תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אז סליחה אם זה ספאם אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי אז בבקשה אם משהו יכול להביא לי את הקומפיילר...? :'(
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט ב-VB וובו אני גם מקפיץ הודעות למשתמש דרך תיבת הודעהאשר מוצגים בה מספר אפשרויות (כגון:כן , לא, בטל , OK וכו') ואני רוצה לעשות שעל כל אפשרות שהמשתמש ילחץ התוכנית תעשה דבר מסוים... כיצד אני יודע על איזה מאחת אפשרויות לחץ המשתמש ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך להגיש פרוייקט ביחידה של התכנות בסביבת אינטרנט. השפות הם ASP JS HTML וכו'. אני צריך להגיש את הפרוייקט כשבועיים וחצי מהיום. הבעיה - אני לא יודע כלום , חוץ מHTML אני פשוט לא יודע מה עושים. הבנתי שאני צריך קודם כל איזה תוכנה כדי להתחיל (שרתי IIS?), איך אפשר לעשות את זה בלי דיסק של ווינדוס? ובכלל, יש לי איזה סיכוי להגיש את הפרוייקט הזה בזמן? אם כן, איך?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שאלתי היא: האם יש תחליף לIIS שאפשר להתקין על Windows XP Home Edition??
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע XOR על בלוקים, בלי שימוש בלולאת FOR או לולאות? תודה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
למדתי בערך איך לעשות NAVIGATION BAR . השאלה שלי היא נגיד והבר מאונך (לדוגמא צמוד לצד שמאל של החלון). נתקלתי בבעיה כשרציתי לעשות שכאשר אני מסמן קישור מסוים הוא נפתח לעוד כמה, אני יודע לעשות את זה אבל בגלל שהבר מאונך הם נפתחים על קישורים אחרים..איך אני עושה שהבר שנוצר כאשר אני מסמן עם העכבר את אחד הקישורים יהיה ליד הבר המקורי אבל הקישורים בו ילכו במאונך ולא במאוזן? מקווה שתצליחו להבין ולעזור, תודה
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כתבתי תוכנה שאמורה להוציא פלט עם מיליוני שורות (לא אינסופי) ובאמצע שהוא מוציא את הפלט הוא מראה שגיאה internal error. מה אני יכול לעשות כדי שהפלט יצא עד הסוף? ???
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הפונקציה מקבל משתנה או מספר מסוג double חשבתי על משהו בסגנון: להתחיל מהספרה הראשונה(לשמור אותה בנפרד) ולבדוק האם שווה לשנייה אם כן אני אבדוק האם כל הספרות של המספר השמור שוות לרצף המספרים הבא וכך עד סוף המספר(או לפחות כמה פעמים) אם לא אני אוסיף את המספר השני למספר הראשון (כך שהם יהיו עכשיו מספר דו ספרתי) ואחזור על הפעולה הראשונה אם לא ימצא רצף עד סוף המספר אני אזרוק את המספר הראשון אחרי הנקודה ואנסה את אותו הדבר על המספרים שנשארו וכן הלאה. ואפשר לעשות שבמקרה שיש עד X ספרות ללא חזרה כמו 0.671 הוא יופיע כ671/1000 א. אני לא בטוח שזה הגיוני אולי לא חשבתי על משהו ... ב.זה לא נראה יעיל במיוחד תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב בשיעורי בית קיבלתי שאלה של לכתוב עצם A העצם חייב להכיל פעולת בונה שמקבלת פרמטר פעולת בונה ללא פרמטרים שמאתחלת פעולת בונה מעתיקה עכשיו השאלות- 1.מה זה פעולת בונה מעתיקה? 2.שואלים מה המנגנון שמאפשר הימצאות של יותר מפעולת בונה אחת... מהו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. כיודע לי יש שתי סוגים של סוקטים, כאלה ש"חוסמים" וכאלה ש"לא-חוסמים". בשביל לדוגמא לממש צ'אט רב משתמשים בסוקטים חוסמים אלאץ לפתוח לכל משתמש thread שינהל את הסוקט שלו (בעיקר לקריאה ממנו). בסוקטים לא חוסמים לא אצטרך את זה, אך ההגיון אומר לי שזה נעשה מאחורי הלקעים בכל מקרה. אשמח לדעת מתי נכון להמשתמש בסוקטים לא חוסמים ומתי בכן חוסמים, ואם אפשר סטטיסטיקה מסויימת אולי לכמות ה threads כתלות בכמות החיבורים הפתוחים, וגם יעילות של התעבורה בכל אחד מהמקרים. אני מחפש דברים כאלה כבר מספר ימים ולא הצלחתי למצוא כלום. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי קצת על הרחבת תגיות, והבנתי אבל קצת בצורה מבולבלת, הייתי שמח אם תעשו לי קצת סדר בדברים אז אני ארשום את זה בסעיפים שתוכלו לענות לי בתשובות לפי סעיפים תודה מראש!!! 1. יש את הxaml parser שהוא בעצם מפענח את התגיות לצורה ויזואלית. 2. לכל תגית יש מאפיינים , תכונות שכל תכונה הערך המתקבל חייב להיות string ואם הxaml parseer נתקל בערך שהוא לא string הוא מחפש איזה ממיר (converter) שיקח את הערך המוצב ויהפוך אותו לערך string . 3.לא בכל מצב הוא יכול להפוך ערך מתקבל לstring ואז הוא שולח הודעת שגיאה למשתמש , לכן יש דרך אחרת שניתן לשנות ערכים בתגיות 4. דרך נוספת להמיר היא לעשות הרחבת תגיות על ידי יצירת ילד לדוגמא אם נרצה לשנות צבע לתגיד בשם grid אז ניצור תת תגיד בשם grid.back…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולומר לי למה אי אפשר לעשות בתרגיל הבא ++a [size=78%]#include <stdio.h>[/size] void secret() { int a[] = {1,2,3,4,5}; int b, x = 0; for (b=5 ; b>0; b--) { x += *a; a++; } printf("%d\n",x); } עקרונית אני יודע בד"כ שבהתייחסות למערכים, הכוונה היא פוינטר למערך, ושניתן לקדם אותו וע"י כך בעצם "לקדם" את המערך גם כן.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הייתי מתכנת עד עכשיו ב C ומשום מה שאני כותב תכנית פשוטה בC++ זה נותן לי שגיאה. איך עושים CREATE PROJECT וכו' עד הקטע שאתה כותב את הקוד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לפתח תוכנה בC# שמחפשת ערכים באינטרנט, ומתוך התוצאות החיפוש להסיק משמעויות על אותו ערך שחופש. יש אפשרות להשתמש בגוגל בשביל זה? בעצם להתחבר לתיבת טקסט בGOOGLE.COM, להכניס לשם את הערך שברצוני לחפש, ולקבל חזרה את התוצאות? ואם לא אז איך עוד אני יכול לחפש ערך באינטרנט בתוכנה שלי? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנית שבעלת מחלקה בשם main (הראשית) שממנה נקראות כמה מחלקות שונות. לצורך העניין זו הרשימה של המחלקות שנעשה בהן שימוש: main Cube clickListener Mouse setField הבנתי שייתכן שבקובץ ה- Manifest שנוצר כשמייצאים את האפליקציה אני צריך לפרט את המחלקות, או לפחות את המחלקה הראשית. אבל גם כשאני עושה את זה אני מקבל הודעות שגיאה מסוגים שונים. כל מה שאני רוצה לעשות זה להפעיל את האפליקציה שלי מתוך קובץ Jar. לצערי לו השתמשתי ב- Japplet שהיה מקל עלי בצורה משמעותית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. אם אפשר בבקשה הייתי מעוניין לדעת איך כותבים ב-C תוכנה שמקבל מספר בינארי (מורכב רק מ-0 ו-1) ובודקת אם הוא פלינדרום. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשבי את תוכנת אפאצי כדי שאוכל לתכנת בPHP בקלות אבל התוכנה קולטת כדף ראשי רק דף בשם index.html ואני רוצה שהוא יהיה מסוגל גם לקלוט כעמוד ראשי דף בשם index.php איך אני עושה את זה? תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים , יש לי בעיה , מקווה שתוכלו לעזור , אני רוצה לרשום סקריפט ב-BAT , העניין הוא שאני לא יודע איך לבצע את זה , הסקריפט צריך לעבוד בצורה כזאת : אני עובד כאיש IT בחברה גדולה ולפעמים אני רוצה לשלוח הודעות POPUP למשתמשים , מערכות ההפעלה בארגון הינם WIN 10 ובשביל זה אני משתמש בפקודת ה-CMD הבאה : msg * /server:10.100.XX.XX "message" מה שאני רוצה לבצע זה דבר כזה , שיהיה לי קובץ BAT כזה msg * /server:******* "message" וברגע שאני לוחץ עליו אז אני רוצה שייפתח לי חלון שישאל אותי כתובת IP שאותה אכניס ואז הוא ישלים אוט' את הפקודה ל- msg * /server:10.100.XX.XX "message" בהתאם לכתובת IP שאני מכניס …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי בבקשה לדעת איך אני יוצא מלולאה אינסופית שמקפיצה לי מסג'בוקס...בלי לצאת לגמרי מהתוכנה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי אנשים, אני הסתבכתי עם מסד נתונים פשוט למדי. בעקרון המסד עצמו הוא של מכירה קנייה נניח שאני קונה פריט ואז מוכר אותו. אני צריך לשמור את פרטי הקנייה , את פרטי המכירה כמובן שאת הפרטים של הפריט שקניתי ואת פרטי האדם שממנו קניתי או אליו מכרתי לכן כמובן שתהיה טבלת לקוחות. הצורך שלי הוא לחשב את הרווח על כל קניה , וכך גם לחשב רווח קלפי תקופת זמן (לכן אולי צריך לשמור היסטוריה מסויימת). לכל פריט יכולים להיות מספר תתי פריטים שיכולים להמכר בנפרד אני צריך גם איכשהו לטפל בזה. הפתרון שהגעתי אליו הוא: טבלת פריטים -> זיהוי פריט + כל שאר הפרטים בנוגע לאותו פריט טבלת לקוחות -> פרטי לקוח טבלת עיסקה -> זיהוי עסקה + פרטי עסקה + זיהוי לקוח + זיהוי פריט (יכול להיות מכירה או קניה וצריך…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לעסוק בבניית אתרים.. השתמשתי במדריך Total.Training.For.Website.Design.Extreme.Website מדריך מעולה.. הבנתי משם מלא.. עכשיו ברצוני ללמוד גם לבנות פורום.. משהו ברמה של האתר הזה (HWZONE) יש לtotal training גם מדריכים לבניית פורום..? כיוון שהמדריכים שלהם מאוד מדוייקים ומסברירים פרט פרט בוידיאו.. לכן אני מעדיף אותם.. אז יש להם תוכנה כזאת שמלמדת גם את זה..? אם יש מדריכים אחרים גם אשמח.. אבל רצוי שיהיו בוידיאו..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד תיכנות אני חושב ש JAVA וגם ללמוד .NET אבל השאלה היא מ מלמדים בתוכן . יש שרתים כאילו plesk , apache ,cpanel וגם שאר השרתים לומדים עליהם קצת מבוא ?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבנות דף HTML מWORD ?? אם כן- איך אני שומרת את הקובץ כדי שאוכל לפתוח אותו כדף HTML? מישהו מכיר אתר <בעברית> שמסביר את העניין? מצאתי רק הסברים לבנייה מדפדפן. תודה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ד"א יש לי מחסור חמור מאוד ברעיונות לתוכנות, אם מישהו יכול לתרום קצת אז אני אשמח אז אלה התוכנות: 1. תוכנת בנצ'מארק חמודה שנקראת STRI=Super TRI=Super TRIangle שמאמצת את היכולות האריתמטיות של המעבד ע"י שימוש בסינוס, קוסינוס וטנגנס. 2. תוכנה חמודה שנקראת MC=Messenger Crazy. היא מחליפה כל שניה וחצי (או לפי כמות הזמן שאתם תקבעו לה) בין המצבים "נראה כלא מחובר" ו"מחובר" במסנג'ר, וכך לכל מי שברשימה שלכם מופיע הרבה פעמים החלון "[השם שלכם] התחבר". (כמובן שבמקום [השם שלכם] מופיע השם שלכם. הבעיה שלה - פועלת על מסנג'ר עד גרסה 4.7. גרסה שהיא מעל 4.7 לא תעבוד עם התוכנה הזו. 3. אותה התוכנה, רק שהיא נקראת MCPE=Messenger Crazy Passover Edition/Messenger Crazy Platinum Edition, מה שתרצו…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-