תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מה המצב חברה אני בונה מערכת לרשימת עובדים וחישוב משכורות יש לי טבלה של עובדים שכל עובד יכלו לקבל כמה תפקידים בדף HTML יש לי SELECT ששם אני בוחר את שם העובד ומה שאני רוצה לעשות זה שברגע שאני בוחר שם עובד לידו נפתחת לי או מוכנסים נתונים לאובייקט SELECT של כל תחומי העבודה שהוא יכול לעבוד לדוגמה מלצר יכול להיות גם מארח וגם טלפן.. לכל תפקיד משכורת שונה זה הקוד HTML שלי <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לבנות אתר ולהתייעץ על כמה נושאים. קומפיילר: אני מתכנן להשתמש ב ECLIPSE פעם ראשונה. עד עכשיו תיכנתתי ב VISUAL STUDIO EXPRESS ב C# ועכשיו כמעט פג התוקף של החינמיות שלו. עכשיו אני גם מתכוון להתחיל לתכנת ב (BRUCE ECKEL here I come) ג'אווה. זו נראית לכם בחירה טובה(של הקומפיילר)? או שיש משהו (חינמי) יותר טוב? אני אצטרך גם מסד נתונים, יש איזה שהם חסרונות ל MYSQL שאני אמור לדעת עליהם? זה האתר הראשון שאני מעלה ככה שאם יש לכם המלצות למשהו שאני אצטרך לברר קודם אז אני אשמח. בגדול כל הסיפור הוא לבנות אתר ללימודים מתקדמים. ככה שכל סטודנט יוכל תמיד לחזור לרמה שלו (והמערכת תדע על מה הוא צריך לחזור, מה ללמוד ועוד הרבה רעיונות שכרגע הם רק תיאוריות ממש יפות שרצות לי בראש, נראה אי…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד PHP ואני רוצה לבנות אתר ודרכו ללמוד. (יש לי ידע בסיסי בPHP HTML JAVASCRIPT CSS ועוד כאלו דברים ואני רוצה להתעמק בהם..) אבל דרך שפת התכנות בלבד אני לא יודע איך לעשות אתרים שנראים יפה (הרי כל מה שאני מכיר זה טקסטים, טבלאות וכו'). אני לא רוצה להשתמש במערכת לניהול תוכן כמו JOOMLA כי זה לא תכנות כל כך.... השאלה שלי היא איך אני בונה UI כמו שצריך בלי מערכות לניהול תוכן... תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבנות אתר, ואני מתחיל כמעט מאפס, מבחינת ידע. שאלתי היא, האם כדאי להתחיל ללמוד ולבנות את האתר בHTML או ב CSS? שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לברר כמה עולה לבנות אתר אינטרנט (לא משהו מסובך )ואיזה חברות מומלצות לתחום הזה תודה
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט - תוכן שיהיה בעל יכולת הוספת תגובות וכו'. מה ההבדלים העיקריים בין JOOMLA DRUPAL ו WORDPRESS? ומה זה בעצם WIX? מודיפיקציה של WORDPRESS? או משהו אחר לחלוטין? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט בסדר גודל גדול מאוד, שיכלול תכני וידאו, תמונות ועיצוב מתקדם. האתר דומה מאוד ל YOUTUBE בקונספט הכללי, אשמח לפרטים. איזה חברה בארץ עושה את זה בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר? מה צריכה להיות העלות של אתר כזה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עוזר למשהו בקשר לאתר אינטרנט הוא רוצה משהו נורא בסיסי שמפרסם סה"כ את העסק שלו,אין צורך ביותר מידי סקריפטים של JAVA או בכלל אין צורך בPHP או אפילו במסד נתונים? האם אפשר לעשות משהו בסיסי שנראה טוב ויזואלית שכולל פלאש ,בעזרת תוכנה ללא כתיבה פיזית של קוד , למרות שיש לי ידע בסיסי בקריאת קוד אין לי זמן להתעסק אם זה יותר מידי . יש תוכנה כלשהיא שאפשר להוציא ממנה תוצאות יפות?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אתחיל בזה שאומר שאין לי ידע או ניסיון בבנית אתרים אך מהמידע שהצלחתי לאסוף אני מבסס את השאלות/ההנחות אני מעוניין להקים אתר שיעסוק במכירת מוצרים ואני רק אהיה גורם מתווך 1.מה עלי לבקש ממפתח האתר? 2.האם עלי להביא לו דוגמאות מאתרים דומים? 3.אם אני מעוניין בפלטפורמה אשר דומה לאתר יד2 ולאתר איביי מה יותר פשוט יהיה וכתוצאה זול יותר לעיצוב 4.האם יש צורך בתחזוקה שוטפת לאתרים מהסוג הזה ? ואם כן האם יש צורך בידע בתכנות? 5.במידה וכן יש צורך בתחזוקה שוטפת מתי צריך לשקול העסקת עובד באופן קבוע (נפח מכירה? היקף תחזוקה? וכו'?) תודה מראש לעוזרים נ.ב לא יודע אם קשור לכאן אבל איך בעצם מרוויחים מאתר כמו יד 2?רק פרסום באתר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבנות אתר למכירה של תוספי מזון באנגלית. האתר יכיל כ 40 מוצרים מאד דומים. רציתי לדעת מה מומלץ למערכת ניהול wordpress או joomla/ מה היתרונות או החסרונות ? האם יש המלצה לחברת איחסון שהדפים מהירים ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לבנות אתר חדש שירכז סיפורים שגולשים יעלו ע"י אימייל או טופס. אני אהיה מעוניין שתהיה אפרות לבלוגים אישיים ורשת חברתית בא הגולשים וכותבי הסיפורים יוכלו לדבר בינהם. חשבתי לבנות את האתר עם ג'ומלה או עם BUDDYPRESS. אציתי לדעת מה מבינהם הוא מומלץ ועדיף לאתר מהסוג הזה ? או אם יש משהו שהוא יותר טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, אוקי אז השאלה שלי היא די פשוט.. אני מעלה אתר חדש בקרוב לרשת, שפרטים לגביו יעלו בהמשך.. כרגע אני מחפש לדעת באיזו שפה משתמשים היום לאתרי אינטרנט? מהידע המצומצם שלי, אני חושב ש-.NET נכנסה חזק, תקנו אותי אם אני טועה? אשמח לתגובות בנושא
-
- 25 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבנות אתר עם מערכת תוכן מוכנה, שאני יוכל לערוך בקלות את התוכן שלי.. אך בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה נוחה לשינוי הממשק שלה.. אני מעוניין ליצור אתר דינמאי עם תפריטים נגללים, חיפוש תוך כדי הקלדה וכ'ו, איזה מן המערכות החינמיות שיש בשוק יכולות להיות הכי מתאימות לשינוי כזה?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר מסחרי מתוך הנחה לכמות לקוחות גדולה שבה אדם יכול לרכוש מוצרים אפילו כל 2 דקות אך בתוך כל זה האתר יצטרך להחזיר כסף ללקוחות ולהרבה לקוחות. השאלה היא, איך מנהלים דבר כזה מבחינת בנקים והעברות כספים וכו'.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משער שאחרי הכול זה תיכנות מה שאני צריך לעשות לאתר (ב-Php,HTML או Javascript אולי...), תמיד אני רואה אתרים שיש לוגו ויש להם רקע מסויים ללוגו והרקע ממשיך עם המסך לרוחב (לדוגמא הTaskbar של Windows) דוגמא מאתר: http://ptc.com/ רואים שהלוגו PTC מופיע ואז הקצוות של הלוגו ממשיכים אל רוחב המסך וזה מה שאני מעוניין לעשות. אני יודע קצת PHP, יותר מתמצא ב-HTML, אשמח לקבל קוד איך לעשות את מה שאני מבקש, אני משער שלוקחים תמונה שהיא פשוט הרקע ואומרים לה להישתכפל כמה פעמים לרוחב המסך (זה בתיאוריה לפחות). אני מקווה שאני צודק ואני בפורום המתאים (כי זה לא בדיוק לעיצוב זה יותר קטע של תיכנות למען האמת). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אני חדש פה בפורום יש לי כמה שאלות שאשמח אם מישהו יוכל לענות לאחרונה נכנסתי חזק לרעיון של לעשות כסף מהאינטרנט איכשהו הבנתי שיש צורך בדרך כלל באתר שדרכו אפרסם מוצר או שאחרים יפרסמו בו פרסומות בכל אופן הבנתי שאצטרך אתר. אין לי שום רקע בבניית אתרים ורוב המידע הוא חדש עבורי השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין אתר שאני בונה בחינם באמצעות תוכנות כמו דרים וויבר או ג"ומלה לבין אתר שאשלם עליו כסף איך זה מתבטא במה שאוכל לעשות עם כל אחד מהאתרים? השאלה השנייה היא האם יש הבדל על איזה שרת אשים את האתר? כי אני רואה שהמון חברות מציעות את עצמן שישימו בהם את האתר שלהם ללא תשלום וישנן כאלה שמציעות בתשלום של דולרים מעטים בערך 20 דולר.. מה ההבדל ודבר אחרון מהי עלות הקמה בערך של אתר בסדר גודל "…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש הצעות עבודה בכתיבתhtml ואני רוצה להתחיל לעבוד בזה התחלתי ללמוד html סיימתי את המדריך באתר וובמסטאר (http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=411) האם אני ברמה כזו שאוכל להתקבל לעבודה?ועם לא אז לאיזה רמה צריך להגיע ?ואיך להגיע לרמה הזו? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבניית אתרים יש לי הרבה רעיונות לאתרים אבל אין לימוסג כיצד אני צריך לבצא אותם מישהו יכול להסביר לי מהם שלבי העבודה בבנית אתרים עם אפשר כמה שיותר מפורט וגם מדריכים עם דוגמאות תודה רבה מראש לכול אחד שרוצה לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, חברים אני מחפש חברה טובה לבניית אתר חדש, מדובר בסכום רציני שאני מוכן להשקיע (5000$ לפחות) למימוש רעיון מקורי. רציתי לדעת איך זה הולך עם אותן החברות שמציעות בניית אתרים, זה כולל דומיין? כמובן בניית האתר, קידום האתר בגוגל וכאלה? והאם יש אפשרות להוספות ושינויים שלי בתור לקוח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מסד נתונים עבור סוכנות נסיעות המאפשרת שמירת מידע אודות טיסות וקליטת הזמנות לטיסות במסד נתונים Oracle server. אני יודעת שצריכים להיות הנתונים הבאים (טבלאות ל): טיסה (מקור יע ד- חברה תאריך המראה- תאריך נחיתה מספר מקומות) נוסע (שם כתובת גיל) אבל מה עם הזמנה של טיסה? אם אני רוצה לשמור את האינפורמציה עבור הטיסות האחרונות של הנוסע איפה אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לבנות אתר הדומה לאתר הבא: http://appulo.us/appdb/ (אני לא מתייחס לתוכן הלא חוקי כמובן,זאת רק דוגמא למה שאני מחפש) אפשר באתר הזה לעבור בעצם בין העמודים השונים של המשחקים מבלי לרענן את הדף במלואו ,אלא רק את החלק הקבוע הזה שבו מוצעים המשחקים. חיפשתי שעות על גבי שעות איך לעשות את זה ללא הועיל. כל מי שיודע משהו בנושא בבקשה שיעזור! תודה רבה רבה רבה מראש למי שידע איך עושים את זה!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לנסות להתחיל לבנות אתר שיהיה בעל יכולות לספק קנייה של מוצרים ממגוון קטגוריות. הידע שלי הינו ברמה של חובבן ב ASP.NET , אקסס ו- SQL . הכי קל זה אם משהו מכיר קוד להורדה של האתר (ה-DB והממשק). אבל אשמח להצעות אחרות. תודה מראש נ.ב-001 - אין צורך בתמיכה בעברית והכוונה היא לקוד פתוח-->לא משהו שעולה כסף... נ.ב-002 - מצאתי את oscommerce - האם זה מה שחיפשתי ? האם יש איזשהו "עוקץ" שאני לא ראיתי/מבין ? או זה באמת שייך לקהילת הקוד הפתוח...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-