תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
למדתי את כל שפת C, וגם כתבתי מספר פרוייקטים קטנים בעזרתו. לא מזמן נזכרתי שיש עוד מילים שמורות שכמעט ולא משתמשים בהם שאני לא יודע איך להפעיל אותם. המילים הם: asm auto inline register restrict volatile אני רוצה לדעת איחך להשתמש בהם. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעיניין :-) תודה רבה על כל עזרה, יוסף אור
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום חברים, למה ישראלים כל כך אוהבים אקספלורר???דפדפן מגעיל יש לי חנות שבניתי עם ג'ומלה http://shopthenet.co.il/ וכאשר אני עושה בדיקות של רכישה עם פיירפוקס עובד מעולה, אבל אספלורר בכניסה לסל הקניות וכל שלב בסל הקניות מקפיץ את הERROR שאומר כדלקמן: "האם ברצונך להציג רק את תוכן דף האינטרנט שנמסר באופן מאובטח? דף אינטרנט זה מכיל תוכן שלא יימסר באמצעות חיבור HTTPS מאובטח, ועלול להעמיד בסכנה את האבטחה של דף האינטרנט כולו" איך מעיפים את הERROR הזה הוא יבריח לי לקוחות? חייב עזרה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התכנות הוא בקונסול. הפקודה הראשונה היא שברגע שהתהליך של Internet Explorer יפעל, קוד: [pre] System.Console.WriteLine("bla bla bla");[/pre] שם התהליך של Internet Explorer הוא iexplorer.exe. הפקודה השנייה היא שהגדרתי משתנה string email; ואני רוצה שברגע שהמשתמש מכניס קלט למשתנה הזה, אימייל ישלח לאותה כתובת. ללא שימוש באוטלוק או דברים אחרים. כרגע לא חשוב לי מה הנושא של האימייל ומה כתוב בתוכו. תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי rdlc שאני מייצאת לPDF. השאלה שלי היא אם אני יכולה 'לשרשר' אותם לקובץ PDF אחד?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני צריך בקשה הסבר, אני לא הבנתי איך זה הולך... עיצבתי אתר הכל כולל הכל, מחולק ככה: bg, bg2, logo, bar1, bar2 וכו' ככה הכל מסודר. עכשיו הכנתי אותו בקובץ HTML 5 + CSS הכל פיקס (לצורך סתם בדיקה עשיתי את זה) אבל הבעיה שאני צריך איכשהו להטמיע את העיצוב במערכת אתר שאני משתמש - MemHT. לפי מה שהבנתי צריך להכין Template מותאם למערכת הזאת ואז פשוט להיכנס לאתר ולשנות את הסקין באפשרויות למטה, אבל איך עושים את זה? עולה לי בראש דרך לעשות את זה אבל זאת עבודת נמלים ואני בטוח שיש דרך יותר מקצועית ופשוטה לעשות את זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני יודע שכאשר הנכד יורש משני בנים שיורשים וירטואלית מסבא כלשהו - אז ברשימת אתחול של הקונסטרקטור של הנכד צריכה להיות הפעה של הקונסטרקטור של הסבא. מספיק רק של הסבא או שגם לקרוא לקונסטרקטורים של שני הבנים (האבות של הנכד) ? אם זה רק של הסבא , אז מה ההגיון שעומד מאחורי זה ? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסגרת תרגיל שיש לי אני אמור לרשום את הקלאס הנ"ל, בתור התחלה יש לי כמה מתודות שעלי לרשום, המתודה POP אמורה לפי החתימה שהוגדרה לי להחזיר אובייטק אבל אני לא מבין מה ההיגיון ז"א אם אני עושה POP למה אני אמור להחזיר משהו ? זה התרגיל שלי והמתודות שהוגדרו לי (המתודה POP לא גמורה): כמו כן אני לא מצליח להדפיס את הנתונים שהכנסתי ולא מבין למה using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Collections; namespace MyStack { public class MyStack : IEnumerable { private Object[] Objects; private int iObjects; public MyStack() { this.Objects = new Object[10]; } public MyStack(int MaxSize) { …
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קראתי שהעדפות שלו הן כדלקמן (עד שני צעדים): 1.exact match 2.promotion 3.conversion 4.user defined conversion מישהו יכול בבקשה להסביר לי כל צעד (טוב , אולי חוץ מהראשון) ומה ז"א עד שני צעדים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יצרתי קובץ Properties ואני מעוניין למחוק אותו - לצערי אני לא מצליח הקובץ נמצא בכתובת: workspace\Proj\Data\2011 ניסיתי את הפקודה File f=new File("Data\2011\year.properties"); f.delete(); לא עובד. ניסיתי גם לכתוב את הBackslash בעזרת File.Seperator ועדין לא עובד. הקוד עובר קומפילציה פשוט הפעולה לא מתבצעת. אני מניח שלא ככה מוחקים קובץ Properties אבל אני כבר יום שלם חופר בגוגל ולא מצאתי תשובה. \: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי אתר אינטרנט שאני בונה במסגרת לימודי. נתקלתי בבעיה שאני לא כ"כ הייתי בשיעור ואני לא מצליח לסדר אותה. בתמונה שמצורפת יש חלק עם הקווים שאני לא מצליח להכניס את "המניו בר" שלמעלה כמו שצריך שיהיה צמוד לצד ימין. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ,הבעיה החלה שלא הצלחתי למרכז את האתר ואחרי שהצלחתי אני לא מצליח לסדר את זה ,תודה מראש על העזרה הנה הקוד שאצלי : @charset "utf-8"; /* CSS Document */ #wrapper { width: 960px; margin: 0 auto; background-color: #590e0f; } #header { height: 150px; width: 950px; margin-top: 0px; margin-right: 80px; margin-left: 80px; background-image: url(../images/header.png); } #content { height: 550px; width: 950px; margin…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש פה שורה מאוד פשוטה, שמטרתה להכניס ספרה בודדת ממספר num בעל מספר ספרות i .לתוך num_chk אך כשJ=1 אני מקבל ערך 0 בNUM_CHK מישהו מבין למה? (++for (j=1; j<i; j (num_chk=(num%(10^j)-num%(10^(j-1)))/10^(j-1);
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. יש לי datagrid שאנשים מכניסים נתונים, אני רוצה לבדוק שאין בו תוים שאינם אותיות - איך עושים את זה? יש לי את הפונקציה: PreviewTextInput שe.Text מראה לי את התו האחרון שהוכנס, איך בעזרת sender ו e אפשר למחוק את התו האחרון שהוכנס? 2. יש לי datagrid שאחת העמודות מורכבת מכמה textbox ומוגדרת כ <DataGridTemplateColumn.CellTemplate > העמודה הזו לא מקבלת את הstyle שהגדרתי לכל הטבלה (הstyle משנה את צבע הטקסט לפי trigger, וכך יוצא שרק העמודה הזו בצבע שונה) - מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
השאלה היא יותר על הניסוח, ולא על איך לכתוב את האלגוריתם. השאלה: סכימת משקלי מכוניות (לצורך מעבר במעבורת) כל עוד הסכום אינו עולה על 100 טון אז מדובר בלולאת while שצריך לעשות ולחשב sum, עכשיו השאלה היא כזאת אם נגיד קלטתי: 50 טון, 45 טון, ועוד 10 טון הsum שלי יהיה 95 טון או 105 טון? אני מתכוונן האם בשאלה הם התכוונו ל"כל עוד הסכום (כולל הקלט עכשיו) אינו עולה על 100 טון, הוסף את הקלט לsum" או "קלוט משקלים והוסף אותם לSUM, הפסק כאשר sum גדול מ100 טון". אני יודע שהשאלה טיפשית, אבל תודה לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעשות סטייל כללי לקישורים (צבע קישור לא לחוץ- עכבר מעל- קישור שנלחץ) מקובץ CSS נפרד. כדי שאני לא יצטרך להוסיף בכל קישור class (אני יודע איך לעשות את זה בתוך דף HTML עצמו אבל משום מה זה לא עובד לי מקובץ CSS) חוץ מזה אני מנסה לבנות class לטבלה שגם קובעת את הערכים לשורות ולתאים של הטבלה כך שאני לא צריך לכתוב לכל תא class="" זה לא הולך לי- כבר הרבה זמן לא עסקתי בעסק הזה- אני אני מסתבך עם זה שוב. תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
של MYSQL שמחוברות אחד לשני ? יש המון המון מדריכים בYOUTUBE , כולם מסבירים +- אותו הדבר ,איך מתחברים לDATABASE ולוקחים מידע מטבלה בודדת השאלה איך אפשר לעשות את זה עם כמה טבלאות שקשורות אחר לשני
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בעיקרון מדובר בטבלה שה- css שלה הוא: .items{ width:680px; border:1px solid #989899; border-spacing:0px; vertical-align:top; border-collapse: collapse; position:relative; } אני אקשר לאתר אם זה לא ייפתר כי בעיקרון אני מעדיף שלא מטעמי אבטחה. כמו שאפשר לראות באקספלורר 8 ומטה בלבד (לא בפיירפוקס או כרום או אקספלורר חדש) כשמשנים את גודל הדפדפן, הגבול השמאלי מופיע לגדלים מסויימים ונעלם למסויימים. הבאג גם קורה לדיווים ולא רק לטבלאות בכל האתר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Code aCCess seCuriTy What is the importance of code access security? With role - based security, you can defi ne what the user is allowed to do. Code access security defi nes what the code is allowed to do. .NET 4 simplifi es this model by removing the complex policy confi guration that existed up to .NET 3.5 and adding the security transparency level 2. Security transparency level existed before, but Level 2 is new with .NET 4. Security transparency makes a distinction between code that is allowed to do privileged calls (such as calling native code) and code that is not allowed to do so. The code is grouped into three categories: Security - critical code can run any c…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי באנגלית הרבה על הנושא ואני פשוט לא מבין מזה. למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה? האם אפשר לשפר את הקוד שלך עם זה? איך? אני ישמח להסבר אחד בעברית בצורה מפורטת! תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מועניין לכתוב משחקון דיי פשוט שירוץ על גבי דף אינטרנט יש לי ידע בגאווה אז חשבתי לעשות את זה בצורה של גאוה אפלט ... הרעיון הוא שיש תמונה כלשהי שבתחלה מכוסה ולא ניתן לראות את רובה ולאט לאט נחשפים חלקים ממנה והמשתמש צריך לזהות את התמונה. עכשיו חשבתי פשוט לשים איזה JPANEL ברגע עם התמונה ועליו לכסות בהרבה JPANEL שהיו נגיד בצבע שחור או משהו וכל כמה זמן אני ישנה את הנראות של אחד הפנלים הקטנים ואחשוף חלק מהתמונה. הבעיה שאני לא מבין באיזה LAYOUT להשתמש כדי למקם אותם אחד מעל השני??? עזרה או רעיונות אחרים יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני כותב תוכנית ב- Java שמטרתה לבדוק את השימוש ב- Session עם Servlets. יש לי שני Servlets: זה הראשון שמנותב לנתיב first/ : public class FirstServlet extends HttpServlet { private static final long serialVersionUID = 1L; @Override protected void doGet(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response) throws ServletException, IOException { HttpSession session = request.getSession(); session.setAttribute("user", "aviv"); response.getWriter().println("Done"); } } כל מה שאני עושה פה הוא לכתוב ל- Session משתנה של String. זה השני שמנותב לנתיב second/ : public class SecondServlet extends HttpServlet { private static final long s…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשפת C# יש לי תרגיל שבו אני אמור לרשום Class שיורש מ-StreamReader עלמנת לקרוא כל פעם תו בודד, התחלתי לרשום אותו אבל אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת 'System.IO.StreamReader' does not contain a constructor that takes 0 arguments שאין לי מושג מה זה אומר, זה ה-Class שלי (רק התחלתי לרשום אותו והשגיאה היא על שם ה-Class): public class BabyStreamReader : StreamReader { public int ReadNextInt() { return 1; } }
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מגבילה את מספר השורות? (אם אני כותבת ערך בHEIGHT זה לא עוזר, כי הוא מוסיף עוד שורות ופס גלילה)
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-