תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי כמה קבצי js בהם יש json, שבנויים אותו דבר , רק הנתונים שונים. איך אפשר לעבור על כל הקבצים האלה ולהביא את התוצאה מכל קובץ? אני מדבר על חיפוש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את האקורדים ברמקול הפנימי של המחשב בשפת c הזה שכותבים sound() ואז כותבים מה העוצמה ולפי זה בוחרים את הצלילי ואני צריך את המספרים שצריך לכתוב בשביל לקבל צליל של אקורדים...
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי הגדרה של מחלקה בקובץ H הבנאי והמפרק שלה הם קטנים (2שורות) אם אני מגדיר אותם בתוך H אז הם אוטמטית inline, אבל מה קורה אם אני מגיד אותן ב CPP (שבתוכו אני מגדיר את שאר המתודות של המחלקה)? אם הם לא inline איך ניתן לגרום להם להיות inline? //Constructor Object::Object() { m_NumObj++; m_Id = m_NumObj; } ניסיון להוסיף את המילה inline לפני שם הבנאי הן ב H והן ב CPP גרם לשגיאה: 1>main.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: __thiscall valo::Object::Object(void)" (??0Object@valo@@QAE@XZ) אם זה חשוב אני משתמש ב MSVS 2005 תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השפה : c# אני מנסה למלא 16 מערכים של Double. גודל המערך לא ידוע. השיטה הראשונה - הקצתי מערך בגודל 60000, ומלאתי אותו (המילוי נעשה אחד אחד - מכל ה-16 ואז "עוברים" לשורה הבאה) זה טס. הבעיה -נשארתי עם הרבה "תאים רקים". אני יכול עכשיו ליצור מערך חדש בגודל הנכון ולהעתיק. השיטה השניה - לעבוד עם LIST16 ים. זה עושה את הכל "במכה אחת" אבל.... לוקח פי 100 זמן (פעולת ה-ADD) יקרה. מישהו מכיר שיטה מהירה לבצע את זה במעבר אחד ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לבנות בשפת #c תוכנה שתעבוד על הדוס זאת אומרת לפני שהמערכת הפעלה עולה, כדוגמת הכלים שנמצאים בתוכנות כמו hbcd וubcd?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריכה לקלוט מחרוזת ב-C שיכולה להכיל גם רווחים. כשאני עושה את זה בscanf זה עוצר את הקליטה אחרי הרווח. אשמח לדעת איך אפשר שהמחרוזת תקלוט גם רווחים. רק לציין שלא למדנו פונקציית gets לקליטה (למדנו רק scanf וgetchar). תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
קראתי את זה בספר של corner באתר corner.co.il ולא הבנתי, אשמח אם תסבירו לי מה זאת אומרת שיטות משוב? ומה זה השם הזה callback function למה השם הזה בדיוק?
-
- 15 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת ויש לנו Account manager שרשום בPHP, עכשיו כל יום כמעט פורצים לנו דרכו לSQL והם יכולים: לשנות סיסמאות, למחוק databases וכו'. שינינו את ההגדרות של SQL Server 2005 שלא יהיה אפשרי remote וחסמנו את פורט 1433 והם עדיין יכולים לפרוץ. השאלה איך לעשות את הPHP Code של הAccount manager בטוח ? שמעתי שיש משהו שנקרא : mysql escape string אבל לא יודע איך לרשום את זה והאם להוסיף את זה רק לindex.php או לכל הקבצים שנכתבו בPHP. תודה רבה, אבי
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
#include<stdio.h> #include<conio.h> int main() { float a,d; int b,mone=0; printf("insert a number\n"); scanf("%f",&a); b=a; d=a-b; while(d>0) { a=(d*10); b=a; d=a-b; mone++; } printf("there is %d numbers after the point",mone); getch(); } המטרה של התוכנית היא להדפיס כמה מספרים יש אחרי הנקודה תודה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקבל נתונים של טלפון נייד בasp.net האם זה אפשרי בכלל? שאעשה אתר שיודע האם המשתמש נכנס דרך הטלפון או שהוא נכנס דרך מחשב.. ואם הוא נכנס דרך הטלפון אני רוצה לקבל את המיקום שלו, הבעיה היא שגם אם כן אני לא יודע באיזה סוג טלפון הוא משתמש.. אשמח לידע בנושא
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אם למשל יש לי את המספרים 16,22,0,2,7 מחפש שיטה (לא חייב בשפה ספציפית אלא רק רעיון) לסדר את המספרים לפי הגודל כמובן.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי כמה שלא עבדו. אולי להשתמש בXP MODE (זאת הורדה כבדה, אין לי כח אם זה לא ממש הכרחי)? אם יש מהדר שעובד בwin7 אפילו ב"מצב תאימות" (כשלוחצים כפתור ימיני על הקובץ, מאפיינים, compatibility ואז בוחרים גירסה קודמת של חלונות) גם טוב. נכון שזה מתאים בעיקר לפורום תוכנה אבל רוב הסיכויים שאתם יותר מתמצאים כאן בנושא. 10x
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן התרגיל: List<int> lst = new List<int>(); lst.Insert(null, 10); Node<int> pos = lst.Insert(null, -5); lst.Insert(lst.GetFirst(), 17); pos = lst.Insert(pos, 8); lst.Insert(null, pos.GetInfo()); Console.WriteLine(lst); מה שאני צריך זה שרטוט שמסביר שלב שלב את התרגיל. תודה עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר לגרום להשלמה אוטומטית (בצורת תיבה שתפתח ותראה תוצאות קשורות) בפקד זה? מדובר בcombo המקושר לטבלת ערים. נניח ואני כותב את האות B,אני רוצה שתפתח תיבה ויהיו בה את כל הערים שמתחילות באות B. נניח ואכתוב אות נוספת למשל e,ארצה שבתיבה יהיו כל הערים המתחילות בBe. ואז אוכל לבחור את העיר המתאימה מתוך הרשימה הקיימת או לחלופין להכניס אחת חדשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאחסן אתר על חברה בחו"ל, האם כדאי לרכוש דומיין מאותה חברה? מה אם אני ירצה להחליף חברה, יכול להיות שהם ישאירו את הדומיין אצלהם או יבקשו יותר כסף? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תכנתי תוכנה בעזרת העורך הויזואלי, של visual studio 2010' , בשפת C#. אני לא מצליח להבין איך אני מקפל אותה ביחד עם הWINDOWS FORM. אני יודע שתוכנה של דוס מקפלים בעזרת CSC.. עזרה בבקשה תודה
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הי לכם.. אני רוצה לפתוח אתר שחלק ממנו הוא הזנת מידע והצגתו. אני רוצה שהמידע כמובן יהיה שמור על שרת כלשהו ומתוך האתר אפשר יהיה לפנות אליו ולבצע שאילתות. אני יודע SQL. איך אני יכול לעשות למשל Database ב Access, לעלות אותו לרשת ולכתוב עמוד באינטרנט שמתוכו מתבצעות שאילתות ל DB הזה? ואין לי שום מושג ב ASP או PHP וכו'.. רק html ו c++ (ו sql). תודה על העזרה עריכה: הממ קצת שיחקתי עם Access ומצאתי Wizard שבונה עמודים. הבנתי איך לעשות שכל פעם יציג שורה אחת מתוך טיפוס נתונים מסויים אבל מה אם אני רוצה להציג את כל השורות בבת אחת? ובכלל טיפים למתחילים יועילו לי מאד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיהת אני לומד מחשבים ונתנו לנו לפסח פרויקט לבנות צומת עובדת. הבעיה היא שמשום מה כל פעם שאני מנסה ליצור רמזור עובד זה לא יוצא. אנא כל מי שיכול שיעזור לי. פרטים: הרמזור עובד ב 4 מצבים:1- אדום 2- אדום+צהוב 3- ירוק 4- ירוק מהבהב בין כל מצב יש השהייה תודה רבה לכל מי שקרא ויכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי נתקעתי קשות בבעיית יצוא עברית עם BCP - המטרה: יצוא נתונים מSQL SERVER לקבצי CSV (וזאת כדי לאפשר סינכרון בין דטאבייסים - אחד של SQL SERVER ואחד של mySql... המטרה הסופית היא - לכתוב triggerים שיעקבו אחרי שינויים בטבלאות נבחרות בצד הSQL SERVER, ואת השינויים ייצא לקבצי CSV שיידגמו אחת ל-X שעות, ובעזרתם יעודכנו טבלאות בצד ה-mySql) הבעיה: לא מצליח לייצא את העברית עם BCP! בניסיון 1 - הרצת BCP ללא פרמטר -C: bcp DBName.dbo.TableName out x:\path\csvfile.csv /U[username] /P[password] /S[server] -c -t, מתקבלת הודעת השגיאה - Starting copy... SQLState = S1000, NativeError = 0 Error = [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Code page 862 is not supported by S…
-
- 2 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני מנסה לכתוב פונקציה של חיפוש בינארי שהיא גנרית לחלוטין. הבעיה שלי כרגע היא בגישה לאיברים. בהנחה שניתן לי את הגודל של כל אלמנט, ומיקומו במערך, על מנת לגשת לאותו אלמנט. למשל בקטע הקוד הבא אני רוצה להדפיס את הסטרינג השמור במקום הi של המערך כאשר המערך הוא מערך של מצביעים לפוינטרים. printf("%s", *( (char*)array) + I*elementSize) הסבר: על מנת שאריטמתיקה של פוינטרים תעבוד אני ממיר אותו לchar * ואז ניגש לערך שנמצא במקום הi על ידי הזזת הפוינטר במספר i כפול הגודל של מצביע. זה לא עובד, למישהו יש הסבר למה ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
האם זה אפשרי להוסיך צליל (אפילו סתם צפצוף)בשפת הC#? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , נתונה לי התוכנית הבאה בשפת סי , #define f1(x) x*x #define f2(x) *x #define f3(x,y) x/y #define f4(x,y,z) f3(y,z)+f1(x) int x,y=2,z=3,t=4,m=5; x =( f3(m,z) == f3(z,y) ) ? 2 :4 ; לא הצלחתי להבין איך בדיוק הוא מחשב את הערך של X.. מה הכוונה של ה סימן שאלה ו הנקודותיים , והשווה שווה הזה... תודה רבה לעוזרים...!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כפתור "שלח" בדף האינטרנט ואני בסרבר רוצה שהוא יפנה לפונקציה F בקליינט, ואם היא תחזיר אמת אז שיפנה גם לפונקציה G בקליינט איך אני מוסיף לו באטריביוט 2 פונקציות בצורה הנ"ל? משפט זה לא עבד לי: linkbutton.Attributes.Add ("onClick", "MyFunction1(); MyFunction2();")
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי תוכנה ב DELPHI והיא לא קוראת רוסית. איך אני גורם לה לתמוך ברוסית? במקום אותויות ברוסית היא כותבת או אותיות עיבריות או סימני שאלה אם מישהו מכיר מדריך באינט' מורחב לגבי DELPHI אני ישמח אם תביאו לי קישור אולי אתם מכירים ספר טוב זה גם יועיל
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לחצן העלאת תמונה כמו בפייסבוק, שאתה בוחר את התמונה ואז אתה יכול לגרור את התמונה בתוך ריבוע, ואז ללחוץ cut, מישהו יודע על מה אני מדבר? שאתה מזיז את התמונה בגרירה בתוך מסגרת מסויימת ושאתה לוחץ done הוא חותך את התמונה ומציג בפרופיל רק את מה שהיה גזור כבייכול, אני רוצה לעשות דבר כזה ואני לא יודע איך, אולי יש מדריך באינטרנט איך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-