עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by muati,

אני צריכה להכין פרויקט באסמבלר ויש כמה פונקציות שקשה לי להכינם רציתי לדעת האם יש פה מישהו שיודע אסמבלר ברמה גבוהה שהוא יכול לעזור לי לכתוב את הפרויקט אני שולחת את קבצי ההוראות ואשמח אם מישהו יוכל לעזור גם אם יש צורך בתשלום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by seanpeleg,

1. מה זה low level איך משתמשים בזה איזה שפות משתמשים איתם ואיזה כלים צריך ומה זה נותן ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by YardenG,

שלום, יש לי טופש שכשממלאים אותו כל השדות נשלחים לי לאימייל. עכשיו אני רוצה להוסיף שדה שכשימלאו אותו גם הוא יישלח אלי. איך עושים את זה בדף PHP ? העלתי את שני העמודים כי זה עם למעלה מ500 שורות כל עמוד. http://www.apply-online-loans.com/loanwebsite.rar אולי בכל זאת אפשר לפרסם את קוד פה בפורום ? אשמח מאד אם תעזרו

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. אני מנסה להכניס לתוך תיבת טקסט את כל הקבצים שנמצאים לי בתקיה מסוימת, for (int i = 0; i < arrFilesName.Length;i++ ) tt.Text += arrFilesName[i]+"/n"; אבל זה מביא לי את כל הנתיב של הקובץ ואני רוצה רק את לשם הקובץ, מהי הפונקציה לכך?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by oba3k,

בעיקרון יש לי את התאריך העברי, יש איזה דאטה בייס של חגים או משהו? או ראיון אחר אני יכול להוסיף חגים ללוח שנה?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by krabby,

---

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by guy81,

יש לי קלט של פעילויות {1,2....n} -עם זמני התחלה s_k וזמני סיום f_k עבור כל קטע j. אני מחפש פתרון בזמן הכי יעיל שאפשר( nlogn זה מצויין..) לבעיה הבאה: נסמן ב- p(j) לכל פעילות j, פעילות המתחילה מאוחר ביותר מבין כל הפעילויות בקלט המסתיימות לא אחרי s_j .(אם לא קיימת פעילות כזו p(j)=0). אני צריך למצוא את p(j) לכל j. ---- אם למשל במקום הקטע המודגש היה כתוב "מסתיימת" היה ניתן לעשות זאת באמצעות עץ חיפוש הממויין לפי זמני סיום ועבור כל וכל p(j) ניתן למצוא ב logn וסהה"כ nlogn. אך במקרה שלי קצת נתקעתי.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by ^DaGoN^,

זה משהו שקשה להסביר, מישהו מוכן לעזור לי באיסיקיו כי זה יהיה מאוד קשה להסביר את זה בהודעה אחת אני גם יצטרך לשלוח לו את האתר עצמו שאני עובד עליו כדי להבין מה צריך לעשות בדיוק אז מישהו שמוכן שיגיב או שישלח לי הודעה פרטית בבקשה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Guy Hayoun,

בדף אינטרנט ASP.NET בניתי פרוצדורה שאמורה להוציא נתון מהDATABASE, (מסוג MSSQL). זאת השאילתה : select wight from Prop where age='25' Prop = שם הטבלה wight = עמודה משום מה אני כל הזמן מקבל את התשובה (1-). מי יודע מה התקלה ? תודה מראש לעונים:nixweiss:

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by shaks,

התקנתי android studio ואני מנסה להריץ סתם תוכנית של hello world על אימולטור של למשל nexus 5. כשאני לוחץ הרצה אני מקבל את ה error הבא: emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration! Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable. CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed! חיפשתי איך תלקן את הבעיה ולא הצלחתי לפתור אותה התקנתי את הpackage שצריך איפשרתי בביוס virtualization והבעיה עדיין נוכחת... אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by CyNiRcs,

בעקרון אני צריך את התוכנה oscar : http://www.cs.toronto.edu/~nrezvani/OSCaR.html ב C או ב C++ שתרוץ על לינוקס ושיעבוד על כל מחשב בלי קשר ל Matlab. כלומר שכל הפונקציות היו בתוך אותו קוד ולא לינקים לקבצים חיצוניים. חיפשתי הרבה באינטרנט לממיר Matlab ל C או ל C++ ומצאתי רק אחד :http://www.mathworks.com/products/matlab-coder/ יש לי כמה בעיות איתו (יש לי את Matlab r2011a) : 1. אני לא מבין כל כך איך לעבוד איתו. הוא לא יוצר לי ספרייה, הוא יוצר הרבה קבצים. (אני יכול לעלות תמונה) 2.לפי מה שהבנתי אם מחשב אחר רוצה להריץ את התוכנה הממורת חייב להיות לה גם את Coder. מה שאני לא רוצה. תודה רבה לכל העוזרים !!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yoniyh,

שלום לכולם. אני מתעניין בקשר ללימודים של תכנות. חשוב לי לציין שאין לי רגע בנושא אבל זה מאוד מעניין ומדבר אליי. לאחר בדיקה של מכללות בנושא הבנתי שבמכללת סלע מקבלים הכי הרבה מהשאר מבחינת נושאי הלימוד. בדקתי לעומת מכללת תפניטק של הפתוחה. 1) האם מישהו יודע ושמע על הלימודים בסלע עד כמה הם נחשבים בחוץ. 2) האם אפשרי למצוא עבודה בתחום למרות שאין לך תואר במדעי המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by nirsela,

שלום לכולם! יש לי כמה בעיות\שאלות שהייתי שמח לקבל עזרה בהן, אז אשמח לעזרתכם.. 1) למדתי תכנות בVB בתיכון, אבל אני עד היום לא באמת יודע את ההבדל בין ויזואל בייסיק לויזואל סטודיו. מישהו יכול להסביר לי בקצרה? 2) התקנתי עכשיו ויזואל סטודיו 2008, במטרה לכתוב תוכנית שעובדת עם מסד נתונים של אקסס, בשפת ויזואל בייסיק. אבל, לפי הרושם הראשוני שקיבלתי, הסינטקס של VB ממש השתנה. מהפונקציות לטעינת קבצים, ועד שורות הקוד שבהם משתמשים לעבודה עם מסדי נתונים. נוצרה בעיה, שכאילו איבדתי שפת תכנות שידעתי. אני מנסה כבר כמה ימים להבין איך מוסיפים שורה לטבלה במסד נתונים של אקסס(לכתוב את הפקודה בעצמי), ואני פשוט לא מצליח. אפילו קטעי הקוד שאני מעתיק מהעזרה של מיקרוסופט לא עוזרים. מישהו יכול לכתו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Liad91,

אהלן, לפני כמה חודשים החלטתי ללמוד php לעומק ולעבור את מבחן ההסמכה של zend. עד היום ראיתי בערך 70 שעות של מדריכים ועשיתי את ה"קורס" ב - codecademy. הבעיה היא שאני מרגיש שעד עכשיו כל מה שלמדתי זה רק הבסיס ואני לא מצליח להבין איך להמשיך, איזה נושאים ללמוד? איזה מדריכים כדאי לראות? במה צריך להתעמק יותר ובמה פחות? אשמח לקבל הכוונה נ.ב - שקלתי להירשם לקורס באחת המכללות אך לפי מה שהבנתי זה רק בזבוז כסף. תודה והמשך שבוע טוב, ליעד.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים. אבל אני רוצה לדעת איך זה לתכנת בפועל, האם אני אוהב את זה, האם ישעמם אותי? א. יש למישהו רעיון מה עלי לעשות כדי לדעת מה מצפה לי? ב. מישהו המליץ לי להתחיל ללמוד עצמאית ג'אווה סקריפט -היכן אני מוצא חומר על זה בעברית שתהיה בהירה למשתמש חדש? תודה

• 61 תגובות
    • 10.6k צפיות
  16. יש לי את הקוד הזה מישהוא יכול להוסיף לו את המאפין שאומר לכל המסגרות לאין להפתח זה הקוד: <HTML> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> <TITLE> </TITLE> <FRAMESET ROWS="50,*" FRAMEBORDER="YES"> <FRAME SRC="C:\Documents and Settings\shai\Desktop\קיצורי שולחן עבודה שאינם בשימוש\the site\index.htm" NAME="ma" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="AUTO" BORDER="0" NORESIZE> <FRAMESET COLS="50,*,50"> <FRAME SRC="" NAME="" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="YES" BORDER="0" NORESIZE> <FRAME SRC="C:\Documents and Set…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת קצת על לימוד עצמאי של שפות תכנות , אני לומד בבית ספר java - ואני עושה 5 יחידות במחשבים . שנה שעברה למדנו pascal והשינוי לא היה משמעותי כל כך , רק להכיר את הפקודות החדשות והצהרות משתנים. רציתי לדעת אם אני יוכל ללמוד c++ או אסמבלר באופן עצמאי , על ידי מדריכים באינטרנט וכאלה (בעברית) ? השינוי בשפות הוא גדול ?! כי שמעתי ש סי שרפ מאוד דומה לג'אווה ... תודה

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום אני מעונין להוסיף מוזיקה לאתר דרך flash. כלומר בכל פעם שיכנסו לאתר המוזיקה תנוגן אוטומטית. האתר מורכב מחמישה דפי html, השאלה שלי היא איך אני יכול שהמוזיקה עדיין תמשיך להיתנגן למרות שהגולש יעביר דפים באתר. האם הדבר אפשרי?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

שלום, יש לי עמוד HTML הבנוי משני פריימים. בפריים אחד אני שם סרטון לפאש ובתוכו כפתור, אני רוצה שאני לוחץ על הכפתור יפתח לי הלינק ( של HWZone למשל ) בפריים השני. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ZuBi,

יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Armageddon26,

1) מה הדרך הכי יעילה (מבחינת זמן ריצה) להפוך char ל-std::string? 2) האם יש אובייקט "כללי" ב-c++? משהו כמו Object ב-Java? אם כן אז יש לו פונקציה שדומה ל-toString כדי שאוכל להפוך אותו ל-string? תודה ושנה אזרחית טובה!

22. Started by mudale222,

void add_line(int **data,int &lines, int *info[MAX]) { int input[MAX], size=1, counter=0, freeline; freeline=check(data,lines); cin >> input[counter]; if (input[counter]==0) return; while (input[counter!=0]) { // if (input[0]==0) // return; counter++; if (size<counter) size=size*2; cin >> input[counter]; } data[freeline] = new (std::nothrow) int[size]; if (data[check(data,lines)] == NULL) { cout << "Cannot allocate memory\n"; exit(0); } הקריסה בעת הקצאת הזיכרון, ז"א: data[freeline] = new (std::nothrow) int; freeline=0, size=1 , איך מקצים את הזיכרון בצורה נכונה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום רב, בניתי אתר ב asp.net ו #C, בנוסף, בניתי קובץ FLASH עם ADOBE FLASH CS 4, איך אני שותל אץ הקובץ FLASH באתר. כלומר, ברגע שהאתר עולה הקובץ ירוץ ... ובאיזה סיומת אמור להיות הקובץ FLASH לפני ששותלים אותו בתוכנית בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tombcatz,

היי אנשים, אני מעוניין להתחיל ללמוד שפת C, ומחפש מדריכים מומלצים ברשת לכך. [יש לציין שאני מתכנת עם ניסיון, לכן אני מחפש מדריכים שילמדו את שפת C ולא מדריכים שילמדו תכנות מ-0 באמצעות שפת C] תודה

25. Started by netalish,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, אני כותבת פונקציה שמקבלת מחרוזת(str) ומחסן מחרוזת (storage), ואני רוצה שתמצא לי את המחרוזת האחרונה(שנכנסה אחרונה למחסן) במחסן שלא מכילה את str. אני משתמשת בפונקצייה strstr אבל בכל קלט היא מחזירה לי NULL. מצורפת הפונקצייה אודה על כל עזרה // finds the last line entered to storage the dosent contains str and prints it if found // if didnt find then prints an error message bool lastLineWithNoStr(char **storage,int size, int nextLine,char *str) { int i=0; bool strNFound=FALSE; char * g; while(i<size && strNFound==FALSE) { g=strstr(str,storage[(nextLine-i-1)%size]); //g=strstr("bbcb","bc"); if(g==NULL) //if(…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.