int size; ListNode<T> *headNode; ListNode<T> *currentNode, *lastCurrentNode; public: // Constructor List() { headNode = new ListNode<T>; headNode->setNext(NULL); currentNode = NULL; size = 0; }; // Copy Constructor List(…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by שרה144,

אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by matteo,

אני מתכנת ב c++ ורציתי לשאול איך אני מכניס גרפיקה למשל איך אני יוצר כפתור(button) שרשום עליך start לדוגמא אני לא רוצה שתאכילו אותי עם כפית אם אפשר יהיה אז שמישהו יתן דוגמא משלו או שפשוט תביאו לי קישור למדריך ותודה נ.ב. חיפשתי הרבה והגעתי לשימוש בדירקס וכל מיני כאלה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האם לבדוק האם מהמספר 2 ועד למספר הנתון אין שארית אפס (מלבד המספר עצמו) או שיש איזה אופציה אחרת (שמספיק לבדוק עד השורש של אותו מספר נתון. מישהו שמע על זה? יש הוכחה מתמטית על כך?)

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. Started by erap129,

יש לי תתוכנה ורציתי לבדוק אותה אז שמתי את הקוד הכי פשוט שיכול להיות והתוכנה לא מריצה אותו (יש לי את כללל ספריית הMSDN שהיא 2 GB ואת התוכנה עצמה הסיבת עבודה שהיא 1 GB) ואני מקבל הודעה כזאת שאני עושה DEBUG או START WITHOUT DEBUG 'devenv.exe': Loaded 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Common7\IDE\devenv.exe', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded. 'devenv.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\syste…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shimon956,

שלום לכולם מישהו יכול לומר לי או לכוון אותי למדריך שמסביר איך לכתוב לקובץ ולקרוא ממנו בjavascript? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום לכולם כשאני כותב סקריפט ואני משתמש ב document.write והפקודה נמצאת בין התגים <script> ל </script> אז הכל בסדר ובאמת נוצרת לי הדפסה בדף הנוכחי . לעומת זאת כשאני כותב אותה (document.write) בתוך פונקצייה ומפעיל נגיד עם onclick אז הדפדפן קופץ דף אחד קדימה ואז מבצע את הפקודה. איך אני מונע ממנו לקפוץ קדימה ז"א איך אני יוצר מצב כמו שהפקודה (document.write) נמצאת מחוץ לפונקציות .תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by נעם:),

1. איך מגדירים זכרון דינמי למערך דו מימדי <לדוגמא: [ma[n][m > ??????? 2. איך פותרים את השאלה ההבאה: . בחברת "לא להשמנה כן להרזיה " יש דיאטה חדישה. מותר לאכול כל מה שרוצים כל עוד שבמשך היום אוכלים 11 יחידות של ויטמין A, 31 יחידות של ויטמין B ו-20 יחידות של ויטמין C. ניתן לקנות מהחברה חבילות ויטמינים כמפורט להלן: חבילה 1 - המכילה יחידת אחת של ויטמין A, 4 יח' של B ו-2 יח' של .C חבילה 2- המכילה 2 יח' של A, 5 של B ו-3 של C. חבילה 3 -המכילה 3 יח' של A ו-3 של B ואפס יח' של C. העלות של חבילה 1 היא 10 ¤ ושל החבילות האחרות 5 ¤. כתוב תוכנית אשר תדפיס את כל האפשרויות של שלושת החבילות אשר יתנו בדיוק את דרישות הויטמינים ליום אחד. על התוכנית גם להדפיס לאיזה אפשרות יש את העלות הנ…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  11. היי.. אני רוצה לדעת את מספר שורות הקוד שתוכנה מסויימת שכתבתי. התוכנה מן הסתם כוללת הרבה מאוד מודולים והרבה מאוד קבצים נפרדים, כך שלפתוח את כל הקובצים ולחשב את זה ידנית זה לא נחמד בכלל, ולא ממש מעשי.. אני מחפש תוכנה שתוכל לקרוא את כל הקבצים בסיפריה מסויימת (אם היא יכולה גם לבד להיכנס לתת-סיפריות, מצויין), לפתוח את כל קבצי הטקסט שבה (או כל הקבצים שאני מגדיר לה, נניח *.php), ולהציג לי מספר סופי של כלל שורות הקוד בכל הקבצים ביחד.. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לדוגמא: בMSGBOX אתה חייב לתת רק את הPrompt ואם אתה רוצה את השאר אתה לא חייב.. השאלה שלי איך אני עושה פונקציה כזו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by buuhaa,

שלום. אני זקוקה לעזרתכם. אני רוצה לכתוב פקודה שתחליף קובץ מסוים במחשב בקובץ אחר. אינני יודעת איך לעשות זאת. אני זקוקה לפקודה בקובץ שיהיה EXE כיוון שאני מעבירה אותו לעובדים שלי ואני פשוט רוצה שהם ילחצו ויאשרו (רצוי כמובן שיאשרו ) הקובץ הוא קובץ DAT שמדי פעם מועבר אלי, ויש צורך שימצא גם במחשבים אחרים במקום העבודה (אין כרגע רשת קיימת שם). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. שלום לכולם יש שתי שאלות מהשיעורי בית שלא הצלחתי לפתור, ואף אחד בכיתה שלי גם לא, וזה להגשה לשיעורי בית.. בבקשה תעזרו לפתור זה מאוד חשוב לי! שאלה ראשונה "מסגרת" במערך דו- מימדי בגודל M*M היא ריבוע של אפסים בתוך המערך שפינתו השמאלית עליונה היא המשבצת I*I (הריבוע הוא רק המסגרת) . כתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל M*M ומחזירה "אמת", אם במערך יש "מסגרת", אחרת תחזיר הפונקציה "שקר". דוגמה : מטריצה עם "מסגרת" שפינתה העליונה השמאלית במשבצת 1,1 3 0 9 2 0 0 0 0 0 7 1 0 7 0 3 8 0 0 0 9 0 7 6 4 5 את השאלה השנייה אני לא מצליח להעתיק לפה אז נוותר עליה ונראה מה נעשה.. בבקשה מכל מי שיכול שיעזור!! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום במסגרת שרותי הצבאי נדרש עלי לבנות מסד נתונים באקסס הבעיה היא שאני כבר לא זוכר טוב אקסס כמו שזכרתי לפני שלוש שנים נתבקשתי לבנות שאילתה שתציג דווח שבוא אני אקבע תאריך תחילה ותאריך סוף וזה יראה לי את כל מה שאני רוצה בין התאריכים שהזנתי .לדוגמא הזמנות מתאריך X עד תאריך Y מה שאני מעוניין שיהיי דוח שבלחיצה עליו הוא מבקש תחילה "מתאריך" ובפעם השניה אחרי לחיצה על אנטר יכתוב "עד תאריך" אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זאת אהיה רב תודות

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by maxorize,

חברה...זו בעיה שהמון אנשים ששאלתי לא הבינו מה לעשות...(ושאלתי תותחים) אז ככה: יש לי VB סקריפט שנמצא בדף HTML הסקריפט: <body> <input type=text id=target style="width:0%"> <input type=text id=referer style="width:0%"> <script type="text/javascript"> <!-- target.value = "[url]http://www.walla.com"[/url] referer.value = "[url]http://www.Google.com"[/url] //--> </script> <script language=vbs for=butt > dim ie set ie=createobject("InternetExplorer.Application") ie.visible=true dim ref if not left(lcase(referer.value), 8) = "referer:" then ref = "referer: " ie.navigate target.value, , , , ref & referer.value </script&g…

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  17. למה כשיוצאים מהפונ' הנתונים לא נשמרים? struct WindowPoints { int xCoor; int yCoor; }; void userWinCoorInput(WindowPoints winPointA, WuindowPoints winPointB); int main() { WindowPoints winPointA, winPointB; userWinCoorInput(winPointA, winPointB); return 0; } //User window coordinates input void userWinCoorInput(Points winPointA, Points winPointB) { cout << endl << "A Window point X coor: "; cin >> winPointA.xCoor; cout << "A Window point Y coor: "; cin >> winPointA.yCoor; cout << "B Window point X coor: "; cin >> winPointB.xCoor; cout << "B Window point Y coor: "; cin >> winPointB.yCoor; }

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by the kon,

שלום תראו למדתי בקצרה פונקציות בשפת C אבל לא כלכך הבנתי אתם יכולים לכתוב לי פה רק איך נראת תוכנית בסיסית שמשלבת פונקציה תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. נתנו לנו מהאוניברסיטה לכתוב תוכנית אשר קוראת מילה מהמשתמש עד '\n' ומדפיסה רק את האותיות הנמצאות בסדר לקסיקוגרפי בין האות הראשונה לאחרונה. אם האות הראשונה זהה לאחרונה או אחריה בסדר הלקסיקוגרפי לא להדפיס כלום. עכשיו היא צריכה להיות רקורסיבית ואסור להשתמש במערכים או במחרוזות. מישו יכול לתת לי כיוון איך להתחיל בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yan,

אני רוצה לבדוק בדף הרשמה כלשהוא אם שם המשתמש שמישהו הזין לשדה כבר נמצא במסד הנתונים איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by Spootnik,

אני יודע בסיסי יש לכם במקרה אתר שמביא הרבה תגיות וכדומה ומסביר על כל אחת מהן תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  22. התקנתי IIS אך אני לא מצליח לגשת לאתר שנמצא בכתובת C:\inetpub\wwwroot\israel\main.htm . כל פעם שאני מנסה לגשת לדף main.htm דרך 127.0.0.1/israel/main.htm אני מקבל שגיאת דף לא נמצא. מה עלול למנוע ממני גישה?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  23. כמו שאני רואה את זה, יש כאן למעשה שתי שגיאות נפוצות: 1) האם מחסנית היא רשימה? (stack is-a list?) נסתכל על פעולות והתנהגות (כלומר ממשק) נפוצות על רשימה: הכנס איבר לראש הרשימה (push_front) הכנס איבר לסוף הרשימה (push_back). מחק איבר כלשהו מרשימה. עבור על האיברים ברשימה. מצד שני נסתכל על ממשק של מחסנית: הכנס איבר לראש. (push_front) הסתכל על האיבר בראש (peek) הוצא את האיבר מהראש (pop_front). כמובן שלא מוציאים איבר מסוף המחסנית, או מהאמצע. הרי זה שובר את כל ההתנהגות של מחסנית. פונקציה שמצפה לקבל רשימה ולעשות עליה פעולות (לדוגמא מיון) לא יכולה לקבל מחסנית במקום, שכן מחסנית שהוציאו ממנה איבר באמצע (לדוגמא) למעשה אינה מחסנית יותר. לא ניתן להשתמש במחסנית בכל מקום שמקבל…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by xgamer,

שלום לכם. אני משתמש בעורך dev c++ ואני צריך להשתמש בפורטים. התוכנה שלי מתחברת לחומרה חיצונית שמתחבר אל הפורטים במחשב. מה הפונקציות? ואיך אני משתמש בהם, תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איך אני יכול בתוכנית שלי להשתמש בתמונת GIF בכדי שהטופס שלי יהיה בצורה מסויימת ולא מרובעת ורגילה? אם יש קישור לעיצובים כאלה ומדריך אני אשמח... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים